Written by AbangNara | November 9th, 2009

nor aliah lee

Nor Aliah Lee atau nama femesnya Vee (bekas isteri Aziz M. Osman) khabarnya telah bertunang. Gambar di atas diambil dari facebook Aziz M. Osman tapi tak dinyatakan sama ada gambar kahwin atau pun gambar tunang. Tak kisahlah yang mana satu. Yang penting kami nak ucapkan tahniah kepada Nor Aliah Lee. Semoga berbahagia dengan orang tersayang.

250 responses to (GOSIP)Nor Aliah Lee Dah Bertunang Atau Kawin?

  1. EclipsE says:

    xsangka dh xbtdg..

    0
    0
  2. EclipsE says:

    cantek kaler bju dia…
    tp lelaki itu mcm penah ku lihat…muka familiar….huhu

    0
    0
  3. nurul says:

    Tunang daa.
    aku bace surat kabar smalam

    0
    0
  4. aRieS ApRiL says:

    enth la…
    aries x tau lgsg…
    pa crta artis …
    smua cri kat BN ni…
    hahahahahahahaha

    0
    0
  5. [email protected] says:

    SAPA LAKI 2… HUHUHU,,,

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      engko kot…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        AKU LAGI ENSEM LE… HHHhhh… tp lagi ensem dari aziz m.osman ler… hehehe…

        tp noraliah mcm ko le aries

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          ska ko ja…
          ko tu..knl aries pn x…
          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,, saja je acah… hehehehe

          0
          0
  6. aRieS ApRiL says:

    enth la aliah ni…
    pas cerai…
    buang tdung…
    bkn msuk islam yg sbnr2xnya….

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu…. nak buat mcm mana abg aziz xsempat nak didik cukup2 dah berceraii .. 2 yang jadi mcm 2 2… heehhehehe….

      bak kata sorang yang comen pasal tudung MEK CT pakai tudung… TIKET KE NERAKA…

      0
      0
      • [email protected] says:

        ari ko bt per aries….. xder kejer ker…

        boring gler ari ni kejer… ngantok

        0
        0
      • ammey says:

        ehh korg br2 jer ker kt cni
        hihi

        0
        0
        • [email protected] says:

          baru jer moning ammey….

          TENGAH KUMPUL………………………….NI

          0
          0
        • mawy says:

          moga bakal suami aliah nih dapat didik dia pakai tudung balik..

          0
          0
        • [email protected] says:

          2 pun kalo berjaya.. hehehe….

          0
          0
    • BumbleBee says:

      tulaa dier buang tudung dah…but bukan nk membenarkan perbuatan dier ni…salah tetap salah…cume tak sakit mata sangat laa drpd pakai mcm Tok Ti / mek klate tu…

      0
      0
      • jane says:

        betul tu…tapi sebelum ni dia pakai tudung tutup betul…tapi pas cerai buka terus….. org yg boleh buka tudung terus maknanya dia pakai bukan kerana allah…. kalau kerana allah mesti dia rasa segan nak buka……

        0
        0
  7. Sonja says:

    nice gosip….

    0
    0
  8. EclipsE says:

    bosan giler ari ney…
    rs nak blk jer….

    0
    0
    • [email protected] says:

      SAMA GAN aku ler,,, mana bibir sexi ko….

      mata ko lak jadi besar skarng ni….

      0
      0
    • mawy says:

      nanti guru bos marah ke…kalau tak mrah.pi lah balik,aku cover yek..

      0
      0
      • EclipsE says:

        aku xyah nak cover2…
        nak blk…blk jer….huhu…

        0
        0
      • [email protected] says:

        huhu… pandai jer ko kan…. nak ajar si BIBIR buat jahat

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku x penah bz kejer kat cni… lepak je lah,,, heheh

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          same wit me…
          hahahahahahah

          0
          0
        • [email protected] says:

          tp ko ilang ke mana.. jap ader jap xder…

          PC ko blur lagi ker

          0
          0
        • mawy says:

          owh….leh balik camtuh je ke…

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          ada lah petra…
          lyn citer kat blog mmbr….
          :-)

          0
          0
        • EclipsE says:

          ape lak ko pgl nama aku bibir….
          aku dh xltk pic bibir dh sjk bibir aku kena sengat dgn tebuan….

