Written by AbangNara | August 28th, 2009

Disebabkan ramai betul peminat Beautiful Nara yang sangat sayangkan kami, kami pon rela memanjangkan sedekah yang diberi oleh ADIDAS3 dan RIMMEL masa kat Projek Alpha NuffNang. Lagipon kami nak berkongsi ngan korang betapa masyuknya pakai sembur ketiak Adidas3 ni, dan nak korang lebih glemer pada pagi hari raya dengan lipgloss Rimmel.

Lagi satu kami sangat prihatin yang korang ni suka berebut no 1 komen tu. haaa, inilah masanya korang nak berlumba menjadi pengkomen No1. Kami akan bagi 5 hadiah ni kepada

1- Pengkomen No 1

2- Pengkomen No 28 (sebab harini 28hb hehe)

3- Pengkomen No 18 terakhir dari masa kami klik post ni untuk kira

4- Pengkomen No 9 terakhir dari masa kami klik post ni untuk kira

5- Pengkomen No 2 yang reply lepas no 1, kalau orang sama yg sama ngan No1, kita kira org lepas tu

Untuk Hadiah No1-4 tu, tak kira reply tau. Ala korang takyah pikir panjang ler, komen aje.

Kita tengok sapa yang kena!!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

464 responses to Hadiah-hadiah hebat untuk dimenangi!

  1. violet says:

    best nyer..
    nk2…
    :)

    0
    0
  2. violet says:

    Bang nara i lap u…
    mmuahhhh

    0
    0
  3. wahhh, kita dah ade pemenang!!!

    cepatnya korang ni ….hehhe

    0
    0
  4. violet says:

    ble aku pakai lipglos tu aku nk cm nasha nyer muncung hehehehehe

    0
    0
  5. miss comet says:

    aku pun nak jugak hehehe

    0
    0
  6. puteriaquarius81 says:

    2nd dpt ker

    0
    0
  7. eclipse says:

    aku pon nak gak lip gloss tue..

    0
    0
  8. gosipgurlfea says:

    Erk kuiz….

    0
    0
  9. miss comet says:

    yer….lomba cht nie

    0
    0
  10. hantupensil says:

    aik smalam tgk ader vaucer…
    huhuhuhuh….
    tak nak ah adiah nih

    0
    0
  11. puteriaquarius81 says:

    my lips like sugar…
    dabedii dabedaa dabediii
    nk lipgloss. huhuhuhuhuk

    0
    0
  12. violet says:

    lor….
    mane la korang nih…
    raye uma sblh lg ker????

    0
    0
  13. fello says:

    mcm best jek hadiah tu… nak try lahh

    0
    0
  14. ANneDeSilva says:

    eleh..
    kalau tak menanag takpe..
    lom ada rezki..
    sedih…huhuhuh

    0
    0
    • violet says:

      n kak nara lum ckp lg pemenang2 nyer la…
      msh ade ms…
      caiyok2…
      jgn sedey2 eg

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        ala..
        dh tentu2 anne tercicir kat belakang….
        takpela eclipse kalau ko menang blanja anne k..heheheheh

        0
        0
  15. fello says:

    hahah… betol tu… caya sama beautiful nara..

    0
    0
  16. tOmEii says:

    aiyakk…..
    bz bangat arini…
    out jap…..huhu

    0
    0
  17. eclipse says:

    suke la ko violet dpt no 1…
    xpe aku bg chance kat ko…
    klu aku komen no 1 kang…
    ade lak xpuas ati dgn aku. krg..hehehehe…

    0
    0
  18. violet says:

    eclipse..
    dob aku 2nd sept nnt…
    tgl braper ari jer lg..

    mak ko 31 kan…
    dh bli hdiah???

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    lalalalalala….
    bila tarikh tutpnya kak nara??

    0
    0
  20. eclipse says:

    xpernah lg aku dgr brand rimmel ney…
    new brand ker??

    0
    0
  21. puteriaquarius81 says:

    engkaulah yg satu
    pujaan hatiku
    sucinya cintaku padamu
    sayangku..
    hanya kau yg satu
    kasih dan rinduku
    milikmuuuuuuuuuuuuu…………………..
    huhuhuhu

    0
    0
  22. lliizzaa says:

    beshnye klu dpt…ekekek

    0
    0
  23. ANneDeSilva says:

    kalau rasa gembira tepuk tangan…

    0
    0
  24. ANneDeSilva says:

    kalau rasa gembira beginala caranya kalau rasa gembira tepuk tangan..
    tahniah buat pemenang..

    0
    0
  25. puteriaquarius81 says:

    x ksah mng ke x..
    yg pntg aq still sokong nara..
    tahniah ler pada bakal pemenang…. huhu

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    bila nak dpat taw pemenang nie????
    dh tak sabar2 nie nak taww…

    0
    0
    • eclipse says:

      ntila…
      pas artikel br kuar…kak nara umum la…
      sbr yea syg…heheheh…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        lepas artikel baru kuar?
        tak paham…
        maksud eclipse.?
        lpas ni kalau ada artikel kuar kak nara bgtau pemenang kew???
        hari ke tarih tutp?

        0
        0
  27. eclipse says:

    mn yg len ney?

    0
    0
  28. eclipse says:

    korang sume tdo lg ker?

    0
    0
  29. LaLuNa says:

    wahhh ade adiah..bestnya

    0
    0
  30. ANneDeSilva says:

    sampai hati takde sape layan soalan anne..
    outla…

    0
    0
  31. kak nara says:

    tarikh tutup ialah malam ni lepas terawikh ,lepas moreh. time rasa nak kira ,haa masa tu lah tutup hehe.

