Written by AbangNara | July 7th, 2010

kekasih baru sam bunk face
Wah, berita panas daripada oven rumah Cik Kiah yang baru kami terima. Terima kasih kepada penghantar email yang sudi berkongsi cerita. Betul atau tidak memang confirmlah kami tak tahu kan. Tapi dengar ceritanya, Sam Bunkface kini sedang bercinta dengan seorang model Nestle. Kata penghantar email, kalau tak silap nama model ini ialah Jeany.

Katanya Sam Bunkface pernah membawa model Nestle yang cun ini ke majlis perkahwinan. Dan ramai peminat katanya terserempak dengan mereka berdua di tempat-tempat awam macam LCCT. Persoalannya di sini ialah, apa sudah jadi dengan Juliana Evans. Mengikut penghantar email tersebut, katanya Sam dan Juliana sudah pun clash. Malah Juliana Evans dah ada pakwe baru pun iaitu seorang anak VIP.

Betul ke tak betul? Sam Bunkface sila tampil ke hadapan untuk membuat pengakuan anda.

83 responses to (GOSIP)Sam Bunkface Bercinta Dengan Model Nestle?

  1. saya ok says:

    erk…..bes ker kapel dgn sam ni…?

    0
    0
  2. natts says:

    clash pulak..ari tu.Jue cakap.still on…

    0
    0
  3. intanizani says:

    jue lagi comel
    mcm baby doll

    0
    0
  4. lady A says:

    ye ke??
    bkn maseh ngan jue ae?

    0
    0
  5. Norulhuda says:

    suke ati la nk couple ngan sape pown…

    0
    0
  6. Wawa~* says:

    budak muda… biasa la couple clash bagai ni… asal jgn perangai x snonoh udah ler…

    0
    0
  7. elya says:

    Asalkn pilih mne yg tbaik,yg sesuai tuk diri.. Kwin suk xyesal..

    0
    0
  8. betul ke ni?

    xleh caye lg ni…

    0
    0
  9. aku says:

    kappa pun ..kena jaga kelakuan.. jgn jd cam artis tu.. berkepit sana sini.. dpn org pun nak peluk.. last2 tukar kappa.. xkan murah namanya tu

    0
    0
  10. benci gosip says:

    wah2….bek amik ak…hahaha

    0
    0
  11. Reena says:

    Young rockstar..awek pun mestilah tak calang2. Cun manjang.

    0
    0
  12. wanita says:

    muka sam ni handsome..tpi tah le aku x minat gile ngan dia dn kumpulan dia nie….mcm jntan ngade2….selekeh pon ade gak…

    0
    0
    • baby face says:

      Ha’aa…last year dtg wat performans ka K***,stay kat hotel tempat baby keje,memang kekwat si Bunkface nie..tol2 poyo n belagak sampai terus xpenah minat kat dieorang nie..mase 2 si Jue ni pown ekot gak stay ka hotel…memang lawa jue nie…cam baby doll…camne pown,xsuke ngan sikap bajet macho bebudak bunkface nie….name gruop pown bunkface…memang nonsence…

      0
      0
      • wanita says:

        hiiii….jue mmg cntik lgi2 msa dia blakon patung cendana..comey sngt2…anugerah tuhan…

        0
        0
  13. arra says:

    mcm2..
    ikot suka ko la…

    0
    0
  14. bg jue kt aku la…

    0
    0
  15. Zaza Muhammad says:

    uish…ari tu juliana ngan sam bergambo tak hengat mase kapel last2 clash? aduhhhh…

    0
    0
  16. gurl ni nama jeany..blakon dlm drama pndek coffee-mate nota cinta tu..bley tahan gak la dlm citer ni die btudung..bley watch kat youtube..ni link die..de 3 episod smua :

    http://www.youtube.com/watch?v=R0f9ikzQkcI&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=lQydDCv2rSw&feature=player_embedded

    0
    0
  17. ahhas63 says:

    Tak kesah pun..

    0
    0
  18. ascariz says:

    tapi cun gak.. xkesah la. janji pmpuan..

    0
    0
    • secret says:

      cun..cun..cun.. ni lh laki pandang cun je.. dlm barai x kisah ke.. janji cun meletop.biar luar gemapk dlm hampehh.. x de hal lah

      0
      0
  19. what the.. says:

    ada aku kesah??

