Written by AbangNara | December 28th, 2009

hans isaac eira syazira

[note]Kami ingin memohon ampun dan maaf kepada Abang Hans Isaac yang kacak bergaya lagi tampan kerana telah menulis namanya bercinta dengan Eira Syazira. Sebenarnya Isaac yang terlibat dalam gambar di atas ialah Isaac, pelakon cerita Cinta Balqis (tak sefemes Abang Hans). Terima kasih juga kepada para pembaca yang prihatin dan membetulkan kami. Kami hanya insan biasa yang tak lari dari membuat kesilapan. Sayang korang semua. [/note]

Panas, panas dan panas (gaya macam Melodi sikit). Pernah tak korang dengar gosip yang kononnya Isaac dan Eira Syazira nie bercinta? Pernah kan? Tapi macam biasalah dunia artis Malaysia nie mana ada orang yang nak mengaku. Macam biasalah bila ditanya kedua-dua makhluk nie pun dengan rileksnya  menafikan kononnya mereka tengah bercinta sakan. Cuma kawan biasa jer.

Alkisahnya seorang rakan kami telah pergi berjalan-jalan di Batu Pahat. Sedang khusyuk rakan kami tue makan kat Batu Pahat Walk, tiba-tiba dia ternampak adegan suap menyuap sedang berlaku. “Perghhhhh, jiwang gila couple ini“, kata rakan kami tue. Tengok punya tengok rupa-rupanya couple yang sedang asyik menyuap-nyuap tue adalah Hans Isaac dan Eira Syazira.

Tanpa berlengah lagi kawan kami tue pun terus mengsnap gambar diorang berdua. Tue yang ada gambar kat atas tue. “Ooo kata tak bercinta tapi leh plak korang suap menyuap“,gosip rakan kami di dalam hatinya. Dan nak dijadikan cerita lagi, semasa nak melintas jalan, Isaac dengan gentlemannya telah memegang tangan Eira Syazira. Nampak sungguh caring dan penyayang Isaac nie. Takut Eira kena langgar ye ?

Kami tak rasa salah pun kalau anda berdua bercinta. Semua orang pun mau tengok Hans Isaac bahagia. Jadi apa salahnya mengaku yang anda memang sedang jiwang karat 24 dengan Eira Syazira? Buat apa nak nafi-nafi lagi. Kang membujang sampai ke tua kang baru tau. Itu sekadar nasihat kami. Nak ikut ke tak itu keputusan anda.

Tapi kami tak tahulah kot-kot Isaac memang buat adegan suap menyuap dan berpegang tangan dengan setiap wanita yang dijumpainya. Kalau dia buat ngan semua orang, maknanya Eira Syazira nie nothing special lah kepada mamat nie. Tapi kami yang tak berapa pandai bercinta nie pun tau kalau dah sampai bersuap-suap tue compemlah yang anda tengah dilamun asmara tahap tertinggi. Tak gitu?

286 responses to (GOSIP)Isaac, Pelakon Cinta Balqis Dan Eira Syazira Dilamun Angin Cinta?

  1. [email protected] says:

    xtahan muka dia

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      eira syazira pon lain gak kat atas tuh…
      ceh…silap gambau…

      0
      0
      • [email protected] says:

        mulut terjueeeeeeeeeeeeehhhhh jer pic mamat bangglaaaaaaaaa 2

        0
        0
    • lanToK LeW says:

      Semua orang pun mau tengok Hans Isaac bahagia….
      huhuhu….nape leh kuar nama hans isaac ag ni kak n abg nara???

      0
      0
  2. nana says:

    bkn hans isaac la..tp isaac yg blakon cte drama nana tanjung ke anak mami ntah..yg kt tv 9 2.

    0
    0
    • [email protected] says:

      2 le pasal……

      MUKA HITAM SEMCM jer……

      0
      0
  3. ayien says:

    i rasa mcm salah je..
    bkan hans isaac la..

    tp azad yg berlakon skali dgn dia dalam balqis tu…
    muka org penang tu..yg sebelom ni gosi dgn faezah elai..

