Written by AbangNara | November 13th, 2009

nora danish

Sesungguhnya kami sukar nak percaya apa yang portal Murai bagitau pasal cerita sebenar Nora Danish tak jadi berlakon dalam drama Spa Qistina. Sebelum nie ada dengar jugak khabar-khabar angin cakap ada pergaduhan lokasi antara Nora Danish ngan Fasha Sandha. Sampai tarik-tarik rambut lagi. Tapi bila baca-baca balik segala info yang diberi, takder la sampai tarik-tarik rambut. Cuma ada berlaku sedikit pengamukan dari Nora Danish sebab Fasha Sandha pun ada sekali masa shooting tue.

Tak sangka di sebalik keayuan dan kelembutan muka Nora Danish nie, boleh jugak dia mengamuk rupanya. Itu yang kami susah nak percaya tue. Mungkin amarah dia terhadap Fasha Sandha memang dah sampai tahap dewa dah.  Selepas mengamuk, Nora Danish siap  chow terus dari lokasi penggambaran dan pulangkan balik cek bayaran untuk berlakon dalam Spa Qistina nie. Katanya dah taknak berlakon dalam Spa Qistina dah sebab hal tue.

Susah nak cakap siapa yang bersalah dalam hal nie. Mungkin sewajarnya Nora Danish bersikap lebih professional. Iyelah, masing-masing cari rezeki dalam lakonan. Tapi hati orang mana la kita tau kan. Kalau dah benci tue banyak sangat, tengok bayang orang tue pun dah menyampah gila-gila. Inikan tengok muka depan-depan. Tak gitu?

Bagi kami, Fasha Sandha memang tak bersalah dalam hal nie sebab dia sekadar datang untuk shooting jer. Tak sangka plak bleh bertembung dengan Nora Danish kat tempat shooting tue. Memang Fasha datang lebih awal daripada waktu sepatutnya, tapi rasanya bukan sengaja untuk berjumpa ngan Nora Danish. Maybe nak buat make up preparation kot.

Akhirnya dalam cerita pergaduhan siapa yang untung ? Umi Nazeera gak yang untung sebab watak Nora Danish tue dia jadi pengganti. Tapi kesian gak kat penerbit drama Spa Qistina nie. Dah 40 babak dah Nora Danish berlakon. Skang semua tue kena retake balik sebab Nora Danish dah tarik diri. Banyak gak tue rugi tue.

Kalau korang nak baca apa cerita sebenarnya yang terjadi, sila baca artikel ini sepenuhnya.

KUALA LUMPUR, 10 NOV 2009: Kekecohan yang melanda set penggambaran siri Spa Qistina sehingga menyebabkan pelakon Nora Danish angkat kaki dan terus menarik diri daripada drama itu kini menjadi semakin hangat.

Semalam, ruanganMurai Batu menyiarkan gosip daripada sumber di belakang tabirmengatakan bahawa ia berpunca daripada rasa tidak puas hati Nora yangterpaksa ‘bertembung’ dengan Fasha Sandha di set penggambaran itu diBukit Bintang, di sini, Jumaat lalu.

Ini menyebabkan ramai peminat sendiri tertanya-tanya apakah sebab musabab itu sengaja diada-adakan kerana produser Spa Qistina sendiri, Datin Zaiton Muhd Jiwa (gambar atas, kanan) telah memberikan kenyataan kepada pihak media Ahad lalu bahawa ia disebabkan pertembungan jadual tugas Nora.

Namun semalam, Datin Zaiton atau panggilan mesranya, Kak Ton, telah mendedahkan perkara sebenarnya kepada murai.com.my.

“Ya pada awalnya memang cuba menutup cerita dengan alasan itu iaitu pertembungan jadual dan pertukaran team produksibaru. Tapi, selepas ia mula menjadi kecoh, saya rasa bertanggungjawabuntuk memperbetulkan keadaan dan bercakap benar. Bagi saya, Nora Danishsebenarnya telah bersikap tidak profesional.

“Saya bukan hendakmenyalahkan mana-mana pihak tapi disebabkan laporan awal yang telahsaya berikan itu, ramai pula mula menyalahkan Fasha dan menganggap diasebagai punca sehingga Nora bertindak demikian dan menarik diri.