          0
          0
        • [email protected] says:

          pesal dah bertambah seksi ker…..

          mata ko kener belasah ker… huhuhuh…

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          apa citer korang ni…
          eclipse…
          pas ni ko ltak idung bsar ko tu…
          ksi petra jtuh ati….
          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhuhu… jahat ko hina si BIBIR,,,,

          ari ni nak cita pasal aper ek…..

          senaraikan MLM yang korang tau

          1. I Ho
          2. up tren
          3 omegatren
          3. dcl
          4. DCHL
          5. zhulian
          6. emall
          7. rimbun
          8. ………………….. xingat ler

          0
          0
  9. Rose says:

    eh..boyfren dia ke ni? jumaat lepas baru jer nampak dia ngan boyfren dia turun dari tengok wayang kat OU…tapi….bukan dengan yg ni..dgn yang……(alah..yg pernah kena gosip dgn dia dulu tu)

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      biar beno ko ni…
      asl x ambl gmbr…
      then leh post kat sni….

      0
      0
      • [email protected] says:

        2 adik ipar angkat macik dia sebelah bekas laki ayah tiri dia yang berjran dengan cucu sedara kepada cicik bongsu aziz m,osman yang pernah jadi laki dia dulu kan

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ko nih petra…susah aku nak pikio salahsilah kuarga camni…byk lar ko nyer putar belit…

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          enth2x…
          dia yg kluar ngan si aliah ni..
          dai kan admire aliah….

          0
          0
        • [email protected] says:

          o yeker… biar ler… nak buat mcm maner buakn jodoh dia kan….

          entah2 bukan aliah yang keluar tme 2… aku rasa nenek kepada adik macik bekas ex gf adik ipar kepada misha omar yang keluar gan mamat 2 tme tengk wayang

          0
          0
      • mawy says:

        tulah…leh tgk juga pe el artis yang hipokrit tak sudah2 nih…

        0
        0
      • Rose says:

        tak sempat nak ambik..dia saja jalan jauh-jauh..pastu buat pandang lain-lain..eleh..cam biasa lah kan..artis kalau kat tempat awam…ada kawan try nak snap tapi gambar gegar ah…belum pass nak jadi paparazzi…hihihi

        0
        0
  10. pEnArI pOcO2 says:

    salam kawan2…selamat memulakan gossip baru di pagi senin yg indah…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      mrng poco…
      ko pa kabo?

      0
      0
      • [email protected] says:

        poco2… rindu kat ko

        0
        0
    • tOmEii says:

      slm poco…
      lme aq xbork ngn ko poco….
      pe kabo org srwk……

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      dulu masa pk tdung aku minat, skrg dah x minat lg dah….

      0
      0
      • blackberry00 says:

        a ah.. ramai gak artis jadik cam ni..
        mula pakai tudung, nmpk elok dan lawa jer..
        bl dh bukak 2, mmmmm ntahlah…
        tp, sayang ar…

        0
        0
  11. tOmEii says:

    morng all….
    thniah ler…..
    leh thn gak hensem fiance die ni…huhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu,,, ko nak yang ensem gak ker,,, ambik ler aku… huhu

      0
      0
    • aRieS ApRiL says:

      mrng tomei…
      ko ni napa asyk ilang ja kat BN?

      FB rjin lak ko brccuk tnam….

      0
      0
      • tOmEii says:

        hehe….
        sj jek…..
        nk hilg2 kn bsn…..
        kt umh xleh berccuk tnm so aq brccuk la tnm dlm fb jek……

        0
        0
      • tOmEii says:

        morng aries….hehe…
        sj jek hilgkn bsn……
        kt umh xleh nk brccuk tnm so aq brccuk la tnm dlm fb jek,,,,hihihii…..

        0
        0
  12. tOmEii says:

    ari redup2 cmni layu plak mata aq…..
    nk thn ngn lidi pon xleh dh nie…..
    arrrrrggghhhh ngntukkkkkk……………….

    0
    0
  13. EclipsE says:

    aku kuar dlu la….
    nk g oldtown jap…

    0
    0
  14. pEnArI pOcO2 says:

    petra, bosan ar ceta pasal MLM….
    meh bukak topik baru…

    pasal makanan kat are korang ker…
    lain2, any idea…?

