Written by AbangNara | June 21st, 2010

video bcl dan ariel peterpan

Maklumat terbaru yang kami terima nie masih tak confirm lagi tapi dah kecoh-kecoh kat Indonesia. Kononnnya Bunga Citra Lestari pun turut menjadi mangsa kejantanan Ariel Peter Pan. Memang pria terhebat betullah Ariel Peterporn nie.

Dengarnya kat Indonesia semua orang tengah sibuk nak download video seks Ariel Peterpan dan Bunga Citra Lestari sekarang nie. Tak tahu la pulak sama ada benar atau tidak kewujudan video ini. Yang pasti kalau ada, video ini tak tahu dirakam sebelum atau selepas perkahwinan BCL dengan Ashraff.

Kalau betullah ada, memang meletop industri hiburan Malaysia dan Indonesia. Sama-sama kita nantikan.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    133 responses to (GOSIP)Video Seks Bunga Citra Lestari Dan Ariel Peterpan Pun Wujud?

    1. Kesian ashraf…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    2. BumbleBee says:

      isk..macam2 diorg ni… Allah dh turun bala yg korbankan ratus2 ribu nyawa pun still mcm ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Roh says:

        Bala tu dtg bukan sbb cerita mcm ni, tapi sbb struktur geografi negara diorg yang agak tidak selamat kedudukannya… cuba fikir kenapa negara omputih yg lagi dasyat kehidupan mereka tidak pernah ditimpa bala… ? Padahal mereka lagi jauh terpesong amalannya.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
        • b says:

          jgn samakan dgn negri omputih. sbb mereka tu da mmg kapir.. kompem2 masuk neraka.. kite ni islam.. masih lg boleh bertaubat.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
          • jane says:

            betul tu b and bb……. setiap kejadian tu adalah kerana kuasa allah…..’kunfayakun’…. maka bila allah s.w.t berkehendakan sesuatu perkara itu terjadi maka jadi lah… allah s.w.t menyuruh seluruh hambanya supaya beringat2… di zaman nabi luth a.s. pon allah s.w.t boleh lenyapkan buminya di situ…. subhanallah…..

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
          • fasha here says:

            Masuk syurga ke neraka bukan kita yg tentukan… hanya Dia yg mengetahui. Mana tahu ada juga org kafir yg bepeluang masuk syurga… janganlah kita pandai pandai membuat keputusan. Kita ni belum tentu bau kan syuga tu.

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
          • jane says:

            mana ada org kafir boleh masuk islam….. fasha ko ni bengap macam fasha sanda jugak ke…. ko tau tak sejarah islam…sahabat nabi s.a.w pernah bertanya kpd baginda adakah bapa saudaranya abu talib akan masuk syurga kerana dia amat sayangkan nabi s.a.w. dan sentiasa melindungi baginda dari org quraish dan pembesar quraish? Nabi s.a.w menjawab abu talib tidak akan masuk syurga kerana walau besar mana pon kasih sayangnya kpd baginda tetapi abu talib memilih tidak masuk islam….sebab itu dia tidak masuk syurga….. jadi ko jgn memandai buat kenyataan bodoh… kita ni memang la belum tentu bau syurga… tapi tak semestinya kita tak tahu kebesaran tuhan yg menurunkan bencana adalah utk kita beringat…..

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
          • jane says:

            sori…..jawapan for fasha “mana tau org kafir boleh masuk syurga…… saya nak kata mana boleh org kafir masuk syurga bukan mana boleh org kafir masuk islam…. org kafir boleh masuk islam baru boleh masuk syurga….. sori tersalah taip

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
          • kakak nara says:

            yang islam ni pon belum tetntu akan terus ke syurga…. silap2 kna bayar tol kat neraka…..

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
          • Fact-oriented Person says:

            ROH, dlm hal mcm yg terjadi kat Acheh tu, natural disaster menurut geografi pun mungkin, dan bala sbg peringatan dari Allah pun adalah mungkin, tiada siapa yg tau melainkan Allah kerana semua kejadian yg berlaku ada hikmah & dari ilmu-Nya yg kita tak pasti..

