Written by AbangNara | August 21st, 2009

scha

Kami nak mintak maaf terlebih dulu kalau ada pembaca yang menyampah. Maklumlah, sikit-sikit kuar citer Scha Al Yahya. Bukan apa, kami nie memang minat sangat-sangat kat dia. Sebab bagi kami dia ada pakej yang sangat lengkap. Mutu lakonan pun not bad lah jugak di mata kami.

Mungkin semua orang dah tengok video iklan Celcom Scha dan Fahrin tue. Ala yang Fahrin ajak Scha kawin guna SMS tue. Kali nie bukan sekadar lakonan dah tapi yang real punya. Dengar cerita nya mereka berdua nie memang tunggu masa jer nak bertunang. Mungkin sebab Fahrin takut kot pisang berbuah dua kali. Lagipun Scha nie kan ramai peminat.

Walaupun kami tak berapa suka sangat kat Fahrin, tapi kami sentiasa mendoakan kebahagiaan Scha. Jadi kalau Scha bahagia di samping Fahrin, biarkanlah mereka berdua bercinta. Buat Fahrin, cepat-cepatlah masuk meminang. Kang terlepas kang baru menangis tak berlagu.

Lagi gambar terbaru Scha Al Yahya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha

scha

scha

855 responses to (GOSIP)Scha Dan Fahrin, Tunggu Masa Nak Ikat Kasih?

  1. nUrUl'zzz says:

    aloooooo…i’m back…fuh cun beno dia ni

  2. refelsia says:

    haiiiiiiiiiiiiiiiii

  3. refelsia says:

    haiiiiiiiiiiiiiiiii……………..

  4. asparagus says:

    yes! aku antara yg terawal!

  5. asparagus says:

    hahahha
    puas ati aku….walau bukan 1st…. hehehehhe

  6. asparagus says:

    so….de dapat hadiah x…? aku terawal nih….?

  7. ANneDeSilva says:

    halloo..
    page baru..
    aman….

  8. Kamui Gakuto says:

    di rumah saya, pokok pisang kami sudah berbuah berjuta-juta kali..

  9. asparagus says:

    dapt hadiah pe ek…?

  10. natty ;) says:

    peng-komen yg ke-8.

    yeay! ;)

  11. erina says:

    aku suka kedua-duanya….sweet couple!!!

  12. asparagus says:

    x nak hadiah pisang…wat pe….

  13. asparagus says:

    pisang…/ x mo le…

  14. ANneDeSilva says:

    aries ,eclipse..tomei..kira2…antu..put…dan lain2…
    mana korg??

  15. asparagus says:

    dorg nak bg aspa 1st la tuh…. tq ek…. hehhehe
    ..

  16. eclipse says:

    yes !!!!!!!!aku antara yg terlambat…
    ade hadiah x?hehehehe…

  17. nakie says:

    memang btul scha lawa……..lawa dr linda……haha….

  18. asparagus says:

    perli aspa….? ek…?

  19. nakie says:

    aku pn lmbat larr…….xprsan lak………haha………

  20. eclipse says:

    scha cantik…
    tapi cantik mekap…
    pcayalah….heheheh…
    cube xmake up…huh….
    org biase lg cantik…
    ssh nak jumpe yg natural beauty…
    yg xpki lens,blu mata palsu…

  21. refelsia says:

    kalau btol tahniah lah ye, yang sorang cantik yang sorang pulak handsome, bukan senang nak jumpa pasangan yang ideal ni kalau ada pun sekejap je, harapkan berkekalan hendaknya amin ehehehe

  22. asparagus says:

    so, best x jd yg terlambat…? kih kih kih

  23. kira-kira says:

    lawa btol scha nie….huhuh

  24. sayangizeify says:

    scha hidung kembang……..fahrin krinting….

  25. ANneDeSilva says:

    antara gadis yang ku temuiii….
    kau saja kini dalam renungan…

  26. ah saw says:

    biase je..

  27. asparagus says:

    scha lawa ker…?
    bagi pendapat org la….hasil dari kajian….
    scha gadis besa je…. huhuhu

  28. ANneDeSilva says:

    k la out dlu…
    potong mood…

  29. hantupensil says:

    mak aii cunnyeerrr…..
    ish2 bhaye tgk lame2…
    nak pose nih…

  30. aries_april says:

    CANTIK………………

  31. puteriaquarius81 says:

    la, kt sini rupanya smua org

  32. eclipse says:

    e……..bengang tol la…
    penat2 aku type..
    last2 hilang…
    bengong tul….

  33. tOmEii says:

    alhai aq terlmbt….hang td…
    bengang tulla….

