Written by AbangNara | November 9th, 2010

keputusan separuh akhir muzik-muzik

Kami tak layan pertandingan separuh akhir Muzik-Muzik sebentar tadi sebab termelekat tengok filem 6 Jahanam Allahyarham Tan Sri P. Ramlee. Tapi kami masih mahu updatekan keputusan mereka-mereka yang layak ke Top 6 untuk Anugerah Juara Lagu ke 25 kelak. Untuk separuh akhir pertama, top 6 yang layak ialah:-

1. Hafiz – Noktah Cinta
2. Hujan – Mencari Konklusi
3. Yuna – Cinta Sempurna
4. Adibah Noor – Sejujur Hatimu
5. Faizal Tahir – Hanyut
6. Shahir – Kebahagiaan Dalam Perpisahan

Dengar ceritanya Adibah Noor memang memukau semasa membuat persembahan. Terasa rugi pulak tak tengok tadi. Apa komen anda yang melayan pertandingan separuh akhir Muzik-Muzik tadi? Top 6 ini benar-benar layak atau sekadar gah pada nama sahaja?

130 responses to Hafiz, Yuna, Faizal Tahir, Hujan, Adibah Noor Dan Shahir Ke Top 6 Anugerah Juara Lagu

  1. naim says:

    im 1st! congrats semua..hehhee..

  2. andyhowtt says:

    saya minat yuna hahaha

  3. mach0 says:

    aku tak puas hati ngn syahir!!!!!!!!! tak berkualiti

  4. topo says:

    hahaha sama la.. aku pon termelekat tengok 6 Jahanam.. seb baik ada update dekat sini

  5. eda says:

    yeye… che ahmad masok top 6…
    sonoknya…
    gud luck chaher…

  6. akusukayuna says:

    aku suka yuna!!!!!!!!!!! yeah!! dpt top6..sememangnya yuna layak…bukan gah kat nama je..huhu

  7. akusukayuna says:

    bg ak, shahir xlayaak…hahahahah…ade sape nk sokong ak x??sila angkat tangan..haha

  8. amy lara says:

    err.. nk tanya.. nk amik pas masuk ker separuh akhir muzik2 4 next week tu amik kt pondok guard kt seri pentas Plaza Alam Sentral Shah Alam ker??? ker amik kt pondok guard tv3 damansara?

  9. […] Panas, Hafiz, Yuna, Faizal Tahir, Hujan, Adibah Noor Dan Shahir Ke Top 6 Anugerah Juara Lagu Submitted by selebriti on November 8, 2010 […]

  10. akusukayuna says:

    pondok tv3 la….mediaprima..

  11. amy says:

    1,000,000….yeay…telahan ku benar belaka…lagu2 yg lain tu wat cukup korum je…hanya menang sorak…hendak2nya lagu tut…tut…tu…hahaha..suara pon nyanyi ntah ape2.terlebih minum ais kot…

    • amy says:

      top 6…they deserve it..mmg memukau.especially vokal hafiz n adibah,yuna n paling hebat HAFIZ….X pecah langsung…

      • iza says:

        mmg betul tabik spring la kat hafiz .. cam recording pnyer sora da … mmg best sgt dan sgt layak utk masuk .. adibah noor pn lg dia mmg best tp ada terkucil skit ..

        plg x layak adalah hujan .. camne leh masuk pn x tahu … menang sorak je kot …

        yg saya rasa ptt msk ialah mohd atau sabhi sadhi ke … hmm …

  12. ayu says:

    ambik dkt pndok pengawal plaza lam sentral..bru je blik ni..besh sgt..smua artis xsmbong..layan je peminat tdi..