    0
    0
    • lilies says:

      betul3x.. bkn gosip ar ngn faezah elai tuh mmg kapel pon dlu tp da break off sethn lps.. Heran Hans pon xknl.. Mamat niyh ane de iras Hans dr segi pape pon..ceh..

      0
      0
  4. hantupensil says:

    hans isacc ke?
    pehal mcm bangla jek muke…

    0
    0
    • [email protected] says:

      mamat yang belakon cter cter aper le…. pelakon xpopuler sanagt 2…. pelakon keluaran ODISYEN 2…… sekali gan razali n tria 2

      0
      0
    • DelimaSaraa says:

      tgk betul2……………itu hans tak amik air smayang lagi kotttt

      0
      0
  5. [email protected] says:

    kak nara silap orang ni

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      dier saja jerk wat kuiz peptg nih…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        saper dpt teka, kak nara kasi hadiah……percuma menari poco2 ngan hans

        0
        0
        • [email protected] says:

          kuiu2… sapa dapat teka dapat gi gathering tampa bayar RM25.00…… tp kener bayar 50 hengget

          0
          0
        • blackberry00 says:

          pet….
          tp dye bwk nek jah skali…
          wakaakah…

          0
          0
        • [email protected] says:

          nek jah yang yang COMEL 2 ek

          0
          0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    yeke hans…?
    tipu 100% jerk…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      poco….

      aku lalang yg ditiup angin…………

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        ceh…patot lar kurus sgt…cam lalang…

        0
        0
      • hantupensil says:

        ko ni sara mcm xckup kaseh syg jek..
        huuhuh

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aku tengah nak berubah jadi NURKASIH…………….ekekeke

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          sadis je rasenyer…

          0
          0
        • [email protected] says:

          2 le pasal…..

          KEJI jer EIRA nak kat hans…..

          0
          0
  7. pEnArI pOcO2 says:

    korang….
    bila masa plak hidung hans kene tarik jd panjang nih…?

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      kak nara baru cucuk BOTOX

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhuhu….. mamak pinang ni ambik jer eira kalo ko nak….
      bukan populer pun… orang xkenal pun…..

      kak nara yang tau oasal artis pun x kenal mamak ni…
      nampak sanagt ko xditerima di MALAYSIA….
      balik kampung tanam jagung buat ais krim jelah

      0
      0
  8. nana says:

    sila betulkan statement tu.mamat tu bukan hans,tapi azad yg pegang watak ray dalam cinta balqis.CONFIRM!

    0
    0
  9. AG JUNIOR says:

    hans isac?
    mcm lain je….

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      mcm slh je kak nara ni…

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        alaaa…kak nara mengantuk sesgt tuh…
        tu pasal lar silap letak pic…

        0
        0
      • hantupensil says:

        mmg salah…
        huhuhu

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          mesti mouse kak nara berantu…………..dia dh edit2kan gambor ni…

          kak nara, sila jawab

          0
          0
        • [email protected] says:

          kak nar dah xleh bezakan HITAM n PUTIH dah

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          kak nara…cpt ar jwb..
          nak tau ape kak nara nak ckp…

          0
          0
  10. blackberry00 says:

    aq sori ek…
    2 2 aq tak kenal….

    0
    0
  11. cintaqaseh says:

    tak nampak macam hans pun…rasa pelakon dr rancangan realiti tv yg dulu tuh..
    ape2 pun selamat berbahagia…

    0
    0
  12. blackberry00 says:

    dlm mtg td
    family day ktorg postponed to 9/1/10
    yearhuuuuu
    boleh ar join bn hujung minggu nih..

    pet,
    aritu ko ckp nk bwk nek jah..
    jadik ker…????

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      jadik dtg black?

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      jd…jd…
      nek jah kan jd ‘penyepit’ pet masa tuh…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        tak lah…nek jah ngan nek nak dh kol aku dh…dia nak dtg ngan poco…..nak pakai bj sama tema ngan poco

        0
        0
    • [email protected] says:

      nek jah dah tua x larat nak p GATHERING NI….

      tp kalo P CLUB nek jah ok jer…..
      lagi pun kak nara buat kat tasik…
      KALO KAT PANTAI mesti nek jah nak JOIN…. BOLEH DIA PAKAI BRA N SELUAR DALAM KELAMBU boleh nampak semua

      0
      0
      • blackberry00 says:

        insyaAllah anne.. kite jumpe di sane…

        alaaaa pet, kat tasik pun nek jah boleh join ape….

        tak pakai aper pun no hallllllll….

