Written by serenity | November 29th, 2011

Dalam pada hangat gambar-gambar Khairul Fahmi Che Mat beraksi mesra dengan seorang gadis yang bernama Shida Harmi berlegar di ruang Internet, Shida Harmi sendiri berdiam diri walaupun Shida menjadi sasaran kritikan orang ramai. Walau bagaimanapun, melalui sumber yang boleh dipercayai, Shida Harmi menafikan dia menyebarkan gambar-gambar itu dan mendakwa dia difitnah. Bukan itu saja, sumbar yang rapat dengan Shida Harmi mendakwa Shida tahu siapa yang menyebarkan gambar tersebut dan memohon agar mereka bertaubat. Gambar-gambar tersebut dikatakan oleh Khairul Fahmi diambil sebelum dia bertunang pada Mei lepas sewaktu berkaraoke.

Walau bagaimanapun, perkembangan terbaru ialah pihak Shida akan menyaman pihak yang menyebarkan gambar dan fitnah tersebut, seperti yang dinyatakan oleh individu yang rapat dengan Shida melalui Twitternya. Kami terpaksa merahsiakan Twitter itu buat masa ini kerana berita ini buat masa ini masih gosip. BeautifulNara sedang cuba mendapatkan kenyataan Shida Harmi berkenaan perkara ini. Jadi, nantikan saja.

***

Pertandingan Akhir Nyanyian Lagu Irama Malaysia Antarabangsa 2011 bakal diadakan pada 4 Disember 2011 bertempat di Auditorium Perdana Angkasapuri, Kuala Lumpur.

Anda semua dijemput hadir bagi menyaksikan peserta-peserta dari Zimbabwe, Indonesia, Yemen, Bangladesh dan Kazakhstan yang bakal mendendangkan lagu-lagu Irama Malaysia seperti Nasib Bunga, Kias Fansuri, Apa Dah Jadi, Cinta Nusantara, Joget Pahang, Balqis Cindai, Seri Dewi Malam, Mengapa Dirindu dan Dikir Puteri. Untuk maklumat lanjut, 03-2052 3600.

214 responses to (GOSIP)Penyebar Gambar Shida Harmi Bersama Khairul Fahmi Che Mat Bakal Disaman?

  1. FartScreen says:

    “BeautifulNara sedang cuba mendapatkan kenyataan Shida Harmi berkenaan perkara ini.”

    how do you plan to do that?

    wait for her to reply your mention?

    trololol

    0

    0
    • serenity says:

      Sending her an email. I didn’t mention her in my Twitter. :)

      0

      0
      • bitchy says:

        i’m sooo gonna lick apex’s dick.his bulge is super duper sexy.cum on me plss apex!

        0

        0
        • tioghua says:

          betina2 sundal tu…tak habis2 menghurong Apek..macam gula!

          Apek, smarten up la. Stay focus….berhentilah jadi ulat bulu.

          0

          0
        • tioghua says:

          KAMI SAYANG….MALAYSIA CAYANG …………APEK !!!!!!!!

          0

          0
        • Apun says:

          APEKKK dan HARIMAU MUDA sentiasa di hati MALAYSIA…..

          pedulikan biarkan semua gossip atau kontroversi yang tak memberi satu sen pun, teruskan perjuangan anda untuk memartabatkan MALAYSIA.

          Biarkan memang adat manusia suka mencaci, suka mengata, memburukkan, hal peribadi itu hak P&C janji anda terus menjaga KEBANGAAN MALAYSIA DALAM HARIMAU MUDA….HIDUP HARIMAU MUDA…..

          0

          0
        • anak Malaysia teruna says:

          KAMI CAYANG APEK…MALAYSIA CINTA APEK…

          hidup apek…kami semua berdiri dibelakang apek!!!!

          0

          0
      • macam ada niat lain penyebar tu.wallahualam

        0

        0
      • yana says:

        kat forum rotikaya kecoh dok suspect yg menyebarkan gambar ni Elia..betul harapnya tidak la………

        0

        0
        • hujan ribut says:

          memang elia dan kakak dia yang busuk hati tu yang sebarkan.. nak cakap apa lagi…suruh dia orang mengaku sendiri lah..siapa lagi yang simpan gambar macam nih??busuk hati serupa bangkai betina tu..puuiii!!!shida ni pun bodoh sengal percaya dengan dua ekor badak laut ni….KEJI dohhh!!!
          elia dengan herin tu berdendam sampai mati nampaknya…

          0

          0
      • Mak Jemah says:

        walau sape pun yang sebar sampai menimbulkan “fitnah”,x kira la minah tu nk saman sape2 pun TAPI pada pandangan aq :

        Apek by hook or by crook ko kena sedar jugak yang semua ni berpunca dari diri ko sendiri..

        kalau ko jaga pergaulan ko,ingat Allah,x jadinya macam ni n semua gosip2 liar tu x kan wujud..

        apek sendiri yang menyebabkan diri dia tersepit macam ni..bawak bertobat n sedor diri la apek..

        kesian mak ayah ko

        0

        0
    • Dahlia Teck Tak Kuat says:

      si Apex nie konon2 nak jd cam Cristiano Ronaldo.. bertukar2 awek.. ingt sikit awk tue org Melayu..

      0

      0
      • tak abis abis melayu says:

        kak zaman sekarang ni bukan semua melayu tu Islam..kat Malaysia saja dah beratus ratus ribu melayu murtad..hanya orang bodoh saja masih mengatakan Melayu itu Islam Islam itu Melayu.di kampung aku di Perak bersepah sepah Melayu murtad..di Kl dan Johor pun sama..lagi pun bukan melayu yg buat hukum, agama yg turunkan hukum..jangan lupa dulu elayu pun sama jahiliyah macam arab quraisy..setelah kedatangan Islam baru Melayu gemilang.

        0

        0
        • Yun says:

          “hanya orang bodoh saja masih mengatakan Melayu itu Islam Islam itu Melayu”

          Cakap baik2 sikit oi. Org yg mengatakan Islam tu melayu dan melayu tu Islam tak bodoh yg bodoh skg semua yg murtad2 tu! Mase zaman kemasukan agama islam kt tanah melayu islam tu dah berkembang dan mmg bangsa melayu dari beratus tahun dulu dh menerima Islam.. Kite semua yg bangsa melayu mmg dilahirkan sbg org islam.. Kita kena bersyukur adenye istilah “melayu itu islam” sbb atleast bangsa melayu ni terjaga sikit agamanya.. Jgn jadi mcm negara seberang yg tak segan silu murtad.. Artis2 dorg pun ada yg murtad.. Tp kena ingat jugak, mmg melayu itu islam tp islam itu bukan melayu.. Islam itu agama sejagat.. Klau guna istilah islam itu melayu takut bangsa2 lain yg islam kat negara ni tersinggung..

          0

          0
    • yusri says:

      @NadhirahHarmi

      0

      0
    • mari mengurat saye says:

      bulat bulat
      semua bulat
      dari atas sampai bawah
      pejal pejal

      0

      0
    • alah..2-2 pon same keji..papepon apex tetap encem dan seksi tyme peluh!!

      0

      0
    • uzmabags says:

      haha…sama naik..kerjaya dengan sosial…

      0

      0
    • gula_melaka says:

      no, he doesn’t have to.
      nara tak akan buat apa apa.
      dia sandar kat kerusi, goyang kaki, letak tangan belakang kelapa dan lepas tu..
      dia copy paste interview orang dari sumber lain.

      itu cara dia.