  13. casillas says:

    yup…amik kat pak gad sri pentas 2 plaza alam sentral shah alamm… aku pon br blk…. suara pon dah serak sbb asik jerit faizal… pastu dah le terbuat dose pigi salam sabhi sadhi, faizal tahir, n hafiz…. astaghfirullah…. ape nak jadi ngn aku ni… huhuhuhu….
    tangan aku da xsuci…..woo..

    p/s; pak gad myanmar tu xpaham melayu…jenuh aku kene buat sign language n cakap kuat2… SAYA.. MAHU…. AMIK….TIKET…… (sabar jela)

  14. najihah says:

    xnak noh…nak sabhi sadhi…nak akim…nak sape lg ye…ak xfhm ppon si noh nyanyi ap td

  15. lynn says:

    Adibah noor x memukau laa..
    serious.
    xcaye cb tgok blik kat youtube ke ape ke

    spatutnya hujan dgn adibah x dpt..
    & 2 tmpat tu perlu diganti dgn ana raffali dgn nubhan.

    • marya says:

      ha’ah..lagu adibah noor tu x sesedap lagu terlalu istimewa kan. lagu hujan muzik die mmg dh havoc sgt tp suare kacau..

      sy nak sabhi sadhi!!

  16. fadah says:

    tahniah kepada artis yang berjaya mara…..
    harap hafiz jadi juara….

  17. SWEET says:

    x kira janji
    Faizal Tahir ke peringkat seterusnya
    Go go Faizal Tahir
    U R the best

  18. [email protected] says:

    yang paling bez semalam KAK MELAH dah pakai tudung n nyanyi lupa lirik…
    tapi xtau le kalo tme dia nyanyi tu sedih sangat samapi xleh nak keluar suara

    • aries_april says:

      huhuhuhuh…time ko msj mira tu ni tngk kak melah..mira br smpai umh..klaur mkn ngan fmly..
      then..mak mira pn…sakan pnya tngk….

      • silentgirl says:

        haah la..sian die lupa lirik..mumbling je mulut die..naseb baek crowd bsing2 tepuk tgn..so xdgr sgt..erk, kak melah kak melah..

  19. [email protected] says:

    bebaloi rasa nya aku undi KAK dibah setiap hari 60 untian setiap ari masa mula2 dimasuk muzik2 untuk lagu tu… selama 4 minggu aku undi… dari pada carta 17 hingga meningkat…. hehhe…

    sokong le kak dibah

  20. Reena says:

    Adibah Noor sora power..

  21. zura says:

    MMG MANTOP persembahan adibah noor.. mmg masing2 terdiam tgk dia nyanyi ..

    yehuu suke shahir masuk final ..

    * terkejut time kak melah nyanyi , dia pakai tudung.. alhamdulillah

  22. nur arin says:

    hafiz ok, tp adibah noor sora sedap tp lagu x sedapla..x dpt pun xpe..yuna paling ok…shahir x sempat tgk tetido…yg lain ok2 jela…hehe! jgn mare yea…

  23. pia says:

    Adibah n Fezal tahir best2..saya sudah tertido
    tak tgk juge hihi

  24. syahril says:

    i am a big fan of faizal tahir. but honestly i am afraid if all of 3 songs are in final. coz personally, i am afraid about his voice. it;s getting bad. after this adrenalin. lagi susah..

    so faizal, i wish u just concentrate to selamat malam n pukau the audience in final nanti. haahh.. reserve ur good voice tuh. :)

    • mimi says:

      yes.totally agree with u. im a big fan of faizal tahir but why lately suara die mcm tak best eh….seram jer tgk die menyanyi..

  25. scorpioncat says:

    aku ske yuna, tp mak aku tak ske, lagu ngantuk katenyer…hahahaha…biasalh len org len citarasa.. pape pn, tahniah n gud luck buat top 6 mlm td…

    p/s: tp aku kecewa sket bile tgk performance noh mlm td..kurengg laa

    • aries_april says:

      mak i pn cam tu….

      tu la..ctrsa x sma…kita ni muda..dia orng dh 50…
      mna leh lyn…
      try ksi cha-cha…konpon dia orng mnt

