Written by AbangNara | November 16th, 2010

zain saidin rozita che wan

Ini adalah gosip semata-mata. Kebenaran cerita tentang Zain Saidin, adik kepada Shasha Elite sedang bercinta dengan Rozita Che Wan tidaklah dapat disahkan. Gosip ini timbul selepas semalam kami menerima email yang menyatakan ada orang ternampak Zain Saidin berjalan berpegangan tangan dengan Rozita Che Wan di Sunway Pyramid semasa sedang naik eskalator.

Selalunya kalau dah berpegangan tangan nie, maknanya ada sesuatu yang istimewa antara si lelaki dan si wanita. Tetapi perlu diingatkan di dalam dunia artis, sekadar berpegangan tangan tak boleh dikatakan bercinta. Sedangkan time photoshoot untuk suratkhabar dan majalah-majalah pun sampai berpeluk-pelukan. So kemungkinan besar Zain Saidin dan Rozita Che Wan berpegangan tangan hanya sekadar tanda kawan yang rapat.

Satu perkara yang pasti, Zain Saidin memang sangat hensem. Sebagai seorang lelaki, Abang Nara terasa kejelesan melihat kekacakan Zain Saidin. Beruntung Rozita Che Wan mendapat kekasih muda dan kacak bergaya sekiranya gosip ini benar.

177 responses to (GOSIP)Zain Saidin, Adik Shasha Elite Bercinta Dengan Rozita Che Wan?

  1. TOLi TOto says:

    OH my god….masi banyak lg la pmpuan yg lagi hot kat luar….yg bujang…yg cantik….yg sopan…..tp i rase ne gosip kosong jer……sma seperti gosip c Rozita sblm….at the end, xde pun yg sangkut dgn dia….huhuhu…..senja…

  2. miss suka masak says:

    what???

  3. Dauspozi says:

    RCW… jelita di kala senja…

  4. aries_april says:

    leh caya ke ni?

  5. miss suka masak says:

    Satu perkara yang pasti, Zain Saidin memang sangat hensem. Sebagai seorang lelaki, Abang Nara terasa kejelesan melihat kekacakan Zain Saidin. Beruntung Rozita Che Wan mendapat kekasih muda dan kacak bergaya sekiranya gosip ini benar.

    p/s : ensem abg nara ag…

  6. hehe says:

    gambar si zain yang dipeluk pompuan yang kluar dekat Pancaindera tu pun macam muka rozita che wan. kehkehkeh.

  7. BlackBerry00 says:

    ade kaitan dgn maher zain ek..????

  8. cut2 says:

    dorang tengah shooting 2.. ngee~~

  9. […] Panas, (GOSIP)Zain Saidin, Adik Shasha Elite Bercinta Dengan Rozita Che Wan? Submitted by selebriti on November 16, 2010 […]

  10. Ryta says:

    Nama pun gosip…..maybe orang lain kot!
    Tak abis2 RCW digosipkan dgn lelaki2 bujang dan muda…
    Nasib ko la esah…sabar je lah….

  11. poco-poco says:

    aduh RCW..cari la yg sesuai dgn usiamu..
    xpn cr je laki org mcm i..

    • puteh says:

      Dlm majalah MEDIA…RCW ckp…dia xsuka laki org ngan duda………….dia xsuka duda tp xsedar ke yg dia tu janda………………….

      • ATTENTION says:

        Yiiihaaaaa,,,,aku setuju, xsuka yg duda konon, xsedar diri ke kau tu Jandaaaa.!!! kalo dia ckp xnak laki org, aku paham la, xde spe yg sanggup jd 2nd wife, but aku geli plak RCW ckp dia xnk duda, mcm la kau tu anak dara yg muda jelita….sedar diri la ckit. janda hot n vogue sekalipun kalo kawen gn bujang teruna yg muda n encem, mmg la xsedar diri, malunya kalo jd mertua dpt menantu mcm tue…mintak jauh..huhuuuu

    • puncak kasih says:

      wahai…….. poco2,cukuplah awak je yg men melengang poco2 pd suami orng,jganlah u bwa Rozita,u 2 dah stngah set,klu bwa Rozita terlbh setlah alamatnya,klu 1 set tak pe

  12. angelica jalie says:

    gosip jer tu oii

  13. Bom aTOM says:

    Yeke? Ramai nye lelaki muda syok kat RCW ni yek? Shahir, Zain Saidin, boyfren S’pore…tapi takkan satu pun tak lekat mcm Maizawati yg dah beranak pinak tu. Pelik sungguh.
    Bersara pun mcm tak jadi jer.
    Dua beradik ni(RCW & AR) mmg suka cerita yg menglamerkan diri sendiri gamaknya. Dahlah dedua pun berlakon ala-ala jer.

