Written by AbangNara | May 4th, 2011

Korang perasan tak masa rancangan Maharaja Lawak minggu lepas ada Natasha Hudson datang tengok dekat studio Finas? Rasa- rasa korang Natasha datang sebab nak bagi sokongan kat siapa? Dari info yang Abang Nara dapat, Natasha datang sebab nak bagi sokongan pada Zizan tapi Abang Nara malas nak percaya sebab manelah tahu sebenarnya dia datang nak sokong Amir ke, Nabil ataupun Sepah. Apa pendapat korang?

P.S: Entri diedit balik sebab entri sebelum ini hilang entah ke mana.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to (GOSIP) Zizan Raja Lawak Bercinta Dengan Natasha Hudson?

  1. wateva says:

    tngk i kot.. lol

    0

    0
    • ana says:

      abg nara…kenapa amazingnara kena suspend? huhu…

      0

      0
    • si won says:

      lahhh..buat pe susah pikir. dia pergi sane sebab nak tengok maharaja lawak lah tu.

      0

      0
      • cik embun says:

        klw betol die dtg semate mate tgok zizan…ermmmm betuahnye zizan.. makin hari makin ramai yg mengejar.. :-)

        0

        0
        • memang berat... says:

          rasenyer natasha member baik ozlynn wife johan.. then die ikut je ozlynn gie sokonh husband die.. ape nk herann… tapi klu zizan ngn natsha pun oke jugak..

          0

          0
        • anyone says:

          natasha hudson mmber baek ngan ozlynn ? mcm x penh dga pr taw jea yg dorg mmber baek . huu

          0

          0
  2. ruby says:

    ya mungkin dia dtg sebagai penonton atau dijemput astro?tapi tak salah kalau dia berkawan pun kan?alahai…comel gak depa kalau iya pun heheheh

    0

    0
    • adikzizan says:

      wah zizan sgt bertuah kalu betul kalau natsha dtg tgk dia…makin popular..makin yang mengejar ziza tu semua nya cun..!! hahaha
      tapi..zizan kalu bercinta dengan natasha dia kena belajar bahasa inggeris lagi baik…
      improve ur english zizan..!! u r the best zizan..!!
      no matter who u are,u still the best..!!1
      go bro..!!!

      0

      0
  3. Jabun says:

    wah..byk dara ke janda cuba
    intai2 zizan yg tengah hot
    sekarang ni..

    0

    0
  4. kudabelang says:

    xsuke mnyampah je natasha ni..dah le janda tua lak dr zizan…zizan ko cr la anak dara xpyh janda2 ni..lgpn minah ni dah 2x berkawin 2x bercerai..mesti dia xbrapa baik

    0

    0
  5. ilhamny says:

    mmm, mcm xberkenan jek..zizan cari la yg better, awk bereputasi baik… natasha nih dah 2 kali ehem2… yg 1st tu 6 bulan jek..2nd stahun lebih…. takut zizan pun akan jd mcm tu gak…huhuhu… tapi siapalah kita kannnn.. bersangka baik je larr…mana nak tau zizan mampu mengubah natasya nih…

    0

    0
  6. Lin says:

    Aku perasan sejak lepas abpbh lagi,,mase tu mek jande ni baru buat twitter, zizan tolong promotekan,,kat majlis beday zizan pon die menyebok,,kat mhrja lawak aritu dudok sebelah bini johan..pastu kat twitter rindu-rinduan dgn marinajuki manager zizan tuh,,,2 kali jande dah,,mesti pompuan ni jenis cepat cair ngn laki,,hahaha,,

    Zizan tak molek ah dgn pmpuan seksi,,lg seksi dr jue evans plak tu,,lg ok dgn dgn jue evans

    0

    0
  7. queen says:

    ramai betol peminat zizan nie

    0

    0
  8. ZZ tetap MANTAP says:

    x sesuai..gi ngorat nora danish lg bagus daaaaa~

    0

    0
  9. anum says:

    abg nara bt1 ker watie ellete dah nikah dgn joey tu.. cuz adik joey 1 keje ngan ank sedara sy… 2 minggu lepas. secara sederhana la

    0

    0
  10. wani says:

    hemm jodon dan takdir di tangan tuhan kot,natasha memang failed perkawinan lepas tapi jgn la berpikiran cetek,semua yg berlaku ade hikmah dan penyebab..Tak semua anak dara atau gadis bertudung sebaik yg disangka malah lagi hancur.So moral of the story dont judge a book by its cover.Plus think postive.apapun good luck tasha n zizan kalau mereka bercinta :)

    0

    0
    • Shinta says:

      Ade byk kategori pmpuan
      Tak pakai tudung tp baik.mungkin natasha hudson kategori ni

      Tak pakai tudung tp jahat,komfem reject

      Pakai tudung tapi jahat,,mmg banyak

      Pakai tudung tp baik,,kan bagus zizan pilih pmpuan kategori ni,,bukan takde,,banyak je cuma kena usaha nak carik pmpuan baik,,

      0

      0
      • Shinta says:

