Written by AbangNara | January 13th, 2014

Wah. Sungguh hebat para CSI di Forum Cari. Terbaru mereka telah berkongsi 2 keping gambar di mana Datuk Yusof Haslam dan isteri duduk di samping Puteri Sarah Liyana. Kemungkinan besar tujuan mereka ke sana ialah untuk masuk merisik Puteri Sarah buat anak mereka, Syamsul.

syamsul yusof masuk merisik puteri sarah liyana

Sebelum ini memang dikhabarkan bahawa Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana sedang bercinta. Namun perkara tersebut tidak disahkan oleh kedua-dua belah pihak. Dengan adanya gambar ini, kemungkinan besar perkara tersebut adalah benar. Tahniah diucapkan kepada Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana jika majlis merisik benar-benar berlaku.

syamsul yusof masuk merisik puteri sarah liyana

Abang Nara doakan agar semuanya berjalan dengan lancar buat mereka berdua. Tahniah sekali lagi.

60 responses to (GOSIP)Keluarga Syamsul Yusof Masuk Merisik Puteri Sarah Liyana?

  1. kkkkl says:

    untung la puteri sarah :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau betulla…lgsg xsesuai dan xpadan…tgk la dulu gmbr sarah dgn pakwe lama dia…

      0

      0
      • imzan says:

        tak perlu cerita yg lama.. orang dah buka cerita baru dah pon… doakan yang terbaik… setiap orang tak pernah terlepas buat kesilapan.. tapi at least puteri sarah dah sedar….

        0

        0
      • gegurl says:

        Past is past… sedangkan Allah membuka ruang pd hambaNya utk bertaubat ini kan pula kita sendiri yg juga xsempurna… Moga pasangan ini temui kebahagiaan dan keberkatan dlm hubungannya :-)

        0

        0
      • ayam says:

        sekurang2 nyer sarah tu dah bertaubat n insaf dan berubah ke arah kebaikkan dari kau yg sibuk duk ungkit cerita lame yg aibkan die..mne taw ade orang tk tau langsung pasal masa silam sarah tp bila baca komen kau trus org tu judge sarah bukan2..bende ko nk jawab nnt ??..menyampah btol aku dengan orang cenggini.

        0

        0
      • iela says:

        x yah lah nk ungkit kisah lame mcm lah ko tu sempurna sgt

        0

        0
      • cik dayang bunting says:

        eleh..ok la dari ko..orang ada jugk buka buku baru.. ko tu ntah ntah x tutup x buka apa pon…

        0

        0
      • kaksemah says:

        kau ni kan…nak kata bangang kang..marahh… nak kata bebal..mmg yer la kot…ko x fikir ker mende dah lepas, buat apa nak ungkit2 balik..???? kau tak pernah buat salah??

        semua orang buat salah, semua orang silap… x boleh ker kasik peluang dorg nak berubah.. kalau nak kata kisah2 lama..byk lagi retis yg masa silam dorg tak berapa elok.. cuba tgk diana amir..mcm mana pakaian dia dulu2, abby abadi, noryn, ziela jalil, klu nak sebut, tak abis sampai esok… tp penampilan dorg sekarang dah jauh berubah… semua atas kehendak Allah..

        jgn anggap ko tu sempurna sangat sampai nak nilai2 orang mcm tu… entah2 ko nih jeles tak…anak dara tua tak laku dah nak menopos kot..???

        0

        0
      • nice says:

        tak payah nak mengata org mcm diri tu perfect habis,siapa tahu pengakhiran hidup org tu lagi mulia dari kite,Allah.. #keyboardWarrior

        0

        0
      • Mina says:

        Aku x suka kau komen mcm nie tp kata-kata kau mmg betul..buat aku terfikir2 mmg tak padan.

        0

        0
    • montel says:

      betol cakap ammar .. yg puteri sarah bercinta ngan samsul masa dia org baru putus cinta .. patut la masa tu c ammar meroyan semcm je .. sampai samsul buat puisi lah untuk ammar ..

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        ni bermakna sarah tk jujor la ngan ammarrrrr…patut la ya ya o nk bertudong cepat2 konon nk berhijrah rupa2 Nye ada udang di sebalek mi hehe emmmmmmmm bagos prangai kau tu sarah ..buat la selalu yeeeeee…..

