Written by AbangNara | May 21st, 2009

dato k

Tak habis-habis dengan gosip Dato’ K dah berkahwin dengan Rozita Che Wan. Yang terbaru kononnya diorang berdua nie dah bernikah kat Kedah. Kalau betullah gosip nie, memang sahla misai Dato’ K mampu mencairkan hati wanita-wanita Malaysia.

Kesian betul kami dengan Dato’ Siti Nurhaliza. Tapi nak buat macam mana. Masa nak kawin dengan Dato’ K pun dia dah meruntuhkan rumah tangga Dato’ K dan isterinya. Mungkinkah ini balasan Tuhan?

Kepada lelaki-lelaki di luar sana, simpanlah misai selebat Dato’ K agar peratusan anda untuk berkahwin lebih dari satu meningkat selepas ini. Hehehe.

147 responses to (GOSIP)Dato K Dah Bernikah Dengan Rozita Che Wan?

  1. garfield_82 says:

    hmm..yea..aku firsttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku no 2…hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minnie comey says:

        no 2 pe?bini datuk k?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kacang_hijau says:

          aq tao kenape dk ney kawen ng rozita che wan(kalo btol la)
          seperti yg sedia maklum dari artikel yg sblm ney rozita che wan mempunyai ‘lebih’ dari ct yg ciput alahai..
          btol xkwn2??
          kui3..
          pape pn nenek aq ckp menjaga tubuh bdn penting kerna buat suami xcr org len..
          pape pn tahniah dk..
          smg bhgia ke ank cucu bersama dua bini ++..
          (xsalah kalo mampu)

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • keyleedaud says:

          yaya..nanti aku xnak cukur misai..xbela cam dia..hahaha..aisey..siti siti….rojita rojita…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • OnEy says:

      biar la.. lagi pun dato k tu mampu ker… kekayaan dia tu cukup utuk 7 keterunan seramai 4 bini pun x abis… dah dia mampu… sama2lah kt doakan ke bahagiaan diorg…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Ameno says:

      Kalau BETUL… merasa jugak Siti bermadu…mesti manis tuu…!!! Betul tak Dato’..?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  2. garfield_82 says:

    wakakkaka…aku memang xminat ngan dia ne dari dulu sampai skang…xtau nape….cam hipokrit jek dia ne

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  3. garfield_82 says:

    kalu DK kawin 10 pn aku peduli apa…dah tu hal dia ngan keluarga dia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  4. Kak Su says:

    Setiap manusia ada bahagian masing2. Semoga berbahagia selamanya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Betul ke atau sekadar gosip saja? Kesian ct ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        dengar2 citer cam gitularrr……dulu, kawan saraa ada kerja ngan maestro, dia kata pun ayat yg sama.tp dengan sapa, saraa tak tau.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Zaza Muhammad says:

    musykil gak!!! klu menda ni cam x betul…pesal dlm ramai2 artis kat mesia ni Rozita Che Wan yg digossipkan? Dahtu ari tu dgr dah ngan pramugari MAS,,,x silap aku Rozita ex-stewardes,,,ke gane? well u see, nothing is possible…mmg kite tahu Datuk CT kite tu cantekk jelita popular digilai ramai…tp ingatkan Lady Diana (mendiang)? satu dunia tahu Prince dia ada affair ngan Camelia Parker (dah offcial kawin pun la ni) tp satu dunia terwondering, apalah hebatnye Camilia tu nk di compare kan ngan Lady Diana…… anyway Datuk K tu ade quota 3 lai (yg aku tahu aaa) so nothing is possible beb….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Kak Su says:

