Written by AbangNara | May 3rd, 2012

Fuh. Di kala Abang Nara menerima email ini, Abang Nara terkagum sebentar dengan kehebatan penangkap gambar-gambar Syamsul Yusof dan Nurul Ain Nordin ini. Memang ada ciri-ciri paparazi yang sejati. Kalau diasah bakat pasti akan lebih meletup lagi. Abang Nara suka melihat kebahagiaan yang terpancar di wajah Syamsul Yusof. Mungkinkah dia ada hubungan istimewa dengan Nurul Ain Nordin?

syamsul yusof

Berikut ialah email yang ditulis oleh si penghantar:-

Salam Nara…

Tujuan saya hantar email ni bukan sebab jeles atau apa. cuma menyampah dengan sikap hipokrit pengarah tersohor dan pengarah baru yang kononya bagus sangt dan suka mencetuskan kontroversi. saya cuma nak bagitau kepada media luar sana yang tertipu dengan pengakuan dari pengarah baru tu yang kononnya antara dia dengan SYamsul Yusuf tu xde apa-apa hubungan sedangkan saya di set dan beberapa krew yang lain sakit mata tengok aksi diaorg berdua yang cuba cover line.

Pelikkan… Syamsul Yusof pengarah tersohor boleh bekerja dibawah arahan pengarah yang baru first time mengarah dan production yg baru?? … bapak dia tak marah ke? setau saya bapak dia tak lepaskan syamsul tu berlakon dengan production lain. nama company pun lebih kurang sama.star scope dan skop production. Syamsul ada share ke dalam company tu? tak kan semua kebetulan je kot kan… Kenapa agaknya samsul nak berlakon dengan pengarah yang baru nak belajar mengarah ni?????? apa syamsul dapat? tak cukup ke 12 juta kutipan KL Gangster sampai nak kena berlakon dengan pengarah baru?? sedangkan dia boleh berlakon dengan pengarah2 lain yang ternama di Malaysia nih. pelikk kan??

Kalau takde sebab taklah jadi macam tu kan?? xgitu???? Isunya… Kenapa nak sorok-sorok… siap ada meja khas untuk diaorang berdua lagi di bahagian lain yang mana tak sama tempat dengan artis lain duduk. Sampaikan kadang2 tak ada scenepun syamsul masih ke set sehingga subuh… temankan ex praktikal skop ke syamsul???!!!! Menarikkan! ni antara gambar buktinya.

Bagi Abang Nara susah nak cakap mereka berdua ada hubungan hanya berdasarkan gambar-gambar sebegini. Biasalah anak-anak muda lepak duduk minum kopi. Takkan sebab minum kopi terus boleh dichop sebagai bercinta. Namun kalau betul pun apa salahnya. Syamsul pun dah lama solo. Tak gitu?

Lagi beberapa keping gambar yang dihantar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

syamsul yusof
syamsul yusof
syamsul yusof
syamsul yusof
syamsul yusof

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

125 responses to (GOSIP)Syamsul Yusof Ada Hubungan Dengan Nurul Ain Nordin?

  1. Glamer Gilerrr says:

    WHATEVER!

    0

    0
  2. ehem says:

    janji diorg bahagia..tk perlulah nak dengki sesama manusia ni….

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Aik, tak paham aku ngan penghantar emel ni….
      Kalau ye pun dowang berdua bercinta, ngape dia yg terlebih marah?
      Aku rasa dia ni antara artis atau extra yg kena duk jejauh…
      dia ingat leh duk semeja ngan Shamsul, skali meja diasingkan plak..
      Tu yg hangin satu badan kot…
      takpe yer dik… Abg shamsul takde…
      abg irman ada…. ekekekek

      0

      0
  3. 123 says:

    biarla dia.. asalkan dia bahagia

    0

    0
  4. KK vogue says:

    mmg bunyi jeles…kekekekeke

    0

    0
    • Bebe says:

      mmg jeles pn…hahaha..lawak sggh la phtr emel…. Takyah nak htr emel bagai….ddk diam2 tgu byrn dahla….