    0
    0
    • eclipse says:

      ha yea ker?
      lmbt lg la…
      kak nara…cptlah sket…hehehhe..

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      oooo mcm tu keww…….
      malam ni?
      tak lama dh lagi la eh..
      sapela yg menang ekk..
      sape2 yg rajin menaip tu ni la rezeki korg…..
      kak nara…
      utk kami2 tak menang ni takde ke hadia sampingan???

      0
      0
  32. puteriaquarius81 says:

    ibu2 bapak2 siapa yg punya anak bilang aku
    kasihani aku
    tolong carikan diriku
    kekasih hatiku
    siapa yang mau…lalalalalalallalala

    0
    0
    • violet says:

      kekasihmu pergi kemana neng???
      kamu beri alamatnya..
      nnt ibuk tolong sama kamu ya neng….

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        kasian bangat sama kamu…….

        0
        0
      • puteriaquarius81 says:

        wakakakak cariin ya buk..
        itu yg mirip2nya irwan sah, senyumnya sprti aaron azih.. ha tolong ya buk ya..

        0
        0
        • [email protected] says:

          wah dah makin popular lagu ni….

          0
          0
  33. aien says:

    ala nak la jugak!!!!!

    0
    0
  34. eclipse says:

    violet td xde org lngsg…
    kite n put jer…
    kak nara bt contest jer bkn men rmi yg muncul…huhuhu..

    0
    0
  35. puteriaquarius81 says:

    ups kengkawan..nanti ptg kita smbg ek..
    aq nk kuar sat.. cari ketenangan. ewah
    pssssst kak/bang nara, tlg la diri ini yer. kasi menang sikit. dpt riben kat hdiah tu pun jd ar (tp cam tpu edit je).. x kisah la, nanti sy rasuah ayam percik. wakaka.. jgn bgtau sesapa..
    salammmmmmmmmmmmmmmmmm u all

    0
    0
  36. [email protected] says:

    kg pun nak gak kak Nara…..next week birthday kg….

    0
    0
    • eclipse says:

      b8day ko nti aku bg lemang sebatang..
      ok x?huhuhu..

      0
      0
      • [email protected] says:

        ok gak tu eclipse…dah rezeki…

        0
        0
  37. [email protected] says:

    pagi2 puasa letak produk adidas…gerenti senyum jer

    0
    0
  38. eclipse says:

    aduh…mn sahabat2 ku yg len….

    0
    0
  39. eclipse says:

    woi korang sume p semayang jumaat ker?huhu…

    0
    0
  40. [email protected] says:

    hmmm…sapalah pengkomen yang bertuah tu ek…no 28, 18, 19 yg terakhir plak tu…

    0
    0
  41. ANneDeSilva says:

    happy bezday to u in advance kampung…..
    smoga panjang umo..
    murah rezki..
    sukseessss….
    muahh….
    MAY ALLAH S.W.T BLESS U…

    0
    0
  42. eclipse says:

    bbuka ney aku nak mkn ape yea?
    any suggestion??heheh…

    0
    0
  43. aq rase calon2 yg mungkin akan menang ubat ketiak tu:
    1.aparagus-coz die salu komen..aq 1st…
    2.poco2-coz die lah yg pling akif komen kt bn..xkire siang malam,pagi,ptg…..
    3.antupensil:coz die bf poco2
    hihihi…….jgn maree ek….

    0
    0
  44. [email protected] says:

    ko tak g sembahyang jumaat ker eclipse?

    0
    0
  45. [email protected] says:

    skrg ni voilet dgn eclipse dah kompem menang hadiah 1 dgn 5 tu..so tinggal 3 hadiah jer lagi…InsyaAllah kalo kg ada rezeki…

    0
    0
  46. suri says:

    nak lip gloss… ekekkeke

    0
    0
    • eclipse says:

      boleh2….dpersilakan komen yea…
      nti kak nara bg hadiah…
      sorg secalit lip gloss…
      sume mrs pki…
      n sorg sekali kena sembur dgn deodarant…
      so pengkomen sume jgn risau…
      sume pasti mrase hadiah kak nara…muahahahaha…

      0
      0
  47. ANneDeSilva says:

    eclipse wangila ketiak ko ekk dapat adia ni….

    0
    0
  48. [email protected] says:

    Kak Nara..a bit kompius….hadiah no 5 tu kira reply mcm mana ek… pengkomen no 2 kat box no 2 ker atau sesapa jer yg reply kat box 1st tu???

    0
    0
    • eclipse says:

      ntah aku pon xtau….heheheh…

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      maksud dia lpas pengkomen no 1 post comment yg lain lak post reply kat kotak pertama lepas pengkomen pertama..
      paham??
      ishh btol ke ape yg anne tulis????????????

      0
      0
      • [email protected] says:

        tu yg kg kompius tu…no 2 kat 1st box ker atau no 2 kat box baru….

        0
        0
  49. redox'Z says:

    nk komen gak..maner tau bole dpt..huhu.test market je~

    0
    0
  50. [email protected] says:

    tima kasih eclipse doakan tuk kg dgn anne….AMIN.

    0
    0
  51. tOmEii says:

    huahua…..
    beli kt wtson jela lik kang….
    xsempt nk join bz bangat rini…..
    huhu…….

    0
    0
  52. [email protected] says:

    seronok tau dpt hadiah mcm ni….x perlu susah2 nak beli barang..isi borang…pastu kena pikir slogan kata….