    0
    0
  15. BumbleBee says:

    BN xde cter pasal Damien tu ker??? smlm cam besh plak dgr reason dr bini dier-Nadia…rupenyer ade org ke3 yg cucuk2 bapak dier..nama Kish… eihh eihh…

    agak2nyer si Kish ni bajet dpt bini damien tu kot kalo wat cmtuh…almaklumlah…nadia tu mmg lawa…cam suku sakat wardina pun ade…hehe….

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      tp nadia nya statement kat melodi smlm cam tkut2x ja…
      bee…ko x prsn ker?

      0
      0
    • tOmEii says:

      huhu….
      xpyhla tgu kak nara buka ,……
      kita buka dl topik tu pon xpe…huuhuhu

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      saper diorg nih…? x kenal pon…

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        ko ni…
        damien…
        kmpln VE kot…
        nadia tu…cam memek gak la…
        bdk pas sklh kna tipu…
        hahahahahahahahha

        0
        0
        • BumbleBee says:

          perasan..aku rasa dier takot kt bapak dier jer…
          time dier komen psal Kish tu…dier x takot pun…siap gertak nk amik tindakan lagi kalo kaco hidup dier…

          tp kalo nk pikir sape takot….bapak dier lg takot….
          siap xnk tunjuk muka n suruh tukar suara lagi time ckp kt melodi…. ini lagi aku musykil…

          0
          0
        • blackberry00 says:

          kes nadia + damien ni btl2 aku heran bin ajaib..
          btolpun damien ni kan org Islam, tp takkan tak tau adat nak minang anak org kenalah kenal dulu ngan mak bapak dye….
          sdgkan negeri omputih pun, nak ajak anak ompuan org gi dating, siap dtg jumpe mak bapak…
          x logik gak..
          tp, ntah papelah…

          0
          0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    petra, bosan ar ceta pasal MLM….
    meh bukak topik baru…

    pasal makanan kat area korang ker…
    lain2, any idea…?

    0
    0
  17. tOmEii says:

    aiyakkkk….
    apsl pyh sgt nk komen nie…..
    dh byk kli reply komen korg tp asyk hilg jek…..
    sengal tul la……

    0
    0
  18. tOmEii says:

    sengallllll………………….

    0
    0
    • ammey says:

      eh nape lak tomei..

      0
      0
    • aRieS ApRiL says:

      sabo tomei….

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      apsal lak…?
      bohsan tul arrr…
      ceta pasal memey jap…

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        memek ngan nomiang ker?

        0
        0
      • ammey says:

        sal ammey xnk citer ke
        ekekkekek

        0
        0
        • [email protected] says:

          KECIAN KAT DIA BARU JE DIA NAK POPULER KAN DIRI SENDIRI…. KORANG lak kutuk2 dia….

          tapi dia memag layak pun kener kutuk

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          xbest ar kutuk2…
          ketuk jelar…

          0
          0
        • [email protected] says:

          berani ker… huhu nant ko kena saman mcm manohara pulak

          0
          0
  19. pEnArI pOcO2 says:

    Selamat hari lebaran…
    minal aidil wal faizin…
    mari mengucapkan syukur…
    ke hadirat Ilahi…

    #@$%^&*(!)*&%^$$$##…buhsan…

    0
    0
    • hantupensil says:

      ko raye pe??

      0
      0
    • [email protected] says:

      2 minggu lagi ler,,, ko smbut awal ker

      0
      0
    • ammey says:

      smangat rya aji npk..
      t ko da wt korban x

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        aku nk korban duit nenek aku lam tabung ayam dier…kekekeke…

        0
        0
      • [email protected] says:

        family jer buat,,,, xtau ler kalo poco2 n antu buat

        0
        0
        • [email protected] says:

          kecian nener ko… nasib baik nenek ko 2 sedaura jauh aku sebelah nenek HAWA n Atok ADam dulu

          0
          0
      • pEnArI pOcO2 says:

        aku nk korbankan duit nenek aku lam tabung ayam dier…kekekeke…

        0
        0
  20. tOmEii says:

    alo……
    xblh nk reply komen la…..
    buka kotk br leh plak…..
    adoyaiiii…….
    cmne nk follow nie…..

