Written by AbangNara | May 21st, 2009

dato k

Tak habis-habis dengan gosip Dato’ K dah berkahwin dengan Rozita Che Wan. Yang terbaru kononnya diorang berdua nie dah bernikah kat Kedah. Kalau betullah gosip nie, memang sahla misai Dato’ K mampu mencairkan hati wanita-wanita Malaysia.

Kesian betul kami dengan Dato’ Siti Nurhaliza. Tapi nak buat macam mana. Masa nak kawin dengan Dato’ K pun dia dah meruntuhkan rumah tangga Dato’ K dan isterinya. Mungkinkah ini balasan Tuhan?

Kepada lelaki-lelaki di luar sana, simpanlah misai selebat Dato’ K agar peratusan anda untuk berkahwin lebih dari satu meningkat selepas ini. Hehehe.

147 responses to (GOSIP)Dato K Dah Bernikah Dengan Rozita Che Wan?

  1. garfield_82 says:

    hmm..yea..aku firsttt

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku no 2…hehehe

      0
      0
      • minnie comey says:

        no 2 pe?bini datuk k?

        0
        0
        • kacang_hijau says:

          aq tao kenape dk ney kawen ng rozita che wan(kalo btol la)
          seperti yg sedia maklum dari artikel yg sblm ney rozita che wan mempunyai ‘lebih’ dari ct yg ciput alahai..
          btol xkwn2??
          kui3..
          pape pn nenek aq ckp menjaga tubuh bdn penting kerna buat suami xcr org len..
          pape pn tahniah dk..
          smg bhgia ke ank cucu bersama dua bini ++..
          (xsalah kalo mampu)

          0
          0
        • keyleedaud says:

          yaya..nanti aku xnak cukur misai..xbela cam dia..hahaha..aisey..siti siti….rojita rojita…

          0
          0
    • OnEy says:

      biar la.. lagi pun dato k tu mampu ker… kekayaan dia tu cukup utuk 7 keterunan seramai 4 bini pun x abis… dah dia mampu… sama2lah kt doakan ke bahagiaan diorg…

      0
      0
    • Ameno says:

      Kalau BETUL… merasa jugak Siti bermadu…mesti manis tuu…!!! Betul tak Dato’..?

      0
      0
  2. garfield_82 says:

    wakakkaka…aku memang xminat ngan dia ne dari dulu sampai skang…xtau nape….cam hipokrit jek dia ne

    0
    0
  3. garfield_82 says:

    kalu DK kawin 10 pn aku peduli apa…dah tu hal dia ngan keluarga dia..

    0
    0
  4. Kak Su says:

    Setiap manusia ada bahagian masing2. Semoga berbahagia selamanya.

    0
    0
    • Kak Su says:

      Betul ke atau sekadar gosip saja? Kesian ct ni…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        dengar2 citer cam gitularrr……dulu, kawan saraa ada kerja ngan maestro, dia kata pun ayat yg sama.tp dengan sapa, saraa tak tau.

        0
        0
  5. Zaza Muhammad says:

    musykil gak!!! klu menda ni cam x betul…pesal dlm ramai2 artis kat mesia ni Rozita Che Wan yg digossipkan? Dahtu ari tu dgr dah ngan pramugari MAS,,,x silap aku Rozita ex-stewardes,,,ke gane? well u see, nothing is possible…mmg kite tahu Datuk CT kite tu cantekk jelita popular digilai ramai…tp ingatkan Lady Diana (mendiang)? satu dunia tahu Prince dia ada affair ngan Camelia Parker (dah offcial kawin pun la ni) tp satu dunia terwondering, apalah hebatnye Camilia tu nk di compare kan ngan Lady Diana…… anyway Datuk K tu ade quota 3 lai (yg aku tahu aaa) so nothing is possible beb….

    0
    0
    • Kak Su says:

      Betul tu Zaza. Ong kaya ni macam2 boleh buat. Tapi kenapa nak cari artis gak? Heran2..

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        hidup derg ni nmpk artis jer…kalo cri org x glame baik xpyh kawen 2…xglame la…tp betol ker derg dh kawen…cian ct tp nasib la…die pon ambk dato k dr org punye kan…dunia ni bulat…adil la tu…sume merasa…tp dato k tu ensem ker ramai sgt nak die…kalo mude2 mgkin la ensem skrg dh kerepot dh…udah2 la dato k oooiii…dpt ct tu pon dh kire untung..byk masyuk tu

        0
        0
    • minnie comey says:

      hebat tang misaila..penapis srbagune..penapis teh,santan..dan sebagainye..multiskill.

