Written by AbangNara | April 14th, 2011

tom lg bertunang

Suatu ketika dahulu, nama Tom Mystarz LG pernah menggemparkan dunia hiburan dengan kes pergaduhannya kerana dituduh mengacau suami orang. Entah apa cerita, kes tersebut senyap terus tanpa khabar berita. Tup-tup, rakan media kami, MediaMalaya melaporkan yang Tom sudah pun bertunang dengan si suami tersebut. Apa kes?

Kalau tengok taraf kehenseman lelaki ini, patutlah Tom sanggup berebut dengan si isteri suatu ketika dahulu. Kacak bergaya tue. Apa-apa pun, semoga Tom berbahagia dengan pilihan hati. Jangan timbul kontroversi lagi sudah la. Kang bergaduh tepi jalan pulak kang. Hehehe.

Lagi gambar Tom dan tunangnya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tom lg bertunang

tom lg bertunang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

180 responses to (GOSIP)Tom Mystarz LG Sudah Bertunang?

  1. zamani says:

    wah

    0
    0
    • zamani says:

      kemain lagi dulu.sekarang aa citer beb..

      0
      0
      • sally says:

        ape kelas laki org…

        0
        0
        • comei says:

          laki org?meaning bakal dmadukan?

          0
          0
        • Delaila Rose Maria says:

          ITU LAH DULU NAFIKAN, SEKARANG DAH JADI TUNANG. JANGAN PULA LEPAS INI TOM BELASAH PEREMPUAN LAIN YANG GODA TUNANG DIA YA, SEBAB PERANGAI DIA SENDIRI YANG MUSNAHKAN RUMAHTANGGA ORANG LAIN. DAH MACAM TAK ADA LELAKI LAIN YANG NAK DICARI NYA, JANTAN MACAM INI JUGA YANG DIA BERKEHENDAK. MEMALUKAN KAUM BETUL LAH SI TOM INI.

          0
          0
        • secret says:

          hahaha ape sejak DATO’ CT KAWIN DATO’ K. RAMAI PULAK ARTIS YG IKOT JEJAK SI CT YE. TRENSETTER LA KATA KN. OUCHHHH!!

          Jatuh Cinta LAGI pada si YUNA ni.

          0
          0
        • Anabobo says:

          Haik??dlu briya ckp mcm dri tu dprsalahkn.tup tup mmg btl..
          Mmg bengong la ko tom.bnci aq tgk..meluat aq tgk pgai ko..
          Prmpuan permpas..xtw ke dlm hdup ni ada karma??

          0
          0
        • aku female says:

          bru je bertunang dh bercium2 dahi.. dh lah ari 2 xnagku kata RAMPAS LAKI ORG.. XMALU TOI

          0
          0
        • DinDa says:

          alahai …. NAMA PUN NTAH APA2…
          “TOM” …. perangai pun x senonoh la jadiknye….
          ntah apa kebaikan pada minah ni xtau laa….
          nak kata mcm perempuan pun tak
          nak kata mcm lelaki pun tak….

          0
          0
        • kaki_g0ssip!! says:

          laki ni bkn dh cerai ke ngn wife dy?

          0
          0
        • Jabun says:

          korang x thu..aku pun x tahu..

          agaknya Tom ne hebat d ranjang kot

          bleh tiru dlm filem porn ..

          ala cd blue kn byk senang je nk tiru…

          lau tengok muka aku pon x berselera …huehueheue

          0
          0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          muka dorang sama kan…. btw jodoh pertemuan di tangan Allah, semoga berkekalan ke akhir hayat

          0
          0
        • nanako says:

          tunang dia ni kalau tak silap dah ceraikan bini dia tu

          0
          0
        • kak nam says:

          a few days after incident kena blasah… my fren nampak tom jalan pegang2 tangan ngan this guy kat One Utama…. kata kena fitnah n nafi… action speak louder than words cik tom oii……

          0
          0
      • Permata says:

        Tom ni memang artis. Artis glamour gila,kalah yang lain. Pandai menyanyi, pandai berlakon. Aku dan semua orang kenal dia ni sebab dia ni artis yang ada bakat terror gila menyanyi dan berlakon lah. Plus sebab dia ni punya reputasi bersih. *tangan ke dada, mata ke atas, mulut herot*

        0
        0
      • AKU BENCI PMPN PERAMPAS says:

        TOM, ko tunggu jela balasan tuk ko, jgn jd cam pasha dala. TOM NGOKS! menci kau

        0
        0
        • DinDa says:

          pasha tu oklah la jugak…
          at least dia barjaya dlm lakonan…..
          tp si TOM ni apa yg ada kat dia ntah…
          perempuan taraf rendah…..
          KOSONG

          0
          0
    • missyqaldina says:

      pompuan ni bohsia…pempuan murahan..pempuan jalangg….mmg btol pon dulu die main ngn laki ni dpn ex wife…tgkk skrg da tunangg…tak malu ke weehhhh???mcm b***h je perangaii!!!!!

