Written by AbangNara | June 3rd, 2011

awal dan scha

Pasangan paling bahagia sekarang ini, Awal dan Scha dikhabarkan akan melangsungkan perkahwinannya pada hujung tahun ini. Ada sepucuk email yang Abang Nara terima menyatakan yang majlis perkahwinan mereka sedang dirancang. Benar atau tidak, tak dapat la pulak Abang Nara cakap. Tapi Abang Nara doakan agar ianya betul. Lagi cepat berkahwin lagi bagus kan? Berikut ialah email yang diterima:-

ok saya Im, nak beritahu yang confirm awal ashaari dan scha alyahya akan berkahwin pada bulan Disember nanti. Sekarang mereka sedang sibuk membuat persiapan untuk majlis itu nanti. Saya sendiri adalah ‘orang dalam’ yang terlibat menguruskan majlis mereka. Sambutan insyaAllah akan di buat di Saloma bistro. Saya, ibu saya dan kakak awal merupakan wedding planner mereka. Butik kapas merupakan antara yang terlibat untuk majlis awal dan scha ini..sebarang perkembangan akan saya diberitahu kemudian. takpun you boleh tanya mereka sendiri.. :-)

Dan baru-baru ini juga Awal ada menukar status Facebooknya daripada single kepada engaged. Adakah dia dan Scha sudah bertunang secara senyap-senyap? Abang Nara cuma mampu doakan agar kedua-dua artis ini bahagia sehingga ke akhir hayat sebab diorang berdua memang sweet couple. All the best.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to (GOSIP)Awal & Scha Bakal Berkahwin Disember Ini?

  1. baoi says:

    first dan ewwwww………………………….uwekkkkkk

    0

    0
    • ADINDA says:

      LAU BETUL LA DORANG NAK KAWEN BIARLAH.INI KEBAHAGIAN DORANG.

      KITA SEBAGAI PEMINAT BERDOA SAHAJA UTK KEBAHAGIAN MEREKA.JGN PULAK NANTI KITA MENDOAKAN YG BURUK2..SENANG CRITA KITA JGN BET SAMPAI BILA MEREKA AKAN BERTAHAN……DORANG MANUSIA BIASA YANG MCM KITA CUMA BEZANYA DIAORG FAMOUS DAN MENJADI PERHATIAN…

      CANTIK KE XCANTIK KE SCHA IS AWAL TTP NAK JUGAK.SO XYAH KITA KOMEN3X…SEMUA NI ANUGERAH ALLAH..

      YANG KOMEN2 NI TENTU2 KE CANTIK..HUHUHUHU

      JGN MARAH YER..

      XMINAT PUN MEREKA TP JUST MENJADI SILENT FAN JER…

      XSALAH KAN KITA MENDOAKAN KEBAHAGIAN ORG LAIN

      0

      0
      • Manjalara says:

        Boleh kee jadi silent fan jek ?? plisss laa… kalau dlm blog2 camni ada ruang komen x kan tgk jek plak kalau dh x suke.

        0

        0
        • kelip2 says:

          stuju ngan manjalara. ape gune ruang komen ni lau xde nk d komen kan. cmtu baek nara siar gosip,da bace tutup.hahahaha..nk jd silent fan boleh tp diam2,ckp dlm hati da la. xkenan komen org,jgn tgk ruang komen. bace gosip jek. muahahahaha

          0

          0
        • sofea says:

          ko dgn manjalara sama je sengal…:)

          0

          0
  2. meow2 says:

    tanpa make-up, muka scha ni biasa2 jer kan

    0

    0
  3. joy says:

    betul kot dah tunang…hari tu terbaca status fb awal…”she’s so nervous”…

    0

    0
  4. kimberlyexeria says:

    mcm org biase2 je scha ni upenyer klo xmake up//

    0

    0
  5. hot sangat says:

    semoga berbahagia awal dan scha… takot tak lama je sbb diorg ni dua2 popular kot… femes gile kot, dua2 pengacara hebat and scha ni bekas dewi remaja kot… ada masa ke nak ada anak nanti n memandangkan personaliti diorg yg sangat2 aktif, kena pandai bahagikan masa kot… slalunya dlm marriage, sorg aktif, sorg pasif, baru masyuk… tak ke? correct me if im wrong… kena saling melengkapi… takut diorg ni tgh syok bercintan tp bila realiti berkahwin melanda, takleh terima plak… bukan gf bf dah pasni, suami isteri kot… wallahualam… harap the best for them. papehal, i love uolls :)

    0

    0
    • emang gwe pikirin?? says:

      aku x kesah pown..tp yg aku perasan si awal nie mmg lebih gedik dri scha..nmpk sgt over tergila2kn scha..bagus la kalo jd kawen..rase2x aku kalo si scha tue jumpe balak lg ensem dri awal maunye mati bunuh diri awal ashaari tue..hak hak hak (kelakar x ingt)

      0

      0
    • kucingemok says:

      tak yah la ko susah2 pk psl apa nak jdi kat diorg in future…
      dah kwin nanti, pepandai la diorg nak uruskn rumahtangga….