“Malahsaya terkejut dengan timbulnya gosip bahawa Fasha telah menarik rambutNora pada hari tersebut sehingga Fasha dikatakan telah meninggalkanset penggambaran. Padahal, kejadian tarik rambut itu langsung tidakpernah berlaku dan bukan Fasha yang tinggalkan set, sebaliknya yangberbuat demikian adalah Nora sendiri,” katanya.

Menurut Zaiton, sebagai produser dia cuba memahami kehendak serta masalah kesemua pelakon yang membintangi setiap dramanya.

“Begitulah yang saya lakukan terhadap Nora dan Fasha sewaktu saya menawarkan sendiri kepada mereka untuk membintangi Spa Qistina ini.

“Malahsaya sendiri akur dengan kehendak Nora untuk tidak mahu digandingkandengan Fasha dalam drama ini walaupun hanya untuk satu babak sekalipun!Sebab saya faham, dia mungkin masih terluka dengan sikap serrtaperbuatan Fasha dulu. Malah, apabila saya membuat sidang media untuk Spa Qistina,saya sanggup terimahakikat ketidakhadiran Nora dalam majlis itu. Tapi,apabila pelakon sendiri tidak dapat memahami masalah yang dihadapi team produksi, sayalah menjadi orang yang paling kecewa.

“Palingmembuatkan saya rasa sedih dan terkilan …. Nora langsung tidak angkattelefon apabila saya cuba bercakap, cuba memujuk serta cuba berbincangdengannya. Tindakannya itu seolah-olah seperti tidak menghormati sayasebagai orang tua,” kata Kak Ton dalam nada kesal.

Tempat Nora Danish terpaksa digantikan Ummi Nazeera

SambungZaiton lagi, punca pada kejadian Nora menarik diri daripada Spa Qistinaini berlaku pada hari Jumaat lalu iaitu ketika babak di sebuah kelabmalam di Bukit Bintang dilakukan.

“Tapi, penggambaran padahari itu telah bermula agak sedikit lewat berikutan beberapa beberapamasalah teknikal yang berlaku. Kebetulan pembantu pengarah drama inipula baru hendak keluar hospital dan Kuala Lumpur pula dilanda hujanlebat.

“Jadi, macam-macam perkara yang berlaku pada hari itu.Atas sebab itu, kita telah penggambaran untuk babak Nora dilewatkaniaitu dari sebelah siang kepada 1 petang. Manakala babak untuk Fashapula hanya dapat bermula jam 4 petang.

“Tapi, Fasha telahdatang lebih awal dan apabila saja dapat tahu Fasha sudah berada disitu, Nora terus mengamuk. Pihak kami cuba untuk mengawal keadaandengan memujuknya.

Malah, pihak kami juga turut berjumpa denganFasha dan memberitahunya supaya jangan naik ke atas kelab itu dulu.Fasha juga tidak tahu Nora berada di atas dan Fasha pula mempersoalkankenapa dia perlu tunggu sedangkan dia perlu membuat banyak persediaanuntuk babaknya.

“Dan Nora yang masih mengamuk terus angkatkaki dan meninggalkan set penggambaran itu. Tapi, apa yangmemeranjatkan saya, dia bukan saja telah memulangkan cek bayaran untuk Spa Qistina malah dia juga telah mengambil keputusan untuk mengundurkan diri daripada membintangi drama itu,” katanya.

JelasZaiton lagi, baginya tindakan yang ditunjukkan Nora Danish itu sangattidak profesional kerana sewaktu kejadian itu berlaku, dia bukannyaberjumpa atau bertentang mata dengan Fasha pun.

“Hanya setakatdapat tahu Fasha berada di situ, dia terus hendak mengamuk. Apa yangberlaku pada hari itu pun bukanlah sesuatu yang dirancang. Secarakebetulan pula, penggambaran babak Nora habis lewat dan Fasha datangsedikit awal.

“Tapi, takkanlah disebabkan perkara itu dia terus hendak tarik diri daripada Spa Qistina?Kalau dia sangat berpegang pada prinsipnya untuk tidak mahu dikaitkanapa-apa dengan Fasha, kenapa dia tidak kisah apabila dia mintamenjayakan pertunjukan fesyen M-IFW (anjuran MIFA) bersama Fasha padaAhad lalu?