      0
      0
      • belacan hangus says:

        tang mana menariknya tom..

        0
        0
      • rerama says:

        wo .. wo..x baek maen tuduh 2 klau x tau citer yg sebenarnya .wartawan yg pandai2 bagi citer yg belum tentu betul ke tidak .Apa yg pasti jodoh mereka kuat .. dan akan disatukan dgn ikatan yg sah …

        0
        0
        • kucingemok says:

          jodoh ni ada 3 jenis…yg dtg dari Allah, yg dtg dari Jin…dan yg dtg dr syaitan…

          tp aku nak besangka baik la…jodoh diorg ni dtg dari Allah…sbb ppuan yg baik utk lelaki yg baik…..(korang smbung la sendiri ayat seterusnya…)

          0
          0
        • pening says:

          ah memang betul dia ni penipuuuuuu………..betul agak nya dah main dgn laki orang….kpd si ex wife anda akan dpt yg lebih baik…InsyaAllah

          0
          0
        • budak nakal says:

          mmm.. org ckp lelaki yang baik utk pempuan yg baik..dan begitu ler sebalik nye..

          0
          0
        • windworrior says:

          elok pon dia lepaskan bini dia.. xla seksa idop pompuan tu spjg hayat.. tp kesian, mesti trauma giler.. smoga dia tabah.
          **nak tgk pulak tom kena blasah ngan laki tu bila laki tu main ngan pompuan lain

          0
          0
        • cik wiwin says:

          rerama ni ko mesti sedara mara tom kucing ni kan..kekee

          0
          0
      • secret says:

        @missyqaldina. awak. tak baik cakap macam tu. manusia ni kan tak lari dari kesilapan. tu semua dah jadi sejarah. alhamdulillah la skrg dia dh bertunang. akan datang bakal mendiri kan masjid. kan bagus gitu. kan lebih baik bila kita semua doakan untuk KEBAIKAN SEMUA PIHAK. Usah lah mengungkit2 keburukan orang. Jangan kan menjaga tepi kain orang, dok mengata kain mahal kain jakel(konon nk menunjuk segala), tapi kita lupa, bah kan mungkin kain yang kita pakai terkoyak rabak sudah. beli pulak kat bundle. adoiyah…

        Miss toksah la nak stress pikir keburukan orang. nanti gila pulak. bila dengar lagu nih.#%%^# aish….

        0
        0
      • roy says:

        si tom nie cme gler seks jer….konon2 suami org byk pgalamn 2la die cri suami org….

        0
        0
    • ruminahsidek says:

      EUWWWWWWWWWWWWWWWWW

      KELOPAK JAHANAM!

      0
      0
    • SUE says:

      sapa lak dia ni

      0
      0
    • Leo says:

      pertunangan ni, seperti mengiyakan kontroversi yang jadi dulu, yang dia kene pukul tu. xkan org nk pukul dia tanpa sebab.. tapi dia x ngaku salah ape2 pun depan melodi…
      rupenye kat melodi tu masa die buat baik dengan ex-bini tunang dia skg, adalah LAKONAN semate2…

      0
      0
    • kirana says:

      nampak bebeno lerr kurang bijak si tom ni. dah jadik “artis glemer” pun crik laki cmni. kalau bijak mesti pilih Dato K ke Dato A B C D ke. opssssss :p

      0
      0
    • F bukan nama sebenar says:

      dia nie btunang kt kedai pengantin je..amik syarat gambar pelamin tue (sbb nk tunjuk dia da btunang) TDDMKA..tgk la pas btunang masuk kete tewos ciom2 dahi nk tunjuk kt org dia da btunang..mane mak ayah?mane hantaran?konon nk elak fitnah kot..bai (Tom) kok ye pown ko da btunang xyah la nk blagak mcm baru akad nikah..mcm bangang je ciom2..

      Ya Allah Ya Tuhanku..Kau ampunilah dosa hambaMu (Tom dan Tunangnya) yg lupa dgn segala LaranganMu ini Ya Allah..jauhkanla aku dari org2 sebegini..smoga beliau tidak dilaknat didalam api nerakaMu Ya Allah..amin

      0
      0
  2. Jaszrene says:

    bukan ke dlu die menafikan yg die ad scandal dgn husband org??? so ap ini??? yeakssssssssssss

    0
    0
    • meme says:

      memg byk dh blaku mcm nih, mula2 nafikan last2 memg btl pn skandal…cth mcm memey dn norman hakim, waheeda dn akhil hayy, watie elite dn ntah sape nama llki 2….bla..bla..bla…..aku kesian kat anak lelaki tunang c tom nih…lahir2 je bapak curang ngan pompuan lain…isk…isk..isk….jgn salahkn ibu mengandung….huhu…

      0
      0
  3. the rock says:

    do you smell what the rock is cooking

    0
    0
  4. ngeh~ says:

    first lagikk!!!

