Written by AbangNara | November 9th, 2009

nor aliah lee

Nor Aliah Lee atau nama femesnya Vee (bekas isteri Aziz M. Osman) khabarnya telah bertunang. Gambar di atas diambil dari facebook Aziz M. Osman tapi tak dinyatakan sama ada gambar kahwin atau pun gambar tunang. Tak kisahlah yang mana satu. Yang penting kami nak ucapkan tahniah kepada Nor Aliah Lee. Semoga berbahagia dengan orang tersayang.

250 responses to (GOSIP)Nor Aliah Lee Dah Bertunang Atau Kawin?

  1. EclipsE says:

    xsangka dh xbtdg..

    0

    0
  2. EclipsE says:

    cantek kaler bju dia…
    tp lelaki itu mcm penah ku lihat…muka familiar….huhu

    0

    0
  3. nurul says:

    Tunang daa.
    aku bace surat kabar smalam

    0

    0
  4. aRieS ApRiL says:

    enth la…
    aries x tau lgsg…
    pa crta artis …
    smua cri kat BN ni…
    hahahahahahahaha

    0

    0
  5. petra@dubies says:

    SAPA LAKI 2… HUHUHU,,,

    0

    0
  6. aRieS ApRiL says:

    enth la aliah ni…
    pas cerai…
    buang tdung…
    bkn msuk islam yg sbnr2xnya….

    0

    0
    • petra@dubies says:

      huhu…. nak buat mcm mana abg aziz xsempat nak didik cukup2 dah berceraii .. 2 yang jadi mcm 2 2… heehhehehe….

      bak kata sorang yang comen pasal tudung MEK CT pakai tudung… TIKET KE NERAKA…

      0

      0
    • BumbleBee says:

      tulaa dier buang tudung dah…but bukan nk membenarkan perbuatan dier ni…salah tetap salah…cume tak sakit mata sangat laa drpd pakai mcm Tok Ti / mek klate tu…

      0

      0
      • jane says:

        betul tu…tapi sebelum ni dia pakai tudung tutup betul…tapi pas cerai buka terus….. org yg boleh buka tudung terus maknanya dia pakai bukan kerana allah…. kalau kerana allah mesti dia rasa segan nak buka……

        0

        0
  7. Sonja says:

    nice gosip….

    0

    0
  8. EclipsE says:

    bosan giler ari ney…
    rs nak blk jer….

    0

    0
  9. Rose says:

    eh..boyfren dia ke ni? jumaat lepas baru jer nampak dia ngan boyfren dia turun dari tengok wayang kat OU…tapi….bukan dengan yg ni..dgn yang……(alah..yg pernah kena gosip dgn dia dulu tu)

    0

    0
    • aRieS ApRiL says:

      biar beno ko ni…
      asl x ambl gmbr…
      then leh post kat sni….

      0

      0
      • petra@dubies says:

        2 adik ipar angkat macik dia sebelah bekas laki ayah tiri dia yang berjran dengan cucu sedara kepada cicik bongsu aziz m,osman yang pernah jadi laki dia dulu kan

        0

        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ko nih petra…susah aku nak pikio salahsilah kuarga camni…byk lar ko nyer putar belit…

          0

          0
        • aRieS ApRiL says:

          enth2x…
          dia yg kluar ngan si aliah ni..
          dai kan admire aliah….

          0

          0
        • petra@dubies says:

          o yeker… biar ler… nak buat mcm maner buakn jodoh dia kan….

          entah2 bukan aliah yang keluar tme 2… aku rasa nenek kepada adik macik bekas ex gf adik ipar kepada misha omar yang keluar gan mamat 2 tme tengk wayang

          0

          0
      • mawy says:

        tulah…leh tgk juga pe el artis yang hipokrit tak sudah2 nih…

        0

        0
      • Rose says:

        tak sempat nak ambik..dia saja jalan jauh-jauh..pastu buat pandang lain-lain..eleh..cam biasa lah kan..artis kalau kat tempat awam…ada kawan try nak snap tapi gambar gegar ah…belum pass nak jadi paparazzi…hihihi

        0

        0
  10. pEnArI pOcO2 says:

    salam kawan2…selamat memulakan gossip baru di pagi senin yg indah…

    0

    0
  11. tOmEii says:

    morng all….
    thniah ler…..
    leh thn gak hensem fiance die ni…huhu

    0

    0
  12. tOmEii says:

    ari redup2 cmni layu plak mata aq…..
    nk thn ngn lidi pon xleh dh nie…..
    arrrrrggghhhh ngntukkkkkk……………….

