Written by AbangNara | January 17th, 2011

nurul syuhada kahwin

Ok sila jangan bersedih hati kerana gosip yang kami terima ini. Khabar Nurul Syuhada, pengacara TV3 yang cun, comel, baik hati, cute, lawa dan (isi sendiri adjektif anda) bakal mendirikan rumah tangga bulan Julai ini. Mengikut sumber yang kami terima menerusi email, khabarnya Nurul Syuhada sudah pun menempah Dewan Perdana Felda 1 Julai depan.

Benarkah berita ini? Kalau benar, tahniah kami ucapkan. Walaupun kami sedar ramai yang akan kekecewaan dan kemurungan akibat patah hati, tapi kata orang, kalau dah sampai seru, kahwinlah juga jawapnya. Persoalannya, siapakah jejaka yang bakal menaiki pelamin bersama Nurul Syuhada nanti?

Sama-sama kita tunggu pengumuman dari Nurul Syuhada tentang khabar angin ini.

77 responses to (GOSIP)Nurul Syuhada Bakal Berkahwin 1 Julai Ini?

  1. air yang tenang says:

    dgn sape

    0
    0
  2. aku says:

    congratz

    0
    0
  3. mekaa!!! says:

    gn spe lak ea!!b’tuahhhhh

    0
    0
  4. miii says:

    bagos ler..

    0
    0
  5. elok la kawin. nurul ni pon bukannya muda lg dah. nnt jd andartu lagi sian. huhu. btw congrats

    0
    0
  6. jimmy says:

    me,, among yg kecewa ;P

    0
    0
  7. kurus says:

    kemurungan siot la apex nara ni..ahahahhah..

    tahniah la kpda nurul syuhada..
    tntu kapten faiz gumbira..eheks
    semoga berbahagia brsama dunia akhirat
    dikurniakan anak2 cucu2 yg solihin n solihah
    amin

    0
    0
  8. Rin says:

    alah org nk kawin jewk, apa yg nak d kecewakan..

    0
    0
  9. moh says:

    owhh tahniah..:D

    0
    0
  10. Amier says:

    Congrates!! Nurul Syuhada, senyum selalu macam tu kan comel, bang Faiz tentu berselera.
    Persiapkan diri anda.Take you time……………….

    0
    0
  11. lisz says:

    yes first!

    0
    0
  12. akira says:

    ngan sape???????

    0
    0
  13. juice says:

    tlg buang ayat baik hati tuh…ingat agi mase kat jomheboh somewhere kat pantai timur..dia ni sgt sombong bile peminat ajak bergambar..tarik muke siot..tgk dia camtu trus aku blah…

    0
    0
    • nana says:

      dia penat kot time tuh

      0
      0
      • juice says:

        maybe kot penat..tp maria tunku sabri siap duk tgh panas layan peminat yg nk beli ribena..dia x penat ke?? org yg gi jpmheboh agi penat sbb kene tawaf satu padang hehehe…

        0
        0
    • effie says:

      yup, mmg betul..kwn satu opis aku satu kampung ngn dia, adik kawan aku tu satu skolah ngn dia..dia mmg sombong satu family..no wonder la ko kene camtu..

      mmg serius sombong kawan aku kata.. masa cousin kwn aku kawen, dia dtg jgak tuk wat shooting masuk dlm nona, tapi dia expect org layan dia cm celebriti, kawan aku kata dia marah2 sb takde org layan.. sejak tuh kawan aku hilang respect ngn dia..ingat dia baik hati, peramah camtuh, rupa2nya lain plak..

      0
      0
      • qnie052 says:

        nk share smthg…ms aku graduate dulu sme sesi dgn syud, pttnye bdk klas aku yg bt speech b4 amik scroll cos bdk tu presiden mpp, tp syud yg bt speech dgn pki sandal jer atas stage…sdgkan syud lbkn ada pgg pape jwtn…n yes she is a snob gal…!!

        0
        0
    • nina says:

      yup, setuju.
      sy pun penah jumpa dia masa jom heboh kat bukit jalil. mmg sombong pun. peminat nk amik gmbr ngn die,die wt tak taw je. die duk buat2 berbual ngn org lain. hempeh.

      0
      0
      • cuties says:

        aku pun rasa betul gak sbb member aku sebelom dapat keje dulu wat partime kat guardian Taman Tun…dia pernah dtg…kalo tak make up takde la lawa mana pun…tapi sombong la..

        0
        0
    • QiQie says:

      memang betul dia ni sombong sgt sgt..dah nak sgt jadi selebriti penat ke panas ke hape ke mestilah senyum dgn peminat.. ni x senyum nak x nk je..pastu takut ramai yg nak bergambar dgn dia..dia duduk tmpat yg peminat x boleh masuk..ish ish ishhhh…

      0
      0
    • Saya says:

      pssst..nk nyibuk gak..penah jumpa dia kt the garden.. sy pandang dia psl tkejut bila tgk girl tuh make up tebal 5 inci.. bila dia jeling dan kalih muka ke lain br sedar dia nurul syuhadah rupanya! xtau la kalo dia nyampah kt sy ke dia penat sbb shopping kt the garden ke.. tp lps hal tuh mmg boikot sume rancangan TV yg ada muka dia..lgpun attitude dia bukn best sgt kan.. kan gmbr separuh bogel dia penah tsebar?? kan..kan.. yg pakai singlet & suar paras peha baring niarap atas katil tuh

      0
      0
  14. kutu says:

    yeke??maybe peminat yg nk bergambar tu busuk kot……….keh3x

    0
    0
  15. didi says:

    congratzz..