    0
    0
  5. anum says:

    adat kalau dh merampas.. nafi2 dulu, last2 kebas

    0
    0
  6. arama~ says:

    nak join gosip gak..

    time ex-bini pregnant/bersalin pun mentua yg support duit sbb dia tak keja pastu main pempuan (tunang die ni la), mau tak kena belasah…

    sekarang dah berubah le koooooot…

    0
    0
    • benci ellie says:

      tah nyer…muke je ensem (x pun), otak xleh pki…bgs la, sama2 bengong…igt, Tuhan bls cash, klu xkene kat mangkuk2 bengong ni, kene kat mereka dan keluarga mereka…

      0
      0
  7. nehi says:

    pulaukan jela Tom neh…geli geleman aku menengoknye..memang patut pun kene belasah dulu..die memang ngaku pun dalam MH da betunang ari raya taun lepas kan..konon2 sebab nak menutup malu…tau pulak ko malu??

    0
    0
  8. 123 says:

    ye ke tunang??2 siap berkisss dahi 2…yeakkkkk

    0
    0
  9. marsyamia says:

    eeeee…
    yampah aku tngok si tom ni..
    tah aper2…

    0
    0
    • niezam says:

      mcm nenek kebayan pun ade..lantak ko lh tom..klu cam tu lh perangai pukul je smpi koma..& moga2 dpt hidayah dlm koma..pakai pun x senonoh..

      0
      0
  10. aku lah... says:

    aku benci both of them!!! jahat!!!

    0
    0
  11. malikundang says:

    amboi… smp amik laki org buat tunang ek.. xpe, WHATS GO AROUND COMES AROUND…wait & see…

    0
    0
  12. Unknown says:

    Dasar Jembalang mereka berdua neh..hancurkan hati seorang perempuan dan ibu……

    0
    0
  13. penyibuk says:

    Kesian isteri dia..ingat balik kes dulu buat aku geram dengan si Tom ni..memang patut kena belasah dulu…geram geram geram

    0
    0
  14. mama_nurin says:

    apsl muka tom nmpk tua yerk? harini dia rmpas laki org.. esok2, org plak rampas laki dia..
    apa pon, benci sesangat ngan 2 makhluk ni

    0
    0
    • Ai Chia says:

      dasar betina kelap malam mcm tu ar perangai… aku rasa tak ada betina lain yang nak rampas lagi ni sbb laki ni pun tak guna..

      laki tak guna sesuai utk perempuan sundal mcm tom ni

      0
      0
  15. girl says:

    due2 same mcm sial,2 padan 2. sikit lg mampos la betina 2. haram jadah punye manusia. menyusahkan org je. mampos xnak…

    0
    0
  16. lolyat gang says:

    bongok gak laki ni pilih tom
    bukan cun pun tom ni
    ntah pape jek

    mungkin servis tom atas katil tu mantap kot
    hehe

    0
    0
  17. rz says:

    tunang saya lg hensem ^_^

    0
    0
  18. Minah Senget says:

    boleh duk satu lubang kubur dgn si memey…dia ni ade ke tak dalam industri seni same jer..tak beri paedah pon kat peminat industri seni Msia..ade ke dia peminat ???? ke dia yang perasan glamer ade peminat..

    0
    0
  19. ajuera says:

    tommmmmmmmmmmm…….jerrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

    0
    0
  20. Jerry says:

    perempuan tak baik untuk lelaki tak baik…

    0
    0
  21. petaibusuk says:

    member aku yg cite k…die dulu nyanyi kt clu..die memang sgt teruk ..kaki botol..tuka2 jantan..tapi suara die sedap..n hot gile kt club tu..sape x kenal tom kt melaka.hahaa…

    0
    0
    • sailormoon says:

      ERM…..
      suara tu pinjaman dunia semata-mata……
      suara cantik tpperangai hodoh watpe…
      Muka dah la x lawa, hodoh..
      PERANGAI LG HODOH DAN BURUK..

      mmg sial la….
      sian kt mak dia…

      0
      0
    • naddy says:

      tom ni bkn org taiping ke??? dlu die ade bf nma joharil bdk taiping jgk..

