Written by AbangNara | April 8th, 2010

noradanishfashasandha

Seiring dan sejalan dengan kemajuan teknologi, wanita-wanita sekarang tak bergaduh dengan cara tarik rambut dah. Itu semua old fashion. Dah tak glamer dan gaduh-gaduh tarik rambut, tarik tudung dan cakar mencakar sesama sendiri.

Teknik terbaru yang digunakan ialah perang mulut menggunakan Twitter. Itulah nampaknya yang sedang dilakukan oleh 2 artis popular tanah air kita, Fasha Sandha dan Nora Danish.

Rasanya semua bermula apabila Fasha Sandha diboo semasa malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009. Nora Danish dengan pantas telah men”tweet” sesuatu.

twitter nora danish
Namun Fasha Sandha tak mahu mengalah dan menjawap. Mungkin bengang dengan kata-kata dari Nora Danish.

twitter nora danish

Sebenarnya banyak lagi tweet-tweet Nora Danish dan Fasha Sandha yang agak panas yang rasanya ditujukan kepada diri masing-masing. Kalau korang nak tau kenalah follow Twitter Nora Danish dan Twitter Fasha Sandha.

Nampaknya sekarang artis Malaysia dah tak perlukan suratkhabar untuk meluahkan rasa bengang diorang. Guna Twitter lagi bagus, cepat dan berkesan.

193 responses to (GOSIP)Perang Twitter Antara Nora Danish Dan Fasha Sandha?

  1. pencil says:

    wow!!interesting….hehehe..

    0
    0
      • wow! memang hot.. baru je pg td baca tweet FS ckp yg dia dan jejai memang ada affair dan pasal kahwin biar masa dan jodoh yg mnenntukan.. btw, dia ckp skrng ni dia taknak terlalu serius ngan jejai sbb dia pun bz dan bg pluang kat jejai utk have more time ngan beliau..

        btw, FS + ND + jejai 2×5 je.. semua sama. kui3 =))

        0
        0
        • *pembetulan:

          dan bg pluang kat jejai utk have more time ngan ANAK beliau..

          0
          0
        • weiya says:

          betul..benda ni tak kan jd kalu bertepuk sebelah tgn..salah jejai sama..lg ND pun kaki clubing gak kan..jd antara ND ngan fasha sama..cuma fasha yang ambil hak ND..sbb tu fasha lbh dikatakan jahat

          0
          0
        • ILANG RESPEK says:

          well…ak da x respek dgn nora danishhh….so not professional…korang da cerai kan apa lagi nak kecoh2…u shud be thankful yg komfem2 jejai tu X LAYAK jadi suami kalo dok sibuk ngn betina lain…even korang da ada anak kalo da bukan jodoh u ADMIT IT!… tayah la nak tunjuk perangai x matang tu kat SATU MALAYA NI CIK NORA DANISHHHH OIII! makin lama makin tunjuk lak perangai si nora danish ni… DIAM X BERERTI KALAH…so bile die buat perangai mcm ni die pon LOSER jugak…lantak pi la FASHA SENDAT tu nak menggeser ngn jantan mana pon…igt balasan Tuhan itu PASTI! satu hari nnt FASHA P.A.S.T.I akan terima sume balasan2 kerana merosakkan rumahtangga org… so NORA…stop being childish and nonsence…nnt lame2 satu mesia ilang respek ngn u..

          0
          0
        • futuremagistrate says:

          aku sokong ‘ilang respek’…aku rase bender dah berlalu..mmg lar luka di hati saper yg tahu..tp dah lar tuh, chin up…just move on…si jejai tuh pon takder lar ensem maner,kaya jerk lebeh…so utk ND…jgn lar pasnie dr org ramai sokong, tewos dah tak mau sokong…

          0
          0
        • DolceNCabbana says:

          aku pun agree ngn kau”ilang respek”..so not profesional…nie kes dendam nie…dndam xberbalas mmg camnie..nk2 pmpuan yg dua2 pemes n ade rupe..mmg xnk klh ngn gurl lain.hahaha..aku pun if kat situation dorg mmg aku ngn diamkan diri…be profesional..tuhan tu adil..mmg skit ati xkan sudah..tp ade akal kan??gune akal kpndaian kite tok owg lain respek kat kite..sume leh nilai keperibadian kite…kite baek owg lain le nilai nye…so xyah la wisau2…kite benar akan ttp benar…ermmm…so sad la gak nora danish nie…slh die gak..terlalu admired sgt ngn beautiful diri..kan da MAKAN DIRI sndri…be matured lar..da ade anak plak tu…continue je idup…dorg “itu” akan ASHAMED sndri nye!!conpom nye…

          0
          0
        • ILANG RESPEK says:

          ni keratan dari portal murai…

          Berita Harian hari ini mendapatkan reaksi Nora Danish tentang kenyataan Fasha Sandha dalam Harian Metro semalam yang mengatakan dia (Nora) turut tertekan dengan gosip yang mengaitkan Fasha dengan bekas suaminya, Rizal Ashram Ramli.

          “Jangan kaitkan nama saya. Jelas di sini, saya dan dia (Rizal) sudah tiada apa-apa ikatan dan tidak perlulah mengaitkan nama saya lagi dengannya. Apa saja yang ingin dilakukannya adalah di luar bidang kuasa saya dan itu haknya. Apa juga yang berlaku di antaranya dengan aktres itu atau sesiapa sekalipun, bukan masalah saya lagi,” katanya.

          So apa perlunya lagi ND nak kecoh2 pasal FS ni lg? cakap x serupa bikin la ND ni..we all tahu parut tu akan selamanya ada dalam hati Nora…tp..redha la..jangan nak terus2 jatuhkan nilai diri sendiri… ingat ni lagi sekali wahai nora danish.. DIAM TIDAK BERERTI KALAH…

          0
          0
  2. chenta e niya.. says:

    wakakakka padan muke si fasha…mmg kuat lak tu kene b00000

    0
    0
  3. hem says:

    apala nora ni…selalu membuka pekung di dada sendiri…kalau baik sangat tak payah nak twitter sampai cerita dalam kain pun akan keluar…fasha pula tak payah nak balas membalas…nampak sangat kerjaya korang akan tenggelam kerana tak profesional dan terlalu berlandaskan emosi..yang untung..? artis lain…berlakon kan periuk nasi korang…apa guna nak bergaduh macam ni..malu la sikit

    0
    0
    • fifie says:

      kan kan??adoiii mcm2 la dorg nih..mcm budak kecik,budak kecik pon x mcm ni..haishhh

      0
      0
      • jane says:

        aku memang tak minat si pasha sendat tu…. tapi nora should put a stop of this nonsense already…. dia dah kata nora… and nora pun dah kata dia balik… dah macam2 dan berbakul2 dia org kata kat sesama sendiri… cukup la tu… nora should move on…. benda dah reda sorang start balik…. nora ni macam masih nakkan si jejai tu balik rasanya…. it seems that nora is not moving on with her life.. advice to nora… dont be a sore loser…. mungkin ada hikmah di sebalik penceraian itu… move on…

        0
        0
        • selamat says:

          aku tak rasa dia nak jejai balik tp dia xnak jejai ngan ugly devil tu jer kot. kalo jejai ngan org lain, nora okei jer kot

          0
          0
        • jane says:

          kalau ngan ulgy betty ok kot…hehehe… tapi sikap nora yg sebegini org akan beranggapan dia masih tak mau lepaskan jejai… ada kesempatan dia attack minah sendat tu…. jadi org akan kata apa masalah si nora ni .. tak abis2 lagi…kes desperado ke….

          0
          0
        • ct says:

          jejai kaya..tu yg nora danish ralat sgt! yg ada2 ni xsekaya jejai..org da biasa hdup mewah..bila jtuh susah ckit..mula la meraban!! jupa le jejai tu stkat biasa2..xkan c nora danish tu gila talak! klu ni berterusan..org akan kata dia yg gila talak!! be profesional la!

          0
          0
        • rosh says:

          ntah apa2 lah artis nie…
          yg lepas ..lepas arrr…
          nie tak..semakin menjadi2….
          takde kesudahannya kalu msh begitu perangainya…
          2-2 tak matang…

          0
          0
  4. Ryta says:

    To Fasha: Amikla iktibar atas insiden yg terjadi di malam ABPBH tempohari….belajar dari kesilapan, barulah semua orang respek anda kembali!
    To Nora: Sabar hadapi dugaan hidup, mungkin ada hikmah di sebaliknya. Tak perlulah bergaduh lagi….

