Written by AbangNara | September 15th, 2017

Sedang tular di media sosial sekarang ini sebuah video di seorang pelakon baru iaitu Natasha Elyzza sedang ber”Bigo” dengan seorang lagi gadis mirip Fathia Latiff. Di dalam video tersebut, kedua-duanya kelihatan sedang menari dengan aksi yang agak seksi. Malah gadis mirip Fathia Latiff itu juga dilihat menunjukkan sebahagian bahagian payudaranya ketika rakaman tersebut dilakukan. Adakah ia benar-benar Fathia Latiff atau sekadar pelanduk dua serupa?

fathia latif

fathia latif

Di dalam video di bawah juga terdengar kata-kata pelakon baru Natasha Elyzza menyebut “Kak Ya tak behave”. Adakah Kak Ya itu merujuk kepada Fathia Latiff? Hanya empunya badan dan mereka yang berada di tempat kejadian yang mengetahui kebenarannya. Berikut ialah video penuh yang telah dimuatnaik di YouTube.


fathia latif

Berdasarkan sumber, dimaklumkan bahawa pada hari rakaman video di atas di lakukan, Fathia Latiff sepatutnya menjalani penggambaran drama Laluna di Johor Bahru. Drama ini adalah terbitan Ten View dan Finas. Namun Fathia Latiff telah datang lewat. Akibatnya, semua pelakon dan pihak produksi terpaksa menunggu kedatangan Fathia Latiff. Dimaklumkan juga ketika hadir Fathia datang dalam keadan kurang sedar sehingga menyebabkan penolong pengarah drama tersebut menghalaunya. Sumber juga turut memaklumkan yang pihak produser telah mengambil keputusan untuk menggantikan Fathia dengan pelakon lain.

fathia latif

Fathia Latiff sepatutnya melakonkan watak heroin di samping pelakon-pelakon lain seperti Azrel Ismail, Afiq Muiz, Nasha Aziz dan juga Elisya Sandha. Akibat pengguguran ini, kesemua babak yang melibatkan Fathia Latiff terpaksa dirakamkan semula. Apa-apa pun, sama-sama kita nantikan penjelasan daripada Fathia Latiff tentang perkara ini. Mungkin pelanduk dua serupa siapa tahu kan?

67 responses to (GOSIP)Video Gadis Mirip Fathia Latiff Menari Seksi Viral, Pihak Produksi Ambil Tindakan?

  1. mamizura says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgajah 2 serupa kot!!!!!!

    4

    4
    • aiya says:

      tgok cara fathia bercakap kat live ig pun mcm lalok..

      5

      0
      • watevawateva says:

        tapi nampak mcm leeyana amin jerk hidung kembang. setahu aku fatia hidung kecik.. tp tgk nama IG tu mcm ade huruf y….nama fathia mana ade y..

        0

        1
    • JANDA ROHINGYA says:

      AKU TAK HERAN DGN SI GARIT NI, PATUT AWL2 DH KENA REJEK TUNANG, DH RABAK LER TU! TENGOK GENG DIA, PON DH AGAK! SETERUK2 NABILA HUDA & FASHA SANDA SOSIAL, 2ORG NI TAK PENAH PON ADA ISU LMBT KJE & MNYUSAHKAN KRU! NO WONDER, EVEN NABILA & FASHA YG DH 3 SERIES TU, STILL LARIS JE DPT TAWARAN BERLAKON

      12

      2
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      mungkin jugak fathia yg menari seksi ni macm di dlm vdeo..pasal dia asek elak2 aje dari vdeo..asek asek pompan rmbot pnjang ni aje kt vdeo fathia dia main sembunyi2 pulak tak nampak muka kt dlm vdeo hanye nampak sikit2 aje muka dia..selalu nye kalau muka nampak sikit2 memang itu lah orang yg di tuduh tu memang benar fathia…stedey la fathia gua caya lu…!