“Tidak terfikirkah Nora bahawa disebabkantindakannya itu, saya sebagai produser terpaksa menganggung banyak koskerugian? Lebih-lebih lagi apabila kita sudah siapkan sebanyak 48 babakyang membabitkan Nora sendiri. Entahlah, saya tidak tahu hendakcakap apa lagi. Saya masih boleh terima kalau Nora meminta untukmenghentikan penggambaran pada hari itu dan minta supaya babak itudilakukan pada hari lain. Tapi jangan dengan cara melulu dan tidakprofesional begini.

“Apapun, saya sudah pun mendapatkan pengganti Nora iaitu Ummi Nazeera (gambar atas kiri).Dari segi nama dan populariti, mungkin Ummi Nazeera tidak standing NoraDanish. Tapi, di segi lakonan, dia mungkin lebih baik dari Nora Danishlagi,” kata Kak Ton dengan nada kekesalan.

114 responses to (GOSIP)Nora Danish Tarik Rambut Dengan Fasha Sandha?

  1. pinkypanthers says:

    biar betul….

    0
    0
    • mawy says:

      betul lah tue pinky…tapy info nih dah baca semalam kat blog lain dah…

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        x tau nk kata apa….
        mgkin kalau aku ada di tpt nora aku pun akn wat prkara yg sama…

        0
        0
      • mawy says:

        hmm….N.D.+F.S.=sama je kot…
        .
        tapi dah tentu N.D. ada kelebihan..

        0
        0
        • pinkypanthers says:

          wah terminat nmpk…
          tgu pe lg mawy ND pun dh solo skunk ni….

          0
          0
        • mawy says:

          mmg kesian kat N.D. kan kak pink….apo buleh buat…nasi udah jadi bubur…
          .
          tapi rugi juga bagi cek balik…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          pd dia x heran ngan cek 2…
          asalkn hati dia x sakit…
          akk pun heran produser ni…
          dh tau yg ND ngan FS ni mmg x leh jmpa nape nk amek dowang brlakon?
          saja ar 2 kononnya nk bagi gmpak sikit Spa Q3 ni…
          ha skunk ni tanggung ar sndiri…

          0
          0
        • jane says:

          betul tu pink …dah tahu dia org dua ni ada kes berat …apa motif produser tu nak gandingkan dia org bersama…. nak cuba2 buat apa… nora tu bukan mintak cerai tapi kena cerai…kes berat tu…. abis ingat dia ingin nak berlakun ngan minah punca penceraian dia tu ke…. punya le nak bagi cerita spa Q tu gah…akhirnya makan diri produser sendiri…. takyah la dok cakap org profesional ke tidak…you hv to be in her (nora) shoe to feel it…

          0
          0
        • dayang says:

          setuju dgn hang pinky…
          bukan x tau yg satu m’sia pun tau diorg tu x sbulu.. saje cari publisiti la tu..

          0
          0
        • bdkbaek says:

          haha..klu ak xd nyer ak bg cek 2 blek ak gne jew doit 2 smpai hbs..huhu..

          0
          0
      • Anonymous says:

        fasha sandha memang betina tuuuuut,….tekalah sendiri,klau aku jd nd,taulah nasib dia…muka fs mcm jamban aku yg x siap

        0
        0
      • hantu-siang says:

        aku sokong Nora Danish……

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          dia orng mmg…
          nak cari nma orng yg mltup2x ja…
          pas tu..tnggung sndr lah….
          dnia artis..
          besar ar….

          0
          0
    • Aimo KM says:

      mane foto tarik rambut nye..xder ke

      0
      0
  2. pinkypanthers says:

    mana yg lelain ni mawy?…
    td bkn main lg sumer suh k.nara buka page baru….

    0
    0
  3. dinda says:

    isy2 kesian team producer ni..xpe byk2 sbr ye..biasela org dah geram, dgr name (fasha) pon xbole dah..

    0
    0
  4. meora says:

    aku tetap sokong nora danish.kalau c pasa sendat tu tak kaco laki die tak ler c nora tu boleh mengamuk sakan.benci ar pasa sendat tu

    0
    0
  5. [email protected] says:

    HUHUHUH…

    ARIES jer yang akn sokong FASHA…

    aku sokong nora

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      ska ko ja yg pet kta aries skong fasha…
      aries just ska bkt lakonan dia….
      same time dia bdk sklh dia…
      tiem study dlu…
      dia ok ja….

      nora pn aries ska dia…
      lmbt..even aries x knl….