    0
    0
    • mimi says:

      kalau kau tak kesah, tayah lah sibuk kat sini..opss, terlebih pulak..sorry….:D

      0
      0
  20. Tiffany says:

    Tak faham la, kenapa ramai lelaki skarang suka cari perempuan yg seksi, kaki clubbing, tak jaga maruah?

    Sedangkan semua tu dah jadi tak ekslusif sebab semua orang dah nampak apa yg sepatutnya ditutup dan dibuka untuk suami yg sah saja.

    Haih…4 ciri-ciri mencari pasangan yg dianjurkan Nabi Muhammad SAW dah tak digunapakai oleh lelaki-lelaki sekarang. Segelintir je yg betul2 ikut.

    0
    0
    • Mp says:

      Ang sembahyang cukup x? Kaki gosip?

      0
      0
      • secret says:

        yup!!!!! aku sokong ckp tiffany.laki zaman skrang mmang cari yg meletop.dia org x kisah tanggong dose bini yg penting bini msti cantik biar seksi org pandang je.bangge ckit. BANGGE SIOT DAPAT AWEKK CANTIK,SEKSI… ADE AKU KISAH..

        0
        0
        • Tiffany says:

          Mp,

          Aku tanya camtu sebab aku dah cuba lengkapkan apa yg patut utk bakal suami aku. Mana ada manusia yg sempurna, kecuali Nabi Muhammad SAW je yg maksum.

          Sekurang2nya aku tak seksi dan bertudung, insya Allah solat aku sentiasa terjaga.

          Gosip? Aku hanya membaca. Ada aku kutuk sapa2? Aku utarakan persoalan ni sbb kebanyakan lelaki di keliling aku semua pilihannya perempuan seksi.

          0
          0
        • secret says:

          waaaaaa lu mmang trbaek lah… jge lh selagi blh jge.. jgn ckp je tw.. aku sokong pmpn cm ni. yg tw jge martabat dan nme baek kuarge.. syabas.. hahahahah

          0
          0
        • Ryta says:

          Takpe Tiffany…sabor! Aku doakan agar ko dapat suami yg boleh membimbing ko….bukan takat pandang paras rupa jek! Jgn sedih2…ok?
          :-)

          0
          0
    • aries_april says:

      skong..mmg ptt pn..
      ni bkn tmph syrga..
      thu2x dh neraka

      0
      0
  21. Leo says:

    sam mmg dh clash dgn jue.. cepat je ade pengganti… good job…hahaha…

    0
    0
  22. klu betulll…ngaku la cepat..takut nnt kena aku rampas..hahahhaha

    0
    0
  23. apa barang pilih awek nestle..

    0
    0
  24. velasrizal says:

    juliana evans tu tolak kat aku je lah..

    Myvi Limited Edition Untuk Wanita ?

    0
    0
  25. h3r0 says:

    orang hensem, mana2 pun tak pa..

    0
    0
  26. awekMAS says:

    congrats..mana2 pun xpe janji hati dah suka ..kalo hati x suka,apa guna hidup bercouple..sebab bila dah couple kita mengharapkan sesuatu hubungan yg kekal hga ujung nyawa..kalo x serasi sekarang baik clashh….kalo kaki clubbing ke,x cukup sembahyang ke kubur memasing kita just gv advise..x nak ikut xpa,nak ikut pun lagi xpa..apa2pon beautyfulnara tetap hangattt sampai x hengaaatttttttt…..i need more more hotsssss gosip!

    0
    0
    • aries_april says:

      haahahah….mas..
      ko ckp cam kna ja kat FB..ahaks…
      :-)
      ngan bang tuncit ke?

