Written by AbangNara | March 6th, 2012

Abang Nara suka Ella. Suara dia memang rock. Perwatakan pun manja-manja kucing. Kadang-kadang Abang Nara pelik kenapa Ella tak kawin-kawin. Takkanlah tak ada lelaki yang berjaya memikat hati Ella. Itu tidak logik sama sekali kan?

ella kahwin

Namun kemungkinan besar Ella bakal menamatkan zaman daranya tidak lama lagi. Ini kerana Ella dilihat menghadiri kursus kahwin pada 3 dan 4 Mac iaitu Sabtu dan Ahad yang lalu. Dengar-dengar calon suami Ella ialah seorang jejaka yang diberi nama “A”. “A” apa Abang Nara tak tahu. Jangan Along Bukit Beruntung sudah la ye.

Apa pun Abang Nara doakan agar Ella ketemu jodohnya pada tahun ini juga. Sama-samalah kita doakan.

P.S: 28 saat je selesaikan kiub rubik. Tutup mata lagi tue.

57 responses to Hadiri Kursus Kahwin, Ella Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?

  1. donut_cute says:

    ok la tu dah nak kawin…sampai bila nak membujang je….rupa ada suara ada

    0

    0
  2. zara says:

    kalu betol kak Ella nk khwin alhamdulillah….hope lps khwin kak Ella tutup aurat n kurgkn prwatakan manja dgn org lain….manja2 ngn suami sdh lh ye…kak da plak org lain trgoda huhuhuhu aminn~

    0

    0
  3. kelass says:

    siapalah gerangan nya Si A tu kn…
    dulu ingat lg Ella ni pernah rapat ngan rashid sidek..

    0

    0
    • TeruteruBozu says:

      semalam aku dengar radio…dj tu ckp A tu pernah gossip dgn Ella gak sebelum ni…lepas tu kecundang…now back together-gether. So kecikkan laa scope anda kepada bf2 ella yg lepas2 yg start dgn huruf A… :)

      p/s: budak muda yg sebelum ni nama dier ape?

      0

      0
      • huahuahua says:

        tetiba pkran aku te pk kan budak tersebut jua adenya…..tpi aku x tau lak name nye…lame gile2 da gossssip tu

        0

        0
  4. JEJARI KONTOT says:

    PROPA ELLA SEBAB DAH TAK TOP SGT.SO NAK CARI PUBLISITI.BIASALAAAA

    0

    0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Kau nie jejari kontot, kita doakan jelah yang terbaik untuk kak ella kita nie…orang nak bina masjid pun kau anggap bukan2…ntah2 kau nie bujang terlajak yang terlebih umur pastu jeles siot kat ella sebab dia nak kawen dah…kau juga yang tinggal membujang sambil gigit jari kau smpai kontot…

      0

      0
    • Bapak Zara dlm drama Vanila Coklat keras kayu lakonannya says:

      JEJARI KONTOT ni memang… kat entry mana pon aku tengok, asyik komen negatif jer memanjang….

      0

      0
  5. lia says:

    Alhamdulillah..tahniah kak Ella :)

    0

    0
  6. chentalove says:

    bgus la kn…
    nk juga tngok kak ella pkai bju pgntin bling2 mcm org ln…
    msti ayu gtu…
    btw,taniah kt kak ella n ‘A’…

    0

    0
  7. aumm ..!! says:

    hehehe .. kawin dah nak monopouse pun kena pegi kursus kawen ker .. lain la klau penggantin muda ..

    0

    0
    • ??? says:

      pelik aku orang -ve thinking mcm ni.boleh x bagi komen membina sikit? keje nak mengutuk je.. kursus kawen kan wajib kat msia ni.x kira la muda atau tua. dah jodoh dia baru sampai, kita doa kan yg tbaik.kita gak dapat pahala

      0

      0
    • insan says:

      ko tahu ke org monopous umor brape? ko tau ke proses monopous? pernah dgr pompuan umor 70 thun lahir baby? cetek betol ilmu n pengetahuan ko

      0

      0
      • pelik says:

        pelik..napa byk thumbdown?betul la tuh smua msti kursus kawin wlaupn dah veteren.pelikkk..pas2 thumb down komen pmpuan mngndung umur 70 thun…patutnya doakan y trbaik…pelikk la sgt manusia skg…negative + sengal + poyo

        0

        0
  8. xnak mjlis grand says:

    Alhamdulillah.semoga mndapat suami yg bole mmbimbing ke jln yg benar..

    0

    0
  9. Triple_j says:

    mungkin pi kursus nak menimba ilmu saja kot :)

    alah sedangkan makcik tua kat kelantan umur seratus lebih pun boleh dapat husband, muda lagi, apalah sangat si gadis yg masih jelita wpun dah agak berusia mcm ella. all the best ella! :)

    0

    0
  10. kasut putih says:

    rumors ke betul ni abang nara, kalau cam kes Fasha and jejai ada gambar dorang g kursus..

    0

    0
  11. hehehe says:

    tahniah kalo btl ella nak dirikan umahtangga…aku menantikan apa tema di ari pernikahan n persandingan dia…adakah bertemakan rock kapak…rock ganaz…rock manja…atau everning garden(jgn ella tak sesuai dgn imej era yg rock)…minat ella muah3x….