      0

      0
    • sukaati akula.. says:

      org islam bergaduh dengan org islam?mm..muhasabah kawan2…bersuara tu mmg la bagus,tapi dalam hal ni,kita tengok dulu..sebab Allah kat atas sana lebih mengetahui..kalau fitnah,berbalik pade penghantar,kalau benar,berbalik pada apex sendiri.kita jgn judge sebarangan.apex bagus dalam permainan bola..kehidupan sosial dia,kalau tak betul esok lusa dptla penangannya..ni nak kutuk2 benda2 tak bermanfaat,takde faedahnya..semua terletak pada iman~

      0

      0
  2. Bunga Raya says:

    musim saman menyaman skrg nih…

    teruskan…

    0

    0
  3. momooo says:

    pengedar xtau tp BN pon tulun sebar…ye dak..peace no war..jgn saman i k…hehe

    0

    0
    • kimainie says:

      hukum karma.. dahlia rampas apek dr elia.. then shida rampas apek dr dahlia.. next games kuar plak cter somebody rmpas apek dr shida lah plak…… drama tok mengalihkan perhatian drp kekalahan team harimau muda…

      aper p0n badrol gak yg pling cool…. =p

      0

      0
      • julianizaidi says:

        ape kau merepek weh? kisah apex dgn shida harmi dh lame berlalu lah. apex kan dh umum dlm era bru2 ni yg dahlia teck kekasih barunya kini. adoyaii. ckp main sedap molot je kau ekkk.

        0

        0
        • amoi bkn apek says:

          x payah la ko nk kecoh sgt dgn apex ni wehh.x dpt apepun kalau sapot die.buang taik jela.buat maksiat smpai kiamat pun org tetap bekap die gak.pelik aku la dh nmpak pic mcm ni pun org dok sapot die.mcm haremmmmmmm

          0

          0
        • noi says:

          org kelantan je pun yg bekap si apek ni..buat maksiat pun x leh ditegur,marah sgt kononnya..go to hell

          0

          0
        • lolita says:

          bangang jugak pengomen2 kat sini..orang support dia sebab dia main bola bagus..pasal dia harumkan malaysia.pegi mampus la dia punya dosa maksiat ke apa..tu antara dia dengan tuhan…

          0

          0
        • futuremg says:

          @lolita, org islam ade tanggungjawab amar makruf nahi mungkar, bile turunkan bala oleh Allah, tsunami tuh takde nyer pandai nak pilih2 mangsa dia okeh, ko kalo nak mampos seblah kaki maksiat dats your problem tp aku tanak

          0

          0
      • ain says:

        badrol mana pulak?

        0

        0
  4. apa apa je says:

    dia sendiri yg sebar, then dah malu, kata diri difitnah plak. tolol btol.

    0

    0
  5. Thamil Arasu says:

    masa buat tak pikir….pooodaahhhh

    0

    0
    • Suri says:

      X pyh nak gmbr gitu2 wlu pun kwn..x pyh p tmpt2 camtue…org pun x bole nak buat gosip…asal tersebar je mula la tuduh…ntah2 kwn2 korg jgak..klu simpan dlm hp ko..sape la je pon yg bole akses

      0

      0
  6. hoho says:

    nara ni lembab la

    0

    0
  7. student bandung says:

    saman!

    0

    0
  8. zad says:

    lantak kau la apek…malas nak layan..

    0

    0
  9. Ken Ching says:

    eleh abg nara cilok from cari.com siap nk tutup nama adik shida laks! menggedik tau!!

    0

    0
  10. Blogger says:

    Kesian si Khairul, tak habis2 dgn gosip dia, padahal dia mengharumkan nama negara (walaupun pre olimpik kalah)….banyak bertawakal jaklaaa…

    0

    0
  11. yoyo says:

    rasanya shida nie punya parent or family member dia mmg lawyer kot

    0

    0
  12. redcarpet says:

    org skrg xd pnyakit cari pnyakit hmm sape slh dia yg kena..tp apek tu klu blh brubah lerr jgn suka bkepit dgn btino2 yg blm tentu jd bni kamu..yg btino2 tu plk jgn lh suka melekat dkt sngt sme apek kan dh malu!!kihkih

    0

    0
  13. hothotheat says:

    tah ape-ape shida harmi nh. .dah lah langsung tak knl siape die. .tetbe nak saman-saman. .dah sendri wat pasal. .kantoi sesame nak sman menyaman plak. .manusie tak sedar diri tu namenye. .

    0

    0
    • shida says:

      entah betina jalang ni,hot sgt ke smpi nk saman bagai,yuna malu pun tak saman-saman.

      shida+dahlia teck+zarina anjouli= perempuan tet! haha

      0

      0
  14. mimi says:

    Semua terjadi atas kehendakNya. Adalah sebab tu mengapa terbongkar. Tak gitewww. daripada duk menyaman marilah beristighfar atas kesilapan2 yg telah dilakukan.

    0

    0
    • AKU says:

      benar stetmen kamu…dan ada sebabnya kenapa perkara ini terbongkar…ALLAH maha mengetahui…pengajaran utk semua org..bkn utk mereka yg melakukan maksiat ni saja…kita yg tengok ni pun..mau sedar..mai pakat2 muhasabah diri…takut nanti kita plak yg kena..al maklum la…kita ni pun manusia mcm apex n shida gak…sentiasa buat dosa dan lalai….

      0

      0
    • Suri says:

      Tulah nak saman apa..mmg awk bergmbr mcm tue..lain la badan org letak muka awk bole la kata fitnah

      0

      0
      • zazmi says:

        leh tak kalu aku nk saman dorang sbb peluk2 langgar hukum ALLAH? x penah org buat lagi ye..kikikikiiii

        0

        0
  15. siti says:

    huhuhuuuuuuuuuuu

    0

    0
  16. pecah kepala says:

    hey……x abes2 lg psl dorg ni lah! naik nyampah plak aku dgr! tp kn aku rase si shida ni la yg sebar pics dia ngn apex sndri. nk glamer ke, ape ke, aku x tau la ape motif dia kn. Apex2……mcmne la aku nk ckp yg ko ni mmg terbaek utk skuad negara! ckp lebih pn x gune r. Ko sndiri x reti nk hargai diri ko, bakat yg ko ade kn. so, lu fikirlah sendiri!!

    0

    0
  17. awek lawa says:

    eleh apex tu mmg dh taw kaki tebuk n kaki pompuan.alasan die kaber malu coz kalah game r tu..utk dahlia teck tu la rmps tunang owg pasni amek kaw bf ko or abg agkt ko smpai terangkat2,terlambung2 tu dh tdow ngn betina lain.lme2 apex ni kne penyakit r..ske2 tukar pompuan.sme je ngn laki ayu raudah tu..tgk r muke apex dh tue p umur mude lg kuar air je.elia u ptt bersyukur coz awk x kawen die coz perangai buruk die dh tnjuk sblm kwen ape jd klu die wat pas kawen..berdozen2 dosa tu.

    0

    0
  18. Ni nak lari dari cerita mabuk la ni apex….

    0

    0
  19. yoyo says:

    Aku xphm ngn manusia nie..apek or pompuan nie xkacau pon hidup org…knapa yg laen lebih2..mmg diorg buat tu benda salah dlm agama…diorg xtaubat diorg kena seksa..dosa diorg ngn Allah je xmembabitkan manusia lain…tapi aku respect org yg boleh tgur diorg secara berdepan dari hentam or keji diorg dlm nie….dh xberani nk tegur doa pon baik…takut2 la berbalik kat diri sendiri je…mengata org lbih2 tup2 kena kat btg hidung…kan sentap..

    0

    0
    • sokongyoyo says:

      tau takpe…kat blog kemain hentam kutuk2 bagai..tapi kalau jumpa kat luar sibuk nak bergambar jugak… FAILED!!

      0

      0
  20. mia says:

    issuenya disini ialah pasal gambar tersebar … bukannya pasal perangai” cantik “dia org … apa daaa ..!!!

    0

    0
  21. emmm says:

    jgn smpai plak nnt ada org ngaku ngandong anak apek sudah… dunia2.. kejap je kalo Allah nak tunjuk…

    0

    0
  22. kak temah mulut busuk says:

    ape yang best sgt si apek ni?
    kak temah tgk pun x de nafsu..
    btw..
    padan muka semua..apek,dahlia teck n shida n adik shida..padan muka padan muka!
    hukum karma letewwww

    0

    0
  23. rrrr.. says:

    tak kisahlah apek ni caner aku tetap suka dierr..pernah seranjang ngan shida untungnye..hajab kau jah kuikui..