        0
        0
  13. anNeDeSiLva says:

    nama dia pon ada hans kew???

    0
    0
  14. org baru says:

    ni sah2 bukan gambar hans isaac & eira syazira. kok ye pon gosip, gmbr kene betol nih…nanti menimbulkan kekeliruan…entah2 ni gmbar tgh shooting. hehe. tu yg bulu mate lentik

    0
    0
  15. anNeDeSiLva says:

    isaac ni dlu masuk rancangan reality kan?
    tak popular sgt..
    but if betol berciinta alhamdulillah la…

    0
    0
    • [email protected] says:

      rancangan kat NTV7 2…. semua artis yang lahir dari rancangan 2 kurang populer

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      yelar…
      yg muslim dah tentu x boleh nak ngorat…

      0
      0
    • leeezzz says:

      ye..rancangan realiti audition….

      0
      0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    bang bung bang tgh watper skrg nih aaar…
    hehehehe…

    0
    0
  17. anNeDeSiLva says:

    nama dia bkn hans kan????

    0
    0
  18. pEnArI pOcO2 says:

    pet…x ku sangka…
    sungguh jauh pemikiran ko tntg nek jah…
    ish3…ko cam teringin lak nk menyaksikan bende2 yg dah berkedut nih…
    ceh………….!!!!!!!!!!

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hahahaha….dh boh botox dah…

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      sian aku kat pet ni…
      ntah cane yg dia nak aku pun konpius…

      0
      0
      • [email protected] says:

        korang jangan kutuk nek jah,,,, nant NEK JAH saman korang… hehehe

        0
        0
  19. pEnArI pOcO2 says:

    AG, bahan organik tuk dibuat baja…?
    baja per…?
    saper yg gunakan…?
    mau tumbuh ker tak…?

    0
    0
    • [email protected] says:

      baja2 ingat lak kat makcik linda gan pakcik Q

      0
      0
    • DelimaSaraa says:

      tergelok besar aku poco ngan statement bontot antu itam……….hahahaha

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      baja tuk suburkan tanaman ar…
      sape yg gune?
      phm2 udah le

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        wakakakakaka…
        saraa…antu x baca lg ker or wat2 baca lam diam2…

        AG, lor aku ingat baja lain td…
        ko ingat baja pet leh bg tanaman subur x…?
        wakakakakaka…
        (sakit perut…………..)

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aku rasa antu tengah search cari ubat pemutih plg mujarab……….

          &

          baja pet ……aku tak tahan gelak daaaaaaaaaaaa….wakakakakaka

          0
          0
        • hantupensil says:

          siot jek sara…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

          aduhlar……..maap bang antuuuuuu…poco yg cakap bukan aku

          0
          0
        • [email protected] says:

          wah22222 korang ni… mcm2 tol

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          ko nak tau ko try ar baja dia poco
          hahahaha…..
          bleh jual pasaran ke x
          untung atau rugi?

          0
          0
  20. [email protected] says:

    TADI AKU P ONBULAN JAP ….. CTER PASAL MEMEY…. TP ADER LAK PENGOMEN DIA NAMA MEMEY SIAP MEMBELA MEMEY 2…. TP XTAU LER MEMMEY TOL2 KE X,,,,, KELAKAR AKU BACA KOMEN DORANG….

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      alaaa…
      tuh hantu memey tuh…
      dier menjelma skjp…

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        oh bulan mang kelakar kalau baca komen dorg..
        kutuk tak henget..

        0
        0
        • [email protected] says:

          2 ah pasal…..
          tp betoi2 memey ker yang membela diri 2…

          nant nak suruh abg nara p tanya kawan dia 2 ler

          0
          0
    • fifie says:

      pet,sile copy paste ape yg sememeh tu ckp bole x..utk tatapan ktorg kat cni..hehe

      0
      0
  21. AG JUNIOR says:

    asal tebenti lgsg ni..
    alllooooooo………..