    0
    0
  5. princessbutterfly says:

    MCM2 HAL.. nmpak gaya mcm xde harapan nak damai je…

    0
    0
  6. FTNer says:

    ooo si fasha ni ke kena boo? wakaka aku tak layan la ABP..

    elok bawak dua orang tu masuk gelanggang…gaduh sampai puas..lepas tu settle terus. xpayah nak meleret2

    0
    0
    • futuremagistrate says:

      editor tanak upload ker video fasha ngan mawi kena boo?…gue study lar malam tuh…melepas gue…menyese-menyese…

      0
      0
  7. lolcats says:

    nak tumpang gelak jee…he he he

    0
    0
  8. budakbertuah says:

    tak abes-abes lagi ke? ye lah. kalo saling salah menyalahkan, memanglah takkan abes. baik diam-diam makan nasi lemak kerang, lagi layan kot. =)

    0
    0
  9. cikaro says:

    pelik..bergaduh tp msh teringin melawati twittwr msg2…huhuhuhu

    0
    0
  10. princess_maya05 says:

    adoilaaaaa.lawak pun ada.tapi sian si fasha ni.kena boooo.kehkehkeh!

    0
    0
  11. mario says:

    gaduh2 manje gtu……..

    0
    0
  12. Jeaz says:

    kuang3…

    0
    0
  13. alia says:

    fasha tu cam bagoz ckp omputih..ckp pown x btol..
    ckp melayu kang senang..

    0
    0
  14. manjalara says:

    dua2 tu same jer, tak leh pakai…

    0
    0
  15. cool guy says:

    tumpang gelak jgk ..hahaha

    0
    0
  16. selamat says:

    diana danielle jugak naik wpun penah ada citer xbest tp dia rilex jerk cam erra

    0
    0
  17. BumbleBee says:

    oloohh.. x yah laa nk gaduh. Nora pun satu…dah2laa. Xyah amik pusing ngan minah sendat tu. lantaklaa dier nk kene boo ke, baling telur ke. You move on and ignore her…lg org respect kalo cmtu. Ni kalo you pun terikut2 perangai budak kecik gaduh2…lama2 kang u balik org nyampah….

    cam dak kechik dua org ni… Jejai pun nk rebut lg…chehh~

    0
    0
    • exMAAJ says:

      ntahnyer..
      kalo hensem paham la jugak..
      ni harap kaya je lebih..
      mcm la takde lelaki kaya lain lagi kat dunia ni…
      mende ntah..

      0
      0
  18. Zaza Muhammad says:

    weird aaaa… cara wording tu cam…sori erk bknnye nk kate artis kite ni kurang educated tp ayat tu cam bkn diaorg aaaaa…
    gane2 pun xelok aaaa gaduh2 camtu, memalukan kaum sendri je…

    0
    0
  19. nakdararindu says:

    haaaa.. kan.. bersambung-sambungan la mereka kat twitter tuh.. geleng-geleng kepala aja baca ape meka berdua tulis.. kelakar kan artis skrg.. hurm..

    0
    0
  20. Liza says:

    yang si nora ni tolol sangat apesal?
    mcm bdk2….sengaja carik pasal…tak cool langsung..
    manalah si fasha sendat tu hangin satu badan…
    dua2 otak low class…..

    0
    0
  21. tyrabanks says:

    ada org ker xder org nih…!~
    xder nak balik da.kalu ada nak lepak jap man dlm 20 30 minit..^_^

    0
    0
  22. ozman says:

    ape la korg bedua ni gadoh2…meh sini tolong urut2 lutut abg ozman..ade gak pekdah

    0
    0
  23. luna says:

    aku suke cara nora danish.. lain org lain cara.. jgn la nk samakn cara korg dgn org lain.. mungkin korg suke brdiam diri tp bkn nora danish.. dia ade hak nk tweet ape2 pn.. betina sendat tu bkn kacau bf org, tp kacau laki org! so sbagai seorg isteri yg bcerai mase tgh pregnant sgt besar kesannya kt dia.. korg x kena so sng korg ckp bia la, xyah la gado2 lg.. cakap sng.. org yg mnanggung tu terseksa korg xtau.. biar si betina sendat tu kene cun2 dgn nora.. mungkin de sbb nora tweet cmtu.. mungkin sbb si betina sendat tu x mnta maaf dgn dia.. mne la tau kn.. so lain org lain cara dan aku sokong cara nora.. go nora danish!

    0
    0
    • BumbleBee says:

      kalo buat cmni… ilang ke perasaan bengkek ND dkat si FS tu? smpai biler nk kenangkan kisah lama? mmg laa sakit… tp kalo dok buat cmni…bertambah elok luka d hati tu or bertambah berdarah???

      x baik galakkan org berdendam seolah-olah mengapi-apikan lagi n suker melihat sesama islam gaduh… itu perangai syaitan~

      0
      0
      • luna says:

        as i said.. lain org lain cara.. kita x kena so kita x rase pe yg nora rase.. mybe nora cuma trtunggu2 betina sendat tu mnta maaf.. dah la dia besarkn anak dia tnpa suami yg si sendat tu lak tgh sedap ngn si jejai tu.. bukan senang nk lupakn bila suami dirampas org.. cm nora ckp “admit ur mistake and ask for forgiveness” mybe nora cume nk betina sendat tu mnta maaf n akui kesalahan dia n lps tu mybe nora boleh lupekan.. kite xtau kan.. betina cm sendat tu kena ajar ckup2 bia dia serik n akui ape yg terjadi dlam hidup dia sbb kesalahan2 yg dia dah lakukan jugak.. skg ni tuhan pay cash je.. n skg si sendat tu kene la makan ayat2 nora yg sedap tu.. bia die rase.. go nora danish!!

        0
        0
        • kikilala says:

          stuju ngn luna..orang yang xpenh alami mudah sangat nk berkata-kata..

          0
          0
        • AllThat says:

          setuju dengan luna!

          0
          0
        • kikilala says:

          mmg pun… setuju ngan luna… bkn nak galak gaduh… pasha tak pernah rasa serik… slalu ingat dia la yg plg cun… perangai cam hampeh… sabo je la nora…

          0
          0
        • BumbleBee says:

          org len x rasa adalah alasan yg sgt low standard…

          pikirlaa kt luar sana tu ade lg yg penah rasa yg lebeh teruk drpd ape yg nora rasa just diorg bukan celebrity utk kongsi cter…apepun just pikir positif la… lg hebat dugaan tu.. lg Allah sayang kt kter… jgnlaa jdkan ia 1 alasan utk berdendam dgn org yg terlibat dgn dugaan yg kter trime tu…

          FS x nk mintak maaf..lantaklaa dier. sesungguhnya pasti ade bahgian utk dier satu ari nnt dr Allah swt.

          aku x sokong dua2 pun.. cuma dlm hal ni, terang2 yg ND plak yg start perbalahan…ape kes?

          drpd nasihatkan org, lebih baik perbaiki diri sndiri…atau dgn lebih tepat DIAM…sebelum kata2 sndiri mkn diri~~

          0
          0
        • luna says:

          org lain x rasa alasan low standard? wahh sungguh bijak mmberi menilai standard ya? ni bkn alasan low standard.. ni mmg alasan yg nyata.. yg x boleh dinafikan..

          diam seblum kata2 sndri mkn diri.. betul.. sgt setuju.. tp cmne klau jangan lakukan sblum perbuatan sndri memakan diri?

          so inilah balasanye.. di malukan oleh nora danish yg tlh musnah rumah tangganya gara2 si sendat tu..

          suka untuk aku ulang.. kita x kena so kita x rasa.. ade yg kena sungguh lantang bersuara seperti nora danish dan ada yg kena suka mngmbil sikap brdiam diri mungkin seperti anda.. masing2 ada cara trsendiri.. masing2 ade hak nak bersuara.. berani kerana benar.. dan nora sgt berani berkata2..