      0
      0
    • im says:

      kalu ya pun nak komen apasal nak compre dgn lady diana..kurnag setuju la….apa pun kalu dah kawin biasa la artis glamour mcm 2 ada la

      0
      0
  6. elyda007 says:

    ada aku kesah!!!

    0
    0
  7. SHA BUDAK BAIK says:

    dato K ensem gak….klau die nak kt aku…aku nak jerk kt die…hehehe…dengan syarat bg duit kt aku berkepuk kepuk…huahuahuahuahua

    0
    0
  8. Lovelyvic says:

    Ya Allah ya tuhanku, semoga gosip ini benar. Tiada yang benar selain yang benar-benar belaka.
    Seandainya benar gosip ni, satu je soklan nak tanya Siti..
    “Sakit tak rasa bila suami dirampas org lain? Itulah yang Tengku Zawiyah rasa sebelum ni.” Renung-renungkan…
    selamat beramal….

    0
    0
  9. iu says:

    selamat pengantin baru madu siti nurhaliza..cpt2 timang anak ..tambahkan anak tiri dato siti kita tu huhu panazzzz

    0
    0
  10. ladyP says:

    ha 2 la ko ct..dlu ko rampas hak org…lau betul dato K dh kawen baru mmg ni giliran ko rse sktnyee….dhla xsedar dri..mmg ko byk duit tp hengat ckit ko 2 dh trn naik kt mekah 2 ha…ko jgn wat semua org ikut trend tudung ko yg ntah hape2 2….ko wat dosa je..lau xnk pakai bukak trs jgn pakai mcm pmpn gle…cantik mmg cantik tp 2 bkn cara islam kai tudung…lau xready jgn ngade2 berjanji n xyah pakai…org xbising…ct ni baik mulut jew…dlu rampas suami org…skrg ko plak yg rse suami ko d rampas org…aku kwn kpd saudara tdekat dato K..dato K slalu mperlekehkn ct lu tau…suh kai bikini pakai gak…ingt x ct percutian naik boat…dato K buktikn kt sedara dia yg dia mmpu dpt pmpn nombo 1 negara.ct budak kpg jatuhla ke tgn dato K.HIPOKRIT!!!

    0
    0
  11. ladyP says:

    ct mmg nk kai tudung tp tkut dato K lari cri betina lg cun 2 yg ct takut…

    0
    0
  12. singa says:

    simpati dgn CT… kalau benarlah gossipni, bersabar sajalah CT. mungkin CT pernah silap, kerana mengikut hati dan mengahwini DK … you are too naive, and that makes your husband take advantage of you. CT , i just dont trust your husband.. sorry if this hurts you. I know you will read all the blog hiburan, and im sure you read our comments. May ALLAH blessed you and take care

    0
    0
  13. DelimaSaraa says:

    ohoooooooooo….datuk K-datuK..hebat sungguh anda..menjadi kegilaan ramai..

    datuk K diterjermahkan :

    datuk Kegilaan ramai gadis/janda
    datuk Kawin ramai
    datuk Kemampuan dlm semua kategori

    0
    0
  14. singa ganaz says:

    datuk k datuk k….
    mesti dia guna pantun abdul wahib…

    misai kontot tidak bercahaya,
    ibarat kuda hampir mati,
    kalau adinda tidak percaya,
    operatelah dada, x-raylah hati…

    0
    0
  15. tyrabanks.. says:

    ha…….. ni pantun 2 kerat dah mai….. tengok katon, tegelak2, ct dah dapat balasan pulak!! .

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tyra…ko explain sikit..aku kureng phm niiii…

      0
      0
      • tyrabanks.. says:

        ko ni…kan ke dier amik laki org, ni laki dia plak org amik. 2×5, 5×2… samer apa jawapnye…..

        0
        0
    • Lovelyvic says:

      aku jawab!!

      Beli siput sedot berkati-kati
      cadangnya nak jamu semua tetamu,
      Nasihat tkmo dgr, sebok ikut hati…
      Skang Rozita Che Wan jadi madumu

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        hahaha…aku sambung plak…

        beli megi kat kangar,
        kongsi makan dengan atuk,
        siti bukan tak mo dengar,
        rozita selalu melentik2 depan datuk.

