Written by Bella | December 7th, 2015

Sudah tiga tahun pasangan Fasha Sandha dan Rizal Ashram Ramli ataupun lebih dikenali sebagai Jejai mendirikan rumah tangga dan tampak bahagia bersama dengan dua orang cahaya mata yang cukup comel. Namun,  kehidupan berumah tangga ibarat air laut yang tidak selalu tenang dan akan berombak.

Baru-baru ini, ada pihak yang mendakwa rumah tangga Fasha Sandha dan Jejai goyah selepas aktres itu dilihat mengunjungi sebuah pejabat agama Islam di Kuala Lumpur.

Malah beberapa sumber turut mengaitkan nama bekas isteri Jejai iaitu Nora Danish dalam permasalahan mereka dan menuduh beliau sebagai batu api sehingga menimbulkan konflik yang menggugat perkahwinan Fasha.

Sejak gosip ini tersebar, pelbagai spekulasi yang dibuat oleh orang ramai yang menginginkan kepastian ataupun jawapan daripada Fasha sendiri mengenai perkara berkenaan. Walaubagaimanapun,  Fasha menjelaskan buat masa ini beliau masih belum bersedia untuk memberikan sebarang komen lanjut kepada umum mengenai rumah tangganya.

Maaf, saya belum bersedia memberikan apa-apa komen. Terima kasih.

Mengiyakan lagi gosip berkenaan ialah apabila Fasha memuat naik status yang menggambarkan beliau sedang diuji dengan dugaan yang hebat dan bermohon kepada Allah SWT untuk memberikan beliau dan anak-anak kekuatan untuk mengharungi masalah yang beliau hadapi.

Bismillahirahmanirahim.  Allah Maha Besar, Maha Pemurah lagi maha Mengasihani.
Semoga Allah memberikan kekuatan yang sepenuhnya buat saya dan anak2 untuk mengharungi segala galanya.  Amin YRA.

Hati seseorang itu mampu menyimpan seribu satu rasa, meskipun tidak mengenali Fasha Sandha secara peribadi, kami rasa beliau memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri serta ibu yang agak baik. Boleh kata beliau selalu memberikan sokongan buat Jejai dan boleh menerima Rayqal juga dengan baik. Harapnya apa sahaja masalah yang dihadapi oleh mereka dapat diselesaikan dengan cara baik.

Sumber Berita: Harian Metro

147 responses to Gosip Rumah Tangga Bermasalah : Fasha Sandha Enggan Komen Lanjut

  1. kifarah hidup says:

    dulu ko buat org mcm tu.. terima la balik

    0

    0
    • Anonymous says:

      org luar tak tau ape2 baek diam.
      hal dulu tu boleh jadi pengajaran..yg tau hal sebenar dorg 3org je.
      pada aku, klu betol nora tu fire stone, bmakna nora lagi teruk dan masih lagi teruk berbanding FS. sebab dia buat baek dgn fs semata2 nak balas dendam..menghasut.
      tgk fs lebih byk bsabar.dan dh byk berubah bila dah kwen..
      dan aku rase tak mungkin jejai akan ceraikan dia, nampak jejai syg sgt kat fs.
      berbanding nora yg xsudah2 x berubah.
      bukan sebelah fs dan bkn jgk nora, tapi boleh nampak dah..semoga rumahtangga kekal bahagia fs n jejai.

      bergegar tiang arash klu sebut nak cerai2 neh

      0

      0
      • amoi says:

        rumahtangga mana yg x dilanda badai?tipulah korg yg kawin xde gado dgn pasangan…standard la tu..kekdg terjauh hati dgn sikap pasangan..itu lumrah…so bg aku, bab bergado dgn pasangan, itu normal…x perlu nak mengapi2kan hal FS n jejai..dorg tahu nak handle umahtangga dorg… x payah nak kate, ape yg FS buat kat ND, FS dpt balasan..korg x tahu plak sikap si ND tu mcm mane smp nak kutuk FS punca umahtangga ND n jejai bercerai berai..sdgkan ND dah kene cerai awal2 lg b4 jejai cari FS…hahahha…

        0

        0
        • One Direction says:

          pehal pulak kaitkan ND,,,Nedim dia kan ada. Nak campak mana ?
          aku rasa problem ni antara family jejai dgn mak fasha,,,, asyik gaduh je.

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg bermasaalah adalah…mak si jejai.

          0

          0
        • Ilya says:

          rita rudaini pt2…mak mertua x suka..anak lelaki jd serba salah.

          0

          0
        • Yahudi says:

          Hmm bg i Fasah Sadhna tetap champion cos dia boleh rampas laki org, bermakna Dona Danish ni loser ! Even kalau FS and Jijai berpisah skali pon, xda kena mengena dgn permpuan laen maybe sbb mak Jijai dan adik Jijai serta mak Fasah dgn mak Jijai yg xsebulu, jd Fasah ttp champion !! #TeamFasha

          *Dona Danish tu harapkan putih ja la, bkn cantek mana pon, bg org western muka dia mcm perempuan2 vietnam jaa..

          0

          0
        • sempoi says:

          kalu x tahu apa2..jgn nak nuduh..semua org x kan penah ngaku ada buat silap..silap org mmg nmpk..silap sendiri buat bodo

          0

          0
      • Kifarah hidup says:

        Aah ko pon org baik diam gal!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Eh2… masa nora kena cerai masa tgh preg dulu, ko punya rasional thinking camni tak wujud plak masa tu? Si senda fasha tu mmg patut kena cerai pun… perampas+perosak rumah tangga org. Padan muka sendat…

        0

        0
      • Nora juga says:

        What ever it is fasha dah rasa lah apa yg nora pernah rasa

        0

        0
        • membesaq says:

          Fasha dah rasa dulu sebelum nora dan jejai kahwin. Yang telan pil sampai masuk hospital..bukan si fasha ni ke? Sebab frust jejai berkahwin. Pastu nora kena cerai dengan jejai dua kali dowh..bukan sekali…nak buat macamna…cinta hati tak boleh lawan pilihan mak…yang mak jejai pun…agak2 la dah tua janganla buat acting macam cerita mak datin slot akasia sangat.

          0

          0
        • Anonymous says:

          salah fs jgk tolak lamaran…tak tau jgn bising!

          0

          0
        • Anonymous says:

          raja noora tu sebaik-baik ibu mertua yang berfikiran terbuka. wlpn ape pun fs dlu dia still bleh terima baik tp fs yg perangai asik nak orang tatang dia mcm tuan puteri …Allah tu bayar cash…jgn igt ape yg menimpa kita hanya dugaan…kadang-kadang Allah turunkan dugaan atas utk hapuskan dosa kita sendiri….sama ada kita sedar dan tidak jek! jgn libatkan org lain muhasabah diri!