    0

    0
  13. EclipsE says:

    aku kuar dlu la….
    nk g oldtown jap…

    0

    0
  14. pEnArI pOcO2 says:

    petra, bosan ar ceta pasal MLM….
    meh bukak topik baru…

    pasal makanan kat are korang ker…
    lain2, any idea…?

    0

    0
  15. BumbleBee says:

    BN xde cter pasal Damien tu ker??? smlm cam besh plak dgr reason dr bini dier-Nadia…rupenyer ade org ke3 yg cucuk2 bapak dier..nama Kish… eihh eihh…

    agak2nyer si Kish ni bajet dpt bini damien tu kot kalo wat cmtuh…almaklumlah…nadia tu mmg lawa…cam suku sakat wardina pun ade…hehe….

    0

    0
    • aRieS ApRiL says:

      tp nadia nya statement kat melodi smlm cam tkut2x ja…
      bee…ko x prsn ker?

      0

      0
    • tOmEii says:

      huhu….
      xpyhla tgu kak nara buka ,……
      kita buka dl topik tu pon xpe…huuhuhu

      0

      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      saper diorg nih…? x kenal pon…

      0

      0
      • aRieS ApRiL says:

        ko ni…
        damien…
        kmpln VE kot…
        nadia tu…cam memek gak la…
        bdk pas sklh kna tipu…
        hahahahahahahahha

        0

        0
        • BumbleBee says:

          perasan..aku rasa dier takot kt bapak dier jer…
          time dier komen psal Kish tu…dier x takot pun…siap gertak nk amik tindakan lagi kalo kaco hidup dier…

          tp kalo nk pikir sape takot….bapak dier lg takot….
          siap xnk tunjuk muka n suruh tukar suara lagi time ckp kt melodi…. ini lagi aku musykil…

          0

          0
        • blackberry00 says:

          kes nadia + damien ni btl2 aku heran bin ajaib..
          btolpun damien ni kan org Islam, tp takkan tak tau adat nak minang anak org kenalah kenal dulu ngan mak bapak dye….
          sdgkan negeri omputih pun, nak ajak anak ompuan org gi dating, siap dtg jumpe mak bapak…
          x logik gak..
          tp, ntah papelah…

          0

          0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    petra, bosan ar ceta pasal MLM….
    meh bukak topik baru…

    pasal makanan kat area korang ker…
    lain2, any idea…?

    0

    0
  17. tOmEii says:

    aiyakkkk….
    apsl pyh sgt nk komen nie…..
    dh byk kli reply komen korg tp asyk hilg jek…..
    sengal tul la……

    0

    0
  18. tOmEii says:

    sengallllll………………….

    0

    0
  19. pEnArI pOcO2 says:

    Selamat hari lebaran…
    minal aidil wal faizin…
    mari mengucapkan syukur…
    ke hadirat Ilahi…

    #@$%^&*(!)*&%^$$$##…buhsan…

    0

    0
  20. tOmEii says:

    alo……
    xblh nk reply komen la…..
    buka kotk br leh plak…..
    adoyaiiii…….
    cmne nk follow nie…..

    0

    0
  21. ammey says:

    weh..korg wt bju rya ag x
    wt kui rya x utk rya aji

    0

    0
  22. aRieS ApRiL says:

    lapo…
    xda pa nk kunyah…..

    0

    0
  23. Zaza Muhammad says:

    tunang ke kawin ke semoga bertemu jodoh hendaknye… x elok menjanda lelama.. ble mengundang fitnah… bese aa mulut org, pantang silap sket mule aaaa ckp ngan bkn2. so klu ble elak kan, better le kawin cepat2 drpd berkawan lelama…

    0

    0
  24. anNeDeSilVa says:

    sala eclipse…aries…semua..