    0
    0
  53. [email protected] says:

    come on tomeii jgn putus asa…..

    0
    0
  54. [email protected] says:

    walau pun kg tak kompem lagi menang atau tak…terima kasih in advance kat kak nara buat contest mcm ni…

    0
    0
    • ANneDeSilva says:

      btol..btol..
      skurang2nya dorg seronokla nk komenkan..
      penat menaip siap ada ganjaran…

      0
      0
  55. eclipse says:

    aduh rmi lak yg bukak kotak br….
    letih aku nak mgejarnya….hokhokhok…

    0
    0
  56. eclipse says:

    hadiah 9, 18 terakhir mst poco n antu ade can…
    sbb mlm2 muka dorang jer kat cni…
    nti dorang akan bukak kotak byk2…hahahah…

    0
    0
    • ANneDeSilva says:

      yela..
      dorg kan berdua bercinta…
      takpe la rezki dorgla tu..
      poco kan paling aktif kat sniiiiii….
      smua kota dia komen..huhu
      mana dia?

      0
      0
    • tOmEii says:

      huhu tul2….
      xpela kc korg sume meng….
      aq nk brand nivea jek……
      huahua……….

      0
      0
  57. eclipse says:

    violet mn hah?
    mentang2 dh konpom menang trs melarikan dr…hahahah…
    mst dia bitau bf dia yg dia menang…heheh..

    0
    0
    • tOmEii says:

      violet gi blja bhs bngla ngn staff kt tmpt keje die…
      hahaahahahahah……..

      0
      0
      • violet says:

        oooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt
        kutuk eg…
        aku kira untung lg la….
        nnt nk g bank….
        wet x siap mati aku….
        hehehe..

        eclipse x kompom lg la..
        BN pn x umum lg…
        so tguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

        yg penting no 2,3,4 bkn aku…
        huhuhu

        0
        0
  58. ANneDeSilva says:

    yg ko bukak banyak2 kotak ni pesal eclipse???

    0
    0
  59. eclipse says:

    anne sok,ahad.isnin aku xdpt komen lg la…
    pengkomen terbnyk 31st ari terakhir…
    mst 3 hari tue rmi yg drop komen…heheh..

    0
    0
    • ANneDeSilva says:

      oooo yeke..
      sama la dgn anne..
      anne pon sabtu ahad isnin sure tak online la kalau cuti..
      selalunya online masa keje jek..
      kat umah takde internetla..
      takpela lom rezki anne la tu kan..hehehehhe
      eclipse dh dapat pewangi ketiak pon Alhamdulillah la..
      moga2 wangi di pagi raya..huhuhu

      0
      0
      • tOmEii says:

        huhu….
        kalu meng dpt ble hdiah tu….
        sempt ke pkai mse raya….
        tkut dh abis dl….
        huahuahua….

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          jahahahahaha/….
          sempa..
          eclipse simpan raya baru guna..

          0
          0
        • eclipse says:

          jahat korang ngata aku…xpe…xpe…
          aku maafkan korang sempena bln ramadhan ney…heheh..

          0
          0
        • [email protected] says:

          bagus eclipse..contohilah eclipse yg pemaaf…

          0
          0
  60. [email protected] says:

    eh eclipe….bukan ker dorang kira masa tuk post ni jer…pasni kalo page baru dtg dah closed dah contest ni..

    0
    0
    • eclipse says:

      mmgla…
      yg eclipse ckp ney utk pengkomen trbnyk len…
      kak nara ade bt contest lg 1…
      last 31st aug ney…

      0
      0
      • [email protected] says:

        oh……baru kg paham

        0
        0
  61. ANneDeSilva says:

    di hari raya..
    terkenang daku kepada si dia..

    0
    0
    • eclipse says:

      kg ku indah nun jauh disana…
      ayah serta bondaku….
      btl ker lirik aku ney??

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        btol2….
        anda memenangi 5 ribu ringgit..
        bersama lg dalam JANGAN TERCICIR LIRIK….

        0
        0
        • [email protected] says:

          kui kui kui….

          0
          0
  62. [email protected] says:

    aduh..kg kompius lagi…Wahai Kak Nara yg comel….pengkomen no 28, 18 ngan 9 tu dikira reply mcm mana eh….adakah pengkomen no 28, 18 & 9 kat box baru yg terakhir tu ker…atau termasuk reply box pas pengkomen 28, 18 ngan 9 tu….

    0
    0
    • eclipse says:

      weh soklan ko ney bt kpl aku pusing la…
      kak nara bc karang trs dia buka pose…
      kan kak nara ckp xpyh pening2…
      komen jer…hehheeh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        yelah eclipse…kita kena paham apa dorang nak…amik minyak cap kapak…nanti hilang pening ko tu..

        0
        0
  63. [email protected] says:

    skrg ni tgh dreaming pasal adidas…

    0
    0
  64. tOmEii says:

    oopppsss…
    lpe nk tny….
    brgn adidas tu tuk women pny ker??????
    mcm tuk men pny jek…..

    0
    0
    • eclipse says:

      dua2 leh pki…
      jgn risau…heheheh…
      mcm aku tau jer…hik..

      0
      0
      • violet says:

        law llki cmner eg nk pakai…
        sembur jer la eg..
        muahahahahahaha…

        oit ngumpat aku eg td kt ats….
        kira untung dl beb..
        sat lg p bank……

        0
        0
  65. eclipse says:

    kak nara cakap…
    Untuk Hadiah No1-4 tu, tak kira reply tau…
    dat mean…korang jgn reply kat box org len…
    korang kena buka box br…paham kg??