    0

    0
  24. hazamon says:

    BIASALAH ORANG KELANTAN KALO KUAR DARI KAMPONG THEN DTG BANDAR MCM KUALA LUMPUR KE,STUDY,BERHIJRAH KE TEMPAT LAEN YANG MAJU DARI KELANTAN JADI MCM TU LAH…..culture shock….

    0

    0
    • Budak Nakal says:

      ayat x boleh belah…cisss….
      macam siot…

      0

      0
    • yusri says:

      I LIKEEEEEEEEEEEE ! setuju2 ! tak sedor diri

      0

      0
    • yusri says:

      I LIKEEEEEEEE ! tak sedor diri

      0

      0
    • kak temah mulut busuk says:

      weh koo hazamon…ape sal nk kait dgn rakyat kelantan yang lain?mental lu low la sial..p belajar sivik sejarah n subjek2 kenegaraan skit..lembu lagi educated dr ko!taw??kesian mak bapak ko hbskan duit bg ko sekolah tapi ko jadik mcm ni..

      0

      0
    • kleen says:

      muahahaha..macam negeri2 lain bagus sangat..macam kelantan je yg ade kampung.piiiraaahh..mengata dulang paku serpih, mengata orang mcm dalam kelab malam kat satu malaysia ni org kelantan je yg pergi.ces.low mentality punya org

      0

      0
      • kak limah says:

        hazamon..why lah mentaliti tahap ke 10 sgt nie?kamon la..jgn babitkan isu kenegerian kat sini..kami pun rakyat malysia lah..saya tgk org luar lagi teruk perangainye..jgn bajet sgt hazamon..xsemua org kelantan same..

        0

        0
      • kak limah says:

        mulut bau lonkang siuttt hazamon..

        0

        0
    • menyampah dekat hazamon says:

      i say man bro….lu apa hal main nama2 negeri plk nie…aku terasa siot…ko ingat kltan teruk sgt ke?? macam bagus sgt ko tu…mulut mcm BA@i

      0

      0
      • noi says:

        mmg kelantan x bagus pun..nak wat camna..manusia yg berdarahkan darah kelantan semua sial..

        0

        0
      • Opah Mulut Lendir says:

        Ahhh.. Kelantan mmg plg teruk. Ceh! Malu nak mengaku ke. Kalau dok KL culture shock toksah ckp la. Paling maju. Tp bila blk kelantan, abis berbungkus mcm suci. Pirahhhhhhhhhhhhhhh kelantan hina dan kotor. Kelantan mmg patut dok bawah PAS. Semua kelantan alami conflic identity.

        0

        0
        • miza says:

          @opah…. memang betul…..saya tengok sendiri … masa cuti di pangkor … kan main seksi lagi kat kolam mandi … cehhh…masa check-out…siap tudung litup bagai…porah….

          0

          0
        • bukan anti kelantan says:

          aku bukan la nk kate atau kutuk org kelantan..ade je org kelantan baik2..tp ditakdirkn org klantan yg aku kenal sumenye culture shock..time keje dulu, aku kene tinggal kt hostel..1 rumah sumenye org klantan..mule2 kenal ok jer..dh seminggu baru la nmpak perangai nye..tiap2 malam masing2 bwk boyfriend balik tido sebilik..dpt plak boyfriend masing2 mmg 1 tempat keje..pegi keje, balik keje sume sama2..dh macam dok 1 rumah dah..boyfriend takat balik rumah sndiri tukar baju je..bos pon pnah komplen nmpak budak2 nih dok bercium kt tmpat keje..aku bukan ape,,aku ksian kt mak bapak budak2 nih..hidup2 kene tipu ngn ank sendiri..kate nk datang sini nk cari keje, cari duit sbb kt kampung hidup susah..alih2 buat perangai..hope bdk2 yg aku jumpe nih cuma segelintir je..harap yg lain sume baik2 la..skang nasib baik aku dh benti keje, dh x dok hostel tu lg dah.. kpd reader dr kelantan, peace no war yeee.. :)

          0

          0
        • Budak Nakal says:

          nate mu ar…dok ngutuk klantan…

          mmg otak tu tuhan bagi mmg x pnah nk guna sebaik-baiknya tuk bfikir…

          lagi baik ko kasi otak ko tu kat lembu tu…ada gak faedahnya…

          0

          0
        • i luv kelantan says:

          helowww opah mulut lendir bernanah busuk banga ko ckp baik2 skit ek apsal ko dengki sgt ngn org klantan? at least die duk k.l bkak pn, blk klate die ttp jgk kn bkn mcm ko yg langsung x tutup2 blahhhhhh laaaaaaa

          0

          0
        • mek qlate mantap molek says:

          betul3x…… kawe skong i luv kelantan.

          0

          0
        • so what? says:

          weiii ko ni mmg mulut lendir bernanah busuk kn ptt la kuar statement camtuh! ko tu suci sgt ke at least ppuan yg ko ckp tuh bla blk klantan ttp aurat gak bkn mcm ko lgsg x ttp aurat

          0

          0
      • bujang says:

        WALAUPUN AKU ORANG UTARA , TAPI X MAU NAK KONDEM NEGERI ORANG, SEMUANYA BUMI ALLAH….manusia yang jadi penghuni lebih kurang sama saja perangainya……

        0

        0
    • hazamon mulut puaka says:

      weh babi apahal nak kait nama kelantan
      sorang betina KL yang aku kenal adala yang dok runtuhkan rumah tangga orang
      pakai baju macam pelacur
      tayang dalam fb
      bila jantan dia cari betina lain dia gila meroyan
      so semua org KL gitu ke?
      takKKKKK kan???!!!!
      bodoh! jadi kambing lagi baik ko ni

      0

      0
      • Opah Mulut Lendir says:

        Kelantan mmg siyal lah. Ada org kutuk negeri lain? Takde kan. Mesti satu negeri ni je.

        0

        0
        • opah mulut lendir bau bangkai says:

          ko tu yang sial
          nape takde org kutuk negeri lain?
          sebab isu sekarang apek org kelantan
          ko sendiri pun tahu org negeri lain pun ada buat maksiat,perogol, penzina,pembunuh
          tapi aku rasa ko ada isu dengan org kelantan ni
          dasar pemikiran ortodoks
          baik ko g duduk bawah tempurung la
          onk onk onk
          situ je tempat kau berdasarkan tahap iq kau
          muahahahaha

          0

          0
        • mulut capoi says:

          ko niiiii .. elok dapat bagi penampar biar gg berteraburrrrrrrrrrrrrrrrr.

          0

          0
        • mulut capoi says:

          aku tujukan khas untuk opah mulut lendir…..
          mulut atas ke bawah yg. ada lendir…..kotoq…..
          cuba makan budu perah asam limau hilanglah lendir.
          x padan ngan opah bukan main lagi……..tapi x apalah …..mungkin nyanyuk agaknya…….
          tulahhhhh….suka isap kote sangat.
          kuangggg……kuaangggg….kuaanggggg…..
          pasni…..zikir banyak2 ye…..x reti mu gi kelate gi belaja….

          0

          0
    • bebaik skit says:

      hello encik.jangan sebab nila setitik susu sebelanga kao nak salahkan.Aku yg dok bertahun2 kat KL takde pun culture shock.Semua bergantung pada diri sendiri, tepuk dada tanya iman

      0

      0
      • bendera says:

        perangai bukan diwarisi ikut negeri la oi.. ko igt asal usul tu DNA ke apa ?