    0

    0
  25. mawy says:

    pasal pantai miami tuh memang la ada aries…aku duk penang,selalu pi…ang menghala ke bt ferringhi…pantai miami tuh antara public bay yang cantik….

    0

    0
  26. pEnArI pOcO2 says:

    Bercerai pada umur 98 tahun

    SEPASANG warga emas berpimpin tangan. – Gambar hiasan

    CORNWALL – Seorang lelaki di Britain, Bertie Wood dan isterinya, Jessie Wood merupakan pasangan tertua bercerai di dunia pada usia 98 tahun, lapor sebuah akhbar semalam.

    Pasangan tersebut menandatangani satu perjanjian untuk menamatkan perkahwinan mereka yang dimeterai 36 tahun lalu.

    Beberapa bulan selepas mereka bercerai, Bertie meninggal dunia sebelum menyambut hari jadinya yang ke-99 manakala menurut beberapa orang jiran, Jessie kini tinggal di sebuah rumah orang tua di sini.

    Pasangan berkenaan berkahwin pada 1972 dan berpindah ke England empat tahun kemudian sebelum berpisah pada 2008.

    “Saya tidak mahu bercakap mengenai perkara ini, ia amat menyedihkan kami,” kata seorang anak perempuan Jessie, Pauline Rowe, 65, kelmarin.

    Seorang pakar perceraian, Francine Kaye turut melahirkan perasaan sedih dan kesal apabila mengulas berhubung perpisahan dua warga emas itu.

    “Pada usia senja itu, mereka sepatutnya saling memahami di antara satu sama lain,” katanya. – Agensi

    0

    0
  27. petra@dubies says:

    anNeDeSilVa

    untuk ko sampai ati xsebuta nama aku

    Ressa Herlambang – Menyesal

    Semula ku tak yakin
    Kau lakukan ini padaku
    Meski dihati merasa
    Kau berubah saat kau mengenal dia

    Reff:*
    Bila cinta tak lagi untukku
    Bila hati tak lagi padaku
    Mengapa harus dia yang merebut dirimu

    **
    Bila aku tak baik untukmu
    Dan bila dia bahagia dirimu
    Aku kan pergi meski hati tak akan rela

    Terkadang ku menyesal
    Mengapa ku kenalkan dia padamu

    Back to Reff:* dan **

    Back to Reff:* dan **

    Terkadang ku menyesal
    Mengapa ku kenalkan dia padamu
    AddThis

    0

    0
  28. aRieS ApRiL says:

    anne…jgn lpa ambl gmbr yg aries ckp mlm tu ya/?
    :-)

    0

    0
  29. ammey says:

    semenjak 2 menjak neh xpnh dh pn sara msuk
    korg da brita sal dia x

    0

    0
  30. petra@dubies says:

    KORANG penah dengar lagu yang JAC nyanyi tampa henti… banyak2 lagu 2…. bestkan minah 2 NYANYI….

    tajuk lagu yang dia nyani 2 KOLEKSI GEMILANG…… semua lagu DIVA2 n lagu2 behantu….

    dengar n bagi komen pasal kehebatan jac

    0

    0
    • aRieS ApRiL says:

      enth la…
      x prnh dngr la pla….

      0

      0
      • petra@dubies says:

        dengr la aries… ko taip jer kat internet full albun jaclyn vtr,,, kalo ader kat rapidshared ko ambik… full album lagi 2…. bes sanagt dia nyanyi lagu kak ziana aishah shela majid dato ct n banyak lagi

        0

        0
  31. staff IBIL jugak says:

    erk..adeh…big boss ku..Alahai bos…dah tunang ke, nape tak cakap awal2, boleh laa kami celeb kat opis..gha gha gha~

    0

    0
  32. aRieS ApRiL says:

    p mn smua orng ni????

    0

    0
  33. anNeDeSilVa says:

    sorry smua..
    td anne masuk korg takde..
    perubahan cuaca so tak sehatla arini..
    hye petra,….

    0

    0
  34. mawy says:

    ha, yang pasal pantai miami tue,best kat situ,air pun biru….tapi semalam ada satu couple nih wat sakit mata je aku tgk…peluk2 cium kat situ padahal ramai family yang lepak situ..buat sakit mata je..
    .
    kalau aku jadi jaipp,dah lama aku marah depa..