          si sendat tu x mntak maaf lantak die la? owhh mungkin sbb lantak dia tu la dia dimalukan cmni.. ye betul.. ada bahagian dia satu ari nanti dri Allah.. x mustahil bahagian dia dah ada sekarang ni iaitu di booo kn dan dimalukan oleh nora.. ni sume dugaan utk dia atas kesalahan dia sendiri.. aku hanya memberi pendapat.. sekian..

          go nora danish! :)

          0
          0
        • ieyda says:

          btl luna..org lain bkn selebriti..so kalau bercerai pn org takde ambil kisah..ni dh name artis..ape2 yg diorang buat semua dpt perhatian..so kalau benda ni jd kt sy..ntah lah..sy tak tau nk ltk mne muka..dah la kna cerai ms pregnant…laki plak kna kebas…adoi…pastu pompuan tu plak dok tayang ex kite…mau mati rasenye..nora masih ade rasa syg kt jejai..ye la..kawin mesti la syg..mcm2 perasan ade..malu+syg kt jejai+tension jg ank sorg2+marah kt sendat+++++

          0
          0
  24. ina camar says:

    nasib badan… ragam dunia artis

    0
    0
  25. jed hijau says:

    salam,
    Rindu kat korang sume..///

    Bagi akak sbgai org yg dah lebih suku abad hidup ni…lebih baik si nora danish tu diam…pasal skrg ni org dah mula suka kat awak tu….tp bila dia serang si fasha tu..maknanya nampak sngtlah yg dia tu masih belum rela dngn kejadian yg berlaku dlm hidup dia tu….

    Jadi…jngn tunjukkan kelemahan yg ada…sbb bila buat mcm tu..nampak sngt si nora ni mendendam kat si fasha tu..

    Selalu ingatkan diri sendiri

    Bye…

    0
    0
  26. pet says:

    korang semua ader lagi x

    0
    0
  27. pet says:

    kalo kak black masuk BN gan lupa call pet,, nak tanya akak jadi x p umah kenduri kawin akak annne,,,, antu n mirul nak p…, pp xleh p

    0
    0
  28. ViZard8 says:

    agreed luna. dah hentam dpn3 kang x seswai la plak, dpt kat twitt pon jd.

    0
    0
  29. Maam says:

    Bodoh betul Nora Danish. Buat apa cari pasal. Kalau diam aje, kan elok. nanti awak pula yang kena BOO!!!

    0
    0
  30. isteri says:

    Saya faham perasaan ND as a women, hati pasti terluka dan berdendam. Akan mengambil masa. Saya pun pernah terluka, akan bertepuk tangan jika pihak lawan jatuh tertiarap….Anyway ND. u need to stop, org lain akan hilang respect kat u. As we know ‘he’ not good if ‘he’ choose F.

    0
    0
  31. aak says:

    dorg ni tak abes lagi ker rebut kan jejai yg stakat poket je ensem…sudah2 la…bila jadi cam ni…jejai gak yg sronok sbb ada 2 awek yg rebutkan dia…sorg ex wife…sorg awek stok geli2…macam2 la…

    0
    0
  32. jerungbesar says:

    dulu aku sokong nora danish…sebab nmpk die cam kesian..tapi lame2 aku rase cam de yang x btol…aku rase dlm hal ni fasha lagi untung dan laris kot….at least die top 5 jugak..muke die bnyk je kt drama n filem COMPARE to nora danish. Nampak sgt nora x champion, champion tu bnyk segi la…maybe die x champion jadi seorang isteri..kalau x, xkn jejai pandang fasha yang kurang comel dari nora danish…..kadang2 kesian aku tengok nora..die kan lagi lawa…tapi die xde keyakinan diri….org xde keyakinan diri je yang cemburu pada org yang lagi hebat dari die….die pun dh free skang kan..dah ley clubbbing2..anak pun dah ade….tinggal nak tangkap jerung besar je la…tak yah la nak keep salahkan fasha sandha…kalau fasha nak sangat si jejai tu mase ko cerai terus die khwn dgn jejai..kaye pun kaye kn…xdenye die nak bagi peluang pada jejai jadi ayah dlu..baik cepat2 die buat anak baru…to nora danish..please stop…anda chomel dan lawa dari fasha…change diri anda dan cube cari kekurangan diri sebelum salahkan orang lain…

    0
    0
    • niki says:

      wei, jerungbesar nie FS ke…iyer2 je mengata ND….

      0
      0
      • hem says:

        hem….yang penting kalau ND nak orang respek kat dia, jangan buat perangai yang menunjukkan anda tidak matang..jangan malukan diri dengan nak tunjuk seluruh dunia yang anda tidak suka FS. Sekarang ni nampak mcm anda sendiri punca keretakan rumah tangga.Even masa masih bergelar isteri hampir setiap majalah anda berpakaian seksi, clubbing..Jangan sampai orang ingat yang anda tu lebih teruk (konon teruk la) dari FS….jaga anak sudah..artis lain yang buat kontroversi dulu pun dah cool down….muka je comel tapi perangai dia tak secomel mana (comel ker?)

        0
        0
    • ladycool says:

      emm.. saya sokong.. nd patut cari dimana kekurangan yg mmbuatkn si jejai tu cari org lain.. bkn terus mengata ke fs tu. gpun dok nampak 3 org ni semua mmg kaki sosial sbb tu jd cam ni.. mengata, mengumpat dan terus mengata mengumpattt..

      0
      0
    • roti beku says:

      Aku rasa le, ND tu jelous ngn FS lah… dari semua segi nampaknya FS lebih hot dari dia. Dalam kutuk kutuk FS pun, peminat masih nak tahu ceta dia… Peminat tetap ambk tahu.. tapi ND ni, buat baik pun org suam suam je, buat kontroversipun org suam suam gak.. kesian.

      0
      0
      • Dia cemburu agaknya sebab walaupun berbakul2 hinaan dan cemuhan yang fasha terima tapi masih jugak tersenarai top 5 dalam abp… kurang mendapat perhatianlah tu…. ini bukan kes berani kerana benar ni tapi nak dapatkan perhatian lebih daripada peminat…. kpd nd: orang bijak selalu berkata, berfikirlah hari ini dan berbicaralah esok hari (kau fikir dulu akibatnya bila kau keluarkan pelbagai kenyataan, jgn nanti akan mengaibkan diri sendiri….) kpd fasha: janganlah kamu marah kerana perasaan itu adalah datangnya dpd syaitan (tindakan yang bijak kalau kau diam je, ubahlah perangai tu supaya tak jd fitnah….)

        0
        0
  33. Aku says:

    hmm.. udah lah nora.. kalau dan jodoh tak panjang. Mungkin ada iktibar sebalik nya..

    0
    0
  34. bikin panas says:

    peminat pun dah pandai menilai.aku harap fasha insaflah lepas ni jgn nak goda2 suami org.kalau satu hari nanti kena kat lu?Lu pikirlah sendiri…..

    0
    0
  35. lily suria says:

    drop it , nora!!,benda yg lama tak usah dikenang,kalau dikenang pun buat buang masa jer.. x worth it , fucker bastard mcm jejai patut dibuang jauh2 dari benak fikiran n leave fasha whore alone she just a whore nothing we can say !!! ,you got alot things to do ahead u young and beautifull you deservd to hav good 1 , one day …..may allah bless u …

    0
    0
  36. Hadui says:

    cam bebudak la..nyampah i

    0
    0
  37. minah_cun says:

    haha..aku da agak bnde ni msti jdi kontroversi…
    aku rase both of them lose in this battle~yg winnernyer adelah jejai…
    gado sbb laki..aku mmg xbole bla

    0
    0
  38. Raffix Alias says:

    muka ND kat atas tu mcm faradhiya kalo skali pandang…hehe

    0
    0
  39. Zee says:

    Confirm ke tweeter ni hak milik artis2 tersebut?
    Tertanya2 saja..