        0

        0
        • grrr..... says:

          oi cik kak..perangai tu boleh diwarisi dgn environment sekeliling ke..means, tempat/ geografi… DNA tu mewarisi trait2 dalam badan je macam kaler rambut ke…

          0

          0
    • qila says:

      wuahahaha !! agree 200% !! ore klate klu xculture shock…x amerika lah ! ahaha !! org klntan dhla pemalas, pgotor pulak tuh, muke je cantik. dari sebatu dh leh bau perfum. tp skali masuk bilik. mak aiiii.. euwwwww, kua gan mbe2 baju semua ketat2, jarang2 lak tu, bile org tego slow2, tersengih2 mcm kerang basi..dh la blagak. bodo sombong lak tu. bajet kaya jek, padahal ade sugar daddy…nk muntah gan sikap diorang ni laaa !!
      (errr…asal emo sgt ni ?? haishhh…)

      0

      0
    • Bangga says:

      ALHAMDULLILAH…Kutuk ler caci ler kami orang kelantan,kita jangan cepat melatah jangan jadikan kita juga berperangai seperti mereka, kata RAKYAT MALAYSIA tapi.. kita tadah tangan jer ambil pahala sambil kita berdoa kepada pengomen lelaki/ wanita disini moga mereka akan memperolehi suami/isteri/menantu berasal dari kelantan..AMINNN

      0

      0
      • saya bangga jd ank kelantan says:

        setuju gler ngn bangga..suka hti korg la hoii nk ckp ape pon kt kelantan..
        seriously, x luak pon.. dah dengki admit je laaa. xperlula rasanya karang pnjang2.. negeri lain ade jgk aku jumpa yg berbau, body odour!! belagak jek lebih org2 luar ni… :-)
        thanks kpd pngutuk2… hugs of love…

        0

        0
      • bujang says:

        BERGENANG AIRMATA AKU BACA STATEMENT KO…..YA ALLAH ………..
        KITA SEMUANYA SAUDARA DIDUNIA INI, TAMBAHAN PULAK SEAGAMA.

        JANGANLAH HINA MENGHINA KUTUK MENGUTUK KERANA NEGERI.
        BERFIKIRAN RASIONAL….JANGAN KERANA EMOSI HABIS SATU NEGERI TU DIHINA..
        SEDIH SUNGGUH ADA ORG. BERFIKIRAN JAHILIAH……….
        KO ORG. NK. DISLIKE AKU RAMAI2 PUN LANTAKLAH……

        .

        0

        0
    • Lolita says:

      Apa kena mengena ngn negeri plk nie..gila ke ape? menyampah aku org main2 negeri nie…yg salah individu tu la bengap..buan negeri tu..asal la suka highlight negeri haaaaa….eh emosi plk aku nih..hahaha…..biar aku org perak tapi aku benci org buruk2kan negeri org laen….

      0

      0
    • Joe says:

      Kenapa kebanyakan komen yg membela kelantan mostly byk thumb down??? Pok Nik kena pantau sempadan lebih, kerana Aids di kelantan yg tertinggi di Malaysia. Ini fakta ye, Dan pok nik juga kecewa kerana kebanyakan org yg tak ingat dunia pergi berhibur di seberang, dan membawa balik penyakit.

      0

      0
    • hazamon gilerrr says:

      yg ko duk kutuk2 org klate ni pehal hah?blog org klantan jgk yg ko tgh baca nih!!!!!!

      0

      0
  25. yusri says:

    @NadhirahHarmi kan kan :D jom p follow reramai

    0

    0
  26. flirty says:

    hahaha tanak ngakuw letteww !! dorang(apex,dahlia,shida) sama sama gatel. tobatlah ye. buat azam 2012~behenti buat skandal glamor. anyway,KUAT jugek apex. KUAT main. =P

    0

    0
  27. i hate hipocritzzz says:

    biar org kutuk kite pakai pakaian ketinggalan zaman. asalkan kite tidak berpakaian AKHIR ZAMAN.
    peace.=)

    0

    0
  28. zasyram says:

    bukan celebriti pun dah pemes dgn gosip…hohoh…

    0

    0
  29. Ade aku kesah? says:

    Cube tgk fb name Nebbar Harmi.Tapi kalo nak diikutkan,Shida tu da bertunang.Nak kawen da pun.Aku pun tak pahamla.

    0

    0
  30. pecah kepala says:

    tol la beb ape yg ko ckp tu! aku pn x tau r. maybe mmg lifestyle dorg cmtu kot. kt negeri sndri ok2 jer. da kua dr negeri sndri buat taik la plak. Ckp psl org kelantan, aku x suke neelofa. dia tu pn berlagak diva aku nengok! adoiyai!!! sumenya lupe daratan n asal usul dr mne. pendek kate PECAH KEPALA LA BEB!!!

    0

    0
  31. ANNAMARIANA1989 says:

    mcm2 hal la diorang ni.. lantak la KF nak buat apa pon… jnji ms atas pdg dia bg perhatian
    200%…

    0

    0
  32. kleen says:

    nara ni memang kaki copypaste dari forum cari.. ayat bulat2 dari forumer. karang forum cari pula yg saman nara ni

    0

    0
  33. nina says:

    mmg ye pon, org klntan mmg cultural shock if g town..x kira la town aper hahahaha..terima je la hakikat nyerrr..

    0

    0
  34. Ratu Pemerhati says:

    De moral of Story, HANYA APEX sajalah yg boleh merubah segalanya dgn cara JAUHKANLAH DIRI anda dari perempuan specis2 cam nie… Fikirkanlah hati IBU bila tgok gambar2 HOT & SPICY anaknya nie brpelukan dgn perempuan2 yg amat murah dimata msyarakat. Fokus pd profession anda sbg pemain yg dikagumi adalah lbih baik dsmping dktkan diri pd Allah… Wallahuaklam…. (Pst/ peringatan tuk diri Ratu sndiri juga jaga nama baik diri & keluarga agr dpandang mulia disisi Allah)

    0

    0
  35. kiki lala says:

    menjadi-jadi plak perangai si apek nie..

    0

    0
  36. kiki lala says:

    aah..majoriti org kelantan yg culture shock..tp x semua la org kelantan cmtu..bila tgk dak2 yg kdg2 dh kena culture shock nie..bila dgr cra ckp diorg konon kl tp dgr btul de slang kelantan..mcm mne tu..huhu..sorry ye pda yg terasa tu :)

    0

    0
    • kak temah mulut busuk says:

      kalau ko cerdik, ko x kan keluar statement mcm tu..
      ko umur brape hah?ak classified ko dalam kategori budak2 hingus hijau lagi based on your statement tu.
      tak ada lagi kajian proves that MOST KELANTANESE yg culture shock..kalau ada aku nk tgk bukti..
      and kalau kau ni dah tua baka @ matang, aku klasifikasikan ko ni lagi bodoh dari LEMBU SHAHRIZAT bela..
      ooopsss..maaf kalau terasa ea..
      kak temah emo skit dgn manusia benak biol macam kauu…

      0

      0
      • kiki lala says:

        aku kesian dkt ko kak temah..aku menyuarakan apa yg ak pernah lihat..so kalo nk kata org len bodoh..rsanya ko pn sma..yg tiba2 bg nma SHAHRIZAT np plak??

        0

        0
        • kak temah mulut busuk says:

          so, setakat yang ko pernah lihat hbs semua ko nk kata org kelantan mcm tuu?atas dasar apa ko nak kasi title kat orang lain yg tak bersalah?dah ko tak suka kelantan,ko tak yah nk kutuk..kutuk apek sudah..x yah nak main nama2 negeri..macam ko tu perfect?

          0

          0
        • kelatepure says:

          hhmm..kutuklah nak kutuk kelate pon…hok sebenarnya demo dengki ngan negeri kelate sebab walopon duduk bawah kepimpinan pas tapi kami cukup make, buleh buat rumoh besar2..dapat bini pon besar2..haha. kutuk lah nk kutuk pon …rakyat klate tok rugi pon sek2 mg duk kutuk..hok tamboh sakit hatinyo sek2 mg sdiri jugok..kah3x..nok suko aku tengok low minded punya komen.