    0
    0
  22. kiut says:

    sokong nana..mmg bkn hans isaac pown..
    tp isaac yg blakon gak dlm cinta balqis.
    jd watak jht nme ray..

    0
    0
    • [email protected] says:

      janji x populer

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      Nana mana nie awk sokong kiut???

      yup isaac ni berlakon dalam cinta balqiss…

      0
      0
  23. laracroft says:

    gambar sapa tu.. tak kenal pun!

    0
    0
  24. [email protected] says:

    korang nak baca ek…

    memey… December 28, 2009, 2:46 pm

    i tau apa norman hendak…
    yola…..
    jangan ganggu kebahagiaan kami ok…

    memey… December 28, 2009, 2:43 pm

    sayang abang hakimmmm,,,,
    saya memang boleh jadi mama yang baik…

    memey… December 28, 2009, 2:52 pm

    you nak i buat saman kat you ke???

    yola December 28, 2009, 2:54 pm

    kepada abby..
    sabar la
    sekarang spe yg buat dajal dapat ‘cash’
    pham2 sendiri
    Respon kepada yola

    *
    memey… December 28, 2009, 2:56 pm

    I makin bahagia yola…
    you nak buat kelas kounseling buat abby ke???/
    he79x

    kalau you lelaki… you mesti teringin nak cium i….
    kalau you perempuan husband ke bf you pun nakkan I…

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      dahsat tu pet!
      xbley tahan

      0
      0
    • hantupensil says:

      mende ape nih pet..

      0
      0
      • [email protected] says:

        antu xyan ambik tau…

        sapa yang minat memey sanggup menyamar jadi minah KEJI 2

        0
        0
    • fifie says:

      ni ke yg die tulis pet..tp xtaula die ke bukan yg tulis kan..tp ayat mmg xleh blah.sape2 bace mmg skt hati la wei!! huh

      0
      0
  25. pEnArI pOcO2 says:

    boringgggggggggggggggggggg…
    nak tido…….

    0
    0
  26. pEnArI pOcO2 says:

    AG, aku xnak aaar baja pet tuh…
    ko nak…ko amik laaarrr…
    wakakakakaka…

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      aku skrg ni da ade tokey baja aku sendiri..
      my hubby de wat bisnes baja tau…
      xyah susah2 nak cr org len..
      heeeeee………..

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu baja gak ker….

        0
        0
    • DelimaSaraa says:

      bagi memeh

      0
      0
  27. [email protected] says:

    boring nyer nak cter ape petang ni

    0
    0
  28. AG JUNIOR says:

    aku ngan poco tgh cite psl baja
    meh ar juin

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant poco kutuk aku….
      poco 2 memang le suka baja…..
      ketiak dia penuh baja

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      alaaa…
      pet saja nak lari dr box pasal baja dier…
      kekekeke…

      0
      0
    • aries_april says:

      baja apa?

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      slow lg…

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        baja bg tanaman subur skit…
        wakakakakaka…

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        poco; aduh…. aku xthn gelak da ni…
        aku cover je kat sini kang mem2 ofis aku nmpk plak..
        aries; poco usha nak cr baja..
        aku suggest soh gune baja si pet..
        aduyai…
        pet; mane ko tau tiak poco byk baja..
        aduh….. skt pewot aku da ni..

        0
        0
      • [email protected] says:

        baja ketiak gan leher poco…. bekilo2 baja kuar kat ketiak dia

        0
        0
        • [email protected] says:

          tau ler……..

          poco kan ala2 NIZAM KAMBING…. baja pun nak buat bekal p ofice

          0
          0
  29. blackberry00 says:

    kak nara dear,

    i’ve banked in already rm25/- for this sat bn gathering
    can’t wait to meet all my sis/bro there….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku tak join……….

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      yerk…u go alone without ur family…?

      0
      0
    • [email protected] says:

      nant kak nara emil le 2

      0
      0
    • aries_april says:

      me 2…

      0
      0
  30. EclipsE says:

    mat bangla mana kat ats tue?
    mcm benggali nak tebar roti canai jer…huhu
    bulu kaki kerinting…
    semut msk…sure sesat xjmpe jalan kuar…huhuhu…

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      bulu kaki keriting…?
      bubuh baja lg…kasi lebat…
      kekekekeke…

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      bkn je bulu kaki….