      0

      0
  5. hohohooh says:

    looorr…kalo bercinta pun apa salahnya…bukannya buat perkara2 yang menghairahkan di depan orang ramai..ayooo…

    0

    0
  6. bijak says:

    Tgk la… ada berpegangan tgn ke… ada buku lagi atas meja tu… ntah2 skrip…. setakat duk minum 1 meja berdua2an, tak semestinya diaorg tu couple okayyy… tak menarik punnnn

    0

    0
  7. mak jemah says:

    hamboiiii!!!

    0

    0
  8. Anonymous 1 says:

    ni pompuan yg amik gmbar sparuh bogel dlm filem ape ntah.. euww..

    0

    0
    • rata says:

      ha’ah. baru ku teringat psl gambo yg separuh vogel utk poster filem tu. lupa lak tajuk nyer. mula2 nengok gambo minah ni ter’recall’ lak psal gambo tu.

      0

      0
  9. ika says:

    ok la . berbhagia hendaknya :)

    0

    0
  10. ika says:

    janji Dorang Bahagia . . .

    0

    0
  11. jajarius says:

    ntah pa2 lah pengirim gambar ni…….

    0

    0
  12. Embok ketum says:

    Biar kelantak

    0

    0
  13. hohohooh says:

    ayoooo…biarla diorang nak bercinta ke apa..bukan buat perkara2 yg tak senonoh di mata org ramai..aduhyaiii

    0

    0
  14. joyah kepoh says:

    ni mesti peminat tegar si soul ni…jeles sgt la ni smpi email gmbr bagai..kecian ko dik…

    0

    0
  15. choii says:

    so what??alahai..

    0

    0
  16. sophie says:

    biarla mereka..janji mereka bahagia..sorry la paparazzi to be..cerita u xlaku la..huhuhu

    0

    0
  17. Cik Rini says:

    bersangka baiklah..lagipun, si soul kan bujang. jd kat mana yg xoknya..
    lgpun diorg bukan berpegang pggn tgn or berpeluk2 ..think positiflah ..

    0

    0
  18. ape mslhnye ? hak aloo penghntr emel ni. kecohh. jgalh hl sndiri dulu.

    0

    0
  19. hawa says:

    Paparazi sejati ape ke benda? Paparazi tak cerdik aja yang buat liputan ceta ni..tah pa pe.

    0

    0
  20. Ani says:

    Dia da putus ke dgn ex player bola tu?

    0

    0
  21. Kokokooo says:

    Banggang betol si phantar email ni.lantak dorg la nk bcinta pun..lu dok diam2,x yah nk kecoh 1 dunia.dorg pun seyap je…booo!

    0

    0
  22. JEJARI KONTOT says:

    Tukang hantar email ni meroyan kot.kalau dia laki mungkin dia meroyan tak dpt ain ni,kalau dia pompuan mesti dia dok kemaruk kat soul ni. Susah jadi artis ni yea. semua dok sebok. nasib baik xde org sebok hal aku

    0

    0
    • lantakpilah says:

      blog nara ni gila. hal mcm ni pun nk tulis. pergh… kalo de pic artis tgh berak pun nk expose gak kot. (betul ke x org lain hantar email pun xtahu la lahaaaaai – ntah2 nara sndri sekodeng) pangggg!!!

      0

      0
  23. siti says:

    tak nmpk salah pn. kalu ade adengan pelok cium sakit mata la jgk kot.

    yg lu sakit hati apahal. tak paham tol…

    org single takdak anak bini ok la kuar smpai 3 4 pagi takde sape nk tggu. haiya..susah la hilup kalu takleh tgk olang lain sinang…. apehalnyepun?? atoiyaiiiii

    0

    0
  24. lin says:

    apa punya email sampahlaa yg ko dok publish ni Nara? benda camni pun nak kecoh ke? sedihh..!

    0

    0
  25. chentalove says:

    kalau dh jdoh apa slh nya…
    pengarah n pengarah…cun la tu…
    biar kn mreka bhgia…

    0

    0
  26. bini mael lambong says:

    kalau tgk gambar nampak mcm xde ape pn..ala sembang2 je pun..x nmpk mesra mcm bercinta pn….ala syamsul xnk ar pompuan mcm ni..x cun pn…dorg kwn je 2..