      Betul tu Zaza. Ong kaya ni macam2 boleh buat. Tapi kenapa nak cari artis gak? Heran2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        hidup derg ni nmpk artis jer…kalo cri org x glame baik xpyh kawen 2…xglame la…tp betol ker derg dh kawen…cian ct tp nasib la…die pon ambk dato k dr org punye kan…dunia ni bulat…adil la tu…sume merasa…tp dato k tu ensem ker ramai sgt nak die…kalo mude2 mgkin la ensem skrg dh kerepot dh…udah2 la dato k oooiii…dpt ct tu pon dh kire untung..byk masyuk tu

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      hebat tang misaila..penapis srbagune..penapis teh,santan..dan sebagainye..multiskill.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • im says:

      kalu ya pun nak komen apasal nak compre dgn lady diana..kurnag setuju la….apa pun kalu dah kawin biasa la artis glamour mcm 2 ada la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. elyda007 says:

    ada aku kesah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. SHA BUDAK BAIK says:

    dato K ensem gak….klau die nak kt aku…aku nak jerk kt die…hehehe…dengan syarat bg duit kt aku berkepuk kepuk…huahuahuahuahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. Lovelyvic says:

    Ya Allah ya tuhanku, semoga gosip ini benar. Tiada yang benar selain yang benar-benar belaka.
    Seandainya benar gosip ni, satu je soklan nak tanya Siti..
    “Sakit tak rasa bila suami dirampas org lain? Itulah yang Tengku Zawiyah rasa sebelum ni.” Renung-renungkan…
    selamat beramal….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  9. iu says:

    selamat pengantin baru madu siti nurhaliza..cpt2 timang anak ..tambahkan anak tiri dato siti kita tu huhu panazzzz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ladyP says:

    ha 2 la ko ct..dlu ko rampas hak org…lau betul dato K dh kawen baru mmg ni giliran ko rse sktnyee….dhla xsedar dri..mmg ko byk duit tp hengat ckit ko 2 dh trn naik kt mekah 2 ha…ko jgn wat semua org ikut trend tudung ko yg ntah hape2 2….ko wat dosa je..lau xnk pakai bukak trs jgn pakai mcm pmpn gle…cantik mmg cantik tp 2 bkn cara islam kai tudung…lau xready jgn ngade2 berjanji n xyah pakai…org xbising…ct ni baik mulut jew…dlu rampas suami org…skrg ko plak yg rse suami ko d rampas org…aku kwn kpd saudara tdekat dato K..dato K slalu mperlekehkn ct lu tau…suh kai bikini pakai gak…ingt x ct percutian naik boat…dato K buktikn kt sedara dia yg dia mmpu dpt pmpn nombo 1 negara.ct budak kpg jatuhla ke tgn dato K.HIPOKRIT!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. ladyP says:

    ct mmg nk kai tudung tp tkut dato K lari cri betina lg cun 2 yg ct takut…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. singa says:

    simpati dgn CT… kalau benarlah gossipni, bersabar sajalah CT. mungkin CT pernah silap, kerana mengikut hati dan mengahwini DK … you are too naive, and that makes your husband take advantage of you. CT , i just dont trust your husband.. sorry if this hurts you. I know you will read all the blog hiburan, and im sure you read our comments. May ALLAH blessed you and take care

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      kak iti, tak per..abe singa ada..meh abe singa ubatkan luka kak iti kalau betuk akak dh dimadukan ekkkk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        PESAL KO TAK PANGGIL KAK ITIK JE?
        lagi sedap

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ciannn kak iti..ko panggil dia kak itik plakkk..suara merdu beb, bukan mcm itik..melalak singa tu nanti..dahlah peminat NO.1

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • garfield_82 says:

      naive ape ke benda nya???alahai…sedih aku dengor komen ko…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. DelimaSaraa says:

    ohoooooooooo….datuk K-datuK..hebat sungguh anda..menjadi kegilaan ramai..

    datuk K diterjermahkan :

    datuk Kegilaan ramai gadis/janda
    datuk Kawin ramai
    datuk Kemampuan dlm semua kategori