      5

      3
    • opah maheran says:

      Utk cucu2 yg opah sayangi sekalian, terutamanya yang masih remaja.. jadikanlah ini sebagai tauladan. Benda baik kita ikut, benda yg tak baik, jangan diikut. Siapa pun artis tu, korang boleh minat lakonan diorang, suara diorang, tapi kalau diorang buat benda bangang janganlah korang ikut buat pulak.
      To sesiapa yg dlm video tu, opah sangatlah sedih dengan perbuatan korang. Di saat orang lain yang jauh lebih muda dari kita telah pergi tanpa sempat meniti usia seperti korang, korang pulak mensia-siakan usia muda korang dengan membuat perkara bodoh yang memakan diri sendiri.
      Al fatihah utk arwah anak2 tahfiz dlm kejadian kebakaran. Teguran ini dituju buat semua yg membaca dan diri opah juga.

      54

      0
  2. Pekerja Gomen says:

    Apa maksud tak sedar?
    Mabuk, ubat tidor, ubat batok atau dadah?
    Artis bertudung kan??
    Ada ustaz peribadi ek??
    Puiiii

    9

    1
    • Anonymous says:

      Maksudnya higher possibility Fatiya dalam video tu & tgh mabuk and its recorded a day before dia kena pegi site pengambaran. Itu yg boleh rakam video mcm tu. Klu dia tgh sedar, tak mungkin dia bodoh sgt nak buat mcm tu.

      28

      1
      • Nektipah says:

        kalau dengar.. masa dia lepas joget nampak buah pelam tu.. dia terhoyong hayang ke belakang dan kawan dia atau dia sendiri ade sebut muntah.. dan dia datang balik.. tengok baju dia ada basah2 kena air.. x sedar dia ni.. mabuk ke makan ubat ke.. entah..semoga kamu beroleh hidayah dengan berlakunya teguran dari Allah ini..

        3

        0
  3. Anonymous says:

    bukankah fathia latiff pkai tudung??

    2

    4
  4. al fatihah says:

    xde pelanduk ke tenuk kt video ni..ak tgk sbiji fathia .. tp pesal member tu ngok sgt wt live nk tyg tetek bdn gabak mcmtu .. adkh fathia lalok mse smpi lokasi..ak ttanya2 … fathia klu bukn u pls wt sidang media scpt mgkin .. dlu mse u mula2 btudung u ckp psl agama sgt but now why laaaaaaaa

    24

    0
  5. Anonymous says:

    al fatihah!!

    21

    0
  6. wekkkkkkk says:

    buah betik dh lunyai…elok lagi mak akunya betik. Kalau cenggini, mesti dh bribu kali dh kena nyonyot…kalau suami x apa lah, ni belum kawenkn…semua sama je betik dlm ni..lunyai.

    6

    2
    • Atas pagar says:

      maybe sbb besar kot tu yg nampak lunyai n diorg tak pakai bra kan.. normal
      la tu.

      6

      0
    • Yaya says:

      Yup. Klau jenis tetek besar, tak pakai bra lagi mmg akn nmpk lunyai. Pi belajar graviti sana. Tolong ubah mentaliti mcmni ye. Sbb takut plak esok ko dah kawen dpt bini tetek besar. Bila xpakai bra nmpk lunyai. Nnt ko tuduh la plak bini ko tu dah kena nyonyot.
      Tlg eh.. Aku cuma nk ckp, jgn sbb perangai betina dlm video ni ko pulun semua perempuan yg dah rabak tu sbb dia menggedik. Sbb dia murah. Ada banyak kes sbb kena cabul dan kena rogol. Kau apa tahu?!!

      18

      0
  7. cristal rock says:

    Ohhh come fathia.. Bukan u mmg sll masuk club ke?
    Baru haritu i nampak u dkt KYO…

    15

    0
  8. Cristal Rock says:

    selalu nmp dia masuk KYO ,
    Pakai cup cover muka dia…
    DERRRRRRR

    15

    0
  9. Anonymous says:

    Mak aii.. X pakai bra siot. Kalau betul tu fathia.. Msti dia bagi kenyataan x pakai tudung sebab dgn kwn2 gegel je pon, just wanna have fun kekdahnya kahkahkah. Natasya si pelakon sendu berwajah cina ni mmg macam masuk air sikit. Tgk cara ig tgk cara pakaian pun Al- Fatihah la nak!