        Dont judge a book by its cover,,tp kdg2 kena tgok cover dia jugak,,tudung tak pakai dah takde cover dah,,
        Bila dah ade cover( tudung), baru la tgok hati dia baik ke tak,,dah jumpe yg baik,kawen la hape lagi,,senang dah ade isteri yg ade basic agame,,tinggal nak didik perkara lain je

        0

        0
        • mai says:

          ngan cik irma jelahhhhh

          0

          0
        • bungakejora :) says:

          tak kesah apa pilih hati zizan kan janji hati dia suka n sayang yg penting klu tak susah ..
          apa la korg nie pasal tudung lak..???
          pakai tudung ker atau tak bagi aku sama jer baik buruk pada diri sendiri klu dulu dia tak baik mgkin kali nie dia akan jadi yg terbaik pada diri dia..bkn semestinya kita nilai org dari segi pakai dia…

          0

          0
        • Joey says:

          Ko ni mesti awek tak bertudung kan..tudung tu wajib,,baik ke jahat ke,kuat ngumpat ke tudung still wajib..mana2 suami yg kawin dgn perempuan Wajib dia suruh bini dia tutp aurat,kalau tak suami yg dpt dosa

          0

          0
        • Mak Aji Modern says:

          Pilihlah wanita yg menutup kesemua aurat nya bukan hanya menutup kepala, berselikup dan bertudung. Only with the baju kurung not jeans ,tight shirt or kebarung.

          Silalah renungkan sejenak !

          0

          0
      • pija says:

        Shita ni cetek illmu ar..
        pakai tudung tuh wajib… x payah ar nk banding2 kan pakai or tidak.. xde nye kt akhirat nnt kt di tanye ko pakai tudung or x baik @ x baik.. X pakai tudung BERDOSA…

        0

        0
        • Shinta says:

          Memang la pakai tudung tu wajib,takpakai tu berdosa,,aku ade ckp ke kalo takpakai tudung tu tak berdose?????aku rase ko xphm aku ckp ape kot.

          Btw,org mcm kau pon tak layak kate aku cetek ilmu,,semua org ade cetek ilmu masing2,,sbb tu manusie wat kesalahan,,ko kena sedar sket ko pon cetek ilmu gak

          Aku xphm ko ckP kat akhirat tak kena tanye pakai tudung ke tak baik ke tak baik???habes kat ahirat tanye ape????????aku kan cetek ilmu,nak tanye kat kau yg penuh dgn ilmu ni

          0

          0
  11. zf says:

    nmpk mcm kureng sesuai tp ok la dr juliana sbb minah ni nmpk kebudakan2 sgt

    0

    0
    • Erin says:

      mana Jue nmpk budak2… Jue lg sesuai la dr Natasha… Natasha nmpak matang la babe.

      0

      0
  12. burlesque says:

    zizan deserve a better person than her..bkn look down to mak J tp hopefully not her..zizan..biar u kejar perempuan..jgn perempuan kejar u..walaupn hakikatnya skang ramai perempuan berlumba2 nakkan u..jgn smpi populariti mengaburi mata u yg sememangnya kecil itu..=)

    0

    0
  13. LoL says:

    adakukesah?
    @@

    0

    0
  14. Kurus says:

    tk tau nk cakap aper..
    natasha ni baik org nyer aku tengok
    tengok jer..
    tp zizan care ker dgn dier?
    adakah zizan jenis caring?

    ntah lah…serahkan kpda mrka n takdir

    0

    0
  15. gadis says:

    THINK POSITIVE,cinta itu buta kan?nabi pun kawin ramai n ade history masing masing.Janji mereka happy n tak kacau hidup org lain. :)

    0

    0
    • cik wiwin says:

      ISKH..NABI TU LAIN CIK GADIS.. BAGINDA LELAKI, BERSIFAT MA’SUM DAN BUKAN BERKAHWIN SEMATA2 NAFSU… KORG NI KALO NAK BG KOMEN PONN JANGAN LAAA NAK BABITKAN NABI PULAK…. ARTIS TU X SEMULIA MANA KORG NAK COMPARE DGN NABI…..

      0

      0
    • Zarina says:

      Jangan bandingkan Nabi Muhammad SAW dengan lelaki2 lain. Baginda adalah kekasih Allah SWT, dan mempunyai sikap terpuji dan mulia. Kamu sebelum buat statement, belajar dulu sejarah Nabi. Jangan main sesedap hati nak cakap itu ini.

      0

      0
    • lysa says:

      xde ke komen yang lagi bernas cik gadis? jgn sesekali samakan nabi ngan manusia biase, apatah lagi artis!

      0

      0
  16. Janda x berape meletup says:

    Zizan is ugly
    With small “………. Nose not!!
    Girls big nose just means big nose, nothing else

    0

    0
  17. bella says:

    Kalau betol lah zizan & natasha hudson sedang dilamun cinta, diorang ni cam “beauty & the beast” couple.. Hehe.. :p

    0

    0
  18. Anabobo says:

    Sume hot2 sume dikaitkn gan zizan~ nmpknya lwk dia brkesan utk ngort awek2 kt luar sna.
    Pape pon,sketi dia la nak gan spe2 pon..jnji dia bhgia .