    • jane says:

      maintenance tinggi kot……. dia org takut nanti bankrup…. tapi bulu mata palsu dia harga cuma singgit je…. tapi kalau dah pakai buang pakai buang…jadi byk ringgit jugak le …. tapi rcw ni tak pernah ada citer baru…cuma selalu boifren je yg baru….. moral of the story … lawa tak semestinya org nak buat bini…

    • puncak kasih says:

      sesuai dgn nama u Bom atom,nsb bek tak + nama bush

  14. eliz says:

    hensem ke die abg nara?
    putih sgt *cm gay*

    kasik yang jantan sket
    mcm eman manan ke
    nasir bilal khan ke

    • hijau daun~ says:

      yup..rasa tengok tak hensem mana pon…muka jambu jek,

    • puncak kasih says:

      dlm teori eliz mean orng dulu2,klu nak bg leleki yg ada kejantanannya pd orng len,bg la lelaki dr dunia maju ramailah mcm cont:Aaron Aziz,Hans Isaac,Anuar Zain

  15. TOLi TOto says:

    RCW ne bukan cantik pun….mekap jer tebal, tu pun masi lgi x cantik….mekap ala2 pondan……bulu mata pula mcm bulu mata unta….kate nak berhenti berlakon c RCW ne….entah betul atau tidak…

  16. oren says:

    wey… jangan arrrrrrr… menangis aku nnti…

  17. zorro says:

    “musim perigi tua carik timba muda”

    • puncak kasih says:

      internet menyebarkan skrng ni timba baru yg terhegeh2 nak cari perigi lama,konon perigi lama bnyk khazananya,berfikir dahulu sblm menyindir..

  18. nobody says:

    mmg la ensem bang nara, kacukan melayu + mat saleh..tp RCW mmg mantop!! sape penah jumpe dia live aje yg tau mcm mana ‘mantop’ nya RCW..hehehehe

    • TOLi TOto says:

      mekap jer tebal tu….5 inci tebal….

    • hijau daun~ says:

      tu jumpa live kat big function aje..memang la dia mantop deboom..cuba ko jumpa dia kat giant alor star tu..aku dah tengok kurus aje dia..tinggi sikit pada si ayu tu..xde2 mantop2 pon..yang lagi syok tutup muka dengan rambut takot orang kenal la katakan..tak mesra alam langsung..ala..ayu tu dulu keje jage kedai henpon aje kat city plaza tu..jgan la brlagak sgt cheq..

      • TOLi TOto says:

        hijau daun, x kisah la dlu c ayu tu keje kat kedai hp ker…lorong gelap ker….apa ko kesah…yg ko ckp Rozita tu x mesra, ada ko cuba ker g tegur die…kalau ko setakat bediri jer tgk sambil air liur meleleh memang la dia tak layan ko…hahaha…..cuba bygkan yg ko artis…n dtg kat soping mall..ko nak ker buat announcement yg ko ada kat mall tu n tiba2 pula nak g bermesra dgn makcik2 yg tengah sibuk beli ayam kat kedai hujung tu…???

        • hijau daun~ says:

          aku komen aje..ko emo pehal? ade aku sound2 ko? kasar ko bai..
          xde keje aku nak obses dgn artis smpai meleleh air liur mcm ko..org lain rleks aje..ko melebih..kesian..

        • TOLi TOto says:

          hello tolong cket…i x emo ok….cuba ko baca balik komen ko tu….bukan ker komen ko tu ada unsur2 jeles…..by the way, xde maknenyer aku nak kemaruk dgn artis malaysia ne…..ko ne contoh terbaik otak tahap mangkuk tandas yg ade taik ko sendiri…..

        • puncak kasih says:

          toli toto kau ni nak undi mentorkah @ nak undi AF?

      • ATTENTION says:

        aku kalo pakai korset dgn yg span push up pn lagi mantop……. kalo dh janda beranak tu, apa yg mantap nye, cehhhhhh…. lawa n vogue xsemestinya org nk buat bini, Cuba korang suma fahamkn maksud seorg gadis untuk dibuat kawan, kekasih, isteri….kekasih mmg mudah dicari,mcm tukar baju, tapi untuk mencari seorang gadis yg boleh dijadikan isteri dan ibu kpd anak2….sukar ditemui…..huhuuuuuu….

