Written by serenity | February 3rd, 2012

Sebetulnya kami juga masih kabur dengan perkara ini. Seorang yang tidak dikenali telah mencipta satu akaun Twitter dan menghebahkan pada umum yang penjaga gol kebangsaan yang juga berada pada tahap selebriti, Khairul Fahmi Che Mat telah putus perhubungan dengan Dahlia Teck dan menjalin hubungan dengan seorang gadis bernama Leuniey.

Anda mungkin menganggap ini sebagai satu perkara biasa, cuma yang luar biasa di sini mungkin, ialah gadis bernama Leuniey ini merupakan tunangan orang yang baru bertunang hujung bulan Disember 2011. Leuniey dikatakan telah memutuskan pertunangan pada 14 Januari lepas untuk bersama dengan Khairul Fahmi Che Mat. Perkara ini juga katanya telah heboh di bandar Kota Bharu, Kelantan.

Untuk membaca sendiri tweets dari pereka akaun Twitter, anda boleh klik di sini. Menurut MahsiH2, dia hanya ingin menunjukkan siapa sebenarnya Khairul Fahmi yang dakwanya, seorang ‘player’. Kami telah mendapat info tidak sahih yang pertunangan Leuniey berlangsung 29 Disember 2011 dan sumber info telah memberikan gambar ini:

Kalau betul, cantik juga orangnya. Seperti biasa, ini hanya gosip. Anda tidak perlu percaya 100%. Mungkin juga Leuniey ini sekadar…ahem…adik angkat Khairul Fahmi sahaja.

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

211 responses to (GOSIP)Putus Tunang Kerana Khairul Fahmi Che Mat?

  1. nyah says:

    mcm2 la ko ni KFCM!!

    0

    0
    • along says:

      masih terfikir kt mananya hsome Khairul Fahmi ni sampai org tergila2… Tp kt bahagian byk duit dan famous tu tak dpt disangkal la, tp tu semua pinjaman dunia je dik non… Biar byk duit dan famous, terjamin kah kebahagiaan di dunia dan akhirat?

      0

      0
      • ana says:

        bkn hsome sgt tp kaya beb!!2 yg rmai tergila2..hehe..=)

        0

        0
      • jin noty says:

        biase bl gme besa mst ad je gosip die nih…ahad ni kan gme klayakan olimpik.,wlau pluang nk mng tpis, tp game ttp game..hal2 pribadi tu tolak tepi dlu la whai kengkawan..ak skong die ats pdang je.. lua pdang lantak pi dia la…

        0

        0
      • Perempuan Ini says:

        hensem tang gigi dia…kah3..

        0

        0
      • KFCM Plyerrrrrrrrrr Lol says:

        ale nk dibanding Kaya dia(Apek) kaya lgi Sfee…tngok bejuta dapat dan lgi hebat…

        0

        0
      • sukan says:

        korang semua dengar sini baik2..xpyah la kite semua nak mempertikaikan hensem atau x kfcm..bukankan dia adalah ciptaan ALLAH..setiap ciptaan ALLAH itu cantik dan hensem..semua ni subjektif disetiap mata memandang,yang aku pelik setiap kali ada je perlawanan besar yang melibatkan kfcm,mesti ada kontroversi,knp semua hal peribadi dia nak dijaja..btul atau tidak hanya ALLAH dan dia sahaja tahu,aku sokong sbb dia memang lincah kat padang, pendapat aku la.mesti ada makhluk ALLAH yg sememangnya dengki dgn kfcm..ntah la kfcm dh nasib ko mcm ni..sabar jelah..apa yg penting ko terkenal sbb kehebatan kau,kalau ko ni xreti jaga gol…agak2 kfcm terkenal cam ni x??renung2kanlah..MALAYSIA BOLEH!!!!

        0

        0
      • LubangKetatUtkBatang says:

        Ala…pmpuan x kisah kot kalau muka x ensem..biarpun muka mcm ketam ker ataupun mcm siput vavi tp kalu badan mantap n BATANG mantap smua 2 kisah. Muka boleh jer tekap poster muka tom cruise ataupun kristono ronoldo..kah kah kah

        0

        0
      • gemersik kalbu says:

        sekali pandang mcm janet khoo..

        0

        0
      • ;) says:

        khairul fahmi aku sokong kalau kau lagi minat awek cun ni dari dahlia teck

        hahahha

        0

        0
    • Bukan Tasha Shila says:

      MahsiH : terbalikkan jadi HishaM. Lor..bekas tunang pompuan baru ni kot? Meroyan semacam je kat twitter…kesian…

      0

      0
    • mulut tempayan says:

      ni tino ke jantan ni?

      0

      0
    • ayu says:

      Kalau tunang awak tak layan, takkan jadi camni juga walaupun KFCM playboy…

      Ppuan janganlah senang2 melayan lelaki….apatah lagi tunangan dan isteri orang….menimbulkan fitnah (tunang sendiri pun layan ala kadar je…belum halal)

      Jadilah mahal sikit..kalaupun xleh jadi mahal banyak…jangan jadi murah….

      0

      0
      • lola says:

        ntahnye.. hantaran nak plak mahal2.. huhu

        0

        0
      • milah jembes says:

        mesti abg apek punya mantap ahaks! i like….. betul tu si tino dok layan jantan tu buat pe….. mu ada tu dah tunangan orang …. nah buat grand grand masa tunang last putus terpaksa…….dek kerana penangan abg apek madah berhelah…. i pernah tgk abg apek tau… dengan group bola kijang nah……….. ramai lagi jantan kijang yang hensem…. tapi abg apek tetap mantap….. punya!……………….

        0

        0
    • sayangselasih says:

      biasalah tu ada jer yg nak jatuhkan KFCM ni…tpi satu jelah padan muka pada Dahlia Teck…dulu ko rampas tunang org..skrg ambik sebiji…lagi cntik lah awek kat atas ni..dri ko Dahlia Teck…..tpi agaknya2 paha Dahlia Teck tak gebu sgt kot..(ngat lagi pic dlm kelab tu)..tu KFCM gi carik yg lagik gebu huahauahauauahauahauahuahuahuaha…….

      0

      0
    • KFD(kentaky fried duck) says:

      mcm mane yg ikut jejak safee sali klau kecoh dgn kontroversi jek….harap safee sali xlupe isteri ,harap xkne mandrem gan cewek indon… KFCM aku mmg myampah cerita ko gn pmpuan tp aku ttp sokong ko bile main bola…

      0

      0
    • ainey says:

      bagus3 kFCm…aku suka ko tinggalkan si dahlia teck tue,,,
      harap seksi jewk lebih…putuihhhh
      si dahlia kan bajet supermodel…kan,,, ha3
      syukur ko putus ngan dahlia…
      bab ngan pompuan baru ni no komen arrr..sebab? cinta itu rumit…wakakakkakaaa
      x sabarnya nak tau perkembangan gosip kFcm…

      0

      0
    • Harimau Muda says:

      aku boring dgn citer apek ni,
      asal je apek ade game besar,mesti kluar citer bodoh ni

      eh,kalau die nk bercinta dgn brapa bnyk awek pn,pegi mampos la..
      dah semua awek yg die tibai,semuanye x guna,xleh wt bini.

      kan die ada game lawan bahrain ahad ni,support la sikit pasukan bola sepak kita..

      citer ni keluarkan lepas hbis game pon boleh..aku x paham la..auuuuuummmmmmmm!!

