Written by Bella | April 9th, 2016

Baru sahaja ingin menapak dalam industri hiburan tempatan, pelakon drama Tundukkan Playboy Itu, Hafidz Roshdi didakwa sudah mula besar kepala dan tidak berdisiplin.

Hafidz dikatakan datang lewat hampir 2 jam lamanya untuk satu sesi fotografi baru-baru ini. Lebih menyakitkan hati lagi, Hafidz juga tidak merasa bersalah dan tidak memohon maaf atas kelewatannya itu.

Walaubagaimanapun, Hafidz menerusi mStar Online berkata beliau pada awalnya sudah memberitahu bahawa beliau tidak dapat hadir pada acara berkenaan atas sebab tertentu.

Enggan terus dikatakan tidak berdisiplin, Hafidz memohon maaf sekiranya ada pihak yang terasa hati dengan beliau sebelum ini.

Pada awalnya saya memang ada hal yang tidak boleh dielakkan, saya sudah beritahu pada mereka tentang itu.

Namun saya datang juga walaupun agak terlewat, saya juga meminta maaf jika ada pihak yang terasa hati dengan kelewatan tersebut.

Erm..gosip dan kontroversi adalah perkara yang perlu dilalui untuk seseorang artis itu menjadi popular. Rileks Hafidz, jangan mudah stress.

Sumber Berita : mStar Online

28 responses to Hafidz Roshdi Tepis Gosip Sudah Mula Besar Kepala Dan Tidak Berdisiplin

  1. cheera says:

    Hensem dier ni..muka pon nmpak mcm org baik2 je..reduppp..melting…

    0

    0
  2. Star Wars says:

    hafidz nie dah la tak berpelajaran tinggi, nak berlagak pulak… lulusan spm
    je dia nie….

    0

    0
    • Lol says:

      Standard la skrg majoriti retis pun lulusan spm je. Lain la kalau dia lulusan upsr je. Terkezut la jugak!

      0

      0
      • Star Wars says:

        lulusan spm teruk la tu… maknanya hafidz tak pandai la… lebih baik ambik graduan dlm seni lakonan jdi pelakon… ambk orng tak berpendidikan mcm hafidz, bnyk masalah…

        0

        0
        • erk says:

          artis berpendidikan pun nak buat camna….drama sekarang memang tayang ‘muka’ saja..walaupun ramai yang berprinsip “don’t judge a book by its cover” , tapi takyah nak tipu la lumrah manusia memang suka tengok yang muka cantik,hensem.

          0

          0
        • Anonymous says:

          sekurang-kurangnya dia ada SPM. Ada wawasan. hehehehe…. Zaman sekrg ni, orang tak de SPM jadi artis pun ada. Amende? graduan seni lakonan….tu Lopa yang bijak SPM, belajar berlakon sampai US, masih kayu jugak.

          0

          0
        • makEnon says:

          Macam mana pula dengan Emma Maembong? Sekolah sampai Form 2 je….krik krik….

          0

          0
  3. harris ahmad says:

    hafidz nie tak berpelajaran tinggi.. nak berlagak pulak… belajar spm je dia ni….

    0

    0
  4. cik bunga says:

    pandaii je korang ni kata dia spm jerrr..sbb dkt instagram ada tulis dia budak OUM..x kn saja2 nk tulih kot..malu la kalo org tahu tipu..mesti dia budak diploma

    0

    0
    • W156 says:

      tulis oum sape2 pun leh tulis…. persoalan dh ade degree ke x?
      klu xde, jgn nk berlagak… artis malaysia bnyk yg tak berpendidikan… sbb tu xde quality & attitude teruk….

      0

      0
      • Anonymous says:

        Mn ad syarat klulusan utk jadi artis. Klu ko stakat darjah 3 pn ko boleh jd artis laaa. So wats the problemm?

        0

        0
        • derrick says:

          tau takpe.. mia sara tu takde degree ponnnn..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ntah nya… jadi artis kot. Nak aku bagi list, artis takde SPM or degree… Ogy Ahmad Daud, Melisa Saila, Raja Ema, Emma n Caca Maembong..

          0

          0
      • Fitri says:

        ada apa dengan degree ?
        zaman sekarang majikan dah x tengok degree lah hoi

        0

        0
        • anon says:

          sape kata tak tengok degree?? apply jadi driver ke. Nak keje ape2pun mestilah org nak yg berpelajaran tinggi, siap tengok pointer lagi. Yg tak perlu diploma/degree tu, bila nak jadi artis. Artis ni perlu yg ade rupa je, tak perlu pelajaran.

          0

          0
      • Man Gombak says:

        Azwan Ali ada degree dari UM ko rase attitude dgn kualiti ok sangat ke?? Jgn main judge je org belajar setakat spm teruk! Pffttt…

        0

        0
        • Anonymous says:

          win

          0

          0
        • Bingo says:

          Well said. UM tu the best Uni kat Msia kot. Tapi kalau dah perangai kau memang hodoh, ego tinggi, bodoh sombong tak boleh ditegur, kau campak mana pun tetap perangai hodoh (merujuk kepada Azwan Ali) sehingga kau nak berubah. Bersepah graduate UM yg bagus2 dan bersepah jugak graduate UM yg takda kualiti so jangan nak judge attitude orang based on pencapaian academik. Menteri2 kita kaki songlap tu semua grad mana? Elok ke attitude pecah amanah macam tu? Sama jugak dgn orang yg tak berpelajaran tinggi (dari segi akademik), ada yg bagus ada yang tak bagus. Jangan buta hati sangat nak nampak yg tak bagus je. Bluekkkk

          0

          0
      • anon says:

        Nak jadi pelakon tak perlu pelajaran tinggi, sb tak guna sngt pun otak. Yg takde quality tu sb tak berbakat, tapi perasan. Lagipun dia org tak gih drama school mcm bintang2 hollywood.
        Anyway jgn pandang rendah sngt pd org, ada pelajaran ke tidak. Ko yg duk kutuk2 tu belajar tinggi sngt ke. Aku yg duk 10 thn overseas pun takde nak kutuk2 org. Dah ditakdirkan dia org belajar takat tu, nak wat camne. Kita yg berpelajaran tinggi ni sepatutnya bersyukur, bkn menghina org…

        0

        0
        • Punch says:

          dlm islam, kita diseru untk mencari dan menuntut ilmu….masalahnye skrng rmai artis malaysia tak berilmu dan berpendidikan… sbb tu kita tak maju… beri peluang kepda graduan seni lebih baik…

          0

          0
        • Yus says:

          Mmg la bagus bagi peluang kat graduan seni. Tapi kalau rupa takde susah jugak nak tolak ke depan. Belakang tabir ok la.

          0

          0
    • Ghbghj says:

      Dia currently tengah sambung degree in business dekat OUM.

      0

      0
  5. TaPoo says:

    Poyo je mamat nih, berlakon pun macam tahi …

    0

    0
    • Anonymous says:

      Komen ko ni pun mcm tahi jugak!

      0

      0
      • TaPoo says:

        Komen ko plak macam cirit… Memang dia belakon macam tahi pun, mesti ko ni pompuan gatal bijek tak leh tengok jantan tak pun lgbt yg tak tahan tengok laki stok anak ikan tapi apakan daya hanya mampu berangan saja..Sebab tu ko membela sangat !! Muehehehe

        0

        0
  6. Anonymous says:

    Poyo.perasanhensem.hingusan..perasan..oklah tak payahalaaaaa nak jdi artis..ok bye

    0

    0
  7. cakap je says:

    x payah kata retis malaysia je SPM,, menteri Malaysia yg x Sekolah pun ada..

    0

    0