          0

          0
    • so what? says:

      so what klu most kelantanese cutural shock? x kacau ko pn kn?mcmlah org negeri lain x culture shock? pls mind ur words la weiiiiii..cba ko tgk negeri klantan ni ramai usahawan mlayu bkn mcm negeri lain yg dimonopoli kaum CINA so pikir2la

      0

      0
      • what eva says:

        MMg kelantanese mcm tu..dahle suke berpuak2..pastu back stab org..tak semua..tp ramai..aku sek kat kelantan…ishh..makan sedap kat sane..tp perangai..kalo dh jumpe geng diorg..langsung kita tak layan..piii laaaa…..

        0

        0
        • so what? says:

          org klantan rmai yg bpuak2 sbb sng nk communicate…kdg2 ada sesetengah benda x dpt nk diekspresikan dgn bhs luar, hya bhs klantan je…klu ckp ngn org luar bhs klantan ni diorg x phm kn….so pls jgn judgemental sgt ek

          0

          0
  37. miss nurul says:

    sekurang2 nya Apek ada gak menyumbang untuk negara tercinta…..kita ada???

    0

    0
    • Manis says:

      Adaaa, mak bapak aku sebok bayar cukai. Tapi duit cukai tu tah ke mana perginya. masuk poket orang lain laa. Jangan kata apex je menyumbang pada negara. PIKIR SEBELUM MENAIP. JANGAN SAMPAI ORANG KATA HANG BODOH PIANG HANG MARAH.

      0

      0
      • lolita says:

        cukai tu mak bapak hang yang bayar jahanam…hang tu apa yang hang sumbangkan…balik pi hisap tetek mak hang laa lagi baik..aku rasa hang ni pun budak lagi

        0

        0
    • cicak kobeng says:

      sian ko… baik ko tanya diri ko sendiri, apa sumbangan ko untuk diri ko sendiri.

      0

      0
  38. pecah kepala says:

    lu mmg terbaek la kiki lala…!! aku pn x berkenan ngn org kelante nih. Mudah lupa diri. Sory yep pd yg terasa. tp lu org bleh pkir sndri la beb tol x pe yg wa ckp nih.

    0

    0
    • kiki lala says:

      yeke terbaik..ahahha..x de la..lg pn diorg culture shock pn sbb slh pilih kwn..nk wt cmne..

      0

      0
    • kak temah mulut busuk says:

      kak temah rase la dua ekor ni org yg sama..anti-kelantan..sama2 bengap biol..ooppss..maaf terasa ea..cara ko taip pun same sial..x de org support propa kau ye tpaksa support sdiri..mueheheheh..boleh belah r kau menatang RACIST…kak temah KASI FAKK SAMA LUU..

      0

      0
      • kiki lala says:

        x de pn racist ke pe cik kak temah oii..aku pn rmai je kwn dgn org2 kelantan..kn aku kata x semua org kelantan mcm tu..ko jenis mcm tu ke sbb ko mcm terasa sgt..aku tau ko ni org kelantan..lg pn negeri lain pn de gak mcm tu..so peace no war la..lg 1 bahasa tu jaga la skit eh..

        0

        0
        • kuku lulu says:

          assalamualaikum…semua org sama sahaja…rambut sama hitam hati??? masing2 la jaga diri tu…xkan kalo culture shock je org kelantan kena? so org2 negeri len xde lak culture shock yer?? hemm.. xpayah lah nak kenegerian bila keluar hal cmni… biarlah apek tu… kita tgk apa akan jadi kat dia…pandai buat pandai tanggung… hai kiki lala…. :)

          0

          0
        • kak temah mulut busuk says:

          dah ko mulut longkang sgt nak mengaitkan kenegerian, meh sini aku ajar budak2 cam ko sikit..mental kau br n terbukak..kalo ko pandai nak jaga aty org lain, x de nya ko cakap MAJORITI ORANG KELANTAN CULTURE SHOCK..ko x yah nk buat research n conclude sesuka aty kauu je..

          0

          0
        • kak temah mulut busuk says:

          wah wah wah kauu..x yah main wayang ngan aku..ramai kawan kelantan konon..tadi kemain ckp MAJORITI..btw, ko suh ak jaga my words eh?ko rase perlu ke aku berbahasa dgn orang racist mcm ko?

          0

          0
      • cik wiwin says:

        kak temah ni kelantanase ke? kalau ya, mmg mcm ni ke org kelantan balas komen? org ckp elok2 xdak maki hamun pn.. buat malu org kelantan je ko ni

        0

        0
        • kak temah mulut busuk says:

          ya.aku orang kelantan.apesal?
          kalau orang reti kutuk negeri aku, tak perlu rasanya aku nak berbudi ngan orang tu..aku pun tahu respek orang yang reti berbahasa..juga tahu nak main taik dgn orang racist cam tu..ko paham?

          0

          0
      • bitchy says:

        kak temah gi fuck mak kak temah je la lagi baik.lps tu ajak gang bang dgn bapak kak temah.buat kecoh je kat sini!!

        0

        0
        • kak temah mulut busuk says:

          suh bapak ko fakkk ko dulu..lick ur assHOLE deeply..go to hell lah koo budak hingus..pandai plak cakap fak dgn org tua..

          0

          0
    • ni 1 lagi mangkuk.nak babitkan negeri apehal.sama2 byr cukailah ngok

      0

      0
      • kiki lala says:

        dh ckp elok2..dia balas dgn kata kasar..x de ke budi bahasa tu..kalo x suka dislike je komen tu..x payah nak kasar2..maaf ye :)

        0

        0
        • pecah kepala says:

          wey guys! relax sudey2. pe hal yg korg nk emo sgt nih. psl org lain kite yg pengkritik ni plak nk berdebat! cm dak2 la wey! relax sudey2. tenang je la kak temah oii…..x yah nk emo bebeno. yg penting skali kite ni 1 MALAYSIA! MAJULAH MALAYSIA!!!

          0

          0
        • pecah kepala says:

          wey lu pecah kepala ko! ape psl lu gune nickname wa? lu da lme idup pe?? wa x suke r main kotor cmni! lu cantek cket bai gune name wa!

          0

          0
  39. Nak kata si perempuan yg gatal, tgk si Apex kat dalam gambar bukan main happy & mesra lagi mcm singa dapat daging. Entahlah tapi i kurang pasti if Apex is totally innocent. Lain kali kalau nak buat sesuatu perkara mesti berfikir panjang sebab it can haunt u back in the future. So inilah akibatnya. Skg masing2 nak aib-mengaibkan sesama sendiri. So shameful.

    0

    0
  40. tutti fruitti says:

    KFCM nie jadik mangsa keadaan sebenarnya…sblm nak mengata org ingat2 lah…dia pun ade mak bapak….cuba adik beradik kita org kutuk org hina….ape perasaan?…Sudah2lah…

    Cadangan buat KFCM…pergilah bjumpa dgn org cerdik pandai sprt Dr Fadzilah Kamsah ke….utk bkongsi,tanye pendapat…dpt motivasikan diri…jgn krn gossip nie blh memusnah kerjaya KFCM….!

    0

    0
  41. kiki lala says:

    tp plzzz la tlong jgn asyik citer psl apek..dia ni bukan artis..so kalo nk citer apek nie g la blog sukan..rsanya blog sukan pn x nk letak citer cmnie.huhu

    0

    0
    • kak temah mulut busuk says:

      kau ni pesal hah?
      ni blog gosip bodoh..
      utk selebriti..kau taw selebriti tu ape?
      ko ingat pelakon penyanyi je ke?
      mmg ko bodoh biol..
      suka hati blogger la nk story pasal ape..
      kau x suke, ko x yah menyibuk sini..
      x de org nk dgr luahan lembu yg kurang kasih sayang mcm ko..sila BERAMBUS..
      **NANTI AKU SUH SI NARA BUAT ENTRY PASAL KO..TENGOK APE ORG KOMEN NANTI**

      0

      0
  42. kelicap madu says:

    kepala jubur ape yg nk saman2 plak nie, ini bukan benda yg memalukan klau ko sendiri yg x tahu malu!!!
    ha skrg tanggung la akibatnya, mana ko nk letak muka??? mcm kes wan nor azlin dulu, buat video seks sendiri, dah terbocor tahu pulak malunya lari ke luar negara, dah balek buat2 tebal muka je laa….ko pon mcm tuh jgk la nnti jadinya…
    geram btul aku org yg x sadar dek untung, dah buat salah nk menyaman org lain la plak….aku hi5 kat org yg sebarkan gmbar nieh!!!salut utk ko atas ngan bwh (walhal ko pon sama ada kat tmpat maksiat kejadah tuh)…apa yg aku mntak, klau ada lg aksi2 berahi tuh, ko sebarkan jgk, nk jgk aku tgkk fullHD koPEK yg aPEK gonyoh tuh!!! adios cha cha bye bye

    0

    0
  43. Peminat Apek dan Tetek says:

    Tetek awek tu bulat pejal dan berkhasiat, Apek buat latihan tangkap bole kot?