    0
    0
  21. ammey says:

    weh..korg wt bju rya ag x
    wt kui rya x utk rya aji

    0
    0
    • [email protected] says:

      x balik raya … x nak buat baju…..

      0
      0
    • tOmEii says:

      sume x…..
      tunjk jek…….
      raya pon x…
      duk umh jek…….
      duit raya pon x kc…..ihiihiii

      0
      0
      • [email protected] says:

        raya korban mana ader oarang bagi duit raya….
        aku pun xnak bagi

        0
        0
  22. aRieS ApRiL says:

    lapo…
    xda pa nk kunyah…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku ader,,, DORAYAKI nak x

      0
      0
    • tOmEii says:

      kunyah kerts a4 jela…huhuhuhu

      0
      0
    • ammey says:

      aries gigit kuku dh le
      hehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu… jahat korang….

        bagi je dia makan makanan AYAM….
        minggu lepaskan kita cte pasal AYAM

        0
        0
  23. Zaza Muhammad says:

    tunang ke kawin ke semoga bertemu jodoh hendaknye… x elok menjanda lelama.. ble mengundang fitnah… bese aa mulut org, pantang silap sket mule aaaa ckp ngan bkn2. so klu ble elak kan, better le kawin cepat2 drpd berkawan lelama…

    0
    0
    • [email protected] says:

      sapa yang suka mengutuk…………………

      KITA JUGAK KAN kak zaza

      0
      0
  24. anNeDeSilVa says:

    sala eclipse…aries…semua..

    0
    0
    • [email protected] says:

      nama aku xsebut pun,,,, ini x adil

      0
      0
    • tOmEii says:

      slm anne…..
      dh sarap??huhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        nnnnnn dah makan nasi lemak n tempe tadi… dia kan JAWA

        0
        0
      • aRieS ApRiL says:

        dia sbt nm kwn baik dia ja….

        0
        0
        • [email protected] says:

          sampai ati kan… ni nak merajuk ni………

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          nk aries pjuk x?
          :-)

          0
          0
  25. mawy says:

    pasal pantai miami tuh memang la ada aries…aku duk penang,selalu pi…ang menghala ke bt ferringhi…pantai miami tuh antara public bay yang cantik….

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu,,, cita pasal pantai lak dia

      0
      0
    • ammey says:

      pnang kt ner

      0
      0
      • [email protected] says:

        kat MALAYSIA le… ko ni tol bukan 1 malaysia

        0
        0
    • anNeDeSilVa says:

      hye mawy..

      0
      0
  26. pEnArI pOcO2 says:

    Bercerai pada umur 98 tahun

    SEPASANG warga emas berpimpin tangan. – Gambar hiasan

    CORNWALL – Seorang lelaki di Britain, Bertie Wood dan isterinya, Jessie Wood merupakan pasangan tertua bercerai di dunia pada usia 98 tahun, lapor sebuah akhbar semalam.

    Pasangan tersebut menandatangani satu perjanjian untuk menamatkan perkahwinan mereka yang dimeterai 36 tahun lalu.

    Beberapa bulan selepas mereka bercerai, Bertie meninggal dunia sebelum menyambut hari jadinya yang ke-99 manakala menurut beberapa orang jiran, Jessie kini tinggal di sebuah rumah orang tua di sini.

    Pasangan berkenaan berkahwin pada 1972 dan berpindah ke England empat tahun kemudian sebelum berpisah pada 2008.

    “Saya tidak mahu bercakap mengenai perkara ini, ia amat menyedihkan kami,” kata seorang anak perempuan Jessie, Pauline Rowe, 65, kelmarin.

    Seorang pakar perceraian, Francine Kaye turut melahirkan perasaan sedih dan kesal apabila mengulas berhubung perpisahan dua warga emas itu.

    “Pada usia senja itu, mereka sepatutnya saling memahami di antara satu sama lain,” katanya. – Agensi

    0
    0
    • tOmEii says:

      xde jdoh daa……hahaha…..
      lawak tulla……
      cmni pon ada yekkk….