          0

          0
      • Anonymous says:

        mungkin ramai lagi tak baca n tau neh.
        noralah puncanye..
        fire stone.
        hasut2 ipar fs..
        hasut keluarga mertua.
        BN neh lambat sgt bagi info.
        apepun semiga fs tabah..kekal rumahtangga.tak sangka nora pura2 baek je..hati busuk

        0

        0
        • minah jambu gerek says:

          betol cakap kau tu ..nora dlm baik nk kena kn fasha babtu dia rajin gi rumah mertua konon dia ngan mertua baik walau pon dh cerai tetap akan berbaik ngan mertua rupa2 Nye dia jumpa mertua tu ada maknaaa n bukan kosong2 ..nora maseh berdendam ngan fasha konon fasha rembat laki dia huh ! nanti kau nora bende busuk yg kau main ni tetap akan dapat pada kau balek ingat itu !! hasut sana hasut sini kau ingat bagos eh ! Allah saje yg mengetahui segala Nye..

          0

          0
      • a says:

        yang bermasalah sekarang ialah fasha. ego tinggi sangat.

        0

        0
      • Anonymous says:

        kalu nora buat kat fs salah..fs buat nora plak? mulia sgt?

        0

        0
      • sempoi says:

        nora buat kat fasha salah..bergegar tiang arash..fasha buat kat nora lagi teruk..masa tu nora tgh ngandung..mulia sgt ke fasha tu?

        0

        0
        • aqilah says:

          AMBOI, SEDAP MULUT BERKATA.

          YANG KAU SIBUK BACKUP SI NORA TU APAHAL ?
          KAU BALACI DIA KER ??
          MAKAN SUAP !

          JANGAN BERCAKAP MACAM KAU TAU KISAH SEBENAR,
          KALAU KAU NI PEREMPUAN, KAU MEMANG SUKA TENGOK KAUM WANITA DITINDAS.
          MEMALUKAN.
          SHAME ON YOU.

          0

          0
        • Anonymous says:

          sapa yang cilok bf orang..nd yang rampas jejai dari fs dulu..
          yg peminat nd dok la kutuk fs xhabis2..dah terserlah dah sekarang nd stok pompuan macam mana..cheap.

          0

          0
    • minah jambu gerek says:

      tkpe la fasha kalau dh di tentukn bercerai cerai aje la jangan nk pikir banyak2 nanti stress ..u pon silap kenape u stay skali ngan mak mertua ? sepatut Nye u jangan stay ngan mak mertua nanti banyak problem..mertua baik ke jahat ke stay sendiri lain rumah aje ngan laki n anak2…tapi ape boleh buat bende dh nk jadi kann..mudah2an problem u ni dapat di selesaikn dengan cepat jadi u boleh berlakon n cari duit sendiri ok ..lov u fashaaaa..jangan susah2 hati chill ok…!

      0

      0
    • Kasut buruk says:

      Tak payah la ko nk ckp mcm tu.. kalu jejai x layan x kejar dia x jd jugak. Perjalanan hidup ko pon x menentu lg.

      0

      0
    • wei says:

      Ko sure je FS rampas Jejai ?

      Ko xtau cite doh.

      Ko diam

      0

      0
  2. Lara says:

    Tu la, bagi tips petua segala cara2 menjaga rumahtangga macam yo yo jer dia ni, macam dia la Isteri paling solehah abad ini. Kan elok kalau buat jer diam2, tak perlu nak heboh sangat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tula…plg xthn,tak habis2 nak bgtahu n flashback gamba gamba sblm jejai kawin ngn nora tu…nak bgtahula..”eh,aku dulu kenal lg dpd nora tu,patutnya mmg aku dpt..gitu”….pepon jodoh rahsia Allah. Cuma aku suka style nora yg laid back..n chill…

      0

      0
    • jeni says:

      Setahu aku, dia selalu ingatkan followers dia yang suami dan anak2 hanya pjnjaman Tuhan….tapi aku sangat pasti yang jejai sayang gila kat fasha dari dulu lagi…yang masalah mak jejai dan adik beradik perempuan jejai plus nora.dari sebelum kawin tak suka dia. Orang kalau dah tak suka memang payahla….kalau fasha bercerai pun, yang nak meroyan bukan fasha sanda tapi jejai. Laki meroyan lagi buruk. Aku suka fasha sandah ni sebab dia kawan dengan semua golongan dan kawan dia dari sekolah rendah pun masih baik. Mungkin sifat kekampungan nurfasha sandah ni tak sesuai masuk dalam keluarga datin yang berdarah raja.

      0

      0
      • aku says:

        kan… benda ni la yang aku rasa. mungkin bagi family jejai, fasha tu kampung tak sekufu dengan diorang. lagi satu, benda kalau dah tak suka. buat la macam mana pun. tetap tak suka.

        then pleasela korang yang kata fasha rampas jejai dari nora..
        hello.. tak hengat pulak macam mana fasha makan hati, frust menonggeng mase jejai kawin dengan nora. kan ke fasha ni yang stress siap masuk hospital makan pil pastu attitude terus kelaut, siap gadoh dengan wartawan.

        lepas siap nak kutuk fasha kaki clubbing la apela, abis jejai jumpe nora dekat mana? masjid? dekat ceramah hal ehwal agama?

        0

        0
  3. Amir says:

    mana ler rumahtangga nak kekal….cari pasangan pun kat kelab malam

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      tk semesti Nye dapat pasangan n kawin dari club malammmm perkahwinan jadi tk kekal huh ! kakak minah jambu kenal laki dia pon kt club laki dia DJ kakak minah jambu pulak dia waitress sampai skarang anak dia dh 3 pon dh besar pon anak dia okkkkk je..kakak minah jambu kawin ngan laki dia taon 80an …jangan nk cakap kenal kt club aje boleh cerai jodoh tk kekal..ape2 pon Allah mengetahui segala Nye n bukan orang2 di sekeliling…kalau kenal kt masjid pon kalau nk cerai cerai jugakkk huh !