        0
        0
        • Lovelyvic says:

          aku jawab lagi

          Buah belimbing buah betik,
          disorok ustaz kat dalam serban,
          Bukan salah Rozita yang lentik
          Dato K yg gatal tahap gaban

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha..meh aku jawab lagi ek :- (saraa tetap tak mengalah)

          asal penjenayah mesti di tangkap,
          tak kira anak tan sri atau datuk,
          pakej dicari segalanya lengkap,
          lentik campur mantap jd perhatian datuk.

          0
          0
        • minnie comey says:

          “abg..tgkla..dorg kutuk kite…”ujar siti kepada datuk k.

          0
          0
        • tok batin says:

          aku pengadil je..

          0
          0
  16. fifi says:

    betoi ke gosip ni…sian siti…xpelah siti oii..carilah laki muda skit pasni..kot2 cpat dpt ank..benih muda..tp aku rasa datuk k lbih sesuai ngan rozita la…siti patut kawin dgan lelaki muda n yg bujang lagi..tp tulah dh jodohkan..

    0
    0
  17. ikan kaloi says:

    kesian betul dgn ct ni..kalau gosip ni betul lagi lar kecian dgn dia..ni semua dugaan hidup..x selamanya kter kt atas… isyk..kalau betul nk gak tgk gmbr datuk k bersanding skali agi..kali ker braper yek??

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tak per..dapat payung mas kay syurga…bagus apa ada madu niiii..hehehe

      0
      0
    • tyrabanks.. says:

      gosip ni lg best tunjuk bukti sekalik.. baru semue tenganga…kontrevesi satu malaysia..

      0
      0
      • tyrabanks.. says:

        madu kalau simpan lama keluar buih!!!!! ha…ha..ha…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          buih tu akan mendadak macam larva….jadi mahkamah jer lar jalan penyelesaian…

          saraa : perkara halal plg dibenci oleh rasulallah, CERAI…

          0
          0
      • ikan kaloi says:

        kalau ader bukti terus msk buletin utama..berita terkini hiburan sensasi..uhuks

        0
        0
  18. Kak Su says:

    Klu la jodoh ct ngan Dr. Fazly ari tu kan bagus. Ngam je tengok sorang jelita sorang lagi handsome.Tapi tu lah bukan jodoh. Dah ni gosip terus.

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alaa kaksu, pompuan ni selalunyer nak parking di tpt yang berlantaikan emas dan RM..setakat parking tp kocek berlubang, hukalohhhh…..baik lah dicari parking yang redup yang konpem2 dh cukup untuk 7 keturunan

      0
      0
      • ikan kaloi says:

        x selamanya blh parking…parking kt ctu kn ‘panas’. kjp jer kereta yg lebih cun amek alih..hmmm…dunia2..

        0
        0
      • tyrabanks.. says:

        7 keturunan aper kebendenye.. satu habok pun tarak ade…..2 yg pegi ke makjanda tjongket..sah2 org tu kebun dier subur..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          alahai…dia bukan tak mau adakan keturunan..mcm ayat biasa : rezeki belum ada…

          0
          0
    • Lovelyvic says:

      Dr Fazley seb baik tak kawen ngan CT…
      kalau tak asik2 gaduh pasal tudung saji dapur hilang wat tutup kepala dia…
      Dr Fazley pun dah bahagia dgn bini yg shuweett dan anak yg chumel!

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        lelaki hebat adalh ada taste yang hebat..hebat dalam segalanyer terutama dlm mebentuk keturunan…

        0
        0
        • tyrabanks.. says:

          mmbina keturnan kearah menghancurkan( hancurkan kutrunan org lain)….. nauzubillah.!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          wehhh tyra..marah nampak??ko marahkan saper ni???

          maksud aku, lelaki tu kan yang membntuk keturunan..jika baik pompuan itu, baiklah keturunan dia nanti, kalau tak, makanya benih yang disemai dari pasu yang kurang baik..lainlah kalau dh bertaubat…

          0
          0
        • tyrabanks.. says:

          OPPSSS!! telebih sudah!!! kang kena saman kang kiter ni saraa wwoiii… tkangkang kat kandang kangkang…kah kah kah..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kah kah kah..tau pun ko..baru aku nak habaq…dia tu orng kaya..mata2 dia banyak tauuuuu..jangan terkankang terkucil sudahhhhhhhhh hanya gara2 menaip di lactop cantik lagi mahal niii

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          Nasib baik laki aku memilih keturunan yang baik untuk dibuat bini (ahahahahahaha… ayat ni sebenarnya tengah masuk bakul pastu angkat sendiri)

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko dah kawin ker love???aduhlar……..si singa tu baru jer nak cucuk jarummmmm….alamaknya ada yg mati bunuh diri dengan terjun dlm longkang lah malam nii….

          cian si singa

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          apa nak buek…. habis je belajo berebut2 org masuk minang. Mak aku pun terima je la…. Tapi yang penting.. laki aku bujang!! bukan laki org!!!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ooooooo, mesti ko buat iklan letak kat hway, sesaper nak bini sila hubungi XXXXXXXX.tu yg ramai sangat masuk tuuuuuuuu ek???