  34. sayangizeify says:

    iyolah…………

  35. new moon says:

    anne dh kuar ke?xsmpat nk wish camat bpose…guys…krg bmula la pose kite yg petama…hrp2 kite same2 blh bpose tnpa byk hlngan…to aspa, aries, anne, putri, PP, hantu, kira, violet, naqie, eclipse, tomeii n semua la….camat bpose, camat bsahur..smoge bln baik ni blh mndtgkn 1001 kbaikan n pedoman utk kite smua..n hrp2 blh bwk prubhn pd diri msg, bsama2 la kite kejar pahala yee..InsyaAllah…huhu….sedey la plop…aku wish awl2 bkn pe..sket g nk blik dh…takot xsmpat nk wish kt korg…BN ni kan jem sokmo..huhu…

  36. violet says:

    scha luv u..
    mmuah2…
    fahrin i luv u 2..
    mmuahh…
    :)

  37. Penari Poco2 says:

    mudah2an lar diorg nie kawin…
    x hbs2 jer ceta pasal diorg…

  38. eclipse says:

    mn yg lelain ney??
    aries,put,tomei,poco,anne,antu,pocong,jerangkung…
    ker pc aku ney yg gile??
    xnmpk korg pon…huhuhu…
    tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    • aries_april says:

      mmg gila lately eclipse…
      aries kna F5 bnyk kali.

    • hantupensil says:

      aik smua antu ko seru…
      tau la diorang nak kena ikat…
      kekekeekeke

    • Penari Poco2 says:

      babacak…
      punyer lar cantik berseri2 wajah aku nie pon ko xleh nmpk…tercari2 lak…huhuhu…

    • hantupensil says:

      dhari menjelang bulan puase ini saye [email protected] ingin
      mengucapkan selamat hari raya ehh silap..
      selamat menyambut bulan ramadhan bnyak2kan amal..
      pose jgn tinggal…terwih jgn xpg yek.. wat 8 pun jadi la..mcm aku..tapi moreh confirm makan..
      heheheh…
      akhir kate mintak ampun ye kalo ade salah ke…
      xde salah pun nak mintak ampun gak..
      heheheh…

      “selamat menyambut ramadhan”

    • puteriaquarius81 says:

      i’m here la my fren.. i can see u.. why u cannot see meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??

  39. violet says:

    law jd scha kwen ngn fahrin ni
    hrp2 berkekalan yer..
    :)

  40. kira-kira says:

    antu moh ikut aku smayg asr………………….heheh

  41. Penari Poco2 says:

    aries…
    mana g abg ragus ko…
    senyap jer…

  42. ANneDeSilva says:

    To all guys…
    new moon,aries,eclipse,kira2,poco,violet,antu,putri,tomeii dan sumela..
    selamat berpuasa jugak anne ucapkan…
    salah silap mintak maaf..
    anne manusia yg tak lari dr buat silapp..
    yg baik dtg dr ALLAH dan yg buruk dtg dr diri anne sndri..
    salam…

    • Penari Poco2 says:

      isk…isk…isk…selamat raya…

      • new moon says:

        sama la….new moon pn nk mtk maap gk…mtk maap xsemestinye time raye je kn…kot2 la slama bape ari new moon join sini ade wat sape2 terasa ke…maap yee….0-0…ttup buku lama n buku bru tu kmudian la bkak…xbkak trus pn xpe gk…kite kn dh nk msuk new moon ni..ceh promote diri le plop…lalalololele…

    • violet says:

      yes tuk anne gak..
      slmt pose ye..
      yg buruk dr violet n kiter..
      yg baek dr ALLAH…
      :)

      • puteriaquarius81 says:

        anne.. slmt berposa gak.. kita sm2 ada wat silap. jd aq pun mtk maaf andai ada kata2 yg buat ko terguris..
        salam ramadhan. huhu

    • kira-kira says:

      wsalam………selamt berpuasa……

    • hantupensil says:

      wokeh…selamat bepose…

  43. new moon says:

    kira2….aku nk itot tp ko saf mane?laki ke pompuan?

  44. aries_april says:

    aries blik dlu kwan2x…
    slmt brpose…
    esk aries xda dh…
    bye..
    love all of u.

  45. hantupensil says:

    dhari menjelang bulan puase ini saye [email protected] ingin
    mengucapkan selamat hari raya ehh silap..
    selamat menyambut bulan ramadhan bnyak2kan amal..
    pose jgn tinggal…terwih jgn xpg yek.. wat 8 pun jadi la..mcm aku..tapi moreh confirm makan..
    heheheh…
    akhir kate mintak ampun ye kalo ade salah ke…
    xde salah pun nak mintak ampun gak..
    heheheh…

    “selamat menyambut ramadhan”

  46. Penari Poco2 says:

    sayu, pilu, syahdu…
    dah ler ujan kat luar…ooohhh…

    • eclipse says:

      sob…sob…sob…
      atiku sedih gak…
      semendung langit d luar….

      • violet says:

        sedey lg ker…
        bwk bertendang ye…
        sok nk pose…
        jgn sedey2…
        huhu

      • Penari Poco2 says:

        sama lar kite ni eclipse…
        hatiku slalu tkenangkan si dia…
        yg jauh di perantauan…
        dkt2 raya sok kuar lar lagu DENDANG PERANTAU…
        isk…isk…isk…

  47. eclipse says:

    mn korang sume ney???????????????????????

  48. new moon says:

    sian tol aku kt eclipse dri td meraba2 cari org…sian2….kitorg ade la eclipse….