    0

    0
  27. cik receptionist berdiet dengan salad says:

    kalau cite ni pasal Shamsul Ghau Ghau yang da beristeri n ade anak brdua-duaan ngan pompuan lain bru la gempak..eh ye ke?haha..pepon,seriously tak minat c Sol Pak Haslam ni.ntah nape ek

    0

    0
  28. haciklu.. says:

    hurm pengirim email tuh jeles sangat… bukan diorang berpeluk ke ciom molut ker..nih stakat lepak cam tuh je nak kecoh..! kalau diorang becinte ke ape salahnye..doa kan je yang terbaik kat diorang udah..grrr

    0

    0
  29. LOLA says:

    BNDE CAMNI PN NAK AMBIK PORT JGK KER? HADDOIIII..

    0

    0
  30. meeradriana says:

    laaa…
    xde pun pic dorg pegang tgn ke apa ker??
    relaxlah bro..
    lepak kedai mamak je kot..
    as long as x nmpk dorg buat benda x betul, that should be ok..

    0

    0
  31. Fida says:

    Lor, baca ayat pembaca ni pun dah ada ciri2 keDENGKIan. Biarla dia nk keluar & berlakon dgn production mana pun. X kan la semuanya nk bwh company bapak sendiri je. at least keje dgn production lain, dpt la bantu syrkt lain. Setakat duduk mcm tu pun nk kecoh kt Abg Nara. Lain la kalo pic peluk cium or wat benda x senonoh ke. Manusia oh manusia… Abg Nara, xyah layan email bebudak hingusan camni. buang masa kot…

    0

    0
  32. Ajijah says:

    hahahahha,,,aku geliati bce komen2 korang ni,,hadoiiiii la,,mcm2 hal!

    0

    0
  33. tipah tetipu says:

    tgn pompuan tuh kat bawah..sure pegang rokok kan…uuhhuuh stylee

    0

    0
  34. loving says:

    apa2x je la….apa sal org ne mcm dengki je bunyi nye….
    dlm dunia business xkn la x blh bgaul dgn company lain kn…..
    pa la org kt luar sane…x blh tgk org mesra ckit lalu ada2x je kontroversi yg timbul….
    pa2x pun hrp syamsul bsbr je la…biasa la dunie artis kn…mcm2x je yg dkomen org kt luar sane…

    0

    0
  35. bini samdol says:

    perempuan ni sgt simple.make up hape pun tak.muka pucat.mata tak cukup rest sgt.rambut ikat tinggi mcm sempoi sgt.tp samsul masih boleh duduk berdua dgn dia dan nampak senyuman yg sgt bhgia.kalau betul mereka ini
    bercinta,samsul nmpk ikhlas mnerima perempuan ini seadanya…lelaki mana yg nak mgadap muka perempuan pucat lesi mcmni tp masih boleh tergambar senyum kebahgiaan di wajahnya kalau takde feeling kan?? cantik sgt pun susah nk jaga soul oi

    0

    0
    • putri says:

      samsul suka perempuan yang simple kot.tak memeningkan otak gamaknya.semoga bhgia…jangan bogel2 lg ya cik nurul ain:)

      0

      0
  36. kiroro says:

    Biar ler syamsol ni nak kawan dengan sapa pun….tak ada kesalahan pun…nak bercinta dengan siapa pun…tu dia punya pasal. Dia nak berahsia kawan dengan sapa pun..tu hak dia. Dia pun nak privacy gak benda personal.

    0

    0
  37. kiroro says:

    apsal komen tak keluar ni…tak kisah la syamsol nak kawan dengan sapa pun…tu hak dia la kan…dia pun nak privacy gak benda personal…

    0

    0
  38. shaz ian says:

    pengirim email tu mesti nyah….yang tk di jalan oleh shamsul..sebab tu dia jeles ngan si nurul ain tu hahahahaha…ala ko nyah….tobat2 la …mak jemah lagi femes tau…

    0

    0
  39. Aku Bukan Sesiapa says:

    aku no komen la dgn hubungan diorang cumanya aku terperasan satu benda ni aje = syamsul merokok. kalau korang ingat kat melodi ntah tahun bila tu..yg dia kena serbu dalam kelab kononnya positif dadah..dia cakap kat reporter lebih kurang ayat mcm ni ‘saya ni MEROKOK PUN TIDAK, ini kan pula ambil dadah’. hmm..terbukti statement tu untuk selamatkan diri time tu aje..