      0

      0
    • lizz says:

      yang buat twitter tu confirm DAHLIA TECK..standard la kalo bf cari pompuan lain..meroyan la jadinye.~

      jom nyanyi lagu KARMA ramai2 untuk DAHLIA TECK!!!

      0

      0
  2. hepigirl says:

    memang cantik..player lar selagi boleh :)

    0

    0
    • aaron aziz comel says:

      aQ da agak dah apek ni playboy!

      Sian kaw dahlia teck! 2la dulu rampas lg hak orang….

      Sekarang rasakan penanganya….Haha

      0

      0
    • lulu says:

      apesal smua nama girl KFCM ni unik2 ek.
      hehe tp adat la kn goolkeeper.. suka sambar bola then bila dh dpt dia baling balik bola tu..tggu bola lain plak… :p

      0

      0
      • budak_demok_dembam says:

        cik lulu, ur statement yg last tu, veryyyy the TERBAEK!!!!i loikeee….

        0

        0
      • bujang says:

        Tapi bola ni lain…… dah sampai masuk gol dia tak tendang dia rembat masuk gol pas tu diulit2 bola .
        Main bola lain pulak……nak buat camna bola bergolek kat kaki….

        0

        0
  3. che kiah says:

    macam2..!!

    0

    0
  4. mizsnanielovepink says:

    aku dah tersangat bosan dengan gosip apek !

    0

    0
    • NBH says:

      Dah baca abes br ckp bosan.. Org klau da jemu or bosan dgn cite mamat nie, tgk je tajuk terus tutup…itu br btl..

      0

      0
      • Rin says:

        bwwweehhhch… mmg bosan pon. mcm drama ulang tyg.
        watak ppuan je lain2.. time kasih la ats ‘berita’ ini.

        slmt b’juang Msia vs Bahrain..

        0

        0
  5. Lily says:

    ~ omaigad, you people, JUST LEAVE KFCM ALONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    oops, ala2 Chris Crocker gituw..

    0

    0
  6. fathi says:

    alahai apek, smpai bila la nk mcm ni,
    Cepat2 la khwn dgn teck, klu xde angn xkn pkok brgoyng..

    0

    0
  7. Cupid LURVE says:

    Dulu Dahlia Teck rampas hak org,skrg rasakan..KFCM nipun dh mcm buaya..semua dia nk baham..pastu lagak baik..anyway,yg perempuan pun klu x melayan x jadik jugak kan..apepun,aku doakan ko bahagia dan dpt jodoh yg baik jelah KFCM oii…

    0

    0
  8. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Kalau betoi la cerita nie, hamik kau dahlia tek tek…melopong ooo…tambah2 plak awek nie lagi cun berkali2 ganda dari ngko…gigit la jari jemari ngko sampai kontot…

    0

    0
  9. me says:

    hmmm….no komen…

    0

    0
  10. dyna says:

    kalaulah betul..amik ko dahlia teck…rasa kan apa yg elia rasa !!!

    0

    0
  11. saya ok jer! says:

    betul Ke KFCM ni play boy. atau ada konspirasi nak jatuh kan dia? bila dia harum kan nama negara korang tak pandang semua tu. yang korang pandang GOSIP NEGATIF kehidupan dia. bukalah minda sikit wahai manusia. BERFIKIRAN LAH SECARA POSITIF DAN WARAS :)

    0

    0
    • Kopi says:

      setakat mengharumkan nama negara tapi membusukkan agama….nak buat ape? nak2 plak die dtg dr negeri yg digembar-gemburkan kuat pengaruh agama…tp rakyatnyer (lelaki dan perempuan) tak mencerminkan langsung slogan yg digunakan.

      0

      0
      • neel says:

        hais tu lelaki dan perempuan yg duduk kat KL tu x wajibla menjaga nama islam sebab KL kan bukan bawah PAS, xde slogan islam macam tu? narrow minded betul. ini bukan pasal negeri, ini pasal Islam., tak payah slogan atau PAS. dekat IC da tulis ISLAM kan slogan latu. sudah2lah kenegerian sgt..ini adalah pasal individu..

        0

        0
      • saya ok jer! says:

        neel: walaupun KL bukan dibawah PAS -TETAPI MEREKA HARUS LAH MEMEGANG PRINSIP PAS. TAK KISAH LA KAT MANA MEREKA BERADA PUN. KALAU DAH GATAL. GATAL JUGAK. JANGAN LA NAK SALAH KAN KL. AKU TENGOK ORANG KL. LEBIH BAGUS DARI ORANG KAMPUNG YANG BARU DATANG KL. CULTURE SHOCK.KESIAN..

        0

        0
      • lastik burung says:

        neel… ko pernah pergi kelantan tak ni? try pergi kelantan dengan gaya dan dressing ala-ala dahlia teck. cer try cer try tngok ape jadi. Time tu ko tau laa ape maksud si kopi ni. Bukan masalah dlm ic whatsoever ade tertulis Islam tu derrr

        0

        0
      • cik ja says:

        xde kaitan dgn kenegerian la wey….negeri lain pun same jugak…
        sempit tul fikiran…

        0

        0
      • neel says:

        bukan nak cakap org kl tak baik org kelantan baik..korang asyik salahkan negeri je..seolah2 kalau org kelantan kena la baik sebab negeri islam. habis tu negeri lain bukan islam? kite duduk atas bumi sebagai org islam hidup kenala cara islam bukan nye org kelantan kena buat cara org kelantan, org kl kena buat cara org KL. islam x diwarisi dari mak bapak apelagi negeri.ini adalah keperibadian seseorg. kebanyakkan org cakap org kelantan kenala jaga nama serambi mekah tu..habistu org lain x payah jaga nama islam? setakat islam dlam IC. cukup2la nak salahkan negeri

        0

        0
      • kenshin says:

        betul tu neel
        will u marry me? ehehe

        0

        0
  12. kesian tecktek says:

    lawa dr teck teck la pulak…. makin lama taste KFCM makin better…. dr jejari tembam ke teckteck sekrg budak ni pulak…. tp aku hrp jgn la KFCM jd player sgt takut muka ko pecah lak satu hari makan penumbuk org….

    0

    0
  13. aku says:

    x boleh ke kalau ko main bola sepak je?? x de sibuk pompuan sana sini? bosan doh!

    0

    0
  14. illa says:

    check more pics here.. mmg cun awek ni

    0

    0
  15. kasut putih says:

    Saya pun sama pendapat macam MB Kelantan – KFC, nikah awal untuk elak fitnah.

    0

    0
  16. Kopi says:

    cantek ker? serius taste KFCM di bawah par… takder taste yg hebat langsung. sumer stok sisa2 kumbahan jer yg dier amik…pastu yg education tak berapa nk tinggi…stok2 yg jenis nk glamer cepat jer~

    0

    0
    • tak habis2 says:

      aku setuju.. tak de lah lawa mana pun.. biasa aje. macam ponxxx2x pun yg aku jumpa bersepah kat thailand pun ade jugak.:P

      0

      0
  17. NURQASEH says:

    Playboy Sungguh Mamat tuuu….