      0
      0
  6. pinkypanthers says:

    hmm…
    dr tadi aku dok pikir mana 1 umee nazira ni hah….

    0
    0
  7. meora says:

    yelakan..dh tau ND ngan P.Sendat tu dh tak ngam pehal la sibuk2 nak ganding kn lam satu drama.ne padan muke huahuahauahua.cari masalah betui a…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      nk bt citer tu jd lg letup…
      tgk la skrng…
      mmg letup…
      smau orng citer psl dia orng ja…

      0
      0
  8. Lady_Dea says:

    Bagus Nora Danish wat camtu.Biar si Fasha tu sedar diri sket . Yg produser pun 1 hal.dah tahu kemelut diorang tu , nak jugak menangguk di air keroh . ambil risiko gandingkan diorang berlakon . bila dah jadi macam nie,ha ambik ko…….tanggunglah sendiri .

    0
    0
    • mawy says:

      prod bukan kisah pun sapa yang drg amik,yang penting rating…..last2 macam kak pink kata,hancuss…sian N.D.

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        amboi2 amboi…
        dri tadi asik kesian kat ND…
        x pe ar akk doakn 1 hari nnti ko jmpa ar ngan si ND ni…

        0
        0
        • [email protected] says:

          wamy nak ambik ND jadi no 2 dia kot…

          nant ader lak cter ND tarik rambut gan Ekin lak

          0
          0
        • mawy says:

          pet,wamy tuh ape….aku pi bekpes jap tau…

          0
          0
        • mawy says:

          hehehehe….tapi aku tak minat pun,cuma memikiokan napa pepuan selembut n sesopan N.D. leh jadi camtuh….
          .
          mesti dah terlalu byk tekanan dia alami kan kan kak

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu…….

          pandai mawy…..

          dia nampak jer lembut tp ati keras jugak, kepala batu gak

          0
          0
        • BumbleBee says:

          kdg features je cm tuh… dalaman x…’don’t judge a book by its cover’….hehe

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          BT PA KAK PINK…
          BINI DIA PN DH LETIH MLYAN….

          LG PN…NI SMUA TASTE ORNG KAYA…MN PNDNG ORNG STKT NAIK KETA MLSIA NI….
          TUL X MAWY?

          0
          0
    • lilin-wangi says:

      betul!aku setuju..dah tau nora danish dengan fasa sundal tu bermasalah, yang pergi gandingkan jugak diorang dalam satu drama tu apasal?saja nak cari bala namanya..diaorang ni sebenarnya bukan apa…nak bagi citer laris je…tengok sekarang apa dah jadi..padan muka produser!tak boleh salahkan nora danish sebab masa mula2 offer berlakon, cakap takkan bertembung.alih2 bertembung.aku pun sakit hati.rampas suami tu beb…bukan rampas bf…dahlah tengah sarat mengandung masa tu.bayangkan camne keadaan nora danish masa tu laki tinggalkan dia sebab fasa sundal tu..kl aku sampai mati pun aku takkan lupakan..dan aku tau, bila dah jadi macam ni…fasa sundal tu akan ambil kesempatan lah..bahawasanya dia yang paling baik, lemah lembut, dia konon tak bersalah sebab nora danish dah serang dia..hipokrit!aku benci fasa sundal.go nora go.

      0
      0
      • Lady_Dea says:

        kalau dah berdepan dengan be**** yang menjadi punca ND jadi janda , maunya angin taufan tak datang . zaiton tu pun , kalau berada kat tempat ND ntah ape akan jadi . manalah tau pasni FS rampas laki dia plak .hahaha.(Eh zaiton tu ade laki ke jande ek.ekekeke )

        0
        0
    • pinkapplejuice says:

      cubalah klu produser 2 (kakak ipar datuk c.t) berada di tmpt N.D. ?

