Written by AbangNara | October 23rd, 2009

Wah, wah dan wah sekali lagi. Ingat lagi tak dulu kami ada citer pasal artis mintak dildo daripada kekasih? Skang nie dah ada sambungan citer tue dah. Kali nie artis nie dah clash ngan pakwe dia so dia tinggalkan dildo tue kat rumah sewa pakwe dia dulu. Konon sebagai kenang-kenangan la nie. Aceh ~~ Romantis gitu ~~

Yang paling penting menatang dildo nie bukan satu jer tau, tapi ada sampai 3 tue. Ish,ish dan ish sekali lagi. Memang hebat betul nafsu artis wanita nie. Tak cukup satu, kena guna 3 menatang alah tue baru leh dipuaskan. Mungkinkah sebab tue jadi punca dia clash ngan pakwe dia? Maklumlah si pakwe tak larat nak melayan nafsu aweknya tue.

Tapi pakwe si artis pompuan nie bukannya nak buang dildo yang ditinggalkan kat rumah sewanya tue. Sebaliknya dia simpan tue beb. Wat kenang-kenangan dan untuk mengingati betapa nakalnya bekas awek dia tue. Pergh ~~ Memang romantik dan jiwang karat betul lah si pakwe artis nie. Simpan sisa-sisa dildo bekas awek dia pernah guna jer.

Persoalannya di sini, siapakah artis wanita ini? Sesungguhnya kalau dapat tahu memang sangat ekslusif gitu ~~~Kalau boleh, kami nak interview dia tanya kat mana dia beli menatang alah tue. Kot-kot leh jadi direct seller untuk artis-artis lain yang memerlukan. Hehehe.

146 responses to (GOSIP)Permainan Seks Sebagai Kenangan, Memang Hebat~~~

  1. Lady_Dea says:

    Apelah nak jadi artis2 skang neh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. BumBLeBeE says:

    macam2 laa artis skang nih…. bler masyarakat pandang rendah kt golongan artis…pandai plaks nk melenting…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. violet says:

    huhu…
    sapa la tu…
    jeng3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. violet says:

    law kak nara taw
    meh ler share2…
    huhu..
    skodeng baek punyer
    wawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. BumBLeBeE says:

    dpt email gmbr ibu kepada alia budak 3thn yg meninggal sbb kene dera ngan nigre tuh… eiii…kalo laa mahkamah leh jatuhkan hukuman ape yg berlaku kt budak tu pi buat balik kt dier kan bestt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dynna says:

      betul bumblebee…rasa mcm nak sepak terajang je mamat sudan tu..sian arwah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dayangsenandung says:

        betul3…mcm mane la pempuan 2 leh jatuh cinta nagn mamat itam 2!!!!!!muskil la ku…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. anor says:

    cam menarik je nak tau sape…
    sungguh tak beradap artis itu
    ko ingat ni Hollywood ke???aduh!!! rosak rosak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. zuinita says:

    betol ke ni? kalau betol BN cakap terus sape artis 2. kalau BN pon sekadar menulis cite yg dia sendiri tk tau, lbh baik jgn. Nnt jadi fitnah & yg lebih penting, memalukan semua artis d malaysia je… ita ni pon org malaysia. Saya cabar BN untuk sebut nama artis 2, kalau tak, saya nasihat kpd semua pembaca blog ni…. “JANGAN PERCAYA”!!!! ini sekadar artikel untuk memperbanyakkan gosip. Coz tak da cite lain nak dikeluarkan, t’paksa plak buat cite. Sori…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBeE says:

      tapikan…kalo dh bgtau terang2 saper artisnya..dh kire mengaibkan org pulak tau…..jangan lupa~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady_Dea says:

      Citer nie bukan bermula dari BN lah….dah meluas gosip nie dalam paper dan dah agak lama juga gosip nie tersebar . dah nama pun gosip.nak percaya,percayalah.x nak percaya , wat x tau je…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry says:

        bukan si pasa, ek..? die kan baru putus cintan dgn libaq….??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBeE says:

        betul tu lady dea…pokok pangkal diri sndiri antara nak atau tak nak percaya… BN x paksa pun suruh percaya…terpulang pada masing2 menilai…dan berteka teki sndiri kalo nak…kalo taknak…abaikan~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady_Dea says:

          huhu blackberry…xkanlah si qabil tu nak simpan natang cam tuh.ekekeke.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cerita ni bukan mula dari BN,,harap maklum

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady_Dea says:

          Cume yg kureng baca paper je cakap citer nie bermula dari BN.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zuinita says:

          hey, korang tau baca ke? sy cakap “kalau Bn sendiri pon tulis cite yg dia sendiri tak tau”….itu bukan bermaksud sy ckp ini cerita bermula dari BN. tp maksud sy BN sendiri tk tau sape artis 2 n tak tau betol ke tak cite ni, so jgn mengelirukan org yg baca.. mengaibkan??? kalau mmg betol, apa plak mengaibkan??? Berani buat, berani tanggung. kalau nk fkr aib, kita jgn siar siapa perompak, perogol, pembunuh. Takut mengaibkan mereka.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBeE says:

          cik zuinita… aku bukan mencarik psal di sini…tetapi lain kali check dulu ape itu mengaibkan… jgn hanya ikut logik akal jer mengatakan kalo bitau perompak, perogol, pembunuh itu juga kategori mengaibkan…
          ko surf kat website agama pun…ko takkan jumpa hadith2 yg mengatakan sedemikian.