    0

    0
  18. lia says:

    sekali imbas cm janet khoo hehehe

    0

    0
  19. ada aku kesahh says:

    biar la apa yg apek nk wt pon!! dia lelaki! berhak bkwan dan wt pilihan! yg aku herannya yg pompuan2 tu laa…getikkks bebenor! bolehkan nk menempekkk jerk! eeeeiiii…tak kosa aku !

    0

    0
  20. pearl_eye says:

    ala… KFCM nie bukan artis pon… yg penting dia penjaga gol yg hebat kt M’sia nie…so, up to him la nk kawin ngan sape pon…

    0

    0
  21. aishiteru says:

    jgn la mainkan perasaan perempuan KFCM…….
    jgn ko ingat ko tu selalu berada kat atas……… setia la pada yg sedia ada……

    0

    0
  22. cikpah says:

    Dah elok sgt lah tu…sekor buaya..sekor lagi bangkai…dalia teck melopong!!..heheeh rasaaaakannn…bak kata org..Habis madu sepah dibuang, kan dah kena dgn muka tu..kesian aku tgk budak2 kelantan ni..perangai sekor2 memalukan umat sungguh..Kelantan negeri org2 beriman?? I doubt it.. Kesian lagi mak bapak korang ni…anak2 semua rosak dek mengejar nama dan harta dunia!!

    0

    0
    • Der says:

      Kerana nila setitik,habis rosak susu satu belanga.Tak patut judge semua org kelantan mcm tu.Saya ada ramai kenalan org kelantan dan kebanyakan mereka biasa2 mcm kita2 jugak.ada buruk,ada baik.Biasalah tu.Hanya Allah boleh judge keimanan diorg.

      0

      0
  23. zy says:

    xhabis2 lg ke???

    0

    0
  24. kekasih says:

    mungkin btol kot gosip ni…aku usha twitter kfahmy mcm da xde sgt mention2 dahlia….n dalia pon da privatekan twitter die..dulu x…hurmm..ape2la kfahmy….hope ko jumpe lah pmpn yg sesuai ngn ko…

    mungkin k fahmy tgh wat pilihan…beselah LELAKI!

    0

    0
  25. mak jemah says:

    adoi…bile nk game je mst ade gosip sampah mcm ni…bior la die nk wat ape ngn hidup die, tak kacau korg pon..tak mtk dwet korg pon wei…adehh…

    0

    0
  26. mE says:

    ada aku kesah??? lelaki klu dpt yg mgedik & mlekat sikit…nk2 ada la rupa ckit, sp xlayan…bak kata ustaz azhar, mu mati pucuk ke? tok imam pong reboh…pempuan tu jgn la selok sgt ke llaki…jg mruah diri…btw, apek d best goalkeeper ever!

    0

    0
  27. milah says:

    emmm satu lagi gossip melanda atau sengaja direka semasa kfcm sedang menghadapi game besar. kenapa la korang ni ek..? suka betul kuarkan bende2 mcm ni masa dia tgh bersedia dgn game besar2..? dia main tu utk negara tau, bwk nama Malaysia. xboleh ke bagi dia ruang utk tumpukan perhatian dia pada game?

    0

    0
    • Kopi says:

      moral of the story…dah tau ade jer yg memerhati..time xde game..perangai tu senonoh sket jgn smpai x ingat akhirat…so xdelaa bahan nk dijaja bila nk start game..

      0

      0
  28. abc says:

    Leuniey ni tunang member gua Hisham la… tolong jgn sebar gosip

    0

    0
  29. me myself says:

    adoiii sudah2 la abg nara jgn asyik post cite pasal kfcm ni jer..bg la dia chance nk focus ngan bola..betul ke tak cite2 ni sikit sbyk akan beri impak pd tuan yg empunya badan..please laaaaa!

    0

    0
    • amnr says:

      bkn bang nara je.. kt rotikaya n mediamalaya pn dh ade…

      0

      0
    • mina says:

      bang nara…bang nara…sy xpham ngn bang nara ni..knapa suka sangat sibuk hal kfcm ni..bang nara benci dia eh pas kne sound kat si apek..bang nara ni memang penyibuk besar..bang nara cepat taubat ye..takut anak lam perut isteri bang nara lagi teruk darp apek ni..kesian kat kau ye nara..tak sedar…ummmm…harap2 taubat..belajar tinggi tp bodoh berlapis lapis!!

      0

      0
      • to mina says:

        mina, bukan nara je website media kat malaysia ni. yang nak marah2 kat dia tu apa kes? kalau kau x suka nak baca, jangan la bukak bodoh. org bukak website ni nak tau perkembangan semasa dunia hiburan kat malaysia. dah memang gossip is part of it. besides sometimes nara publish new post pun lambat drpd website media yg lain. lain kali kau x payah nak sibuk2 bukak website ni. GO DIE!

        0

        0
  30. aleeya says:

    asal je Apek nk wakil Malaysia ada2 je gosip yg keluar untuk buat fokus apek hilang…bkn nk myebelahi sesiapa,,ttp fkr2kn lah,,,,,,

    0

    0
  31. Cik piNgu says:

    kesian la awak ek Dahlia Teck.. dlu rampas hak orang skg amekaw!
    Khairul Fahmi ni pun satu, wat malu rakyat Kelantan jer!
    Tak ke mana fames awak tu KFCM oiiii.. Harta banyak pun bukan jaminan. Esok lusa dtakdirkan kaki tu dah xde, nk cari rezeki pakai ape? Mase tu pompuan mane nk tergila2 nk wat pakwe?? So masa Tuhan bagi kesenangan pelbagai ni setia la pd yg btl2 syg n cinta kat awak; dan bukan duk pk carik yg santek, cumey, n dedah sana sini badannyer…. tu bukan jaminan dia akan jg awak bila da takde pape nty okey! pangai awak ni kan sebijik malambangkan ‘kuasa’ lelaki sptmna kata komen ‘kekasih’ kat atas atas, —>mungkin k fahmy tgh wat pilihan…beselah LELAKI!’ padahal lelaki bukan semua mcm tu..n pompuan ni pun satu, apesal u ol tergedik2 sgt kat dia!

    wait n c ajelah…

    0

    0
  32. apekwho?? says:

    good luck leuniey!! ahahaha..teck teck,best x? but no worries, u can join the other 2 girls, buat group wanita2 dikecewakan kfc. meeting bleh buat kat kfc berdekatan,ahahaha… apek apek, ko bajet ko beckham ke??? ahahahahaa…

    0

    0
  33. huhuhu says:

    KFCM taste amoi ni.kahkahkah

    0

    0
  34. Datin Sri Anon says:

    apek,
    susah2 jer semua nak kecoh ko player
    tau la player kebangsaan kan
    apa kata berenti trus dari jadi goalie
    tukau2 awek orang tgk tang tu jer
    peduli hapa ko jaga pintu goal
    tak menang game, tak oleh ke mana2 peringkat yg slama ni tak leh gi
    org tak pedulik semua tu
    i DEMAND you quit playing soccer
    tak der seteruk mana pun org meroyan sbb jaga celah kain pelikat tuh

    LOL!