      • ATTENTION says:

        sape kata org 50an jer yg suka yuna… aku pn xsuka yuna jugak,aku muda remaja lg tau…tp aku paling nyampah kt yuna…sore dia tu mcm taik nk terkuar jer…lembap, lembik…klu nyanyi lagu dia kira aku bole la layan ckit2, tp klu yuna nyanyi lagu artis lain,mcm konsert P.ramlee…yuna bwk lagu getaran jiwa…uweekkkk…termuntah aku dgr…. xminat lgsg minah tue..poyos jer…

        • gina says:

          ATTENTION:kite same la…aku pon tak suke giler kat yuna…pelik,kenape lagu die boleh masuk…bg aku,lagu die biase jer,pastu suara die pon tak sedap pon…ade lagi yang layak masuk…okea fine,kate juara lagu,sure la pilih lagu utk ke final..Ade bnyk lagu lain yang bagus n layak masuk final…n noh hujan,lagu betul lagu die terpilih bukan berdasarkan suara,tapi maksud yang ada dalam lagu tue…cube dengar die nyanyi,langsung tak faham,cume dengar die menjerit tak tentu pasal…tu ker yang diekatekan lagu yang bagus???lagu yang bagus,mestilah ade irama,lirik,suara dan maksud yang bagus utk lagu tu sendiri…juri…huh…nilailah dengan betul dan teliti…bukan sebab suke pada artis tue jer…

        • silentgirl says:

          i skong la ape u ckp gina..yuna dan hujan xpatot msuk..they dun deserve it! byk lg artis yg bole msuk..suara yg berkualiti like sabhi n akem..si noh tu brangan nnyi cm buat konsert, tu ptandingan la buduh! sbnanya AJL ni dorg nk ikot pkembangan music org skarang..org skrg ni lebih minat music mgantok cm yuna n lagu tkinja2 cm hujan…tp adakah ia akn ditonton oleh warga2 emas..aku jd xminat nk tgk sbb tah pape. overall yg lain sume bes..especially hafiz, FT and adiba..!

        • neto says:

          betul..tak paham lgsg ape yg noh cuba smpaikan. tak tau la ape yg juri pandang. mmg la lirik lagu sangat meaningfullll tapi dah mcm takde seni je nyanyi cenggitu..
          satu ape mesej pon tak dapat di sampaikan

      • silentgirl says:

        jgn kata mak ko je..aku pon mgantok dgr lagu die.hihih

  26. jer says:

    faizal tahir the best n only, lenlain semer bosan. plg teruk yuna bg aku bukan menyanyi tp bercakap kejap tinggi kejap rendah melodi out

  27. wyna says:

    arghhhhhhhhh…..tak percaya…..wyna xpercaya…hua3…
    faizal tahir..tahniah dapat top 6…den tahu dy mmg layak !

    tapi geram…Nubhan xdapat masuk..juri kurang peka!!!

    • aries_april says:

      apa yg x caya?
      klau FT msk final..smau orng caya..coz every year dia msk..

      maybe nubhan xda rzki…

  28. mat dol says:

    yg terpilih semua ok..kecuali noh..x layak langsung….

  29. terrarossa says:

    yeehaaaa…yang penting pd aku…faizal tahir in the list…..yeay~! GO FT GO~!

  30. silentgirl says:

    – hafiz pny suara sbijik dlm radio..best!
    – faizal tahir pon best
    – adibah noor ok la…
    – hujan cam tahi je aku rase..tah pape..!suara ko biasa sgt…da la prasan bagos!
    – yuna plak..hmmm ok la..sbb rmai sgt org minat yuna..tp lagu ngantok la.
    – shahir ok la..
    – akim patot ganti tpt hujan..hujan xbest!
    – ana rafali mmg xptot dpt sbb lagu syok sndri..suara out!

    p/s: kak melah pkai tdung da?alhamdulillah..da x suai ngan umo nk bgaya ikot trend skrg..mcm kak melah pkai legging npk2 apam 2 singgit tu..opsss!

