Written by serenity | February 12th, 2013

Bebarapa hari lepas portal BuahMulut.com telah mengeluarkan sebuah video yang menampilkan aksi mesra antara pemain bola yang baru pulang ke Malaysia selepas meninggalkan kelab S.C Beira Mar di Portugal dengan seorang gadis di sebuah restoran.

Untuk makluman anda, video tersebut bukanlah video lama. ia dikatakan diambil sekitar jam 1.00 petang, Sabtu lalu, tarikh 9 Februari.

Namun apa yang pasti pakaian yang dipakai oleh si gadis kelihatan sama dengan pakaian yang dipakai oleh ‘bekas kekasih’ Nazmi Faiz, iaitu Tengku Fiella.


Photobucket
Kalau ditengok gaya rambut, hidung dan bibir juga seperti Tengku Fiella. Atau mungkin ini juga kes, looks like me, dresses like me, but it’s not me? Hanya mereka yang berkenaan dan Allah SWT saja yang tahu. LOL.

Majulah sukan untuk negara!

119 responses to (GOSIP)Siapa Gadis Yang Bermesra Dengan Nazmi Faiz?

  1. hehehuhuhaha says:

    semua ni adala propa…nak publisiti murahan je masing..rasa diri dah tak popular…ermmmm….

    • Poyo says:

      Kantoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Pergi amik SPM laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! -__-” Ini bukan portugal ye najmi! nak peluk2 sana sini pergi tempat lain LOL

      • doremon says:

        die bukan peluk2 je.die siap cium2 kan
        eieiei…
        yg pompuan tu pon same…kuar statement itu ini
        alih2,kuar video ni pulak
        boooo booo booooooooo

        • korok kering says:

          so yg hari gaduh tu berlakon jer lah.. perbodohkan org, pompuan nmpk ketiak hangit tu kau gilakan, bodoh btol…main bola tak hebat mana, dah lah spm x ambik, nk jadi apa..tak ada masa dpan jer aku tgk nazmi ni

        • missa says:

          malu ibu bapa awak nanti nazmi.. memalukan.. budak2 skang.. teruk betul..

        • Olga says:

          kesian tengok anak2 melayu PPRT la ni. nak glamor punya pasal, mcm2 cara dorang buat! kesian, kalau dh kat dahi ada cop PPRT, tetap PPRT selamanya!

        • amoi says:

          Vukguks ar dorg ni..otak budak x matang…isk…kat public nk siom3 plak…

        • Anonymous says:

          budak2 hingusan yg bengong+celaka. inilah jenis melayu yg memalukan dan mencemarkan maruah org melayu baik yg lain. buat itu ini tak fikir panjang. last2 nama melayu jugak yg rosak sbb ada budak2 celaka camni.

          inilah jadinya kalau nak kaya cepat, sekolah malas. ngaji agama jauh sekali. bila org tegur tahu pulak dia nak marah.. nak sgt rasa ‘apam’ murah tu, elok kau kawin jelah. biar halal dulu.. setakat gosip2 aku tak kisah sgt tapi bila dah video tak senonoh camni mmg menyirap aku rasa.. dah tak takut dosa agaknya dua ekor ni. mcmana lah mak bapak diaorg ni agaknya, mesti kecewa dgn sikap anak yg tak tahu malu ni… aku harap dua ekor ni akan dpt balasan setimpal. kalau Tuhan nak duga, sekelip mata pun segala mungkin boleh berlaku. ingat2lah sblm berbuat maksiat.

      • Tengku nila utama says:

        Spm tak ambil .. Nampak sgt takut fail dan Bengap
        Karang kata bodoh marah plak. Kalau berani ambik ler spm.

        • tengku minah jambu merah / biru says:

          pesal sebokkkkkkkkkkkk ngan SPM ni !!! kalau dia dh tknk ambek SPM tu dia nye pasal lah !!! yg kau sebok ngan SPM SPM ni apesal !!!! ngampah betol lah SPM SPM !!!!! suroh dia ambek O level baru betol !! baru dia leh jadi champion huh !! mengarot !!