    0

    0
  35. […] Sebetulnya kami juga masih kabur dengan perkara ini. Seorang yang tidak dikenali telah mencipta satu akaun Twitter dan menghebahkan pada umum yang penjaga gol kebangsaan yang juga berada pada tahap selebriti, Khairul Fahmi Che Mat dikatakan telah putus perhubungan dengan … Continue reading → […]

    0

    0
  36. kasut putih says:

    KFC culture shock? dr nobody tiba2 jadi somebody.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    asal nak ada game beso2 jer mesti akan timbul citer kontroversi mcm ni…hmmm

    0

    0
  38. rain says:

    aku nak tgggu statement dr kfcm… kompem pas ni akan ada kuar punya..

    0

    0
  39. zbm says:

    doh tau apek gelenya n kaki tine, yang hok tine plok, selok2 nok sape suruh. masa putus ngan elia dlu, mmg aku rasa geram ke apek tp hok kedian2 ni, doh jelas2 hok tine pun gatal miang gok.

    0

    0
  40. Dara says:

    yeah! jumpa gamba Hisham~

    0

    0
  41. narajeng says:

    tak paham betul ko nie nara.. time apex nak perform perlawanan antarabangsa untuk negara.. mesti ko wat keluar cite dia.. patot la dia benci ko.. ko leh tak jgn ganggu dia.. dia nak bermain untuk negara.. boleh menjejaskan mental dia kalo dia tau.. apa la ko nie.. tunggu la abis game ke ape.. hal peribadi ada jer.. aduhh

    0

    0
  42. kesian says:

    asal org pempuan belah pantai timur ni gelenyar2 eh… x semua la.. tp kebanyakannya… sori to say

    0

    0
  43. neel says:

    hai…ade je game baru ade je gosip baru pasal apex…bukan nara da cakap bende ni mcm konspirasi tapi sibuk jugak buat post kat sini pasal apex

    0

    0
  44. mak cik tijah says:

    asal nak ade game besar je mule la gossip2 si kerol fahmi ni muncul…x yah la nak sebar kan pape lagi…biar la org tu nak wat pe pun..n tlg la jgn bagi kerol fahmi hilang byk pkir b4 perlawanan..pape pun kerol fahmi…x kesah la ko nak g dating dgn sape pun…ignore je sape yg citer pasal ko..focus kat game!! good luck!!

    0

    0
  45. aishiteru says:

    buang duit je dahlia teck wat suprise party time birthday KFCM aritu…

    0

    0
  46. arshad mahmood says:

    Erm… dah famous macam2 cerita timbul, baik diam jer… lagi bagus…

    0

    0
  47. Bruce Grobelaar says:

    Kenapa setiap kali Malaysia Team ada game penting di mana KFCM adalah pemainnya, mesti akan keluar gossip2 mcm ni. Mesti ada gossip2 terbaru. Tak kisahlah gossip itu benar atau tidak. Tapi, apa motifnya? Dulu masa dia masih dgn GF si Jejari Runcing tu, semua ok2 je. Setiap kali ada game penting, akan kuar cerita2 bagus pasal KFCM. Semua yg baik2. Tapi, sejak dia putus tunang dgn si Jejari Runcing tu, asal ada game penting mesti ada je gossip or kontroversi pasal KFCM ni kuar kat twitter or blog2.
    Takkan lah asyik kebetulan je. Kena ingat 5hb Februari ni, Malaysia akan lwn Bahrain utk kelayakan Olimpik London.
    Asyik kebetulan je kan?

    0

    0
    • same pendapat says:

      betul tu… sejak 2 menjak ni mmg setiap kali malaysia nk ade game bsr jek mesti KFCM ni kene gosip dg prmpn… mmg ade org nk sabotaj KFCM ke… x kn setiap kali game ade gosip kot… hmmmmm…. fikir2 kan lah….

      0

      0
    • Anonymous says:

      Awak dah jawap pun…si jejari runcing tu lah disebalik cerita ni sbb dia memang berjanji untuk musnah kan karier KCFM masa mula2 putus tunang dulu..

      0

      0
      • Bruce Grobelaar says:

        Tak semestinya si jejari runcing. Mungkin ada org yg ambik kesempatan ke atas kes putus tunang KFCM & Jejari Runcing. Lalu cuba utk memburukkan si KFCM … Jejari Runcing jadi mangsa keadaan mungkin.

        0

        0
  48. what eva says:

    ade ke nak kisah games besar ape pon…hello…gossip je pon,bukan boleh patahkan kaki die….apa nak di herankan sgt…

    0

    0
  49. hulalallalal says:

    bg pandangan saya,
    kita patut lihat KCFM sbg org biasa..sm mcm laki2 diluar sne..
    laki2 kat lua sne pun tukar awek slalu…mlukai byk ht wanita juga,,
    tp kte xpenah kutuk bgai nak rak..
    so..KFCM pn sm kn?mgkin sbb dia nm besar…jd ramai yg komen2 n kutuk kaw2 pnya…
    kita harus ingat…ini perjalanan jodoh dia..korg sbg pembaca pn penah gak kn ditinggalkan dan meninggalkn?
    penah gak kn dilukai n melukai?
    Lgpun kita xtahu..mgkin KFCM tak ada keserasiaan dgn elia dan dahlia..o munkin jgk KFCM sorg yg tak setia..byk kemungkinan dalam sebuah perhubungan..
    kita sbg pembaca berita yang masih kabur lg ttg hal sbnr harus doakan dia n beri nasihat agr dia berubah..
    untuk KFCM: jagalah nama baik awk. yg awak dah ciptakan smpai satu Malaysia ni kenal..jaga nama baik ibu bapa awk..jgn kerana seorang perempuan yg belum tentu jadi isteri, ibu bapa awk di cela dan di maki oleh peminat atau pengkritik awk kerana perangai awk…sayang ibu bapa awk melebihi awek awk..
    awk harus ingat jugak, awk terkenal..perilaku awk diperhatikan oleh semua org..tak salah mencari pasangan yang serasi dengan jiwa kamu..tapi salah bila mempermainkan hati wanita kerana mengikut hati dan hawa nafsu perasaan cinta..
    Awk rasa awk dpt protect isteri awk pd hari Dajjal dtg?? Jika belum pasti, baik kemaskini diri awk dalam hal sedemikian drpd terus mncari wanita pilihan nafsu..
    Untuk Abg Nara: mgkin abg Nara dh tahu selok belok pasal dunia artis..mgkin abg Nara dh tahu kemungkinan yg tibe bl wat blog cmni…sy ske bc blog ni..tp kan kalo berita itu masih tidak pasti lg, tak baik untuk di buat cerita di blog ini..lihatla, pembaca mengkritik, menghina..kan tak elok tu…menambah dosa pada yang mengkritik, menghina dan mencela, menambah dosa abg nara (jgn jadikan statement disclaimer abg nara terhadap komen2 pembaca sbg alasan atau untuk mengelak kerana tiada disclaimer utk dosa dlm membuka aib orang)..
    Untuk pembaca: tak salah nak bc blog hiburan…tapi bc sekadar untuk hiburkan diri…bkn bc untuk mengumpat,mencela atau memaki artis…artis pun manusia gak…ingat setiap perkataan buruk yang keluar dr mulut..dihitung…kalo nk komen gak,tulis yg manis2..eh manis ke??
    setiap manusia ada baik dan buruknya ok???…

    0

    0
    • pening says:

      adoila panjangnya…tqla…aku bc kt ayt ats n bwh…

      0

      0
      • hulalalla says:

        hehehhe..sorila..ak pn pning gak..terover sgt…ingatkan tak masuk lagi..tu yg terpost 2 kali..semangat okeh..he

        0

        0
      • liz says:

        aku lgsg tak baca..pjg sgt..padahal aku rajin je baca setiap komen smpai bawah utk elak slh fhm..