      • puncak kasih says:

        cantik tetap cantik chee

  19. miss_pinky says:

    KALO RCW NGN DAK NI,SO NGN YG DULU YG ORG SINGAPORE TU DA PUTUS KE.??

  20. kakchubby says:

    mengapakah kamu suke memperbodohkan diri sendiri wahai RCW…????

  21. SWEET says:

    RCW kat luar muka dia cam patung cun. OK per dgn Zain Saidin kalau hati sudah suka.

  22. belacan~hangus says:

    agak2 brapa guni dah bulu matapalsu
    rcw ada….

  23. putri says:

    rcw ni kalau bergambar mesti x penah nak senyum..serius je manjang..bosan seh..

  24. jojo says:

    RCW perasan muda la kot….kalo tgk dier dressup sume nak pkai skirt pendek jek…tahla umur da meningkat tp xsedar diri..kalo mmg btol gossip ni nak wat camne kan…cinta itu buta

  25. abangnara says:

    RCW ngan orang singapore tue dah clash dah.

  26. TOLi TOto says:

    Mana satu janda hot???

    1. Rozita
    2. Nora Danish
    3. Abby Abadi
    4. Nurul
    5. Sharifah Aini
    6. Wati Elite

  27. RiRi says:

    sungguh pn dia camtu..tp she is nice person..x sombong..(time open hse umah kwn2 bola..dia pn de..)

  28. Reena says:

    Biar betikkkk..hot betul si RCW ni sampai bebudak muda pun leh sangkut..sebenarnya dia lebih cantik bila kurang mekap cam dlm gambar dia kantoi peluk dgn zain (pakai spek kuning huduh tu). Tapi kalo hati dah suka..nak kata apa..

  29. mimi3 says:

    xsesuai lgsung…mmg RCW cun tp xsesuai…

  30. onmiz says:

    ensem nguh mamat nih……

  31. alya says:

    dia tak nmpk lg klu rozita c.w tu xpkai make up…. klu dia nmpak, sure lari lintang pukang kah3…..

  32. miss suka masak says:

    ala ok aper….

    sesuai la 2…..

    tapi mamat 2 cam jambu la ckit…

    ensem2 da…body pon tough…

    tapi 2la…

    by d way lau ngan kak ita pon ok gak 2…

    dapat y fresh ag 2…

    pucuk muda………………………………

  33. miss suka masak says:

    pucuk muda……….

    lau dmakan ngan budu n sambal belacan mau terangkat…

    nyum2…~~

  34. atuk says:

    ngan atuk rozita tak nak ke? sian lah dia…meh..meh..
    rozita oh rozita…cun pun payah, tak cun lagi payah….yg penting rozita nak yg hensem….he..he..

  35. nightmare says:

    kalaula aku cantik macam dia
    mesti aku akan menggoda
    datuk2 dan tan sri yang ada
    hidup bahgia dihari tua

    kalau aku ensem cam dia
    tak hingin aku kat orang tua
    tak lama lagi nak pencen (menopouse)
    nak buat apa pon dah tak guna

  36. iynies says:

    a’a.. betul… aku pun nmpk hari tuh kat sunway pyramid.. naik escalator nak ke parking CP2..

  37. mariam says:

    la…mokcik ni lg ke..buhsannyeeeeee

  38. tXo(the X one) says:

    kemain lagi “messi malaysia” dengan janda hot nih…xleh blah..hahaha

  39. Miss pocO says:

    alah…ape korang nk herankan…

    kan ramai lg artis2 wanita ‘tua’ kat msia ni kawen ngan org2 muda…

    cth tbaik :

    1. Rosnah Mat Aris
    2. Maizawati (bkn artis…)
    3. Aida Rahim (dah cerai…)

    sape g kan…cukupla tu…huhu

    p/s : SALAM AIDIL ADHA…

    • Honey Gorgeous says:

      a ah..
      azizah ariffin, sheil majid, norzie pa’ wan chek (aidid marcello), jiran sebelah umah sy..sape lagi ekh.. next honey gorgeous lak kot… hahah!!