  49. new moon says:

    k geng….lik lu….slmt bpose ye…jgn lupe niat pose mlm ni…n g la trawih utk mlm ptama ramadhan ni ha..sok jgn xbgn saho plop..kang lapau..haha…k la…jmpe isnin nti..sok luse cuti…huhu….so isnin la kite chat blik eh…salam…adios…xoxo..

  50. GeLaP says:

    idung dia suka nak kembang, tu yg kiut tu

  51. hantupensil says:

    jom kitte bace doa same2….

    Nawaitu sauma ghodin an’adae fardisyahri romadhona hzizhi sanati lillahhi ta’ala.

  52. kira-kira says:

    b4 tenet aku ni jem or BN ni hang….
    aku kira-kira a.k.a ameer…….
    INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK ->KEPADA
    eclipse,anne,aries,pu3,tomeii,poco2,antu,newmoon,aspa,
    (yg ade)kakjed,damia,kak pink,sara(yg xde).n yg mne2 aku xsebut 2…n tok seluruh umat islam d seluruh dunia…
    jadikan ramadhan kali ni lebih baik dari
    ramadhan yg seblom2 ni….
    dsmping itu jadikan bln ramdhan ini bln pesta mlakukan ibadah,,bkn pesta juadah…..
    salam……
    peace no war…SELAMAT BERPUASA…:-)

  53. eclipse says:

    kwn2 korg mn??
    sume nak lik dh ker?
    sedih lak aku ari ney…
    nak pose ney lg sedih lak…
    nway aku nak ucapkan SELAMAT BPOSE kat u’ll sume…
    klu aku ade terkasar bahase,mgumpat,mengata,mgeji….
    maafkan lah aku…
    bt aries,anne,tomei,put.poco,violet,antu,kira2,new moon,dll..
    semoga dosa aku kt korg…diampunkan…
    aku syg korang sume….
    muahhhhhhhhhhhh……….

  54. kira-kira says:

    EDISI VIOLET.SORY
    b4 tenet aku ni jem or BN ni hang….
    aku kira-kira a.k.a ameer…….
    INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK ->KEPADA
    eclipse,anne,aries,pu3,tomeii,poco2,violet,antu,newmoon,aspa,
    (yg ade)kakjed,damia,kak pink,sara(yg xde).n yg mne2 aku xsebut 2…n tok seluruh umat islam d seluruh dunia…
    jadikan ramadhan kali ni lebih baik dari
    ramadhan yg seblom2 ni….
    dsmping itu jadikan bln ramdhan ini bln pesta mlakukan ibadah,,bkn pesta juadah…..
    salam……
    peace no war…SELAMAT BERPUASA…:-)

  55. eclipse says:

    mn si hafiz n ameer ney??huhu..

  56. Penari Poco2 says:

    hensem namer…sehensem orgnyer…???

  57. puteriaquarius81 says:

    terlanjuran suma dah ambik kesempatan yg ada ni..
    aq pun DENGAN RASA RENDAH DIRI MENGUCAPKAN
    SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN & MELAKUKAN IBADAH PUASA KEPADA all my frens:-
    kira2,eclipse,anne,aries,violet,tomeii,poco2,antupensl,newmoon,aspa,saraa, lady,
    kakjed,damia,pinky,trans,bumblbee,jernih.n mne2 yg xder dlm senarai (x perasan, sori)
    semoga segalanya berjalan lancar n yg penting mudah2an amalan kita diterima Allah dan menjadi lebih berkat. amin insyllh

  58. Penari Poco2 says:

    aku @baby, nak ucapkan slamat berposa…
    isk…isk…isk…setahun hanya sekali…
    semoga ibadah posa kita diterima oleh Allah swt…amin…

  59. Yuhuuuuuu says:

    Tengok Scha semakin lawa woooo

  60. fara says:

    hai scha…cepat2la…kami sentiasa doa yg terbaik buat scha

  61. puteriaquarius81 says:

    nk balik dh ni.. kt sini guruh berdentum2.. aq tgal sorg.. huhu jmpa lg kengkawan.. selamat berposa.. muah muah to all of u..
    love u all .. papaiiiii
    salam

  62. violet says:

    dengan ini [email protected] a.k.a riana
    mengucapkan
    SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA..
    kpd antu,eclipse,kira2,tomei,damia,put3,poco2,kg,syamiza,aries,anne.dll..yg sume2 la kt cni..(yg x tersebut maaf yer,ramai gler nk sbt..)

    POSE YE JGN X POSE…

  63. kira-kira says:

    npela smnjak dua mnjak nie rse cm nk gastrix la plak….ekekeke.hahahah

  64. eclipse says:

    weh sape yg keje sok??

  65. eclipse says:

    aku blk lmbt sket la…
    nak chat ngan korg dlu…
    mmg la opis hour smpi 5.30..
    tp slalu blk lmbt…
    jap2 lg aku blk la…

  66. Penari Poco2 says:

    jap lg tinggal 2 teruna dan 2 dara lak yg layan bn nie…

  67. eclipse says:

    korang sahur mkn nasi x slalu?
    aku mkn roti jer…
    klu mkn nasi mst aku muntah lik…
    xtau knp..
    dh lah aku sahur dgn mak aku jer….