      0
      0
      • [email protected] says:

        nak buat mcm mana kan///////

        0
        0
      • ammey says:

        cm nenek sdara aku
        umr 100 lbh dh crai
        upanya dia buang tabiat nk meningal
        smgu ps 2 mti..emm

        0
        0
        • tOmEii says:

          hahaha……
          lwk la ko ni ammey….
          skit usus aq gelak sorg2….

          tp nk wt cmne kn……
          jdoh smpi ctu jek……
          xsmpi akhr hayt…..ermmmmm

          0
          0
        • ammey says:

          btl aku xtpu..
          ckp pn trketar2 dh xleh phm
          bjln pn kna owg ankt
          tetba ja crai nek cah aku..
          ksian pn da
          :-)

          0
          0
        • tOmEii says:

          alhai xde org ker….
          nk kua berkebun jap la….

          0
          0
  27. [email protected] says:

    anNeDeSilVa

    untuk ko sampai ati xsebuta nama aku

    Ressa Herlambang – Menyesal

    Semula ku tak yakin
    Kau lakukan ini padaku
    Meski dihati merasa
    Kau berubah saat kau mengenal dia

    Reff:*
    Bila cinta tak lagi untukku
    Bila hati tak lagi padaku
    Mengapa harus dia yang merebut dirimu

    **
    Bila aku tak baik untukmu
    Dan bila dia bahagia dirimu
    Aku kan pergi meski hati tak akan rela

    Terkadang ku menyesal
    Mengapa ku kenalkan dia padamu

    Back to Reff:* dan **

    Back to Reff:* dan **

    Terkadang ku menyesal
    Mengapa ku kenalkan dia padamu
    AddThis

    0
    0
    • mawy says:

      apa yang ko luah nih petra….

      0
      0
      • [email protected] says:

        nnnnnnnnnnnnnnnn x nak sebut nama aku sebagai kawan dia

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          aries ngan eclipse ja best friend dia…
          tu yg sbt nm kmi ja…hahahahahahaha

          0
          0
        • [email protected] says:

          saja jer nak buat sedih cket

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          cian ko…
          nnt aries srh anne ltk nm kot lak….

          0
          0
  28. aRieS ApRiL says:

    anne…jgn lpa ambl gmbr yg aries ckp mlm tu ya/?
    :-)

    0
    0
    • [email protected] says:

      pic ape korang ni…

      WANITA TERINDAH LAGI KER

      0
      0
    • tOmEii says:

      anne pi mne….

      0
      0
      • [email protected] says:

        bekebun kot

        0
        0
      • aRieS ApRiL says:

        australia…
        brisbane….

        0
        0
        • tOmEii says:

          uiiii…bestny…..
          holidy ngn fmily ker….

          0
          0
        • [email protected] says:

          auh nyer nak p….

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          p umah auntie dia kat sna…
          dia p ngan bapa n uncle dia ja….

          0
          0
        • [email protected] says:

          o yeker,,, huhuhu

          0
          0
  29. ammey says:

    semenjak 2 menjak neh xpnh dh pn sara msuk
    korg da brita sal dia x

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia bz kot………
      dah xnak layan BN dah kot

      0
      0
    • aRieS ApRiL says:

      ada ja dia tu……
      kan ddk kat federal skrng…
      bz skit la….

      0
      0
  30. [email protected] says:

    KORANG penah dengar lagu yang JAC nyanyi tampa henti… banyak2 lagu 2…. bestkan minah 2 NYANYI….

    tajuk lagu yang dia nyani 2 KOLEKSI GEMILANG…… semua lagu DIVA2 n lagu2 behantu….

    dengar n bagi komen pasal kehebatan jac

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      enth la…
      x prnh dngr la pla….

      0
      0
      • [email protected] says:

        dengr la aries… ko taip jer kat internet full albun jaclyn vtr,,, kalo ader kat rapidshared ko ambik… full album lagi 2…. bes sanagt dia nyanyi lagu kak ziana aishah shela majid dato ct n banyak lagi

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          aries xmnt dia…
          elyana ja d hti ku…
          srng g anuar zain…
          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          denagr jelah dia nyanyi memang best…

          dwld kat cni mp3-collector.blogspot.com/2009/09/jaclyn-victor-jaclyn-victor…

          0
          0
  31. staff IBIL jugak says:

    erk..adeh…big boss ku..Alahai bos…dah tunang ke, nape tak cakap awal2, boleh laa kami celeb kat opis..gha gha gha~

    0
    0
  32. aRieS ApRiL says:

    p mn smua orng ni????