        • cik embon says:

          nama apa? nazmi & tengku feilla… failure la weh dedua..hehhe..
          bdk tak matang..pasni kuar la statement deny dorang..

        • Anonymous says:

          Esok2 ada ler tu video 3gp panas Nazmi ngn Tengku Fiela ni. Korang sabar je ye.

    • vwxyz says:

      Kalau ko balik semata nak berkepit dgn ponpuan, mmg ko tu bodoh + bongok!! Peluang depan mata utk main dgn club international ko lepaskan camtu jek.. pergi amik spm thn ni la weiii..

    • Obe Gemuk says:

      Orang melayu memang macam ni, bila dah popular skit terus nak kejar populariti.. pastu kisah cinta ni kisah cinta tu…. tengok Nicol Ann David and Lee Chong Wei tu.. ade ke dorang sibuk dgn semua ni? Tup2… 2 individu ni dah berjaya dlm pencapaian bidang2 masing2… dua2 tu NO-1 dlm bidang masing2… org melayu?? sibuk dgn POPULARITI…

      Satu lgi yg aku paling benci… media suka sgt memanfaatkan benda yg panas camni… ye la nk dapat traffic banyak la kan… tp bangang. Tgk apa yg jadi mcm KFCM tu…. prestasi down lepas dia popular… the same things happened just now to Nazmi. Fikir2 la !! Jangan hangat2 tahi ayam!!

    • Nazmi gatal telor says:

      Tula. Suruh amek spm takmau. Otak taruk kat telor. Gitu lah dia.

    • kak timah says:

      david teo tolong ambik mereka berdua ni berlakon . . lakonan mereka sangat menjadi

    • Misssss says:

      Dh mcm referee bola sepak da aku tgk c tg fila no

  2. lola says:

    Haaishh xabes2 lg citer nazmi nih,,
    Tengku Fiella ni pn ntah sape2..

  3. mamacop says:

    talent 18sx malaysia

  4. cikikaka says:

    gelinye….yakksss

  5. lavocah says:

    aku lah lam video tu,,kan nazmi syg kan..

  6. gdbias says:

    makin lame makim menyampah aku ngan budak tak ambek spm nie

  7. rynna says:

    ADA HATI NAK GLEMER cam apex n leuniey?????…ADA KITORANG KISAH?????!!!!!!…nazmi tu TAKDE LA TERER SANGAT,at list apex tu memang da nampak kehebatan die..fiella tu TAKDE LA CUN SANGAT,perasan cun je lebih,klu leuniey tu mmng lawa..DEDUA NI PERASAN dan ADE HATI NAK GLEMER..KESIAN KAN????..

    • tengku minah jambu merah / biru says:

      betol kau cakap tu rynna minah jambu setuju sangat2 si lunie bini apek tu memang dia jambu cute lagi puteh gebu berseh kulit dia kan…suroh si nazmi ni berjaya dengan kerjaya dia dulu sebelom dia nk mateairrrr….umur muda lagi dahhhhhhhhhhhh nk main cinta ngan pompan2 kalau bagos tkpe !!!

      • Anonymous says:

        nazmi ni dah sunat ke belom? main bola pun ala kadar je takdela best pun, tak nampak apa2 kelebihan budak ni. mulut dia pun boleh tahan celupar, berani pulak buat aksi terlampau camtu. english pun berterabur, suh gi sekolah tak mau…

  8. KaptenKapalTerbangAirAsia says:

    Ini semua murahan ! sampah ! Kbai ~

  9. nadea says:

    td bce kat mynewshub katanya pmpn tu tg fiela sndri sbb dlm ig tg fiela post bju yg sme..xp sedeh tgk vdeo tu kn cm kte di prbodoh2kn je oleh mreka..nazmi krn sorg pmpn krjaya hncorrr…klo pmpn yg bek2 xpela ni pmpn yg……sila smbug sndri…

