Written by AbangNara | March 26th, 2009

nana era fm

Kenapa ramai sangat artis-artis wanita kita suka bercinta dan berkahwin dengan lelaki bukan Melayu? Yang terbaru Nana Deejay Era nie pun khabarnya bakal kahwin tak lama lagi dengan lelaki bukan Melayu.

5 tahun bermanja dan bermesra, bakal suami Nana telah memilih nama Muhammad Raqeem Brian selepas memeluk Islam tahun lepas. Yang penting bakal suami Nana nie bukan calang-calang orang. Katanya pengurus Stesen Radio Hitz.Fm.

Apa-apa pun tahniah kepada Nana. Cepat-cepatlah kahwin ye sebelum bakal suami anda dapat melihat gambar di atas ye.

Buat pembaca blog kami, apakah pendapat anda tentang sebab ramai wanita Melayu yang tergila-gilakan lelaki asing? Adakah kerana saiz?(saiz apa fikir sendiri la ye). Atau sememangnya mereka lebih bijak mengayat berbanding lelaki Melayu?

78 responses to (GOSIP)Nana Deejay Era Dah Nak Kawin?

  1. flower says:

    jarang gler baju..
    baik x yah pkai baju..

    0
    0
  2. betty says:

    laki org melayu islam original lagi…saiz pun bole tahan…xheranlah dgn bangsa asing…laki i lagi best!!!!

    0
    0
  3. ain says:

    mak aiiii seksi jgk si nana nih
    mcm tgh stim jer…
    hmmm mgkin sbb laki asing saiz besr n pjng kot…lebih power mgkin!atau cr layanan diaorg lebih baik dr laki mlayu..

    0
    0
  4. ain says:

    hmm mcm dh xde laki mlayu tulen kt malaysia ni…apa2 pn tahniah bt nana krn bkl jd isteri org x lma lg
    mg brkekalan yer..;-)

    0
    0
  5. aku says:

    nana nie seksi bangat…mcm ni k nak bimbing bakal laki ko yang baru masuk islam 2…

    0
    0
  6. fiza224 says:

    bju jrang…tp nape kat dpan tu xjarang gak..he..he.

    0
    0
  7. chantek says:

    bagus la tu nana….doa yg terbaik je nana dan bakal suaminya agar dpt hidup berbahagia hingga ke hujung nyawa…

    0
    0
  8. eton(bknnamasebenar) says:

    hurm..
    cute r guy yg pegang rokok tu..
    shweeet..

    0
    0
  9. garfield_82 says:

    hmm..nak kawen bagus la..tahniah jela

    0
    0
  10. ain says:

    cpt2 la kawin
    tpi jgn kwin ekspress dh larrr

    0
    0
  11. Cipan Laut says:

    Die nak yg “batang” panjang je…

    0
    0
  12. rara says:

    bakal husband dier yang pakai baju travis tuh arr

    cepat2 kawen

    harap lepas berkahwen berubah laa
    insyaAllah

    0
    0
  13. jull says:

    orang melayu tak pandai jlat…………

    0
    0
  14. rosnida says:

    sape kate laki melayu xhebat…. hebat pe…. buat ape cr org asing… susah nk jaga umatgga nti….klu tersilap langkah dia akan balik ke ngri dia….cr pmpuan sama jenis dgn dia gak. risko!! klu si nana tu alim bangat xpela….sng nk bimbing suami nti…. tp….lu pikirla sdri!!!

    0
    0
  15. ni says:

    dia ni nk kawin ngan omputih kan…
    cecepat la kawin…
    semuge berbahagia la hendaknya….

    0
    0
  16. lilies says:

    baju cm jaring ikan jerk…hehehehe..

    0
    0
  17. fiza224 says:

    knp artis m’sia rmai yg khwin mat salleh…sbb mat salleh byk bulu…

    0
    0
  18. hmm.. says:

    sekurang2nye diorang bley guna alasan suami tak beri bimbingan utk cuba hidup cara islam yg betul. huhu..
    Byk artis yg beragama islam tapi tk mengamalkan cara hidup islam, tk membataskan pergaulan, pergi ketempat2 maksiat..

    Patut tk perlu pilih n beri sokongan, tapi yg menjadi masalah, peminat sendiri yg beragama islam pun sama perangai..

    0
    0
    • ain says:

      ko ni asyik kutuk sesama sndiri je
      tpi..tul gak tu..sesetengah org ada yg prangai mcm tu

      0
      0
  19. pim says:

    da kawin da,nikah aje belum…

    0
    0
  20. hanz says:

    ape2 pon…semoge berkekalan sehingga akhir hayat…
    tahniah tuk nana

    0
    0
  21. Benjamin says:

    …semua artis bermungkinan masuk neraka..

    0
    0
  22. xYANx says:

    kalau nana tu dah mcm tu..camane dia nk bawak laki dia nnti…islam pada name je la laki nana nnti…

    0
    0
  23. ek says:

    yang pakai baju travis tu kan bakal suami dia. apa plak xtgkk gambar ni haha

    0
    0
  24. ek says:

    yang pakai baju travis tu kan bakal suami dia

    0
    0
  25. Shalin says:

    Memangpun yg pakai baju travis to bakal suami dia. I dulu kerja kat AMP, so memang kenal diorang. They all dating baru 2 thn la, mane ade 5 thn?

    0
    0
  26. Shalin says:

    Memangpun yg pakai baju Travis tu bakal suami Nana. Aku dulu pernah kerje at AMP so memang I kenal diorang.

    0
    0
  27. Clarissa Adelea Ezrina says:

    Lelaki x kira bangsa apapun memang best kalau pandai melayan+gentleman, . Size bukan persoalan tp jgn kecil sangat mcm batang pensel ok…. ;)

    Yang penting pandai guna tool yg ada.. Adakah i melampau? Ikhlas ni

    0
    0
  28. Aku Melayu says:

    aku pon heran nape pompuan melayu kita skrg xnk lelaki melayu?? mungkin lelaki melayu lebih byk quantity dr quality kot!!! ye la… yg byk me”REMPIT” pon melayu… bangsa lain tolong bangsa sendiri melayu sibuk cr gaduh sesama sendiri… bab2 cr gaduh no 1… kalu 1 org mati kutu… Bila la nk sedar WAHAI BANGSA ku???

    0
    0
  29. person says:

    agak teruk la artis sekarang..masing2 tak sedar diri ke..
    apa nk jdi,allah dh tunjuk sikit2 bala..
    tapi masih xsedar lagi..

    0
    0
  30. I collected a lot of interesting things inside your blog especially its discussion. From the tons of comments in your posts, I think I am not the only one having all of the enjoyment here! continue the great work.Regards

    0
    0
  31. susan sulsa says:

    I am really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A few of my blog audience have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any recommendations to help fix this problem?

    0
    0