  68. violet says:

    poco pe yg aku terer..
    len mcm je bunyi nyer..
    hahahaha

  69. Penari Poco2 says:

    kwn2…
    kat tb3 skrg kesah ustaz asri rabbani…
    sedih tul ar…

  70. Penari Poco2 says:

    dah tgal 2 teruna lwn 2 dara lak…
    pasni ko lwn 2 teruna lak violet…
    aku tau ko mmg terror…

  71. eclipse says:

    aku ade lg ney haa…
    tenet prob la…
    pnt aku jd typist ney…
    sume hlg…huhuhu..

  72. violet says:

    eclipse dh lik ker…

  73. eclipse says:

    ABG NARA @ KAK NARA….
    SELAMAT BPUASA…….:-)

  74. violet says:

    eclipse aku lik mlm la…
    ko nk lik dah ker…

    antu,
    jgn pgl aku bdk taw..
    umo aku same je ngn ko.23 beb
    hahahahaha

  75. eclipse says:

    kwn2….
    lbh krg 10 min dr skrg…
    aku nak berangkat dh….hehehehe…
    aku stay td ney pon sbb ms2 kecemasan…hehehehe…
    korang sume jgn lupe pose…
    jgn lupe bc niat…
    violet sok tgu aku kat dpn pintu BN…
    poco pon sm…antu…kira2….
    wpon dh ckp td…
    tp aku nak gak ckp lg skali…
    selamat bpuase…

  76. Penari Poco2 says:

    violet…
    pasni tgl ko sorang jer dara…buktikan yg ko leh
    tumbangkan 2 teruna hensem nie…huhuhu…
    aku puji2 korang diam2 udah lar…bf aku xtau…

  77. eclipse says:

    ok kwn2…
    aku chow dlu…
    bubye sume….
    mmmuahhhhh….
    luv ya!…

  78. violet says:

    haluuuuuuuuuuuuu…
    wah2 hlng dah 2 terune tu…
    yes2 aku menang….
    :)

  79. hantupensil says:

    huhuuhuh…abes la violet…
    tinggal ko sorang jek nih…
    poco2 xde dah…

  80. Penari Poco2 says:

    violet…kira2 ngan antu…
    aku chow dulu…
    violet…ko lawankan 2 org teruna nie…aku yakin ko BOLEH…
    SELAMAT BERPUASA DI BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK DAN SELAMAT MENUNAIKAN SOLAT TERAWIH DAN SELAMAT BERTADDARUS…ALHAMDULLILLAH…
    Bye guyz…see u later…

  81. kira-kira says:

    iiiiiii da xder org kerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  82. violet says:

    kira2..
    tgl kiter jer ker…
    huhu….

  83. syamiza says:

    assalammualaikum……..

  84. violet says:

    kira pon kuar ker..
    yes violet yg menang…
    huhuhu…..

  85. syamiza says:

    Salam maghrib….. hai kawan2 apa citerr?

  86. syamiza says:

    Cantiknya scha pose mcm niee…. ayunyerrr… kalau scha terbaca ni….. kita minat sgt kat scha… cute, ayu , intelignt… briliant…. dan x byk citer hot pasal dia nie…. kurang kontroversi…..

  87. MemBesar says:

    ek eleh……………asal Oh bulan n BN ni punyer ayat utk menunjukkn ketaksuban ngan scha lebih kurg jer.. aku pun suka scha tp apsal korg 2 blog ni seolah2 btnding2 sapa minat scha lebih???

    • syamiza says:

      Scha ni ikon kesayangan utk Blog BN ni laaa…. sebab tu scha ni jadi buah hati kami…. harap2 scha pasni tetap sama seperti ini… dulu , sekarang dan selamanya….. maintain yer schaa…. sokong shcaa….

  88. kira-kira says:

    violet pn da blk ker?/
    ade can tok mng nie…….heheh

  89. Penari Poco2 says:

    antu dah balik…
    tinggal kira2 sorang…3×1 nmpknyer nie…

  90. kira-kira says:

    xkn violet pn da blk?

  91. kira-kira says:

    k la violet.kira kc can tok violet mng.heheh.
    kira out dulu…sat g nk g trawih lak….
    selamat berpuasa……..take care….
    bye…assalamualaikum

  92. puteriaquarius81 says:

    salam… alhmdllh , selesai sdh terawih utk mlm pertama.. sayunya..

  93. farhada says:

    cantiknye scha…….

  94. x minat aaa kt scha…kasar x lmh lmbut….

    • syamiza says:

      tapi dia ada potensi dan berbakat besar… harap2 satu hari nanti dia bleh jadi pelakon yang versetile….
      lagipun dia tak byk kontroversi.. imej bersih…. rasenyer mcm tak byk gossip jer…

      • tp ari 2 die jd cover urtv,sexy 2…blkng bdn x de kain tutup lngsung…..

