Written by AbangNara | October 26th, 2009

gay pictures

Terkejut beruk kami bila dapat tahu gosip mengenai seorang penulis blog hiburan nie. Mula-mula memang taknak percaya sebab kami pernah berjumpa dengan dia secara live dan nampak macam seorang lelaki normal jer. Tapi si pemberitahu gosip nie beria-beria bagitau kat kami. Siap bagitau yang dia kenal anak-anak ikan penulis blog nie. Melihat tahap keseriusan muka sumber kami bercerita, kami percaya yang dia tak tipu kami. Terpulanglah pada anda nak percaya ataupun tidak.

Penulis blog yang mengamalkan cara hidup kurang sihat nie memang femes suatu ketika dulu. Blog dia popular tahap gila-gila punya. Tapi sekarang dah agak kurang glemernya. Mungkin tak salah kalau nak cakap yang BeautifulNara lebih popular daripada blog dia sekarang. Mungkin sebab blognya lebih fokus kepada program-program tertentu.

Nama penulis blog ini biarlah kami rahsiakan. Tapi rasanya kalau anda fikir-fikir balik, berapa kerat sangatlah penulis blog hiburan kat Malaysia nie. Kalau dapat teka tue, simpan ajerlah dalam hati ye. Kang malu pulak penulis blog nie. Bukan niat di hati nak menjatuhkan sesiapa.

Buat si penulis blog, harap-harap jika benar gosip ini dapatlah berubah menjadi seorang lelaki yang normal. Muka anda kacak tue. Nanti kecewa perempuan-perempuan kat luar yang meminati anda. Masih belum terlewat untuk anda berpatah balik ke jalan seorang lelaki yang macho dan gagah.

35 responses to (GOSIP)Penulis Blog Hiburan Mengamalkan Cara Hidup Gay?

  1. mawy says:

    apada..

  2. dayangsenandung says:

    sape ek???

  3. mawy says:

    sapelah agak2 penulis blog terlaknat nih agaknyer yek…
    .
    kaum nabi Luth betullah dia tue..

  4. mawy says:

    kalau ikut gambar tuh,aku memang macho man…syukurlah…tapi sape yang wat kajian perbezaan jari tuh??!!
    .
    ada bukti ker,atau sekadar ilustrasi je..

  5. blackberry says:

    aku dah check jari jemari aku… ahamdulillah tak tergolonglah aku d dlm golongan2 tersebut…..

    ilustrasi jer, kot…?????

    • mawy says:

      tapi mungkin ada kajian,cube tgk kawan2 kita yang sotong semacam je…tgk jari drg..kalau mcm gmbar tuh,ha,ada kemungkinan lah tue..

  6. aries_april says:

    hehehehehe…
    tul ka tu?
    u all yg laki…
    cpt skit tngk ya?
    :-)

  7. kira-kira says:

    ish2………tol ke ni…?

  8. MBL says:

    huhu..rasanya tahu siapa…

  9. Zaza Muhammad says:

    lawak lawak…leh caye ke…?

  10. PeMerHati says:

    Aku rasa betul…aku dah baca tentang benda ni sejak aku kecil lagi……bila aku dewasa dan berkawan dgn ramai org…kebanyakan lelaki yg aku kenal berjari begitu mmg minatnyer lain….dulu artikel yg aku baca tu siap derang bagi bukti jari artis yg mengaku derang GAY….tk semestinyer kedua2 jari tu sama tp mungkin juga Jari TEL:UNJUK tu lebih panjang sedikit dari jari MANIS…almost GAYs memang macam tu jarinyer…tk tau jugak aku kalo kebetulan…Wallahualam….

    • Kakitido says:

      Aku percaya ada kebenaran pada kajian di atas, pernah dibuktikan dlm paper 7-8 tahun lepas, seingat aku la.. Start dari keluar kat paper tu, aku mula buat kajian tak formal..sebab dlm paper cakap, jari laki2 normal mesti jari manis panjang dari jari telunjuk bila diluruskan, & jari pompuan mesti jari telunjuk & jari manis selari, atau jari telunjuk lagi panjang. Kat U dulu, memang penah try check kat 2-3 orang laki2 yg macam ‘aww’ ni, ternyata ada kebenarannya kajian sains tu. Wallaahu’alam.

  11. warden says:

    jari aku sama panjang je..tp aku normal..
    xyah la percaya benda2 camni..xde pekdahnyer..

  12. pinkypanthers says:

    eee….
    sape 2 agk2nya yerk…

  13. lanToK LeW says:

    hmmm…..sape ek??? erk…leh caye ke bab jari tuh??????huhuhuhuhu

  14. Mr. Cuz says:

    bang nara boleh bg link kt aku x??
    nk usha gk blog mamat tu??hehe

  15. annon says:

    oopppss..not him, someone else outhere….

  16. tiada lagi rahsia says:

    tangan kanan aku jari manis lagi panjang tp tangan kiri jari telunjuk yang panjang,,,, MCM mana ni,,,

    xder orang nak buat kajin ker…

    TP SAPA YANG orang kat atas 2

  17. hoit mulut puaka kate budiey lak
    beliau dah berkahwin
    dengan seorang peguam tau tak
    puaka
    NNT BINI DIA SAMAN BARU TAU
    MAIN TEKA TU KASI GUNA COMMON SENSE SIKIT JGN TEMBAK RWAK JE

  18. FARAH says:

    SALAM..WEH JANGAN MULUT MCM PUAKA MAIN TEMBAK JE
    budiey dah kwen lah
    dgn lawyer lagi
    apajadahnye gay
    sia2 je kena saman nnt
    bek tarik balik yg men tuduh sebarang tu
    tuduh pakai common sense ke pakai logik ke apa?
    tgok2 le..

  19. gosipgurlfea says:

    LOLZ…………………….yang sensitif sgt pasal Homosexuality ngan BISEXUALITY org tu napa ..suka dorangla…:P

  20. nino says:

    ngarut sial… !!!!!!!!!!!1

  21. abangteksi says:

    yang aku tahu mmg si BUDIEY tu gay.. jenis main chubby..
    sewaktu dulu.. dlam 3 tahun sebelum dia terkenal sbgai penulis blog hiburan.. dia ada tulis blog pasal aktiviti sex songsang dia .. cuma bukan guna nama budiey lah..
    rahsia dia pecah sbb ada sesetengah content dia kat blog gay sama plak dgn blog dia yg lain..
    tup2 citer senyap terus jadi penulis blog hiburan..

    apa2 pun harap dia mmg totally berubah la skrg..

  22. jejake_jake says:

    korang nih semua bongok…org yg tulis pasal artikel nih pon bongok..
    nak tulis pon nak selindung2…tulis je laa siapa kan senang…kata islam sgt tapi bergosip nih macam dah mendtgkan dose…

    hawau semua..uwekkk!!

  23. Anonymous says:

    Klubbkid lah…

  24. canon eos 600d kit says:

    Aku terkesan! Benar-benar informatif blog teman saya posting di sini. Saya hanya ingin memberikan komentar & mengatakan menjaga kualitas kerja.