          Allah SWT berfirman: “Janganlah kamu mengintip (mencari keaiban) orang lain.” – Al-Hujurat (49):12

          Oleh itu, janganlah kita semua disibukkan dengan mencari atau mendedahkan keaiban orang lain. In this case, sebok mencabar suruh BN dedahkan nama artis tersebut…~~ wallahualam…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kerani says:

          kalau nk borak pasal aib ni, baik x payah lah. kita sama. gossip ni pun dah dikira sebagai aib. silap2 fitnah.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zuinita says:

        ooo….nak percaya ke tak??? kalau dah disodok ngan cite yg tak betol setiap masa, last2 kita pon ingat benda yg tak betol 2 betol. semua org kutuk artis malaysia,sebar kpd kwn2 or kenalan. kan dah fitnah nama 2.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBeE says:

          tepuk dada tanya iman…kter di suruh untuk menjaga LIDAH dari bercakap perkara2 yang lagha…~~

          bercakap bende yg berilmiah aje kalo takut ape yg dicakapkan tu belom tentu sahihnya… takpun x payah nk baca ruangan gosip kalo takut terlepas cakap. baca ruangan news tentang2 fakta2 jer…

          ape nk kechoh? isk iskk~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady_Dea says:

          cik zuinita,lenkali kalau agak2 xnak disodok dgn citer yg x btl,jgnlah masuk blog gosip ke blog yg ade unsur2 fitnah ke….semua org ade hak utk menulis,membaca sekaligus mempercayai .kalau x nak percaya , dahlah.tak payah nak kecoh2 . ntah ape2 je….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • apelh lol sgt korg ni…lg satu lu minah..lu kuar ayat al-quran tp masuk sni gak..ai..hampas kelapa…

          wei senng citer kn jgn buka aib org lh lol…

          klu ko ahu kbrukn org..ko senyap jgn bg ahu org bongok pstu ko nasihat lh org tu..k klu dia dh berkali2 ko bg nasihat xberubah baru buka aib dia bg malu..lol..klu cara itu leh sodarkn dia..

          btul x?tu baru btul…ni x men dedah je aib org..wei glh baca fiqh byk2…bab2 aib ni…

          lg satu…klu BN ni siar kn berita yg boleh membuat korg ni nk percaya ke x…bek xyah baca…

          koz bodoh namany klu siar kn sesuatu tanpa bukti yg jelas…pstu ko gaduh2…xtau btul ke..x…tu bangang kite leh kategori kn org giler…lol

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry says:

          panas3…. huiiiiii…. basah dah ketiak aku nih baca komen2 korang nih… dah jadik cam ketiak scha dah nih… bang nara, nak mintak adidas satu, leh..???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fauziah says:

          xnak la citer xbetul, kalo mmg tau saper cakap jer la namanya baru la xjadi fitnah. tapi kalo BN xnak cakap siapa, xper jugak tp BN tu sendiri kenala tau kejadian tu mmg berlaku, jgn BN dok sebar benda BN sendiri pun xtau betul ker tidak. ni dah gaduh ni, announce la skit yg citer ni betul cuma BN xnak kasi tau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. pening says:

    Betul ke citer ni…tu la..ni semua pengaruh tgk ‘citer2 biru’ la ni…budaya omputih x senonoh tu jgak yg nk d ikut..ish3..ape nk jd dgn dorang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. siezan says:

    macam2 hal la org sekarang nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. izzat aziz says:

    cuba shortlist kan artis yng bru je clash, ataupun baru persn dia dah clash.. tentu ada seseorang di keplaa tak gitu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry says:

      yg baru clash (d latest ialah akak pasa ngn bg qabil..) dorg ker, hah..????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ammey says:

    pmpn apa cm 2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ANneDeSilva says:

    hurmm…
    bahaya nie…
    sape la agaknya tu ekk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ANneDeSilva says:

    bahaya tol dorg ni…
    anne dlu tak tau ape tu dildo..
    la nie dh taw..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    bnyk nye keja………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. hantupensil says:

    ish2..dasyat gile..
    nafsu kude ke hape..
    huhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. pinkypanthers says:

    mesti artis 2—-
    sbb diakan baru clash ngan p.we dia…
    hahaha…
    jgn mare…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    dosa dosa dosa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ANneDeSilva says:

    anne ngantok gilerla…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ANneDeSilva says:

    nganntok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. ANneDeSilva says:

    esok cuti,…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. pinkypanthers says:

    dh nk start dh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ANneDeSilva says:

    aries hang bila maiii KL??
    anne dh belikan air tin coca cola utk hnag nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      utk aku xde ke..
      huhuhub