      0
      0
      • [email protected] says:

        dia mintak baja gan poco2 ler 2… 2 yang subur 2

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          pandai ko pet…
          ko lak yg kuarkan baja…
          aku lak yg ko katakan…
          kekekekekeke…

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko xnak ngaku lak POCO2 malu2 lak

          0
          0
  31. Paparazi.com says:

    More picture by paparazzi..!!!

    0
    0
  32. DelimaSaraa says:

    hahaha……………………..

    0
    0
  33. pEnArI pOcO2 says:

    pet, bila masa lak ko bukak ketiak ngan leher aku nih…
    cam tetau jerk ko kat situ byk baja…
    wakakakakakaka…

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      ohoho……

      0
      0
    • hantupensil says:

      kah kah kah kah…
      baje ape?

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku tau le ko mcm mana poco……
        malu2 pulak kan…

        aku ko gak suruh aku promok baja ko kat MUDA.COM n KAT LELONG

        0
        0
    • blackberry00 says:

      pet tuh kan…
      bkn takat poco…
      nek jah pun dye tilik…

      nek jah tu…
      badan begetah cam2
      si pet ar bagi baja….

      takkan korg tak taw..

      0
      0
      • aries_april says:

        tau x pa…
        hihihihihihihih

        0
        0
      • [email protected] says:

        neh jah baja dia kurang subur x mcm poco…

        0
        0
  34. aries_april says:

    boring ar……………….

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      teruskan b’komen kengkwn.. ade keje nak kene setel..
      da siap kang aku on9 blk ae….

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        berehhhhhhhhhhh

        0
        0
        • [email protected] says:

          ok ag

          0
          0
    • hantupensil says:

      bosan2…

      0
      0
  35. anNeDeSiLva says:

    kepada korg yg join Gathering this weekk…
    maybe kita nk g Main Bowling..
    korg sokong x????

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      kalau korg boring baik bg feedback cepat..

      0
      0
    • aries_april says:

      ok ja….
      tp aries x tau main..
      huhuhuhuhuhuhu

      0
      0
    • blackberry00 says:

      aq ikut jer….
      main bowling kat alamanda pjaya, nak..???
      pastu mkn2 kat stimboat…

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        jauh sgt black..
        ramai yg takde transport..
        maybe MID VALLEY…
        ada cadangan???

        0
        0
      • blackberry00 says:

        anne…
        aq on jer
        janji dpt jumpe adik2 smua nih….

        0
        0
      • [email protected] says:

        aku ikut jer… heheheh…..tp aku x pandai main bolwing

        0
        0
        • aries_april says:

          sma la kita…..
          krng kita br2 jtuh dlm lbang tu…
          huhhuhuhuhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          tp kalo aku ader hal nant aku bagi tau korang,,,, kita bincang tme jupe nant ler ek

          0
          0
        • [email protected] says:

          entah2 xterbaling bola 2 heheheh

          0
          0
        • hantupensil says:

          haha..xpe2 aku pun lame xmain boling dah nih..
          hehe

          0
          0
    • hantupensil says:

      boling?
      ish2… makan2 xde?

      0
      0
  36. blackberry00 says:

    poco..
    wll join this BN gather alone
    my kids for sure will have their own 8tvt that day..

    sayang ar ktk sik join

    0
    0
    • [email protected] says:

      xper kita orang ader

      0
      0
      • blackberry00 says:

        pet… kaulah harapan nusa dan bangsa…

        0
        0
        • [email protected] says:

          2 ah pasal… huhuhuhuhu….. black x bawak kawan ker

          0
          0
  37. EclipsE says:

    xde org dh ker?

    0
    0
    • blackberry00 says:

      BB…
      aq ader nih…

      boringgggggg……………

      0
      0
    • aries_april says:

      ada ni…
      napa?