      • kurus says:

        ahhaahahahaha…u make my day!!!
        sedap2 aku kunyah curry puff..ter’ketawa’ haku
        baca ‘jiran sebelah rumah aku’…ahahahahah…

        tp jgn marah..cousin virgin aku 47 years OLD kawen ngn duda beranak satu umo 28 years YOUNG..dah dua tahun dah..somi dia dah berisi dah..riang gembira jerk.. kemarin raya aji derang datng rumah..siap tangkap2 gambo agik..gelak2..gumbira jerk..

        (somi dia tu dulu kawen dgn yg muda..tk bahagia, jadik emak dia cakap..len kali cari pmpuan yg tua sket..yg berakal sket..so,,)

    • SWEET says:

      Miss Poco lupa sorang artis lagi
      Rita Rudaini

  40. eszol says:

    siotan btol ko anak saidin

    sbaek bapak ko baek dgn aku

  41. Martha says:

    to abg nara, just to inform u & all readers, TOLI TOTO is perkataan lucah. its refer to kemaluan lelaki n wanita in Dusun Language. Bukan nak cari pasal, just information. Sori.

  42. erm says:

    aritu nampak RCW kat sunway pyramid tgk wayang. dgn sape tak perasan sebab mata ni nk memandang dia je. mmg cantik. rambut die ikat tocang 1, ikat kat tepi rasenye. pastu pakai skirt pendek atas lutut skit rasenye. sebijik mcm barbie doll. x nampak mcm janda,nampak muda bertahun2. mybe sbb tu la rmi org terpikat.

  43. anon says:

    Buat apa cari muda dan kacak bergaya tapi tak tau jadi ketua rumahtangga.

  44. rozita che wang says:

    semua yg berlaku kdg2 cuba dielak juga tp kalau mmg itulah ketentuan..terima ja..lah… cth lain artis wanita kawin lelaki muda..Rita Rudaini….

    • insaf says:

      rita rudaini tak nampak sangat beza dgn aidil..rozita klu tengok tang tengkuk dia dah mcm org tua sangat..

  45. Hdupsantai says:

    layan je la.. dari x ada~ ngeh2~

  46. miss wawa says:

    tak kena la! rcw terlalu cantik buat zain..he he jgn marah!

  47. ceritakedaikopi says:

    boleh nampak ketara manusia nie sebab usia suda meningkat naik walaupun cover ngan berlapis bedak…hmmmm..

  48. perghhh..nk rozita je..adeh..
    gossip je neh..xde bahan..huhu

  49. Matdol says:

    Umur bkan masalah slagi lutut larat mendayun dan byak experience woi ! Muda pon kalu kaku, cepat semput hanya jadi perhiasan utk org lain menikmati bwat apa?

  50. moon says:

    boring…yg rozita ni klu on media tk abis2 inform nk bersara laa…nk bersara…bersara jelaaa….ade aku kesah….huhhh

  51. peminat cerita korea says:

    haaa ayu raudhah, apa citer ni? kakak ko yg janda dan muka tua tu couple ngan jantan lagi muda? mak bapak aidil, bakal besan ko tu!

  52. aku kesah says:

    sesiapa yang kutuk si RCW ni …sah2 ada PHD (Penyakit Hasad Dengki) sure dia orang ni walaupun subuh tapi X LAKU ..mesti buruk tahap gaban heheheh

    selalunya yang kutuk pompuan cantik2 ni hanya pompuan buruk2 …sebab sakit hati jantan x nak..

    kalau buruk wajah tu x boleh di ubah..tapi biar lah cantik budi bahasa dan berhati mulia…kalau dua2 pun x de…tu yang dikatakan dah larut malam…

    • comelnya says:

      slalunya kalo yg puji pompuan huduh ni mesti dia huduh jugak. cuba bg yg cantik2 cam rita rudaini, diana danielle, erra fazira dan lisdawati mesti xleh nk puji.

      aku tgk org huduh mmg ramai minat kat RCW, ayu raudhah dan yg seangkatan huduhnyerla. mungkin dgn puji org huduh ni buat dia rasa xsusah sgt nk jadi cantik tp kalo puji yg cun cam rita n diana danielle ni mmg mimpila diorang boleh cantik cenggitu

      • kurus says:

        year ker???
        kerut2 dayi aku pikio kata2 mu ini..
        ehehehe…..
        rita rudani sama piawaian dgn diana daniele ek?
        ehehehehe…

    • puncak kasih says:

      1 kemuliaan utk aku kesah,i like it,klu larut mlm tak pe blh repire lg,tp klu dah imsyk susah dah nak sahur,hehe sedar2kan la pd mereka yg buruk tu wahai ada kesah

  53. aku says:

    bukan adik sasha ni kapel ngan minah perasan
    yg rasa diri dia pamela anderson tu ka…

    • kurus says:

      sehingga kini aku pikio..
      tang mana pamela anderson dia tu..
      dah la guna nama international..

      p.a tu tinggi..bidang..mangkuk DDD..dia?