        • syamiza says:

          oooo ye ker…. biar la dia…. saya minat lakonan dia jerk… personal life dia privacy dia laaa…. biasa laa artis…. apa yang orang sedia pakai jer lah… kalau memilih nanti di kata demand… jadi utk sedapkan hati kawn terpaksa dlm rela la kot… ntah laa… biar laa….

        • kira-kira says:

          a’ah.tol 2 cikgu…….

  95. syamiza says:

    put3 dgn hermione… sowwy la kalau reply lambat… mlm ni broadband ni rasenyer tak clear……asyik server error jerkk… putus asa rasenyer… kalau jd mcm nie…

    • puteriaquarius81 says:

      huhu mmg broadband lmbt giler mlm ni.. cowy gak… tekak sakit lg ni. huhu sbb tu wat sup tuk menu esok. td gi klinik tp ramai sgt, sy yg ubtkan doc tu sbb kena pnykit semput melyan pesakit.. hihi uhuk uhuk.
      thanx miza, ada bli ubt td.. doa sy smbuh cpt ek..

    • puteriaquarius81 says:

      huhu mmg broadband lmbt giler mlm ni.. cowy gak… tekak sakit lg ni. huhu sbb tu wat sup tuk menu esok. td gi klinik tp ramai sgt, sy yg ubtkan doc tu sbb kena pnykit semput melyan pesakit.. hihi uhuk uhuk.
      thanx miza, ada bli ubt td.. doa sy smbuh cpt ek.. :)

  96. damia zahra says:

    slmt bersahur tuk warga bn n kengkwn muslim sumer..
    ngantuk ar plak..huhuhu
    jap lg klu aku tdo jap..terlajak ar plak kang?..
    x bershur ar jwbnyer..
    ishhhh..wait jer la..

  97. cabai says:

    selamat makan sahurrrrrr sumer…….

  98. syamiza says:

    Salamat pagi semua……

  99. syamiza says:

    Assalammualaikum…..

  100. violet says:

    lar…
    aku swg je la ri ni..

    eclipse mane ko..
    kate nk tgu dpn pintu BN…
    emmm….
    xkn xkj kot….

  101. violet says:

    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
    ooooooooooooooooooooooo
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    ggggggggggggggggggggggg
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ;(

  102. violet says:

    kak nara/abg nara,
    sume org tdo gaknyer…
    violet je swg2 nih..
    nk kumen aper eg…

    scha cantik,
    scha lawo,
    scha menarik
    scha molek..
    fahrin ensem.
    fahrin macho,

  103. eclipse says:

    LA AKU SORG JER KER?
    MN SI VIOLET NEY…HUHUHU..

  104. eclipse says:

    lalallalalalallalalalalala……..
    huwahuwahuwahuwahuwahuwa….

  105. eclipse says:

    dorang ney sume btl2 penat pose ney…
    xbgn2 lg….huhu….
    kwn2….wake up!…
    1st pose xkan dh lemau kot??huhu…
    aku gak yg bsemangat pg2 bgn g keje….huhuhuhu…
    org len sdp jer cuti…tido….isk..isk..isk..

  106. violet says:

    laalaaalalalalalalalallaalala

  107. violet says:

    ish mane lak eclipse nih..
    g mkn ker???\
    huhuhu

  108. violet says:

    eclipse pc ko hang lg ker..

  109. eclipse says:

    violet yg lelain mn?
    xkan mimpi lg kot??
    xde mood aku nak bt keje ari ney…
    ari2 len pon xde mood gak…hahahaha…
    violet ko keje ape??

  110. eclipse says:

    boring plak aku ari ney….
    sunyi jer….
    sesunyi ati poco….huhuhu…

  111. violet says:

    ble nk kua page br nih…
    emmmm

  112. eclipse says:

    xde page br ker…
    aku dh boring tahap gaban ney…
    rs nak bertukar jer ney…heheheeh…

  113. syamiza says:

    senyap jer korang nieee?
    abg / kak nara load arr citer baruuu…… abg/ kak nara pun tido lg kerrr? penat tak cari bahan semalam… sian diaaa…. kerja keras nak mantapkan bahan dlm page ni……
    Tahniah laa pada abg/kak nara…..

  114. syamiza says:

    hehehe sama lakita bertiga……. memang serasi….heheheheh

  115. Zaza Muhammad says:

    suke apa! xde aaa menyampah pun… sbb aku pun miiiinat kat ye… semoga mereka akan bertemu jodoh…insyaallah… All the best to both of u Scha ngan Fahrin!

  116. eclipse says:

    violet ari ney aku lik kul 1. ko?

  117. eclipse says:

    xhangat btl ari ney….
    maybe pg td rmi sgt yg mkn nasi hangit..
    tue yg tdo xbgn2 tue…hahahha..

  118. tOmEii says:

    helo3x kopi cmpur milo…huhu
    morng darling2 ku…yuhooooooooo

  119. ricky says:

    comel gak dia ni..

  120. violet says:

    xder org kerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  121. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum…selamat berpuasa…

  122. syamiza says:

    kalau tak masa nie dah meriah….. ramai member yg tido lagi arr… dan ramai member yg balik kg daaa…..