      0
      0
    • [email protected] says:

      aku ader ni

      0
      0
  38. dwiboomi says:

    alamak cmne bole slh ni..i pn ade kt ctu with my frens..
    bkn hans isaac la..tp isaac aka aizek..mamat nih skrg tgh hot dlm cite cinta balqis setiap 6.30 ptg kt tv3..diorg berlakon same la dlm cite tuh..yg lawaknye xdela glamer sgt tp bile kitrg terfollow kete diorg..die bole plak ttb pakai cap..nk cover katenye..hahahha

    0
    0
  39. piaryn says:

    tu tak macam hans pon. bukan yg belakon sekali ngan eirs ke tuh. Anyway, ok lah tuh.

    0
    0
  40. anNeDeSiLva says:

    xpe tak tau bowling time ni la nk belajar..
    main sama2…
    on ok sume??

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu…. tengk keadaan ek anne … aku rasa malam 2 aku ader kenduri kener p s alam… kalo xjadi p s alam boleh ler join korang

      0
      0
    • hantupensil says:

      kalo menag dpt hadiah x?
      hehehe

      0
      0
    • blackberry00 says:

      blackberry00 …. OK!!!!

      0
      0
      • [email protected] says:

        hahahhaha… dapat baja sekilo

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        ala pet..
        main bowling petang ngok..
        pas makan kita gerak g main bowling la..
        tp ape yg pentinnggg…
        BOWLING BAYAR SENDIRIAN BERHAD TAW….

        0
        0
      • blackberry00 says:

        PET…. KO PLAK 50-50 NK G BN GATHER NIH….
        APE DAAAA
        KALO CMNI, AQ PUN CANCEL LAAAAA……

        takpe kalo ko tak reti nak main boling ni
        ko ngn antu bwk jer ‘BOLA’ sendiri…

        0
        0
        • [email protected] says:

          GATHERING 100% P…. BOWING 2….. CAKAP GATHERING SAMPAI KOL 6

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          betoll..
          guna BOLA sendriii..
          pandai ABG BLACK BERGURAU…huhuhuhu

          0
          0
        • hantupensil says:

          nak gune buah kelapa bleh..hehehe

          0
          0
    • AG JUNIOR says:

      NAK ITUT…
      TP XG GATHERING AR…

      0
      0
      • hantupensil says:

        dtg jek gathering skali..
        nanti aku nak belnja..
        sape xdtg xdpt..
        hehe

        0
        0
      • [email protected] says:

        jahat tol bLACK….

        aku ader bola boling kat umah sebijik…. heheheh…. nant nak bawak bola sendiri ler

        0
        0
        • blackberry00 says:

          alaaa….
          ko ni kan same ar ngn antu
          p mane2 mst kene bwk bola sendiri
          kalo tak camne…???

          nangis nek jah taw….
          huhuhuhaaaaaaaaaaaaaaa

          0
          0
      • anNeDeSiLva says:

        jomla AG..
        join sekali..
        sempatla..
        maybe kita buat awal sket..
        sblum pkul 6 kita main bowling..
        jgn risau pett…

        0
        0
      • [email protected] says:

        belanja aku sekali ek antu… dapat bonus ker

        0
        0
  41. double b says:

    memang bukan hans isaac lah..sekali pandang pun dah tau..kan?

    0
    0
    • [email protected] says:

      BEZA SANGAT…………… ITAM N PUTEH

      0
      0
  42. aries_april says:

    KORANG APA SMUA X NK P NI?

    0
    0
    • hantupensil says:

      pigi la…
      sape yg xpg?

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku pun p

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        semua G…
        korg ok kan??
        kalau ok anne nak sorg2 bukak kotak baru then sebut SETUJU…

        0
        0
  43. pEnArI pOcO2 says:

    pet, aku lesap jap jerk ko dah kata baja aku subur…
    nek jah x…
    huhuhuhu…

    0
    0
    • [email protected] says:

      baja ko cap ketiak… nek jah cap kankang jer

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        ceh…
        yeke nih pet…

        ko nih kan…sume part body org ko tau…
        nujum pak belalang ker ko nih…
        bahaya tul kalo esok2 aku nk kuar ngan ko…

        0
        0
  44. kesian says:

    kesian betul bang nara salah bg gosippp

    0
    0
  45. pEnArI pOcO2 says:

    SETUJU…
    TP 3RD WEEK OF JAN…
    huhuhu…

    0
    0
  46. aries_april says:

    mrjuk la…
    korang smua cam x nk p ja…

    0
    0
  47. pEnArI pOcO2 says:

    korang pakat bwk bola yerk…?
    hehehehehe…
    bola2 api xnak…?