  10. capub lettew says:

    si tengku fiellani gedik semacam , si nazmi pulak tak payah lah dik nk ngade2 , kau tau tu spm pun belom lepas , puiiii .. si fiellani anak tengku mana nak dok menggedik2 lg dgn si nazmi ni ? haritu hina macam2 . pastu skrg lain pulak ? org nak tgk bole sebab player yg berkemampuan , bukan cari publisiti murahan macam ni , tak habis2 ngn masalah peribadi , kami mahu sukan itu sendiri boleh dibawa lebih jauh..tak faham ngn industri bola sepak skrg, sama je dgn industri seni , ni nak jadi couple shila amzah ke?? :O

  11. elhefe says:

    Kehidupan sosial Nazmi kalah david beckham… Tu baru 19 tahun…

    Sebab tu lah bola sepak malaysia sentiasa maju. Mungkin ini sebahagian dari training Rajagopal hehehe.

    • harimau malaya says:

      Xpayah la kaitkan rajagopal….xde kne mengena punnnn…nazmi ni pun dlu harimau muda coach OKS…xde kene mengena ngan coach..jgn jd bebal can najmey paeh niiii

  12. gisele says:

    G mampos la korang dua ni

  13. miss mong says:

    budak2 bru blajar nk naik ni.kesian..sila abaikan

  14. akakkkkk says:

    akakkkk dh agakk dh.. npk sgt si nazmi ni diperbodohkan ngan tg fella design nih!! ni mesti tg fella design ugut nazmi citer psl dia ngan si aidil.. nazmi2.. akakkkkk br nk jd kn ko idola akakkkkk (idola la sgt kan!!).. apa la sgt ngan tg fella design tu sampai ko jadik mcm ni.. ni smua poyoooo!!!!

  15. kembang says:

    pakcik baju belang yang menjadi saksi cinta mereka.
    muehehe.

  16. Anonymous says:

    stakat ambl video kt belakang tk gentel lh..cbe amik video dpan2…bru tahu sapa orgnya..

  17. 4u says:

    Kesian….Bila berjaya sikit , …mula la buat skandal…..Dari ahli sukan, artis, businessmen, datuk datuk…kebanyakannya la. Memalukan diri sendiri dan keluarga je. Sedar la…. semuanya sementara je……Bila dah tak ada apa apa..glamour ke mana , kerjaya pun hancur…

  18. loli says:

    wtf nazmi???? mmg bodoh pny org.blik msia sbb pmpuan mcm ni?? da ludah ko jilat balik.

  19. SIPOT SEDUT AJAIB says:

    G E L I . J E !
    Berbulu mata aku tengok dua-dua orang makhluk ajaib ni . Lol

  20. aptb says:

    ntahnyer…performance pun kelaut..mcm2 alasan la blk m’sia kn dera la, mkn ssh la.. due2 ekor asyik nk bodohkan org… berpegang kuat pd Allah,hdp kt mn pun ssh cmner pun insyaAllah ko selamat. k tq

  21. Anonymous says:

    Contohilah nicol david,lee chong wei dan pandelela rinong wahai atlet melayu.Kurangkan kontroversi,tingkatkan prestasi.Nak cth atlet melayu pon boleh,azizulhasni,Allahyarham Mokhtar Dahari pun boleh jd contoh.Diam diam kahwin jer,sonang..Sekian terima kasih.

    • ROB KARDASHIAN says:

      SETUJU.WA BANGGA DAN BERSYUKUR LAHIR DLM AGAMA ISLAM.TP WA MALU DAN KECEWA LAHIR DLM BANGSA MELAYU YG XSEDAR DIRI, MUDAH IRI HATI, DAN BERLAGAK..
      BERUBAH LAH WAHAI BANGSA MELAYU KU!!
      salam

  22. liut says:

    phuiiiii nk publisiti murahan…ko igt ko popular sgt ke…blahhhh la wei

  23. Kak Limah says:

    Ni video bila ni? R u sure this was taken recently?

  24. loli says:

    org hulu mn nazmi ni??? mkn kt dlm kdai sbuk nk pkai cermin mata hitam??? ape ko hingat ko hensem n glamor ke???ksian nazmi amik sisa org.awek ko tu nk $$$$ ko je.