      0
      0
  22. pora maling says:

    go to hell depa berdua…penzina, pi mampus…

    0
    0
  23. miss_hujan says:

    lagi s2 ekor artis perampas..tuihhh..

    0
    0
  24. cicakgirl says:

    tom n jerry..

    0
    0
  25. ayu says:

    nape gambar dia yang dok kat kerusi tu cam hantu pontianak?dengan rambutnyer yang mengerbang n ntah pape kaler rambut nyer..eeee..

    0
    0
  26. kun..kun..tilanak says:

    alo.. tom dh x da jantan lain ke?LAKI ORG jgk yang kau nk wat malu kaum sejenis jer….sial pxya pompuan!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    • mizz puntianak says:

      akak kun biasalah pompuan skrang tut2 nyer gatal nk laki org…barang reject utk org yang tlah direjectkanlah….
      moga berbahagia hendaknyer bole bahagia ker mendirikan kebahagiaan atas air mata org lain???

      0
      0
  27. 3ple_Jay says:

    Pompuan jahat…adalah untuk lelaki yg jahat gak…huhuhu

    0
    0
  28. SUE says:

    eh tom…jerry!!!!

    0
    0
  29. k says:

    MENYAMPAH AKU TENGOK DIORG. HAK TUIII

    0
    0
  30. cik ponti says:

    msti pompuan ni kuat nafsu, main di ranjang mcm dlm filem blue 2..sbb 2 laki 2 suka..penzinaaa..!!!

    0
    0
  31. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ye lah !!! dulu minah jambu ada baca jugak cerite nye si tom ni mateair ngan orang nye laki !!!! si jantan ni pn satu dh ada bini pn lagi dia nak ngan si tom ni !!!! tom ni bukan nye jambu sangat !!!! minah jambu pn heran lah ngan jantan2 sekarang ni dh kawin buat hal dh kawin lah !!!!! lagi2 nak mateair ngan pompan lain kalau jambu tkpe !!!!! tapi tuhan tu adil setiap perbuatan ada pembalasan nye …ingat itu ye cek tom !!!!!!!!!!!

    0
    0
  32. snake says:

    name je penyanyi… tp x penah pon ak dgr dia kuar lagu… dh x popular mule la wat kontroversi sapu laki org…

    0
    0
  33. namaku says:

    mamat tu kalu dari jauh ada rupa bang nara..cuma hensem sket ar..hehe tul x?

    0
    0
  34. mixgirl says:

    betina giler n bangang jer yg sggup nk jantan jenis mcm nie!!!!
    muka pn x boleh blah…tang mana ensem nyer tue???
    tapak kasut aku yg haus nie pn lg sedap mata mmandang………….!!!!!

    0
    0
  35. nour says:

    senang ckp..2,2 ekor sundal..nyampah aku tgk tommm..boi ni..

    0
    0
  36. mamamnasik says:

    femes sbb gosip gaduh je kan… tom tom bak lg bestttt…

    0
    0
  37. tom and jerry says:

    sumer pun sedia maklomkn..betina yg jahat utk jantan yg jahat…so begitu lah keadaannya..betina ni blh join ngn memek and abg norm…..alaa biase arr tu..mula2 wyg jerr lebih,x ngaku pas tu jilat balik ludah tu senyap2 jerrrr.

    0
    0
  38. onmiz says:

    mcm hal2….skrg trbukti jlaz yg betina bangang nih ad hubungn ngn suami org….dlu kn main la ko nafi yer betina….skrg ape jdik……mmg sundal la ko…ko ngn laki tuh mmg same2 sundal….p mampos la kome bdua……look n see je la t……wat will b hppen in da future…..kuang3..

    0
    0
  39. villa says:

    tom tom bak ……………..

    0
    0
  40. cik says:

    np rambut dier buruk sgt?

    0
    0
  41. Myra Dolce says:

    bf aku lagi ensem….
    laki cani dikatakan hensem…
    ptuiihhhh…
    hahahahahaha

    0
    0
  42. usop says:

    ye ke tunang?mcm bukan je..kaler baju x sama tema, tom pun serabai, pastu x tuka baju apa naik keta plak??ntah2 posing dkt pelamin org je kot

    0
    0
  43. shiro says:

    xsuka tom.. aku suka tom and jerry aje! tom ni?urghhh…

    0
    0
  44. manje says:

    hurm manusia pandai menipu mati esk tau la. xpyh tggu mati tggu je jantan ni cr betina lain pas 2 bt blik pd tom. betina suka rampas hak org lain satu hr dia pasti akn terkena jugak. KUASA ALLAH 2 KAYA. ALLAH TAU APA YG KT BT. pkr la semdiri. kt hny menumpang di bumi ALLAH

    0
    0
  45. momma mommy says:

    saya pon rasa diorg pi majlis kawen org ni… biar betul pelamin bertunang pakai high chair. kalah pengantin mcm ni…

    0
    0
  46. no_na says:

    sapo nie??? xkenal langsng….