    0
    0
  66. [email protected] says:

    thanks eclipse….maklumat anda penting skali..

    0
    0
  67. violet says:

    pastu jwb kt kotak laen..
    :)

    0
    0
  68. eclipse says:

    la sume dh hilang ker?
    k la…aku nak g menunaikan tggjwb ney…
    jmpe jap lg…

    0
    0
  69. [email protected] says:

    mari kita sume belumba2 buka box baru….aksi kejar-mengejar kini bermula…tajaan adidas

    0
    0
  70. violet says:

    jd sume law nk komen tkr box br ye anak2….
    :)

    0
    0
  71. [email protected] says:

    violet..mu tokse buka box baru…mu dah kompem menang doh…reply jer kat box lain tu…hihihi

    0
    0
    • violet says:

      hahahahaha..
      sajee je……
      bis krg maen lompat2..
      aku pn ikut r…
      ye la..
      g lompat bwh eg….
      huhu

      0
      0
  72. violet says:

    sume p maner???
    haluuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    0
    0
  73. [email protected] says:

    adidas..kau lah pujaan hatiku..peneman setiaku…oh Adidas….

    0
    0
  74. violet says:

    kg tgl kiter jer la…
    x per kiter maen lompat2 eg..
    ye ba ye ba……

    kg org kelate ker???

    0
    0
  75. [email protected] says:

    dorang sembahyang kot…ko tak sembahyang ker violet?

    0
    0
  76. violet says:

    wehhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  77. [email protected] says:

    kg campuran KL, Negoghi ngan..Selangor

    0
    0
  78. violet says:

    aku td dh solat….
    ko???

    eh ko ni llki ke pompuan????

    0
    0
  79. [email protected] says:

    nape wehhh violet?

    0
    0
  80. violet says:

    adoi..
    pnt r maen kejo2….

    0
    0
  81. allieya says:

    best nya klu lia dpt hadiah nie laa….tak pernah dpt apa2 hadiah tau..wlupun byk masuk peraduan….

    0
    0
  82. [email protected] says:

    ko rasa?

    0
    0
  83. violet says:

    wehhhhhhhhhhhh.
    hehe…
    ingt xder org…..
    :)

    0
    0
  84. [email protected] says:

    ler..tadi ko gak yg ajak main kejar2 ni….

    0
    0
  85. violet says:

    aku rase ko ni lelaki kot…
    tp law lelaki ko x p semayang ker???
    huhu

    0
    0
  86. [email protected] says:

    Kak Nara..kalo pengkomen no 28, 18 ngan 19 tu org yg sama….xpe ker?blh dpt hadiah 3-3 tu ek…

    0
    0
    • violet says:

      aku rase x kot..
      cz kasi la org laen can…
      eh ko bukak ktk br aku reply jer….

      tp aku x kompom lg mng..
      huhu

      0
      0
  87. violet says:

    aah.
    aku x tw ni.
    aku kjr ko ker.
    ko kjr aku ni…????
    huhuhu

    0
    0
  88. ANneDeSilva says:

    smua pon bukak kotak baru…?

    0
    0
  89. [email protected] says:

    rahsia negara la violet..hhihihihi

    0
    0
  90. tOmEii says:

    wngi sgt ke brand adids ni….
    xbrpa kenan la…
    kc korg jela….
    hahah

    0
    0
  91. [email protected] says:

    anne…tadi eclipse kata kena bukak kotak baru ler

    0
    0
  92. violet says:

    huh,,,
    xper…
    aku ni sume aku lyn
    muahahaha

    n kiteorg maen kejo2…
    meh la cpt flw….
    huhuhu

    0
    0
  93. ANneDeSilva says:

    ikot sukati kampungla ehh..

    0
    0
  94. [email protected] says:

    ntah la tomeii…janji dpt hadiah….kg tak kisah..appreciate kat BN and Adidas..

    0
    0
  95. ANneDeSilva says:

    bukak kotak baru?
    pseal pulak???
    takla..
    reply kota REPLY pon kira jugak kn??
    susahl;a kalau asyk bukak kotak baru jek..
    ngantok ar..

    0
    0
  96. [email protected] says:

    kg tak kisah bab2 kejar mengejar ni….selagi post ni blm tutup…

    0
    0
  97. violet says:

    adeh…
    skt la pinggang aku….

    0
    0
  98. tOmEii says:

    guys korg lynla dl ye….
    aq nk kua jap….
    nk pi abiskn duit laki aq…..huahuahua…..

    0
    0
  99. violet says:

    kate x kire reply??

    0
    0
  100. [email protected] says:

    tak tau ler…eclipse kata tadi kena buka box baru

    0
    0
  101. violet says:

    katak si katak lompat…
    lompat la tngi2….
    huhu

    0
    0
    • Kak Nara says:

      utk Hadiah no 1-4 tu Tak kira reply yer kawan-kawan…

      bukak box baru…

      dah ade dah pemenang no 1 ngan no 5 tu..

      violet no 1
      eclipse reply lepas violet

      0
      0
  102. [email protected] says:

    k la tomei…slmt abiskan duit laki ko tu :-p

    0
    0
  103. [email protected] says:

    cepat la adik cepat….

    0
    0
  104. violet says:

    mane la korang nih….
    adoi tgl aku swg lg….

    kg pn dh hlg ker..
    kate nk maen kejo2….
    :)

    0
    0
  105. [email protected] says:

    violet..ko pun nak hadiah 2-4 tu eh….