    8

    0
  10. nuyu says:

    xde bukti kukuh..so xboleh cakap mcm2 la.muke pon x jelas..well..jgn fitnah dowh,xbek nooo

    0

    8
  11. donat says:

    alamak oii patiyaaa.. cuba bersangka baik tapi memang sejibik u larr.. menari seksi2 ni nak tackle prince mateen kehhh hahahaharrr

    10

    1
  12. Rania says:

    Suara fatiya latif

    12

    0
  13. mak jemah says:

    artis skrg tak layak disanjung dan dijadikan contoh..otak letak kat lutut..mana maruah ek msa buat video mcm gini..bangga? masing2 punya tetek mcm org dh beranak..sorry to say..pkai tudung tp perangai mcm pmpuan murah..yg tak pkai tudung pun sama otak bingai..habis2 nnt insta ttup ruang komen..artis smpah smua ni..

    14

    0
  14. wekkkkkkk says:

    dua tahun lepas natasya tu penh di tahan polis, sbb memiliki ganja..patutla, dlm ni buat video dn x pakai coli, menari gitu2…mesti dh kena ganja.

    9

    0
  15. wekkkkkkk says:

    kalau btoi itu Fathia…no wonder lh…dh direjek awal2 oleh lelaki yg bernama A.

    15

    0
  16. Dee says:

    “kak ya” tu mmg nama panggilan utk fathia latiff..

    12

    0
  17. joyah says:

    “kak ya” tu kan nama panggilan fathia latiff..

    6

    0
  18. Oyess says:

    Mana Seniman..???

    6

    0
  19. Enon says:

    Hellooooo tu bukan fathia lah weh. itu leeyaanaamin. best friend budak tu. kalau tengok dekat ig tak sama pun. sipi2 tu ada laa..

    2

    9
  20. Lm says:

    That girl leeyana amin ada di ig dia pic dgn natasha ni.

    1

    7
    • satilangokngek says:

      body dlm video xmacam leeyanaamin tu..kemon la. boleh beza kut lengan, ketinggian n size pinggang..lgpun mmg dia pggl patiya tuh kak ya..leeyana amin tu dia engkau aku je

      10

      0
  21. shopia lorren says:

    x jelas x leh nk komen…tapi waduh2 tijah..nari lalok tul..hilang akal bebudak nie lh…

    1

    0
  22. Kmaklu says:

    Semua dah kantoi weiii kesian team laluna tu. Mmg betul tu fathia dah diakui pun oleh natasya dan eyren mozza tu. Harap fathia amik ikhtibar ler daripada apa jadi. Daripada orang nak buat menantu, tak jadi buat menantu, kesian.
    Paling kesian bila dia lalok di set. Memalukan kaum pelakon je.

    11

    0
  23. beyuh says:

    natasha tu hisap rokok ke ganja? dua org ni mcm tgh high je aku tengok. dh lh mata natasha tu nmpak sgt mcm baru hisap ganja

    5

    0
  24. El says:

    Coba bayangkan, saat dorang menari gelek gelek sakan macam tu, tiba-tiba room tempat die orang berada, hangos terbakar

    6

    0
  25. papazola says:

    x kisah laa fatiya ke kembar fatiya ke photoshop super impose ke (ayat standed artis kalau kantoi) tp nk tanya masa diorang bt mende alah nie otak diorang tetinggal kt jamban ke apa??