  25. pok says:

    kencing pon x lurus lagi …. alahai nami ..!!!

  26. DiDi says:

    pemain bola sepak malaysia ni nak tiru pemain luar. perempuan keliling pinggang. tapi dik oii, dorang atas padang hebat. kau? main pun macam hape, emosi je lebih. sibuk juga nak perempuan keliling pinggang. bodoh piang tak makan diajar. kaya sekejap, lupa dunia. esok dah tua, sibuk minta sedekah sebab susah etc. and btw beautifulnara, bukan ke ada yg claim video ini video lama? siasat please. jangan bagi berita dah basi ya!

    • Anonymous says:

      psl dia fkir diri dia ronaldo kak oi.ronaldo tu nk playboy satu hal kaye raye.kontrak juta2 real madrid.ini main bola ntah pape nk eksen lbih.jgn nnt myesal nazmi.ms mude boleh la ko wat mcm ni nnt da tua atau kaki da xleh guna tym tu sbuk mntk bntuan sna sni.mintak belas.ms sihat xhengat.

  27. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    alasan nak balik malaysia je ni…tp lagi ok dari si shila jongang tu…

  28. mia lola says:

    ayokkk tak tau. dah lah sume orang nak dengar penjelasan ko, pastu kua pulak video gini. musnah le impian ko nk berjaya dik oi.

    • tengku minah jambu merah / biru says:

      huh ! minah jambu tk payah komen lah pasal budak hingusan ni nyampah lah ! ambek gambar pulak dari belakang pas tu suroh kite2 ni teka sape pompan tu boleh bel………….lah la. !!!

  29. nurul says:

    tu lah dia.baru nk berjaya skit dh buat perangai.baru skit je allh bg nikmat dan kelebihan.mmg manusia ni mudah lupa.x gunakan nikmt yg allh bg sebaik mungkin.skali allah tarik nikmat tu barulh sibuk nak blaja hukum hakam.silaha pegi blaja agama dan byk kanlh dgr ceramah ustaz azhar idrus.sekian

  30. sape sape jerla says:

    xkesahla video ni amik biler dan siapa orgnye dlm video ni…sungguh memalukan buat bnda2 mcm ni di depan khalayak ramai…xmalu ker? mane nak ltak muka mak bapak wei…

  31. Cik Peah Tak Kemaruk 1st says:

    kalau balik mlysia sekadar nk bkepit dgn minah nie….baik lg la ko amik SPM Nazmi ooiiii……mmg xpk ms depan la bdk nie

    • suka hati kaulah labuuuu.. says:

      bisalah tu budak2 yg baru merasa ‘kepah’, cakap apa pun tak dengar tengok apapun tak nampak dah..

  32. minah bimbo says:

    listen…listen…listen…kalu u xsuke p duduk negara lain….u xde spm..i ade 0-level kah kah..

  33. Mirai Suenaga says:

    Makin teruk budak2 sekarang ni. Ini adalah
    result yg mak bapak tak reti didik anak.

  34. bedah bedebah says:

    Itulah dia pemain bola sepak malaysia, main macam cikai tapi glamer sbb benda-benda murahan, tengku fele nie pun nak carik populariti murah , nak pancing produser filem ambik dia belakon la konon

  35. Anonymous says:

    Getik opah tgk perangai budak2 zaman sekarang ni. Kat mana2 opah pergi pun selalu jumpa budak laki2 ngan pompuan mengeleset mcm ni. Org dulu2 x mcm gini pun. Kome ni sunat ke idak?

