Written by AbangNara | March 7th, 2011

sam bunkface

Kalau ada sesiapa ingat, gambar di atas ialah awek model Nestle yang pernah dikaitkan bercinta dengan Sam Bunkface satu ketika dahulu. Namanya Jeany. Semalam Abang Nara terima satu email yang berbunyi sebegini:-

[note]Ingat tak lagi lagi awek Sam Bunkface yang dari iklan Nestle tu? Khabarnya diorang ni dah berpisah dan Jeany ni pun dah ada kekasih baru. Tapi yang nak dijadikan cerita ialah si sam ni yang kononnya kecewa sebab hubungan dia tak berpanjangan. Jadi dia pun tubuhkan lah band baru nama dia AZENDERS.

Band ni bukan Bunkface dan takde pun budak-budak Bunkface yang main. Semua orang baru. katanya marah jugak la si Youk and Paan. Dua budak Bunkface tu sebabnya si Sam ni suka suka je buat band baru. Dan nak dijadikan cerita kononnya si Sam ni frust sebab cinta dia dekat model si Jeany ni tak berbalas. Sekarang ni model ni dah ada boyfriend baru.pemain skuash negara namanya Kamran Khan. Memang handsome tak tipu. standard la dengan si Jeany tu. anak org kaya, si boyfriend pulak macho dan ranking tinggi dalam negara.

Padanlan kan dari si Sam ni yang asyik confused dengan band mana dia main kan. tapi tulah kesian jugak dengar nya si Sam ni. Frust sampai jadi kurus, selekeh dan tak nak cakap dengan wartawan semua. anyway kalau boleh Abang Nara tanya la dekat Sam tu betul ke dia dah tak dengan si Jeany tu? Ni saya letak gambar Jeany and bf baru dia Kamran. handsome orgnye!  hehehe. Jeany ni pulak khabarnya banyak dapat job dari luar negara. Bertuah jadi org cantik ye. [/note]

Di bawah ialah gambar si Jeany dan Kamran Khan.

jeany dan kamran khan

Kepada Sam, kalau anda terbaca entri ini, boleh tolong sahkan cerita ini? Terima kasih!!!

P.S: Harapkan pagar, pagar makan padi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to (GOSIP)Kerana Kecewa Putus Cinta, Sam Bunkface Tubuhkan The Azenders

  1. Paan Jr says:

    duhh
    jue evans tu yg rugi dulu
    hahaha

    0
    0
    • NureLLe says:

      perghhh…ensem gler kamran khan..no wonder lahhh…gugugugu..:O

      0
      0
    • sue says:

      ENSAM + JELITA..SESWAI AMAT

      0
      0
    • bamboo says:

      jeany ni kawan aku punye kazen.she’s nice and beautiful in person. padan muke sam.baru kau rase macam mane ditinggalkan.dulu ko tinggal jue evans ko tak hengat.
      papepun jangan nilai seseorang itu melalui rupa wajah. yang penting hati dan kejujuran dalam becinta. perempuan yang muke biase2 je bile hati bersih,lemah lembut pun boleh jadi cantik and boleh terpikat.

      0
      0
      • kucingemok says:

        betul kata ko…ramai je ppuan cantik perangai hampeh, terus menyampah aku dibuatnyer…. ramai gak ppuan x cantik tp hati baik, terus begetar iman aku….hahaha

        btw, jeany & kk ni nmpk cam sepadan la….cam ada iras2 lak…

        0
        0
  2. bb says:

    hmm..ade2 jer la.putus binta, bukan dunia nk kiamat.

    0
    0
  3. no name says:

    gitewww kesian .ntah hape2 kecewa xbetempat.

    0
    0
  4. perghh ensem BF baru jeany ni…

    0
    0
    • comei says:

      hensem & ada iras2 kan c Jeany dgn Kamran Khan?sam ni yang memilih sgt kot.. nak yang cun2 jew..mana x melepas..

      0
      0
  5. bungakejora :) says:

    biasa la dunia artis kan ….lg pun owg lawa pasti ramai yg nak…:)ok la tu doa jer la…ut\ntuk mereka:)

    0
    0
  6. hensem si kamran tuu!~ padan la tuuu~

    0
    0
  7. irahehe says:

    hensem lah Kamran Khan! Jeany pun lawa! muka Jeany macam melati yang berlakon dalam citer Asmara sikit.

    apepun, kesian Sam.

    0
    0
  8. amuk says:

    C’mon la bro..baru putus cinta dh jd camni..lu muda lg laa..enjoy your life till the limit 1st laa~

    0
    0
  9. si ngembang says:

    jgn kan idok…

    0
    0
  10. apisv2 says:

    buah cempedak di luar pagar.ambil galah tolong jolokkan.klu buah cempedak bukan kita punyer.jgla ambikk…

    0
    0
  11. hazel says:

    so, apa kaitan minah ni da ada bopren baru dengan Sam buat group baru?takkan sebab kecewa?macam takde kaitan je….T__T

    0
    0
  12. secret says:

    OMG hensem tak hengat!!

    0
    0
  13. kaki_g0ssip! says:

    hensem dr sam! sam tu muka kuda.. ngihihihi!