    0
    0
  40. lady gaga says:

    hahahhaa…mkin klakar n pnas..nmpk sgt dorang berdua ni still x maaf2 la….gaduh2..fasha2…nora2…

    0
    0
  41. BlackBerry00 says:

    lorr….
    tak settled lagi ker kes dorg 2 org nih…
    mmg hati sape yg tak sakit bila laki kena kebas
    tapi kena terima ketentuanNya dengan redha…

    mmg menyampah dgn FS tuh..
    most of Msian mmg hangin dgn tindakan FS
    amik laki org…. (part ni Jejai mesti kembang idong…)

    tapi tindakan ND mencetuskan satu lagi peperangan
    (yg sampai bila2pun takde kesudahannya…)
    adalah tidak sepatutnya dilakukan oleh seorang yang
    sudah cukup dewasa dan dahpun bergelar IBU

    jgnlah dilayan sgt si FS tu
    biarlah dia kena BOOO sepanjang hayat…
    biarlah org tak pandang si FS tu
    tp please la ND…
    TIADA BEZANYA ANDA DGN FS
    sekiranya anda masih lagi tidak membuka ruang untuk berubah…

    apa untungnya buat anda, ND..???
    terima hakikat dan mulakan hidup yg baru

    …dalam hal ini, si JEJAI lah yg paling untung…

    LIHATLAH DUNIA, BETAPA MACHONYA DIRIKU KERNA AKU KINI MENJADI REBUTAN… fuhhhhh

    0
    0
    • Ryta says:

      Betol2…sokong 100%!!
      Tapi ayat akhir tu, rasa2nya kena ubah sketla….
      LIHATLAH DUNIA, WALAUPUN AKU TAK ENSEM TP AKU TETAP MENJADI REBUTAN….fuhhhhh
      Haa…ini baru sesuai….

      0
      0
  42. sharinginfoz says:

    macam2 kan.. hmmm gunakan it untuk gaduh-gaduh… biar semua orang tahu kan…

    Melabur Dalam Emas

    Main Farmville???

    0
    0
  43. jambol says:

    maybe sindiran ND x berkaitan dgn jejai kot…yelah, sapa tak tahu yh fasha tue mmg hypocrite. so maybe ND tu saja2 nak “nasihatkan” fasha sbb pompuan tue x berubah lagi dari kes jejai ke kes qabil and seterusnya sampai skarang…..So, siapa makan cili dialah yang merasa pedasnya kan….:)

    0
    0
  44. SIOT says:

    NORA MULA DULU CARI GADUH JGN. RISAU FASHA LAGI ORG BOO LAGI KO BUAT NORA SAKIT HATI. KO KAHWIN JER DGN JEJAI TU PASAL DIA PUN SUKA NGAN KO FASHA. BIAR PADAN MUKA SI NORA TU CAM PERFECT SGT.

    0
    0
  45. SIOT says:

    TOK T AMBIL LAKI ORANG X BOO PULAK SIAP KENA CERAI TENGKU Z. CIUM LAKI DEPAN ORG RAMAI NAK TUNJUK BAHAGIA LAH KONON. HAMPEH..

    0
    0
    • buka mata says:

      emm.. kalu nak ikut ramai artis malaysia ni kebas laki org.. datuk org pun ada.. tp si FS ni gak yg org dok kata sedangkn dia xkawin2 pun lg ngan sijejai tu.. mybe ada hubungan yg belum tentu.. nampak gakla si ND tu cam terhegeh2 kat sijejai lg. dah cerai dahla.. dah jadi cite BAGI BALIK DUDAKU.. hua..huaa

      0
      0
  46. SIOT says:

    FASHA N NORA 2 X 5 SAMA JER MANA ADA PRG PERFECT DI DUNIA INI.

    0
    0
  47. SIOT says:

    AKU NAIK BOSAN DGN DUNIA ARTIS NIH SEBAB JANTAN BERGADUH SESAMA SENDIRI. DUNIA ARTIS DI MALAYSIA NIH KECIK JER. PERGI BALIK BERTEMBUNG JUGA. PELIK.

    0
    0
  48. SIOT says:

    KO NORA X PERFECT JUGAK KAKI CLUBBING.

    0
    0
  49. kak chah says:

    ehhh..si nora danish, kalau dah jejai ceraikan awak, tak payahlah nak bergadoh lagi dengan si fasha panda tu, dah sah sah awak tewas di tangan pasha panda..biarlah si pasha dengan hidup dia, gedik ker nak mencekik ker, awak tolong jangan minta simpati orang ramai cara ni, loya akak tau…akak rasa awak ni terlalu kebudak budakkan, mungkin itulah jejai hilang selera kat awak.cubalah matang sikit.si pasha pun satu, jangan dilayan orang yg nak cari pasal dgn awak/.

    0
    0
    • lady gaga says:

      hahahaha fasha panda…hahaha….klako2..ade fashaemon la,fasha sendat la,fasha sundal la,fashundal..fasha senduk la,pasah sandah…ish2 mcm2 dh org bg gelaran kat ko fasha oi…sedar la

      0
      0
      • Ryta says:

        Si sendat tu takkan sedar diri punya…..dia kan bajet muda lagi…boleh gedik2 lagi! Tunggula time dah berlaki nnt, pastu muka pun dah kerepot sket, haaaa…masa tu baru tau langit tu tinggi ke rendah!

        0
        0
  50. Nina says:

    Go go Nora Danish!!!!!

    0
    0
  51. princessbutterfly says:

    xde gosip baru ke BN

    0
    0
  52. bella says:

    jejai tu keje ape yg kaya….f nk duit jer…

    0
    0
  53. ajd says:

    mengarut btul minah dua org ni. mental

    0
    0
  54. qwerty says:

    sekali dorang cakap omputeh ar…….. x paham la pulak aku… tolong teranselit sikit…..

    0
    0
  55. olalala says:

    aku salu baca komen kt cni tapi ni 1st time komen..ND patt da takyah bukak cite lama,baru org akn respek die..mcm abby abadi,even though die anti Memey tpi pendirian die tetap,terima ttp tak terima tapi die tak kecoh satu malaya..FS pun satu gak mcm pempuan mental tak abis2 dgn Jejai,kahwinnya tak jugak..
    pasal isu boo ni aku nak jelaskan sbb aku pegi mlm abp tu…yg kena boo teruk sbna nya FS je…Mawi di boo oleh sebilangan peminat sorg artis ni yg kuciwa artis die tercalon n diorg beria expect artis die menang sekali kalah dgn budak berhingus…tu yg bengkak tahap cipan tu pegi boo mawi…da takde keje nak buat agaknya….

    *aku bkn fans Mawi tapi jz nak betulkan kenyataan je…aku minat gak artis yg tak menang tu tapi prangai fans die buruk tol

    0
    0
  56. les says:

    Kenapalah Nora tu… dah sah sah jejai tak nak dia.. sudahlah tu. Ni masih mengharap cinta jejai. Kan jejai sayang gila kat FS. Terima je lah hakikat. Masih lagi nak sakitkan hati FS. Gila talak apa. Kalau jejai betul betul cintakan ko, dia akan ambik balik ko lepas kelahiran anak kau dulu. Ini tak denya. Tak faham faham lagi ke?
    Jangan hidung tak mancung pipi tersorong sorong.

    0
    0
  57. Amber says:

    Ini da lebey dari sympathetic… ni da jadik PATHETIC! Get on with life ler ND… tak abis2 nak ungkit hal2 lama… abis tu bila luka nak sembuh ?

    0
    0
    • les says:

      Dia ni buat org menyampah je dng perangai kebudakkannya.

      0
      0
    • BumbleBee says:

      tula sal… bende dh lama…anak pun dh besar dah.. xkan nk bg alasan sbb laki tinggalkan die masa preggy all becoz of FS lagi yg buat dier bengang smpai laa nih.
      come on la..moved on okay cik ND~

      kalo ND layan elok2 si FS tu.. lg org respect~

      0
      0
  58. les says:

    Untuk FS. Lain kali jangan layan perangai kebudakan ND tu… Tak matang langsung. DAh banyak kes dia tunjukkan perangai childish tu.. masa shoting SPA Qistina pun sama, tak pro langsung. Skg sapa yg rugi? Lakonan tak kemana, nak masuk antara calon artis drama popular, huh… jauh sekali.

    0
    0
    • sokong aja says:

      mmg pun… kebanyakan lakonan dia pon jd perangai budak2.. mmg kena sangatla ngan ND tue.. so FS buat xtu dah ngan si Minah tu.. apa yg penting produser.. pengarah suka ambik u berlakon..

      0
      0
    • mia says:

      pasal dia tidak matang tangani problem dia time tu dia kena tinggal…cuba jadi matang sikit masa tu pasti x kena cerai..