  123. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum…selamat berpuasa sume…

  124. violet says:

    eh..
    mane krg nih..
    hilang ker..
    xpn pc hang…

    sedey..
    sob..sob..sob..

  125. Penari Poco2 says:

    1st Ramadhan, syahdunyer…

    • syamiza says:

      syahdu…. sesyahdu hati kami yg ada kat page nieee… hantar komen jerr sangkuttt…. adoyaiiiiii…..

      • syamiza says:

        ish..ish….
        sayunyer ku rasa disaat ini….
        suasana sepi membisu…..
        tersentuh hatiku dibuai kenangan lalu…. (nyanyi arrr kejap)
        komputer lak buat hal… internet lak hanggg…. bikin panas nieeehhhhh…..

  126. syamiza says:

    tomeiii,, pp voilet eclipse ada lagi tak korang nieee??? sunyi jerrr…..ke diriku ini kena tinggal lagii???? dari tadi antar komen tak berbalas……

  127. kira-kira says:

    morning guys………salam……….

  128. tOmEii says:

    huhu bsn kn,,,,
    bn memg xupdate ari sabtu…..

  129. Penari Poco2 says:

    violet…aku pas sahur x tido…
    td sibuk tgh kemas umah…alih sna sini, mop, lap sana sini…sib baik ada pembantu umah…sama2 wat keje…
    skrg blm siap lg, smpt jenguk korang kat sini…huhuhu…

    • syamiza says:

      wah hebat betul pp nie…. mcm bionik women lak… keje banyak pun sempat mengadap pc….tabik springg kat pp…..

      • Penari Poco2 says:

        time kasih…
        at lease x terasa penat dan dahaga kalo layan korang kat sini…kan…

        • tOmEii says:

          poco rini xde resepi ker…huhu

        • Penari Poco2 says:

          DLM SURAT PERJANJIAN YANG TELAH DICANANGKAN, PEMBERIAN RESEPI KEK DAN BISKUT TELAH DITETAPKAN PADA HARI ISNIN HINGGA JUMAAT SETIAP MINGGU DLM BULAN RAMADHAN…sekian, majlis penyimpan mohor2 diraja…

  130. Penari Poco2 says:

    kira2 siap ko…1lawan 4….(AKU, VIOLET, SYAMIZA & TOMEII)
    jeng…jeng…jeng…ko panggil lar kawan2 ko, itupon kalo diorg dengar dlm mimpi…

  131. kira-kira says:

    mne cik violet td……hehe..violet kira mng la smlm…kira tgl sorg jer……..heheheh

  132. kira-kira says:

    da xde org ker?/?//?

  133. pinkypanthers says:

    selamat pagi sumer..
    dan..
    SELAMAT BERPUASA…
    kpd kawan2 semua…

  134. Penari Poco2 says:

    ehem…ehem…tido balik ker…

  135. kira-kira says:

    mne pg sume org nie??
    boringggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

    • Penari Poco2 says:

      mane bespren ko si [email protected]
      dah kene ikat ker…

  136. syamiza says:

    kuar jap arrr….. nanti jumpa lagi k……

  137. Penari Poco2 says:

    errrmmm…
    xtau nk ckap aper lg dah pasal si scha nie…
    xder isu terkini lg…
    aku smbung mop lantai jap…
    pastu jenguk korang balik…

  138. pinkypanthers says:

    aku mmg minat kat scha ni..
    harap2 biarlah dowang berdua kahwin..

  139. syamiza says:

    Daging masak merah

    Bahan-bahan ( 6-7 org )
    1 kilo daging lembu-di potong nipis2
    3 biji bawang besar *
    5 biji bawang putih *
    1 inci halia *
    2 batang serai *
    1 inci lengkuas *
    2 senduk besar cili kisar
    4 sudu mkn tomato puri
    1/2 tin susu cair
    kayu manis,bunga cengkih,bunga lawang,buah pelaga.
    minyak utk menumis
    garam dn gula secukup nya

    Cara-cara
    Kisar bahan2 yg bertanda*hingga halus.
    Panaskan minyak dlm kuali tumiskan kayu manis,b.lawang,b.cengkih dn b.pelaga.Lalu masukkan bahan2 kisar hingga wangi,masukkan pula cili kisar dan tumis hingga masak. Masukkan tomato puri kacau hingga rata. Masukkan daging kacau hingga sebati tmbahkn air sedikit2 hingga daging empuk.
    Akhir sekali masukkan susu cair,garam dn gula.Masak sebentar hingga pekat kuahnya.
    Hidangan dah pun siap enak d makan dng pelbagai nasi dan roti.Selamat mencuba…

  140. violet says:

    kira2 cr i ker???
    huhuhu…
    so violet mng tw smlm game kiter..
    huhu..

    poco dh g mop lantai ker..

    eclipse
    pc ko hang lg ker..

    tomei wat per tu,
    mkn eg..
    huhu…

    pagi kak pink..

    syamiza dh out ker??

