Written by AbangNara | January 22nd, 2010

abang nara

Tengah syok-syok melayari Internet semalam, tiba-tiba ada sorang member kitorang bagitau yang gosip cinta kami dengan Fasha Sandha telah dikeluarkan. Alamak, macam mana nie? Terbongkar sudah segala rahsia. Kalau nak baca sila klik di sini:-

P.S: Artikel ini sebagai cuma untuk menghargai blogger-blogger yang kami sudah jumpa di alam nyata. Bukan nak syok sendiri ek. Sangat-sangat berterima kasih dengan para blogger semua yang membantu memfemeskan BeautifulNara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to (GOSIP)Abang Nara Menolak Cinta Fasha Sandha?

  1. chikayu says:

    peh… gempak gmbar bang nara nih

    0
    0
  2. BumbleBee says:

    uih..bang nara ngan fasha sendat~

    0
    0
  3. fifie says:

    wakakkakaa klako gile xleh blah… xyah la bang nara,rmai lg pmpuan yg baik2 kat luar tu..
    si sendat ni abg lupekan jela..

    0
    0
  4. Piston Pecah says:

    semoga abg nara berbahagia lah ek….dia punye jay jay nak letak tang mana???

    0
    0
  5. pEnArI pOcO2 says:

    looorr…
    kalo dpt abg nara, kiranya esok2 pasa pakai tudung lak ek…

    tenet slow aaarr…boring tul…

    0
    0
  6. cikedi says:

    baru ku ingat..dok amati amati..mcm penah ku lihat rupa bang nara niii..tapi di mana ya?? dalam rajalawak musim sudah..macam man belon…jgn marah ya bang nara..ni ikhlas ni..tak ngumpat or kutuk…

    0
    0
  7. HantuPensil says:

    hehehe..bangnara pun kena gosip gak…
    ingatkan artis jek
    heheh

    0
    0
  8. Bean Moreno says:

    ahaha…bro rase2nya bile saya boleh pemes macam bro..wakakaka

    0
    0
  9. AnneDeSilva says:

    hahahha..
    lawak giler muka abg nara..
    anne rasa seperti digeletek…hahhahaha

    0
    0
  10. AnneDeSilva says:

    pasni msti ada yg bersiap sedia nk kena gossip dgn abg nara..
    tp bg anne pon anne tak nk kat abg nara…hahhahahahah

    0
    0
  11. junnosuke nezharyo says:

    hi smua geng

    0
    0
  12. junnosuke nezharyo says:

    lma x msuk sni….
    huhu….

    0
    0
  13. junnosuke nezharyo says:

    mne yang laen???
    aries…anne…volet..weiya…ag….black…

    0
    0
  14. eyriqazz says:

    Hehehe,thanks Bang Nara…Mmg sensasi blog abg nara ni…Peminat pun beribu2

    0
    0
  15. AG JUNIOR says:

    salam ari jumaat kengkwn…..
    dah lame xin kat BN…
    bukak2 je cite abg nara ngan pasha plak..
    aduyai…

    0
    0
  16. aini says:

    abang nara yang fames..huhu

    0
    0
  17. naf says:

    erk….tak sanggup nak menerima fasha kalau masuk dlm family Nara.

    hehehhe

    0
    0
  18. AnneDeSilva says:

    hyee sume….
    antu..
    bkn anne tak nk teman ko tgok buaya..
    masalahnya dalam banyak2 tempat dating ZOO jugakla yg ko minat nk g..
    hahahahhaa
    kononya pencinta alam sekitar la antu nie eh??hehehhe

    0
    0
  19. Lovely Emy says:

    haha, kreatif gilerrr eyriqaz.. ;) tapi kenapa dia pilih Fasha ek.?

    0
    0
  20. sakura says:

    aduyaiiiiii ngamuk laaaa nnti teman abg nare..kikiki

    0
    0
  21. azharramli says:

    hahahaha..alangkah baik kalau gossip nie betul-betul terjadi….opsssss…marah lak yang empunya diri nara..hehehe…coolllll

    0
    0
  22. pinkypanthers says:

    ha ha ha ha ha…………….

    0
    0
  23. Melz says:

    Hahahaha sekali ngan Fasha da !!

    aku tak reti la nak gabungkan kau ngan artis..

    nanti aku bagi ngan holywood seketul amacam ? miahahaha

    0
    0
  24. Kylesa says:

    HAHAHAH..
    MMG SESUAI BUNG NARA…
    TDI TERBACE KERATAN KOSMO..
    ADE LELAKI MENYAMAR MENJADI WARTAWAN…
    EMPPPP…
    CAM BUNG NARA…
    EH….

    0
    0
  25. NinyUK says:

    huishh..hot btol abg nara kita smp fasha sandha pun boleh suka.hehe

    0
    0
  26. GadisAyu says:

    blh tahan gak bang Nara ni

    0
    0
  27. mr superman says:

    bagus2..masih top lg fasha sandha rupanya kan.hehe..

    0
    0
  28. nadia says:

    lawak jerk tgk gmbr tuh….hehehe

    0
    0
  29. Kie-yu says:

    hamboi3~ abg nara. bergayut2 gayutan dgn FS lg u ols..

    0
    0
  30. ALAM says:

    amboiii pakai main abang nara sekarang

    0
    0
  31. anti gossip says:

    tu a asyik bergossip pasal orang sangat..skarang dh tekene kat batang hidung tu br tau..ingat la kite ni cume manusia biase…x semua yg kite bt sempurna..dh2 la tu..ingat la skrg waktu dieorg kte gossipkan..mane tau esk2 waktu kte,..

    0
    0
  32. Elane Dazzi says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  33. waaa,,hot2….
    tudungsajicomel.blogspot.com
    easywinpoker.blogspot.com
    tengokdvd.blogspot.com

    0
    0
  34. Alegro says:

    Itís laborious to find knowledgeable people on this matter, however you sound like you realize what youíre talking about! Thanks

    0
    0