      0
      0
  59. skeptik says:

    jangan menyebok sgt… biar la dia.. kalau komen2 mengutuk mcm kat atas ni.. akan menambah sakit hati org yg terkena tu je. korang ni x de hati perut ke?

    0
    0
  60. ct says:

    senang cite..nora danish..bole d kategorikan gila talak!! walau agak pedas..itu lah kenyataannnya klu dia berterusan begini..rsanya dia ni 2×5 dgn fasha sandha..kaki clubing..lgpun dia kenalj c jejai pun d club malam! cari la yg lain..yg bole bimbing dunia&akhirat!

    0
    0
    • hangit says:

      tahun depan leh la cadang kat hip tv (tv9) buat anugerah kategori artis gila talak… hehehe

      0
      0
  61. keroro says:

    hehehe… klu korg yg kena, korg leh lupakan apa yg pmpuan tu buat smpai korg bercerai? kuikui…

    tepuk dada, tnya diri sendir…keroookerokero~~

    0
    0
    • senja permai says:

      Tak boleh salahkan FS sahaja… mugkin ada sebab berlaku penceraian dan mengapa ilang selera jejai kat ND tu. Dah habis beribu ribu kawin, takkan saja saja cerai tak sampai setahun kawin lak tu… ND kea buat ost mortem tu. Lihat diri tu dulu…

      0
      0
  62. Sweet_Lady says:

    Mungkin niat si ND ni baik… nasihatkan FS supaya mengaku jelah dia tu ada hubungan dgn ex-hubby dia.. ini tidak, gambar brape byk yang dah terpampang tapi still tak mengaku, plus lagi dgn perangai kaki clubbing n kaki minum… itu yg buat org menyampah sgt dgn FS.

    Bagi aku, ND ada hak nak lepaskan perasaan dia.. sape tak marah beb, kena cerai masa tgh pregnant, brapa lama dia tgu nak mengandung, bila mengandung kena cerai pulak, pompuan yang amik laki dia pulak memang berprofil tinggi sebagai peruntuh hubungan org. Aku memang tak salahkan ND, kita tak rasa sebab kita tak berada dalam situasi dia…

    Padan muka dgn FS, kena boo masa ABH.. itu sebenarnya petanda kehadiran dia dalam industri seni tak lagi dialu-alukan… org bagi job pun sebab kesian je.. itu pun tak sedar2 lagi ke?

    0
    0
    • aloy says:

      aku sokong yg nih “pompuan yang amik laki dia pulak memang berprofil tinggi sebagai peruntuh hubungan org”…klu ikut kronologi kes2 yg membabitkan si FS nih..meruntuhkan kebahagiaan org len…cth: Erra-Yusry: ade gossip yg kata si FS slh 1 punca nyer…elok je pas blakon cicakman 1..rmhtangga si Erra-Yusry dh goyang..sape nk jwb…lg cth: Farid Kamil sama Irma Hasmie: FS dilihat g tgk wayang sama2 Farid Kamil..xlama pastu…Si Farid sama Irma pun putus…so..sape xsakit ati klu kene cerai time peknen lak tu…dh byk cth si FS nih wat hal..

      0
      0
      • ct says:

        ala gossip..biasa la..knp xpertikaikan yg dato ct tu jg?! dia pun ‘caras’ laki org jg! pndai covber..kabel pun kuta..jd nampak baik d mata org! hipokrit! smua artis mcm tu la..

        0
        0
      • senja permai says:

        Kadang kadang wartawan je lebih lebihkan ceta… lagi pun masa tukan wartawan tgh pakat pakat nak jatuhkan Fasha… padahal Fasha tak de apa apa pun hubungan dng org yg di gossipkan tu… Mangsa mangsa keadaan pun tak pernah kaitkan dia dalam isu putus kasih masing masing.. Tinggi betul lah Fasha saham kau.

        0
        0
    • Sunti says:

      aku sokong….siapa yang tak pernah berada di keadaan seperti ND xkan faham apa sebenar perasaan suami di ambil orang………..walapun perkara itu dah lepas…tetapi perkara yang menyakitkan hati cmnie orang xkan faham…sebab lukanya dalam sangat2

      seharusnya FS ambik iktibar dari kata2 ND sebab FS memang hypocrite and xberubah dari dulu sampai sekarang…

      0
      0
  63. les says:

    Ada sebablah tu kenapa ND kena cerai… mungkin lepas kawin baru jejai perasan dia tak sesuai ngn ND. Mungkin perasaannya hanya pada FS. Jadi daripada meneruskan hidup tanpa cinta lebih baik break off je. ND juga kena lihat apa kekurangan nya yg menyenyebabkan dia kena cerai… bukan hanya menyalahkan org lain atas apa yg berlaku.

    0
    0
    • SIOT says:

      BETUL3

      0
      0
    • suri says:

      ya..sbb mmg diaorg berkawan baik2 tiba2 jejai kawen ND..sudahnya x bole, tp pnah rujuk sekali kan brp bulan je cerai balik..adalah sesuatu yg saya rs bkn fasha saje sbb nyer

      0
      0
      • kambing comel says:

        aku tak rasa si nora nak balik kai jejai tuh. cume terluka je. patutnya salahkan jejai. jangan salahkan manusia dua orang nie.bw, betullah, nampak sangat jejai tak layak jadi suami ND. sesuai sangat dengan fasha tuh

        0
        0
  64. meneka says:

    nd suka jejai lg kot..tu twitt cm tue

    0
    0
  65. ct says:

    mukin nawaitui nora msa nk kawin dgn jejai xiklas..hnya pdg pd harta..tgk la jap je kenal da nk kawin..bila nawaitu xbetul..mka ianya pun xkekal lama..baik jg c nora ni muhasabah diri..dia ni pun sexy giller jg! 2×5..5×2..sma je dgn fasha sandha!!

    0
    0
  66. rose says:

    aik..tak abis-abis lagi ke minah 2 orag ni…udah-udahlah ND ooiii… si Fasha sendat pun satu kalau betullah kamu ada affair dengan jejai tu kawinlaah..apa pun go nora danish, memang sakit bila suami kena ambik masa pregnant…peace

    0
    0
  67. orked says:

    sian minah -minah ni.berbaloi ke nak gaduh psl jejai 2.

    0
    0
  68. Nurain says:

    ntah la artis skrg ne..
    mcm2 hal..

    0
    0
  69. AntiPompuanBodoh says:

    Kan tak pasal2 rahsie ‘drunk’ and ‘fuck finger’ dah keluar…sape suh Nora ni cabar2 fasha..lain la kalau ko tu stock duk umah jage anak jer…Ko nak buruk kan fasha sanda tapi batang hidung ko plak merah padam~bile fasha buke rahsie ko kt twitter! and kenyataan fasha sanda is more proffesional dr ko yg sok suchi bak kate org indon, maknenye belagak baik!~chow chin chow

    0
    0
  70. nyamuk says:

    cian fsha shanda kna booo…….

    0
    0
  71. Daniel says:

    guys…semua tahu yang fasha tu pompuan cmne….dia tu kalau boleh mmg nak kawen dgn jejai, tapi apa boleh buat..family jejai x ska dia..family jejai masih sayang kat Nora Danish……so, paksa la dia gigit jari..

    bagi aku la…kata2 ND tue myb boleh dituju kpd mawi or mana2 org….sbb bukan fasha sorang yg kena boooo….so, yang dia nak terasa apala pasal….sbenarnya, fasha yang xda self confident..tue yang dia terasa dgn kata2 ND tue kan…..

    ND aku rasa dh x heran kat jejai lagi..yela, dia kan dh ada boyfriend yang baru kan…so, buat apa la dia nak buat statement yang menampak diri dia bodoh….xmungkin….so, pendek kata statement tue boleh dituju kepada siapa2 saja…..

    0
    0
    • SIOT says:

      NORA DAN FASHA 2X5 DUA2 KAKI CLUBBING. ANAK MASIH BAYI BARU LEPAS BERSALIN DAH SI NORA TU GI CLUBBING. PIRAAAH KO NORA.

