Written by AbangNara | March 18th, 2009

Salahkan Anuar Zain untuk berlagak diva? Sekadar cerewet untuk buat yang terbaik kepada peminat, kami tak nampak apa kesilapan abang Anuar Zain. Lagipun kalau Anuar Zain nak berlagak dan cerewet banyak pun kami rasa dia sangat layak untuk berbuat demikian.

Dengan vokal yang mantap, lagu-lagu yang best dan pengalaman yang luas, apa salahnya untuk sekali sekala demand dengan industri muzik Malaysia. Bukan apa, kalau terlalu ikut telunjuk orang lain, nanti orang akan perlekehkan kita.

Kami menyokong tindakan abang Anuar Zain untuk cerewet dan berlagak diva. All the best to you. Harap-harap nanti album baru akan lebih mantap dan layan lagu-lagunya berbanding album sebelum ini.

11 responses to (GOSIP)Anuar Zain Yang Berlagak Diva?

  1. teja says:

    kalau bang nuar belagak diva alamatnye angan-anganku musnah ler nak jalan2 cari makan 3 hari 3 malam ngan dia…huk huk huk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. milah says:

    ko tenung gambar bang nuar tu lama2 sebelum tido, pastu cakap nak gi jln2 cari mkn 3 hr 3 mlm.. sure jadi kenyataan punye….tp dalam mimpi je lar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. milah says:

    hik hik hik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. jungkang says:

    wtf DIVA..

    A diva is a celebrated female singer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ni says:

    diva ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    x berlagak pon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tuit says:

    mana lagak nyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. libragirl says:

    anuar zain the best, lagu2 dia dlam album anuar zain mmg best semua lagu yang paling aku suka track no 3,6,7,8 & 10 memang best gila……..saya arap abang anuar dapat keluar kan lagi lagu2 yang mcm ni…abang anuar “teman terulung” huhuhuhu best gile lagu ni…gud luck anuar zain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Linda says:

    yer..x berlagak pun dia, dah jumpa live pun …ok jer, sikit pun x sombong.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. wintergirl says:

    ne ade dier blagak??sape yg tabur fitnah nie ha??apesal kowang x abih2 jealous kt dier ha???aq geram btol la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0