      0

      0
  4. without name says:

    same2 r kite berdoa utk kbaikan org lain,jgn pertikai hukum Allah SWT..dh dnyatakn bhwa jodol,ajal,rzeki adlh tkdir yg xbole kite ubh…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Wlpn dlu ak xbrapa nk stuju ngn fasha. Tp sbgai org yg dh berumh tgga ak fhm prasaan fasha. Ap yg lepas tu biarlh lepas..buruk ke baik mrk berdua sblum berkahwin, tu smue kisah silam..aslkn msing2 amik inisiatif utk bertaubat slps berumh tgga. Ak xsuka tgk psgan yg berpisah.. siapalh ak manusia kerdil ni.. Tuhan pn benci wlpn brpisah tu cr baik. Ak doakn yg baik2 utk fasha..agar rumah tgganya dselamatkn.. klu kt doa kat org..malaikat pn akn doa utk kita..kita pn doa tu sekali.. jd jgn la korg nk doa2 yg bruk2..

    0

    0
  6. annoyma says:

    Masalah dengan dunia sekarang ialah kegilaan nak update status dalam media sosial. Lepas tu bila orang komen macam2 timbul masalah mental dan libatkan rumahtangga. Awak dah susah payah nak kawin dulu..anak2 pun dah ramai…apasal nak robohkan sekarang? Hidup ni banyak pancaroba…ini baru permulaan. Buat keputusan demi masa depan anak2.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    retis…. bercinta seakan sampai sanggup keluar negara dengan laki orang, bercuti telanjang, cinta sampai mati belum 10 th… sudah bermasalah. kalau cinta kukuh…. tak perlu blame sesiapa blame diri sendiri dengan pasangan… minta simpati tidak kena tempat pergi lah jumpa alim ulama… jangan sebarkan melalui media dulu… nanti termalu sendiri… sudah tahu perangai laku mu macam tu, masa dia kawin dengan ND pun dia sanggup ceraikan ND masa mengandung kerana cinta kan FS. masih juga mau kawin dgn dia. tak payah mengeluh apa yang kita buat, itu lah balasan yang kita dapat. semua takdir jika kita berdoa, dan menahan nafsu Allah akan perkenaankan nya jangan salah kan takdir. Hanya mati sahaja tidak akan berubah bila.

    0

    0
  8. daun hijau says:

    Nasihat terbaik utk Fasha sekarang ni…
    WHAT YOU GIVE, YOU GET BACK.
    Dunia ini bulat, apa yg kita pernah buat kat org, benda tu akan berlaku kat kita balik….so, hadapi jelah…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Nah cuba FS takle Nadime pula, jadi semua bekas ND dia rasa.

    0

    0
  10. liza says:

    Dulu masa kau tackle laki orang, tak pulak kau fikir perasaan isteri orang!!…sekarang rasakan lah!!…dunia ni bulat……NORA DANISH is the best…lagi pun raya-raya tak pernah kau beraya dengan mak mertua…asyik bawak laki balik perlis…sekurang-kurang nya NORA BAWA MAK DIA PERGI BERAYA SEKALI RUMAH JEJAI…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      liza bodoh..pagi2 dah hati tak bersih.
      fs tu tak kebulur selfie macam nora.
      ko ckp macam ko dok serumah je dgn mertua dia…booooo

      0

      0
      • NORA ZAIN says:

        abis tu ko satu rumah dgn diaorang ker..beriya2 membaking fasha tu…
        elok la nora gi umah bekas mertua dia..benda tu biasa la..macam memey dgn abby..elok jer diaorang bersilaturrahim..tak der pon memey nak jeles bila norman baik dgn abby..
        yg iyer nyer memang sikap fasha tu sendiri yg tak elok…kalau dia tu perangai baik..pegi mana pon orang suka..ni harapkan kaum kerabat yang menyamar jadi FAN jer la membaking…

        0

        0
        • Anonymous says:

          at least fs tu xbusuk hati macam nora..dlm diam meghasut keluarga mertua supaya benci fs. fs tu tak balas ape pun.ko ko neh bodoh lembu suka nora dan baking nora tu kenape??
          hamba abdi dia ke..dh la kaki clubbing sampai tselak nampak spenda.
          fact !
          neh mseti azalea atau nora atau geng2 meroyan crew neh

          0

          0
        • jeni says:

          Lawak la haih ‘membaking’
          mati2 aku ingat nak buat kek ke aper…..nasib aku bukan fazura.

          0

          0
      • Anonymous says:

        MMG LAH TEK KEBULUR SELFIE…BADAN DIA DAH MCM TONG DRUM!!

        0

        0
      • nora zain says:

        ko tu yg bodoh..ker ko mamabosan…mana bukti ko yg kata nd tu busuk hati kaki menghasut..dah dia tu memang baik..sebab tu semua orang family jejai dgn family ned suka..fs tu yg hati busuk sebenarnya..sebab tu kuat jeles ..klu ko nak kata nd tu kaki clubing..cer ko tengok fs tu dulu..bukan takat clubing dulu2..siap merokok dlm club..siap pernah kantoi kes ganja..apahallllll…
        cuma sekarang jer dia tak gi clubing dah..tu pon sebab badan dah macam badak..

        0

        0
        • minah jambu gerek says:

          bini mana yg tk jeles kalau bekas bini asek asek rajin sangat nk ulang alik kt rumah mertua semata2 untok menghasut ipar n mertua fasha..mulia sangat ke prangai nora tu ??? minah jambu pon agak mungkin si nadim tu tk akan jadi kawin ngan si nora jahanam ni ! tengok la prangai si nora ni macm kiwak ! nadim kalau nk kawin ngan nora pon kena pikir dua kali seyyy !

          0

          0
        • Anonymous says:

          tu fs dulu kan ko ckp. ni ko tgk ND skrg? celah kangkang nedim x jugak kawin2. bodoh! tgk buruk org lain je. buruk ND yg konon bagus tu x d hiraunye.phuiii

          0

          0
    • Anonymous says:

      ni si azalea tu ke? jgn sibuk umah tangga orang la…hidup awak tu pon lom terjamin lg

      0

      0
      • poyo says:

        haah tul tu…rasa diri baik…mcm la mak dia paling baik..kalau baik da lama dia jaga aty pasha dr ati nora tu

        0

        0
        • Anonymous says:

          pasha la kne jaga hati mak mertua die

          0

          0
        • minah jambu gerek says:

          selama ni fasha tk jaga hati mak mertua ke ? nk jaga yg macmana tu ? fasha selalu gadoh ngan mak mertua dia ke ? mungkin fasha ok ngan mak mertua tapi besar kemungkinan muka mak mertua fasha asek buat muka macm nk makan orang aje fasha nk dekat pon takot pasal mak mertua dh kena hasut ngan nora ! nora ni jenis muka tk tau malu eeeeeee helo nora jadi orang tu cuba tau malu sikit ! cuba kalau mertua tu orang biasa ingat nora nk dekat ke ?????