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. singa ganaz says:

    datuk k datuk k….
    mesti dia guna pantun abdul wahib…

    misai kontot tidak bercahaya,
    ibarat kuda hampir mati,
    kalau adinda tidak percaya,
    operatelah dada, x-raylah hati…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Aku jawab yer singa

      Peria pahit nak telan perit
      Susah2 aku campak kat kolan
      Lepas dada Dato’ K aku operate
      memang Rozita Che Wan dok kat dalam

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        Peria pahit nak telan perit
        Susah2 aku campak kat *kolam
        Lepas dada Dato’ K aku operate
        memang Rozita Che Wan dok kat dalam

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • garfield_82 says:

          lawak2..lovely ne…tergelak2 aku..wakakakkaka..ne kalu siti baca, xmenyanyi dia …

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      meh aku sambung plak :-

      bukan dinda tak percaya,
      bukan dinda tak nak operate dada dan x-ray hati,
      tp takutkan keputusan sukar utk dipercaya,
      didalam ht kanda ternyata ada dia, insan baru pengubat rindu di dada,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. tyrabanks.. says:

    ha…….. ni pantun 2 kerat dah mai….. tengok katon, tegelak2, ct dah dapat balasan pulak!! .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tyra…ko explain sikit..aku kureng phm niiii…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks.. says:

        ko ni…kan ke dier amik laki org, ni laki dia plak org amik. 2×5, 5×2… samer apa jawapnye…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      aku jawab!!

      Beli siput sedot berkati-kati
      cadangnya nak jamu semua tetamu,
      Nasihat tkmo dgr, sebok ikut hati…
      Skang Rozita Che Wan jadi madumu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        hahaha…aku sambung plak…

        beli megi kat kangar,
        kongsi makan dengan atuk,
        siti bukan tak mo dengar,
        rozita selalu melentik2 depan datuk.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          aku jawab lagi

          Buah belimbing buah betik,
          disorok ustaz kat dalam serban,
          Bukan salah Rozita yang lentik
          Dato K yg gatal tahap gaban

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha..meh aku jawab lagi ek :- (saraa tetap tak mengalah)

          asal penjenayah mesti di tangkap,
          tak kira anak tan sri atau datuk,
          pakej dicari segalanya lengkap,
          lentik campur mantap jd perhatian datuk.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minnie comey says:

          “abg..tgkla..dorg kutuk kite…”ujar siti kepada datuk k.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tok batin says:

          aku pengadil je..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. fifi says:

    betoi ke gosip ni…sian siti…xpelah siti oii..carilah laki muda skit pasni..kot2 cpat dpt ank..benih muda..tp aku rasa datuk k lbih sesuai ngan rozita la…siti patut kawin dgan lelaki muda n yg bujang lagi..tp tulah dh jodohkan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ikan kaloi says:

    kesian betul dgn ct ni..kalau gosip ni betul lagi lar kecian dgn dia..ni semua dugaan hidup..x selamanya kter kt atas… isyk..kalau betul nk gak tgk gmbr datuk k bersanding skali agi..kali ker braper yek??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tak per..dapat payung mas kay syurga…bagus apa ada madu niiii..hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks.. says:

      gosip ni lg best tunjuk bukti sekalik.. baru semue tenganga…kontrevesi satu malaysia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks.. says:

        madu kalau simpan lama keluar buih!!!!! ha…ha..ha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          buih tu akan mendadak macam larva….jadi mahkamah jer lar jalan penyelesaian…

          saraa : perkara halal plg dibenci oleh rasulallah, CERAI…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ikan kaloi says:

        kalau ader bukti terus msk buletin utama..berita terkini hiburan sensasi..uhuks

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          masakan pokok bergoyang kalau angin tak bertiup
          masakan pokok bergoyang tiada yg menggoncang

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minnie comey says:

          goyang inul sihhhh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Kak Su says:

    Klu la jodoh ct ngan Dr. Fazly ari tu kan bagus. Ngam je tengok sorang jelita sorang lagi handsome.Tapi tu lah bukan jodoh. Dah ni gosip terus.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      alaa kaksu, pompuan ni selalunyer nak parking di tpt yang berlantaikan emas dan RM..setakat parking tp kocek berlubang, hukalohhhh…..baik lah dicari parking yang redup yang konpem2 dh cukup untuk 7 keturunan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ikan kaloi says:

        x selamanya blh parking…parking kt ctu kn ‘panas’. kjp jer kereta yg lebih cun amek alih..hmmm…dunia2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks.. says:

        7 keturunan aper kebendenye.. satu habok pun tarak ade…..2 yg pegi ke makjanda tjongket..sah2 org tu kebun dier subur..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alahai…dia bukan tak mau adakan keturunan..mcm ayat biasa : rezeki belum ada…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Dr Fazley seb baik tak kawen ngan CT…
      kalau tak asik2 gaduh pasal tudung saji dapur hilang wat tutup kepala dia…
      Dr Fazley pun dah bahagia dgn bini yg shuweett dan anak yg chumel!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        lelaki hebat adalh ada taste yang hebat..hebat dalam segalanyer terutama dlm mebentuk keturunan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks.. says:

          mmbina keturnan kearah menghancurkan( hancurkan kutrunan org lain)….. nauzubillah.!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          wehhh tyra..marah nampak??ko marahkan saper ni???

          maksud aku, lelaki tu kan yang membntuk keturunan..jika baik pompuan itu, baiklah keturunan dia nanti, kalau tak, makanya benih yang disemai dari pasu yang kurang baik..lainlah kalau dh bertaubat…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks.. says:

          OPPSSS!! telebih sudah!!! kang kena saman kang kiter ni saraa wwoiii… tkangkang kat kandang kangkang…kah kah kah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kah kah kah..tau pun ko..baru aku nak habaq…dia tu orng kaya..mata2 dia banyak tauuuuu..jangan terkankang terkucil sudahhhhhhhhh hanya gara2 menaip di lactop cantik lagi mahal niii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          Nasib baik laki aku memilih keturunan yang baik untuk dibuat bini (ahahahahahaha… ayat ni sebenarnya tengah masuk bakul pastu angkat sendiri)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko dah kawin ker love???aduhlar……..si singa tu baru jer nak cucuk jarummmmm….alamaknya ada yg mati bunuh diri dengan terjun dlm longkang lah malam nii….

          cian si singa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          apa nak buek…. habis je belajo berebut2 org masuk minang. Mak aku pun terima je la…. Tapi yang penting.. laki aku bujang!! bukan laki org!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ooooooo, mesti ko buat iklan letak kat hway, sesaper nak bini sila hubungi XXXXXXXX.tu yg ramai sangat masuk tuuuuuuuu ek???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          hahahahahha…. pergh… kalau aku wat billboard highway… sampai kat lebuhraya Guthrie tu org beratur nak minang…. tu yg aku tak buat gitu tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      abg asmara…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SIOT says:

      isk cantik lagi bini Dr. Fazley skank

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. tyrabanks.. says:

    maksod aku, dier buat keturunan, pastu keturunan dier sambung plak runtuhkan masjid org, coz nak bina keturnan lagi..mcm crite SPECIES.. cari jantn coz nak membiakkan baka die. aku ckp untok si tonjol2 tu ler.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      supaya nanti anak2 tu banyak kilang proses benih..kalau satu kilang nanti produk lebih kurang sama…jadi, banykkan acuan tp satu benih sementara benih masih kuat utk disemai..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. tyrabanks.. says:

    lorrr dah kawin rupenye si lovely ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      errrrr…. lor nape nyer…
      tak leh kawen ke??
      alaaaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      meranalah si singa tuu..hb lar akar2 pokok dimakannyer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        aik… singa tu kan pakwe ko…
        ape kena mengena plak ngan aku…
        lgpun… aku keturunan manusia…
        mana leh kawen ngan singa…
        nanti dia ngapp…. habis kepala aku.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. wife giler2 says:

    Jgn tuduh sebarangan kalau tidak ada bukti yg nyata. Sebagai seorang perempuan, kita kena sentiasa mendoakan yg baik2 tuk perempuan yg lain. Akak doakan Ct sentiasa bahagia bersama Dato’ K.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Ye la… kalau gitu aku pun nak doakan semoga Datin Zawiyah dapatkan kembali Dato’ K demi dia dan anak-anaknya.