    0
    0
  106. [email protected] says:

    kg ada ni….kan tgh kejar-kejar ni…kui kui kui

    0
    0
  107. violet says:

    aku x nk la..
    aku law dpt aku kasi ko eg..

    0
    0
  108. [email protected] says:

    dah lari kejar adidas ni 100m

    0
    0
  109. [email protected] says:

    eh ye ker….baik hati ko violet…moga murah rezeki ko.AMIN

    0
    0
  110. [email protected] says:

    tak dpt pecah rekod Usain Bolt

    0
    0
  111. violet says:

    kg ko bukak kotak aku bls eg…

    0
    0
  112. eclipse says:

    i’m back…
    ya allah korang ney..
    dh sume ikut cakap aku lak…heheh..
    pening aku nak bc komen korang…
    dh lah…stay kat kotak yg perlu reply la…
    ble dh pnjg sgt…br buka kotak br…

    0
    0
  113. [email protected] says:

    violet..r u there?

    0
    0
  114. [email protected] says:

    ok violet…kg bukak kotak baru…pastu kita lompat kat kotak lain plak…

    0
    0
  115. chikayu says:

    ada chan ke tak ni…

    0
    0
  116. [email protected] says:

    hehehehe…eclipse….ni aksi kejar mengejar

    0
    0
  117. [email protected] says:

    xpe chikayu…janji usaha dulu….

    0
    0
  118. chikayu says:

    cpat la kira BN

    0
    0
  119. eclipse says:

    poningggggggggggggggggggggggggggggggg
    aku dah…hahahaha….

    0
    0
  120. [email protected] says:

    Kak Nara kata kena bukak box baru ler….

    0
    0
  121. chaya says:

    Ehm..cm best je hadiah tu..bg ar sket kt sini…syg kak nara & abg nara…hehe

    0
    0
  122. [email protected] says:

    eclipse..mu xyah la poning…kak nara kata ko ngan violet dah menang dah hadiah 1 ngan 5 tu..

    0
    0
  123. [email protected] says:

    ni dah masuk 200m ni violet…bape jauh lagi nak kejar ni ek

    0
    0
    • violet says:

      jauh lg…
      selagi x ttp post ni
      slgi tu la kg lari yer..

      cpt lari..
      dh kt blkg ni…
      huhu

      0
      0
  124. [email protected] says:

    kak nara…kasi alert bila nak tutup post ni….

    0
    0
  125. [email protected] says:

    air minuman brand adidas ada tak?

    0
    0
  126. [email protected] says:

    kat radio happening lagu 1 Malaysia

    0
    0
  127. [email protected] says:

    rileks violet…ko kena follow…

    0
    0
  128. eclipse says:

    kg aku pening gak…
    pasal aku nak komen ney bkn utk contest ney jer…
    aku klu leh nak jd pengkomen trbnyk…hahahaha…

    0
    0
  129. violet says:

    kt cni lg jac je…
    huhu

    0
    0
  130. eclipse says:

    ade can ko menang ney kg…
    aku pon dh terikut2 ko ney…
    buka box br…hahahah…

    0
    0
  131. [email protected] says:

    kejar mengejar dah masuk 300m…rekod dunia bape?

    0
    0
  132. violet says:

    eclipse…
    ko komen siang jer,,,
    ad yg komen mlm2 tw…
    muahahahhaaa

    0
    0
    • eclipse says:

      hahahaha…
      aku tau sape dia…
      aku juz cube nsb jer…
      mcm kg…
      usaha tangga kjayaan…huhuhu..

      0
      0
  133. [email protected] says:

    oh….pengkomen terbanyak tu termasuk yg reply kat box org lain ker?

    0
    0
  134. violet says:

    yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    lari

    0
    0
  135. violet says:

    aku rase dh tw saper mng la pengkomen terbyk tu..
    huhuhu

    0
    0
  136. [email protected] says:

    untung dorang yg ada internet kat umah tu..blh komen waktu mlm..pandai tul strategi dorang…

    0
    0
  137. [email protected] says:

    ko dah tau ker violet? camner ko tau ek? ko buat undian sendirian ker?

    0
    0
  138. violet says:

    jadi sume bukak kotak baru yer….
    lari jgn x lari…

    skjp lg kak nara pn pengsan..
    byk sgt kotak…
    muhahhaahaa

    0
    0
  139. [email protected] says:

    betul tu eclipse…usaha tangga kejayaan….menang kalah belakang cite…tuah org kita tak nampak..

    0
    0
  140. [email protected] says:

    mesti kak nara minum kacip fatimah..dia mesti blh tahan nye kejar boxes baru ni..

    0
    0
  141. [email protected] says:

    jangan kasi komen yg ringkas tu…buat je ayat pape..asalkan yg ikhlas :-)

    0
    0
  142. violet says:

    aduh…
    tgu la kg..
    laju nyer….
    huhu

    0
    0
  143. [email protected] says:

    yuhu kak nara….amacam aksi kejar mengejar ni….larat ker kejar :-)

    0
    0
    • eclipse says:

      kg ney dh gilo agaknya…
      aku layan kan jela…
      mn lah aku ltk mnyk cap kapak td ney…huhuhu..