          0

          0
    • Anonymous says:

      Be neutral dah la.doakan yang trbaik sudah.dari hang dok komen ntah pape yg tak membantu baik hang diam ja.yg lepas lepas lah.buat apa nak ungkit

      0

      0
    • minah jambu gerek says:

      tu nama Nye nora tak tau maluu dh cerai pon nk bawak mak g rumah mak mertua alasan anak ada kt sana pompan tk tau malu sengaja nk kasi fasha sakit hati ulang alik ulang alik kt rumah mertua tu apesal ! maseh ada hati n sayang ngan jejai ke ? maseh nk balek ngan jejai lagi ke ? ye laaa almaklom la jejai dia kan ahli perniagaan tkan nora nk lepaskn dia gitu aje walau pon jejai tu bekas laki …nora maseh perlukn jejai dlm idop diaa…kalau boleh nora nk kembali ke pangkuan jejai korang semua jangan tak tauuu..itu lah tektik nora ulang alik ulang alik aje kt rumah mertua ini lah dia yg di kate kan gunting dlm lipatan atau pon musuh dlm selimut haha…

      0

      0
      • Gone rabbit says:

        Dlm islam even ko bercerai keluarga mertua ttp keluarga engkau .. Ssh kala baghall bab agama mcm ko ni.

        0

        0
      • mak cik ngko says:

        ulang alik rumah bekas mertua pon jadi satu kesalahan ker..lain la kalau jejai tu duduk situ..dah tu bekas mak mertua dia..nenek kandung anak dia..uztaz mana yg ajar ko kalau cerai..ikatan tu terputus dan tak harus jumpa satu sama lain..

        0

        0
      • vee says:

        x salah ulang alik rumah mertua.. tapi bg saya, kalau saya duduk bersama di rumah mertua, n bekas isteri suami asik ulang alik n menunjuk nunjuk macam baik sgt dgn mertua rasa sakit hati juga.. n lelaki tu pun.. dah la kau suruh iseri kau duduk ngan mak kau, jaga la hati sikit.. asyik la bekas isteri tu dtg.. kalau i pon boleh jadi berapi rapi n x tahan duduk situ! makan hati.. tapi nak buat mcm mana.. dpt laki pandai business tp x pandai jaga hati.. ishk ishk ishk..

        0

        0
        • Anonymous says:

          bila masanya fasha duduj ngan mak mertua..lepas kawin dulu dah pindah rumah sendiri dgn jejai..pelik aku bila nora gi umah mertua still nak jeles..walhal laki kesayangan dia bkn duduk situ pon

          0

          0
      • aku says:

        yang aku tgk xde bukti pon nora hasut. dah mmg dia bff ngn adik jejai daripada dl.. yg punca nya fans fasha dalam ig adik jejai lah…adik jejai back up mak dia n nora. pastu mak fasha masuk, fasha masuk..abes semua dalam kain fasha selak.. puuuiii… itulah orang dah buat salah ingat boleh bahagia kah… drama je lebih fasha oiiii.. tengok nora rilek je makan popcorn kat lombok tu tgk drama fasha.. nora be strong jangan layan minah kebulur publisiti tu

        0

        0
      • sempoi says:

        bodoh kau ni..kena gi sek. blk..stat dari tadika..belajar ngaji..

        0

        0
    • maira says:

      yup.aq sokong

      0

      0
  11. nil says:

    betul tu..past is past..yg trjadi dlu biarknlah brllu…
    tetapi ingatlh…jika hndak mndirikn rumahtgga…anda berkawan dgn seseorg yg anda knal…seseorg yg sudh brgelar suami dan isteri org…anda kenal satu sama lain…kemudian bila hubungan suami dan isteri kwan anda itu mulai renggang dan retak,..suami isteri pasti menuduh kitalh punca sglanya…bermatian kita mnindakkn sglanya…akhirnya hubungan yg terikat sekian lama terlerai jua…dan akhirnya pasangan yg bercerai ini..mengambil pula anda sebgai pasangan hidup mereka. Malah bukan org yg lain..tetapi diri kita pula yg mnjadi pasangan yg bercerai ini.
    Jadi bila terjadi begini,..ada yg bertepuk tngan,..ada yg mnggenakan anda semula,..cerita yg dlu diungkitkn kembali…
    yg terbaharu pula…maria farida…adoiiii…bermatian menidakkn…dia bukn punca perceraian…jika bercerai,..suami kahwin dgn prmpuan lain dan bukn dgn maria farida..kita tdak kisah…masalahnya awk berkahwin dgn org yg menidakkan segalanya.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    jeles ke..atau ko nk jejai tp xdpt liza oiii

    0

    0
  13. angrybird says:

    Sekarang semua salahkn nora..smpai lupa apa fs ni pernah buat dlu..ye fs mmg dh berubah sbb dia dh dpt apa dia nak..nora pulak slalu d anggp punca tp ye ke dia punca ke sebenarnye fs tkut dgn bayang² sndri..cpt benar kita menjatuhkan hukum..mamasandha sndri kerap kali menyindir atau memperli keluarga jejai padahal itu dh mejdi keluarga dia jugak. kalo ada pun rse xpuas hati kita sbg mak nasihat dgn cara yg betul bkn meluah di media sosial semua org d luar sana mampu menilai siapa kita.

    0

    0
    • kelip kelip says:

      kan?… mamasandha kerap hentam nora… nora diam jer… xpuas hati skit terus hentam kat media sosial… mamasandha ni batu api besar sebenarnya… xboleh nk ngam ngan besan… pastu dengki bila besan dia masih rapat dgn mak nora n nora sendiri …. xleh terima kenyataan..

      0

      0
    • bosan dgnn sikap sesetengah melayu says:

      “Sekarang semua salahkn nora..smpai lupa apa fs ni pernah buat dlu”
      Kalau kita asyik nak mengungkit kesilapan lama seseorg, sampai bila pun manusia tak boleh berubah. dulu mungkin ada salah FS jugak. Tapi skrg kita fokus semasa. Kalau ND punca apa yg terjadi, maka dia lah yang salah. Kalau dalam dunia ni orang asyik nak balas membalas je, kau rasa dunia akan aman ke? Tanamkan positiviti dalam diri. Apa kesalahan yg org pernah buat kat kita, kalau kita berfikiran matang dan sentiasa positif, kita akan maafkan benda tu sbb tanak benda yang sama berulang. Kalau ko ni mmg jenis negatif je, mmg semua benda la ko negatif.

      0

      0
  14. neutral says:

    apa yg pasti alam rumah tangga ada pasang surut nya….kalau mampu bertahan,akan bertahan lah rumah tangga,kalau tak maka bercerailah jawabnya….saya suka tengok wajah fasha..nampak kelembutan dari belum kahwin hingga kahwin…..neutral face…moga fasha tabah hati..

