Written by AbangNara | January 25th, 2010

noh hujan mizz nina

Semua orang kenal kot siapa itu Noh Hujan. Tapi siapa pulak Mizz Nina yang digosipkan bercinta dengan Noh? Ok kami akui kami pun blur dan tak kenal siapakah Mizz Nina nie. Awal-awal ingatkan minah Salleh mana sebab nama pun Mizz. Rupa-rupanya orang Malaysia daaa.(mungkin dia lahir kat oversea)

Dari sumber-sumber yang kami boleh dipercayai, Mizz Nina nie adalah salah sorang dari ahli kumpulan Teh Tarik Crew. Teh Tarik Crew ataupun lebih pemes dengan nama singkatan TTC nie jenis kumpulan ala-ala rap kalau tak silap kami. Tambah best, Mizz Nina nie merupakan anak kepada jutawan Tan Sri Azman Hashim.

Ingat tak lagi dulu time AJL24 ada bisikan yang menyatakan Noh Hujan berjalan romantis berpegangan tangan dengan seseorang? Kami tak sempat nak cover cerita tue tapi mungkinkah seseorang yang dimaksudkan itu adalah Mizz Nina nie? Kalau betul, kami nak ucapkan tahniah kepada Noh sebab akhirnya dah ada makwe dah selepas clash dengan awek lama dulu.

Benar atau tidak gosip nie kita tunggu apa kata Noh. Rasanya tak lama lagi pasti dia akan buat kenyataan pasal hal nie. Tunggu dan lihat sajalah.

P.S: Ada pemerhati di forum gosip CARI kata JAIS tengah ushar baik punya gerak geri si Noh nie. Katanya selalu tidur di rumah kekasih dia. Kami rasa nie tak betul kot. Mungkin ada orang mendengki dengan Noh dan Hujan yang semakin popular sekarang.

111 responses to (GOSIP)Noh Hujan Bercinta Dengan Mizz Nina Dari Teh Tarik Crew?

  1. manis says:

    kenal jgk la mizz nina ni tp die xberapa glamer kot..penah tgk jgk minah ni kt tv…lantak la diorg nk bercinta or ape..x minat…

    0
    0
  2. fifie says:

    dh x mcm org mlayu dah..huh lantak ler, x minat

    0
    0
  3. Comel says:

    Kaya tu Tan Sri Azman Hashim, pemilik AMBank. Yang selalu taja konsert tahun baru kt Dataran Merdeka

    0
    0
  4. Berry_Hitam00 says:

    2 2 aku tak kenal
    yg aku kenal tan sri azman
    chairman ambank
    aku ambik loan keta kat ambank
    mestilah aku kenal….
    huhuhu

    0
    0
  5. Berry_Hitam00 says:

    mizz nina
    ni dh mcm pelakon hindustan
    shilpa shetty ke hape tah nama…

    0
    0
  6. khylle says:

    sebijik cam pelakon hindustan..bapak kaya tapi
    pakai baju x cukup kain..ish ish kecian

    0
    0
    • Don says:

      cuba kau bayangkan one day,ade keturunan kau yg pakai camni..ape kau rasa??jaga mulut ye??bukan camni cara nak nasihat dgn berkesan..

      0
      0
  7. moon says:

    ari 2 pernah baca dlm paper kosmo kalo xsilap cite pasal noh ngaku diorg mmg couple,siap skng ni tgh tolong mizz nina ni tuk album or single solo mizz nina…hehe

    0
    0
  8. HantuPensil says:

    uik..kaler pun mcm tehtarik dah..
    huhuh

    0
    0
  9. Bean Moreno says:

    miss nina tu awek gua bro…hakhak…

    0
    0
  10. Piston Pecah says:

    gambar miss nina yg natural tak da ke???

    0
    0
  11. jane says:

    bapak ahli koperat….anak karat…..