  31. walid says:

    yuna sore best, tp xske dia pkai suar agak ketat nmpk bentuk..baju pun skang dah ketat gak.. yuna kalo u xpakai camtu pun u ttp best.

  32. Mac 2010 says:

    Tengah dok buat kerja bila separuh muzik2 malam tadi. Cuma angkat muka untuk 2 persembahan je: Noh Hujan – coz suara hampeh tahap gaban – sekejap melalak, ntah ape-ape. Dah tu, cover bhg chorus dengan kononnya ajak peminat nyanyi ramai-ramai… aku rasa la.

    Second time aku angkat muka coz Faizail Tahir nyanyi. He was superb! Looking forward to his performance in the final.

    Also, credit kepada Adibah Nor dan Mohd yang performed well malam tadi.

  33. sailormoon says:

    ha ah…………
    byk lg yg best…………..
    mcm Akim……..
    siap buat lagu sendiri lg..

  34. ntahhapehape says:

    Hafiz best..suare sebijik mcm recording pny..adibah noor mantap…aku lg suke sabhi n mohd o akim yg masuk final dri c noh n yuna tue..sori, mmg aku xminat muzik2 diorang nie..

    • ATTENTION says:

      yesss…ada jugak geng aku…aku pun TAK SUKA muzik noh n yuna…lembik, lembab…. boring, ngantuk!!

      • silentguy says:

        mak aiii…..marahnya…apa kata lau hang jer y nyanyi???tgk ada x geng2 mcm ni y akn sokong hang???but ak rasa, dowg pun BENCI kat hang gak…n maybe dowg akn kata y hang ni…lembik,lembab,boring..ngantuk…..n tambahan…cam badut ….hehehe..agak2 la nk kata owg lembab….dosa tau..ingat diri tu pandai sgt????? jgn marah…as peringatan jer coz semua manusia SAMA…salam

  35. Oden says:

    Hujan xbest langsung la…..Adibah Nor pon tak best lagunya….pelik haku…AJL patutnya angkat lagu yg berkualiti, fresh and fenomena dlm industri…Lagu Hafiz jugak yg best sbb kembalikan zaman fenomena lagu dulu dulu…

    • silentguy says:

      salam…x baek kata mcm tu…..lau semua x best x kan ler layak masuk carta kot???aishhhh….jgn ckap mcm tu tau….mybe anda jer y jeles or rasis dalam memilih artis?? x kisah la sapa2 pun…y penting lirik lagu y ditulis or ditaip tu berkualiti (bukan cap sirim tau)……ada maksudnya y meluas dan kena pasa situasi…so owg y mendengar akn terus mendengar..berulang kali…(tangkap feel la katakn)….

  36. silentgirl says:

    suara noh cam tahi! da la dlu nnyi hiphop ngan nas adila…hahahahahhahahahah!bapak geli dan lawak hokayy..mau akim ganti hujan!!

    • silentguy says:

      korang komen mcm la korang ni ada seni muzik..ntah2 suara mcm apa2 jer….dah la lirik cam thap pelik…..lau ada seni muzik, cuba hanatr satu lagu kat radio..nk tgk dowg terima or reject……nk komen pun agak2 la…

      • silentgirl says:

        ekeleh…tetibe ade silentguy..hahah! dlm pertandingan..mstilah ade artis yg kte ske n xske..standard la tu klu org komen artis yg die xske..hihih!

        • silentguy says:

          ala…..mcm la korang semua ada talent…..walaupun dowg nyanyi mcm tu.but it’s ok la…x bukak baju…hahaha

        • silentgirl says:

          di msia bebas myuarakan apa sahaja yg mereka nak…so xperlu persoalkan komen org lain.tettttt..

