Written by AbangNara | October 20th, 2009

sofia jane maya karin

Spekulasi kenapa Diana Danielle tiba-tiba taknak teruskan berlakon teater jadi watak Natrah bertiup kencang semenjak dua nie. Mungkinkah sebab bayaran murah sangat? Cuba korang dengar apa orang Istana Budaya cakap:-

[note]Apa yang boleh saya ulaskan, berlakon teater di Malaysia ini bayarannya memang sangat minima. Kita bayar pelakon mengikut peraturan yang ditetapkan kerajaan serta berdasarkan ‘star rating’ artis itu. Paling tinggi IB pernah bayar kepada pelakon ialah RM10,000. Sebelum ini, kita tidak pernah ada masalah tentang bayaran. Tapi kami faham, ini adalah kali pertama Diana berlakon teater dan mungkin dia ‘terkejut’ sedikit dengan perkara ini[/note]

Ish. Takkanlah sikit lagi RM10,000 tue. Dah kira banyak dah tue kat kitorang. Tapi yang peliknya, pengganti Diana Danielle lagi hebat starnya. Maya Karin ngan Sofea Jane tue. Takkanlah Maya Karin ngan Sofea Jane boleh terima bayaran yang murah tapi Diana Danielle takleh? Padahal dua orang nie boleh dikatakan taraf lebih senior dan lebih power dari Diana Danielle.

Apa-apapun ini hanyalah gosip dan spekulasi sahaja. Kebenarannya kenalah tunggu Diana Danielle bagitau reason sebenar dia takmo teruskan berlakon jadi Natrah. Kita tunggu jer nanti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to (GOSIP)Diana Danielle Taknak Jadi Natrah, Bayaran Murah Sangat Ke?

  1. blackberry says:

    aku 1st….

  2. blackberry says:

    kene tunggu pengesahan dari empunya diri…

    • mawy says:

      penegsahan apa blackberry

      • blackberry says:

        laaaa… kan BN kata tunggu diana bagitau reason sbnr dia tolak watak ni… rm10k tuhhhh… klau dia taknak, meh bagi kat aku…. kui kui kui

        • mawy says:

          isk…aku pun nak 10k…byk utang nak byr nih….jgn demand2,nanti susah nak dapat offer dah…

        • BumBLeBeE says:

          jap…IB ckp paling tinggi dier ‘penah’ bayar ialah RM10k…(maknanyer dh past tense)..but dier tak ckp kt siapa…. byk lagi pelakon teater hebat2 cm datin Tiara…. aku x rasa diana dpt taraf 10k…bwh lg ader…

  3. ctzen says:

    selamat petang

  4. virgo says:

    tolak rezki laa diana nie…………

    • mawy says:

      setakat 10k bagi diana agaknya macam Rm 10 kot…tuh yang tak eran tuh..

      • ctzen says:

        kalo den, drp tak dapat duit, baik amik je..
        btol tak geng?
        sok2 rezeki mahal, baghu tau…
        tak bsyukur langsung

      • mawy says:

        betul tuh…
        kata oghang rezeki jgn ditolak,musuh jgn dicari..
        mcm kata oghang2 tua..”kalau ada nasi terhidang kat depan mata makan segera jangan biau kan..nanti nasi tuh merajuk…bila dah majuk,susah dah nak dapat nasi..” tuh kata org tua la..selebihnya Wallahu A’lam..

  5. juli says:

    cam bagus je diana danielle ni…bdk2 mmg tak matang pkran tu..tau duit je, bkn nk cari pengalaman ke.
    ni la peluang nk tonjolkan bakat dia,…ni tak, asyk citer jiwang je aku nengok. sore pn terkepit cam fasha sundal gak

    • MaT MaCho! says:

      wOI!! dia belajar kat nottingham tu korang ingat murah ke? setakat rm10 ribu, bayar yuran pun tak lepas.

  6. PakciQue says:

    Ini pertama kali kan Diana berlakon teater? So, memang satu cabaran yang sangat besar. Dan aku rasa Diana takut nak pikul cabaran itu dan mungkin cabarannya tak setimpal dengan bayaran.

    • mawy says:

      mungkin jugak…tapi sebagai orang baru dalam bidang lakonan nih,beliau harus berani mengambil risiko samada bayaran mahal atau murah…barulah peminat akan nilai dengan penilaian yang lebih tepat terhadap kredibiliti Diana Danielle yang sering dilanda pelbagai gosip keanak-anakan…
      .
      inilah masanya beliau perlu menunjukkan kematangan sebagai wanita yang telah mengalami perubahan kepada lebih dewasa.
      .
      gud luck..

  7. pinkypanthers says:

    ape2,jerklah……….

  8. yula says:

    eemmm…balagaknye die ni
    bg aku jer blakon teater tu
    huhuhu…

  9. polisteater says:

    cantik jugak budak ni tarik diri. lagi berbaloi rasa tengok maya n sofea dr budak mentah “baru nak kenal cinta” tu.

  10. Ads4bucks says:

    Natrah …episode yang dinantikan…

  11. CuNnnn says:

    Ini jenis artis x rasa bersyukur dgn rezeki

  12. Zaza Muhammad says:

    Aku btul2 ‘teruja’ nk tgk teater atau apa2 cite psl Natrah… . Syg tol Diana tolak peluang ni. Smpi la ni aku ingat cite dia, selain tgk lam internet ngan bace lam journal, mak aku pun penah cite dia penah jupe ngan natrah masa hari sukan skolah2 kat kemaman. Sedey ooo cite dia, lepas berpisah ngan mak angkat ye smpi meninggal, dia x mahu dikebumikan, wasiat dermakan jasad dia utk ujian huhuhu… bestnye klu ade filem psl dia nih… maya karin erk? hmm ok gak

    • rahsia says:

      MANA2 PUN OK KAK JANJI ADER PELAKON… mungkin dia rasa x leh bawak watak 2, 2 yang dia tolak 2….. TP MANUSIA MCM2 AKAJ CTER,,, JADI XNAK KOMEN LEBIH2,,, REZEKI 2 BUKAN DIA PUNYA DAPAT KAT ORANG LAIN PUN OK JUGAK…. TP KALO NAK DIBANDINGKAN GAN MAYA , MAYA LAGI OK BELAKON… LAGI BEST TENGK MAYA

  13. shaz says:

    diana ada bnyk commitment..maybe dia sole breadwinner..maya kan dah kahwin.. tapi takpe lah rezki lain ada..

  14. LumiGlow says:

    alah,artis baru tu bukan best punnn.mcm x berkenan pulak aku.tingat komen bekas pakwe dia dulu…..teruk kan?tapi lantak lah dia…nak buat apa pun…

  15. […] (GOSIP)Diana Danielle Taknak Jadi Natrah, Bayaran Murah Sangat Ke? (33) […]