            Bagi sy sbg Muslim, kejadian tsunami di Acheh mahupun gempa bumi di Padang adalah tak salah utk dikaitkan dgn peringatan atau amaran dari Allah S.W.T kpd hamba2-Nya yg sentiasa lalai.. Sangat hebat bila melihat tanda2 kebesaran-Nya bila masjid berdiri teguh di tgh2 kawasan yg bagaikan tandus setelah semua bangunan2 lain hancur dilanda tsunami..

            Cuba anda huraikan konsep saintifik mengapa masjid tu tak runtuh ketika mana semua bangunan2 di sekelilingnya habih hancur…boley? Negara2 musyrikin jugak banyak diuji oleh Allah & ditimpakan bala, yg tak sama dgn setiap kejadian. Ribut taufan di US jugak adalah disaster dari-Nya yg sangat dasat!

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
          • tila says:

            islam ke bukan islam ke indon ke malaysia ke, klu ingkar pada Tuhan, akan ditimpa bencana gak. negara omputih pun byk je kejadian bencana alam, nak2 angin ribut. malaysia pun apa kurang, slalu tanah runtuh & banjir. tu blum tambah masalah sosial, kemiskinan, duit asik tak cukup, denggi, mcm2… ckp psl denggi ni teringat kes raja namrud. kene serang ngan nyamuk je. tu pun bala jugak tu

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • jane says:

            good one FOB…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • jane says:

            Eh sori FOP….

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • fasha here says:

            Ada jugak masjid lain bila di timpa bencana akan roboh sama.. Semuanya hanya Dia yg mengetahui.

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ad says:

          ROH..
          hg ni islam ka kapiaq?cakap mcm tak kenal tuhan..mcm xda iman..nama ja ROH!!
          apa BENGONG sgt smp kawan2 dh bagi nampak fakta pun buta perut lagi….ka…mmg hang ni taik maksiat mcm depa?
          BODOH!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • aku says:

            apeda..struktur geography memang kejadian tuhan..negare ompuith tu da memang kapir secare lahiriah..da memang style hidup bebas..ni negara yg memang islam..wat hal cam orng xde moral memangla dapat bala..tuahn xsanggup tgk..nauzubillah

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • ace says:

            yang kau tu name je islam, tapi mulut kurang ajar. semua orang hipokrit. lagi2 jenis macam kau

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Rooney says:

            Semua benda berlaku ada hikmahnya.Kat mana-mana pun boleh berlaku gempa bumi kalau Tuhan nak.

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • asrap singkley says:

            ROH bodoh… macam anjing…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anonymous says:

        Orang Indonesia nie wlaupun miskin dan haprak tapi fikiran moden…..buat vcd blue.. satu dunia dah tau betapa majunya pemikiran orang indon

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    3. botol kicap says:

      biar betol,konfem meletop nih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. x-not-x says:

      ntah papelah dorg ni..ish..ish..ish..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. adeknowray says:

      naper lak nk ckp “mangsa” kejantanan ariel?? dah dua-dua nak so xleh la ckp mangsa…hehe…
      kabar angin jer kot. harap2 xda sbb cian kt Ashraf tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Roh says:

        Entah… bukannya Ariel yg merogol mereka tu.. dah semua nya sukarela. Sama sama hendak. Tak de sapa yg jadi mangsa.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. jane says:

      hmmm bersiap sedia la nak bagi alasan nanti….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Alah…biasala jane….jawapan standard yg artis2 kantoi ni akan beri nanti:
        1) Muka pelakon porno tu tak sama/mirip macam muka saya…
        2) Saya takde tanda tatoo di peha/pinggul kiri/lengan or whatever…
        3) Saya disuperimpose oleh orang yg dengkikan kerjaya saya…
        4) Saya diperangkap oleh si polan dan si polan…
        dan banyak lagi alasan yg tak logik langsung!!
        WTF!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. Roh says:

      Aku pelik tullah… Ariel ni mmg hebat… macam mana semua pempuan pempuan yang sudah pastinya cantik jelita seksi cun ni leh terpikat kat dia.. Senang je nak menyerah. Aku rasa kalau org tu tak ada aura mcm ariel ni, terpaksa berkorban harta dan duit utk pikat hati pmpuan… Aku tak fikir ariel gunakan semua tu… Aku rasa kalau ariel cuba pikat artis kita, mereka pun leh cair. Handsome apa dia ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        kalau ariel pikat artis kita confem sangkut punye…. artis kita kan suka artis luar negara….dia org mesti cair punya la…. mesti ada video lucah jugak….. pastu kata pelanduk 2 serupa…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kakak nara says:

          artis kita pon sama… klau da ajak mengajak laki lain ajak tido macam pelakon tu… x mustahil ramai lagi yg macm tu…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Roh,
        Sebab tu lah Nabi beri garis panduan pada umatnya bila nak cari isteri…pilih yg BERAGAMA…bukan tengok pompuan yang cantik jelita seksi cun jek terus terpikat!
        Laki2 pun kalau setakat handsome jek tapi lalai dan rapuh pegangan agamanya, lagi dahsyat! Ntah camana la nak bimbing isteri ngan anak2 nanti? Berat tanggungjawabnya tu.
        Dalam hal video klip lucah BCL ngan Ariel Peterporn ni, aku harap biar gosip jek. Tapi kalau betol pun…boleh jadik gak…tengok BCL tu kemain daring lagi…baju semua tak cukup kain daa! Time nikah/sanding jek kain cukup! Ape2hal pun, bejawab la korang nanti ngan wartawan sampai lesu!! Hohoh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fasha here says:

          Biasanya kecantikkan menjadi ukuran pertama dalam mencari jodoh skg ni… pas tu baru kenal agama dan hati budinya.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Ryta says:

            Haa…tu pasal la banyak rumahtangga yg runtuh sekarang ni! Agama bekalan sampai ke mati tapi cantik itu takkan berkekalan!!

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • cici says:

            yup,,, agree wif ryta

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rooney says:

        Hehehe, aku dah tengok video tu. Dia memang skillfull- LOL.

        Anyway, takkan lah American porn star siap offer diri dia nak ehem ehem dengan si Ariel ni. LOL

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    8. jentayu says:

      Apa status agama si Ariel ni ?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fasha here says:

        Beragama islam dan berketurunan melayu.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bawahlicin says:

          melayu? bukan jawa ker? janganlah asalkan benda yang tak baik jer nak bubuh melayu..bila benda baik tu seboleh-boleh nak bubuh jawa, bugis, batak, champa, siam, minang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Sama says:

          berketurunan jawa…!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. elle says:

      aku suka ariel n luna ni…ariel ni muka dia tak hensem tapi macho..bole beza tak? muka lelaki..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fasha here says:

        Struktur muka dia sempurna. Tak mcm muka indon tulen lain yg agak besar rahangnya… kalau org indon muka handsome biasanya mesti ada mix mix mat saleh… tapi ariel ni asli from asia.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. Reena says:

      Muka chantek, perangai….sayang tul..siapa yg malu.. mereka dan keluarga mereka..kalau betul bcl pun terjebak ngan ariel, malu giler la asyraf. Tak yah lah ckp mirip..koman tul jawapan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ni says:

        ashraff xmalu. artis 2×5 jer. aper ingat ashraff tu virgin ker masa kawin ngan bunga. pooodah… rosak akhlak dah diorang ni, rakam dgn xrakam jer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. BCL = islam kan?
      Ariel = islam gak kan?

      Huh?! mudahnya zina macam makan ayam kfc je. Takde rasa xboleh buat/ takut nak buat sbb terang-terang tuhan sebut zina tu dosa besar.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. fadzioriq says:

      mmg sesuai nama ariel peterporn~haha
      jadi pornstar je lah dari nyanyi~huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. nobody says:

      perasan tak muka Luna + Cut Tari + BCL lebih kurang jer pesen nya.. maybe taste ariel muka2 cm tuh kot??