  36. rynna says:

    dedua NAK TARIK PERATIAN RAMAI dgn PERKARA2 BODOH mcm ni..malang nye kitorang semua TAK BERMINAT NAK AMIK TAU..main bola TAK TERER MANE,yg sorang lg PERASAN CANTIK..kesian,kesian…TERINGIN SANGAT NAK JD CAM apex&leuniey..KESIAN,KESIAN…

    • Jill says:

      setuju dgn komen u.. nampak sgt budak dua ekoq ni nak tarik perhatian wpun org tak pernah pun nak rasa kagum dgn budak dua ekoq. kesian sgt

  37. tengku jgk tp xmencapub pn says:

    nk sgt jd femeskn,ni mkn dye! hei ank org ank org,nk mrh or bebel pn xgune bkn dyeowg bce pn komen nie..as reader pndai2 lah kte pkr whether it’s good or not..kalo rse x,jgn amalkn dlm life korang ye..drpd kte judge dyeowg,better we remind ourselves..kte gk yg rugi nnti..rugi dr segi dose phle.. done! i’m out! ^.~

  38. miss wawa says:

    Ini lagi teruk dari Aliff Aziz!!

  39. WAN ZACK HAIKAL says:

    memalukan skuad negara la budak ni…..
    player lain nk dpt kontrak setahun main kt oversea pun susah yg kau blah mcm tu ja.
    nk sosial tu x kisah la tp prestasi kt pdg kena maintain…..
    cth tbaik mcm aku

  40. gila glamor says:

    sblm ni diorang blakon je kot.. nk cri glamor.. nk cri pbisiti murahan sgh.abaikan jela diorang.tk pyh la kluarkan ape2 pasa diorang.. ee gila glamor btol….

  41. gila glamor says:

    sblm ni diorang blakon je kot..gla glmor btol la.. nk cri pblisiti murahan.dh la kluarkan artikel pasa diorang,,, truk bena dh tu.. ooo dasyat btol la

  42. Anonymous says:

    cemerlangkan diri dan bakat dulu, bile dah stabil dan boleh berdikari atas kaki sendiri…cinta dan perempuan blh datang ngan sendirinyer….la ni kerjaya dan masa depan tak tahu halatuju…..hidup pun masih harap ehsan mak bapak…merendahkan diri ngan akhlak yg terkaji…kalu rasa diri mampu pikul tanggungjwawab….kawen jek…..allah beri kita bakat bukan utk kita lalai tapi menghargainyer dan gunakannyer sebaik mungkin….

  43. sakit gigi says:

    Vudus gilus vavis dak xsunat nih! Dua2 vangang

  44. Kuda hitam says:

    tu la org kite.. dpt peluang majukan diri ke peringkat lebih tinggi tapi bazirkan peluang camtu je.. mcm2 alasan die bagi untuk balik ke malaysia.. kononnya x tahan sbb gaji kecik.. dah balik sini tak sampai sebulan ko da wat hal.. dahla main kat pkns perlawanan persahabatan aritu pun cam hape.. membazirkan duit je ko nie..

  45. Anon7 says:

    Come on laa Nazmi..kau tu SPM pun xlepas dah nak buat perangai..”Culture Shock” laa kau ni..korang ingat korang mcm Cristiano n Irina Shayk ke?..Players from Europe time muda2 pun xda nak buat hal mcmni sekali..sbb diaorg focus on Football n when it comes to social life,diaorg pandai balance dgn karier diaorg..aku rasa ramai dah x respect dgn Nazmi compared masa awal2 dia “top” dulu…

  46. Pokcik says:

    Biasa la pemain bola negara kita ni, baru popular sikit hidung kembang bukan main lagi padahal main tak seberapa kontroversi je lebih… Perangai dieorang sebegini la makin lama makin membunuh bola sepak kita.. Jangan tau nak salahkan rajagobal je.. kalau pemain sendiri x berdisiplin camne dieorang nak main bola .. ni tidak, passing ke dribbling ke… semua ke laut.. hampeh tul

  47. oiii penyibuk says:

    OMG!!dah “rujuk” lah tu…kesian aku tgk player yg berbakat macam kau buang masa macam ni…sorry but no more respects to our fellow MELAYU/HARIMAU MALAYA/MALAYSIA team…aku tahu tak semua macam si NAZMI and the list goes on tapi kalau sebab perempuan korang boleh jadi lemah baik balik main guli la kat umah…

  48. ok says:

    sape la minat budak x amik spm ni.dunia x2

  49. emma mengelembong says:

    poyo je. naik kan la pelamin 2 kapel sekali nazmi & tg failure, dgn shilalat & shananaz. abis citer.