      0
      0
  144. alhan & anis says:

    ting tong…
    meh jom kita sapu tiak kita dgn adidas…

    0
    0
  145. [email protected] says:

    ni kelajuan dah rendah ni…dah masuk 500m dah ni….IE pun dah slow…

    0
    0
  146. [email protected] says:

    ting tong….tak kisah sapu tiak ker…leher ker…asalkan dapat hadiah dari BN tajaan adidas…superb

    0
    0
  147. violet says:

    aku biasa la..
    dh taw….
    xper….
    korang kumen jer…
    ne tw mng ker….
    x pn aku yg mng..
    muahhahahaha…

    0
    0
  148. eclipse says:

    ko kejar aku plak…hahahaha….

    0
    0
  149. [email protected] says:

    xpelah kg giler…mmg giler hadiah adidas ni

    0
    0
  150. eclipse says:

    kejar jgn xkejar…wakakaka…
    dh bsh tiak aku ney…
    mn lak deodarant adidas ney…huhuhu…

    0
    0
  151. [email protected] says:

    dah jumpa ker minyak cap kapak tu eclipse….

    0
    0
  152. [email protected] says:

    jap g kak nara anta kat ko…tunggu ek

    0
    0
  153. eclipse says:

    violet ko xde keje ker…??
    dok mgomen jer ney??

    0
    0
  154. [email protected] says:

    apa lagi list hadiah tu ek selain deodrant …

    0
    0
  155. [email protected] says:

    tu jer kerja dia mengomen

    0
    0
    • eclipse says:

      kg ko kena ckp kat kak nara kira ari ney gak…
      klu mlm krg aku xsure ko leh mng ker x…
      lenla klu ko lepak mlm karang…

      0
      0
  156. [email protected] says:

    shower gel ada tak?

    0
    0
  157. [email protected] says:

    lipstick adidas ada ker?hmm menarik tu

    0
    0
  158. [email protected] says:

    kalo kg menang tak kisah ler hadiah apa pun…

    0
    0
  159. awekmas says:

    halo im back…selamat bepuasa ada kuiz ka…ala i terlambat

    0
    0
  160. [email protected] says:

    eh..mana yang lain ni?

    0
    0
  161. [email protected] says:

    aah ada hadiah hebat dari adidas…bukan kuiz tapi kira mcm lucky draw…

    0
    0
  162. [email protected] says:

    mmg bes dpat hadiah ni….kalo nak harap org belikan or kasi…hmmm berjanggut tunggu…

    0
    0
  163. [email protected] says:

    yuhuuuuuuuuuuuuu awat senyap jer ni

    0
    0
    • eclipse says:

      sume xlarat nak kejar ko dh…
      dh…dh…lari setempat jer…
      sblm aku muntah darah…huhu..

      0
      0
  164. awekmas says:

    eclipse n violet dapat hadiah ke

    0
    0
  165. [email protected] says:

    takkan kak nara tak nak tukar post ni…..hmmm kalo x bukak page lain smp mlm,….xde chan ler

    0
    0
  166. [email protected] says:

    violet ngan eclipse dah memang dah…so tinggal 3 hadiah jer

    0
    0
  167. [email protected] says:

    lari setempat tu ok eclipse….x larat rehat jap..kang sapa nak lap muntah darah tu

    0
    0
  168. awekmas says:

    br abis flight tghari td…ni br sampai dr klia…posa…eclipse n yg lain2 chat ke

    0
    0
  169. violet says:

    eclipse aki kj la..
    kt opis ni..
    :)

    0
    0
  170. [email protected] says:

    Kak Nara…1 more thing…due post ni kira mcm mana…sblm tukar page baru ker or open smp tgh mlm kang?

    0
    0
  171. violet says:

    violet sht je
    pnt la nk lari….

    0
    0
  172. [email protected] says:

    ko masih kejar lagi ker violet?

    0
    0
  173. violet says:

    rase ttp post ni kot..
    nnt mlm pas tawarih drg kira….

    kak nara ttp la cpt…
    huhu

    0
    0
  174. [email protected] says:

    larian dah masuk 1km pada tahap kelajuan 50km/h

    0
    0
  175. aries_april says:

    salam smua…
    im back…
    sorry yest x leh join korang…
    bad flu…..
    fever n headache….ni pn msh kat umah…
    pnjm laptop adk…
    maklum la…
    keja cleaner ja…
    nk bli apa pn x mmpu…
    chat ngan korang sllu pn pkai pc kita orng nya exac…
    :-)

    by the way………..
    congratz to violet n eclipse…

    eclipse…
    nnt lipgloss tu…
    patah kan skit ya tuk aries…pas tu pos pkai pos laju…
    (x smpt cair dh smpai png)
    nk jilat gak..
    sedap ke x…
    :-)
    klau sdp..
    aries nk bli kat watson…

    n aries dh baca kes ko kena lnggr pg tdi…
    :-) ku hnya mmp trsnym….
    (snymn ku pnh mkna)
    hnya ko, kak zaza, sara n anne ja yg fhm…

    0
    0
  176. violet says:

    ye aku kjr ni..
    huhuhuhu..
    eclipse dh muntah drh…huhu

    0
    0
  177. [email protected] says:

    kg pun harap contest ni open masa post ni jer…kira bila page baru kuar dah closed.

    0
    0
  178. [email protected] says:

    aries dah jelma….ko nak join kejar-kejar ni tak?