      0
      0
    • sma says:

      Aku rasa FS tak kawin lagi ngn jejai bukan sbb family.. sebagai family aku berpendapat meeka akan terima sahaja siapa pilihan anak anak yg dirasakan dapat membahagiakan diri mereka… Family jejai pasti redha ngn pilihan jejai… aku rasa cuma FS saja macam ia tak ia ngn jejai tu…. masih cuba utk berkawan ngn lelaki lain walau ada yg setia menunggu. Siapa hot dlm kes ini.. Fasha lah.. Jantan lain kat luar ramai tgh dok menunggu peluang nak kapel ngn dia.

      0
      0
  72. surti.blog says:

    twitter or facebokk adalah ruang utk mnyatakan isi hati…

    0
    0
  73. MINI says:

    ND n si fs sama je.dua2 kaki clubbing.sblm ko nk mgata org nd lbih baik ko cermin diri sndiri.ingat la LELAKI YANG BAIk HANYA UNTUK PEREMPUAN YANG BAIK.ko pun jumpa jejai tu pun kat mn kan?tempat yg ko jumpa pun da xelok.dl aku ksian tgk nd ni tp lame2 mcm nyampah lak.bnda da lps dala.xpyhla nk ungkit2.lgpun si nd ni nmpk xprofessional n memalukan diri sendiri.

    0
    0
  74. cherry says:

    ak support ND je..walaupun pe krg ckp,yg nyata,FS da rampas exhubby dy..bcerai ms nga pregnant,2 bkn bnd yg senang utk diterima oleh sorg wanita..korg xdok kt tmpt dy,bley ar kutuk mcm2,cube kne kt btg idung sendiri,pe korg rase?ND kn sound dy pon,teguran secara bek k0t..yg na trase sgt pe hal?cam dy sorg yg kne b0o..mawi pon xkecoh.dy yg xpasal2 panas punggung.memg ar ND pon clubbing,tp at least dy xhipokrit.xskandal dgn mcm2 jantan.

    0
    0
  75. Mamamila says:

    betul kt luna.. org yg x rs x tau.. mesti perit bila bercerai ms tgh pregnant.. jantan tu mmg x leh pakai.. mmg la pdn sesangat dgn fasha bebal tu.. aku paling benci pompuan rampas suami org..

    0
    0
    • luna says:

      anda betul juga..

      go nora danish! :)

      0
      0
    • sma says:

      Tulah modal kau…. yg tak rasa memang tak tahu… tapi cubalah fikir ke hadapan sikit… org dah tak nak, wat pe mengharap… buat apa nak mendengki… membuat org menyampah adalah.

      0
      0
      • luna says:

        haha.. mne ko tau die mngharap kt jejai tu? aku x rase pn die mngharap kt jejai tu.. tp drpd ape yg die tweet tu aku rase die mngharap betina sendat tu akui kesalahan die n mntak maaf.. tu je..

        org di sakiti bkn sng2 ley terima cmtu je.. hishh.. ssh betul nk pahamkn org yg x kene nih.. tunggu la ko kene nti.. kalau ko suke brdiam diri, alhamdulillah.. kalau ko berani wt cam ND tu, aku sokong.. kau x kena kau x rase.. ni bkn modal aku.. ni knyataan.. lantak kau la kau xnk terima..

        go nora danish! :)

        0
        0
  76. siot setan says:

    hahaha, siot, kau minat fasha sanda? kene reject ngan fasha ke? HAHAHA

    0
    0
  77. pretty says:

    2×5 lah ….. FS dah terang terang nampak perangai buruk dia, tapi si ND sok alim!!!! dahlah kaki clubbing , mabok dan …………

    0
    0
  78. Lalu says:

    dua2 aku x minat..hahaha..xmo amik tau

    0
    0
  79. ND SANDA says:

    went to party and drunk? show finger fcuk at mamak?
    respect no more to nd.

    0
    0
  80. mia says:

    kenapa salahkan fasha..cian dia..kalau SUAMI yang baik, datang PEREMPUAN yang cantik sekali pun, kalau dia sayang dan cinta pada isterinya dan IMAN dia kuat..tidak akan terjadi kejadian seperti ini…macam dalam tayangan hindi…kahkahkah..tapi..AKIL?….hahahaha…

    0
    0
    • manjalara says:

      aku sokong dgn kata2 ko, kalau dah laki tu mata keranjang tak payah la nak salahkan perempuan lain, kena fikir juga laki tu bukannya baik pun

      0
      0
  81. Mamamila says:

    bodoh gak depa berdua nie.. gaduh psl jantan.. buat ND lupakan je yg dah lalu.. teruskan kehidupan dgn anak tu.. buat fasha stop you hipokrit.. kalau dah kemaruk sgt dgn si jejai tu kawin je.. abis cerita.. ini tak..asyik nafi je.. tp bl org kata hipokrit marah lak… sengal tul…

    0
    0
  82. rita says:

    don’t understand why org benci sgt kat fasha…yes dia mmg seksi, merokok, gosip dgn laki org & etc….

    tapi sapelah kite ni nak judge dia tu teruk…zmn skrg ni..kdg2 perempuan pakai je tudung…tp perangai mengalahkan org yg x pakai tudung….dan kite ni sbg pemerhati bg nasihat je dah lah yg buruk kite jadikan tauladan…jgn lah kutuk, menghina & sampai tahap memfitnah pulak tu…DOSA KITE DGN TUHAN KITA BOLEH MINTA AMPUN DGNNYA KERANA DIA MAHA PENYAYANG..tp kalau dgn org kite mesti mintak maaf dgn dia sendiri…& kalau dia tak maafkan …you guys fikir sendiri lah…

    to nora danish, what past is past…kalau time u mengandung pun dia boleh ceraikan u..so u fikirlah sendiri what kind of men he is….jgn asyik nak salahkan org je…kdg2 tu kena tgk gak diri kite sendiri

    0
    0
  83. to says:

    jejai antara jantan yg paling teruk. fasha manusia hipokrit

    0
    0
  84. Tropong_Shotgun says:

    Sambungan Twitter FS:

    ‘Hypocrite’? Tell me about yourself.Are you perfect? I believe you’re not.So who are you to judge people huh? You went to party and ‘drunk’.You show finger Fuck to me at mamak stall for no reason.So are you a nice lady? Are you an idol? BTW Thanks for calling me ugly devil.You are still beautiful in my eyes..

    Haaa,baik sgt ke ND ni??padan pon cerai ngan Jejai. Dah terang2 bkn bini yg baik..singa betina.

    0
    0
  85. Tropong_Shotgun says:

    ND harap muke je…boipren kan kemain tukar2..aku ni lama2 benci plak ngan si ND.

    0
    0
  86. dewi says:

    kelakarlah korang ni..pelik dengan fenomena masyarakat kita..rumahtangga orang, jatuhkan maruah orang..tu makanan korang kan..cuba tanya pasal ekonomi ke..masalah negara ke..ada nak bekap siapa2?biarlah dorang settlekan hal dorang..korang cakap fasha sendatlah..itulah inilah..tak sedar dah buat fitnah..wartawan ni tak semua betul..sanggup buat-buat cerita nak lariskan paper or magazine..yang korang beria2 tambah lagi fitnah..tak takot seksa kubur ke kalau dah buat fitnah?kubur masing-masinglah..tak payah nak label2 orang suka hati

    0
    0
  87. Y says:

    xtau nk komen apa,sbb xsokong mane2 pun, kita hnye tau mengkritik, tp bg aku biasela pe bile seorang perempuan bertindak mengikut emosi, cuba tnye diri klu korang pompuan, terasa x bile laki korang kena rmpas putih2 depan mata?mmgla bagus finally dia tahu laki tue cmne kan,tp bg seorang ibu tunggal korang igt senangke nk membesarkan anak n mengakut title janda?korang penah x terfikir sl benda tue,so xhairan la si nora nie kata cmtue, n si fasha nie plak,pe yg aku nk cakap,xkirala dia cmne perangai tue hak dia,tp sepatutnya xperlula menghebohkan hal peribadi n membuat propa je,klu iye dgn laki tue just mengaku shj,pe susah nk sorok2 pun nk wtpe?tang laki tue plak,klu dulu dh rse mata tue gatal je nk p kt org lain,n hati tue xleh lekat dgn 1 pompuan buat pe nk nikah anak org?kesian anak org tue,muda lagi dh bergelar janda,wlpn dh tertulis bagi aku 1 je,biar breakup ngn bf/gf jgn bercerai,tuhan xsuka org bercerai nie…n plg sian si anakla,xkenal dunia lg makbapk dh cerai..tuela lumrah manusia kan lg2 bergelar artis, to DEWI sape kata org xnk bekap bab2 mslh ekonomi nie?cuba pikir klu org bersuara pun de ke yg nk dengar?aku tiap2 hari berbincang mslh ekonomi negara kita n negara maju yg lain,tp sapela aku nk besuara,layak ke org nk dengar?so..lu pun ckp pakaila otak kata sini blog gosip artis yg ko tue pun sibuk2 ko xkesama cm kitaorg nie?klu terlalu leka dgn ekonomi disini bknla tempat yg sesuai untuk anda, sekian terima kasih. (ini hnye pendapat aku)