  50. OMG says:

    dah gersang sangat dah aku tengok dua ekor nih.
    pegi nikah la woiii…daripada duk buat maksiat camni.
    malu mak bapak.

    • Anonymous says:

      budak ni aku kenal sgt. dok kat pprt mmg berlagak popular n bajet hot. suka ponteng sekolah. pernah dulu bila cikgu tegur sbb tak dtg sekolah, mak ayah bukan lain lagi back-up anak. last2 cikgu tu diam dan tak peduli dah. tak hairan kalau budak ni jadi bengong camni.

  51. pengerusi kelab beira says:

    pakcik bj oren belang2 tu tgk muke dia pon tau yg dia mluat mluat tgk prngai berok ni.xtau malu.ko hengat ni europe nazmi?? ciom ala europe nk amik cntoh.tp xnk amik contoh disiplin pmain sna.poodah ci…

  52. ada aku kisah says:

    apa belum pass spm?? bangang kau nazmi… lagi 5-10 tahun kau jadi peon kat ofis fam hntar surat sudah… lemau punya budak..

  53. orang kata aku mangkuk says:

    dari buang masa, baik amik SPM la weiii…

  54. Anonymous says:

    ala pompuan tue pun sama..tak malu..kalu takat nazmi pemain bola sepak..sapa2 pun bole..tapi kalu takda education..aku pun tak nak..sapa nak lelaki yang tak bereducated..eii..takde class le..entah entah pompuan tue pun sama…dua2 pun sama…STUPID…

  55. Anonymous says:

    eh engko ingat main bola sepak bole sampei ke tua…umur muda nie la kena keja keras..nie tak..ingat nak glamer aje…esok bila dah tua…tak larat…baru ingat ..nyesal aku tak ambi spm..alamatnya..keja cuci jamban je ko nie nanti…

  56. Mimi says:

    Aku cadangkan FAM buat clause ‘ dilarang bercinta’ dalam kontrak pemain-pemain muda bawah 20 tahun ni. Bagi diorang fokus sikit dengan masa depan. Kalau tak, rugi je bayar gaji pemain. Performance ke laut, tapi skandal keliling pinggang.

  57. Anonymous says:

    inilah jenis si jantan tak sekolah yg kemaruk ‘kerang’ wpun masih kosong. si betina pulak murah cam pelacur tak reti malu.

  58. suraya says:

    nazmi ni cam culture shock je… ni mesti org kelantan.. org kelantan je yg slalu culture shock ni.

  59. nazmi sakai says:

    sakai doe macam orang sangap! pempuan tu pon sama. tak ada adab!

  60. taiko says:

    Tindakannya memperbodohkan seluruh rakyat malaysia..kurang ajar punya budak..bangang…

  61. cinta bola says:

    klu nak bergesel pipi..kawin terus la wei..memalukan …

  62. Anonymous says:

    ko bagitau satu dunia yang feilla nie pompuan bitch….so…kali nie berapa ko bayar feilla untuk layan ko?emmm..yum yum yummy…pompuan bitch cam feilla tue juga yang ko nak..layanan..kelas pertama..jangan makan sorang bagi la orang lain taste si feilla..tue pun kalu ko nak bekongsi…hahah…

  63. Anonymous says:

    feilla ni kan pompuan murah…aku lagi respect ngan pelacur..kalu pelacur…kena bayar..tapi kalu pompuan cam feilla…mana ada bayar..FREE….aje…

  64. Anonymous says:

    ingat org KL tak mudah lupa diri rupanya lagi teruk, inilah contoh melayu KL yg culture shock!