    0

    0
    • petra@dubies says:

      huhuhu… ko tukar le kejer,,,, boleh berbakti sket

      PULAU PINANG PUN DAH KENER TUKAR NAMA KOT>>>
      BUkan pulau pinang darul SAMPAH dah… dah jadi darul maksiat kot

      0

      0
    • mawy says:

      eclipse pi town beli brg dapu r ke..lamenyer..

      0

      0
  35. tyrabanks says:

    ha ah ..ader pun..!~

    0

    0
  36. anNeDeSilVa says:

    petra pagi tak nampak so anne tak sebutla..
    now dh sebut k..

    0

    0
    • petra@dubies says:

      ok… no hal… hehehe.. annn kan suka dengar lagu jadi ari ni dengar lagu jac…. yang aku cter kat atas 2… hehehe…
      promok lagu lak ari ni

      0

      0
      • mawy says:

        busan la anne….apa topik?

        0

        0
      • tyrabanks says:

        lagu jac..apa ttle dier..lagu laen xde ker..tyra suke lagu melagu nih..jum share2 lagu nak x..!~

        0

        0
        • petra@dubies says:

          huhuhu…

          lagu 2 dalam album 2009…
          tajuk lagu 2 koleksi gemilang …
          petra dah letak blog yang leh dwld lagu 2 kat atas…

          lagu yang popular sekarang lagu anang, ressa herlambang, Vidi,…..

          kalo lagu malaysia xbanyak sangt yang terbaru MILA n MARSHA le kot

          0

          0
  37. petra@dubies says:

    aries dah jadi BISKUTTTTTTTTTTTT balik ker

    0

    0
  38. LaLuNa says:

    test

    0

    0
  39. anNeDeSilVa says:

    new topic..
    share cara2 nk sembuhkan saket mata…

    0

    0
  40. pEnArI pOcO2 says:

    bye…out japs…g dating…

    0

    0
  41. anNeDeSilVa says:

    takde petua ke?

    0

    0
  42. anNeDeSilVa says:

    moh sume makan mister potato smbil layan BN..
    sedpa..
    anne tgah layan prisa original..hehhe

    0

    0
  43. EclipsE says:

    i’m back…
    tp jap jer….
    12.30 nak kuar blk…

    0

    0
  44. Apin Opin says:

    apsal hidung vee macam berbelang2 jer..

    0

    0
  45. abangnara says:

    alohaa ~~~~~~~ selamat bekerja smeua

    0

    0
  46. ammey says:

    korg mkn pe jp g
    kasi la idea
    boring dh mkn bnda sma jer

    0

    0
  47. petra@dubies says:

    nant p umah sebelah u ALLLLLLs

    0

    0
  48. julie says:

    nt nikah die pkai tudong ke tak..die ni lawa pkai tudung.. if tak pakai cm makcik daaa

    0

    0
  49. Lisa says:

    Bagus je Vee and Aziz Z still on good terms. Macam tu lah bagus untuk anak2 jugak kan.

    0

    0
  50. petra@dubies says:

    iiiiiiiiii korang… x masuk lagi ker

    0

    0
  51. iz says:

    bila kawen, pakai tudung.
    bila bercerai, bukak tudung.
    hahah
    aku gelakkan je :D

    0

    0
  52. pening says:

    Ok gak, not badla mamat ni…kalau kate ensem..yg ni la dr Aziz dulu..hrp2 dia dpt bimbing c Alia ni jd isteri solehah…

    0

    0
  53. blackberry00 says:

    sape tau nama bukan islam nor aliah ni?

    0

    0
  54. lanToK LeW says:

    hmmm….sekali tengok cam rupe pakcik aku….mmmm……

    0

    0
  55. lanToK LeW says:

    pe pon aku harap kak vee bahagia sampai ke akhir hayat….

    0

    0
  56. khairul says:

    Oh tidak! kenapa boleh mereka pula???

    Khairul,
    A fan of Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0

    0
  57. tengku says:

    Congrats Vee!

    0

    0