    0
    0
    • aries_april says:

      xnk la…
      aries xsht…
      pose lak hri ni…
      krng trbuka lah dek trmnum air peluh…
      :-)

      0
      0
  179. eclipse says:

    eclipse sht…yg lelain pon sht kot…hehehe..
    xrmi yg join ari ney…kwn2 eclipse sume hlg…

    0
    0
  180. awekmas says:

    lawak nya u al…best lh dpt hadiah..awat u al lari2 ni

    0
    0
  181. [email protected] says:

    ko muntah ker eclipse????cian ko…jom sambung lari

    0
    0
  182. violet says:

    kalau sampai mlm xder hrpn la….
    muahahahahahaa

    0
    0
  183. [email protected] says:

    kita org lari sbb nak kejar hadiah adidas ni ler….larian kita org pelik skit..masuk box baru…

    0
    0
  184. [email protected] says:

    betul ker violet…..huhu..kg xnak la stay kat opis sampai mlm….hmmm takpelah kalo dah takde rezeki kg kan…

    0
    0
  185. ANneDeSilva says:

    anne ada jek nie la….

    0
    0
  186. [email protected] says:

    hmmmm dah ramai pengkomen hadir diri…dah amik attendance?

    0
    0
  187. ANneDeSilva says:

    coppp..
    aries anne tak pahamla pasal langgar..
    boleh recall balik x??heheheheh

    0
    0
  188. ANneDeSilva says:

    apesal sume bukak kotak nie???/
    penatla nk kejar..

    0
    0
  189. [email protected] says:

    kg dh dgr byk kes kwn kg accident lately ni..korang carefull bawak keta tu…bln posa nak raya ni….kena hati2

    0
    0
  190. [email protected] says:

    anne..kalo nak menang hadiah adidas tu kena buka kotak baru

    0
    0
  191. ANneDeSilva says:

    al..ala..ala..
    cianyer dia..
    dh amakn ubat kew?

    0
    0
  192. [email protected] says:

    kak nara kata x kira kalo kita reply kat boxes org laing

    0
    0
  193. eclipse says:

    welcome back my frenz…
    xsht lg ker?
    mkn ubat byk2 tau…
    ape la aku ney…
    karang overdose lak c aries ney…
    jgn ikut ckp eclipse…
    mkn ubat ikut nsht doc…
    eclpise bkn doc…huhuhu…

    0
    0
  194. [email protected] says:

    laing????……..alamak…ghanu plok…..

    0
    0
  195. ANneDeSilva says:

    yeke kena bukak kotak baru?
    abes smpai bila nk bukak kotak baru jek..
    penatla..jahahahahah
    nk komen nnati syk skippp jek…

    0
    0
  196. aries_april says:

    u all…
    please…
    jng la bka kotak bru…
    pnt aries mngejar…

    xpa la x mng…
    jngn obses sng…
    klau rzki kta…
    kat mn2x pn ada.

    bleh kan?

    0
    0
  197. tOmEii says:

    i’m back,,,,,
    pns tul abis kulit i….
    heheh….
    wuyooo violet ngn eclipse dpt hdiah…..
    tahniah tuk korg……
    simpn tuk raya taw……
    huahuahua…..

    0
    0
  198. [email protected] says:

    hmm tulah..kg pun tak tau..kak nara tak kasi alert lagi bila nak stop…ni kg dah masuk bo xyg baru 1.5km dah ni

    0
    0
  199. ANneDeSilva says:

    eclipse…
    ko tak citer bebetol pon dgn anne pasal kes ko tu..
    ishh ni yg rasa mereng ni pasal tak tau citer sebenor…heheheheheh
    kim salam kat mamat tu..
    tanya dia single ke availabe…..

    0
    0
  200. hantupensil says:

    mak aih..
    lajunya….
    vrooooommmmmmmmmmmm

    0
    0
  201. [email protected] says:

    aries….yg penting kena usaha….x menang tu lain cite…semangat…semangat….feel dpt hadiah ni lain skit dari kita membeli sendri….anyway..next week b’day kg..tu pasal kg excited..kalo xdpt takpe..janji kg dah usaha

    0
    0
  202. ANneDeSilva says:

    itula pasalll//…
    si kg sbok dok mngejar kotak..
    anne dah dekat 4KM ni berlari taw..
    kg la suh kejar dia..
    eh korg kira2 mana hek??
    lama la anne tak nampak dia…

    0
    0
  203. [email protected] says:

    sempat lagi anne nak ngorat…

    0
    0
  204. Kak Nara says:

    bawak bersabar korang, lambat lagi nak tutup peraduan ni :p

    yg penting lepas terawih kena logon utk target jadi org ke-9 terakhir komen, ngan org ke -18 terakhir…

    TIPS : mungkin kiraan dilakukan antara kol 11-12mlm

    0
    0
    • eclipse says:

      lg lmbt lg gile pengkomen kat cni kak nara…
      aduh…eclipse pon dh pening ney…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        tu pasal la kak nara..
        kitorg dh nk jadi gilas niee..

        0
        0
      • [email protected] says:

        betul tu….kg dah x larat ni….semangat dah hilang..tolong pulihkan semangat kg ni….kg ingatkan kalo ada page baru kuar dah abis dah contest ni….

        0
        0
  205. eclipse says:

    aku pon dh pening ney…
    xlarat dh nak kejar…
    serabut kepala aku…
    nak bc komen len pon xsempat dh…
    anne xde papela…heheheh….

    0
    0
    • [email protected] says:

      eclipseeeeeeeeeeeeeeeeee..kg dah penat….