        0

        0
        • AKU says:

          MINAH JAMBU MERAH BIRU NI SIAPA? KAU ADIK BERADIK PUTERI SARAH LIYANA TU KE? MEMANG KAU TAU KE DIA IKHLAS KE TAK? KAU KALAU JELES SEBAB DIA DAPAT SYAMSUL BAIK KAU ISTIGHFAR BANYAK2 LAH . LAGIPUN KALAU MEMANG DORANG DAH JODOH PUN KAU SIAPA NAK HALANG. DAN KAU BAIK SANGAT KE NAK KUTUK ORANG ? BAIK KAU MUHASABAH DIRI KAU . SEBAB AKU NAK INGATKAN AJAL KITA NI BILA BILA PUN KITA TAK TAHU. AKU RASA SEMUA ORANG TAK NAK MATI DALAM KEADAAN YANG SIA SIA. #JUSTMYTWOCENT

          0

          0
        • nnn says:

          seingat aku la kan…yang curang tu si ammar…putus dgn si sarah ni ada gilfriend lain(dia yang ngaku tak pandai nak hargai si siti sarah ni) nak meroyan plak bila sarah rapat dgn shamsol…si ammar tu gila talak…dia yang wat hal dulu pastu kepoh kononnya gf dia kena rampas…sume ko nak…ko ingat ko sapa sume nak pulun?brad pitt?

          0

          0
        • woiit minah xjambu says:

          minah ni cam bagus je mngata org. at least sarah ni dh berubah ke arah kebaikan…bukan cm ko, gi sekolah blaja abis2 dulu, xyah nak komen bangang2 kt cni.

          0

          0
  2. nok gebuzzz says:

    tahniah2!!

    0

    0
  3. Lepat Pisang says:

    Tahniah sekiranya betul… Aku suka… Kekalkan perubahan kearah positif.. Jangan ambil pusing dengan komen negatif… :)

    0

    0
  4. Afzanne Sulieman says:

    Tahniah,

    Semoga beliau dapat menghadapi segala dugaan dan cabaran bersama.Dan Semoga Syamsul dapat mendidik Puteri Sarah Liyana ke Jalan yang diredhai Allah swt..Insyallah..

    0

    0
  5. rynna says:

    Ammar,mohon supaya anda tak meroyan lepas kuarga Sol Sol Sol merisik Sarah..

    sebelum ni,lepas anda dapat tau Sol Sol Sol couple ngan Sarah anda meroyan menunjukkan anda masih sayangkan Sarah..

    kalau anda dah xde perasaan kat Sarah patutnya anda lebih rileks dan cool..

    you go Sol Sol Sol ~~~

    0

    0
  6. cik mia says:

    Tahniah…….

    0

    0
  7. nn says:

    congratulations …tapi tak puas la…gambar sikit sangat…

    0

    0
  8. Jejarikaku says:

    Tahniah… comel n manis sngt dah bertudung ni,,,

    0

    0
  9. arjuna junaidi says:

    tahniah…moga cepat2 nikah…perkara lama jgn disebut lagi..lagipun dia dh berhijab…syukur dia peroleh hidayah awal dr Allah s.w.t..kalu dh jodoh mereka siapa kita nak pertikaikannya…peace!

    0

    0
  10. KAK YONG says:

    ALHAMDULILLAH…SEPADAN…BERKAT DARI BERHIJRAH…JODOH ALLAH DA TENTUKAN…AMIN

    0

    0
  11. makcik says:

    Cantiknya….moga beroleh kebahagiaan dunia n akhirat..aminnn

    0

    0
  12. Hackers_1978 says:

    Bekas model majalah utk Playboy pun boleh insaf..janganlah kita menghukum sesiapa yang insaf….InshaAllah Allah akan mengampuni dosa hambanya yang bertaubat…:)

    0

    0
  13. cik reedzydizzy says:

    wanita akan lebih manis dan brseri bila brhijab..so sweeeeet puteri sarah..moga istiqamah n sol jd imam yg terbaik

    0

    0
  14. Anonymous says:

    wow, merisik pun dah grand. kalau time tunang (if ada) and reception nanti, macam mana la agaknya. mesti lagi cantik! :D

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Jodoh Di tangan Allah, xpenah lg pokcik dengar Jodoh Di tangan Ammar..Insaflah

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      tau pon jodoh di tangan tuhan n kenape artis kawin ngan bekas laki orang di kate kn perampas ???? bukan kah jodoh tu di tangan tuhan ? tk gitu ?

      0

      0
  16. ana says:

    insyaAllah higga ke Jannah :)

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      tau pon jodoh di tangan tuhan…kenape kalau artis kawin ngan bekas laki orang di kate kn perampas ??????? bukan kah jodoh di tangan tuhan ? tk gitu ?

      0

      0
  17. mak limah says:

    merisik pun meriah cenggini…aduyaii..
    xpelah…kawen cepat2, moga bahagia sampai bila2.

    0

    0
  18. kai EXO says:

    untung nyer kau Puteri Sarah..si Syamsul tu dah lah handsome, kaya lepas tu sekarang ni si Syamsul tu semakin mendalami ajaran islam, Puteri Sarah pulak dah berhijrah ke jalan yg benar, memang sesuai sangat lah, semoga ada jodoh :)

    0

    0
  19. KANGKUNG CICAH KOPI KURANG GULA says:

    wakaka..ni nak ckp jujur sejujurnya nie…sbnrnya aku masuk sini bukan nk bace sgt entry bang nara..hak3..tp aku saja nak ngusya komen2 org atas,bawah..aku nie..hahahhaha…

    *terima kasih semua..anda menceriakan hidup saya… <3

    0

    0
  20. Melati putih kuning says:

    Syabas Syamsul .,,
    Kau la antara lelaki yg berani kotakan janji.. Dan berani .
    Tak mcm FIZ FAIRUZ dan JANTAN HINGGAP JOHAN ASAARI tu.