    0

    0
  15. Mak Jemah says:

    aku x nak masuk campur…cuma aku nak tanya apa lebihnya jejai nie sampai 2 retis cantik boleh terpikat kat dia? kompius makkkkk hmm

    0

    0
    • Amanda says:

      duit lah yg lebih nya kak oii..

      0

      0
    • kelip kelip says:

      duit dia yg ensem….

      0

      0
    • jeni says:

      Dengan kecantikan fasha sanda..dia boleh dapat lelaki lebih kaya…dulu siap berpacaran dengan anak Ambak ke apa…lagi kaya. Dan fasha walau asal msikin, dia bijak cari duit, buat investment dalam properties, buka salon pada zaman kegemilangan dia dulu, sekarang jual produk kosmetik pula..tanpa jejai dia masih berduit dan mewah. Dia berdikari, hidup tak menghabiskan duit dengan branded bag dan tiap2 bulan melancong dan naik flight mesti seat buss class…. dia boleh survive tanpa jejai atau mana2 lelaki kaya. Dia perempuan kuat dan berdikari mcm rita rudaini.

      0

      0
      • Lara says:

        Bukan ker anak Ambak tu yang tak nak kat fasha, minah ni siap annpunce konon nak bertunang tapi anak Ambak tu kata takder apa2 la.. and terus kena dump lepas tu hahahaha opsss.

        0

        0
  16. Anonymous says:

    senang ckp la. tpp kalau aku jd fasha pon fed up. dulu dia yg couple dulu dgn jejai. tp last2 kawen dgn nora. pastu yg kejar sgt kat fasha. ni bila dia terima…si nora tu tak abes2 kacau dgn slalu ‘muncul’ di mana2. came on…sape pon akan fed up.

    kalau dah tak dapat diselamtakan, nasihat aku kat fasha..cerai je la kot cara yg terbaik. bg je la jejai tu kat nora. dia tu nak sgt kat jejai. nedim tak menjamin dah..kerja pon takde. kawen jauh skali. bg je la fasha….tak luak pon. dr terus sakit hati..berebut2 laki mcm berebut mainan. harap lps jejai cerai fasha …cepat2 la si jejai kawe dgn nora ..kalau tak sure meroyan gila babi la myanmar tu.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    soalnya kalau pon jejai & fasha cerai….nak ke jejai ke nora tu smula??? hehehe!

    0

    0
    • Anonymous says:

      cuba baca ig fs..dia ade mention nora. tapi dia sedia undur diri klu nora beriye2 nak sgt tgk dia berpisah.
      kesian fs.langsung tak snagka nora tu dlm diam busuk hati dan pendendam tak sudah2.
      yg azalea tu pn satu..bengong..sanggup huru harakan rumah tga abg sendri

      0

      0
      • bae says:

        cik akak oii..baca dr ig pesha je..dah bole buat kesimpulan lebih2 pula…awak tinggal ngan pasha kee…awak tinggal ngan nora ke…suka hati je ckp nora tu busuk ati..tak baik tauuu…kot2 c pesha tu yang hati berulat….:D

        0

        0
        • mintamin says:

          Kalau tengok ig adik adik jejai pun ada hint hint jugak…tapi yang perasan, kes ni jadi lepas nora rapat dengan keluarga jejai masa breakoff kejap dengan nedim hari tu….sebelum tu fasha n keluarga nora nampak ok di ig. Sebab tu fasha cakap ada pihak yang berpura2….tapi masih belum terima dengan ikhlas…memang susah kalau mertua tak suka…tambah fasha ni ego tinggi jugak…tapi aku nampak fasha ada usaha nak menangi hati mertua…tapi mcm susah nak menang..sebab nora punya power lebih tinggi.

          0

          0
  18. Anonymous says:

    FS x komen apap2 psl rumahtnagga dia.. aku pun xrasa ND punya sebab..
    Klu ade masalah pun aku rasa mesti melibatkan family FS ng Jejai..
    ND aku tngk x de masa la dia nak Jejai tu …yg sudah tu sudah. Kenapa klu FS ade masalah je mesti berkait ng ND.. pelik la korang ni..

    0

    0
  19. mmm... says:

    fasha..walaw apa pun masalah ang..bersabaq la..buat la tak tau depa nak kata apa..yang penting laki ang syg ang..ang jangan putus asa..mintak doa dengan Allah..moga dipermudahkan segalanya..semua ni ujian..

    0

    0
  20. cili cangak says:

    sebenarnye yang bermasalah jejai ni…confrim dia ni

    0

    0
  21. Anonymous says:

    PADAN MUKA KO, PASHA SENDAT. Rata2 org akan ckp camtu. U know why laa… Aku dah lama dengar pasal ni dan rasa heran gak nape skrg baru muncul. Pasa sendat ni kira nasib baik lagi jejai buat perangai masa ko dah beranak. Nora danish dulu masa preg anak sulung kena cerai. Usung perut kulur kilir sorang2. Skrg RASAKAN… Memang padan muka ko, SENDAT. PUIHHHH..

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      tkpe fasha tetap bersabarrrr ape yg akan terjadi di masa akan datang biar Allah yg tentu kannn kalau cerai cerai lah ..kalau berbaik2 dn tk ada masalah lagi syukur Alhamdulillah aminn…

      0

      0
  22. aihh says:

    harap2 semua berjalan ngan lancer…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Awat laa komen takdaq membina langsung.yang sudah tu sudah la.p lantak dia la.kita tak tau siapa salah siapa tak.yang tahu depa ja.kita doa kan semua baik2 belaka dah la.tak baik canang cerita tak betui.be neutral naa.depa dah besaq depa boleh tau mana salah mana tak

    0

    0
  24. arissa says:

    Mengalah kan lebih baik.dari menyalahkan org lain.selagi fasha asyik ungkit menyalahkan nora sampai bila2 tak selesai.nora dah move on.sudahlah….cubalah baik2 dgn mentua.ada masalah dgn mentua atau ipar…tak payah publish ig…bila publish ig lg lah mentua tak nak terima.kita yg muda kena belajar mengalah dgn org tua..mrk pun bukannya lama lg hidup.anak lelaki walau apa terjadi syurga di bawa kaki ibu.mcm pepatah kalau takut di lambung ombak jgn berumah di tepi pantai….kalau tahu byk dugaan dr dulu knp kawin juga.dah ambil keputusan kahwin bersabarlah….hadapi semua.bukan ada masalah sikit2 masuk ig marah ipar,marah mentua ,salahkan nora.org kata kalau kita sentiasa tunjuk org salah kan org lain…lg 4 jari lg akan tunjuk pd diri kita….