  54. mamat puchong says:

    umo dh dkt 40 si rozita ni masih cun melecun..kepada tukang komen yang mengutuk rcw camana gak nya upa korang sampai usia cam tu ya…entah2 cam makcik orang terpanggil nenek..sebab hati berulat

    • betul says:

      baru dekat 40 ker? ingatkan dah 40++. lor muda lagi, tgk muka nampak tua RCW ni

      • kurus says:

        rcw ni kalo tk mekap..cam lewat 20an..
        tp mmndangkan bila pakai baju vogue..kta hndaklah bagi matching dgn mekap..
        (aku lak..kalo g dinner ker org kawen ker..biar pakaian simplicity tk der manik..tp ada accessories sket..mekap harus nampak vogue..esp..base..baru nampak tk selekeh)
        hari2 biasa tk mekap..muehehehe

    • insaf says:

      sama jer dgn ada aku kesah,org yg sama ke..suruh jer rcw tu taubat,bukan kita kutuk tapi nak dia sedar

  55. zura86 says:

    lau btol RCW tu dgn Si zain tu,lau da jodoh biarkan la,maby da jodoh dorang,kita patut doakan yg trbaik utk dorang,jgn lbih kn mgutuk coz kita pon xtau nasib kita gak nanti kn…

  56. sya says:

    huhuhuu rozita che wan dah kawin dgn org SYABAS~

  57. wintergurl says:

    Walao secantik mana pun wanita …..Hati pun lonely ….

  58. takuya says:

    body bergetah spe yg xnak…trluir derr tgk rozita mantopp…

  59. Stumbled across this post via a sisters website, love the design – is there any chance you could email me as would like to offer some work to the designer.

  60. what??? says:

    celah mana handsome mamat ny???

  61. krane says:

    saw them dinner near Rozita’s house. mesra sgt!!!!

  62. Legalsounds says:

    This is my first time I have visited this site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the volume of comments on your posts, I guess I am not the only one! keep up the impressive work.

  63. insaf says:

    lagi2 cerita rcw dgn jantan,tak pernah pun ada cerita tentang lakunan dia ke,sudah2 la cik ta,tengok tengkuk tu dah tau umur tua dah…

  64. Karim says:

    boring dan masam la cerita ini.

  65. gayah moden says:

    bro~!!ape da jd ngan lana nordin??
    der..~test mmg old skool ha??pape hal lu dpt yg mseh bgetah agy….

  66. Frances Uitz says:

    I’m continually searching for good information on this topic. It can be tough to locate sometimes. Thanks!. I will check back again on your web site from time to time for much more information.

  67. suzy says:

    Eleh kalau dah jodoh nak buat mcm mane, xde rugi kawen dgn gadis senje… byk pengalam dalam kehidupan, dah tau camne nak lalui liku2 kehidupan. Penyabar dan x bertindfak melulu. Bijak mengurus rumah tangga. Byk idea… kalau yg muda belum tau lagi pas ke tak masak ke tak masak.. (x semua) jd jgn pandang rendah tau ngan gadis senja..

  68. azreen says:

    aku anti btol mak janda tu nak kepit lelaki muda. x sedar diri lol!!!!!!

  69. It is a smart blog. I imply it. You may have a lot data about this concern, and a lot passion. You additionally know the right way to make individuals rally behind it, clearly from the responses. Youve acquired a design here thats not too flashy, however makes a statement as big as what youre saying. Great job, indeed.

  70. Carin Wigham says:

    “Ask yourself this question: ‘Will this matter a year from now?’” -Richard Carlson

  71. Nice post. Thanks for sharing. Keep it up!

  72. After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any way you may remove me from that service? Thanks!

  73. I was particularly pleased to acquire this webpage.I wanted to say thanks for your time for this fantastic submit!! I’m undoubtedly relishing each and every small bit of it and I have you bookmarked to take a look at new things that you will post on your weblog.

  74. New wave gun says:

    My partner and I stumbled more than here by a different website and thought I may as nicely check points out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to searching over your web page repeatedly. I’m actually into sophie turner, models. Wonderful post and I would check back once more soon!

  75. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.