      0
      0
  27. annedesilva says:

    pet..
    pi tanya mirul kesahihan cerita tu..

    abg nara ingat mirul x?
    dia dtg skali dgn pet masa GBN dulu..
    dia tu sepupu juliana..
    maybe leh tanya dia tu….ihhihihi

    0
    0
  28. kurus says:

    hidup JERMAN HIDUP JERMAN HIDUP SOTONG KURITA!!!!! tp napa lah ko tak ganas dgn spain malam tadi? spain tu ketaq kalo team ganas..cam usa tu.. team kerapu..men bola macam men rugbi.. takpernah sumur idop aku tgok dua goalie dalam satu box.. tiba2 jer golie usa tu muncul cuba tolong tanduk bola kt gol lawan aritu.. kelakar giler..kaw kaw kaw

    0
    0
    • aries_april says:

      idup spain…
      tnggu kdtngn ku dsna…my honeymoon trip..
      tp 5 thun g
      ahaks….
      :-)

      0
      0
  29. kurus says:

    ooops sori abang nara…

    0
    0
  30. aries_april says:

    oh..prnh tngk…

    0
    0
  31. farapink says:

    hmm..melepas.. oh samm~ haha..

    0
    0
  32. nobody says:

    mcm sama jer muka sam ngn model tuh..ntah2 adik beradik or sepupu sepapat dia..tak baek taw korang nih..!

    0
    0
  33. […] Jeanny, Awek Baru Yang Dikaitkan Dengan Sam BunkfaceShareRamai yang tertanya-tanya cun sangat ke Jeany yang digosipkan sebagai kekasih baru Sam Bunkface. Tengok video kat atas tue dan buatlah konklusi anda sendiri.P.S: Spain menang!!!Baca Yang Ini […]

    0
    0
  34. fasha here says:

    Aku rasa Jue tak bernasib baik dlm bercinta… muka mmg lawokan… tapi asyik putus cinta je… tak delah lelaki yg sayang gila kat dia… buat tmpt persinggahan je.

    0
    0
  35. P.r.I.n.c.E.s.S.Y.u.L says:

    erm..juliana ag lawa rsenyer…

    tp menurut kter kwn aku..dowg (ju & sam) nie blom putus sbb kwn aku slalu nmpk dowg berdua..lepak sesama..n dating…dkt ngan area member aku keje..
    harapnyer dowg still bersame..sbb..they look so cute together..huhuu

    0
    0
  36. paparaszzii says:

    betol jangkaaan aku!!
    aku baru terserempak dengan diorang ni kat konsert usher bukit jalil baru-baru ni!sah sah!
    aku ingat lagi perempuan ni datang asing-asing sorang je. pandai diorang ni cover!
    tapi dia cantik wo! ko tak nak pas kat aku tau sam haha!

    0
    0
  37. Honeys says:

    confirm ke story ni?
    Jue Evans mase dgn Sam dressing dia pun mcm rocker chic gak ;)
    sweet eh..

    0
    0
  38. eryien says:

    lagu extravaganza the best!

    0
    0
  39. ciksnowpink vanilla says:

    jeany2..kawan lamo den. :)

    0
    0
  40. cherry says:

    jeany ni cantik nak mampos..
    sam dapat sume yg cun2 je..

    0
    0
  41. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  42. Legalsounds says:

    Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

    0
    0
  43. porno izle says:

    Hey man, was just browsing through the interwebs looking for some information and stumbled across your site. I am impressed by the knowledge that you have on this page. It shows how well you get this stuff. Bookmarked this page, will come back for more. You are awesome. Mucho love from arbeitsrecht wiesbaden

    0
    0
  44. moody says:

    setau aku,pompuan nie mem jer.sam la yg kate tyme kuar kat melodi dlu..tp,xsgke lak kaple..pompuan ni leh thn.nmpk baek.tp,xtaw lak kalo dy kaki club.kasi trajg msuk nrake trus jer!!

    0
    0
  45. shower says:

    hr nie,23.11.2010,kat midvalley mall.artis2 al dtg kat hotel b’dekatn.mem ak ckp coz dy keje kat situ.dy kate sam bwk awek lawa.putih,mate coklet,rmbut perg su2..pwn 2 sp yea??minah nie ker?? mcm pelik!!anybody out there,taw xasal sam ptus n juliana evans??

    0
    0
  46. mizz says:

    errrmmmm…..ok lh 2.

    0
    0
  47. unknown says:

    jeany baik la, she’s very nice person tau. kuang ajar la korg mengata org xhengat,kenal tidak ape tidak buat conclusion. korg mengata die kaki club terajang masuk neraka, korg pun nnti kene terajang masuk neraka jugak sbb dosa korg mengata die. kami yg kenal die personally tau die mcm mane, so for u jeany, dont worry coz we’re here 4 u! we know u better

    0
    0