    0

    0
  25. Pajura kimK says:

    Aku lbh suka fs brbnding nd.. dlu fs prnh lari dr.jejai 3x, tp jejai ttp cri… dh jodoh mereka… fs lbh bijak & matang… sbb aku tgk dia x prnh buka aib hal kluarga jejai tmsuk nd… & aku x rsa fs spt RR … jgnlh jd RR

    0

    0
    • Mak jemah says:

      Mmg la si sendat tu lari…sebab dia sibuk nak kejar qabil anbak…pas tu perasan nak mampus qabil anbak tu nak ke dia..to semua peminat fs ni tolongla tgk kronologi citer..fs ni mmg cari org kaye je..tak dapat qabil dia nak try TMJ…tpi awal2 dah kena maki ngan fazura…dah x de sape baru la sibuk mengacau suami org(jejai)…yg silap nd ni pula gi trime jejai yg cinta sepenuh nyawa kat sendat tu..

      0

      0
  26. dina says:

    susah nk ambik hati mertua dan ipar bila bayang bekas isteri masih ada lagi. fasha sabar selama ni tapi ada jer orang yg provoke. suka fasha ni.. jarang pi melancung.. x membazir shopping brg branded.. serius dgn kerjaya dan biznes… sgt perahatin dgn anak2…good wife…. harap jejai sedar betapa byk fasha ni berkorban utk dia…
    to nora… u shd be lucky raykal dpt ibu tiri yg sayang kan dia… what is past is past…shd not keep salahkan fasha for what happen to u….

    0

    0
    • a says:

      dina, nora dah lama move onnn. die tak nak dah jejai tu.dah ade boyfriend pon..
      tapi fasha yg tetap tak boleh terima hubungan baik nora & family jejai.
      siap cakap dekat adik ipar dia kenapa perlu upload gmbr dengan nora bagai? macam saje nak sakitkan hati fasha. sedangkan adik ipar dia ade je letak gambar dengan fasha jugak.. masalah hati xboleh tengok org lebih ni susah. jadi jangan la nk salahkan sesiapa. tengok diri sendiri apa yg salah. jgn jadi alasan nora rapat dengan family jejai sebabkn hubungan retak. cuba perbaiki diri. jangan kuat dengki.

      0

      0
      • TTM FAKE says:

        memandai jer kau tabur fitnah…
        Fasha x pernah pon komen dan larang si cho tu upload gambar dengan Nora…
        yg membuatkan Fasha komen sbb cho tu bg statement kata Fasha buat mcm2 benda x elok kat mak jejai..
        Fasha suruh cho bgtau apa yg Fasha buat x baik kat mak jejai, tp karats kipas mati nora si pashayangpurapura, plastik haper ntah yg mengapi2kan jd panas!
        sial celaka punya karats Nora yang mengundang Fasha & mamasandha dan karats Fasha dtg back up dan terjadi perang hebat kat IG Cho!

        0

        0
  27. kelip kelip says:

    fasha…. nora dah ada nedim… walaupun dia still baik nga keluarga jejai…. n dia x kacau jejai pon…. kau xyah nk kaitkan nora bila kau sendiri yg ada masalah ngan mertua kau…. kau ni suka sgt salahkan org lain bila kau ada masalah…. hati kau tu yg masalah…. dulu kau kacau laki org 2..3pg tepon laki org xpe… kau ckp takdir…. sekarang nora x tepon laki kau kul 2…3pg pon… apesal kau suke2 petik nama nora…. nora dah bagi kat kau jejai yg kau kejar2… ape lg kau nak… bersyukur la pasa oooiii… nora jadi janda sbb kau…kau dah bahagia lg nk petik2 namo org …..nk salahkan org yg kau dah hancurkan hatinya dulu…

    0

    0
  28. meoww says:

    Buat fasha..walaupun tau awak xkan membaca komen saya..tp saya tetap jugak nak komen.

    1) dulu memang saya xsuka anda kerana memikirkan anda punca keretakan rumahtga orang itu. selepas kawen..nampak byk perubahan dlm hidup awak. fokus hanya kepada family. Gosip2 yg negatif da berkurang sgt2. Saya bukan la peminat awak or nd. Tp saya boleh nampak usaha awak dalam menjaga rumahtga dan anak2.

    2) saya tau awak seorang yg keras hati. Awak akan dptkan apa yg awak nak. Awak ada target. Itu salah 1 sifat positif dr awak yg saya nampak. gunakan sifat keras hati dan telinga lintah awak itu demi mempertahankan rumahtgga awak.

    3) isi paling penting di sini yg saya nak highlight, kembali pada jalan Allah. Yg sudah tu sudah lah. Binalah hidup baru, bawak2 dekatkan dri dengan Allah. Cukupkan solat yg wajib, banyakkan solat sunat seperti solat dhuha, hajat dan tahajud. Mohon Allah lembutkan hati keluarga mertua anda dlm menerima dri anda seadanya serta tiada lagi persengketaan perli memerli di antara keluarga awak dan mertua (andai benar hebahan tersebut). Sentiasa ingat, kalo betol awak da lama bersabar..up kan lagi tahap kesabaran anda. Ingat Allah sentiasa ada dgn orang2 yg sabar. Dan berhenti menuding jari pada orang lain. Banyakkan muhasabah dri kita balik. Belum msa yg sesuai utk awak menyerah kalah. Kalo awak boleh kuat dr segi dalaman sebelum berkahwin sanggup terima dan ketepikan kata2 negatif orang terhadap awak..maka awak perlu lebih2 kuat lagi selepas berkahwin demi anak2. Apa2 pun yg kita buat kita kena igt Allah.

    Sekian pandangan x seberapa dr ku yg xsanggup mendengar cita rumahtga berantakan dan perpisahan ini.

    0

    0
  29. meowww says:

    To fasha…1st sekali berhenti menuding jari pada sesiapa sja. Bykkan muhasabah dri.

    Kembali pada jalan Allah. Cukupkan solat yg wajib banyakan solat sunat hajat tahajud n dhuha. Banyakkan bersedekah. Jangan berhenti berdoa. Doakn semoga Allah melembutkan hati mertua dalam menerima anda dan semoga sengketa antara family masing2 dapat dhentikan. Mohon kekuatan dan kesabaran yg tinggi dari Allah.

    Kalo awak bley bersabar n tekad mcmne sebelum kahwin. Selepas kawen ni lg berganda2 kena barsabar n bermatian2 save ur marriage life demi anak2.

    Saya bukan peminat anda mahupun ND. Tapi saya sedih bila dengar cita2 mcmni. Yg sudah tu sudah la.