  65. Anonymous says:

    FEILLA NIE TAK TAHU MALU..MULUT NAZMI PUNYA LA BOLE TAHAN JAHANAM..PUN KO MASIH NAK…MANA MARUAH KO…FEILLA…TAK HERAN LA KALU LAKI SI RITA RUDAINI PAKAI BUANG JE KO NIE…

  66. itik kwn arnaB says:

    pubLisiti mUrahan.. Last2 kantoii bercomoLot… ceh.. KEPARATT

  67. Anonymous says:

    belilah lampin pakai buang..fila dgn nazmi ni dh gersang sgt yer?? publisiti murahan.

  68. RANGO says:

    weii!hang nk main bola main betul2 la woii..nk menyibuk jd artis apehal??ni yg ku malas dgn pemain bola malaysia skrg nih!couple over,kawen over!nyibuk sgt nk jd artis!focus la dgn kerjaya dik nazmi oiiii!!

  69. Kuda hitam says:

    Budak dua ekor ni kononya berangan nak jadi artis.. kononya nak dapatkan sponsor bile kahwin nanti sbb masing2 da bajet diri tu dah popular sangat… wei nazmi.. ko bodoh la..

  70. sajer says:

    Tengku fiella dh delete photo tu dr instagram dia…so buat kesimpulan sendiri lh…kbye

  71. Anonymous says:

    alaaa bebudak comolot. biar je la

    • kak lijah says:

      Anonymoussays:
      February 13, 2013 at 4:23 pm
      alaaa bebudak comolot. biar je la <— ye la anonymous.. nnt kalo adik ko ke anak ko ke comolot depan public or depan ko nnt akan dtg mesti ko bangga kan..silap2 ko tumpang sekaki kan..tak kisah la ko kapir ke bukan..tapi statement ko mcm puaka..

  72. Anonymous says:

    hahahahahahahahahaha..aku dah agak masa cerita merapu mamat tak sunat ni keluar paper..followed by the stupid girlfriend’s reply..semuanya nak kan glamour murahan aje ni..yg si jantan teringin nak glamour ala2 apex..dan si betina plak sure teringin nak jadi artist la tuuu..alahaiiii…senang nak baca la niat korang ni dik oii..

  73. Anonymous says:

    ini semua POYO !

  74. zain says:

    aku rasa punca nazmi balik sbb die kena buang pasal xde disiplin, fitness hancur, malam2 kuar cari pompuan, duit semua habis joli tp sbb nk cover claim kata gaji 2k jer. INI SEMUA POYOOOOOOOOOOO
    yg si betina tu, bajet nak femes la konon kepit dgn budak takde spm tu. wei nazmi, better ko balik sekolah, amik spm drp pelok pompuan. bodoh sgt ko ye senang2 kena tipu drp gaji 300k jd 2k. ke ko ni tak pandai baca? oh mungkin masa skolah dlu english failed.

  75. manabokti says:

    OK,, perempuan tu mmg si fiella ohlala…da ade bukti baju sama.. Sekarang n aku nk tau samada video ni video lama (sebelum die ke Beira Mar) atau video baru.. (selepas dia join PKNS) .. kalau xde sape leh buktikan bende nie.. Aku leh ckp video ni adelah video sabotage nk menjatuhkan org! Goodluck ke atas mereka dan abg nara tersyg yg menyebarkan bidio ni jugak.. Pasni gi la klcc ke club ke, hotel ke, ramai lg artis buat lg teruk dr nazmi ni.. Yg tu ko diam eh? Propah! Utk dik nazmi, tutup mata pekakkan telinga.. n majukan kareer anda!

  76. PALUII says:

    haah ni la melayu bodoh. korang ckp tak sambut velentine la apa la.. kpala hotak kamu..kamu 10000000000000x lebih teruk dr org lain..pakai yudung la konon sume.sembayang brapa si?solat?6?10?20? tak gune.kalau p clubs pn yg byk memang melayu.tau kenape kalu musim puasa sume clubs kosong???haaaaaaah lu pikirrrrrr la sendiri.. cakap tak sebikin rupa btul hang sume ni..puiiii!!!

  77. teh susu says:

    hipokrit! laknat! phuiiii!