        0

        0
      • hulalalala says:

        eh..takpe la..bc boleh, tak bc pun xpe.

        0

        0
      • ingat tu says:

        @liz
        lagi pelik, lgsung x bace pun sibuk nak bgtau..bkn tambah pun pendapatan si hulallalla tu if kau baca ke tak komen dia..kau xbca org len ade yg bce,bajet je ingat kau penting sgt ble bce BN ni?xbce pun nak bgtau..org brsemangat bg pndapat,ade je nak downkn org,konon nk buat hulallala tu keciwa la komen pnjg2 tp xde yg bce?
        hulallala,ko ni lak tau x klau icon ko sama mknenye org yg sama?kau xde bce ke komen2 gtau psl ni kat entry hattan tu,apesal kau buat lg??kan dah mcm bongok2 je situasi kau nie..kesian gak aku tngok haha..

        0

        0
      • ingat tu says:

        @liz
        lagi pelik, lgsung x bace pun sibuk nak bgtau..bkn tambah pun pendapatan si hulallalla tu if kau baca ke tak komen dia..kau xbca org len ade yg bce,bajet je ingat kau penting sgt ble bce BN ni?xbce pun nak bgtau..dia brsemangat bg pndapat la tu,best la kau down kan ckt konon nk buat hulallala tu keciwa la komen pnjg2 tp xde yg bce?
        hulallala,ko ni lak tau x klau icon ko sama mknenye org yg sama?kau xde bce ke komen2 gtau psl ni kat entry hattan tu,apesal kau buat lg??kan dah mcm bongok2 je situasi kau nie..kesian gak aku tngok haha..

        0

        0
    • kazen dato' minah jambu says:

      orang yg sama. aku benci tgk avatar ko. nak menyamar konon…

      0

      0
      • hulalalala says:

        eh hadik2 ni..avatar2 pe ni?
        sy bru first time komen..
        bukan kat sini semua orang menyamar ke?
        kalo kamu tak menyamar, np tak letak gmbar kamu sendiri kt “avatar” kamu tu?
        ish2..ungkapkan sesuatu yg munasabah..

        0

        0
      • rooney macaroni says:

        utk pengetahuan hulalalala….satu email bersamaan dengan satu avatar…..walaupun ko guna nickname lain, tp still guna email yg sama, maksudnya avatar tetap sama….kesian la kt kau ni hulalala…eh wat eva…eh anynomous……loser habis…nak menipu biarlah bertempat….baru first time komen konon….LOSER!!!!! huahuahahaha…

        0

        0
      • hululalalala says:

        khas utk rooney:

        tak kisah la sy loser ke apa…tak ter efek pn dgn kata2 mu yg indah itu..
        mmg sy xthu pasal avatar2 ni..so,itu bkn proof ke yg sy ni first time komen???
        lgpun, semua yg komen kt sini adalah mnyamar..
        kalo x mnyamar mesti ada ltk gambar sendiri, nama penuh ikut kad pengenalan, no ic dan no telefon bimbit mahu pun rumah..mgkin juga alamat rumah..

        awk pnya full name rooney macaroni ke??awk kacukan eh?bapak awk nm macaroni ke?

        0

        0
  50. Name says:

    Ah..bile game Malaysia nak start je..mesti ade gosip apek..ni semua tok jthkan apek jee…dammit la media

    0

    0
  51. hulalalala says:

    bg pandangan saya,
    kita patut lihat KCFM sbg org biasa..sm mcm laki2 diluar sne..
    laki2 kat lua sne pun tukar awek slalu…mlukai byk ht wanita juga,,
    tp kte xpenah kutuk bgai nak rak..
    so..KFCM pn sm kn?mgkin sbb dia nm besar…jd ramai yg komen2 n kutuk kaw2 pnya…
    kita harus ingat…ini perjalanan jodoh dia..korg sbg pembaca pn penah gak kn ditinggalkan dan meninggalkn?
    penah gak kn dilukai n melukai?
    Lgpun kita xtahu..mgkin KFCM tak ada keserasiaan dgn elia dan dahlia..o munkin jgk KFCM sorg yg tak setia..byk kemungkinan dalam sebuah perhubungan..
    kita sbg pembaca berita yang masih kabur lg ttg hal sbnr harus doakan dia n beri nasihat agr dia berubah..
    untuk KFCM: jagalah nama baik awk. yg awak dah ciptakan smpai satu Malaysia ni kenal..jaga nama baik ibu bapa awk..jgn kerana seorang perempuan yg belum tentu jadi isteri, ibu bapa awk di cela dan di maki oleh peminat atau pengkritik awk kerana perangai awk…sayang ibu bapa awk melebihi awek awk..
    awk harus ingat jugak, awk terkenal..perilaku awk diperhatikan oleh semua org..tak salah mencari pasangan yang serasi dengan jiwa kamu..tapi salah bila mempermainkan hati wanita kerana mengikut hati dan hawa nafsu perasaan cinta..
    Awk rasa awk dpt protect isteri awk pd hari Dajjal dtg?? Jika belum pasti, baik kemaskini diri awk dalam hal sedemikian drpd terus mncari wanita pilihan nafsu..
    Untuk Abg Nara: mgkin abg Nara dh tahu selok belok pasal dunia artis..mgkin abg Nara dh tahu kemungkinan yg tibe bl wat blog cmni…sy ske bc blog ni..tp kan kalo berita itu masih tidak pasti lg, tak baik untuk di buat cerita di blog ini..lihatla, pembaca mengkritik, menghina..kan tak elok tu…menambah dosa pada yang mengkritik, menghina dan mencela, menambah dosa abg nara (jgn jadikan statement disclaimer abg nara terhadap komen2 pembaca sbg alasan atau untuk mengelak kerana tiada disclaimer utk dosa dlm membuka aib orang)..
    Untuk pembaca: tak salah nak bc blog hiburan…tapi bc sekadar untuk hiburkan diri…bkn bc untuk mengumpat,mencela atau memaki artis…artis pun manusia gak…ingat setiap perkataan buruk yang keluar dr mulut..dihitung…kalo nk komen gak,tulis yg manis2..eh manis ke??

    setiap manusia ada baik buruknye kn???/

    0

    0
  52. anje says:

    wat goes around cames around.. padan muka ko dahlia

    0

    0
  53. abu says:

    elia bc ni gelak guling2.. =)

    0

    0
  54. kamal says:

    AKU Tk ksah Ko nak buat APa KFCM janji ko main bola malaysia betoi yg lain aku tak ksah.