    0

    0
  19. ai…orang lain pulak dah ka…zizan oh zizan..hahaha..tapi kalau ya pun,apa salahnnya..hahahaha..

    0

    0
  20. boylondon says:

    Hati budi orang siapa yg tahu.kalau benarlah ini berlaku,alhamdulillah..kita berdoa saje utk kebahgiaan org.zizan is not bad looking now n well groomed,natasha pun cantik n ade talent.,saye pernah jumpa zizan dan dia sangat ramah,juga pernah jumpa natasha di beberapa majlis dia juga sangat friendly n selalu senyum.

    0

    0
  21. mysara says:

    Zizan lebih sesuai dengan bukan artis, yang sopan, ayu, lemah lembut..wahh

    0

    0
  22. miow..miow says:

    pulak!! macam2 ler….

    0

    0
  23. mashuniya says:

    bukan manager zizan ni, manager pada natasha hudson ker? sbb tu zizan ngan natasha ni nampak mcm berkawan rapat kot?

    0

    0
  24. mashuniya says:

    bukan manager zizan ni, manager pada natasha hudson jugak ker? sbb tu zizan ngan natasha ni nampak mcm berkawan rapat kot?

    0

    0
  25. sibajuhitam says:

    baik zizan pilih i…hihi

    0

    0
  26. ASSADJ says:

    nampak sangat beautifulnara dah semakin kurang ideal…hahahha..tak ada isu lain ker bn woiiii…

    0

    0
  27. akuskandal says:

    x sesuai weiii……zizan dgn irma ok kot…..natasha ni sosial ler….x sesuai….

    0

    0
  28. atin says:

    entah2 zizan dulu tak jd dgn leen af sbb leen tu kurang lawa. konon dgr cite sbb leen tak pakai tudung. parents tak ske. skg da glamer tak tgk tanah da.poddahhhh.

    0

    0
  29. lalola.. says:

    xske name NATASHA..cm gedik jer..!!

    0

    0
  30. papa says:

    intai johan kot..

    0

    0
  31. akulahpompuanittew says:

    Vote for Zizan & Irma..!!

    0

    0
  32. eetuk says:

    irma ngan fahri bru meletup!!!!!!!!!!!!!!!!!! zizan ngan pompuan kg yg cun…

    0

    0
  33. HaniSuryzni says:

    agak2 r wey nk ckp psl natasha..zizan n natasha ni kwn je kot… korg xtaw pape pstu nk komen tasha smpi cmtu skali.. apa yg brlaku ats diri dia dh kehendak ilahi..brani sgguh korg cube memprtikaikn ape yg tuhan tntukn…. ingt..nseb kt ni xtntu lg..kutuk2 org silap2 kt lak jd cmtu.. manusia 2 brubah..kekadang org yg kt kutuk 2 leh jd lbih baik dr kt…jaga elok2 prkataan korg..maaf kalo ape yg sy ckp..mnyinggung prasaan pmbaca..

    0

    0
  34. john palarae says:

    ada aku kesah!!!!! puiiiiiiii……………….

    0

    0
  35. john palarae says:

    ada aku kesah!!!!!! puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  36. rocky balboa says:

    natasha tngok jambu kot…..

    0

    0
  37. Ozie says:

    Kalau Zizan sendiri yang nak carik nahas couple ngan org mcm tue, pi lantaklah..Sendiri buat, sendiri mau pikir..Apa2 keputusan, kesannya ditanggung sendiri oleh empunya badan…

    0

    0
  38. Chantek says:

    tak sesuai !!!!!!!!

    0

    0
  39. alizah says:

    diorg kwan je la…dah baca tweet manager zizan…marinajuki..she said…diorang ber2 nie, dia yg manage…..n natasha besfren dia……so btol la kot diorg kwn je……

    0

    0
  40. Tok Kadi says:

    alah, byk duit suma org cari.
    cuba mcm atok ni, dh le xda duit, hantu kak limah pun xnak..

    0

    0
  41. EZa says:

    abang nara, di0rang memang rapat… sebab selalu nampak diorang tweet tweet

    0

    0
  42. Myra Dolce says:

    yayyy xsesuai….
    da jodoh xkemane

    0

    0
  43. leeyana says says:

    haiya zizan!!!plislah sedar ckit si natasha tu dah 2 kl miss “J” sah2 nmpk prgai dye yg sbnar!lbh baik zizan gan jue !nmpk pasangan sweet sgt~
    hope jodoh zizan gan org yg msh blom d glar miss”J” + tua dr dye!!!!aminnnnn…..

    0

    0
  44. natasha pulak..nk yg cun aje..hehehe

    0

    0
  45. Cik Nad says:

    harap zizan jgn jadi playboi.. sbb dah byk sangat nama yg sangkut ngn dia..

    0

    0
  46. cik nab says:

    natasha hudson ni bestfriend deedee nash & eryna salim.. rasanya zizan bkn dgn natasha ni

    0

    0
  47. Fantastic, thank you!

    0

    0
  48. terbaikk ar zizan..ap2 pon semoga berbahagia la..

    0

    0