    Yeah utk syamsul ..
    HAK PUIHHH UTK SEMUA JANTAN PENAKUT !!!! Dan jantan HINGGAP !!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      meh aku tambah, Fizz Fairuz dan Johan tu kaki penipu, kaki kelentong, kaki alim2 taik kucing, loser kan jantan mcm tu..takut nak ckp perkara sebenar, pura2 baik…eh..terlebih emo plak aku, kau lah ni mention nama dua ekor tu ha3

      0

      0
  21. Lima buku utk yg kutuk warga kita says:

    Boleh dikatakan bangga la jgk anak datuk Yusof ni..
    Sebab dia berani buat keputusan .

    Kalau nk dibandingkan gan artis JANTAN hansem lain yg heboh sana sini.
    Tangkap gambo posing  PEGANG sana sini pegi holiday pat negori omputih. Da tu tak pun terfikir nk pinang anak dara org.
    HARAM JADAH punya artis mmg banyak skrg ni.
    Balik balik cakap NAWAITU NAWAITU .. Ingat perkataan tu main main ke .. Nak ajer aku CARUTKAN !!!!

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      carotkn aje sudahhhhhh tk payah nk cakapppppppp aje ! kau pon sama aje ngan si johan n fizzzzz cakap aje lebih tapi abok pon tkdk huh !!

      0

      0
  22. comot says:

    Woww cantik ny hiasan background (xtaw nk pggl pe.. nk late pelamin bkn, pentas pn bkn. Hehe).. perghh ni klo merisik meriah cmni, tunang n kawen mesti grand gle neh.. untung org de duit ni.. pape pn tahniahhhh

    0

    0
  23. Anonymous says:

    ye la sangat

    0

    0
  24. Olaf says:

    jgn la kita asyik nk mengukit kisah silam beliau…setiap manuasia memg x sempurna…sekuarang-kurangnya sarah dh berhijrah…tengok mcm diana..dlu bukan main seksi lagi dia…kak irma pn sama..tpi dia org dh berubah…kita ni y asyk nk mengumpat n mengondem org jer bila y nk berubah…pd sol..tunang jgn lama2..dugaan bnyk..tpi dia org memg sesuai..sarah sejak berhijab ni aku tengok dia memg makin cantik…

    0

    0
    • Buah noni negro says:

      Betul ke sarah ni seksi ????

      Dari pengamatan aku Sarah ni kurus ajr..
      Nk seksi mmg tak sepadan langsung.

      Apape pun bagus la SARAH da berubah.

      Tapi aku heran napa mak syamsul pakai sunglass dlm rumah ?
      Adakah pesen atau terlupa nk bukak spek tu ?

      0

      0
  25. Pilih kasih says:

    alhamdulilah…kalau btl bagus la..dia org memg sepadan…ap pn tahniah la ye…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    mak syamsul bukan pakai sunglass la..mak dia pakai spek mata yg cermin dia, bila time panas or bnyak cahaya, glass cermin tu akan jd gelap..

    0

    0
    • 019-999999999999999 says:

      mak dia bukan pakai sunglass..kalau sunglass, akan nampak lebih hitam pekat..itu cermin mata biasa saja..kawan saya 2 org guna cermin mata yg seakan2 nampak gelap jika dipandang dari sisi berbeza..ada yg cermin matanya keliahatan agak hitam dan ada yg keliahatan agak coklat..bila ditanya, salah seorang dari mereka mereka ni ada masalah buta warna dan ada masalah penglihatan yg memerlukan mereka pakai cermin mata mcm tu..bukan suka2 pakai :)

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        helo ! pasal cermin mate pon nk kecoh !! dh tkde perkataan lagi nk komen ke !!

        0

        0
  27. Anonymous says:

    Knp la asyik nk issuekan pasal kesah lepas Puteri Sarah, mcm la Syamsul xda kesah masa lalu (bkn nk mengata syamsul, xda niat) cumanya mentaliti orang ni kadang2 lebih nmpk buruk pd pmpuan jek walaupun dia da berubah… Tpi apa yg paling penting both of them terima diri masing2 seadanya..tak perlu la kita ni nk lebih2 judge org tu pnya kesah lama..move on jela…Semoga mereka bahagia dunia akhirat…

    0

    0
  28. che ta says:

    pape jela ea!!

    0

    0
  29. […] (GOSIP)Keluarga Syamsul Yusof Masuk Merisik Puteri Sarah Liyana? (58) […]

    0

    0
  30. […] (GOSIP)Keluarga Syamsul Yusof Masuk Merisik Puteri Sarah Liyana? (59) […]

    0

    0