    0
    0
  12. lagi cun says:

    ingatkan negrito tadi

    0
    0
  13. chokilala says:

    bang nara,
    dalam banyak-banyak gambar, gambar mizz nina yang berkarat juga ko pilih? -____-”

    mizz nina ni lawa la, cuma gambar tu je mcm ekstravaganza sikit. hoho

    mizz nina ni pemes kot. siapa yang layan teh tarik crew dulu confirm kenal mizz nina ni. dia ni ibarat gwen stefani dlm no doubt, sorang je pompuan. hehe. aku suka dia dulu sebab dia cool. zaman tu aku form 3. LOL

    0
    0
  14. pelempang besi says:

    aiyooo…. takde pompuan lain yang lagi cantik ke utk Noh

    0
    0
    • valentine says:

      same la tu ngn noh pun bkn nye ensem mne pun…hehehe…yg pnting die dpt yg byk duet wlupun duet makbpak dia yg punya…hahahaa….(gelak jin)…tp igt duet xbwk msuk kubo ye tuan2 puan2…yg bwk kapan jew..heheee

      0
      0
      • lililololol says:

        true dat

        0
        0
      • Don says:

        alaa..kalau noh tak hensem mana..kau tak hensem langsung…..palotak kau..mizznina dah ade business sendiri laa jakun…tak kenal, pandai2 je comment..bodoh….masuk kubur bawak dosa n pahala laa….bangang..

        0
        0
    • Don says:

      aiyooo…takde pompuan lain ke yang lagi pandai untuk bapak kau??

      0
      0
      • let says:

        haha..ape pulak kaitan bapak dia dengan komen yang diberi..kasihan bapak dia yang tidak berdosa.

        0
        0
  15. gaga says:

    tak minat la kawe.

    0
    0
  16. pening says:

    Napela artis2 ni suke sgt wat rmbut karat…hitam tu kan lg ori, menawan….

    0
    0
    • Don says:

      biar lah dia….\dia dah besar..leh fikir mana baik mana buruk…kau jaga tepi kain orang pehal?

      0
      0
  17. i like noh……u blong wit me babeh….huhu..

    0
    0
  18. kukipopoi says:

    haiyoo.. apasal pilih yg berkarat sangat nih? psstt…betul ke yg JAIS tgh usha nih. somebody kompomkan, pls..

    0
    0
    • Don says:

      lantak dia lahh..cuba orang cakap kat parents kau “asal laa diorang kawin”…apa kau rasa???

      apa diorang buat, tu hal diorang..masing2 dah besar..

      0
      0
      • let says:

        haha..macam tu meh??tak tau pulak betul atau tidak ajaran ni..terpulang pada diri sendiri dan pembaca untuk menilai.

        0
        0
  19. yubin says:

    NOH…!!!
    how could u??kecewa nyer…,T,T

    0
    0
  20. barbie says:

    ooo so this miss nina..ada dgr jugakla…
    cz my bf kerja dgn company dia ni…
    so betulla kot diorg bercinta

    0
    0
  21. mini says:

    I LIKE.CANTIK.

    0
    0
  22. barbie says:

    cm tu nk jumpa la miss nina pasni…:)
    my bf cakap dia memang cantuk tiap hr diorg jumpa kt office…

    0
    0
  23. nta ape2 ntah says:

    teh tarik secawan..dia pndai wat teh lorr..patutla noh suke..noh minum time hujan……..

    0
    0
  24. wah, sweet lah kalu mereka couple

    0
    0
  25. Aries gurl says:

    mizz nina ni mmg cantek…muke cam alicia keys..

    0
    0
  26. manjalara says:

    girl ni sedara dgn sheila majid

    0
    0
  27. amy says:

    bapak dia adalah orang ke sebelas terkaya kat malaysia okeh.korang semua kampungan

    tapi aku suka mizz nina sbb dia humble dan tak poyos macam artis2 kampung yang wannabe .

    bapak dia jutawan pun,balik2 aku tgk dia drssing biasa2 je takdelah bling sana sini

    last aku tgk dia kat tv jadi juri battle of the band hitz fm tak silap.masatu brian laki nana pun jadik juri

    0
    0
  28. Don says:

    Hek eleh..benda ni pun korang nak kecoh ke??

    Mizz Nina ni orang lama dalam scene Hip-Hop…korang mungkin tak kenal, but sesape yg familiar dgn local Hip-Hop scene akan kenal siapa Mizz Nina…

    I got respect for the so called “indie” scene, so guys/girls, please respect the Hip-Hop scene too…It’s all about love..

    And yes, memang Noh dengan Mizz Nina is in a relationship..let them be…=)

    0
    0
  29. Don says:

    semua orang kenal Noh?? Mula-mula dulu aku tak kenal pun siapa Noh ni..aku kenal Mizz Nina dulu…then aku start tau Noh ni masa dia release album M.I.X..