    0
    0
    • sma says:

      Masalahnya, jejai dah tak dee selera ngn ND. Dah dapat anak pun dia langsung dah tak de hati nak rujuk… ND kena faham itu… Jejai lebih tergilakan fasha. Dengkinya ND pada FS akan membuatkan org yg bersimpati dngnya selama ini akan terhakis. Hendak tak hendak, ND kena teruskan hidup ngn anak dia. Belajar berdikari… jangan nak menempel kat ex mertua je. Cuba bayangkan satu hari FS kawin ngn Jejai, apakah dia akan masih mempunyai tempat di sisi keluarga jejai… Berdikarilahdari sekarang.

      0
      0
  88. azhar says:

    dasat korg ni,perang mulut………saper antra korg mulot pling laser tuh?????

    0
    0
  89. lo'lo says:

    Nora… sayang sgt ke nak lepaskan title x menantu Tan Sri…. Mereka masih berhubung dng anda kerana cucu mereka. Itu sahaja. Tak payahlah asyik menempel ngn bekas mak mertua tu.. Relakan hati sekiranya Jejai masih memilih Fasha. Lama kelamaan, bekas mertua akan suka kat Fasha juga sekiranya itu pilihan anak mereka. Anda harus bersedia menghadapi semua kemungkinan… buangkan perasaan cemburu pada Fasha dan tingkatkan diri sendiri. Lihat dan bermuhasabah diri kerana ada sebab mengapa semua perkara itu berlaku.

    0
    0
    • poyo says:

      i sokong lu..mmg die xnak lepaskan gelaran die 2 kot!!oopzz…ermm mmg x nafikan fasha lebih hot darpada si nora nie!! yg x bizz 2 nak hentam fasha!!! she being bitch!!!

      0
      0
  90. married says:

    sesiapa yg asik nak salahkan nora danish ni mesti belum kawin lagi ni. bebudak lagi. clubbing tak clubbing tu isu lain. tu aktiviti individu… macamla korang yg suka berpiknik, berkaroeke, bersukan, samala tu. bezanye ni menari dlm bilik ada lampu ada lagu. korang nyanyi kat tepi pantai sama2 lelaki pakwe ke kawan ke ape ke. sama je la. soalnye skarang ni tak patut ambik laki orang. dan tak patut naya isteri sendiri. nak2 isteri yg tengah mengandungkan anak sendiri.

    nanti korang dah kawin jadik isteri korang paham sendiri lah.

    0
    0
    • hem says:

      kita dah kawen dah tu yang tau macam mana nak komen bagi isteri yang tak duduk rumah…nak merewang gi clubbing…laki dh ceri terus salahkan orang…dalam hal ini, kita pun tak tau sejauh mana ‘kebagusan’ nora sehingga dia diceraikan dan sejauh mana ‘kejahatan’ fasha so…kalau tak nak org mengata jangan memalukan diri sampai buat org dah meluat dengan kedua-duanya…

      0
      0
  91. Hypocrite says:

    hahahha Siti rampas Datuk K dari isteri dia takda plak korang booo

    0
    0
  92. 2 x 5..
    Artis seksi memang macam ni..

    0
    0
  93. poyo says:

    ermmmm senang je…
    ermm cik nora..hang 2 xpayah ahh duk sibuk ngan x husband u 2..klu tul la die syngkan mu..die xkan ceraikan mu lahh…
    hang x geti2 k..mu 2 kan dah ada laki baru…pe nak kecoh gie…
    ermm lantak ahh…klu x husband mu 2 nak cinta ngan fasha pun…lagipun die yg beria2 ngan fasha..so no wonder fasha more hot xhan u tramp!!!
    ermm so better be profesional k..
    don create issue xhat can spoil ur own life!!
    watever happend i still support fasha…coz she is more profesional xhan tramp lyke u..!!!
    go fasha u still can changed ur life!!! have a great life…
    pastikan saham anda x turun….:P

    0
    0
  94. AKU says:

    aku teramatlah setuju benor ngan luna…btoi…org x rasa ape yg die rasa…dlu dlm dok kecoh2 gosip suam2 kutu jejai n FS(time tu ND blom dceraikan ag) sempat lak wat anak….aku rasa jejai sayang tapi xtahan…mayb presure..dr ND mahupun FS..ND berhak untuk meluahkan ape yg die xpuas hati…tu laman peribadi untuk menyatakan perasaan seseorg…so mayb ND suh FS slow down…admit ur mistakes…n mengaku je la…org dh tahu n nmpak.dh bnyak benda tersebar…dont b hypocrite myb pasal jejai n FS…just admit that there’s sumthing special going on between both of u…jgn n deny…it’s easy to let go but it is not easy to forget…FS patot mintak maap ngan ND atas apa yg die buat dulu personnally… mana taknye..sblom bercerai FS xngaku lepas baru bercerai bertimbun2 gosip n gambar derang…bengang…sayang susah nk hilang…jahat mana sumone tu die pnah jadi laki ND..cinta tu buta bak kata org..huhu but ND after dis shud slow down n mayb she’s toooo xcited n hepy FS kene booo n nk share ngan kawan2 FS pon dh tahu memang ko yg salah in whut ever condition ko ckp xde org nk pcaya sgt sbb bnyak sgt dh cite pasal ko…why don’t u dok diam2 xpayah nk ckp pape dh memang ko yg start dr dulu…w/p org mengapi2kan ko…lama2 diam le…

    0
    0
  95. BlackBerry00 says:

    as jejai..amik jerlah dorg 2 org ni jadi bini
    kan jejai mampu..
    habis crita

    nak jadi bini no. 1
    kena cabut undi laaaa…

    0
    0
  96. AKU says:

    I DONT THINK THERE’S NOTHING TO DO WIT THE TITLE….MENANTU tan sri ke hape… hubungan silaturrahim xpatot diputuskan w/pon dh bercerai berai…mentua baik…anak jew gatai… die myb dh lepaskan jejai…but die x lepaskan FS ag selepas apa yg die alami… n statement ND pun bukannye menyindir which is suppost kalu menyindir biasanye ada la tanda seruan(!!!) but then kalu tgk btoi2 macam nasihat pon ada dr seorg kakak tuk adik.(bile aku baca balik ler,)..fasha melenting bile baca ayat tu…cbe baca balik…. aku rasa la…..huhu

    0
    0
  97. taksukeartis says:

    ni ayat full fasha:

    Me.. ‘ hypocrite’?? Tell me about yourself. R u perfect? I believe you’re not. So who r u to judge people huh? U went party n drunk, u showed finger fuck to me at mamak stall for no reason. So r u a nice lady? R u an idol? Btw, tq for callin me ugly devil. U r still beautiful to my eyes. End.

    so pe komen anda?due2 same je!

    0
    0
  98. apa2 ajer says:

    Sudah2 la gaduh… masing2 dah besar panjang.. buat malu kaum wanita jer kan… lelaki gak yg seronok..
    Buang yg keruh amik yg jernih..