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    14. jentayu says:

      Errmmm…agak2 ada tak artis Malaysia (laki ke pompuan ke ) yang berdebar dengan perkembangan isu terhanget ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Of coz la ada….dah tentu la suami dia artis Malaysia laki2 (skrg dah jadi pelakon Indon plak) si Ashraf Sinclair tu ha yg berdebar2 dgn perkembangan isu terhanget ni! Kan ke BCL tgh pregnant anak sulung dia skrg ni…tup2 keluar lak citer BCL berzina ngan Ariel! Cehhhhhh!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fasha here says:

        Aku pun terfikir benda yg sama.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. kaka brazil says:

      jom layan bola jom..buang masa gosip murahan cam nih..hoho

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. tyra says:

      jgnla ade laki or artis m’sia mcm nie…nauzubillah…jauhilah..amin…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. Tamina says:

      Mne linknye?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. gosipgurl_fea says:

      Airel peterpan nak tiru Edison Chen

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Betol tu…Ariel Peterporn jadik Edison Chen versi Indon sekarang ni! Ntah sapa la plak jadik mangsa klip video lucah si Ariel lepas ni?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rooney says:

        Ada ke video Edison Chen? ko pernah tengok kah?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. tengokdandengar says:

      Dahsyatnye….Kat Malaysia pon sama.teruk gak.artis malaysia pon mungkin ade perangai cam ni, merosakkan agama. Cume belom kantoi kat media.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. myne says:

      zina mmg dose besar,tapi x tutup aurat pun dose besar gak mcm artis kat mysia nii.so pandai2 lah artis2 islam mysia ngan indonesia ni bawa diri.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. bawahlicin says:

      ariel ni lain kali kalau nak rakam adegan seks tu gunalah kamera hd baru best..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ATAS KASAR says:

        BETUL …KEMERA HD AND LIGHTING AND SOUND OK………BOLEH ZOOM PUNYA……….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    22. bang naro says:

      aku nak tnya..crita lama video fauzi nawawi dengan ida nerina pulak apa cerita??xkan bdk uum dua2 tu??xlogik btul kebetulan muka dua2 sama artis..
      hah..polis malaysia mana??aku tabik la polis indonesia..terus siasat biarpun artis ke datuk ke..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rooney says:

        Aku dah tengok video tu, lelaki tu bukan Fauzi Nawawi, totally different.

        Yang perempuan tu pun, bukan Ida Nerina rasanya.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. melayu hebat says:

      pasti hangat skrg kt Indon cari video member Indon aku ni..aku tak nk ko libatkan aku dh la….huhuhu..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    24. kak ROS says:

      hahaa..korg pasan x ariel nie cam edison chen hongkong..hahaa…byk gile scndal sex…sia2 la ashraf kawen ngn bunga..dgr2 cam BCL da ngndung ntah ank spe la tu..hmmm…kasian…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ane says:

        Huh, x layak pgil kak pun. Sbb buruk sangka & nak wat fitnah kat org… Kalau btul dia bsalah pun, tu kisah hitam diorang sblum kawin… X baik tuduh bukan2 psal kdungan dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    25. arin says:

      Kalu betul belum terlambat nak bertaubat…elokla jadi pengajaran kite bersama…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. erina says:

      cian kat asraf….
      huhuhu…
      tetibe je…
      3gp Proff

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    27. hemppp……cian kat asraf……tgok bukti dulu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. Leo says:

      confirm ke ade video meraka tu.. kalau takde x pasal2 dapat dosa je kite.. x pasal2 kacau bilau rumah tangga asyraf n BCL.. kalau ade nati baru la tgk dulu, confirmkan betoi ke muke depa n berdosa la same2 lepas tengok…hhahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. luna cut says:

      haha..mesia pun ada ni…cuba cari..mesti ada…-curi laptop2 mereka!~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    30. buzzz says:

      sape yg tulis blog ni kalau bnd ni tak btol lu dah tempah dosa besar bro….siap la lu kat dlm kubur nanti..
      lu sanggup ke pi mintak maaf ngn ariel n bunga huh?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mak kiah says:

        hahah..btol3…kalau bnd ni tak betul..blogger yg tulis ni dah berdosa pd ariel,bunga,ashraf n keluarga mereka…
        dosa besar ko blogger

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    31. kesian kat asyraff kalau video tu betul2 wujud…aku sebagai rakyat malaysia pon rase malu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. unlimitedsex says:

      tak tau ke korang diorang ni dah buat orgy?
      tapi takkan nak mengaku kat depan public plak kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    33. Anzur Anuar says:

      bang nara ada x video tuh? uhuhu..

      Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    34. syuk says:

      To Jane : kau ni mmg mcm bodoh & segal tahap giler punya!
      statement mcm haram jadah!
      sikit2 silap taip
      datang dr kampung mana?
      bodoh!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ace says:

        kau pun same bodoh. taip macam mat rempit. kau tu yang kampung

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • makdeton says:

          Asal korang macam sial? Nape kalau salah type or cakap kurang hajar korang lebelkan sebagai orang kampung?

          Apa korang ingat korang dok kat bandar korang very educated??? Orang bandar macam korang cakap sopan santun ????

          Rasanya orang bandar macam korang tahap penulisan dan pengisian jiwa korang sangat kotor, maki hamun sesama sendiri…

          Cuba korang pikir atuk nenek korang kat kampung… Stop kuarkan statement “Kau tu kampung / datang dari kampung mana?” and ect…

          Kalau datang dari Jeniang sekalipon insyallah perangai lagi elok dari yang perasan asal dari bandar… walhal hari raya sibuk nak balik kampung….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Rooney says:

            Wah aku pun kampung jugak, tapi aku kampung yang suka laser orang. Ada sesape nak carik gadoh ngan aku?

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • abeBobbie says:

            ada…ada… bruk aku d kampung.. bung Ombak namanya.. ada bran….ekekekeke

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    35. haha says:

      melayu2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. iamxoxo says:

      ariel….u broke my heart.
      wuuuu…mengapa oh mengapa so telented tetapi perangai mcm org paleolitik?waduh2.
      super sad =(

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    37. beramboi says:

      apa nak heran dunia akhir zaman cuma yg ingat tu bagus yg terlupa baca quran cepat-cepat taubat dunia nak kiamat ni takut tak sempat menyesallllllllllllllllll.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    38. Norulhuda says:

      pasal salah type pown leh gaduh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    39. Hamba says:

      Berjayalah orang Zionis dengan perancangan 5S……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    40. nobody says:

      betul kot anak bcl kandung anak ashraff, sebab dia kategori bunting pelamin la gak kan?.. they in love kann..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • leman says:

        BUKAN LA, DIE BUKAN BUNTING PELAMIN…
        LAME DA KWEN, BRU MENGANDONG

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    41. SIOT says:

      SELAMA KINI TERSIMPAN RAHSIA
      KINI SEGALA-GALANYA RAHSIA
      HAMPIR TERBONGKAR

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    42. hawaiian says:

      bukan kot muke BCL..aku tgk lain je…hehe..tp cut tari n luna maya mmg betol la…xbaek tau blogger nie ftnah..mmg korg crik duet dri cni..tp duet yg korg dpt amcm bro?berkat ke?ishh..kdg2 kat dunie nie kalo slh saluran mmg dose beb even pun nk crik rzki…ptot la korg xmenang rebut adiah ape tu?ntah lupe ngn hotmummy n other bloger..xberkat wei…hmmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pasha panda says:

        oooo betul2. kadang tu banyak fitnah2 terjadi dari laman blog ni.satu malaysia baca tu.seribu satu spekulasi.sampai kisah azrinaz pun boleh tegang 2 negara.

        harap2 duit yang abang nara dapat ni semua berkat la ye

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rooney says:

        HEY ko dah tengok ke BCL version?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    43. open mind says:

      eh jgnla gaduh2 .. aniwai to makdeton .. i was the urban peoples .. tp tak silap yg byk jd artis pun adalh dari kampung, byk kua statmen yg bukan2 .. do they wel educated enough? .. i hav so many friens from kampung but they really havoc than me .. but they also nice also evil .. like urban ..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • comelnya says:

        “Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    44. Suka makan sardin says:

      Biasa la dunia artis. yg tak jadi artis pun terbabas upload video sex sendiri diwebsite lagi melayu bila tengok bangsa sendiri dah macam mat saleh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    45. sailormoon says:

      erm…. mcm2 dunia artis skrg….
      kita pun sbg org biasa jadikan ia sebagai peringatan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    46. Rooney says:

      Seriously tak sabar nak tengok video video yang lain..

      Huhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    47. chenta says:

      dengar cite diorang kata la..ada 32 koleksi video ariel ngan artis n orang biasa…huhuhuuhuh..banyak nyer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    48. chocolate says:

      juz leave it…sian kat bunga

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    49. Peanutbutter says:

      Muke tak hensome pun belambak buat maksiat.. inikan muke cute si ariel tue.. lagi lah… Huhuhu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    50. hanza says:

      kalau betul lah, asraf amik bekas org yg x sah, kah kah kah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    51. student bandung says:

      lagi sekali, perghhhh hahahaha :DD

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    52. Nabi says:

      Tolol betul korang ni. Korang ni nasib baik aja lahir-lahir dah islam. Kalau korang lahir aja dah jadi kapir, nak cakap apa? tak sedar diri! kau ingat orang kapir tu saja-saja aja ke lahir-lahir nak jadi kapir?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • comelnya says:

        Dan apabila dikatakan kepada mereka: “Berimanlah kamu sebagaimana orang-orang itu telah beriman”. Mereka menjawab: “Patutkah kami ini beriman sebagaimana berimannya orang-orang bodoh itu?” Ketahuilah! Sesungguhnya merekalah orang-orang yang bodoh, tetapi mereka tidak mengetahui (hakikat yang sebenarnya).

        Dan apabila mereka bertemu dengan orang-orang yang beriman, mereka berkata: ” Kami telah beriman “, dan manakala mereka kembali kepada syaitan-syaitan mereka, mereka berkata pula:” Sesungguhnya kami tetap bersama kamu, sebenarnya kami hanya memperolok-olok (akan orang-orang yang beriman)”.

        Allah (membalas) memperolok-olok, dan membiarkan mereka meraba-raba dalam kesesatan mereka (yang melampaui batas itu).

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    53. lan says:

      cayalah ariel. akan ku jadikan kau seorang idolaaaaa…lepas ni, tiap kali main, aku akan rakam, rakam dan rakam. memantat memang best! hidup zina!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    54. comelnya says:

      Sesungguhnya orang-orang kafir (yang tidak akan beriman), sama sahaja kepada mereka: sama ada engkau beri amaran kepadanya atau engkau tidak beri amaran, mereka tidak akan beriman.

      (Dengan sebab keingkaran mereka), Allah mematerikan atas hati mereka serta pendengaran mereka, dan pada penglihatan mereka ada penutupnya; dan bagi mereka pula disediakan azab seksa yang amat besar.

      Dan di antara manusia ada yang berkata: “Kami telah beriman kepada Allah dan kepada hari akhirat”; padahal mereka sebenarnya tidak beriman.

      Mereka hendak memperdayakan Allah dan orang-orang yang beriman, padahal mereka hanya memperdaya dirinya sendiri, sedang mereka tidak menyedarinya.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    55. wakanabe says:

      entahler dunia dh nak kiamat dah kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    56. lunting says:

      hehehehe..bgs komen anda suma..tp majoriti org yg komen dsini pun pernah juga wat zina kan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    57. detective conan says:

      rasulullah pernah berkata hal sebelum berkahwin adalah masa silam individu tersebut..dan tak wajar untuk membangkitkan isu itu dan ini..klu kes ni betul n terjadi sebelum dia berkahwin tidak wajar digembar gemburkan..lain la klu dia wat masa da kahwin..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    58. ayam kampung says:

      salam..
      pada saya mencari rezeki dengan mendedahkan keabaiban orang adalah sesuatu yang salah ..
      cuba kena pada batang idung kita sendiri.. macamna rasanya? mau tak tido..

      fikir2 lah blogger2 sekalian

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    59. tofu says:

      mengarut o..brita tsunami tu berat sebelah!!! mmg masjid tu msih kukuh tp korang kna ingat church pn kukuh n tidak d expose..mmg bias..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    60. Anti fitnah says:

      Jika abg nara ni beragama Islam carilah cara lain nak buat duit.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    61. karim says:

      cito x guno,mane clip video..
      cite bkn men lebat lg.bak dtg tgk video la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    62. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    63. haiiiiii,,,, kan Enak mcm Ariel Bnyak Prmpuan Aktris leh d Rasain,,,,, jdi Ariel tau donk mna2 yg he,he,he,,,,,,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0