    13

    0
  26. Mamazara says:

    Subhanallah ..x kira la artis ke apa ke…perbuatan korang berdua ni .macam orang x d akal….entahla nak maki hamun pun …entah2 mak bapak pun x kisah…mana seniman…mana finas….mana
    Mana ..dah si alicia tupun berbogel x d tindakan siap slumber boleh berlakon cam x d apa2… Ni hal pulak x d sapa amik kisah juga…kita hilang 23 orang alim ulamak yg nak jadi pemimpin …yg patut mati terbakar ni patutnya korang….maafla nak ckp…si fatiya ni mak berpurdah…adiknya tu kenal sangat x student kat seklh dulu…kesian btl…kenapa la korang jadi macam ini ..x malu ngan orang x p…malulah dengan ALLAH SWT

    11

    0
  27. Anonymous says:

    Check video betul2… Tu bukan fatiya lahhh… Tu cuba tengok last2 dlm video bigo ada orang write: “tu fatiya kah” lepastu natasha jawab “bukan fatiya”

    0

    8
  28. Apeapejelah says:

    Tak kisah la siapa pun dlm video tu tapi kejadahnya nari2 mcm tu semua nak letak dalam soc med? Buat live stream pulak tu. Suka sgt bukak aib sendiri. Pelik

    4

    0
  29. Buat tanpa fikir says:

    Boleh tahu tu fatiya kalau tak kenapa pengarah drama laluna nak gantikan dia dgn actress lain sbb dia dahla datang dlm keadaan sedar then buat orang lain tunggu dia lama pulak tu, jangan jadikan tudung sebagai alasan untuk tunjuk dekat netizen yg awak tu baik sedangkan awak hanya berselindung kejahatan di sebalik tudung ataupun mmg pakai tudung hanya untuk business jugak macam certain artis? Shame on you fatiya latiff, harap je ada rupa tapi saat video ni record akal tertinggal atas jalan raya ke?

    6

    0
  30. penchinta betik says:

    mantopnye buah betik,,,,,,tema kasih sayang…tengok tepi betik pun cukop tuk mlancap….nanti upload lagi iyeee

    0

    1
  31. Elle says:

    Panggilan fatiya among kwn2 die mmg kak ya n suare pon 99% mmg suare fatiya. Tmbh plak blkg tu mcm ade ateen moza spupu uqasha tu, so lg berkemungkinan tu fatiya sbb diorg kan fren2. Dah berkwn dgn geng2 uqasha, hmm nnt x lame lg ikot jejak uqasha ler tu. Skrg pon pkai tudung dah main asal boleh je. Tobat laa fatiya oii,, jgn kerana kwn ko hancurkan mase depan sndiri.

    5

    0
  32. Anonymous says:

    Tahniah natasha n the geng.. korang dah membuat jantan d luar sana teransang nafsu tgk tetek n keseksian korang.. korang mmg sundal /artis high class.. buat bertaubat wei.. kesian mak bpk tgk vid tu..

    2

    0
  33. Artis rosak says:

    Umur dah masuk 3 series(she was born 1987)…dah kak ya oi…bawah mengucap…banyak!! ..”tak rasa terbakar ke mulut time duk sebut nama allah swt..lepas lalok mabuk smalam..ni bukan tutup aib..tapi diri sendiri sebar aib…beza tu..nanti jangan salahkan masyarakat netizen menilai pulak…memalukan kaum kerabat kak ya je kan (kerabat mamak pinang)…lagi malu your parents..

    3

    0
  34. xoxo says:

    X sngka plak fathia mcmni…sungguh x sangka. Jalang sungguh menari smbil bpakain mcmtu bt live pulak. Napa x bogel saja kat situ? X yah la tutup2 tetek tu klu niat mmg nak tnjuk? Murah dan jalNg

    2

    0
  35. aaa says:

    i hear suara jantan. Allahu dalam bilik hotel , tak mampu nak bersangka baik gini lagi.

    0

    0
  36. Hahahaha says:

    Perempuan dalam video pertama ngan kedua memang fathia. Jelas2 sangat dia tau tengah live. So kita x payah sibuk2 da hal ni. Kita tengok dan hahahahaha je. Anggap la fathia sedang ‘berlakon’.

    0

    0
  37. Eyeee says:

    eleh..pompuan natasha ni pon mmg sebelum ni ade kes kene tangkap sbb memiliki ganja..dia ngn si mimi lana tu..
    so what do u expect?
    si fatiya ni pon apa masalah ntah…makin teruk plak aku tgk..dulu msa memula bertudung kemain acah islamik nya..puihhh

    0

    0

Leave a Comment

Optional