    0
    0
    • blackberry00 says:

      pet mmg hari2 bwk bola sendiri…..

      antara nampak dan tak nampak jerk….

      0
      0
      • [email protected] says:

        black… gan cakap lebih……. kita xsama

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          wakakakakaka…
          bola2 cinta…

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          ape maksud ko pet???

          0
          0
        • [email protected] says:

          ape maksud aku… biar aku n beberapa orang je tau

          0
          0
      • AG JUNIOR says:

        alamak! bola…..
        aduh.. baru msk da t’bace benda ni..

        0
        0
  48. blackberry00 says:

    100% SETUJU ……

    0
    0
  49. yann says:

    lau betul pun pe salahnya…
    dua2 pun single mingle agi…

    0
    0
  50. [email protected] says:

    pc aku blur lak ni

    0
    0
    • aries_april says:

      uhuhuhhuhuhu…
      cian ko…

      0
      0
    • blackberry00 says:

      bn slow arrrr…..
      tensen…….

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      ko ni sik tukar name je pet…

      0
      0
      • [email protected] says:

        nak guna nama ni ker

        0
        0
  51. EclipsE says:

    aku xtau lg p ker x…maybe aku smpi plg lmbt….

    0
    0
  52. [email protected] says:

    bn blur le ari ni

    0
    0
  53. pEnArI pOcO2 says:

    AG, topik baja ngan bola lak skrg…
    huh, ader kaitan ker…
    sume nyer ader pada pet…
    kekekekeke…

    0
    0
  54. pinkypanthers says:

    x cam muka hans pun…

    0
    0
  55. nik mohd hafiz bin muhamad @ afandi says:

    AG aku dah guna nama dalam ic.. hehehe

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      ish2…elok ler camtuh…
      pic ko mane…?

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      sdp name ko..
      t’pancar ‘nur’ islam nyer…

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        yerk…nur islam lar tuh…
        kalo gune nama pet…terpancar lak air kencing lam pampers…huhuhu…(petpet)…

        0
        0
      • [email protected] says:

        pic lak yang ilang kan… huhuhu

        0
        0
  56. pEnArI pOcO2 says:

    mana korang2 nih sume…
    xkan carik bola lg kot…
    ish2…

    0
    0
  57. puteriaquarius81 says:

    bawalaahhh ku pergiii.. huhu

    0
    0
  58. blackberry00 says:

    arini dah 29/12…
    n aq lom tdo…
    dok memikirkan sapekah yg akan dibwk oleh Pet time gather nnt…
    adakah wanita misteri bernama NEK JAH…?????

    0
    0
  59. [email protected] says:

    MONING….. black sempat lagi kutuk aku 2…..

    0
    0
    • blackberry00 says:

      smlm pas nonton astro
      dah tak leh nk tdo
      bkk bn ni…
      wat penyegar mata
      so, kutuk la ko
      tp ni kutuk2 sayang taw!!!! hihihi….

      0
      0
  60. hantupensil says:

    hahaha…sian pet kena kuntau kat page sbelah…

    0
    0
  61. Sunday86 says:

    isaac atau nama sebenarnya ialah AZAD JASMIN lorr….

    0
    0
  62. mami says:

    memang bukan hans laha…

    0
    0
  63. ni mmg bukan hans isaac….name je isaac..ni pelakon drama anak mami kat tv9 tu…skali dgn waheeda dan poziah gaus tu…

    0
    0
  64. Piston Pecah says:

    mamat isaac tuh watak yang mana???ray ke???
    atau yang aku taw nama dia kish…yang dulu kontroversi pasal ke kahwin damien(v.e)..

    0
    0
  65. orng ar.. says:

    eira syazira tue bkn baek sgt pom..
    akju nknl sgt ar menatam tue…
    tinggal ngn laki, blom kawin ag tue…
    haram tue ..

    0
    0
  66. Rey Genna says:

    I agree together with your publish. Nevertheless, do you have any sources I can cite for my paper?

    0
    0