      0
      0
  9. eyriqazz says:

    Wah2,blom abis lagi percakaran diorang ni.Lepas satu-satu.Ini ada gosip terbaru : Artis Popular Minta tandatanganku : http://eyriqazz.blogspot.com/2009/11/artis-popular-minta-tandatangan-dariku.html

    0
    0
  10. tengah-tengah says:

    bagi aku…ND ngan FS ibarat api dgn api bertemu… dua2 sama. just advantage kt Nora sbb dier di kategori dlm pandangan masyarakat adalah mangsa yg teraniaya dan FS pulak pemangsa dan dpt label ‘perampas’ sbb dpt dilihat dgn jelas lepas satu2 kontroversi mengganggu rumahtangga org. Dua2 pun aku x sokong sbb:-
    ND – mmg ade hangin sket. Dlm satu penggambaran filem tak lama dulu dlm bulan puasa, yg membariskan pelakon nama2 besar – Afdlin Shauki, Saiful Apek, Erra Fazira, Norman Hakim bleh buka puasa dgn krew & pelakon tambahan ramai2 kt luar…tp dier amik makanan n makan sorang2 dlm bilik. xmo join and tarik muka.
    FS – kontroversi yg dier cipta memakan diri sndiri…buat org menyampah.

    apepun, mmg aku kesian sgt kt ND sbb time preggy ditinggalkan suami…so smpai bler2 pun org akan ingat kes ni dan berpihak kepada dier cume just jgn amik kesempatan atas simpati org smpai sker2 nk ikut kepala sndiri.. FS pun sudah2 la mencapub. Ingat sket karma what goes around, comes around.

    kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi…

    0
    0
  11. [email protected] says:

    maner semua orang ari ni

    0
    0
  12. eclipse says:

    dua2 kaki clubing…dua2 aku xsuke….
    si fasha pngai mmg teruk la…nora pon sm lah…time sek dlu ligat gak…

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu… muka dorang lAWA kan bibir… 2 yang jadi mcm 2

      0
      0
  13. eclipse says:

    dua2 ppuan gatal…
    xde ape yg bleh dibanggakan dgn ppuan 2 ekor ney….huhu

    0
    0
  14. BumbleBee says:

    tulaa sama jer. tak sama x jadi….

    yg bersenang lenang ke sana ke mari…tu yg bwk bentley tuh…si jejai tu…

    org2 kt luar sana yg asyik compare Nora ngan Fasha ni…ingat sket akan kewujudan si jejai ni. dierlaa sebenarnyer penyebab…

    0
    0
    • paperjer says:

      no komen….huhu…

      0
      0
      • manis says:

        a’ah kn…apesal org xcerita pn psl jejai tu… bygkn jejai tu yg m’gatal dgn fasha tp fasha anggap die kwn pd mulanye… tp bila dh hari2 dok m’himpit je msti la org nmpak diorg tu mcm ade ape2… pastu jejai tu rase nk tukar angin n ceraikn nora plk… last2 dua2 xdpt… nora pn msti la rse geram sbb kena cerai… just a comment…

        0
        0
  15. pening says:

    Hah kau!…da tau dua2 org tu mmg da ade kes..napela nk d temukan gak dlm 1 drama..mmg nl cr pasal nmenye tu…ni sume kje produserla ni…saje nk cr publisiti….

    0
    0
    • BumbleBee says:

      beser la…nama memey dh x laris, amiklaa nama yg tgh laris dlm kontroversi kan.. org business mmg suker manipulasi keadaan…

      0
      0
  16. [email protected] says:

    dah gan gadoh pasal dorang….

    huhuhu… sbar semua yer……

    NANT AKU JADI ARTIS KORANG GAN KUTUK AKU LAK TAU>>>>

    0
    0
    • eclipse says:

      ko aku akan kutuk habis2an…hahahahaha…

      0
      0
      • [email protected] says:

        ko jangan nak bual jahat kat aku,,, nant aku buat jahat lak kat ko…

        nant gan lupe jemput aku tau….aku nak renjis renjis ko nant tme kawin…

        tp GUNA PAIP BOMBA>>>>

        0
        0
    • awekmas says:

      gud morning frens…maybe ada lah tu hal nya dgn nora yg dh x tahan lg dgn sifasha ni…kecik2 cili padi tau!

      0
      0
      • [email protected] says:

        CILI API LAGI PEdAS

        0
        0
  17. iz says:

    TERBAEKK :D

    0
    0
  18. cili says:

    kalo aku mmg terang2 salahkn producer. dr sblm kes cerai lg dah ada masalah dorang nih lg nk digandingkn. dah lah pelakon2 spa Q sblm ni dah byk kes. kjp nek jijah, norish karman…skrg N.D n FS plak. nampak sgt producer yg x pandai handle n memilih pelakon. kot sj je nk bg rating drama dia naik kot. pd hal meluatttt je aku nengok!!!!
    oii…zaiton jiwa agak2 lah.