    0
    0
  14. anakikan says:

    tu lah nak yang lawa2 jer….kan dah frust menongeng hahaahahhaha……

    0
    0
  15. Rooooney says:

    Big time bitch!

    PERIOD!

    0
    0
  16. lindalam says:

    hensem.. tp mcm juling air jek..

    0
    0
  17. Dewi says:

    Ala Sam…kata orang bunga bukan sekuntum dan kumbang bukan se ekor . Cari pengganti yang lain aja…

    0
    0
  18. shyra says:

    maybe sam n jeany hanye berkawan je…..
    hurm…..ntah la…dunia artis kan~
    duNNo what 2 say~

    0
    0
    • jabun hensem says:

      that true shyra dear… could be who know..

      x ambek port pon pasal deorang..

      x suka muzik bunkface..satu je nasihat kat sam

      aweks cun kt luar tu ramai..hehehe..

      0
      0
      • shyra says:

        wait3….
        perlu ke cri yg cun2????
        bahagia ke???
        well…masing2 punye taste lah kan~

        0
        0
        • jabun hensem says:

          glup!!.

          jodoh tuhan yg menentukan x kesah la gan saper2..

          main..main..je tu shrya cayang..peace!

          0
          0
  19. ntahapaapantah says:

    xdehal lh sam.. keep on rockin in the free world.. rmai lg cun kt luar tu sam.. minah ni dh cam muka tomok versi pompuan jek aku tgk.. hahhaaha..

    0
    0
  20. pacat says:

    Dapat berita bapak Youk baru meninggal pagi tadi kerana pendarahan otak.

    source by tweeter @Youk_Jaafar.

    0
    0
  21. pacat says:

    Dapat berita bapak Youk Bunkface baru meninggal pagi tadi kerana pendarahan otak.

    source by tweeter @Youk_Jaafar.

    0
    0
  22. what the? says:

    taklah lawa sangat.

    ps: lelaki itu lebih LAWA dari perempuan itu.

    0
    0
  23. buek says:

    google kan si KK ni ckp die lahir kat uk….tapi heran,tang mane Khan die ek?

    0
    0
  24. serumpun says:

    jeany pon memang cantik,,tingat masa blaja dulu..ada senior nak tackle dia..tpi xdpt..wakakakkaa… and no doubt on her talent in acting..she’s good..if im not mistaken, dia dapat award for best actress in festival filem dan video pelajar malaysia..yg ke 5 or 6 menerusi short filem aidan damia…so…xheran kalo dia leh dpt yg hensem..huuu~and laki tu pon berbakat dlm bidang dia kan..

    0
    0
    • comei says:

      ye la kan…lg pun, antara ahli muzik dan ahli sukan,ahli sukan jd plhn jeany.so, lu pikir la sendiri..hee..

      0
      0
      • buek says:

        ahli sukan kalau sampai certain age,tak main…lagi2 di msia ni yg tak hargai atlet….nasib la laki tu kaya….

        ahli muzik,tak sume leh maintain feymes sepanjang zaman…

        0
        0
  25. miss_pinky says:

    not bad.
    she sweet.
    :)

    0
    0
  26. faz says:

    errm, aku je ke yang rasa Kamran Khan ni tak berapa nak handsome? =.=’

    0
    0
  27. didi says:

    cantik hapenye…jue evan lg cntik kot.

    0
    0
    • lala says:

      betul2.. jue evans lgi lawa.. biase arr bile anak org kaye sume nk kate lawa..tpi biase je.. typical girl.

      0
      0
  28. naddy says:

    hahahah mmg ade mirip2 tomok,pape pn jue lg cun..sam nk ksh ap rmai lg y minat kt die…jgn mmlih sgt la cntk bkn kmane pn….

    0
    0
  29. AcikGAGAP says:

    Alaaa….. cantik ke ensem ke….. lau kentut…. pekong gaks…….. hehehehe

    0
    0
  30. Pretty Dania says:

    masalahnye jeany dgn karam tu Islam ke hape? kenapa sam nak kejar sangat? macam la dah takde orang Islam kita.

    0
    0
  31. leha says:

    HENSEM GILA KAMRAN TUU!!!

    0
    0
  32. Rooooney says:

    Big time bitch!!

    PERIOD!

    0
    0
  33. jemnenas says:

    pntangg ahli klurga ako bercinta dgn ahli muijik…. kalu sportmans x per….. hehehe…. sbar je la sam… bunga bukan skuntum…

    0
    0
  34. Kancilbiru says:

    patut la kena tinggal..

    laki tu lagi stylo la…sesuai keduanya…serabut aku dengan dunia artis nih..

    eh macam artis pulak ai ni..:P

    0
    0
  35. Nonononorule says:

    Kamran khan hengsem

    0
    0
  36. Myra Dolce says:

    KK leh tahan la…xde la hensem gle2 sangat pon…
    still ok2 jew…

    0
    0
  37. tempoyak says:

    Kamran Khan? whos Kamran Khan? setakat main skuash petang-petang boleh laa kan? sedap2 je bagi ranking tertinggi negara plak, dia dengan Sam jauh orang lebih kenal Sam kot. ape daa.

    and as for si Sam ni, aku pun bukan minat sangat dengan dia ni, over je aku tgk. tapi dia dengan si KK tu aku rasa Sam got the upper hand kot. muka ada, suara ada, style ada. si KK ni muka macam adik Najib yang kawen dengan Norjuma je, tapi yelah of course dia kaya lagi kot. but i think Jeany will miss something great in Sam. dalam kes ni aku team SAM!