  141. syamiza says:

    agar-agar cendul…

    Bahan-Bahan:
    1 peket agar-agar
    1 cawan air
    4 cawan cendul
    1 cawan gula pasir
    ¾ gula merah 4 biji telur
    1 biji santan kelapa (ambil 3 cawan santan)
    Cara:
    Agar-agar direbus bersama 1 cawan air campurkan sekali gula pasir. Cairkan gula merah bersama sedikit air. Kemudian campurkan ke dalam santan. Telur dipukul kemudian campurkan ke dalam santan, kacau rata. Akhir sekali masukkan santan ke dalam rebusan agar-agar. Setelah agar mendidih tuangkan ke dalam acuan. Biarkan sehingga beku.

  142. eclipse says:

    hai all…
    sory….td aku ade meeting…

  143. syamiza says:

    Asam pedas ikan pari

    Bahan-Bahan:
    Bahan A
    ½ ekor ikan pari daun-potong dan bersihkan
    sedikit daun kesum
    1 kuntum bunga kantan
    2 keping asam keping (yang kecil)-kurangkan asam jika anda x suka masam
    4 sudu makan cili kering kisar
    1 biji tomato
    5 biji bendi
    garam, ajinomoto dan gula secukup rasa
    air -agak2 tengelam ikan
    sedikit minyak masak untuk menumis Bahan B
    ½ sudu kecil jintan manis
    1 sudu kecil rempah biji
    1 ulas bawang putih
    1cm halia
    2 ulas bawang merah
    sedikit belacan
    Tumbuk semua Bahan B. pastikan jintan manis dan rempah biji ditumbuk dulu, setelah hancur baru masukkan bahan B yang lain

    Cara:
    Tumis bahan B sampai naik bau.
    Masukkan cili kisar dan asam keping, biarkan sehingga agak masak, masukkan air. Kemudian masukkan ikan pari, setelah agak masak, masukkan daun kesum dan bunga kantan. setelah masak tutup api dan masukkan bendi dan tomato.Tutup periuk agar sayuran tadi masak.

  144. syamiza says:

    Aiskrim tapai…

    Bahan-Bahan:
    3 mangkuk tapai pulut
    1 mangkuk Aiskrim Vanilla 5 sudu sirap
    4-5 biji buah ceri

    Cara:
    Buka penutup tapai & masukkan 3-4 skop aiskrim kedalam tapai itu.Selepas itu masukkan sirap.
    Cadangan Hidangan:
    Untuk lebih menarik lagi hiaskan dengan buah ceri. Siap… Selamat mencuba…

  145. violet says:

    lalalalalalaalala

    selamat hari raya..

  146. syamiza says:

    Sup ikan

    bwg kecil – 2 biji
    bwg putih – 2 ulas
    halia – ½ inci
    semuanya ditumbuk ikan segar
    daun bawang – kalau suka
    daun sup – ikut suka
    minyak masak – 1 sudu
    air – 1 cawan
    garam – secukup rasa
    Cara:
    tumis bahan tumbuk. setelah garing masukkan air. biarkan mendidih. setelah itu masukkan ikan. biar masak. dan masukkan sedikit dau sup dan daun bwg. masukkan garam.

    Cadangan Hidangan:
    sup ni boleh gunakan berbagai jenis ikan iaitu ikan merah, ikan kerisi, ikan tenggiri, ikan jenak dll.

    Tambahan:
    berkhasiat dan menyelerakan untuk mereka2 yang sedang demam.

  147. violet says:

    lor
    mana p sume org nih..

  148. hantupensil says:

    haaallluuuuu….
    hehehehe….
    mak aih bnyaknye resepi…
    teliur aku jap bace td…
    hehehe

  149. violet says:

    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

  150. pinkypanthers says:

    wah dh bnyk resepi ni leh cuba ni..
    tomei apa lagi dh ada idea ni..
    ptg kang leh masak..

  151. kira-kira says:

    ????????????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????
    bosaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    • hantupensil says:

      ko pun bosan…
      heheheheh….

      korang smua kat mane?
      rumah ke opis?

    • violet says:

      la…
      sbr yer…
      pc hang…
      so jauh ckit nk sampai….
      huhu

      x kwa ker???

    • tOmEii says:

      ni sorg lg…..
      pe y bsn sgt ni ameer…..
      org y nme [email protected] ni beseny degil….
      kira msti dgil kn…haahhhaha

      • kira-kira says:

        eh tomeiii xbaek ckp cmtu..mne ade degillll….

        • violet says:

          hahahahha..
          kantoi..
          kira degil…

          tomei name violet pe maknanyer…
          huhu

        • tOmEii says:

          nthla pulok tomei xtau nme violet pny….
          tp kalu [email protected] ni memg dgil cz abg tomei nme amir,spupu amir,kwn amir n sumeny degil blaka….hahahahahah

        • hantupensil says:

          btul2..
          mesti degil nih…
          hahahahahahahaha

        • tOmEii says:

          kalu xdegil msti nakal kn….huhuhu

    • pinkypanthers says:

      apsal sumer org bsan ni..
      aku kat umah jerk ni..

  152. Penari Poco2 says:

    fuuhhh…lotih ah…
    sabar…sabar…

  153. Penari Poco2 says:

    hai ameer, hai hafiz…
    baby tgh rehat jap…lotih ah…

  154. kira-kira says:

    korg meh rya umah bru kt sblah….

