Written by Bella | July 25th, 2016

Hafidz Roshdi antara pelakon yang baru sahaja ingin meningkat naik didalam dunia lakonan Malaysia.

Walaubagaimanapun,  ada berita yang kurang enak kami dengar mengenai Hafidz yang bersikap dingin dengan beberapa pihak media.

Menurut Cik Pang di portal Harian Metro, sikap dingin Hafidz itu jelas kelihatan apabila menjeling beberapa teman media yang hadir di majlis perasmian pementasan teater Lela Manja baru-baru ini.

Pelakon berkenaan dikatakan bersikap sebegitu kerana menyimpan perasaan tidak puas hati dengan beberapa wartawan yang hadir. Dek kerana sikapnya itu juga, wartawan seakan tidak mahu mempedulikannya .

Lebih teruk lagi, pihak wartawan akui lakonan beliau didalam teater berkenaan kelihat agak kayu dan tidak memberikan sebarang kesan kepada penonton. Buat wartawan, kalau mahu bersikap dingin tetapi  masih memberikan persembahan lakonan cukup memberangsangkan mereka boleh lagi terima, tetapi apa yang berlaku sebaliknya.

Ada juga beberapa pihak berpendapat watak Raja Muda tidak sepatutnya diberikan kepada Hafidz. Masih ramai pelakon lain yang sesuai untuk membawakan watak tersebut.

Kalau baru sahaja ingin meningkat naik dalam industri, tidak seharusnya Hafidz Roshdi bersikap dingin dengan wartawan. Wartawan adalah medium utama untuk seseorang artis itu popular dan sebaliknya. Karier anda juga haru mendapat sokongan pihak media untuk anda lebih dikenali nanti.

Sumber Berita : Harian Metro

12 responses to Hafidz Roshdi Bersikap Dingin Dengan Pihak Media?

  1. kentut berirama piano dan trumpet says:

    ada bau bau busuk taik x ????

    0

    0
    • kentut berirama piano dan trumpet says:

      sapa.nak.kentut free dimuka ?????

      0

      0
      • benci org kentut says:

        tolong kentut di muka ibu kau sendiri. pastikan lubang jubur kau betul2 melekat pada mulut dia barulah kau melepaskan isi punggung ko. selamat berjaya

        0

        0
  2. Menyampah says:

    Dia ni memang pelaok kayu dari dalam drama lagi. Honestly aku memang tak suka dengan lakonan dia ni yang ala2 control macho.. Sila tengok balik drama kau dalam “ANAK IKAN TU”…

    0

    0
  3. X says:

    Dia nie ke dapat bini tak cantik tu?

    0

    0
  4. Nora Manis says:

    HAFIDZ ROSHDI

    Lelaki yang sangat Handsome..
    aku sgt2 suka dia ni..
    Ala2 artis Korea… Park Go Bum tu….

    0

    0
  5. Miss Unibes says:

    Hafidz Roshdi…

    Terkenang zaman kegemilangan Danny kumpulan XFactor. Wajah pun seiras. Dalam kumpulan XFactor Danny paling up. Tengok Hafidz sekarang pun ramai peminat perempuan. Teruskan berusaha lagi Hafidz. Biar org kata lakonan kayu ke konkrit yg penting usaha perbaiki. Belajar dari bawah. :)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Dlu danny ensem…skg dh gemok skt n dh x berape ensem..

    0

    0
    • Miss Unibes says:

      Betul. Sekarang gemok gila Danny. Nak kata faktor usia, tak patut. Nak kata sebab dah kahwin pun tak jugak sebab dah gemok sebelum kahwin.

      0

      0
  7. Beautiful Norra says:

    wartawan pun ramai yg fefeeling bagus…walhal kuli batak jew…silap2 gaji depa tak sampai 10% pun dgn pendapatan Hafidz nie…kau ghase….??? jgn maraa aaaa…hikhik

    0

    0
  8. Tak Suka Sifat Poyo says:

    Hafiz, persetankan wartawan Msia yang berangan derang ada power ni. Termasukla si Nara dan sekutu-sekutunya. In Hollywood, takde artis yang pedulik wartawan sana punya pendapat. Kau berlakon kayu ke bagus ke in the end kisah kau kawin dengan isteri kau jugak yang derang hebohkan. Sekarang ada hati nak mengugut supaya jangan perlekehkan wartawan. Bakat berlakon boleh diasah, pekerjaan up gosip dan mencari gosip dan mengugut artis yang tak pedulikan mereka… Sampai bila2 pun setara dengan sampah. Kau baca ni Nara? Stop assuming you have the power to dictate someone’s fate. Your profession is already a pitiful one as it is, dont go further by exposing your pitiful persona. So aku baca blog ko, dan gosip wartawan2 lain. Ade gosip aku baca je. Tapi tak pernah aku rasa korang ni semua relevan dalam mempengaruhi industri. Jangan perasanlah.

    0

    0