      Doakan sekali Rozita Che Wan dipercepatkan jodohnya dengan Dato’ K

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. glory...glory man utd says:

    aku heran laaaa
    dah balik umrah pun still tak berubah lagi.
    kata nak pakai tudung penuh,tapi hampehhhh aje
    jumpa nik aziz tahu lak pakai tudung tutup ranbut sume…
    cam hampehhh aje ct ni laaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. keliwon says:

    aku ada dgr gak yg c dato K nih kuat berurut anu dia tuh….nak suh POWER GILERRR…SUPER POWER!!!(sore jin )..hmm .tapi tak gak ngandung c CT tuh…so salah sape? ladang kah…pembajak kah?? bak kata M rajoli dlm satu drama..” feremfuan ibarat ladang…..”tapi perlu diingat dato K dah ada anak ngan Xwife dia dulu…CT lah yg kurang subur kot…tak pon benih dato K dah tak brape aktif lagi…maklumlah orang tue…50an…lagi 5 tahun nak jadi WARGA EMAS….hu..hu..hu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      bukan..dato k byk sgt minum teh…tapi serbuknye xditelan..tu menggaggu pemprosesan tu..xhadam..die xdapat nak telan serbuk tu sebab ditapis oleh misainye tu..ct terpakse bersabar dan redha..hahaha.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. yann says:

    biar betul cam x caya jerk dia kwin len bkannya lawa pun siRozita 2 lgipun dh x ori. janda………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      yg penting nasik lemak rm4.50..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yann says:

        nsi lemak dia beralas mmg ar nmpk mantap cba bukak tengok sah2 dh LONDEH………….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks.. says:

        apsal lak nasik lemak timbul cite???? mahal la kalu gitu kat tmpat ko,. tmpat aku baru 2.00..tu pung letak telo la, kalau x 1.30 je..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. yann says:

    kalau aku jadi dato CT 2 bg jerk dato K 2 ckupkn kuota dia smpai 4 hbis crite lpas ni hilang miang dia skurang2nya dpt payung emas kat sana esok,cewah…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      uik…?pikirkan blik..anda pasti…tetttt…tettt..mase dah tamat..untung laki dapat org cam ko..haha..berjiwa halus..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yann says:

        aku cite jerk tapi klau laki aku wat prangai cam 2 aku kerat 18 ha ha ha ……………..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. yna says:

    membe aku jiran rozita kat kedah ceta dlu dato k couple ngn adik rozita… bkn dgn rozita… tp depa dah putus pas dato k nak kawin ngn ct…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. yann says:

    eeeeeeeeee……….apa ilmu yg dia pkai ni ramai sgt yg aku dngr prnah jdi couple dia ni msti ilmu misai tebal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. tyrabanks.. says:

    ilmu minyak dagu dukun santet kat indon nun…. tu yg rmai pempuan dagu mancung2 suke kat dia…ha..ha..ha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. yann says:

    bila aku tenung dlm2 muka datok K ni xdelah handsome sgt,hanndsome lg bapak aku cuma bapak aku x pegang title Dato jerk tapi title datuk kpd cucu2nya adalh………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. kalau betuk dato k dah nikah dgn rozita …nak buat mcmana,aku cuma boleh cakap tahniah je la :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. boxer hugo bosss says:

    aku pun nk ckp thniah..tiade kate yg mpu ku luahkan..hahaa..nk habaq cmne lg…kite amik hak org amik hak kite…yg terkilan nyer CT nie mude2 lg da idup melarat..kalo mpu pun n kawen byk tgk gak adek tue power ke xpower…haha..siti xpregnant punsmpai skunk..mak aku kate tue sbb sperma da byk abis kat pmpuan lain tue jd lemah tue,,,,huahuahuaa…btol gak kalo pk logik..xtau ler kalo CT xbg sntuh die…ermmm…len kali b4 kawen igt buruk baek..epy kejap je nk derite tue smpai hayat ler koo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. tok batin says:

    meh aku bg ilmu cane nk cpt beranak..
    sile hubungi talian hotline 6015-53265743252356 segera..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. whitelily says:

    eeeee….gigi tok k….kuning….yek2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      gigi?? aku lupa nak tgk gigi dia… sbb misai dia sh over shadow gigi dia. Kuat smoking kot… tu yg yellow tu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. badboy says:

    sbnarnya dato’ k ni yang nafsu tak penah puas..sume die nak..tamak..yg ct plak kesian..mungkin dulu siti ada terhutang budi di zaman kenaikkan dia..tu yg kawin ngn si k ni..yg k ni plak tak la hebat mana pun..bukannya ada duit pun..tung ngn mlysia ni bnyk yg tak langsai..tak tau la klu dah kawin ngan ct hutang sume setel..
    nampak jer k ni kaya..tp papa..tny la kat kawan2 lain yg tau kisah k ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. opah says:

    ct n adik2 beradik dia yg gile nak glemer tu sume PLASTIC !!!!!!!!!!!!!! hak tuiiihhhhhhhhhhh………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Zorro says:

    uummmmm… cian ct. cian tersangat2. tapi mintak pihak beautifulnara siasat kebenaran citer ni..harap sangat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. keras kejung says:

    sian ct tp nasib le rmpas laki orng(anti perampas)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  38. azam says:

    Ade aku kesah….cak..cak..cak…….ada ajak aku pegi kenduri dia ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. tadzmahal says:

    tak heran lah jika Datuk k kahwin ngan Rozita che Wan.
    ha….ct, tulah, dulu ko rampas laki orang. sekarang orang rampas laki kau. barulah adil ngan tengku z.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. tadzmahal says:

    tak heran lah jika Datuk k kahwin ngan Rozita che wan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. kisahsensasi says:

    Elok gak si rozita tu kahwin….ada gak teman suka duka….ye kee..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ladyP says:

    aduh aduh cian nyee kt CT..lau betul la kn mmg 2 blsn tuk dia….dia ckp dia bcinta ngn dato K tym dato K dh cerai ng wife dia…cube kowank pk…xsmpai stahun je dato K ngn CT dh plan nk kawen…mne la CT senang2 nk terima c dato K 2 begitu cepat…hoi CT lau nk tipu pon agk2 arrr..ko jgn ingt kteorg bodoh cam ko…aku sukee je rozita kawen ngn dato K..BIAR CT RASEEEE

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. ladyP says:

    konsert CT kt london lu xlaku so dia n Dato Kbyk tanggung kerugian 2 tau…org nk dato K sbb dia kaya…ct dh byk duit mana nk kawen dgn org sebrngn..ct n family mmg sgt poyo..xkisah rampas suami org janji byk harta…dato K mmg dlu suke perlekehkn CT…nk bukti kt kwn2 dia mampu dpt CT…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. moji says:

    sharing is caring, ok what..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Budak Otai says:

    Hai..ni forum Cik Ita ke Cik Siti ???Hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. siti aisyah says:

    xtaulah ,tolke x bialah dierang yg tntukn sndri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. are-zoo-ra says:

    salam…………..
    sungguh tragis komen-komen anda semua
    huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. bunge wangi says:

    tp betul lah..kawan aku pernh nyanyi sama ngan siti jemputan kat indon…die kata seksa sebenarnye hidup siti ni ngan dato k…dato k pernah pukul die sampai lebam biji mate..entah lah mcm tk percaya je…tp kalau bangkai tutup pon akn bau jgk akhirnya…memang kena percaya lah dgn hukum karma ni..ats dunia ni kalau kite buat baik Tuhan bls baik…kalau sebalik nya faham2 la sendiri….kalau tk takkan heboh plk dok bercerita yg rozita ni ada affair ngan dato k tu….pokok kalau tk berangin tk goyang…beginiah kehidupn artis…kaya tuhan bg plak tk bahagia..nk sorang ank pon pyh…semoga Allah sentiasa memberkati siti…dan semoga die cepat2 bertaubat…ade la tu dosa yg die buat tanpa die sedar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. borang says:

    datuk k pegi umrah kan? rozita pun pegi umrah juga kan……? jeng.. jeng.jenggggg

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. onmiz says:

    saper penulis tuk tajuk datuk k nikah ngan rozita nie…suke2 jer…taw maner citer yg dtuk k tu nikah ngan rozita….ak xcaya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. joe says:

    eeeeeee….geli laaaaa…. apa kelassss… misai lebai macam tu pun org nak????? eeeeee so diguisting… perut buncit macam tu pun nak ke? eeeeee…baik bg kat i je ct ngan rozita ni! sebab perut i kempis,misai saya xla panjang sgt macam pak lebai.. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. iza says:

    biar padan ngan muka ct tu hipokrit sgt..hukum karma katakan..pandai amik laki org

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. mr.rileks says:

    ..kalau xde ilmu calit pengasih xkan lah pompuan leh tergila2kan suami orang … faham x? nampak macam pompuan yang rampas.. orang banyak duit..pandai lah cari orang mandremkan…apa susah..orang sekarang bukan percaya..lagi senang buat mandrem..

    keluarga pompuan x suka sebenarnya… lelaki pandai mandremm,dapat lah…kalau setakat tunjuk duit.. tapi bukan jodoh sebenar..pompuan xkan nak pon… jodoh paksa ni x tahan lama…

    jadi..jgn salahkan pompuan ye..
    kalau pompuan tu betol2 gatal..baru salahkan dia..
    tapi xsemua pompuan gatal.. yang buat gatalnya
    lelaki..dan yang buat sorang pompuan tu leh jadi gatal..ialah

    lelaki yang berduit,berkuasa,..& jika itu semua x mampu menawan hati pompuan yang dia nak..
    means pompuan yang yang kuat pendiriannya..
    jalan terakhir..

    mandremm..sekian

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  54. SIOT says:

    KESIAN TENGKU ZAWYAH

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. kotzen says:

    Salam semua,
    saya ni nak komen pasal pemakaian tudung oleh Dato Siti Nurhaliza….pada masa mula2 dulu dia pakai tudung tak nampak la rambut. Tapi sedikit demi sedikit rambutnya terkeluar pula…..kemungkinan juga nanti tudung tu akan terbang pula……..Saya memang jadi penyibuk dalam hal ini kerana dia ni tak ikhlas nak pakai tudung……dan boleh dikatakan hipokrit…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. nadya says:

    ini bkn jodoh dri allah swt…ini jodoh yg di cari oleh siti! ingat dan renung2knlah wahai siti….kita merampas hak orglain dan meruntuhkan masjid yg dibina…insyallah allah bayar CASH kat dunia….lebih teruk dari apa yang kita buat sebelum2 ini…so siti, what goes around comes around!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. nurul says:

    semua org dok kesian kat TZ, hello korang ingt TZ tu baik sgt ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  58. Excellent article and that i favor your attitude towards improving standards. Thank you for putting this materials up. It is Exactly what I have been seeking. Preserve blogging. Obtaining excited about studying your next put up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0