Written by AbangNara | May 16th, 2014

Setelah membuat pengakuan mempunyai kekasih baru, ramai yang tertanya-tanya siapakah gerangan wanita yang berjaya mencuri hati Hafiz Suip. Akhirnya persoalan itu terjawab jua apabila Hafiz sendiri telah berkongsi gambar dirinya bersama seorang wanita menerusi akaun Instagram. Sekali pandang, nampak sama cantik dan sama padan kedua-duanya.

kekasih baru hafiz suip

Dengan caption “Happy birthday to my love @nureffyj semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.” pendedahan ini pastinya membuatkan ramai gadis di luar sana yang patah hati. Semoga percintaan Hafiz kali ini berakhir dengan kebahagiaan dan tidak putus di tengah jalan seperti percintaan yang sebelum ini. Kalau nak selamat, cepat-cepatlah kahwin. Heheh. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Hafiz Suip Dedah Wajah Kekasih Hati

  1. cucukuat7 says:

    cantik..

    0

    0
    • Sy nak YJB... says:

      Nara’s sttmnt…. SEKALI pandang nampak sama cantik sama padan kedua duanya… Abg nara klu Kali KE DUA pandang sama tak ??????……klu sy pandang kali Pertama & Sterusnya… sy rasa hafiz hurmmmmmm….. gf hafiz SANTEK GILER…

      Lelaki tak penting handsome janji bila pandang sejuk jer hati sbb pandai jaga hati kita. Ciri2 lelaki yg beruntung klu ppuan dpt…. 1. BERIMAN kpd ALLAH & RASUL serta ANK yg SOLEH, 2. BERTANGGUNGJWB, 3. RAJIN USAHA BOLEH BG ANK ORNG MAKAN & tak kebulur. Bonus 1. POKET TEBAL 2. HANDSME ….

      Cepat2 la Hafiz & gf kawin elak maksiat … dah peluk pinggang tu… Smoga Kalian di Pertemukan Jodoh berdua. Aameen… suara Hafiz… salah seorg penyanyi yg punya vokal mantap selain Anuar zain & several othrs in msia. Sy nak cool & rupa ala2 Yim JaeBeum tp muslim. Td tngk dikir zikir ada Nasyid Salica …. rupa vocalist dia mcm muka Yim JaeBeum espclly rambut rupa… suka janggut ciput dia…. hehehe…

      0

      0
    • ANYOMYOM says:

      kenapa aku tak rasa patah hati pun -.- rasa biasa biasa je.

      0

      0
      • Olga says:

        panjangnya muka awek dia…ala2 persis Mama Juwie gitu. Auwww…

        0

        0
        • KoKo says:

          Hafiz ni macam kote kecik jer. Tengok gaya dah tau. Next?

          0

          0
        • Noks says:

          Ntah kenapa dengan mata aku, tapi aku tengok muka pompuan tu macam muka don daniyal versi perempuan. Meremang pulak aku

          0

          0
      • PagiPetangSiangMalam says:

        Samalah kita. Hafiz ni suara sedap, tapi muka biasa2 jjer. Moleklah pompuan cantik oi, sbb Hafiz tu kayo, kang abeh duit dia, kau ngadaplah biasa2 dia tu. Hek.

        0

        0
    • Silvia Sunti says:

      oh ye ke? whatever lah. x minat.

      k bai2

      0

      0
    • Baby AA says:

      X patah apa pun, Hafiz pun x hansem sangat. X boleh lawan ketampanan…Keith Foo.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Macam muka bini johan jer

      0

      0
    • GB13 says:

      semoga kekal hingga ke jannah..aminnnn…. doa yg terbaik utk nya duak k..

      0

      0
    • GB13 says:

      semoga kekalhingga ke jannah…doa g terbaik utk nya duak…aminnn….

      0

      0
  2. tasha syele says:

    padan muke ko adira

    0

    0
    • Olga says:

      APASAL NAK CAKAP PADAN MUKA KAT ADIRA??????ADIRA DAH ADA BF JAUH LAGI HENSEM DARI HAFIZ NI BOOOOOOOOOOOOOO

      0

      0
    • anak ikan says:

      Adira tu bukan ke lesbian ?

      0

      0
      • Fitnahdimana2 says:

        B4 u nak spit any cheap speculation and fitnah, fyi, bf adira much better than hafiz. No offense :) peace! And apis, gerek ktk org sarawak ka? Kacak aie!

        0

        0
        • Ritu vs Aya says:

          fitnah dimana2, adakah ko ni Adira? kikikikih… Sabau ler… Aku yg x artis ni pon kena fitnah, apatah lg artis warm-warm nail mcm ko

          0

          0
  3. tasha syele says:

    knape tak ada orang komen pon

    0

    0
  4. Anonymous says:

    tettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    0

    0
  5. Anonymous says:

    tetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    0

    0
  6. Anonymous says:

    tuuutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    0

    0
  7. Anonymous says:

    meeoowwwwwwwwww

    0

    0
  8. Anonymous says:

    wooot wooott woooottttttttttttt

    0

    0
  9. Anonymous says:

    booohhhhhhhhhhhh

    0

    0
  10. Anonymous says:

    burung kakak tua….hinggap nya di jendela…lecu lecu oh lalalala

    0

    0
  11. Anonymous says:

    krik2…

    0

    0
  12. anon says:

    Hafiz ni mmg penyanyi nimbor satu M’sia skrg sb banyak kali menang pertandingan. Tak pernah minat dgn dia ni tapi satu lagu dia yg aku suka……Hanya ingin kau cinta….Sedap lagu ni. Neway hafiz ni nampak mcm kecik/rendah ….Baby face… Gf dia blh tahan…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    orang malas dh nak komen…asyik tukar grlpren jek..

    0

    0
  14. wak lu says:

    Hafiz Suip ni Hafiz AF ke?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    apit ni anak herman tino ke??

    0

    0
  16. nok says:

    bior x encem pon…vokal mantap & $$$$$ banyak beb!!
    tu yg pompuan tu pandang sebenornyer…..

    0

    0
  17. Melati says:

    Suib aku kenal…”” Hafiz Suib aku tak kenal…..::PAAAAANG….(tutup pintu)…

    0

    0
  18. Linda says:

    Cantik dan sama padan ..
    Sebijik mcm Abg NARA gan isterinya ..
    Dua bijik plak da mcm buah geduak depan rumah aku .
    3 bijik plak buah mangga aku beli pat pasar .

    0

    0
  19. hhDD says:

    Hafiz ni antara penyanyi yg berbakat…tp 1 je tak gemar die ni..bercinta macam tukar baju..baru putus da ada pengganti lain..selalu je tgok die macam ni..sorry la ye pd peminat hafiz..

    0

    0
  20. lovelive says:

    ”tinggalkanku perlahan2 kuterima….semakin Ku sakit semakin kau bahagia”

    0

    0
  21. spylimah says:

    Fauziah latip + muka bini johan = gf hafiz

    0

    0
  22. NALIYA says:

    errmmm….dh tunjuk muka gf….so pasni leh gi bercuti same2 yer. then post kat IG.

    0

    0