      0
      0
  206. [email protected] says:

    betul gak…kira2 x nampak pun btg hidung dia….bercuti ker dia….ker g honeymoon

    0
    0
  207. afzantasya says:

    nak jugak

    0
    0
  208. aries_april says:

    ok lah…
    aries out lu la…
    mls ar sni…
    skit pala la pla nengok cam ni…
    :-)
    eclipse n anne….
    nk cari aries…
    kat YM k?
    im there…
    ummuah 2 all of u…

    0
    0
    • eclipse says:

      k aries kite chat sn…
      eclipse pon dh pening ney…
      anne ko nak 4low aku x?huhuhu…
      kite bgosip kat sn plak…heheheh…

      0
      0
  209. ANneDeSilva says:

    hahahahha..
    anne kan…jhuhuhuhuuhu

    mana yang dan jewkk..

    0
    0
  210. mis azy says:

    smpt lg sy komen nie…

    0
    0
  211. ANneDeSilva says:

    aries bg msg kat anne dlu..
    anne susahla nk cari kamu kat YM
    pasal pakai ymail kan..
    tak kuar chat punya muka..
    kasi buzz k..

    0
    0
  212. afzantasya says:

    nak jugak..huhuhuh

    0
    0
  213. payung says:

    besnyer dpt make up free

    0
    0
  214. [email protected] says:

    hmmmm….pas terawih baru nak closed..huhuu…sah xde harapan….umah kg xde internet….huaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  215. violet says:

    kira g honeymoon???????????????????????????????
    biar betik…

    0
    0
  216. [email protected] says:

    in advance kg doakan kepada bakal pemenang… huhuhuu..no women no cry….

    0
    0
    • eclipse says:

      jgn sedih2 k…
      klu rezeki xkemana…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        betul betul betul……awat tak buka at least smp kul 4 jer…sbb sah sume org kat opis lagi…kira fare n square kat org lain…hmm kalo bukak sampai terawih kang…nampak gaya..mereka2 yg ada internet kat umah punya kelebihan…xpelah nak wat camner kan…dah rules mcm tu…

        0
        0
      • tOmEii says:

        mlm kang ajk bf pi beli kt wtson yea….huhuh

        0
        0
  217. tOmEii says:

    wei korg ngp reply len2 kotk nie….
    cm xbest jek…….
    ngp xbt cm bese jek……

    0
    0
  218. violet says:

    so bukak la kotak lame spt biasa…
    aku dh agak dh…..

    0
    0
  219. ANneDeSilva says:

    pasal dorg nk menang minyak ketiakk..

    0
    0
  220. violet says:

    kg…
    dh la…
    mlm nnt smbung k…
    :)

    0
    0
  221. siezan says:

    nak jugak adiah..

    0
    0
  222. aries_april says:

    ha..kan dh normal…
    cam ni la best….
    :-)
    love u all.

    0
    0
  223. ANneDeSilva says:

    malas toll..

    0
    0
  224. korg x g page baru ker….

    0
    0
  225. ANneDeSilva says:

    oh sume dh normal..?
    Alhamdulillah,,,..

    0
    0
  226. eclipse says:

    sp nak kejar aku?ekekekeke…

    0
    0
  227. Zaza Muhammad says:

    Wah!! dah ramai kat cni… Ape pun tahniah kpd pmenang,,,, yeyeyeyeyyey :D

    0
    0
  228. tOmEii says:

    boringnyer…………………………………………
    xde page lain dh ker??????

    0
    0
  229. eclipse says:

    p sblh…

    0
    0
  230. nurul says:

    huhu…alooooo….pert da brdandut nih…hurmmmmm…….Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……….

    0
    0
  231. ANneDeSilva says:

    halllo…

    lambat jek nurul arini..

    0
    0
  232. ANneDeSilva says:

    kak nara nak tumpang tanya…pertandingan ni dh abes ke lomm?

    0
    0
  233. badboy says:

    bestnyer kepada yang dapat hadiah..
    tahniah ek..
    bestnyer hadiah tu..
    bila nak dapat..tak per la..beli jer la

    0
    0
  234. badboy says:

    ha lambat lagi kira pemenang..ptt buat pemenang ke 1000 ker..baru la ramai yg komen.hu3

    0
    0
  235. yaya says:

    tau xper…aku pun nak tau gak klu2 aku leh menang huhuhuhu

    0
    0
    • seri says:

      salam. fes time ni buat commnt kat blog2 mcam ni. selalu bukak beautifulnara, tapik, bru hari ni nak commnet, hahah. pasal hadiah kot?hehehe

      0
      0
  236. Penari Poco2 says:

    kalo kuiz terbuke utk sblh mlm jer…gerenti aku yg menang…sume kategori aku bolot…

    0
    0
  237. wah…bnyak gle hadiah ni…
    Macam maner nak tau kiter menang yer???
    Semua hadiah ni untuk hari rayer ni la yer..
    Macam maner nak kire komen ke bper ni???

    0
    0
  238. alola says:

    sume da ilang

    0
    0
  239. alola says:

    slmt berbuka

    0
    0
  240. miss comet says:

    wah komen 445 byk tueeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  241. hadiah ni terbuka lagi ke?? saya mau.. mau..

    0
    0
  242. alola says:

    adoi

    0
    0
  243. LaLuNa says:

    nak tgk sape pemenang..!! blom ade upernyer

    0
    0
  244. LaLuNa says:

    sementara iklan nih jenugk jap..belom ade jugak lagik

    0
    0
  245. LaLuNa says:

    sementara tunggu nih..pg berkebun japs..!!

    0
    0
  246. […] kami tau anda dah tak sabar nak chatting pasal sapa yang menang untuk hadiah penyembur ketiak hilangkan tengik Adidas Action 3 dan Lip Gloss memuncungkan bibir ala Angelina […]

    0
    0