    0

    0
  55. Alina says:

    Ini lah yang dinamakan manusia pendengki.. Selagi tak jatuh KFCM, dia mmg tak senang duduk.. I wonder.. Apa la agaknya kebaikan yg si pembuat cerita tu dapat dgn menjaja gossip2 murahan seperti ni?? (Selain dosa memfitnah la.. ) Aku tgk, KFCM mcm biasa je hidupnya.. Masih juga berbakti untuk bolasepak Kelantan.. Masih juga lagi berbakti untuk bolasepak negara.. Aku rasa org yg suka menyebar2 cerita2 bodoh ni, mmg la jenis suka mencari publisiti murahan, dengki dgn kejayaan org lain kerana diri dia sendiri adalah seorang yg gagal dan tidak dapat menerima kekurangan diri.. How pathetic!!

    I am not sure how true the allegation is.. and i dont care because for me he is just a human being trying to live.. if he is really a player, so be it.. it takes two to tango anyway.. just because he is the celebrity, then is it the right of everybody to condemn him in public?? Did he ever ask anyone to look him up like an icon?? Did he ever claim himself a perfect person?? Dia pun manusia biasa mcm kita semua la.. Macam la org2 yg dok mengutuk dia ni semua tak pernah buat silap!! Kalau nak tegur, tegurlah cara baik.. Bukan dgn cara mengutuk!!

    But one thing for sure, si pembuat cerita ni mmg la jelas seorang yg desperate.. Satu lagi yg menyedihkan.. ialah pengkomen yg menyokong cerita2 bodoh ni dan sama2 turut serta mengutuk KFCM hanya kerana berpihak kepada bekas tunang KFCM semasa kes putus tunang mereka dulu.. Get a life people!!

    P/s : KFCM, do your best in the upcoming game!! Msia vs Bahrain..

    0

    0
  56. saya lagi says:

    Kasihan kpd bekas awek2 Apek…memang anda dijadikan stok geli2 sahaja. Maka perbaiki lah akhlak diri ok. Sure ada lelaki baik utk prempuan yg dah berubah baik. Dan tahniah kpd bekas tunang Apek. Tahniah sebab awak sudah keluar dari kesakitan hati dan perasaan dipermainkan lelaki player spt si Apek nih. Focus utk berjaya pelajaran yeh!
    To Apex, keep up your good work in goal keeping. Sebab kalu standard awak turun abes la awak. Sure tak kuar coverpage URTV lg tak glemer lg.

    0

    0
  57. Limau Mandrin size M - Kecik bebenor says:

    Sian si Teck tuh… penat wat suprise bezday party, siap upload youtube lagi ..
    Skang,dah clash…. Siannn

    0

    0
    • ketua kelas says:

      tu la psal… skarang dah malu smpai twitter pun nk private kan. tu la org kata, masa bahagia jangan nak show off sangat.. knapa la dia tak blajar dari elia bambam dulu…

      p/s:pasni if jarijemari bambam or dalia teck tu still nak show off gak, memang diorg ni stok tak penah serik la jwbnyaa

      0

      0
    • nad says:

      lain kali biar la b’sederhana…bak kate org2 tua..xmanis klu slalu pasangan b’dating…kate org2 muda??? myb manis kot heheheheh….

      0

      0
  58. mia says:

    buat spekulasi je kan semua. pompuan ni nama luniey natasha.mak dia mmg mak andam famous di kelantan. org panggil kak la. tunang dia nama hisham. anak org kaya gak. bagi saya 2-2 masih muda. mungkin bulan dpn gf fahmi org lain plak. tu hal personal dia kan. dah matang dan bersedia nnt dia akan serius la pasal rumahtangga. tapi saya tak kata saya sokong dia ambik tunang org.

    0

    0
  59. ketua kelas says:

    confirm jejariruncing dok gelak tebahak2 kat dalia teck…

    tp mmg ptot pun apek tinggal kan dua2 org ni… sorg pun tak bleh pakai. wakakaka!!
    bg apek peluang nak dapatkan pasangan terbaik utk diri nya~ ye dak??
    korang yg dok kutuk apek tu mcam laaa bagus sgt, ntah2 kalau korg glamour cam apek2 silap2 buat perangai lg teruk dr dia…

    0

    0
  60. mrs F says:

    yang pasti akaun twitter yg dedahkan cite ni mesti nama HISHAM.. ~>MAHSIH

    0

    0
    • mrs F says:

      kebetulan.. ex tunang si leuniey pon nama hisham.. huhu

      0

      0
      • lin says:

        sengaja ‘org tu’ guna nama si Hisham supaya org sangka ex-leuniey ni..kerja si Elia..

        0

        0
      • PANAS says:

        masa awal aku buka twitter si mahsih tuh masa tu follower dia ada 6 orang ja. dan jeng jeng jeng salah sorangnya adalah kakak si jejari runcing tuh, apa nama dia eh? kaka hering? ehh entah aku pun tak tahu. sekarang tengok balik dah takde, MISTERI TAK MISTERI TAK? JENG JENG JENGGG!

        0

        0
      • Lin says:

        Kan betul aku ckp ada kena mengena dgn si elia tuh…

        0

        0
  61. ShadowofDeth says:

    Si penyebar gosip yang tak tahu kesahihannya ini, jangan sampai Ong Kim Swee jumpa anda di luar sana.

    0

    0
  62. lin says:

    MahsiH (mahsih2 ) ni mesti Elia JejariRuncing..confirm…sebelum2 ni pun si Elia dan kakaknya yang banyak mengarang cerita macam2 pasal KFCM.. :P

    0

    0
  63. suanne says:

    kalo baca twitter MahsiH tu, ktuk Apex kaw2….gila talak la tu..mmg patut la Leuniey putus ngan ko pun…mcm org gila jer..apa pun…kami sokong KFCM.

    0

    0
  64. crash says:

    abg nara, selama nih aku xpernah pun komen kat blog ko nih. tapi ni aku dah rasa geram dah. ko org malaysia ke org mana nih. ko tau x esok lusa apex nak main bola wakil malaysia. ko ada link dengan org yg busuk ati tanak bagi Malaysia menang ke. sedih r ko nih..kalau pasal artis, lantak ko la nak bagitau ape pun. tapi kalau pasal isu org yg nak wakil NEGARA KITA ni, aku rasa panas semacam je. Ko memang x sayang negara ko sendiri ke ape. Kot ye pun, biarlah match tu berlalu dulu. APSAL KO TAK SABAR SGT!!!!!!

    0

    0
    • nad says:

      wei crash ngok! …suke ati la nara nk cte psl spe pun.. psl kfcm ke..ni blog die bkn blog ko..klu ko nyampah.xyah baca ok..dah name nye blog gosip so die cte la psl gosip yg tgh hot skrg ni..xda kne mgena dgn apek yg nk wakil m’sia ke ape ok…emo lbh la ko ni… adik apek ke??? hahahahah….

      0

      0
    • ron says:

      hah…geli tekak aku bc “selama nih aku xpernah pun komen kt blog ko nih”..
      padahal dh berjuta2 komen ko dlm ni..