    Then dia ubah genre n start Hujan..tu je yg aku tau…hahaha

    0
    0
  30. cokelet says:

    Mizz Nina ni baik okkk..sangat baik!
    masa duduk borak sama Noh,dia pun ada sekali..
    takde la dia poyo ke apa..rileks2 je dia makan kat kedai mamak pun takde hal.
    sebelum cakap apa-apa pasal orang,sila la kenal-kenal dulu ya?
    both of them sungguh sweet dan takde la poyo macam yang sesetengah orang BAYANGkan!

    0
    0
    • saljazz says:

      ntahla dorangni tau ngata je kau orang ingat kauorang banyak pahala sangatke?ahli syurga?
      berrapi sungguh aku baca, mizz nina bukan macam tu la
      aku peminat dia aku tau la..
      tapi apasal dia couple dgn Noh?
      nape tak orang lain yang sama level dgn dia?

      0
      0
      • let says:

        pahala??boleh tau ke berapa banyak pahala yang kita ada. kalau boleh tau alangkah bagusnya. mesti banyak sangat kan pahala you dan bagitau la sekali berapa pulak pahala I. Hebat ayat.

        0
        0
  31. rame2 says:

    ye btul.. patut bercinte la dgn setaraf dgn die.. tu hari masa ambank wat pelancaran ape tah.. tak silap aku mak die nak kenenkan die dgn anak ydp mana tah. lg hensem dr noh.
    lg satu nina ni nak wat bisnes hamper.. tp adoiyaiii ape2 bende la die buat.. abes kami staf2 ambank ni kene support hamper die.
    last skali… tan sri.. tlg la up sket bonus thn ni. sponsor konsert ade duit… bonus bg ciput………..!!!!!

    0
    0
  32. fAr_aZiella says:

    apa sal rambut dy same kaler gn kulit dy??

    0
    0
    • Don says:

      ntahlah…kau nak comment ciptaan Tuhan ke?

      0
      0
      • kawe says:

        ko rase tu rmbt die tu ori ke?tlg la..die colour tu ok…unless rumah die air tu karat sgt smpi effect rambut die..ak xde la anti die tp care ko kondem sume org dkt comment2 sblm ni nmpk sgt ko ni peminat number 1 die kan….lol…ko jgn lupe yg die tu dedah sane sini…bgs ke dlm islam?ke ko xkisah psl sume tu…adoyaiii da la xpyh nak kumpul2 dosa…biar je la org nak luahkan perasaan…this is free country ok…sume bley ckp ape diorg nak ckp…

        0
        0
  33. cherry says:

    mizz nina ni dulu faymes dgn TTC,zaman TOO PHAT dulu..dy ni mmg cantik sgt2..cuma gambar ni mekap&pakaian wat nampak xcantik..ak mmg peminat Mizz Nina&TTC..

    0
    0
  34. mizz says:

    korang dgr lagu what u waiting 4..dia ngn colbi o’donnis…giler gempak, pergh suara dia mcm artis obese o..

    0
    0
    • let says:

      Perlu ke benda tu yang dibanggakan?macam mana andai suatu hari nikmat tu ditarik semula….

      0
      0
  35. buttercup says:

    memang sah penulis artticle ni tak mengikuti peredaran music dan artis BI tempatan…kalau nak tahu…artis BI tempatan sama hebat dgn artis antara bangsa….cuma ramai wartawan hiburan di negara ni tak ‘Alert’ dengan situasi ni….dah tu…si fifie pulak cakap dah tak macam melayu? hahahah cetek sungguh otak engkau tentang fesyen…..and banyak lagi la gbr die yg gempak…cuba la buat research ckit sebelum komen….nama dah berinternet…buat la research tentang beliau…

    0
    0
    • Don says:

      dah ternyata ramai orang Malaysia banyak yg bodoh, jakun, pemalas, xnak bukak minda, otak sempit, pemikiran cetek, kolot….nak buat camne…

      0
      0
      • let says:

        haha..pandai sungguh menaip ayat. dan pandai juga membuat andaian serta pandai juga meng”komen” orang lain. sedarlah, 1 jari menuding orang, 4 or 9 or 19 jari lagi menuding diri sendiri. sila fikirkan kepada sesiapa yang tidak “bodoh”, tidak “jakun”, tidak “malas”, “berminda terbukak”, ber”otak tidak sempit”, Berpemikiran tidak “cetek”, dan tidak “kolot”.