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          hahahahahha…. pergh… kalau aku wat billboard highway… sampai kat lebuhraya Guthrie tu org beratur nak minang…. tu yg aku tak buat gitu tu…

          0
          0
    • minnie comey says:

      abg asmara…

      0
      0
    • SIOT says:

      isk cantik lagi bini Dr. Fazley skank

      0
      0
  19. tyrabanks.. says:

    maksod aku, dier buat keturunan, pastu keturunan dier sambung plak runtuhkan masjid org, coz nak bina keturnan lagi..mcm crite SPECIES.. cari jantn coz nak membiakkan baka die. aku ckp untok si tonjol2 tu ler.

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      supaya nanti anak2 tu banyak kilang proses benih..kalau satu kilang nanti produk lebih kurang sama…jadi, banykkan acuan tp satu benih sementara benih masih kuat utk disemai..

      0
      0
  20. tyrabanks.. says:

    lorrr dah kawin rupenye si lovely ni…

    0
    0
  21. wife giler2 says:

    Jgn tuduh sebarangan kalau tidak ada bukti yg nyata. Sebagai seorang perempuan, kita kena sentiasa mendoakan yg baik2 tuk perempuan yg lain. Akak doakan Ct sentiasa bahagia bersama Dato’ K.

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      Ye la… kalau gitu aku pun nak doakan semoga Datin Zawiyah dapatkan kembali Dato’ K demi dia dan anak-anaknya.

      Doakan sekali Rozita Che Wan dipercepatkan jodohnya dengan Dato’ K

      0
      0
  22. glory...glory man utd says:

    aku heran laaaa
    dah balik umrah pun still tak berubah lagi.
    kata nak pakai tudung penuh,tapi hampehhhh aje
    jumpa nik aziz tahu lak pakai tudung tutup ranbut sume…
    cam hampehhh aje ct ni laaa

    0
    0
  23. keliwon says:

    aku ada dgr gak yg c dato K nih kuat berurut anu dia tuh….nak suh POWER GILERRR…SUPER POWER!!!(sore jin )..hmm .tapi tak gak ngandung c CT tuh…so salah sape? ladang kah…pembajak kah?? bak kata M rajoli dlm satu drama..” feremfuan ibarat ladang…..”tapi perlu diingat dato K dah ada anak ngan Xwife dia dulu…CT lah yg kurang subur kot…tak pon benih dato K dah tak brape aktif lagi…maklumlah orang tue…50an…lagi 5 tahun nak jadi WARGA EMAS….hu..hu..hu

    0
    0
    • minnie comey says:

      bukan..dato k byk sgt minum teh…tapi serbuknye xditelan..tu menggaggu pemprosesan tu..xhadam..die xdapat nak telan serbuk tu sebab ditapis oleh misainye tu..ct terpakse bersabar dan redha..hahaha.

      0
      0
  24. yann says:

    biar betul cam x caya jerk dia kwin len bkannya lawa pun siRozita 2 lgipun dh x ori. janda………..

    0
    0
  25. yann says:

    kalau aku jadi dato CT 2 bg jerk dato K 2 ckupkn kuota dia smpai 4 hbis crite lpas ni hilang miang dia skurang2nya dpt payung emas kat sana esok,cewah…………

    0
    0
    • minnie comey says:

      uik…?pikirkan blik..anda pasti…tetttt…tettt..mase dah tamat..untung laki dapat org cam ko..haha..berjiwa halus..

      0
      0
      • yann says:

        aku cite jerk tapi klau laki aku wat prangai cam 2 aku kerat 18 ha ha ha ……………..

        0
        0
  26. yna says:

    membe aku jiran rozita kat kedah ceta dlu dato k couple ngn adik rozita… bkn dgn rozita… tp depa dah putus pas dato k nak kawin ngn ct…

    0
    0
  27. yann says:

    eeeeeeeeee……….apa ilmu yg dia pkai ni ramai sgt yg aku dngr prnah jdi couple dia ni msti ilmu misai tebal

    0
    0
  28. tyrabanks.. says:

    ilmu minyak dagu dukun santet kat indon nun…. tu yg rmai pempuan dagu mancung2 suke kat dia…ha..ha..ha….