      0

      0
      • ingat tu says:

        hahahaha!adoiii lawak la kau crash..!cuba kira komen kau bpe bnyk icon kelabu asap kau tu berserakan disetiap entry

        0

        0
    • abu says:

      crash bongok.. dh komen byk kali..igt org x tau ke.. budus

      0

      0
  65. Amenda says:

    Main tepuk amai2 baru ada munyik… kalau tepuk sorang2 tak munyik lor.. Aku tak rasa salah apek sorang pun. Biasa la, ada manusia yang gigih berusaha bukan untuk memperbaiki diri, tapi nak menjatuhkan org. Udah2 la tu… yang si pompuan2 ni..tak baca beautiful nara ke? =) takkan tak tahu history apek ni. Nak jugak. Takkan berapa bulan kau bertunang then putus, nak salah org… guano mu.

    0

    0
  66. hehehe says:

    apa2 jer la bdk apek nie…tah yg nie bapa lm pulak thnnye…nie kalo nikah pun 3 bln dah menyasau cr pempuan br…ko nie apek blh kawin 4 nanti nie dgn perangai mcm nie…semua awek2 bajet cun n seksi tak ingt dunia…islam ke tak pun dah tak tau kalo tgk dr pakaian awek2 ko nie…

    0

    0
  67. rianda says:

    wow! lagi cun dari si kering kontang dalia tek! hahaha. ni baru sepadan. hey yu dalia.. ready for new game? hahahahahahha.

    0

    0
  68. Rj Firna Aliesya Rj Ba'idulahyan says:

    i sokong KFCM..da pegang2 sume girl ex dl..so cr yg len..sape nk wt bini kalo dah d sentuh??

    0

    0
  69. Mak says:

    Hanya minat KFC…kfcm x muhahahaha…

    0

    0
  70. ina says:

    elia baca kompom tsenyum.xpela lpas ni tah awek mane lak kan.aku rasa taste apek ni pada nama pompuan yg pelik2 la.papepun, tgu la KARMA wahai apek!

    0

    0
  71. nad says:

    boring dgr cte psl kfcm ni..football player yg lain famous & bagus jgak tp xda la kontroversi..xabs2 cte psl pompan..psl skandal..sooooo boring n myampah! prestasi kfcm kt padang pun nmpk cm dah kurennngggggggg jerrrrrrrrrrr!!
    better lg farizal marlias (keeper n9)…farizal jgn ikut prangai si kfcm ni dah leee…

    0

    0
    • ShadowofDeth says:

      farizal marlias better?
      hahahah…lawak la ko ni…patut msuk rja lawak 6…hahaha…kuikuikui!!!

      0

      0
  72. blog pink says:

    KARMA dimana2….muslim ahmad juge yang baik……hahaha…luv muslm!!!!!

    0

    0
  73. akulahpompuanittew says:

    game besar satu hal, kalo x nak org citer yg buruk, jgn wat perangai burukkkk!!jangan salah kan org yg bercerita, salahkan tuan pny badan yg x serik2 wat hal!!ni sampai tunang org pun nak sapu apa ke hal nya??jgn pasni bini org plak apex!!!

    0

    0
  74. crash bang says:

    Kalau ko rasa ko kenyang dengan sebarkan fitnah, teruskan lah wahai abg nara woi……. Ko pun bukan suka tgk Malaysia menang…

    0

    0
    • aduhai nye pon says:

      Ya Tuhan, banyaknya dia komennnnn. Konon org xtau la awak tu org yg sm. Bc2 blk mcm org gila pon ada. HAHAHAHAHAHAHAH, semua yg prasan dia ni sila LIKEEEEE *larikkkkk*

      0

      0
  75. blogpink says:

    wat so eva…tq bang nara untuk gossip ini..kalau x msti terpedaya debgan suara kepit dan bajet innocent apek jual sayur tuh…(kate mahsih2)

    0

    0
  76. handpon rosak says:

    aku heran la cewekz2 kat smnjung ni tgiler kn sngat gan apekz,na ckp kacak tak juge,mainan ny kali power….but tuk cewekz2 smua tak pya la na usha gan c apekz tu,dier cri ppuan tuk bgi hilang bosan ny ja tu bukan tuk serius pnya……haha…ciann…puuiii..

    0

    0
  77. Na O Mei says:

    Hrp2 ada seorang seseorang or seorang wanita yg boleh membuka mata & membawa KFCM ke jalan yang benar.
    Serabut kepala dgr mcm2 cerita yg makin menjadi2 ttg KFCM. Entah benar entahkan fitnah.
    Jgnlah di jatuhkan maruah dgn cerita2 buruk sebegini.
    Dh macam kemestian lah pulak – setiap kali ada game mesti nak kuar cerita2 sensasi ttg KFCM.
    Beberapa bulan sebelum ni tarak pun…

    0

    0
  78. triple j says:

    just nak cakap “PADAN MUKA KAU DAHLIA TECK! DULU SUKA SANGAT AMBIL TUNANG ORANG, LA NI RASAKAN BILA BF DAH KENA RAMPAS! JEJARI RUNCING ATLEAST RAMAI YG SIMPATI JUGA, TAPI JGN HARAP U AKAN DAPAT SIMPATI YG SAMA!”

    pueh hati i huhuhu

    0

    0
  79. why so serious.. says:

    eh.. aku x percayalah.. apex busy training kot.. mne ade masa nak men2 pompuan ni.. perasan lbeh la pompuan2 dgn dia ni.. ntah2 apex layan sikit je dah tangkap jiwang lbeh2.. bangang!

    0

    0
  80. jessy says:

    mungkin gosip je kot.. tgk gmbr tunang dorg grand giler.. kesian kt tunang tu yg ikhlas syg kt awek ni… xkn la mudah sgt ditinggal2kn… kalau btul mmg patut la meroyan….

    0

    0
    • handpon rosak says:

      klu btul pn ppuan tu yg rugi besar klu apez tinggal kn dier nti,tak ker nyesal ppuan tu bgi ptus tunang,bgus2 da ader org na kn ppuan tu snang2 ja na bgi putus…tula ppuan skrg ni gila glamor…haha

      0

      0
  81. gepeng says:

    We at 10bucksphoto just removed post on “Leuniey + Hisham Engagement Day” as requested by client. tq!

    —-dah remove oleh photographer..bagoslah…mcm2lah kau ni KFCM…nak buat camner..ko dah masuk selebriti sukan omputih plak…popular..

    0

    0
  82. Jiran Nara says:

    baca tweet apek,sblum dia gi game,dia ada bilik klate,mgkin tulah sbabnye.dn mgkin itu terjadi dn jdilah gosippppppppppppp yg meluas 1malaya…ape pun kita tunggu dn lihat,tklama kluarlh knyataan apek stmen bagai….

    0

    0
  83. cicakiut says:

    Rezeki kau lah apek… bukan hensem mana tapi dapat rasa mcm2….

    0

    0
  84. Aku tak faham says:

    AKU TAK FAHAM STATEMENT NAK JATUHKAN APEK.

    APEK CARI MAKAN JAGA GOL LA BUKAN BERLAKON OR MENYANYI.

    APEK BUSUK JAHAT KE SELAGI DIA JAGA GOL MALAYSIA ELOK ELOK, SELAGI ONG KEE SWIM KEKALKAN APEK DLM TEAM PLAYER, SELAGI TU LA DIA TAK JATUH.