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah balik umah tdor

      0
      0
    • tyrabanks says:

      ada…tyra baru masuk nih..ade sesape kat cna!~

      0
      0
  33. anNeDeSilVa says:

    sorry smua..
    td anne masuk korg takde..
    perubahan cuaca so tak sehatla arini..
    hye petra,….

    0
    0
    • [email protected] says:

      seronok ann sebut nama aku…. ni gembira 40 ari ni

      0
      0
      • anNeDeSilVa says:

        hhahahha..
        smpai mcm tu skali gembiranya??hehehhe
        dh makan?

        0
        0
        • [email protected] says:

          pagi dah le… petang tengah ari belum lagi.. eheh

          0
          0
  34. mawy says:

    ha, yang pasal pantai miami tue,best kat situ,air pun biru….tapi semalam ada satu couple nih wat sakit mata je aku tgk…peluk2 cium kat situ padahal ramai family yang lepak situ..buat sakit mata je..
    .
    kalau aku jadi jaipp,dah lama aku marah depa..

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu… ko tukar le kejer,,,, boleh berbakti sket

      PULAU PINANG PUN DAH KENER TUKAR NAMA KOT>>>
      BUkan pulau pinang darul SAMPAH dah… dah jadi darul maksiat kot

      0
      0
    • mawy says:

      eclipse pi town beli brg dapu r ke..lamenyer..

      0
      0
  35. tyrabanks says:

    ha ah ..ader pun..!~

    0
    0
    • [email protected] says:

      nak jadi model ko boleh x… huhu

      0
      0
      • tyrabanks says:

        hahahaaa..petra..boley..!~meh kasik resume kat aku pat..hrmm..mana plak aries nih!~

        0
        0
        • [email protected] says:

          kan aku dah cakap dia dah jadi BISKUTT balik

          0
          0
  36. anNeDeSilVa says:

    petra pagi tak nampak so anne tak sebutla..
    now dh sebut k..

    0
    0
    • [email protected] says:

      ok… no hal… hehehe.. annn kan suka dengar lagu jadi ari ni dengar lagu jac…. yang aku cter kat atas 2… hehehe…
      promok lagu lak ari ni

      0
      0
      • mawy says:

        busan la anne….apa topik?

        0
        0
        • [email protected] says:

          ko nak topik aper,,, ramai yang dah kuar ler mavy

          0
          0
      • tyrabanks says:

        lagu jac..apa ttle dier..lagu laen xde ker..tyra suke lagu melagu nih..jum share2 lagu nak x..!~

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu…

          lagu 2 dalam album 2009…
          tajuk lagu 2 koleksi gemilang …
          petra dah letak blog yang leh dwld lagu 2 kat atas…

          lagu yang popular sekarang lagu anang, ressa herlambang, Vidi,…..

          kalo lagu malaysia xbanyak sangt yang terbaru MILA n MARSHA le kot

          0
          0
  37. [email protected] says:

    aries dah jadi BISKUTTTTTTTTTTTT balik ker

    0
    0
    • tyrabanks says:

      hrmm….

      0
      0
    • mawy says:

      bailk pmtg pauh..

      0
      0
      • [email protected] says:

        annnn n BIBIR pun dah ilang

        0
        0
        • tyrabanks says:

          im still here!~

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          aku ko x carik…k lah aku nak chow dl…
          byeeeeeeeeeeeeeeeee…kuar japs…

          0
          0
        • tyrabanks says:

          alalaaaa…poco..aku tau ko kat maner!~ senang jer dah skang nak carik ko..hikhikhik!~ jgn ler out dulu..meh cni meh..aku wat kan ko capucino ek!!~

          0
          0
        • anNeDeSilVa says:

          anne adala..
          td makan jap..
          a[pe topic nie?/

          sape ada petua cepat sembuhkan saket mata..?
          leh share x?

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko tengk sapa dalam keadaan yang xsepatutnya ni…

          p juper dokter annn

          0
          0
        • anNeDeSilVa says:

          ntahla menyangkit dgn abg anne sebelum anne terbang g aust,…
          tension…
          doktor??
          tula tgok mcmana nanti..