  155. cek ontoz says:

    Halooooo………..saya orang baru disini .x nak berkenalan ngan saya ke?tumpang lalu jap.

  156. comel says:

    selamat berpose :)

  157. kiki says:

    gambar yang first tu..tutup idung dan mulutnya cem ella… tutup mata nya sejibik cem linda onnnn

  158. Yuhuuuuuu says:

    Bila agaknya mereka berdua nih nak kahwin ek
    Mesti lawo masa bersanding
    Scha cam puteri

  159. luvly says:

    tak sabar nak tgk dia org ni kahwin…mudah-mudahan hubungan mereka berpanjangan dunia akhirat

  160. yana says:

    duk tengok orang lalu

  161. Coco says:

    aku sebenarnya xlah suka sgt dengan scha ni.. napa? aku pun x tau.. fahrin lagi lah aku x suka hoho.. aku suka Nora je..

  162. Ezai says:

    suke sgat kat scha…gila2 je die ni, aku rasa dielah pelakon yang x cover cun time berlakon…stuju x??

  163. Apsal korang tak suka kat fahrin? Jeles ek?

  164. norpaizah says:

    saya harap scha dan fahrin bersama semula,buat fahrin pula,biar lah scha menjalan kan kehidupan bujang dia dahulu,jangan konterol shca dahulu kerana dia baru nak naik kan nama dia di dalam dunia lakonan,perkara yg kecil jangan lah di perbesar kan,jangan ulangi kesilapan yg dulu,buat shca pula jangan mudah putus asa,kami sebagai peminat sentiasa menghormati hubungan kamu berdua.

  165. ikah says:

    cantik lah scha ni
    untung sape dpt die nie????

  166. amiza says:

    saye minat sngt scha..dahlah pandai berlakon,cute pulak tu.die tu sporting gile beb….

  167. noza says:

    Tggal kenangan….dl lain..skrg lain…hahhahahha

  168. mke scha nomey laa ..
    cam bks gru aq r …

  169. kuat says:

    cantik la scha ni…klau wat bini ok gak…

  170. Chepit Berinti says:

    Macam Woody Backpacker jew.!

  171. boy says:

    I Like c your face………so cute

  172. sayang di sayang says:

    ko ni..
    suke scha..
    p tak suka fahrin..

    ku palak tak suke scha..
    p suke kat fahrin..

    dunia kite berbeza

  173. daus says:

    suara cam jantan..ehehehe

  174. nours says:

    uat scha tabah mghadapi dugaan..biar ap owg nk kte pekakkn tlinga

  175. seri wangi says:

    berkepit mcm nak rak. tapi last2 x jd.. tulah.. lain kali jgn kepoh2… kan x jd..

  176. ruff81 says:

    aku benci scha!!!

  177. zam says:

    saya jejaka sunyi….
    ada yg sudi berkenalan? call saya di 012-9276607.

    harap2 ade la yg sudi jadi teman saya… saya nak yg cute dan putih. kalau gemok taknak. kalau hitam pun sy taknak.
    huhu

  178. nUrOwl says:

    ..sOw cUteeee….
    im like yuuuu…
    emmuuuaaahhhh…
    OpPsss…
    TERLbH sUda..
    huhuh

  179. Kaki Kudung says:

    ikat ke??

  180. hadoiiiii says:

    aku peminat setia FAHRIN,,,hahahahha…tulah dulu kecoh sgt patah tumbuh hilang berganti.
    carik yg baru iras2 linda onn konon, tup2 clash,
    fahrin gak yg frust.
    GERAM aku kt FA ni tau, tak payah nk bangga sgt berkepit sna cni, konon dh jumpa yg berkenan dihati,
    skg ape dh jadi….?

    kau tu sembahyang 5 waktu, tapi takde otak, pegi cari awek yg kaki clubbing buatpe, mmgla tak lekat, tak nak dengar kata kau.dia tu br jd artis, konpom la culture shock.

    Sah-sah la SCHA si kembang tu hanya nk tumpang populariti FA, dulu aku tak kenal lgsg sape minah tu, pnh tgk dia belakon cite HONEYZ..nama sharifah nor azean,
    berlakon dhla mcm kayu. tp sejak couple gn FA dh tukar nama glamor SCHA. dulu haram sorg pn x kenal dia, tup2 melonjak naik sbb awek baru FA, dan skg dah putus pulak n dpt pakwe baru si AWAL ASHARI tu, elok la tu 2 2 kaki clubbing. FA kalau nk cari pasangan biarlah gadis yg boleh dibuat isteri, jgn cari pompuan buat awek….
    Getik aku tengok scha ni, HIPOKRIT.

  181. That was clever. I’ll be stopping back.

  182. masdin says:

    bila harinya tu…….

  183. Allegro.pl says:

    Can I simply say what a relief to search out somebody who actually knows what theyre talking about on the internet. You positively know how one can bring a problem to mild and make it important. More individuals need to learn this and understand this facet of the story. I cant consider youre not more in style since you positively have the gift.