    Best siut! Tetek\ impian satu Malaya, lemak berkrim di sukai ramai

    0

    0
  44. Peminat Apek dan Tetek says:

    Apek dan tetek…the movie! Padang tangkap bola, karaoke tangkap tetek!!!! Terbaik!!! Ingat Apek ingat TETEK!

    0

    0
  45. bujang says:

    kejahatan yg. dilakukan lambat laun terbongkar jugak.
    Berbagai2 alasan sang pelaku untuk buat penafian.

    0

    0
  46. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dorang2 n pompan2 ni semua bukan nye apeeee sngaja nk jatoh kn apekkkkkkk…..supaya apek ni kena ban tk boleh main bola n jaga gol lagiiii di sebab kn cerita2 yg macm gini tol tk? sikit punye pasal dorang buat kecoh kasi besar kn cerita padahal tkda pe2 pun……..korang tk perasan ke semenjak apek futus tunang macm2 benda2 yg merepek terjadi pada apek macm2 cerita yg terkeluar kt blog bang nara ni ….ni mesti ada maknusia2 yg nk sabo apek ni ! tol tk bang nara?

    0

    0
  47. budakGEMOQ says:

    xkesah lah pape pon.
    tapi kfcm ckp dia dah ambik gamba tu b4 tunang.
    sblum tunang pon dia dah ade awek kan?
    cbe bayangkan eyhh, dah ade awek pon boleh buat cmtu ngn pmpn lain.
    sebok pgg sana sini.
    ape lagi kalau dah tunang, pastu dah kawen.

    wahai kfcm,
    sy bukan baik sgt tp nk mengingatkan je.
    cari lah wanita yang boleh membantu kamu ke jalan yang benar.
    kalau skrg dah cmni nnt mcm mana nak rasa nikmat kawen.
    apa-apa pun anda ttp hebat sebagai keeper :)

    0

    0
  48. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    shida harmi ni sapa? artis ? model ? keeeee pemain bola jugak? ni mesti si shida ni suroh sape2 sebar kn gambar apek ni atau pn dia sendiri pasal dia nk sabo apek…..pasal apek tk layan dia pasal apek dh ada dahlia teck tol tk? kenapeeeeee pompan2 mlaysia ni kalau orang dh tk layan buat itu buat ini nk busok2kn orang ! orang dh tk layan tu ha gi belah lah ! ni tk jantan tu jugakkkkkkkkkkkkkkk yg dia nak eeeeeeeeeee macm tkda konek lain huh !!!!

    0

    0
  49. kasut says:

    nk saman menyaman ?haih ang ni apex pon bodo,,,ang dok galak sgt dok tgkp gmbr kepit megepit la br nk myesal….pooodah…apex..apex..tgkatkan la ang pya prestasi ..ang tu bleh p jauhh….

    0

    0
  50. ape daa says:

    da ada career yang bagus, tapi perangai cam bangang. ingat sikit kau tu org melayu la apex. sian kat mak bapak ko yang abeskan duit besarkan kau.

    0

    0
  51. qa says:

    .: tak habis2, ade je benda timbul pasal apek. kadang2 aku pelik ape pasal orang nak sebok sangat hal die. lantak pi ke dia la nak couple dengan sape pun. lagi satu kate si shida harmi ni dah lame kenal apek before dahlia teck. ape pasal baru sekarang nak pop out cerita-cerita gini. siap gambar nak tunjuk sekali. sakai betul la.
    aku malas nak tau sangat life sosial apek ni. lantak pi la dia. yang aku tau die die punye performance dekat team kene best. kadang2 aku salute die bnyak masalah pun, still struggle main. kalah menang tu adat la.. tak payah kutuk bagi down lebih2.

    GO APEK! GO HARIMAU MALAYA!

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Nama pun Harimau Malaya mestilah ganas….tapi terkam hanya benda bulat aje ……tangkap….gelecek, sepak dan kocak pek kocak…..
      Aku suka tengok Apek lari2 dan lepas tu dia pegang tiang gol kiri dan kanan….ada apa2 petua ke…..
      Walau apa pun gua suka lu…sebagai goal keeper.. tangkas dan cekap….tahniah ……

      0

      0
  52. Joe says:

    Yg sokong kebanyakan nya tergoda dgn muka jambu khairul, betul tak??? Cuba kalau muka longkang, ada korang sokong…jgn harap lah…tak kiralah sebelum tunang ke, atau lepas tunang ke…kalau benda tak sungguh, org takkan mengata. Mungkin kesilapan lalu, kita manusia, ada buat salah, tak kiralah salah besar ataupun kecik, tak betul KHAIRUL FAHMI, akan dtg, harap ok semua.

    0

    0
  53. beta draconis says:

    ikanah kelah ikanla toman,
    sisiknya cantik bersinar-sinar,
    marilah kita saman menyaman,
    yang takut kerana salah, yang berani kerana benar

    0

    0
  54. kak temah mulut busuk says:

    kak temah rase la dua ekor ni org yg sama..anti-kelantan..sama2 bengap biol..ooppss..maaf terasa ea..cara ko taip pun same sial..x de org support propa kau ye tpaksa support sdiri..mueheheheh..boleh belah r kau menatang RACIST…kak temah KASI FAKK SAMA LUU..

    0

    0
  55. Kakiwayang says:

    gua rasa elok Apek berhenti tweet isu2 gini… stay low dan setelkan benda ni tanpa pengetahuan media… takya nak artis sangat….tengok cam Thamil Arasu, Muslim, Mahali…rilek je kan… ada orang nak sebar gambar dia? be cool beb…

    0

    0
  56. Mr.X says:

    sedang cuba mendapatkan kenyataan Shida drp FORUM CARI!!

    0

    0
  57. ApekNgok... says:

    DUA-DUA TUNJUK BODOH DEPAN ORANG RAMAI….NGOK NGEKKK

    0

    0
  58. minah says:

    alahai TAHUN 2011 tahun SAMAN MENYAMAN ker…!! tak boleh ker duduk bincang elok2… hurmm.. pd pdnpt minah la, siapa yg myimpan pic tu, tak kira apek ker,si pompuan ker, itulah yang myebarkan pic tu, kalau tak si penyimpan pic tu ,org terdekat lah yg myebarkan .apae hal nak perbesarkan hal pic tu pulak. itu salah satu nak tingkatkan kontroversi lah.

    0

    0
  59. ZIE says:

    mungkinkah penyebar gambar itu elia dan kakaknya? kalau betul, dah la erin n elia..lupakan kisah lama..jgn la berdendam…

    0

    0
    • Tak habis2 nak salahkan bekas tunang. Tolong sikit, she has move on lah. She doesnt need a guy like apex to complete her. Go to her blog. She has not mentioned a single word abt her stupid ex-beau. N if u read her writings, u will know Elia bukan golongan org mencarut.Dia tak serendah the girls Apex is dating right now. N she is not tt desperate to hv him back in her life. Fr heaven sake, he is not worth it at all. Look at him n all his scandals now, jantan apa mcm tu. A true man is a man of dignity, he will not take advantage akan kelemahan seorang wanita bahkan akan membimbing wanita ke arah yg di redhai. On the field, he is a hero, off fthe field, there is nothing to be proud of. Nampak byk kelemahan dlm diri dia sbg seorang lelaki Melayu Islam.