        0
        0
  36. kosi says:

    u ol ni.. jeleous maybe .. lantak la dia nak pakai apa.. korang bagi makan kat diaa?? iukksshh ..please dont to much giving suck opinion.. im Tired with dat..

    0
    0
  37. yeahhh says:

    ni mizz nina ke klon si beyonce niii??

    0
    0
    • Don says:

      pala hotak kau…kolot n kampung sangat ni pehal?

      0
      0
      • let says:

        lerrr…orang komen buruk pasal dia you marah. tapi orang puji pasal dia you marah jgak. ok pe. memang tu kan yang you nak orang buat. puji idola you tu.

        0
        0
  38. bunga says:

    mizz nina ny lawa la…

    0
    0
  39. farkujan says:

    fark laa ujan..
    nynyi xsedap.. poyo plak tuh..

    0
    0
    • Don says:

      kau ingat kau nyanyi sedap??kau ingat kau tak poyo??orang dah berjaya..kau ade ape??motor???merempit??bodoh punya budak kampung.

      0
      0
  40. mary says:

    elehh…mizz nina ft colby o’donis lagu what you waiting for tu..

    0
    0
  41. farkujan says:

    mampos la ujan.. yang penting ujan cm bodo…

    0
    0
    • Don says:

      kau ingat kau tak macam bodo ke???mampos sama kau…hahahah..kampung, kolot punya pemikiran…..

      0
      0
  42. leesa says:

    janji cantek punyaaaa..!!!
    at least owang2 cenggini lar yg wat namer malaysia meningkat!!!
    per r…..

    0
    0
  43. hey… kalau nak tau mizz nina ni adalah antara insan yang baik yang penah aku tau dalam hidup aku… humble and kawan yang sejati… tu lah..tak kenal maka tak cinta..dia berjuang untuk industry..tp,disebabkan mulut and akal cetek macam yang suka mengutuk ni..menyebabkan industry music kita tak berkembang pesat,semacam dengan ekonomi kita… nina…ya can do it… love ya hair!!!

    0
    0
  44. Rooney says:

    Ala majoriti yang masuk kat dalam blog BN ni pun melayu sampah.

    Melayu sampah ni biasa la, pantang nampak orang lawa sikit, kaya sikit semua nak kaitkan dengan agama / dosa dan tuhan macam lah dia tu alim sangat.

    Biasa la sikap manusia yang iri hati, sedangkan diri dia yang mengata tu lebih rendah darjat nya daripada tapak kaki ni.

    :)

    0
    0
  45. win says:

    korang semua mengutuk diruangan ini pun dah bertimbun dosa.. kalau sedara se islam g umah datuk sri tu nasihat dia…. atau jumpa anak dia bg tahu apa yg baik dan x baik…

    0
    0
    • let says:

      dosa??you tau ke mereka dapat dosa?you tau kan orang zaman skrg dah tak hairan dgn teguran lembut. nanti kecik hati, jatuh maruah. you lebih tau kan. so, sila la berfikir jgak dalam aspek nie. terima kasih.

      0
      0
  46. panji_hitam says:

    biasalah,, hiburan,hiburan n hiburan dari gerakan yahudi,,,xmau kata bnyak,, smoga kita akan dibantu oleh pemimpin ya kita tunggu2 slama ni,,, enjoy lah pada masa yg amat singkat ini klu nak berseronok sngat,,,,good luck u all…. salam ~~

    0
    0
  47. […] (GOSIP)Noh Hujan Bercinta Dengan Mizz Nina Dari Teh Tarik Crew? (105) […]

    0
    0
  48. […] (GOSIP)Noh Hujan Bercinta Dengan Mizz Nina Dari Teh Tarik Crew? (106) […]

    0
    0
  49. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).

    0
    0
  50. b0m b0m p0w says:

    ini 0rang putih BELACAN..hahaha
    nk letak nama ala² 0mputeh..sedangkan nama sebenar lagi sedap..ade “NUR” lagi..pidahhhhhhhhhhhhhhhh~
    papen pun,sem0ga bahagia je la..

    0
    0
  51. aku orang baik says:

    nda baik mengatakan orang kamu semua ni…
    nanti kamu semua akan dapat dosa kalau mengutuk orang …

    0
    0