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        abg aries bru mnggla…
        x nk la syok2x sngt…
        krng mak marah lak…
        heheheheh

        lg pn…
        dt yg mira smpn tu…
        mira ksi mak bt kndri…

        insyaallah..
        ujung thun ni…
        conpon….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          ooo…
          tp anne takot jek nk simpan lama2 benda tu ntah kemana lak g nya nanti air tin nie..huhuhuhu
          takpela kalau ujung tahun ada rezki aries anne bg la air tin tu kalau takde lain2 kali beli la k..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBeE says:

        sian antu nak jugak….ekekeke

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lanToK LeW says:

    erkkk….dildo tu menatang alah pe ek??? x pernah dengar pon…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      dh kawin sok tnya hubby yerk…
      skuk ni lau lum kawin jgn tnya bf plak nnti malu dia nk jawab…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. pinkypanthers says:

    huh …
    bonus xde…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ctzen says:

    ish, apo ni, cite menda2 tang ni
    tgugat bn kang
    xbes ar cam nih, xmo ar gosip2 cam nih ek
    kawe xsuka ah, bencik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. gosipgurlfea says:

    dildo tu menatang pa ………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ..dildo tu ape wei…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. zaharibb says:

    benda tu kat chow kit pun ada jual. Kat tepi jalan lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bangiperdana says:

    apalah yang sedap sangat dgn dildo tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Tabligh25 says:

    Gosip dgn fitnah benda yg sama jer..cume gosip digunakn tuk para artis n tuk meyedapkn seme org…SESUNGGUHNYA DOSA FITNAH ITU LEBIH BESAR DARI MEMBUNUH…tepuk dada tanye IMAN masing2…Jgn sampai kat padang Masyar nanti merangkak2 cari org yg difitnah tuk mitak maaf….Pikirlh sendiri…Dunia ni sementara jer…Tnggi mane martabat seseorg tue pun,dihadapan Allah semua same jer melainkn amalan masing2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. kak jusmate 5 says:

    ish ish ish sampai bgaduh korang yek tentang dildo..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. izzu says:

    aku tahu lah sapa artis tu.alah…ya bru jer clash ngn pakwe die heboh 1 malaysia baru ni..tulah orgnye…takkan tekleh teka kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. abg jack says:

    pakwe nye budak tu laaa ..x kan x tau…makwe nya plak nengok pun tau…mmg nafsu kuda….asik nakkkkkkk jeer
    ..sapa yg larat…ala makwe die tu prasan cun ..ada lesung pepet…x kan korang x kenalll…klu x tau…tunggguuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. sapa nama dia yg sbnr..takat dildo baik x yah crita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Yoy Cullen says:

    gua da komen rasenye..
    kne delete ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. mm….memalukan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. leezchumel says:

    Ntah2 si Jue gedik nga jehan Miskin….hahhahahhahah;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. nobody says:

    menatang apa dildo tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Lisa says:

    And how exactly that you know about this pun buat I terfikir2 sapa la agak nya your source ni. This is a very intimate matter, pun orang tau jugak. TAPI taktau sapa artis dia??? Hmm.. sangsi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. unknown says:

    akma – minah tu mmg gila sex!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. pisang says:

    aku pnya lg bsar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. siapa ek artis tu..misterinya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. affa says:

    apa barang main dildo???!! klu dah terlebih nafsu tu, bek tarik 3 ekor mamat negro baru rabak! padan muka!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. vvvvv says:

    boleh tanya, dildo tu amenda???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. KEKambing says:

    dildo mcm kayu golf tue.. bc jln cerita kat atas pn dh tau dildo tu apebenda..

    apelah si INTAN LADYANA nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. watashiwa says:

    To v v v v v ….dildo tu alat yg digunakan oleh pompuan utk memuaskan nafsu sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. fanta says:

    dildo tu hape?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. katakau says:

    aida aris ker????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Nid says:

    kc klu lg..
    ciri2 artis tu..
    n rase2 sape yg taw kc je name artis ni terus..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. gurka says:

    x yah tau la… kadang2 kalu ajak lelaki bising (heboh)
    ambil gmbar lak tu, so dildo la… gitula agaknya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. porno izle says:

    Hi. I just noticed that your site looks like it has a few code errors at the very top of your website’s page. I’m not sure if everybody is getting this same problem when browsing your site? I am employing a totally different browser than most people, referred to as Opera, so that is what might be causing it? I just wanted to make sure you know. Thanks for posting some great postings and I’ll try to return back with a completely different browser to check things out!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. I like your way of writing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0