    0

    0
  12. virgo73 says:

    bagus la kalau kahwin..
    nak sangat tengok ella pakai baju kahwin..
    mesti manja mcm statement abg nara manja manja cat.. hehehe

    0

    0
  13. Darho Rhombau says:

    Anak darho laie ko?

    0

    0
    • anak darhi rhimbhau says:

      hanya allah n diri dia sndr yg taw….knape ko bangkitkn isu ni? kalau jd fitnah nanti ko tanggung la dosa sorg2

      0

      0
      • Darho Rhombau says:

        Anak darhi rhimbhau

        Ko apa hal? Apo isu den bawak? Apasal ko nak sensitif dan nak sentap? Kau cari maksud dalam Kamus Dewan. Yang aku maksudkan dan kaitkan dalam hal ni mengikut definisi Kamus Dewan ialah anak gadis yang hampir mencapai umur boleh berkahwin. Kadang-kadang, maksud sesuatu perkataan tu banyak, jangan ambik satu maksud saja dan buat kesimpulan. Sebab tu orang cerdik cakap fikiran tu kasi bukak luas-luas lah. Bukannya bukak otak luas-luas. yang akan bukak otak luas2 ni doktor bedah ja. Sengal!

        0

        0
  14. bolradhabol7 says:

    tahniah ella..hrp2 gosip kali ni betul la…
    abg nara..carila cite tkini psal siti saleha…
    rindu nk tau pkembangan tkini dia…

    0

    0
    • TeruteruBozu says:

      check laa fb/twitter dier…rajin je dier update dier tgh buat ape bila ade shooting2 filem/drama bru… kata minat, so rajin2 laa search pasal dier…jgn tunggu nara jer…

      0

      0
  15. zzzzzzZZ says:

    anak ikan campak mane noq?

    0

    0
  16. wakaka says:

    adakah ‘A’ itu Anuar Zain??? huhuhu

    0

    0
  17. moshi moshi says:

    Allah..dah brape kali aku dengar nk akhiri zaman bujang. Tapi tk jugak. Lain kali..kalau dah confirm, barulah britau media. tapi harap2 kali ni betul ya Ella.

    0

    0
  18. bolradhabol7 says:

    teruteru..saje nk suruh nara close up kt sini..he he

    0

    0
  19. i luv lemonate says:

    tahniah kak ella..rock!

    0

    0
  20. babe says:

    Ahmad sufian..

    0

    0
  21. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu kalau umor macm ella minah jambu tknk kawin lah simoan duit lagi bagos…ada rumah sendiri kereta sendiri ….kalau dh umor2 macm ella ni macm dh tkda mud lah ! kawin kt syurga je lah ngan bidadara…………..

    0

    0
  22. bosan says:

    ella x kwin ke, lmbt kwin ke..bukannya dia susahkn korang pn! dh xde jodoh nk buat mcm mana. sekurang2nya dia ad kerjaya n harta sendiri..xsusahkn org lain! ko ado? klu betul pun dia ada anak ikan ke, buat perkara xelok ke..2 dosa dia dgn tuhan. yg kita lk sibuk2 nk tambh dosa mengata dia ap hal.

    0

    0
  23. ella,,ella…
    akhirnyer kawen juger c ratu rock nie….
    jejaka ” A ” /??????………
    hmmmm…AWIE r tue…….
    bwhahahhaa…

    0

    0
  24. Alunar says:

    Saya sahkan cite ni betul. A tu kawan saya, pilot. Age 30 this year. Dia mmg pernah kapel dgn ella sebelum ni. Break. Now back together n decide nak kawin in 2012. Even a sendiri dah penah bbm saya and cite pasal dia and ella. And i have photos of the, together. Lovely couple. Semoga tercapai niat mereka utk bersatu. Insya Allah…. ;-)

    0

    0
  25. […] Abang Nara suka Ella. Suara dia memang rock. Perwatakan pun manja-manja kucing. Kadang-kadang Abang Nara pelik kenapa Ella tak kawin-kawin. Takkanlah tak ada lelaki yang berjaya memikat hati Ella. Itu tidak logik sama sekali kan? Namun kemungkinan besar Ella bakal … Continue reading → […]

    0

    0
  26. pah bedah says:

    udah2 ler nek ella oii .. bawak2 ler bertutup .. geli geleman teman menengoknya .Zaman remaja udah berlalu … jadi lah diri kita yg skrg .Mike nih sebaya ngan teman .. pasai tu ler teman khabo begitu ..

    0

    0
  27. Anna says:

    Harap lepas ni Makcik Ella tak lagi terover gedik mengada2. Orang sebenarnya tak berapa berkenan dengan perangai awak yang terover tu sbb tak sesuai dengan unur. Mungkin masa muda2 dulu OK la kot. Tap zaman tu dah berlalu. Umur mak cik pun sebaya mak saya. Please la ye….

    0

    0
  28. fuhhh..ok la tuh..

    0

    0
  29. sol says:

    jodoh ini ketentuan tuhan, kita boleh berusaha Allah yang menentukan. jika benar rumor ini, tahniah buat Ella..

    0

    0
  30. sweet32 says:

    nak jugak.. ye ke?? buktikan makcik ella.. jgn ckp je.. dah naik muak dah..

    0

    0
  31. Minah tonggeng says:

    Ella baik orangnye. Manja dan lembut.i likeeeeeeeeeeeeeher. Tahniah ella akhirnye jumpa jodoh mu.

    0

    0