    0
    0
  29. yann says:

    bila aku tenung dlm2 muka datok K ni xdelah handsome sgt,hanndsome lg bapak aku cuma bapak aku x pegang title Dato jerk tapi title datuk kpd cucu2nya adalh………..

    0
    0
  30. kalau betuk dato k dah nikah dgn rozita …nak buat mcmana,aku cuma boleh cakap tahniah je la :-)

    0
    0
  31. boxer hugo bosss says:

    aku pun nk ckp thniah..tiade kate yg mpu ku luahkan..hahaa..nk habaq cmne lg…kite amik hak org amik hak kite…yg terkilan nyer CT nie mude2 lg da idup melarat..kalo mpu pun n kawen byk tgk gak adek tue power ke xpower…haha..siti xpregnant punsmpai skunk..mak aku kate tue sbb sperma da byk abis kat pmpuan lain tue jd lemah tue,,,,huahuahuaa…btol gak kalo pk logik..xtau ler kalo CT xbg sntuh die…ermmm…len kali b4 kawen igt buruk baek..epy kejap je nk derite tue smpai hayat ler koo…

    0
    0
  32. tok batin says:

    meh aku bg ilmu cane nk cpt beranak..
    sile hubungi talian hotline 6015-53265743252356 segera..

    0
    0
  33. whitelily says:

    eeeee….gigi tok k….kuning….yek2…

    0
    0
  34. badboy says:

    sbnarnya dato’ k ni yang nafsu tak penah puas..sume die nak..tamak..yg ct plak kesian..mungkin dulu siti ada terhutang budi di zaman kenaikkan dia..tu yg kawin ngn si k ni..yg k ni plak tak la hebat mana pun..bukannya ada duit pun..tung ngn mlysia ni bnyk yg tak langsai..tak tau la klu dah kawin ngan ct hutang sume setel..
    nampak jer k ni kaya..tp papa..tny la kat kawan2 lain yg tau kisah k ni..

    0
    0
  35. opah says:

    ct n adik2 beradik dia yg gile nak glemer tu sume PLASTIC !!!!!!!!!!!!!! hak tuiiihhhhhhhhhhh………

    0
    0
  36. Zorro says:

    uummmmm… cian ct. cian tersangat2. tapi mintak pihak beautifulnara siasat kebenaran citer ni..harap sangat

    0
    0
  37. keras kejung says:

    sian ct tp nasib le rmpas laki orng(anti perampas)

    0
    0
  38. azam says:

    Ade aku kesah….cak..cak..cak…….ada ajak aku pegi kenduri dia ke?

    0
    0
  39. tadzmahal says:

    tak heran lah jika Datuk k kahwin ngan Rozita che Wan.
    ha….ct, tulah, dulu ko rampas laki orang. sekarang orang rampas laki kau. barulah adil ngan tengku z.

    0
    0
  40. tadzmahal says:

    tak heran lah jika Datuk k kahwin ngan Rozita che wan

    0
    0
  41. kisahsensasi says:

    Elok gak si rozita tu kahwin….ada gak teman suka duka….ye kee..?

    0
    0
  42. ladyP says:

    aduh aduh cian nyee kt CT..lau betul la kn mmg 2 blsn tuk dia….dia ckp dia bcinta ngn dato K tym dato K dh cerai ng wife dia…cube kowank pk…xsmpai stahun je dato K ngn CT dh plan nk kawen…mne la CT senang2 nk terima c dato K 2 begitu cepat…hoi CT lau nk tipu pon agk2 arrr..ko jgn ingt kteorg bodoh cam ko…aku sukee je rozita kawen ngn dato K..BIAR CT RASEEEE

    0
    0
  43. ladyP says:

    konsert CT kt london lu xlaku so dia n Dato Kbyk tanggung kerugian 2 tau…org nk dato K sbb dia kaya…ct dh byk duit mana nk kawen dgn org sebrngn..ct n family mmg sgt poyo..xkisah rampas suami org janji byk harta…dato K mmg dlu suke perlekehkn CT…nk bukti kt kwn2 dia mampu dpt CT…

    0
    0
  44. moji says:

    sharing is caring, ok what..

    0
    0
  45. Budak Otai says:

    Hai..ni forum Cik Ita ke Cik Siti ???Hehe..