        • silentguy says:

          ala……x mooo mcm tu…..amboi….ni la dia…gunakan nama kebebasan dunia nk komen2(kutuk) owg….apa la…..tu kebebasan dunia or kata sama makna..kebebsan malaysia jer tau,,,,,bebas x kat akhirat 6ti???? jgn kutk2 lagi tau…x baek…..x baek…ishh ishhh

          nota ibu jari kaki…..dosa kak oiii

  37. ana says:

    DIA ORANG MENANG BUKAN PASAL PERSEMBAHAN TAPI LAGU DAN LIRIKNYA BAGUS

  38. silentgirl says:

    klu tgk pada lagu n lirik nya bagus..baek xpyh amek dorg nnyi…amek acapan nnyi lg bgos.lagu yg indah liriknya tp kalu penyanyi die suara xsdap, cannot go gak lol..klu x, xde la anugerah vokal terbaik..kalu dorg dinilai berdasarkan lirik dan lagu smata.

  39. jay says:

    memang tak patot la c noh tu bermain tahi d atas pentas…jijik! kan silentgirl….. :)

  40. silentgirl says:

    yess..true! noh’s voice=shit

    • silentguy says:

      mak aiii…teruknya…ada ker ckap shittt???
      ohh…SHITTT!!!
      teruknya…x baik…….x baik….silent je la…

  41. Kasih says:

    papepon tahniah FT…. mmg dh agak pun FT tersenarai… tp noh hujan tu, ampun sore x bole blah lngsng…

    lbh best mohd tu gan sabhi… menyentuh kalbu…

  42. Mizz Nina says:

    Hujan mmg x patut masuk top 6.. Adibah Noor mmg sorenya sedap tp lagu ntah ape2.. baik lg bg Nubhan masuk.. yg lain mmg ok la..FT is da bez!!

    • silentguy says:

      lau mcm tu hang la y jadi juri….senang citer kan…hang jer plih y mana patut layak masuk…weyyy…buat anugerah sendiri la…

      hehehehe,,,jgn marah

  43. 1. Adibah mmg superb tp lagu cam xbest…
    2. Sabhi Nadiku yaaaaaaaaaang paaaaaaaaaling memukau.. best sioott….
    3. Hujan? wak konsert le plak, apa daaa.. klu ade pengkritik ala2 AF kompem kena sound, “haloo ni pertandingan, bkn konsert”
    4. Ana Raffali, nice try, comel lah dia tu..
    5. Hafiz, wpun aku xminat lagu dia tp mmg aa klu dia nyanyi sempat lai aku sound, dia ni miming ke…. ? mmg sebijik aaa lam cd punye.. special gift!
    6. Nubhan, lagu best tp hehehe kua gak suara angsa ang ang ang… tp enjoyyy !!
    7. FT..huhuhu xminat aaa lagu dia… lagu Mahakarya Cinta gak the best…
    8. Yuna, wa cayang sama lu.. xpernah menghampakan!
    lelain….seme best tp nasib korang je xde.. gane2 pun enjoy the show…
    paling terkejut bila tetiba kak Ramlah kite muncul dgn imej baru, bertudung tp tetap glamer lip lap lip lap…

    • Cun99 says:

      Hafiz mmg best.. tapi sy lebih suka performance Nubhan oh juwita.., hapenning sangat.., entah la tak dengar pun suara ang ang tu.., suara serak gemersik ada la..

      • silentguy says:

        owh…agak2 la nk ckap mcm tou…ni la owg kita bila jer artis bt salah…teruk kena kutuk…mybe ada sebab dowg nyanyi mcm tu….x kan la kena ikut format kan???mcm ni la..pap kata u masuk af9 ker af 10 ker…nk tgk mamou x..pastu nyanyi elok…jgn duk jadi pemaerhati n komen owg teruk2…x baik tau…
        komen ni nk membina..bukan nk tambahkan dosa…agak2 la yer…jgn mare…..sokong muzik malaysia.