    0

    0
    • alin says:

      apa lah.. dia kata merokok pun tidak tu pada waktu kejadian tu jer lah.. tu le, lain org cakap, lain yg korang faham..

      0

      0
  40. Anonymous says:

    xada motip btul la gosip nie..bohsan…!

    0

    0
  41. manusia says:

    xkn la si shamsul tuh nk rampas tunang org kn…

    0

    0
  42. Ros Putih.. says:

    Ala..setakat brborak jer n x ad wat ap2..tu pn nk kecoh..jeles la tu..bio la sb shamsul pn bujang..bknya dh kawin pn..lain la klau si shmsul ni dh ad ank berderet kt uma…

    0

    0
  43. nurhaslinda says:

    org yang menghantar gambar nih….kemaruk nak jadi paparazzi kot..dah la berita tak hot…gambar pun blurr…..aku cadang..kalau nk jd paparazzi..sambar la satu DSLR…..Abg nara pun sama…pakai la camera canggih sikit..baru la tembak cantik sikit (hihihi abg nara pun kena) .biasa laa kalau setakat makan bersama kat lokasi tuh..bukannye buat aksi makan aiskerim kee..ape ker….ade gaya bercinta kerrr????tp yalaa awek tuh so popeye sangat la…

    0

    0
  44. Triple_j says:

    hairan dgn kebahlulan penghantar email yg dahla komen ntah2apa, “sakit mata” la apa la. sampai nama sykt yg hampir sama pun nak pertikai. lepas tu nampak diorang minum bersama yg takde touching2 pun, tapi bising je lebih.

    tapi lebih hairan dgn abg nara sebagai seorang blogger yg hebat tapi boleh siarkan artikel sampah mcm ni. harap2 abg nara jaga standard skit, takkan semua surat pembaca wpun nampak sgt ketidakmatangannya pun nak siarkan, kan? :)

    0

    0
  45. lalalalala says:

    haha..last2 pengirim email nih yg kna kaw2 ngn pengomen bn..huahua

    0

    0
  46. magic says:

    hahahaha…pengirim email is a fail! obviously sungguh jeles dengan syamsul. apa salah dia support another pengarah? confirm ko sakit hati sebab dorang tak bagi kau join the table kan? kekekeke…so lame!

    0

    0
  47. hmmmm says:

    jap2…nurul ain ni spe???maafkan sye yg kureng arif ini….huhuhu

    0

    0
  48. kis says:

    x pegang tangan, x peluk peluk bagi aku biase2 je kot, mcm og biase lain lepak kat kedai makan. cube kalau gantikan nurul ain tu ngan sesape pun, pun de gosip kata ade hubungan..wateva la nak..eh pengirim emel ni sape ek??

    0

    0
  49. Anonymous says:

    pengarah pompuan tue sendri tulis crita n post ke abng nara…so dia dh glamor sekarng

    0

    0
  50. awai says:

    macam gossip syok sendiri je ni. haha. lawak gila kot. muka pompuan tak cun ni gak yg Syamsul ni nak pilih. lawak jer. ni mesti kawan perempuan ni yg capture pastu pura2 jd papparazi kan. ala macam la tak tau. kesian betina ni nak popular dgn cara mcm ni? tak puas lagi ke gossip berkemban tu.

    0

    0
  51. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    jambu pompan yg ngan shamsol tu….tapi kenape minom dekat2 ngan bas? kn banyak habok asap2…minah jambu tk suka minom kt tempat2 yg dekat2 ngan bas banyak habok n asap2 ….gi lah tempat2 yg lebih selesa yg ada udara segar cikit……

    0

    0
  52. reader says:

    lol… gambar tu jadi bukti apa? :P

    0

    0
  53. Bertongkat says:

    eeewww~ yg hanta email ni sah sah la dengki. ckp xdengki konon. kepochi nya lahai. xde issue pun pengarah baru ke apa. atleast dia tlg. and if klau ada apa2 pun between them, is not a big of a deal. grow up la wey ! org cam kau ni la merosakkan periuk nasi org tau?