    APELAH BANGANG STATEMENT PENGOMEN2 KAT BLOG NI

    0

    0
  85. Reena says:

    Putus ko? Jange lupo uplod video deh..wat video supo hok surprise besday party.. huhuhu..tu lah, poyo sgt nak tayang satu malaya. Org baru komen suh jaga muka, meroyan mengadu kat apek sampai apek pun allergic ngan nara..so skng ni ko meroyanlah sengsorang pasal apek suara kepit (bak kata MahsiH2) dah berpindah goal post..skang ni dia jaga le-u-ni..pasni, sesape rasa nak try apek, sila amik no. k..mana tau sangkut..

    0

    0
  86. aku says:

    Salam,
    aku pnah jumpe ngan leuniey… if not mistaken, mak die mak andam terkenal kat klantan… leuniey ni keja kat kedai mak die & pnah jadi jurumekap kazen aku ms wedding… die cun gak tp mekap die agak tebal…
    sekian

    0

    0
  87. Meleih says:

    Aku tak kesah la kalau KFCM ni masukkan batang dia kat lobang sepuloh pompuan pun, JANJI DIA POWER JAGA GAWANG HARIMAU MALAYA!! AUMMM!!!

    0

    0
  88. titi says:

    haha.pdn muke si dahlia tu klu btl2 jd mcm nie.dlu mse die rmpas tunang org ta fikir plak prasaan org lain.hope ari ahd nie ta bolos la gawang malaysia wahai ‘player’haha

    0

    0
  89. princess says:

    lawa la jugak….dari korang tah muka cam ape….aku rase dalam banyak2 gurl dia..elia yang paling tak lawa..sebab dia debab..tak reti nak jaga badan…tunang dah lari baru nak meroyan…

    0

    0
    • jiran Nara.. says:

      Princess……berarti awk lum tengok Elia yg sekarang…cun melecun lah lebih ramping,cantik dn jaga aurat itu yg pentik,dia dh berubah 100000000% sudah….awk tenggok kt blog dia..

      0

      0
      • ketua kelas says:

        kipas susah mati elia dah start dahhh… setakat tengok kt blog je awak cukop yakin ker dia dah 100% berubah. dia dah jaga aurat bagus, tp jangan sampai tahap ‘riak’ cukop la.. tak elok tu

        0

        0
  90. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh boleh jalan lah ngan si elia tu nyampah !!!!!

    0

    0
  91. ar4style says:

    Ini sume khabar angin. Kelab Peminat Khairul Fahmi dah maklumkan jawapan yang sebenar.

    0

    0
  92. aku kesah? says:

    xpyh nak jejari runcing sgt lah..over lebih,bajet bgus je..menyampah okeyyy…ikt suka hang lah pahmi oiii..jgn dok bg bolos gol sudah..

    0

    0
  93. adikangkatfahmihaha says:

    mak sy ckp ‘tggu je la hukum karma wahai apek’
    sy lak ckp ‘nie hukum karma utk dalia’
    yg sy x phm,ade lak komen2 yg ckp si elia yg rancang sume gosip2 nih..
    haha..lawak pn ade.nape xde lak yg tuduh si teck teck tu yg rancang gosip nie?
    mne la taw sakit hati kenn..
    aissh…yg keeper nie lak lau xde angin,masakan pkok bgoyang.
    aku kesian kt mak dia.lam paper mak dia ckp ‘jgn buruk2kn ank sy’
    tp si anak dia nie sbenanye yg mnyerlahkn kburukan diri sdri.
    ehmm ape2pon tggu je la komen dr apek.
    dia akn ckp si leuniey nie “ADIK ANGKAT” dia.
    x caye?wait n see =)

    0

    0
  94. ayunsam says:

    KFCM da ada bimbo baru la. Twitter MahsiH tu mesti nama dia HishaM kan?

    0

    0
  95. akublues says:

    nara..nara,..dah2la jadi babi jaja crita org sana sini.buat entry mcm gampang,mclah xde citer lain..padan muke ko kene sound dgn kfcm aritu..hahah nara mcm babi jaa

    0

    0
  96. meeradriana says:

    hahahaha..
    dahlia dah dapat rasa apa yg berlaku kat elia..hihihihi
    bestnyer..
    ok what Leuniey ni..lawa tuh..hahahahaha

    0

    0
  97. ainaesther says:

    dengan semangat waja, tekun dan gigih aku baca dan like comment-comment kat sini. peluh2 rasenye kalau benda nie tulis atas jalan.

    0

    0
  98. haniryan says:

    elia, dahlia, leuniey…. lebih kurang jer nama aweksnya

    0

    0
  99. ko memang bodo kan, khairul fahmi. aku ni dah habis hot stuff ni. kalau tak takkan ko pun tinggalkan tunang ko jejari runcing tu.

    0

    0
  100. i lagi cantiques says:

    macam pondan je muka dia ni.

    0

    0
  101. nor says:

    ala bukan cantik sgt pun ppuan ni…tgk muka tau dah cucuk botox…pipi tegang semcm jer…eiiii

    0

    0
  102. takde choice sgt ke kat mesia ni.. says:

    kfcm?takde selera nk komen abt him.bkn sehensem AA pon.kaya pon tak..duit jer lebih skit time menang game.so,dptlah imbuhan skit..time sihat ni,time org nak lg,bole la hidup senang skit.time kerjaya dah malap nti,munculnya pemain2 muda yg lbh hebat,malap la balik..mmg cenggitu senario kerjaya bolasepak mesia.so,sape2 yg trgila2kan player mesia utk dibuat suami ..pkirlah byk kali..

    0

    0
  103. asha says:

    ni mesti anak gajah jari kontot yg wat citer. huhu

    0

    0
  104. lina says:

    abg nara.
    agak-agak lah nak bergosip pun.
    ingat sikit bini tu tengah pregnant.

    0

    0
  105. princess says:

    macam2 ubat dia iklan kan kat blog dia..kurusnye tak jugak..tang mana yang kurus tu..pompuan ni kene pandai jaga badan..baru husband tak lari..ni belum kahwin pun tak pandai jaga badan…camne…tutup aurat tu bagus lah..tapi belum tentu dia cukup baik untuk di agung2kan…tapi aku mmg tak berkenan ngan elia tu…dah la debab..pastu gila glemer…

    0

    0
    • pricess shrek says:

      ko ni duduk gua mana?skang dh xde cite psl elia, skang ni psl si teck plak..nak komen org gemuk la huduh la, kau tu buduh x kira..cer tunjuk skit muka ko,nak tgk lawa sgt ke? ntah2 mcm rupa beruk mak yeh tak?? ahahahaah

      0

      0
  106. Yunny says:

    Komen kat sini sume nampak mcm tak bernas n tak cerdik.org kelantan je kot yg sibuk sgt nak taw pasal budak ni.hoho.

    0

    0
  107. ulaaaaaaaalaaaaaa says:

    kalo kau la…..KFCM kalau nak bidandingkan ngan shafie sali aku rasa syafie lagi ok…..takder la masalah sangat bab2 pompuan ni…nak kata bab duit aku rasa shafie lagi banyak….bagi aku pompuan pisau cukur boleh la isi borang…mana la tau kot pastu ni KFCM dah bosan ngan awek dia skg bleh la take over tempat ex dia tu……dapat la buat isi perut buat makan setahun dua ni……..

    0

    0
  108. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a
    link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
    Thanks!

    0

    0