    0
    0
  46. siti aisyah says:

    xtaulah ,tolke x bialah dierang yg tntukn sndri

    0
    0
  47. are-zoo-ra says:

    salam…………..
    sungguh tragis komen-komen anda semua
    huhuhuhu

    0
    0
  48. bunge wangi says:

    tp betul lah..kawan aku pernh nyanyi sama ngan siti jemputan kat indon…die kata seksa sebenarnye hidup siti ni ngan dato k…dato k pernah pukul die sampai lebam biji mate..entah lah mcm tk percaya je…tp kalau bangkai tutup pon akn bau jgk akhirnya…memang kena percaya lah dgn hukum karma ni..ats dunia ni kalau kite buat baik Tuhan bls baik…kalau sebalik nya faham2 la sendiri….kalau tk takkan heboh plk dok bercerita yg rozita ni ada affair ngan dato k tu….pokok kalau tk berangin tk goyang…beginiah kehidupn artis…kaya tuhan bg plak tk bahagia..nk sorang ank pon pyh…semoga Allah sentiasa memberkati siti…dan semoga die cepat2 bertaubat…ade la tu dosa yg die buat tanpa die sedar…

    0
    0
  49. borang says:

    datuk k pegi umrah kan? rozita pun pegi umrah juga kan……? jeng.. jeng.jenggggg

    0
    0
  50. onmiz says:

    saper penulis tuk tajuk datuk k nikah ngan rozita nie…suke2 jer…taw maner citer yg dtuk k tu nikah ngan rozita….ak xcaya

    0
    0
  51. joe says:

    eeeeeee….geli laaaaa…. apa kelassss… misai lebai macam tu pun org nak????? eeeeee so diguisting… perut buncit macam tu pun nak ke? eeeeee…baik bg kat i je ct ngan rozita ni! sebab perut i kempis,misai saya xla panjang sgt macam pak lebai.. hahaha

    0
    0
  52. iza says:

    biar padan ngan muka ct tu hipokrit sgt..hukum karma katakan..pandai amik laki org

    0
    0
  53. mr.rileks says:

    ..kalau xde ilmu calit pengasih xkan lah pompuan leh tergila2kan suami orang … faham x? nampak macam pompuan yang rampas.. orang banyak duit..pandai lah cari orang mandremkan…apa susah..orang sekarang bukan percaya..lagi senang buat mandrem..

    keluarga pompuan x suka sebenarnya… lelaki pandai mandremm,dapat lah…kalau setakat tunjuk duit.. tapi bukan jodoh sebenar..pompuan xkan nak pon… jodoh paksa ni x tahan lama…

    jadi..jgn salahkan pompuan ye..
    kalau pompuan tu betol2 gatal..baru salahkan dia..
    tapi xsemua pompuan gatal.. yang buat gatalnya
    lelaki..dan yang buat sorang pompuan tu leh jadi gatal..ialah

    lelaki yang berduit,berkuasa,..& jika itu semua x mampu menawan hati pompuan yang dia nak..
    means pompuan yang yang kuat pendiriannya..
    jalan terakhir..

    mandremm..sekian

    0
    0
  54. SIOT says:

    KESIAN TENGKU ZAWYAH

    0
    0
  55. kotzen says:

    Salam semua,
    saya ni nak komen pasal pemakaian tudung oleh Dato Siti Nurhaliza….pada masa mula2 dulu dia pakai tudung tak nampak la rambut. Tapi sedikit demi sedikit rambutnya terkeluar pula…..kemungkinan juga nanti tudung tu akan terbang pula……..Saya memang jadi penyibuk dalam hal ini kerana dia ni tak ikhlas nak pakai tudung……dan boleh dikatakan hipokrit…..

    0
    0
  56. nadya says:

    ini bkn jodoh dri allah swt…ini jodoh yg di cari oleh siti! ingat dan renung2knlah wahai siti….kita merampas hak orglain dan meruntuhkan masjid yg dibina…insyallah allah bayar CASH kat dunia….lebih teruk dari apa yang kita buat sebelum2 ini…so siti, what goes around comes around!

    0
    0
  57. nurul says:

    semua org dok kesian kat TZ, hello korang ingt TZ tu baik sgt ke?

    0
    0
  58. Excellent article and that i favor your attitude towards improving standards. Thank you for putting this materials up. It is Exactly what I have been seeking. Preserve blogging. Obtaining excited about studying your next put up.

    0
    0