    0
    0
  19. xoxo says:

    x matured lgsg ND….aritu kata dh malas nk fikir la, dh x pedulik la psl fasha lepas bsalin….skali blom btmbung dh nk ngamuk…EQ x stabil lg ker….?? stakat rupa cntik tp emosi xpndai jga, xguna…sapa2 nk amik jd bini pun kna pk 14 kali……anak manja mmg gitu kot….compare ngan fasha, walau ape pn yg dh dia buat kt ND tp still leh bg kjasama yg baik…leh tgok tahap interpersonal diorg….sorg suke public tahu keburukan yg lg sorg…yg lg sorg tu still contnue nk hidup dlm dunia seni ni wpun byk org benci…(tp producers x benci)…myb sbb dia ank yg bdkri,pnh hdup ssh tu yg dia x amik pusing…dh lepas tu lepas la….

    0
    0
    • awekmas says:

      nora tu dah x tahan sgt dah dgn si fasha ni..tu yg meletop bom ..hah sapa suruh kak ton ni gatai amik org kontroversi berlakon ..hah amik ko!

      0
      0
  20. cili says:

    kalo aku di tmpt N.D sudah tentu di luar kawalan. dah xde professional tu sume. mana x sakit hati, marah, geram kalo bertemu ngan org yg pernah rampas kebahagiaan kt. hanya pompuan seangkatan je yg sgt memahami N.D tuh. zaiton jiwa pe tahu. sbb adik ipar dia(ct nurhaliza) pun sama ngan FS tuh! perampasss

    0
    0
  21. hantupensil says:

    hahaha…
    begadoh doh…
    anak dara begado dgn mak dara..
    hehehe

    0
    0
  22. yob says:

    aihhh..producer pon satu la napela bengap sgt nak ganding dua org nih..tak paham aku..yepun nak lariskn crita toksah la nak ganding dua orh nih..bukan ND yg tak profesional dlm ni,tu ha producer ha..die yg tak profesional nak ganding api nagn api.nih sapa sudah dia jugak..nak cari publisit murahan le tuu..

    kesian a ngan ND tu dh la tym preggy kene tinggalkn.luke sedalam2 tuuuuu.tu ler mengamuk tuuu.

    to pasa sundal aka sendat. puas la ati ko ek.ya Rabbi..manusia jenis apa la s pasa sundal sendat nih..

    0
    0
  23. shahkilla says:

    memang patut pun nora danish buat mcm 2,kesian kat dia…..dulu fansha yang hacurkan segala…sekarg fasha jgk…. nora yang menanggung segala keperitan sejak mengandung n sehingga dia melahir n membesarkan ank dia……..dia manusia biasa ada hati n perasaan klu…..org buat mcm2 kat dia …dia tertekan….

    0
    0
  24. nora says:

    Hi more pict here….
    click me…!!

    0
    0
  25. shahkilla says:

    kita tak tahu,mcmana peritnya hati nora,kena tinggal waktu mengandung….lagu,sian dia teraniaya….fasha kau xtahu hati pompuan ke?satu hati kau akan kena macamana kau buat org……..nora jagn risau….kitaorg tetap sokong awak…awak baik..xsosial….jaga diri..maruuah n keluarga…walaupun org buat taik ngan kita….nanti org akan tahu,,,siapa yang jahta sebenarnya…….kau fasha….sedap2 ajer gelak2…org lain yang menderita….

    0
    0
    • alfa says:

      tau mane c ND tu xsocial….??? hanya kerana die ditinggalkan dulu n fasha penyebab segala2nya…..??? haku tetap Sokong FS walaupun ak tau die mmg sosial xp bab kerja mmg bagusss….dunia artis ni macam2……xcuke jadik artis….

      0
      0
  26. Ikang Steam Cicah Kicap says:

    Datin Z acah jer tu, dia mmg nanti2kan perkara ne blaku saje nak timbulkan kontroversi dan nak lariskan ceta tu jer..habis ceta!