    0

    0
  30. mimilis says:

    asal ko ade masalh je petik name nora…ak tengok nora chil je,mmg ko yg bmasalah skg ni fasha.

    0

    0
  31. sotong hitam says:

    putaran roda bermula……nah amek kau!!

    0

    0
  32. cili padi says:

    …..Boleh kata beliau selalu memberikan sokongan buat Jejai dan boleh menerima Rayqal juga dengan baik….. ni statement paling bodoh aku baca!!! kalau org nak score point smuenye sanggup!!!
    ….Fasha memuat naik status yang menggambarkan beliau sedang diuji dengan dugaan yang hebat dan bermohon kepada Allah SWT untuk memberikan beliau dan anak-anak kekuatan untuk mengharungi masalah yang beliau hadapi…..dulu kau buat org tu yg anak masih dlm perot ade kau ingat samaade org tu kuat ker tidak nak mengharungi kehidupan!!! harap2 karma slaps her back, this time damn hard!!!

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Mmg la si sendat tu lari…sebab dia sibuk nak kejar qabil anbak…pas tu perasan nak mampus qabil anbak tu nak ke dia..to semua peminat fs ni tolongla tgk kronologi citer..fs ni mmg cari org kaye je..tak dapat qabil dia nak try TMJ…tpi awal2 dah kena maki ngan fazura…dah x de sape baru la sibuk mengacau suami org(jejai)…yg silap nd ni pula gi trime jejai yg cinta sepenuh nyawa kat sendat tufasha…. nora dah ada nedim… walaupun dia still baik nga keluarga jejai…. n dia x kacau jejai pon…. kau xyah nk kaitkan nora bila kau sendiri yg ada masalah ngan mertua kau…. kau ni suka sgt salahkan org lain bila kau ada masalah…. hati kau tu yg masalah…. dulu kau kacau laki org 2..3pg tepon laki org xpe… kau ckp takdir…. sekarang nora x tepon laki kau kul 2…3pg pon… apesal kau suke2 petik nama nora…. nora dah bagi kat kau jejai yg kau kejar2… ape lg kau nak… bersyukur la pasa oooiii… nora jadi janda sbb kau…kau dah bahagia lg nk petik2 namo org …..nk salahkan org yg kau dah hancurkan hatinya dulu

    0

    0
  34. Anonymous says:

    kenapa bila ade masalah suka salahkan org FS.. cer tgnk IG adik jejai mcm2 mereka ckp psl Fasha. Betulke?

    0

    0
  35. Mamamia86 says:

    Hello Nara Family.
    Fyi. Fasha tak pernah burukkan apa2 tentang family dia walaupun banyak benda tak baik dalam keluarga 69 tu. Semua orang tau tapi tak brani cakap sbb takut, orang kaya2 kan. Tapi family 69 mmg tak betul, adik jijai si min tu bertatu bagai, pun dah kena cerai dengan laki dia fakri yang tak smpai setaun kawin gah tu. Pasal hal fs ni aku rasa aku boleh buat kesimpulan aku sendiri sbb adik jijai yang muka tak berapa putih tu nama azalia atau nickname chohitam. Sama2 burukkan fs dengan nora denish. Diorang tulis terang2 pastu fs cuma balas ngan baik dan diplomatic. Sbelum2 ni fs penah cakap dalam insta bab restu2 dan bab istri yang belum hamil. Tapi isu semasa dan general bukan ngata pada family fs direct. Yang penting nora yang burukkan fs macam2 dalam insta mak ps. Gilelah family jijai ni. Sangat tak betul dan terumbang ambing. Semua pun penah cerai berai. Cuma chohitam je belum. Tengok la macam mana. Dengar2 cerita buruk pasal laki dia juga. Tengok la kesudahan

    0

    0
    • mintamin says:

      Adik lelaki jejai tu emmang pernah bercerai….
      yang perempuan tu, pereka fesyen syok sendiri tu pun dah bercerai? Bukan barui kahwin kan?eh! Betul ke ni? Ni baru kifarah.hambek kau datin.

      0

      0
    • din tak ramboi says:

      hi fasha..eh adik fasha…eh mak fasha…eh kucing..eh ayam…eh lembu…

      0

      0
  36. kecoh sungguh says:

    sape yg ckp fasha ibu tiri yg baik tu?????? korangg xtau cite ke pasha penah pijak tangan rayqal sampai berdarah masa kt paris??? smpai jejai marah pasha sbb buat rayqal camtu.. tp pasha x ngaku dia ckp rayqal tipu… mak jejai marah fasha .mak jejai ckp rayqal x pernah menipu sejak dia bela rayqal dr kecik smpai skrg…… tp cite ni x diheboh….. klu heboh kang sentap plak si sendat ni,,

    0

    0
    • r u serious ? says:

      betul ke ni ?

      0

      0
    • kelip kelip says:

      yer kerrr???…. betul kerr???… mmg manusia… tgk gambar jer peluk sket dah puji melambuuuuunnngg…. alahaiiii…..

      0

      0
    • . says:

      Mana kau dpt cerita ni? Kasi link…
      Kalau cerita ni tak betul tak takut jatuh fitnah ke

      0

      0
    • Namisah says:

      Menipu wei!
      Aku tau naw cerita ni. Fasha takde pijak kaki langsung n dipaksa mengaku utk suruh dak rayqal tu berenti nangis.,fasha tak mengaku smapai sudah: pastu chohitam jongang tu sudah mgadu pada denish. Denish pun terus serang kat acc PS Rajanoora, pastu delete sbb tak pasti. Gila2 macam orang taktau cerita , Fs ada banyak stories gak, die simpan. Aku tau story la, malas cakap, mmg tul tu keluarga 69 tak betul. Tunggang langgang. Yang penting. Mmg denish hati hitam. Itu sah

      0

      0
    • Lara says:

      fitnah ke pew ni.. ko nmpk ke dok tebar cite ni.. Hah.. jwb ngan sang pencipta la nnti..

      0

      0
  37. JUST SURVIVE SOMEHOW says:

    tiga tahun nikah anak dah dua macam ni juga tak ada perubahan

    pasal gambar kat IG kelahi gaduh, hari raya pun gaduh, pasal anak gaduh

    mari kita lihat raya tahun depan.. gaduh lagi!!

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      raya taon depan fasha dh cerai lah ! buat ape nk idup ngan laki asek2 nk suruh bini duduk ngan makkkkkkkkkkkkk aje memanjang ! jadi bini nak jugak duduk n ada rumah sendiri duduk ngan laki anak2…sape yg tahan kalau bekas bini asek asek datang bekunjung rumah mertuaa aje memanjang konon rapat ngan ipar huh ! pastu kerja Nye menghasut aje kiri kanan depan belakang di hasut Nye..