    0
    0
  47. mis_nani says:

    TOM..TOM..BAK..

    0
    0
  48. nie feng says:

    Tom? Jeeeeeeeeeeeeerrrry :P

    0
    0
  49. mulut puaka says:

    Saperr tom nie..popularr sgat ke xkenaila..laki tu xle hensem ,ensem lg ucop wilcha..nila artis tempel name xde dok balun laki org sesuai dgn diri die

    0
    0
  50. baby says:

    ADAKAH kebanyakan peminat BN ni terdiri dari org yg suka menyumpah seranah org lain…hurm..renung2 kn la dan selamat beramal…:)

    0
    0
  51. mimie says:

    aduh..dia nie kan menyanyi kat genting..aku penah pegi..muka mcm kenal..tgok betul2 yerlah mmg tom..ish! napelah pangai gitu..xmalu sungguh..laki tue pun dah kena nasi kangkang kot..

    0
    0
    • cik omei says:

      bukan la cik mimie..dorg nie mmg da lamer brcinta..cuma tak kawin dulu sb fmly laki tue tak suka..sb c tom nie mse skolah dulu suka buat hal n mberontak..cian kat fmly dia..malu smpi tak kuar rumah..last2 pindah gtu jek.. agknye skrg da ok la kot ke 2-2nye..

      0
      0
  52. secret says:

    banyak komen secret da ilang. huhu tak best lah. bila kita jawab secara ilmiah. bn tak approve pulak. bila kita dok maki orang. TER approve sudah. erm… ilang da mood.

    Aura si Yuna sampai ke Chicago US. Gempak tak gempak. Artis Malaysia yang lain, bila lagi?

    0
    0
  53. Tina turner says:

    Patut la abg nara ckp hemsem.. Ade iras2 muke abg nara sikit2… Aaaaa man belon!!!

    0
    0
  54. LISA says:

    tahniah..

    0
    0
  55. NSI says:

    TOM……..TOM……BAK…….UNCLE AZNIIIIIIIIIILLLLLLLLL!!!!!!! wakakakakakakakaka

    0
    0
  56. kaki_g0ssip!! says:

    KACAK B’GAYA TP KAKI PUKUL NK WTPE..

    0
    0
    • wak karman says:

      tu la nak habaq .. org pompuan slalu kna pukul ngan laki pasai dia suka menjawap .. cuba dia diam dan bersabaq .. x jadi lagu tu .. bila tau laki ada pompuan laen .. blum apa2 dah gila meroyan .. cuba sabaq dulu .. tenang2 bawak bincang .. tak da la adingan pukul memukul …

      0
      0
      • Bvalgari says:

        Hamboyyyy mesti ada pengalaman…. tulah komen cengini… ye dok?

        0
        0
      • kaki_g0ssip!! says:

        alaa.. ade yg ppuan dia pn kena bantai gk ngn laki.. sbbnye dh mmg laki tu jenis pns baran.. ade laki yg ppuan x melawan pn dia blh naik angin.. ni kn plk yg melwn.. pendek kata elakkn laki yg pns brn la utk jdkn laki..

        0
        0
        • sumi says:

          mcm mana nak tau bakal suami ada panas baran .Masa bercinta kentut pon bau wangi .. hehehe ..

          0
          0
        • kaki_g0ssip!! says:

          SUMI ~ cara dy senang je, tgk time u wt silap, lau dy melenting lain mcm je, means dy adela tu sikap pns brn.. org pns brn ni, suke mrh2 pd prkara yg x masuk akal.. kdg2 hal kecik pn dh blh wt dy naik angin yg melampau kot.. huhu..

          0
          0
        • sumi says:

          wah .. ni dah mental problem nih ..

          0
          0
        • kaki_g0ssip!! says:

          bkn mental lg tp dh psiko..

          0
          0
  57. muizi says:

    AKU BENCI NGN DIA NI…

    ADA BAKAT KE DIA NIE????

    AKU RASA ADA BAKAT RAMPAS HAK ORG..

    MEMANG SESUAI

    LAKI TU???

    BUSUK AR KAKI PUKUL …

    0
    0
  58. slumbercool says:

    TOM TOM BAK, mcm nama mainan budak dulu-dul, ahahaks =)

    0
    0
  59. aNJe says:

    eleh, minah ni dh mati akal album n bakat x bleh blah dlm industri so buat mcm2 ler propa nk naikkn nama…. tp apekn daya, x naik2 jgk… btunang konon.. ntah sape punya pelamin dia dok tumpang bgambar… btunang xkn ler rambut biar je bserabai cm jalang…. x reti2 nk setkn rmbut????