    0
    0
    • clipKertas says:

      IkangSteamCicahKicap….. cedapnyer ko nie… wat aku lapar la…
      klu cicah budu pon sodap….

      aku pun rase yg datin Z ni saje nak wat kontroversi yg basi nie meletopkn drama die… kn mmg dr awal2 drama nie byk kontroversi…
      yer lah.. nak suh org trtunggu tgk drama die…

      aku tak minat sgt citer datuk Z nie… membuka pekung di dada sndiri…

      0
      0
  27. gula_melaka says:

    aku tetap sokong nora danish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  28. fahnees says:

    Sememangnya nora danish dah maafkan fasha tu tp die takkan dpt melupakan perbuatan fasha. Fasha laks sejak kuar criter nora danish dah maafkan die asyik “lego” criter yg die akan berlakon dlm Spa Qistina tu kan,menyampah aku. Cuba la fikir..takkan ND nak mengamuk tetiba jer kat set sbb FS dtg awal,tentu FS tu ader buat sesuatu yg buat ND bengang. Aku pernah jumpa ND tu,nmpk pendian jer die tu,byk senyum jer. FS pun aku dah jumpa,peramah btul..byk mulut.

    0
    0
  29. julie says:

    pada n.d..die ni mentang2x orang dah syg n suke.. jgn la nek lemak.. ppisahan ko ngn laki ko jd pon msti de sb.. aku pon tk suke gak fasha..tp bile dah satu dunie juz npk kelemahan die ksian lak aku.. n.d yang korang puja2 sngt tu bkn bek sngt pon..kebetulan je die bwk watk manje n bek.. whateva la..yg pasti same je sume artis malaysia ni.. tu n.d.. skrang anda di atas.. owang pon simpati dgn masalh idop anda..tp anda kene pk gak..nape tuhan bg anda dugaan cm ni..myb ade ksilapan yg anda lakukan utuk anda berubah.. b professionalok..jgn smpai pminat anda ilang cm tu jerk…

    0
    0
  30. ladybird says:

    ape pun aq mmg x suka ppuan yg mhancurkan rmhtgga org. klu aq kat tmpt N.D. mgkin aq kan btindak gitu. tp sejak jd J…..A ni N.D. pyelah seksi.

    0
    0
  31. manjalara says:

    ND kerek la, buat la kejer, buat ape nak peduli kan Fasha, last sekali sendiri yg mengamuk, nak semua org jaga dia, tunjuk perangai mcm ni lagi la nampak takut sngt dgn fasha, bodoh!

    0
    0
  32. xoxo says:

    kalo btul2 rampas,cnfrm la skang ni dh kawen ker,hangat bcnta ker…cm waheeda tu…ni apa pn tarak…sumernyer salah si player tu…JEJAI…

    0
    0
  33. Boom_Out says:

    Eh… versi kat murai.com yg baru kata lain pulak……
    Aper pon aku rasa ni propaganda penerbit jer.. drama Malaysia, dh terdesak-ambik pelakon yg mmg kontroversi.. pandai kakak ipar tok CT.. Dia banyak ckp tuduh sana sini—– dr suruh ummi yg ganti tempat nora tu, baik kak ton jer yg ganti….. ada pesaing skit nek jijah dalam drama ni…… Apapon tak excited pun dgn SPA3

    0
    0
  34. baby says:

    alaa..terang2 datin kaver balik sbb xnk fasha plak tarik diri slpas dy plak jd mangse n d persalahkan..nora danish yg comel xkan jd cm tu if fasha berpangai baek..datin xmao rugi tu..nora danish xsalah!

    0
    0
  35. lanToK LeW says:

    da agak da jadi camni….pela c produser tuh….x pk ke perasaan ND camne???kalo dia jadi camtu pe yg dia ase???huhuhuhu….x yah laa nk back up2 fasha tu….peminat bukan x de otak sampai x leh nk pk mana baik mana buruk…..

    0
    0
    • serai patah says:

      a’ah…tol 2…dh taw kes yg tjadi ngan diaowg 2owg,lg pegi 1kan dlm citew napew?x pkir pjg…spttnya dh fkir awl2 bda nie akan jd..klu aku jd ND pon aku mmngamok sbb pompuan yg hancurkan umah tgga dia ada k situ….sgaja la 2 nk dtg awl sbb nk blagak baik…aku x suka fasha!