    0
    0
  99. OrangMelayuPurba says:

    aku rase laman gossip skang ni lebih menambah dose kering para2 komentar yang sibuk mengata artis….so bace je la..xpyh komen…wat tambah dose je…

    0
    0
  100. […] perang Twitter antara Fasha Sandha dan seseorang itu masih belum tamat lagi. Ada sahaja benda-benda baru yang ditulis oleh dua orang artis nie. […]

    0
    0
  101. fasha sundal says:

    fasha sundal ni kan,aku memang tak tau nak kata apa.dahlah terang2 carik pasal dgan ND,gaduh dengan wartawan,angkuh pulak tu.dah sah- sah rampas laki ND,skandal sana sini berkepit ngan laki nora,pegi thailand sampai kantoi kat melodi pun nak menipu jugak kan?kau ni memang kaki penipu tahap sundal. tu pun masih ego tanak mintak maaf sebab merosakkan masjid orang.

    sebenarnya dia ni cam perasan hebat ala diva sebab dia kan dah kaya raya tahap jutawan ,dia tau dia berbakat,tapi masalahnya perangai dia tu menjelikkan satu malaysia.dia ingat orang suka ke kat dia? aku rasa kalau buat poll cuma 20% je orang malaysia ni suka dia.aku pernah nampak sorang pompuan menyumpah2 si FS ,masatu dia baca paper kat newspaper stand.

    wahai fasha yang berperangai macam perempuan yang takde maruah,sepatutnya awak sebagai wanita menjaga maruah diri,cuba ambik pengajaran artis2 lain yang kontroversi,lepas kontroversi semua nya slow down dan tak buat perangai dah.contohnya fazura.ni tak,ada ada je halnya.lepas satu,satu.

    sepatutnya lu mintak maaf kat ND,sebab lu skandal ngan laki dia.tengok macam kris dayanti,skandal ngan laki orang,pastu dia mengaku silap dia dan mintak maaf kepada isteri laki yang dia skandal tu.ITU BARU MATANG.

    ini ko nak cakap ND yang tak matang,childish.kau tu yang kaki putar belit.kau tu yang tak matang sampai telan ubat tido berbotol botol nak bunuh diri kan?

    haritu kuar kat surat khabar kosmo kata hari jadi keluar makan ngan family je.tup tup kantoi kuar ngan laki tu jugak kan?

    kami dah bosan la.aku nak boikot fasha ni.aku nak tulis surat kat gernier mintak dorang lucutkan fs jadi duta produk dorang.tak sesuai ok !

    and to fasha,jangan rasa hepi sgt duit dah juta2.zaman p ramlee dulu dia kaya raya pun ,meninggal papa kedana jugak,sok lusa fasha ni pasti jatuh sebab orang dah muak ngan dia.

    0
    0
    • eternity.... says:

      fasha sundal ?dpt dose je ckp cenggitu….dose ngumpat sesame manusia ni lagi besar dr dose si fasha ni…kalo benar si fasha ni sundal…itu dosa die n Tuhan…die bertaubat nasuha n mintak ampun dr Allah automatic dosa die terhapus…Allah maha pengampun….
      tp ur dose ngan fasha sbb ngate die sundal or whatever….u kn mintak maaf pd sandha sendiri!! n smpai mati pn akan tanggung itu dose slagi u tak mintak maaf dgn si fasha ni…n if fasha tak maafkan u tanggunglah slamanye…sekian
      waallhualam…

      0
      0
  102. eymma says:

    hmm ntah la…aku pn xpaham ape nk jd artis skrg ni…tp aku bkn nk jd bias…aku lg ske tgk nora dari si fasha tu…ntah la..fasha tu xrse ke pe yg org len rase…sndiri mau ingat la lau da kne boooo tu tnde nye org xske…perbetulkan mne yg slh and yg paling pntg insaf n taubat la..

    0
    0
  103. Ya rabbi…tak habis2 lagi ke ha…?

    0
    0
  104. fdi says:

    ape yg blaku kt ND tu mmg susah nk lupa..
    Cerai ms ngh prgnnt sbb laki ada ppuan lain..
    kalo aku pon xleh trima..

    0
    0
  105. lulu says:

    NMPK GAYANYA MMG NORA TAK PENAH MAAFKAN DAT BITCH, KLU AKU PUN AKU TAKKAN LUPA BETINA YG MERAMPAS LAKI ORG. TP TEPUK SBLH TGN TAKKAN BUNYI. JEJAI N FASHA MMG PASANGAN IDEAL. SAMA2 BURUK PERANGAI. WISH U HELL!

    0
    0
    • hang jebat says:

      aku sokong sgt tu. fs tu apa kaki, budak2 kilang tempat kjer lama dia sume pon tau da perangai dia cm ner.sendiri mau igt la kan.sapa mkn cili dia rasa pedas

      0
      0
  106. miss whatever says:

    hhmm…kalu aq jdy ND, aq ase aq p0m akn mlakukan prkara yg sama..aq takan maaf org yg da merosakkan umah tangga aq!!! tak akan!!! fasha tu mmg perampas, da taw diri tu salah, mengaku je la!!! dasar p0mpuan sial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  107. Comey says:

    ND….Just,sabo k…Die bkn suami kmu lg…ND cme xtau nk luahkn marah n xpuas ati ngn sape so die scra xlngsung buke pekung sndiri apa daa….Dh tau FS tu prangai taruk cm pe nth yg g lyn wat pe????wat sakit ati..tp bgus gak FS tu kne boooo…hahahahah padan muke die……ND just bzkn diri tu ngn baby dh ar….yg nk lyn asl?cm bbdk…wawawa..Jejai…lelaki paling xgne di M’sia…Cerai time bini ngndung pe arrrr…

    0
    0
  108. rose says:

    masing2 ada kesalahan sendiri..so kepada yg suka merampas hak org lain,,byk2 le bertaubat,,satu hari blsan dari tuhan tetap ada,,tuhan maha adil…

    0
    0
  109. GiGi says:

    mmg betul, kite taktau ape yg ND rase…pedih kena tinggal masa mengandung, tp bg aku ND adalah janda yg sangat2 bertuah..walaupon die dh diceraikan, tp family Jejai sgt sayang kt die, dan masih anggap die family..anak die pon, bukan die jaga sorang2…family Jejai sgt menganbil berat pasal budak tu..so, ND tak bersendirian walaupon die ditinggalkan masa mengandung…bukan aku tak kesian kt ND, tp aku rase nasib die tak la seteruk nasib ibu2 tunggal yg lain…

    0
    0
  110. Qiqi says:

    FS = Cun
    ND = Comey..
    Tapi, Si ND ni,tetap xdpt lawan kejelitaan FS..2 pasal die x puas hati di caras oleh FS..

    0
    0
  111. Qiqi says:

    FS = Cun
    ND = Comey..
    Tapi, Si ND ni,tetap xdpt lawan kejelitaan FS..2 pasal die x puas hati di caras oleh FS..

    0
    0
  112. mangkuk hayun says:

    yg untung jejai gak… FS ke ND ke.. dia dpt rasa …

    0
    0
  113. eternity.... says:

    apsal sme nk salahkn org…masing2 buat silap….ND salah…fasha pn salah….kite pn salah duk ngutuk sbb taktau cite sbenar kn…tgk luaran mmg la…
    jgn la buat andaian mengutuk ngate itu sundal dan ini jalang…
    bia Allah yg membalasnye…
    kl nk ckp psl perampas ramai lagik artis..waheeda,ct nurhaliza sme amek laki org…tp kite sp nk menghukum….?juz ignore…tlg jgn sesenang ati pnggil org betina ke, sundal ke, jalang ke…or whatever…

    0
    0
  114. Noraezlin says:

    To ND-tak payah la nak komen lg pasal kes FS and jejai..kan u dah di ceraikan,kenapa nak terhegeh hegeh lagi..biar la FS dgn kehidupan dia..U (ND) pun bukan elok pun orgnye,kaki clubbing gak >Actually,perangai sama je,cuma simpati lebih pada ND sbb mcm FS yg ganggu rumahtangga dia.Yg i nampak pasal ND ni,dia still kebudak budakan and tak matang

    0
    0
  115. Bosnian Serbian racial extermination defendant Ratko Mladic dismissed as obnoxious complaints against him Friday during his first appearance at a war crimes tribunal .

    0
    0
  116. ND the BEST says:

    WHO SAID FASHA CANTIK?? HARAPKAN CANTIK D LUAR TAK GUNA LAHH..NORA DANISH TETAP THE BESTT N TETAP TAK SALAH..SEMUA ORANG SOKONG NORA DANISH DRPD FASHA KANNN..FOR NORA DANISH WISH U ALL D BEST N SEMOGA BERBAHGIA N FOR FASHA SEMOGA KAU SEDAR AKAN KESILAPAN KAU YEEEEE..KO MEMANG PEREMPUAN YANG TAK ADA OTAKK!

    0
    0