          0
          0
  38. LaLuNa says:

    test

    0
    0
  39. anNeDeSilVa says:

    new topic..
    share cara2 nk sembuhkan saket mata…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ader orang cakap letak air kencing pertama dalam mata… agak kotor tapi rai yang cakap berjaya

      0
      0
      • anNeDeSilVa says:

        yukk..
        takknla air kencing..
        taknkla..
        kototrla…

        poco..
        bek tak payah bg aku petua tu ko simpan jek..
        wat anne lg merana adala..

        0
        0
    • pEnArI pOcO2 says:

      senang jerk….bubuh air chili padi…hbs ceta…

      0
      0
      • [email protected] says:

        ok ker mcm 2… tp ader gak petua cakap letak bawang merah…..

        0
        0
        • [email protected] says:

          bila lagi n kener sakit mata ni

          0
          0
        • anNeDeSilVa says:

          baru jek malam td..

          0
          0
        • anNeDeSilVa says:

          anne rasa tu kalau ketubitla..
          ni saket mata..
          mampos anne kalau letak air bawang merah kat mata…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu,,, xtau ler… petra pun kener gak bulan 7 ari 2… dua minggu baru sembuh… tp petua dia p jupe dokter je… hehehe…
          tp mata merah mcm BOLA2 API hehehe

          0
          0
  40. pEnArI pOcO2 says:

    bye…out japs…g dating…

    0
    0
    • [email protected] says:

      gan raba2 tau,,, n jangan jadi pisau cukur tau

      0
      0
    • tyrabanks says:

      hahaaaa…datin ek!!!

      0
      0
      • [email protected] says:

        NAK JOIN SEKALI KER

        0
        0
  41. anNeDeSilVa says:

    takde petua ke?

    0
    0
    • [email protected] says:

      HUHUHU…. semua orng x tau ler annn

      0
      0
  42. anNeDeSilVa says:

    moh sume makan mister potato smbil layan BN..
    sedpa..
    anne tgah layan prisa original..hehhe

    0
    0
  43. EclipsE says:

    i’m back…
    tp jap jer….
    12.30 nak kuar blk…

    0
    0
    • anNeDeSilVa says:

      eclipse…

      0
      0
    • [email protected] says:

      BIBIR p mana tadi

      0
      0
  44. Apin Opin says:

    apsal hidung vee macam berbelang2 jer..

    0
    0
  45. abangnara says:

    alohaa ~~~~~~~ selamat bekerja smeua

    0
    0
  46. ammey says:

    korg mkn pe jp g
    kasi la idea
    boring dh mkn bnda sma jer

    0
    0
    • EclipsE says:

      aku mkn nasi grg seafood..

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku xleh makan nant gatalllll… nanti BIBIR jadi mcm EclipsE

        0
        0
  47. [email protected] says:

    nant p umah sebelah u ALLLLLLs

    0
    0
  48. julie says:

    nt nikah die pkai tudong ke tak..die ni lawa pkai tudung.. if tak pakai cm makcik daaa

    0
    0
  49. Lisa says:

    Bagus je Vee and Aziz Z still on good terms. Macam tu lah bagus untuk anak2 jugak kan.

    0
    0
  50. [email protected] says:

    iiiiiiiiii korang… x masuk lagi ker

    0
    0
  51. iz says:

    bila kawen, pakai tudung.
    bila bercerai, bukak tudung.
    hahah
    aku gelakkan je :D

    0
    0
  52. pening says:

    Ok gak, not badla mamat ni…kalau kate ensem..yg ni la dr Aziz dulu..hrp2 dia dpt bimbing c Alia ni jd isteri solehah…

    0
    0
  53. blackberry00 says:

    sape tau nama bukan islam nor aliah ni?

    0
    0
  54. lanToK LeW says:

    hmmm….sekali tengok cam rupe pakcik aku….mmmm……

    0
    0
  55. lanToK LeW says:

    pe pon aku harap kak vee bahagia sampai ke akhir hayat….

    0
    0
  56. khairul says:

    Oh tidak! kenapa boleh mereka pula???

    Khairul,
    A fan of Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  57. tengku says:

    Congrats Vee!

    0
    0