    0
    0
    • majulah sukan utk negara says:

      walopun kamran x setanding azlan iskandar, but he’s quite a good player… slalu tgk team diorg main kat national squash court… a very reserved guy…x byk ckp….

      0
      0
  38. lololili says:

    bang nara mcm lembut je
    suke laki handsome
    huhuhu…….

    0
    0
  39. nadiradiyana says:

    alaaaaaaaaa sam…xyah lah kecewa i kan ade…hik2..tp awek tu dgn bf nye mcm pinang dibelah dua…merpati sejoli mmg padan…heheh..

    0
    0
  40. areridz says:

    the azenders tu combination of few indie bands. ada dari one buck short, plague of happiness and byk lagi. baru 8 bulan tubuh.

    0
    0
  41. LuSelipar says:

    abang nara, post ini hanya utk perli Sam yg skrg selekeh dan x nak lyn wartawan kan…kan..kannnn….
    not much concern on jeany nor the wayyyyy neater guy berketurunan khan kannn…
    pandai putar belit ye iyerrr..nak kena babab niiii

    0
    0
  42. Budak Dayus says:

    Abg Nara ni slalu puji laki ensem.. Kalau skali dua tak ape la.. Byk kot post laki2 ensem.. Ke abg Nara ni gay kot???

    0
    0
  43. bie says:

    kan abg nara cakap tu email org bagi, bukan dia yg cakap hensem tp pengirim email tu yg ckp

    0
    0
  44. sya says:

    jeany ni mcm muka tiara jacquelina.lagi2 ms dlm cite nota cinta coffee mate tuh

    0
    0
  45. wawa says:

    wahh….terpaksa ngaku jufak yg kimran tu mmg ensem! :D.

    0
    0
  46. ted mosby says:

    biase je jenny ni kning dah ar tebal…..jue evens lgi cun…

    0
    0
  47. lolyat gang says:

    cenggitu korg kate hensem ? hahah
    awek tu pun xde la da bomb sgt pun
    ok je la

    0
    0
  48. dorayakigirlz says:

    jeany ni bese je..laki 2 ensem nye..huhuu..like3!!!

    0
    0
  49. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jangan gitu lah sam……..cari je girl lain jangan lah frast tonggeng bro …tk macho lah kalau frast cam gini……senyum cikit ……jodoh kau pasti akan datang bila tiba waktu dn masa nye ok jangan sedih2 be professional n be coollllllllllllllllllllllllllllll

    0
    0
  50. beach boy says:

    ish…
    sam smart kotw…perh apa nk heran la..ramai lg lorh..ish…
    ko kuar ja ke pekan mane2 mesti ada nya awek nk kt ko..
    hahahaha

    0
    0
  51. Kurus says:

    ntah lah…
    siapa yg lawa siapa tk lawa kt sini aku pon tk brapa nak faham…
    aku cuba gak menghayati..tapi ntah ler..
    pe kena dgn mata aku agaknyer..

    tp kalo symetrically talking.. of course lah sam ni ada lah gak symetrical dia..yg dua lagi tu.. ada la takat sbelah atas, sbelah tepi..tp memang cun lah..kalo..

    cari lain lah sam

    0
    0
  52. Kurus says:

    KK ni bukan taste aku

    0
    0
  53. ali says:

    alex turner frontman arctic monkeys tu relax je ade side project the last shadow puppets….

    0
    0
  54. Reena says:

    Alah, kekadang wartawan ni pun lelebih..sam ni ok apa..taklah sombong cam yg org kata..aku pernah keje ngan bebudak bunkface ni..ok jer..takdelah kekwat ke ape..ikut jer apa aku suruh..walaupun rock star tapi takdela kerek semacam.

    0
    0
  55. rugi kalau bunkface berpecah…

    0
    0
  56. aish says:

    alamak…hensem giler ar KK ni…cam pelakon korea…hehehe…nak satu..

    0
    0
  57. kechik says:

    sam tnggal jue evan,coz tgok lah prgi jue evan tue….
    prempuan liar…spa yang nk…hrapkan cun je,tpi prngi tak cun nk wat pe la…

    0
    0
  58. chenta says:

    juliana evans ?ape hebad sngad dea ?OMG !i hate her veryfuckingdamnmuch !
    nape sam still sygs dea ?
    and nape sam kua dari BUNKFACE ?
    why ?pelik tol .

    0
    0
  59. This really answered my problem, thank you!

    0
    0
  60. amri says:

    as far as im concern, jeany is a very deserved and low profile girl. she dated a vvip’s son before but never expose her self infact she is a very shy yet intelligent woman. you guys can check out her youtube website to view yourself and see how talented she is. kudos to her!

    0
    0