    0
    0
    • putrione says:

      ntah..pegi laa setkan rambut tu dulu kot ya pun nk langsungkan majlis ptunangan..dah macam momok dah tegok…
      hantu langsuir…..hihii

      0
      0
  60. tunang ke macam ni ? gambar macam ni pun abg nara bleh anggap bertunang ? maybe dye pegy majlis Org kawen ke , ak tngok x de lnsung ciri2 org betunang , dengan kerusi pelamin 2 ? huh . crite yang x de lansung logiknya . abg nara ni jgn la statement sngt , huhu ;))

    ak pasti , orang yang merampas laki orang ni mmg x kan kekal bahagia , tengok la 2 , 3 menjak lagi , mesti putus . =P

    0
    0
    • follower says:

      awak ni pun pk logik jela… gambar ni mmg la nampak sgt pegi wedding org…… yg bang nara cite ni tak de kaitan ngn gambar… mungkin gambar atas tu je yg ade gambar setan setan berdua tu yg boleh di share kan ngn kite sume utk tatapan kite……..

      0
      0
  61. aspire5580 says:

    haha cium kt dahi mcm majlis batal air smbhyang la pulak

    0
    0
  62. PSM says:

    baru bertunang tu,,,,cam tu lak aksinya…sian bini dia…semoga allah beri kesabaran dan kenikmatan yang lain bagi bini dia..amin

    0
    0
  63. fiza says:

    What can i see is .. lelaki sekarang nie tak ader maruah of tak akan ader tanggungjawab ..so to TOM … ingat lah lelaki begini tak kan bersama bila susah.. U artis dan dikelilingi artis yang lebih kaya dan cantik dari “u”… ingat what u give that u get ..k ..so harap u akan maintainkan kecantikan dan kekayaan supaya si tunang tidak berpaling .. kita ppuan kecantikan tak kan kemana .. so sediakan nasi kangkang untuk lelaki yang “JAHANAM ” seperti tunang u .. semoga lebih bahagia dengan semua penipuan …

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bagos fiza minah jambu setuju ngan hujjah2 kau tadi……minah jambu sokong …..dn minah jambu kasi 4A buat fiza ok !!!

      0
      0
  64. akulahpompuanittew says:

    Mcm sialllll!!!Haaaaaaaattttttttuiiihhhhhh!!!

    0
    0
  65. Noh says:

    tom sediri yang bagitau dia dah bertunang ngan jantan nie dalam paper ari tu..so memang betul la kan cerita2 yang sebelum nie.hakkk tuiiii dasar si tom(kucin).memang patut kene belasah.kalu aku tarik rambut dia sampai tercabut semua.

    0
    0
  66. astro says:

    apasal lak ada tunang2 .. kawen teruskan bagus .Dah kow2 punya kontro …

    0
    0
  67. junji says:

    eww~ maksdnya btol la yg laki ni buat ‘drama blue’ dgn tom dpn2 bini dia? ewwww!!! yo lah.. elok la kalau tom ni nak kawen. mmg terpuji sikap dia ni. tp cara tu mmg tak betul. tp ingat2 je lah ye satu “Karma will find u~” jeng jeng jeng…. kita bakoooo!!

    0
    0
  68. Ape2 jerk says:

    Toooommmmmmmmmmm….jeryyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahahahahaahahahhaahhahahhaarrrggkktttuihhhhh…

    0
    0
  69. Kurus says:

    aku tk taw paper..
    jd aku ucapkan tahniah kepada bakal pengantin.

    0
    0
  70. charming says:

    aik camtu plak dah…tu la kehidupan…byk lakonan..huhuhuhu…n tak tau nk komen pe..maybe mereka ada cerita tersendiri..smoga berbahagia..huhuhuhu

    0
    0
  71. tiroi says:

    oooo lepas tunang tu boleh cium2 dahi dah rupanya….

    0
    0
  72. putrione says:

    T=Tak baik punya pompuan
    O=Otak sewelllL
    M=Meluat aku tengokk….

    what u give..u’ll get backk!!…

    0
    0
  73. cua cua ciwawa says:

    lebih kurang mcm kes akhil hayy.. ooopppsss sowe huhu

    0
    0
  74. sagi girl says:

    mmg hebat sitom ni!agk2nya apa award yg sesuei nk bgi dia ek?jantan betina tk ada perasaan..aku dpt bygkan perasaan xwife dia bla tgok hsbnd main dpn mata.hebat sggh semangat mu wahai isteri!aku kagum dgn kekebalan mu!tahniah smga ko tabah hadapi dugaan yg amat hebat ini!klau aku,aku dh bunuh 2 ekor beruk tu!mgkin tuhan menguji mu pasti akn dturunkn sesuatu yg tk dijagka dlm hidup mu kelak amin!igtlah tuhan tk menganiaya insan2 yg teraniaya…2 ekor beruk tu pasti dibalas.