  44. mach0 says:

    FT…plis jg sore u tuh..sore dh makin teruk.hopefully u boleh perform ms final mcm u performed sampai syurga..itu plg superb..aku terpaku ms u performed smapai syurga..aku terpukau

  45. lolyat gang says:

    faizal tahir bodoh sbb aku mmg benci dia

    tp sabhi tu mmg patut layak

    hujan ntah hape2

    • silentguy says:

      x baik hang kata mcm tu…hang bijak sangat ka???? cuba buat lagu hantaq kat radio…tgk dowg teriam ke x……x abek kata owg bodoh lau diri sendiri bengap….

      fkir2kan lah….jgn marah

    • takesah says:

      agak agak lu bai. kate orang bodoh.
      mak saya cakap, klu kita ckp org bodoh, sbnrnye kite yg bodoh.
      amacam?

      • silentguy says:

        betul2…x baek ckap owg bodoh…..mak ak….cikgu ak pun ajar mcm tu….x baek kata owg bodoh……x baek…x baek…x baek…

  46. Cun99 says:

    Biar la juri yang lebih arif (katanyeer)…, Yang penting Nubhan memang best!! cayalah…, tak menang di hati dan pandangan juri, tapi menang di hati saya…, all the best for top 6..

  47. linda says:

    xdpt tgk…. sbb ngantuk tahap gaban….. rugi2

  48. ATTENTION says:

    tlg bgtau aku mcmana nk tgk blk TOP 6 tue, aku cari kt tv3 xjumpa pn…..huhu ruginya terlepas tgk…..

  49. ATTENTION says:

    ada preview blk x TOP 6 tue…..mcmana nk tgk ek???

    • budakbarubelajar says:

      ko penah dengar satu teknologi namanya youtube tak? ke ko ni baru first time pegang keyboard?

  50. littlemia says:

    hahha yuna + [email protected] cam haram x best lgsung…..ana rafali pun same seb baik x masuk final…..aku nak kak melah……hihhihi

  51. silentguy says:

    ala littlemia….hang nk komen owg pun tgk la diri sendiri dulu…u leh nyanyi ker??? lau suara ca cicak tercekiki tulang ikan baik x yah……mybe dowg deman kot mlm tu…byk kemungkinan la…..huhuhu….jgn dok main komen2 pedas2 jer…t akan tambah dosa u…huhu..pe2 pun jg n ambik hati..just nasihat..lau ada tokok tambah lg silalah gtau jgn malu….

  52. XsukasukiX says:

    hem..
    hafiz tu mmg suara dia cm dlm radio..
    sorry to say, lagu hafiz tu sgt lah smple…
    xmncabar vokal lgsg..
    ana rafalli, oh god…
    knp die nynyi cmtu?
    muzik je yg lg kuat aku dgr..
    yuna, aku xmnat..tp lag tu aku suke..
    hujan?wth la yg deme nynyi tu…
    sabhi sabdi, sore die mmg best tp ade certain2 part yg xok..
    mohd, best lagu tu sore pnbes..
    aku tgk npe die mkin hensem hah?
    hehe
    adibah noor, lagu xbest dow..
    sore pn xbest..
    mnjerit pe tah..huhu
    nubhan, u rawks babe….
    beze ngn lagu2 b4 dis..
    b4 dis i was expected lagu seadanya aku can go to final..
    but didnt make it..
    xpe, cbe g..
    akim, ok gak pe lagu die…
    shahir?err…
    lagu ok, sore x ok..
    cm bese je…
    fT..ok i admit im a big fans of him…
    so myb ill be a bit biased..
    lagu tu tersgtlah best..
    tp ft nynyi live cm xbpe nk power cm dlu…
    sbb mslh kshatn ke?
    tkut sgt ble dgr die nynyi..
    tkut die sakit..
    huhu
    tp i can c his effort…
    all d best to u FT..
    harap all of ur songs masuk final..
    hehe
    psni adrenalin..
    lgu tu dgt best…
    :)
    xsabar nk tggu next week…
    sekian komen n pndapat peribadi dari sy..
    terima kasih..
    klu anda xbole nk trima xpe….
    just my opinion only..
    korg pn ade opinion korg gak kn..
    same like me..
    :)