      0
      0
  36. MAS says:

    tu la memang nak cari nahas si produser tu nak salah Nora naper dah tau tak habis shooting yang benarkan Fasha ada situ naper…minta dia blah dulu, aku pun nek geram ni…apapun syabas kat Nora tak hairan dengan cek tu…

    0
    0
  37. manobucuk says:

    produser – takkan tak tau lagi tentnag ND n FS.

    elakkan dari berganding di set yg sama. haa kan lagi bagus..

    0
    0
  38. ida says:

    tak dapat anggur masam katanya…apa2 jelah kak ton.

    0
    0
  39. mamamila says:

    fasha dgn x nora tue sama je… psl tue takdir menentukan nora bercerai… lebih baik dari mkn hati.. salute dgn nora tak heran dgn duit Datin Z tue.. syabasssss… pd Fasha jgn rs seronok sgt coz dh runtuhkn rumahtangga orang n sekrg ada org beaking lak… adaubi ada bts, suatu hr ada balasannya.. x teringin nk tgk SpaQ3…Boleh jalan…

    0
    0
  40. Geli Hati says:

    AKU TETAP NAK NENGOK SPA Q3
    DUA ARTIS NAK GADUK KE
    LANTAK LAH DIORANG
    DUA2 ARTIS NI PUN XLEH PAKAI
    BAIK NORA ATAU FASHA
    SAMA JE PERANGAI
    KAKI CLUBBING
    KAKI HISAP ROKOK

    0
    0
  41. nama gume ika dari indonesia, pada guwe mereka ini (nora or fasha) sama aja.. menyintai lelaki yg sama’mahu merampas lelaki yg sama’ lantas berantakan begini?? aduh… pada guwe cowok2 dari jakarta lebih ganteng’ dari dia.

    0
    0
  42. flower says:

    aku baca komen si ton mohd jiwa tu menyampah aku…sbb dia kata ND x professional…tapi bagi aku la…si ton tu yg x professional…ye la…yg p amik 2 pelakon tu berganding dlm satu drama sapa suruh??x kan si ton tu x tau pasal kes diorg berdua…hmmm..nampak sangat si ton tu “katak bawah tempurung”

    0
    0
  43. JUE says:

    bagus…tindakan nora…pasal mula2 memang la tak bertembung atau berlakon sesama dah lama2 nanti…
    nora bersikap dan berpendirian tegas.memang patut ingat apa yang terjadi padanya.tak ramai perempuan yang dapat hidup dengan ok apabila bercerai dan mengandungkan anak orang yang mengkhianati dirinya.syabas nora.

    0
    0
  44. qaisy says:

    bodoh tul kak ton ni dah taw ND 2 still frust g masih gak nak ganding2 bg qaisy dia yang x profesional sebenarnya x pro dr segi minda/rohani dia yg xtaw nak hormat org mengaku kaka nk org hormat dia tp dia penah x fkrkn perasaan orang.ND dah terlalu sakit dngan prob yg dia alami tp dsebabkan pmpn tua yg nk mengaut keuntgan dia jd mangsa,sy xslhkn fasha dlm hal ni yg slh kak ton bagi sy masalah ND & FS 2 biar mereka yg uruskan tp kak Ton insaflah xpyh nk tuding jari kat ND salah Kak Ton sdiri tanggunglah kerugian 2 akibatnya kalo cba nak mengusik n menambahkan luka seorang perempuan. X PASTI KAK TON NI PEREMPUAN TULEN KEW X CAM XDA PERASAAN JEW bukankah org seni mesti sensetif tp tgk dr gaya dia pown mmg x snstf lgsg patutlah byk film dia x laku

    0
    0
  45. nadya says:

    sebenarnya, cite dia gini.., nora dtg lambat ke set.. pastu fasha perli dia..

    fasha: i xsuke org lambat2 ni.. i ni profesional..i tak suke keje ngan org tak profesional..

    nora: at least i ada international job..dari u???

    then jadi la perang mulut antara dorang…tp nmpk fasha yg lagi agresif sbnarnya…

    0
    0
  46. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new project in our neighborhood. Your post provided us with valuable information to help us get started|.You have done a great job!

    0
    0
  47. TanyaLelaki says:

    wah bestnye men tarik2 rambut.. nape pompuan suka gaduh pasal laki eak? hebat betul lelaki nih.. koh koh koh

    0
    0
  48. Cannella says:

    who is phillip cannella?

    0
    0