      0

      0
  6. sweet smile says:

    i likeeeee…. Suka la tgk scha awan dania ni.. Comel tapik selamber je perangai dia (dlm cite awan dania la..) hehe…
    Pape pon yg bg email tu nmpk sgt excited sampai x bleh lgsg nak simpan rahsia psal dorang nak kawen ni.. Hahaha

    0

    0
    • sofea says:

      sokong sangat2…scha ni comel..muka die unik….comel..manis…lawa…sume ada…xde tergedik2 mcm sesetengah yg xlawa tp prasan lawa…oppppsss~

      0

      0
  7. MARISSA says:

    TAK AMANAH LANGSUNG ORANG YANG HANTAR EMAIL NI… !

    0

    0
    • Limah Lenggok says:

      Amanah apa kebendenyaaa..ko tau ke benda2 ni jdi rahsia diorang ? ntah2 couple ni dh bg green light kee suh hebohkan satu malaya tapi pakai org tengah segala. camni laa cara org2 hiburan nk dptkan porpulariti..x der maknanyee amanah2 tu deer…dia siap bg tau lg yg dia salah sorang wedding planner diorang..mmg kena fired laa kalau dia pandai2 bocorkan hal ni kt public.

      0

      0
  8. ?? says:

    ?????……

    0

    0
  9. fitt says:

    glamour sgt ker dorg ni…..kahwin ajer ler….da aku kisah

    0

    0
  10. fitt says:

    glamour ker dorg ni…kahwin ajer ler…da aku kisah

    0

    0
  11. Lovelyvic says:

    Naib baik Scha tak jadi dengan Fahrin. Fahrin is so gorgeous!!!!

    0

    0
    • cermin sisi says:

      Uwekkkkkk!!!!…mamat jiwa tisu ni gojes?…huhu org lain pun putus cinta gak cik abg oiii tp tak de la parah bebeno macam kena langgar stemroll cinta…asyik dok cerita hati duka lara dah bertahun-tahun…mintak simpati ke?…eiiii…kalah linda ngan Scha tau tak…..tak yakin ke jodoh tu kan tgn Allah..yakin je dengan Allah satu hari nanti Allah beri kita pasangan yang terbaik yg sesuai dengan kita…..Scha ngan Awal pun belum tentu jodoh diorg berdua selagi tak nikah tau tak..

      0

      0
  12. kelip2 says:

    tahniah lah kalau jd. bkn nk doakan pape yg x elok,cume rase diorg ni da over expose to public. kadg2 meluat tgk diorg nih ckp sal plan mse dpn sgale

    0

    0
  13. gebucomey says:

    awal ni artis yg paling poyo…

    0

    0
  14. suri says:

    kawen laaa..dah sampai jodoh.. penah jumpe dorang dok berkepit kat uptown..okla.. nyway, congrates..

    0

    0
  15. Uweek says:

    Kawin jgk diorg ni ek..aku rsau awal jd mcm fahrin je.kne tgl.hehehe.ape2 pn smoga bhgie la korg.

    0

    0
  16. 1malaysia says:

    saje je tu nak heboh bagai . nak ade org sponsor wedding dorg la tu .. korg ni pon . aku rase tu awal yg send emel kat nara kan ~

    0

    0
  17. kawinla cepat2 buat majlis sederhana sudah, lagi berkat..membazir itu pekerjaan syaitan,tak dituntut dalam Islam.Islam itu tak menyusahkan untuk urusan yg. baik hanya kita yg. menambah tokok untuk menyukarkan urusan yg. baik.Walau apa pun semoga ada jodoh mereka berdua ,kesian dah banyak masa dibuang untuk bercinta.

    0

    0
  18. saunaonline says:

    dalam paper mingguan hari ni..scha cakap xtau lg la bile nk kawin…..huhuhu…

    0

    0
  19. congratulations awal and scha al yahya..

    0

    0
  20. Juon says:

    Sukaaaaaa sangat..congratsss, moga berbahagia hingga ke akhirat

    0

    0