      0

      0
  60. nyonya Lenggang says:

    aku rasa dalm forum ni apex, dahlia n chida x bapa bodo n sengal sangt..yg paling kurang pelajaran aku rasa si minah jambu menghadap komputer ni..komen kalo x de unsur lucah xsah..cam na la agaknya rupa ko nie.. seburuk mulut ko kah??

    0

    0
  61. anak jati kelate says:

    sial la. yg korang dok ktuk2 klantan tu pehal?ko ingat ngeri korg tu bgus sgat ke?xsume owg kalntan mcm tu. ayat mcm b@b!!!!…

    0

    0
  62. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Kesian Apek

    0

    0
  63. hehehe says:

    sbg gol keeper apek nie mmg berbakat tp syg byk sgt kontroversi start dr bertunang sampai la skrg nie…mmg biase zaman muda belia nie semua nak cuba…mungkin ms apek kuar karaoke dia tak fkr yg dia akan jd glamour…rsnye ramai lg anak2 muda bt perangai mcm nie tp di sebbkan x glamour jd x de kuar isu pun…ape2 pun perbaiki lah diri kita sendiri…tuk apek nak ckp lbh kat ko pun aku x knl ko cb aku harap ko pandai2 fkr lar…kalo dah x blh thn sgt ko nikah je la gan teck2 ke atau gan mn2 awek yg ko sk…lps tu jgn duk mengkelawar dgn pempuan2 lg…mslhnye ko duk mengkelawar gan pempuan2 nie sampai ke sudah pun kalo ko tak behenti perkara nie akan terjadi jer…penat la aku nak tgk gambar ko mengkelawar nie…

    0

    0
  64. fujii says:

    ceit..ada ht suruh org bertobat..yg die tu cam bgos…

    0

    0
  65. student bandung says:

    pffffttt

    0

    0
  66. melatah says:

    sekarang ni taraf footballer malaysia da sama dengan artis. orang ramai memerhati. so kepada footballer2 yg tgh meningkat naik tu, beringatla sebelum buat benda2 yg mendatangkan kontroversi. cr la pmpuan yg baik2 sbb yang jual maruah pakai wang ringgit ni ramai kt luar tu.

    peringatan dari bapak aku: kalau nak cari partner jgn cr kt club.

    0

    0
    • mejabujur says:

      Betol2 tapi muslim ahmad awek dye bukan main pakai sopan bertudung lagi, comey plk tue…pon org benci….alahai satu je…selagi ade perempuan2 gedik xleh tgk org bahagia selagi tu la hidup org xaman… susah gak jadi public figure nie…semua nak perhati..yg baik xnampak..yg jahat ke nampak sungguh…baik jdi cam aku..xde pon org kenal..hahaha

      0

      0
      • semiD says:

        pnah tgk pic gf muslim kt fb.. serious mmg canteeeekkkkk. sopan n btudung. nama eda puteh. kulit dia pun putih mulus. kalau x silap org TRG jugak. Tu pun ramai pedengki. X paham aku

        0

        0
      • semiD says:

        awek muslim aida puteh tu mmg cun. dh tgk kt fb dia. sopan, cantik. kulit pun putih mulus. untung muslim kalu leh aida tu wat bini. rasa2nye org trg jugak. patutlah cun.

        0

        0
  67. what eva says:

    dahle tu Apek..move on lah…dah mmg ko public figure..so kalo org nak amik tau pon,mmg patut..so dh glemer tu..buatle perkara elok2 ckit so org boleh ikut..jgn ikut kepale je..org Kelantan pon boleh berbangga ngan ko…walau org ckp,ada sokong KFCM kat padang je..anyhow personal die pon penting jugak..kalo ko suh org tk layan personal ko..ko simpanla personal ko elok2..kalo nak buat jht/maksiat gi lah dunia ke 3 ker,or world of the apes ke..tkde sape yg tau…lg satu,takat gosip camni,kate dah effect performance apek..buakn die bz training ke time nk lawan bharain..ade mase ke layan forum bagai??..performance die,die yg tentukan..kalo takat faktor gossip boleh effect die..tkyh wakil mesia la..wakil rumah merah sudah..

    0

    0
  68. BInderClip says:

    Minah tu buat latihan Apex untuk tangkap bola sebab tetek dia besar! Muka tak lah chun sangat.

    0

    0
  69. McKelate says:

    apex oh apex

    0

    0
  70. fasha sendat says:

    xminat pn si apex ni…ingat muke ko ensem sgt kerr nak bajet sume ppuan ske kat ko..da la pangai burok gle..kaki ppuan + minum arak g ..si dahlia teck 2pn sme la..tah pe la nak jdi ngn ko apex sdar2 la diri 2..ingat la AKHIRAT..jgn duk sronok nak enjoy jerr..kelatanese mmg cmni ea pngai..?

    0

    0
    • lila says:

      Betol tu fasha sendat….tapi kesian kat kamu..apa lebih kurgnya kamu…ckp pasal akhirat tapi ckp hal org…..kaki ppuan la, minum arak la….dh dicatit gak tu dosa dgn malaikat kiri….dia salah dia kena azab kalo dia xtaubat la..yg kena risau tu kita fasha sendat….mengumpat org..maap la kalo terasa tapi mengingatkan sesama Islam…nak dislike komen sy pon dipersilakan….:) Allah yg akan menilai…

      0

      0
      • fasha sendat says:

        wat lila..thanks ingatkan sy..ye setiap org mg de kelemahan diri masing2..sbb 2 la sy pn mengingatkan jugak..jgnla duk enjoy2 sgt..kita mmg saling ingat mngingatkan sbb kita islam..n islam bkn ajar kita untuk minum arak n bt maksiat ..sy cma bg pndapat n sy pn tau kelemahan diri sy ..mtk maaf la ye sy bkn mngumpat tp benda btl kta kna ckp..bru org 2 dpt amek pengajaran ..n sdar diri ni cma manusia biasa, hamba Allah kat muka bumi ni..sy lsg x dislike awk..sy pn terima nasihat awk..thanks ingatkn sy..

        0

        0
  71. darweena says:

    erm..sape lagi punye angkara nie kalu bukan si elia tue..dah sah2 sume gambo2 tue ada pada elia,,, ko agak2 laa… benda dah lame kowt, yg ko nak ungkit2 padahal wey elia???? harap pakai jee tudung tapi ati busuk!!!!!!!! keee ko kelapak naw sbb apek nak dpt 30k and tittle dato tue??? kamooon laaaaaa wey….

    0

    0
  72. fasha sendat says:

    xminat pn apex ni..ko ingat ko ensem skt kerr..bajet sume ppuan ko nak..dah la kaki ppuan + minum arak..smela pngai ngn si dahlia teck 2..ingat2 la AKHIRAT sme..mntang2 umo bwu 22.. konon nk enjoy abes r..kelantanese mmg pngai cmni ea..?

    0

    0
  73. gaahhhaaa says:

    tlg lah weiiii…. tak cantik langsung si shida harmi ni..orang yg ade gambar ni pun bodoh sengal..percaya dgn c setan gondol. haahahha…muka mcmni ke apex suka?serious nak gelak guling2! dah la mcmni lagi nak tayang tetek..boleh la main laga tetek dengan elia si badak air tu!!!kakakakakahhh!!!senang citer si shida ni pun nak tumpang glamour mcm elia and hering tu..lg aku menyampah dengan elia and hering!!busuk hati,berlagak bagus…puuuiiii!!!

    0

    0
  74. leha says:

    LOL.

    0

    0
  75. ZIE says:

    darweena…aku sokong sgt…sapa lg penyebar gmbr tu klu bukan elia n kakaknya..mmg adik beradik tu ada agenda..tak habis2 berdendam..tu la, masa bercinta dok heboh 1 dunia cite dlm blog, bila putus tak tau nak sorok muka kat mana..ingat org tak tau ke elia ko ada ber’twitter’ dgn si shida ni ckp psl KF..erin gila glemer pun dok sibuk masuk campur skali..ko mmg nak balas dendam pd KF kan elia? dah2 la tu..KF takkan balik pd ko

    0

    0
    • bdk says:

      dua2 tak betul…
      mgkn sbb gmbr ni elia baru tahu apex ada scandal betina lain selain teck teck tu..