    0

    0
  54. dean says:

    penghantar emel ni. ape masalah kau?
    ko xpuas hati dia dapat meja? ko nak meja jugak ke? ke sbb dia minum kopi, ko dapat teh je? serius aku xpaham.

    0

    0
  55. anne says:

    bior le dema2 ni…. idok menjadi dosa pun kalu memg betul dema tu berkasih syg kan biasa lah x kan nk terus mngaku kan…. lex la dulu beb……

    0

    0
  56. fahrin ahmad auwwwww says:

    biasa jer… itu pn nk kecoh.. aku sebenar nya skandal yusuf tuh..

    0

    0
  57. Audrey Hepburn says:

    Gambar2 tu tak nampak mcm bercinta pun. Maybe diorang duduk meja asing sbb nak berbincang pasal projek tu ke. Just think positive aje la.

    0

    0
  58. Anonymous says:

    Tujuan saya hantar email ni bukan sebab jeles atau apa —–>>> ayat pertama ckp bkn jeles, tp keseluruhan surat terang2 menampakkan yg penulis ni jeles. adoiii la….x rasa ke dgn menghantar surat camni dah kira memalukan diri sendiri.mmg la cari pasal nak kena kutuk. gambar tu x de pun nampak dorg lebih2 pun.sigh,kesian la penulis ni….

    0

    0
  59. janganJadiBodoh says:

    bangang juga pengirim email ni.itu je yg mampu aku cakap.

    0

    0
  60. sesaje kat sini says:

    Ala… 2 org duduk sembang pun kire mesra ke? lain la kepit2.. aduihai

    0

    0
  61. ukhti says:

    alhamdulillah..mayb dh rezeki si syamsul tu dpt job n bakal dpt calon isteri,.. pengirim email tu better insaf,terserlah kebusukkan hati mu itu.. serius!! must srry to syamsul n that sweet girl..

    0

    0
  62. aku orang kampung tapi bukan uka kampung says:

    taste soul ni muka kg cam liyana jasmay n sharifah amani

    0

    0
  63. love_sungmin says:

    ofis starscope production ni dekat kwsn uma aku! bandar baru selayang dooooo… nk stalk lah! haha…

    0

    0
  64. aku perempuan says:

    aku tak nampak pon ape masalah dorang berdua ni yg sampai ko kecoh² nak email bagai..ko tu yang ade masalah sebenarnye..hissssssskkkkkkk, sakit otaklah baca ayat pendengki ko ni budak..entah² ko ni ade hati dengan shamsul tu tak, then cinta ko tak kesampaian ke hape?! then ko createlah cite budus ni kan? betul tak?! semak²..

    0

    0
  65. cik kiah says:

    si ain ney da bertunang da sebenarnye . . . tp dye ta bgtaw org . .lg pown minah ney bkn glamer sgt pown aku tgk . . kontroversi je lebey . .mcm cite pic separuh bogel dye yg dye ckp org dajal dye . . padahal dye sndri yg bijak pandai letak pic uh dkt fb dye . . . aptb btol . . .konon na cpt glamaer . . citt puii

    0

    0
    • cik kiah matang sket says:

      bertunang tu seelok2nya tak disebarkan… bila artis ni bertunang grand-grand korang kutuk. bila dia tak bagitau pun kena kutuk. kesian artis malaysia…

      0

      0
  66. abah kau! says:

    dia dah putus tunang la rasanya… dalam blog dia pun ada tulis pasal putus tunang… cik kiah, kalau betul la dia ni gila glamer aku tak rasa dia keluar dari company lama dia tu sbb company tu janjikan dia 10 ke 5 filem untuk dia bintangi. tp kenyataan yg aku bca mengatakan dia keluar dari studio outloud tu selepas dia rasa teraniaya dan sebelum filem berkemban dia keluar lagi pun. kalau dia gila galamer kenapa dia tak stay je dan teruskan?

    0

    0