    0
    0
  16. hajimaru says:

    wah…ngan abg angkasawan ke ni…????jeng jeng jeng

    0
    0
  17. ape2 aje says:

    siapakah??? maybe Dr. Faiz…

    0
    0
  18. awex says:

    yeke dr faiz????
    ke anak raja????
    hahahahahah

    0
    0
  19. minah jambu paling jambu says:

    shuhada ni cantek jambu cute comel lawa pokok nya tkda cacat cela nya lah puteh lagi …….minah jambu nk sangat tau dengan siapa shuhada dn siapa bakal suami shuhada nanti? cepat2 umumkn eh tk sabar minah jambu nk tau dn tengok…..ni orang nya mesti hensem kn?

    0
    0
    • juice says:

      tiada cacat cela?? dalaman dia perfect ke??? yg tu penting wei..setakat comel x kenyang perut…takut ari2 makan hati jek…

      0
      0
  20. effie says:

    aku dgr citer dia ngn Dr. Faiz dh putus tul ke? skang dia ngn org lain..wallahuallam.. aku dgr2 je..

    ada gak org kat tv3 perasan dia ngn Ally iskandar mesra semacam.. mebi kawan2 je kut..tak dgr citer lak dia ngn Ally..

    0
    0
  21. Reena says:

    Baguslah dia nak kawen tapi tak baguslah perangai dia yg sombong tu..tak ske dia jadi pengacara M3. Prefer Norzie..lagi best & natural.

    0
    0
    • Saya says:

      suka norzie jugak..dgrnye dia dh keje kt rapidKL eik..dh pakai jubah dh skrg..dgrnye lps dia blk dr palestin (yg dia buat liputan utk M3 tuh..)

      0
      0
  22. aim says:

    dah nak kahwin ke….huhuhu…congrats!!

    0
    0
  23. angkasawani says:

    bkn dgn dr faiz la.. dr faiz dah leh kawin ke? bkn die ader deal slagi x gi bln,dier x dibenarkan kawin..

    0
    0
  24. sue says:

    sape faiz

    0
    0
  25. lolyat gang says:

    aku dgr dia ni ade gosip dgn dato farid ceo tv3 tu

    0
    0
  26. garpu says:

    selebriti selalunya hipokrit….biasala tu

    0
    0
  27. are-na says:

    tol ke die ni smbong..??nmpk bek je ..tp xtau la realitinya..yg psti die mmg comey..suke tgk muke die..

    0
    0
  28. mawar merah says:

    memang btl dia sombong….waktu jomheboh kat swak tapi bukan dia sorg je sombong termasuk pengacara2 wanita yg lain…tapi Ahmad Fetri Yahya memang best sudi bersalaman dgn sy dan rakan2 sy

    0
    0
  29. hmm says:

    aku ni bknla peminat nurul syuhada ni..tp nk ngomen sket la pasal org yg kate die sombong..asal xnk amek gmba je sombong..mane tau die tgh bz ke time tu..penat ke..xknla sepanjang program nk begambo je keje…chill laaa..

    0
    0
    • juice says:

      bz kipas muke..yes very bz that time..bkn tujuan jomheboh utk peminat kenal rapat ngan personaliti..so bergambar dh mcm acara…just duduk kat situ n tarik muke…org sekeliling buat dia meluat ke?? coz air muke dia cam meluat…

      0
      0
  30. nescafethreeinone says:

    biar betul 1 julai nie..katokan tidak nurul syuhada..1 julai nie den poie kojo cam biaso je.haha

    0
    0
  31. nescafethreeinone says:

    memang halus dan cantik..memang halus seni ukirannya dan memang cantik ukiran kayu kt belakang nurul tu

    0
    0
  32. mangkuk tingkat says:

    woi tu tunang aku la jgn kacau. mmg tul kami nak kawin tanggal 14Feb2011……..apa ces mimpi rupanya aku sampai klua plk cecair ha

    0
    0
  33. siti says:

    haha..apela bang nara ni xupdate langsung…bukan main cepat berita kalau artis perempuan nak kahwin ye?

    suba siasat..betul ke fedtri yahya nak bertunang bulan 2?

    saya respect tahap tip top kalau bang nara boleh cungkil rahsia artis ini!=)

    0
    0
  34. siti says:

    aku cakap yang betul la…yg betul xnak ambil tahu..

    0
    0
  35. syah says:

    kalo bertudung lagi cntek ni

    0
    0
  36. orgtuo says:

    OT pn nk nyampuk gak la..a’ah..memang pn die nie sombong…OT tau la sbb OT pn dh terkena..mase OT terkena bukan dlm mjls sureheboh ke or ape2 event pn,..tp malas ar nk ckp..ckp byk2 pn bukan die leh jd peramah pn..die senyum n nampak ramah dlm kaca tv jer..

    dlm family die, cume abah die & abg sulung & nenek die je yg ok n peramah..

    0
    0
  37. adrie says:

    Actually, Nurul ni sempoi laa..mana ada sombong! baik dan peramah lagi tu..

    Hint: with the MAN yg Nara pernah siarkan dulu. (haha siap ada teka letak gambar hero hindustan lagi tu, haha mmg lawak)

    Congrats to you Nurul, and your future ‘Raja’ sehari yang bakal bersama untuk berpuluh puluh tahun akan datang :D
    :D

    0
    0
  38. buragas says:

    semoga Dapat ramai anak, ,,,,,

    0
    0
  39. azam says:

    Korang semua kena tahu samada apakah itu maksud sombong dgn pemalu.Sebenarnya dia juga ada sifat pemalu dan kurang berinteraksi dgn orang yang kurang kenal kecuali keluarga yang rapat dan rakan kerja je…tak semestinya dia kerja di TV3….semua nak hua-hua ngan dia…apatah lagi dgn lelaki..dia pun kadangkala nampak pendiam juga.

    0
    0