    • silentguy says:

      wah,,,, ‘ pengkritik luaran” ajl……..huhuhu

      • [email protected] says:

        komen dia xberapa nak tepat,, agak berat sebelah,,,
        rasanya vokal adibah paling bagus malam tu…

        komen2 yang lain pun agak kurang memuaskan,, kalo dia jadi penyanyi lagi ramai orang komen kot

        • silentguy says:

          ak sokong…..hahaha

        • XsukasukiX says:

          yayaya..
          im biased..
          aiyo..
          listen again to adibah’s vocal dat night…
          good voice is not necessarily you must to shout when you’re singing…
          sore sy xsedap klu x da lme sy jd pnynyi..
          msing2 pnya pndpt what..
          :)

        • silentguy says:

          ada owg terasa…hahahahaha….padan muka…nk jadi pengkritik kena lada tauliah…jgn bg ikut sedap hati jer….hahaha

  53. RealMEL says:

    Tahniah HAFIZ mara ke final..wlpun blm confirm lg masuk final..aku ingatkan si AKIM tu yg dpt masuk..tup tup si HAFIZ..selame ni ASTRO bukan main lagi promosi si AKIM dan sebaliknya to hafiz..cian..all d best for final hafiz.NOH HUJAN..Layak ker?

    • silentguy says:

      hmmmm….ni lagi eowg ni….dah kalau juri n peminat dah plih…….dia(si Noh ngokgek) tu memang layak la….ni la rakyat mlaysia….juri tu bukan calang2 abg oiii…..dia tahu la mcm mana nk nilai lagu….lirik lagu ker apa ker…..so jgn dok ckap lagi…lagipun keputusan ‘si hakim’ tu MUKTAMAD kot…..

  54. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

  55. minahkepochi says:

    eyh..perasan x??
    silent guy nihh kan sebijik n sejiBik cam nOh hujann..
    back up semacam je..cube kOrang bace sume kOmen2..
    HAHAHA..musykil doWhh!!lawak ahh..sume orang ade hak nk bg pendapat lahh..juz up tO u nk amek pdpt tu as membina or wat..

    *juz my 2 ceNt*

    • silentguy says:

      salam cik MInah oiii…
      sebijik????serupa??? lantak la…juz nk bg pendapat je kan???,c, kata silentgurl….malaysia BEBAS….hahahaha…BEBAS….diulangi BEBAS…..SEKALI LAGI! bebas!!!!
      xadanya nk cover2….lagipun kat malaysia ni ramai sesangat ‘pengkritk’ x bertauliah…..so, juz nk bg peringatan…jgn ler komen sesedap kuih bangkit…nk komen2, komen la..but ada batsannya as muslim n rakyat malaysia tau…………..tol x,wahai cik MINAH????

    • silentgirl says:

      btol la minahkpochi~he just too emotional when reading other ppl’s comment! erkkk..pndai plak tu petik balik ayt aku..hahahha~da tu pahal nk bsing2? die akn petik comment yg xde rmai org kat dlm 1 box..klu comment yg rmai org dlm 1 box..yg sume sbulat suara..die x kacau pny~ ahahaha..pathethic! xde keje lain nk condemn komen org lain..booooo!

  56. silentguy says:

    salam semua…selamat hari raya….n jgn jadi pengkomen y tahu menghancur…komen lah supaya MEMNBINA…hidup muzik malaysia….tutup aurat yer para artis…..dosa tau…

  57. Legalsounds says:

    We just couldnt leave your website before telling you that we really enjoyed the useful information you offer to your visitors… Will be back often to check up on new posts

  58. […] 2.Keputusan Separuh Akhir Muzik-Muzik Minggu Pertama […]

  59. lily says:

    english song plzzzzzzzzz

  60. Read on Phil Cannella

  61. VOIP NJ o says:

    voip providers
    weather in new jersey

  62. I must admit that this is one great insight. It surely gives a company the opportunity to get in on the ground floor and really take part in creating something special and tailored to their needs.

  63. The things you talk about is smart, while I still take reservations with this subject ~