      0

      0
      • kak tim says:

        takde mungkin2.. memang aimie harmelia dan aimie hazerin yang sebarkan cerita ni…dia sakit hati sangat dengan apex sebenarnya…jahat betul..cerita lama pun nak bangkitkan..past is past lah wei…kenapa ko tak boleh terima kenyataan ke sebab apex dah tak layan ko??Sadis tahap maximum lah orang yg sebar ni..bila org aib kan dia tahu pulak meroyan..ko aibkan org dapat pahala sgt lah??xsekolah punye orang!!

        apex, ko pun dah2 la buat hal.. dr ko ade peminat terus org boikot ko..

        0

        0
  76. aku babikan apekkkkkk says:

    apekkkkkk
    ko memang siyal
    sebab kaula habeh sume orang dok kutuk org kelate
    ko g mampusla apek
    dasar jantan perangai siyal
    kecik kecik tanak mampos
    dah besar memalukan mak bapak

    0

    0
    • nate klate says:

      mmg syial la org klate!!!nate berhuk!!! bernate d negheri mu udah le, x yah dah g negeri org!!!

      0

      0
    • pookie klate says:

      mmg syial la org klate!!!nate berhuk!!! bernate d negheri mu udah le, x yah dah g negeri org!!!

      0

      0
  77. mesmerize says:

    just plek..knape sume org carik jln nak jatuhkan KFCM…mcm da xde org laen plak daa…lpas 1,1 yg laen plak timbul..bile la nak aman…

    0

    0
    • Lagubestbest says:

      Ni namanya, Apex sedang diuji tuhan. Diuji dengan glamour, awek dan duit. Sebagai orang kelantan, confirm2 lah dia ni masa sekolah pakai songkok, pagi jumaat pergi kb nak ke pasar pun terdengar ceramah agama tok guru dari speaker majlis bandaran, dia tak jahil, tapi nafsu tu buat iman kalah macam tu je. Biasalah, bila pk2 balik, dia ni bukannya ada otak pun, cuma tahu tangkap bola je, dan nasib dia baik, dia dibayar lak tuk tangkap bola.

      0

      0
  78. Allah maha pengampun says:

    Saya puji la org yg komen kat sini…semua pembenci maksiat..bagus tul..alhamdulillah….tapi kenapa nak menghina, mengutuk or mengeji org…kan dh tambah dosa tu…sedangkan Allah ampunkan dosa hamba DIA….xkan kita manusia yg hina nie nak tunjuk lagak nak hina, keji or caci org laen….masing2 ada wt kesilapan…jgn smpai satu masa nnti org yg anda hina or keji jadi lagi mulia dari kita…Allah maha pengampun…:)

    0

    0
  79. bulat says:

    pk dlu apex utk wt sesuatu benda..biar perkara yg lepas jd pengajara..

    0

    0
  80. bulat says:

    apex we luv u….

    0

    0
  81. ShidaHarmi says:

    jgn ingat ku tak tau apa korang cakap pasal aku..

    0

    0
    • bdk says:

      dah tu…klu tahu..nk buat apa…
      berpelukan dgn lelaki bukan muhrim…mak bapak tak kisah ke? cer jawab…

      0

      0
      • zazmi says:

        bc paper metro arini. parent shida temankan dia sekali pi jumpa wartawan. pelik aku. kalu bapak aku, dh lama aku kena belakang parang. Dlm Islam klu bnda betul, bukan fitnah lagi. Cuma salah penyebar gambar ni sbb mengaibkan. Mungkin si pelaku maksiat nak tutup aib dia sdiri n alihkan kesalahan itu as teraniaya n di aibkan. teraniaya apenye? mmg skang ni kalu tgk trend artis, kalu gambo x senonoh tsebar, mulalah salahkan org yg sebarkan. Mengamuk n nak saman org sbb maksiat dorang org dah tau. bukannya nak taubat, lagi nk tuding jari kat org lain. kalau diri sdiri x menempah keranda, kenapa galikan kubur???

        0

        0
        • miss soba says:

          setuju sgt..kalo mak bapa aku dh lama sebat kalo aku buat mcm nen.sometime parent pon tak ambil port psal anak2..jadi mcm nie cool jew..tuhan tu ada kalo kita buat org tuhan bls bnda yg sme kt ko gak SH.muka x brsalah jew tpi lebih sibuk myalahkn org lain..ckp pon maybe pakaian sye over sikit..halooo SH bkn slama nie pon meme ko pkai mcm tue ker???dh kantoi mnta maaf..skali dh masuk dlm dunia internet slamanyer muka ko kt gogel search tu..

          0

          0
  82. Reena says:

    Masa buat tak hengat..bila kantoi barulah terhegeh2 nak saman..palaaann…

    0

    0
  83. ulat sAgu says:

    a

    0

    0
  84. ciqa says:

    dala apek..boring dengar cite ko dgn mane2 ppuan..ak tau ko femes tp xpyhla semuanye nk cte..lau xd angin masakan pokok bergoyg..xpyh saman..just muhasabah diri nape byk sgt Allah bg ujian..kdg2 kita lupe n alpa n nikmat yallah bg..klau kita xslh,mdh je allah tnjukkn jln..ambil cth jela,zaman nabi n rasul dlu wlpn dmalukn mcm mane pn oleh umatnye xd plk nk maen saman2kan..malah ttp bsbr n mkn tndk pd allah..

    0

    0
  85. PondanSepi says:

    apesal minah ni sangap sangat dgn APEX? nasib baik APEX tu bukan taste aku.. huahuahua

    0

    0
  86. hahaha says:

    satu jer nasihat gua pek… sentiasa pakai kondom…

    0

    0
  87. lai lai says:

    errr bg aku apex pn salah tgk la bkn muhrim tp pelok sakan , eiii pmpuan ni pn bek bogel je dok tayang2 tetek bodo sungguh , apex aku harap ko lbh peka la , ko tu public figure mane2 g sume jd perhatian , majulah sukan untuk negara !

    0

    0
  88. aku says:

    zaman skrg semua pompuan berlumba2 nak jadi betina sundal murahan…….tak kira lah free hair atau pakai tudung tapi baju mak oiii melekat kat body…

    dah memang sejak azali lagi yg jantan2 kat dunia ni ada alahan dgn pompuan yg jenis pakai tak cukup kain…dah ko pakai camtu, jgn pulak keluar ayat ‘sape suruh kau tengok’….mmg pompuan yg bebal tahap gaban punya.

    moral of the story
    semua kena tobat2 la…tak payah nak bz2 tuding sana sini. hakikatnya sendiri mau ingat la itupun kalau sedar diri la…

    0

    0
  89. kudung jariku says:

    sah2 si elia and erin yg keluarkan gmbar tu semua.. gila meroyan la ko ni elia.. pastu yg jd hantu merasuk tu si erin. hahahahah… kalau aku mesti malu dapat kakak serupa erin

    0

    0
  90. Cik Kemut says:

    Dah ko tu dah nak kawen yang gi simpan lagi gambor2 maksiat tu buat ape???? Tunang ko pun dayus! x check ke h/p tunang tu ade ape..kalau x jadi isu ni tak tahu sampai bileee laa gambor2 maksiat tu duk ade dlm BB ko shida sengal!!

    0

    0
  91. Manje says:

    pikirla balik..ade ke dahlia tu nak..jika khairul fahmi tu x de karier yg bgus cm skunk..kalau khairul fahmi x mcm skunk..msti dahlia tu pndang khairul fahmi cm sampah..pikir2la bro..girl cm tue sbnrnye xikhlas..u msih muda lg khairul fahmi..nnty umo u dg 25 ke atas..bru u pikir mane kaca mane permata..k..thanks.

    0

    0