    0
    0
  75. Tazkirah Jumaat says:

    Dinikahi seseorang perempuan kerana 4 perkara.. kerana agamanya, hartanya, keturunannya dan kecantikannya. Pilihlah yang beragama, nescaya berbahagialah kedua-dua tanganmu. :)

    p/s: camtu gak klu perempuan nak pilih calon suami. Alhamdulillah

    0
    0
  76. ntah la says:

    Tom pnh msk rcgn jgn lupa lirik.pakai baju kaler oren.Pelampung dia,klau x silap,husband dia.Rmbt pjg kerinting.X encem pun.Bila masuk my star LG, dia dah bcerai kot.

    0
    0
    • Android says:

      Aku pon ingat lagi si Tom ni penah masuk jgn lupe lirik season 1 atau 2..And pelampung dia husben dia..rasenyer husben dia pon org2 industri jugak..ble kuar cte dia bertunang la..bergaduh rebut laki org la..pelik lak..mcm2 la kau ni Tom oiii..dah ade laki bercerai..pastu kemaruk cr laki lain plak,,siap merampas2 laki..cet

      0
      0
  77. basshunter says:

    dua2 HAMPEH

    0
    0
  78. Reena says:

    Hensem ker? Biasa2 jer..asal ha artis suka ambik bekas org..masa bercinta tak ngaku..bila laki tu ceraikan bini pertama..tu diaa posing tak hengat dunia.. cth brlambak..ct nurhaliza, noniswara, fasha.. apalah nak jadi..jadi huru hara rumahtangga org.

    0
    0
  79. Azman says:

    Perangai ngan muka sama haram…taraf longkang jer minah bohsia nie

    0
    0
  80. dania says:

    a’ah..nama ja artis tp perangai hampeh!
    memg semua artis segera cmni kot??
    ala yg bekas mystar LG season lepas pun perangai lebih kurang sama jer…
    pantang nmpk laki je suma nak..bajet artis hot sgt kot.
    xpk lansung laki org ke, bf org ke suma nk rampas…

    0
    0
  81. wei says:

    boikot jer artis2 yg prgai cengini…..
    xblh pakai punye org…….

    0
    0
  82. wanzi says:

    dah tak boleh nak berahsia lagi dah….

    0
    0
  83. eyfa says:

    hmm..simpati aku pd ex wife laki ni..tentu pedih n tluka sgt..harap sentiasa sabar..kepada tom,knp la laki org yg kau rampas..cuba la kau letakkan seketika diri kau kat tmp ex wifenya..tentu kau akan memahami..tp syg,kau musnah hidup wanita lain,sedangkan kau pun seorg wanita..:(

    0
    0
  84. lorlorlor says:

    hahahahhahaa
    sumpah bodoh giler dorg ni

    0
    0
  85. budak cun melecun says:

    berbekalkan muka ku yg cun melecun ni (mak n bapak aku ler ckp) hah pasni aku nk ngorat ler tunang dia ni…pulangkan paku buah keras sket…hehehehe…pas dh dpt rampas aku tinggalkan ler jantan tu…xslera aku tgok muka dia..saper stuju sila angkat tgn (aksi ucop wilcha)..kuang…kuang…kuang/….soley…soley…

    0
    0
  86. bonnu says:

    sori meyibuk…..TOM nie saper ek??? yang dalam MISS MALAYSIA PAHANG ker??? tak kenal lah…..plz anyone inform me

    0
    0
  87. lala says:

    nape si tom aje yg kne?laki tu?

    0
    0
  88. misha says:

    nyanyi x ler hebat.kontroversi jer lebih.terlebih sudah

    0
    0
  89. Erin says:

    Si Tom should be ashamed
    BUT
    Good 4 them..BUt dr Tunang baiK kahwin terus.

    0
    0
  90. ENTAH LE says:

    MAY BE this is a karma untuk X wife laki tu jgk. based from the messages that were showed by them to the media, we can assume that she had some argument with them b4. tgkkan pd cara family die ‘nak selesaikan’ masalah dgn serang menyerang dpn public nmpk sgt tdak bertamadun. mereka semua are destined untuk hadap semua ni sebab they all DESERVED IT….. lelaki baik untuk pmpn baik, dan begitula sebaliknya. chill………………

    0
    0
  91. mak anon says:

    die ni dlu 1 skola ngn i..isshh budak yg die pukol plak junior i..pelik btol..prangai buas xabes2

    0
    0
  92. cik fafa says:

    kesiannya kt ex bini jantan tu..
    xpe2,ko tnggu la tom,what goes around comes around!!!