      0

      0
  38. rena says:

    muka macam pekerja indon yg renovate rumah jiran I yg nora & fasha gila kan? ala fasha, awak tue cun melecun lagi walau pun dah ada anak 2 org, pi carik yg lain jer kalu kena cerai…

    0

    0
  39. Rosli says:

    Bab harta tu yg gaduh. Rayqal dapat. Anak Fs… Tu meroyan

    0

    0
  40. . says:

    Aku tgk dorang ni ok je. Tapi peminat pulak yg asyik dok ungkit masalah lalu tak habis2 nak emo. Tolong lah move on!!! Fs&nd dah lama move on. Penyebab nya PEMINAT yg batu api. contoh yg ketara miss kepoh dgn sembangsentap. Aku harap siapa2 g bongkar identiti 2 ekor admin ni.

    0

    0
    • Tahibabi says:

      Eeee, akaun sembang sentap tu aku tau, nora suruh kakak dia yang tak keje 2 orang tu. Nama nadia and cathy. Duduk free goyang kaki, kat umah jejai kasi pada nora. Nora tu takde maknanya terseksa, heboh pasal dia dapat segala kemewahan, senang sampai semua tak payah keje. Terseksa bende!!!

      0

      0
  41. Anonymous says:

    Yeaayyyyy….tepuk tangan I suka…padan muka kau Sendat. …kau ni mak tiri cilaka pandai berlakon depan laki oh…lupa pelakon ya. Orang benci kau PERAMPAS tak kiralah kau ibu t baik atau anak 10pun.PERAMPAS FOREVER

    0

    0
  42. krios says:

    kalau benar ada masalah, stop blaming either fasha or nora or some other woman, common denominator dalam hal ni ialah jejai sendiri. pape pun harapnya xde masalah sampai cerai berai lg.

    0

    0
  43. muna says:

    time fs kAcAu rumahtangga nora dulu korang buleh cakap ITU SEMUA TAKDIR..TUHAN YG TENTUKAN JODOH…
    sekarang bila rumahtangga fs goyah..pandai plak korang blame nora ek..naper tak ckp takdir bagai…PUNDEK LA FAN BONGOK FASHA NIH…

    0

    0
  44. abg besar says:

    aku x fikir yg beriya2 membaking fs dan nora ni fan diaorang..aku yakun tu adalah TUAN PUNYA BADAN SENDIRI…

    0

    0
  45. KakLeena says:

    Bersabarlah fasha..apa2 pun ingat pesanan DUKE. Yg penting ko ada anak2. Jagalah anak2 tu elok2 supaya satu hari nnt jadi anak yg menyenangkan & mendoakan ko dik. Suami mmg boleh cari ganti tapi bukan anak2. Esok dlm kubur anak2 lah yg akan mendoakan kita. Inshaa Allah..

    0

    0
  46. Ros says:

    Hm. Kesian plak aku tengok Fasha ni. Macam takut dengan bayang-bayang sendiri pon ada. Yang pasal komen dia pasal ND tu, honestly aku tak rasa ND nak kat Jejai dah sebab dia dah ada Nedim. So aku rasa si Fasha ni patut lagi risau dengan pompuan pompuan lain yang kat luar tu yang tunggu masa je nak ngap si Jejai nih.

    0

    0
  47. jejak says:

    sape tk kenal jejai. mmg player besar.

    0

    0
  48. Mengong says:

    Apa yang bongok sgt pompuan2 ni. Dulu jejai ceraikan nora, masa tu fasha tengah ‘mantop’ ibarat ratu cantik. Skrg tengoklah… dlm srama AlifAmani pun leh Nampak, fasa sekarang tenagh’montok’ ibarat ratu amplok (ratu saiz XXL di Indonesia). So…paham jelah peragai jejai

    0

    0
  49. anak m'sia says:

    Statement Fasaha supaya tabah mengharungi dugaan tu ada banyak maksud, entah2 jejai sakit kronik kot???

    0

    0
  50. pelik oh pelik says:

    kalau dah namanya P.E.L.A.K.O.N…. reality pun nak berdrama.
    yang Ke-2 mmg selalu insecure!…

    0

    0
  51. Qudus says:

    Apa2 pun mak tetap no 1. Restu bonda tidak boleh ditukar ganti.

    0

    0
  52. Anonymous says:

    aku rasa jejai yg bermasalah ni…

    0

    0
  53. Insanterluka says:

    Allah tu adil setiap insan yg pernah menginaya org lain Allah akan bayar tunai jga d dunia ini.

    0

    0
  54. Lina says:

    Ya. Rasanya Jejai is the problem… Kesian both ladies.. Jejai should defend his wife (nora-dulu… Fasha-current) so conclusion yg boleh dibuat is Jejai=masalah.

    0

    0
  55. Rosli says:

    FS ni kemaruk publisiti & simpati

    0

    0
  56. . says:

    Pada Jejai pecal,beli spender cepat2.nanti jadi bahan ungkitan.yang pasar malam pun boleh.janji ada.Jejai nie botak eh?bertopi siang malam.rambut mesti masam.

    0

    0
  57. Dee says:

    kesian aku tgk korank nih.. bergaduh sebab dua org bintang felem.. dpt apa tah..

    0

    0
  58. ayien says:

    hahaa.. kesian fs… rampas hak org… org akan merampas balik… simple!

    0

    0
  59. nazli says:

    Semua pernah ada ex. Tapi dah jodoh p1 jejai & nora, tak payahlah Fasha nak ganggu meroyan sampai sanggup biarkan jejai ceraikan nora masa tgh pregnant! Perempuan apa fasha ni?? Korang tahu ke tak ibu yg mgandung ni darjat di angkat tau! So stopla fasha u pun dah dapat 2org anak dgn jejai. Kenpa nak dengki silaturrahim nora dgn family jejai. Aku suka nora cool je (bukan calang2 menantu yg ibu mertua boleh sayang).. aku rasa org yg dah kahwin je akan faham.

    0

    0
  60. Isaac says:

    Cut measurees how shiny, beautiful and bright your diamonds are and hwnce it is very important to select excellent
    cutt for your ring. Types of engagement ring include
    Cathedral, which ffeatures a raised gemstone, Halo, which features
    one large diamond surrounded byy masny smaller
    ones, and Solitaire, arguably the most popular
    variety, whnich carries one large, magnificent diamond.
    Congratulations you have jjust become engaged, and noow it is time to
    start planning for the wedding.

    0

    0