    0
    0
  93. iezet says:

    ALAH…. biasa lah tu… dato siti dulu pun kebas lagi org..

    wakakkkakkakakak

    0
    0
  94. irmah says:

    bila dia nak kawin nyer? mesti grand kan. muka tunang dia mcm syed muzafar lah. tp hensem lg syed muzafar

    Secret MENGAMOK, orang kata orang yg bunuh diri ni MENTAL. SY*AL BTOL. Mental org gila je la.sengal!!bodoh ke aper?@%@

    0
    0
  95. puterichempaka says:

    Aku penah jumpe tom kat sri damansara makan kat sane.sape2 org sri damansara tau la kot kedai2 tepi2 jalan tu..muke die pecah penuh ngan jerawat..pastu muke mmg xdek nur la.time tu kes pukuk die tu br 2 3 minngu gak la..haha..kalo korang tgk die mmg sah2 korang igt cikaro mane la nie dgn suar pendek kaki kalo putih bersih xpe.ni pecah2 gak byk bekas kudis2.dgn rambut die sebijik cam dlm gambar nie.hahahahahaa..so..kesimpulannye.kalo korang tgk die korang da bole agak la die nie sbnarnye pompuan jenis hape kan..

    0
    0
  96. wat_ever says:

    bertunang ke ni??? ape ke pelik je c tom nih bertunang..rambut serabai gaye gtu…

    0
    0
  97. didi says:

    biar la..da yg tu jodoh dia.kita xtaw hal sebenar. lgpn laki ni bekas bf dia gak dlu. then laki tu kawen. maybe masa gosip2 tu dorg mmg xde pape ke. we just dunno k.aku x sokong sape2.mmg dua2 slh.tp skrg bnda tu da setel,biar la.korg kutuk2 cmni wt dpt dosa je.

    0
    0
  98. mysara says:

    Aritu penah baca dlm surat khabar, yg ex-wife laki ni kata lepas kena pukul, Tom & laki dia tu paksa dia tgk diorang buat XXX depan dia. Betul ke x, diorang dgn Dia je lah yg tau. Reporter ni pun bukan bleh caya sgt

    0
    0
  99. nad says:

    rambut macam hantu.

    0
    0
  100. beckham says:

    better than ex husband dia … masa jangan lupa lirik, si Tom ni gelek, dasat …. tup2 jadi juara my starz LG

    0
    0
  101. Mr Volvo says:

    Tom perampas laki orang!

    0
    0
  102. Llina says:

    kalau ex-wife jantan ni pun dah cakap c tom ngan jantan ni dah buat prono kat depan dia kalau takat cium dahi apa ada..

    0
    0
  103. adam maya says:

    hahahaha…pompuan nie aku kenal sangat….pernah dok kat area umah aku kat jaybee….mmg jahanam….lepas nie dapt ler lg anak seksyen 13 no 2…anak sekarang pun tak pernah jenguk2….hahahahaha…….jahanammmmmmmmm

    0
    0
  104. sitikus says:

    dari jauh nmpk cm ensem…dari dekat xde punnnnnnnnnn…

    ape ntah ayat dia bagi kt tom..korang ni jgnla salahkan tom aje…semua salahkan pompuan…

    abes talak kat tgn sape???
    tepuk sebelah tgn xberbunyik der…
    asik2 pompuan salah…
    asik2 bergadoh pompuan je ha tarik rambot ko rampas laki aku..

    tapi laki boleh kawen ramai…ofkos aaa diorg gatai…mende boleh maaa…
    bende xboleh org lagi nk buattt…
    ni kan bende yg bolehhh

    0
    0
  105. sitikus says:

    lupa nk cakap…bolehhh???

    dari dekat aku nmpk muka dia cm jejaiii…

    oh mai god!

    0
    0
  106. nana says:

    laki ni penganggur la kat taiping nun… dulu join tldm, pastu benti…. masak la tom bangang ni nak sara hidup laki. ex wife dia dulu org senang, tapi jantan ni tak sedar diuntung..org taiping sume tau cite sebenar…blah la tom bangang.

    0
    0
  107. tjcutez says:

    aku benci perampas laki org!!nanti ada la balasan kpda perampas laki org mcm nie…

    0
    0
  108. azlin says:

    pompuan ni dah putus tunang.Ni namanya hukum karma.Semoga Allah memberi hidayah pada dia. Buat pening je pkir pasal dia lebih baik join abang sujairi buat duit klik http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=Nordini34

    0
    0