Written by AbangNara | February 16th, 2009

kekasih terbaru fasha sandha

Nampaknya Fasha Sandha yang popular dengan gosip panas bersama lelaki orang(Rizal), kekasih orang lain(Farid Kamil) dan isteri orang (Nora Danish) kini sudah menjumpai kekasih baru.

Berita hangat ini sememangnya mengejutkan kerana kekasih baru Fasha Sandha ternyata terlalu tua untuknya.

Namun mengenali diri Fasha Sandha, usia tidak menjadi penghalang buat satu percintaan. Kemesraan mereka berdua ternyata terserlah daripada gambar di atas. Mungkinkah kita akan melihat episod percintaan Fasha Sandha kali ini berakhir dengan perkahwinan?

Apa pendapat anda? Adakah kekasih terkini Fasha Sandha ini sesuai dengannya? Sila undi dan komen untuk menyatakan pendapat anda.

[poll id=”11″]

98 responses to Gosip Hangat: Fasha Sandha Dengan Kekasih Baru

  1. no name says:

    pompuan ni getik siot…

  2. jandamuda says:

    wlaupun getik,i ttp suke si fasha nie…

  3. piakage says:

    ..tue bukan kekasih dier…tue dier punya tukang kebun…

  4. Babun Teruna says:

    itu bukan dia punya tukang kebun lah..itu atuk, tempat melepaskan nafsu amarahnya..habis badan atuk tu disebatnya.

  5. seks melayu says:

    betul betul betul (gaya ipin)

  6. din says:

    Best jer Pie kan kan kan….

  7. minahmurai says:

    aku suke pie ni tp nyampah ngn c gedik siot tu

  8. akuadalahaku says:

    bior ler dier ngan care dier…. tp aku nak gaj kene peluk… wwaahhhhhh

  9. aIrIs ANdRea says:

    ShE’s JZ a WhoRe… YAkkkZ!!

    • James says:

      If you are the Airis Andrea who contacted me on AP Connect please get in touch Yahoo I am guestjim2002

  10. flower says:

    x dpt yg muda yg tua pon ok..
    hahaha…

  11. ni says:

    sesuwai la tuh

  12. fida says:

    mmg padan r..bagai pinang ditetak 13…hahaha

  13. ESYA says:

    HAI………….hai………..

  14. ki3r4 says:

    ala pacat tue gedik jerrrrrrrr

  15. mien.. says:

    ish,bnci btul la tgk minah gedik ni…

  16. wan lynn says:

    da kacau laki org nape tak kawin2 lg………… toingggg !!!

  17. nyampahsial says:

    nyampah sial tgok minah ni…..getik nak mampus ngan org tua pun nak ambk gambar mcm 2 xtau malu ker haa minah nie…kalo dier malu xder lar die tunjuk tetek dalam cerita cinta uturn…xsggop aku tgok bju dier…..

  18. waniey says:

    w/pn aku pn xbrpa cka c fasha tpi korang xptt kutuk llbh ssgt…dh mmg dia cun n ntah2 2 smua gosip je..

  19. hannah_noey90 says:

    giler bapak r pmpuan nie..x der lelaki mde g ke kat malaysia ni..

  20. baby_me says:

    isk….
    betina gedik ni mmg dah teruk dah…
    xheran la tgk gmabr die mcmni…
    i rase sume owg dah tau kan…
    xlame lagi melingkup la die ni…
    hehehehe

  21. onda onda says:

    FS ni semua dia sapu…laki orang…atuk orang pun dia sanggup.

  22. kim says:

    bodoh lar kau nie!! itu gambar pakcik yang berlakon kat nana tanjung tu lar!! ini pun nak heboh2kan… bodoh tul.. carilah somthing yang logik sikit..

  23. jed hijau says:

    pompuan ni susah nak diduga perangainya……kira macam lukisan abstrak….

  24. org_ganu says:

    memang laki yang mcm gni je layak tuk fasha….jgn brangan nak dpt laki hensem sbb fasha tu mmg x lawa pon

  25. onmiz says:

    yer ker fasha nak kawin ngan pak cik nie…ok la …sama cntik sama pdn gitu…tahniah ak ucapkan…moga bahagia hgga akhir hayat….amin

  26. Allyea says:

    Tolong jangan ngarut k? Hormat la pak cik PIe klaupun X hormat FS

  27. LAILA AZWA says:

    YE KE MUSTAHILA LAH…APE HAL LA TUA SANGAT YG KO PILIH NI…

  28. ana says:

    salam,klu itu jodoh fasha,apa kita blh buat..
    kita hanya merancang tuhan yang menentukan segalanya

  29. mia says:

    jangan suka mengutuk orang.Biar pun fasha ni gedik tapi kita doakan supaya dia insafdan kembali kepada ALLAH.ALLAH maha pengasih lagi maha penyayang.doa2kan yang baik untuknya.tidak salahkan..amin….

  30. mama mia says:

    hei…fasha….keciannye…2lh akibat klu suka memgangu rumah tangga org len…x khwin lg dah kena tinggal…2lh org ckp…dpn cemara apa pun blh ckp,tp hakikat nya x pun…bukitnya encik Qabil sendiri yg tau..klu perangai baik xkn lh cik abg nk tgglkn fasha…..dah tentu lh perangai 2 hodoh.kan……rupa-rupanya fasha hanya syok sendiri……x malu kerrrr? eeeeeeeeeeeeeee………bawa2lah betaubat.sbenarnya mmg saya setuju sagt2 bila Qabil buat keputusan mcm 2………oii gedik ko pilah layan si rizal 2..samalah kamu….

  31. scha says:

    hai….fasha..wht ever yg owng nk ckp about u…u just pkk kn tlnga….and u x payh nk fkr pw yg owng ckp about u..bla….bla…owng nk ckp u nie gdk kw?apw kw?ingt psn i u jst pkk kn tnge u je….k tke cre….i hpe u and krjaye u pw yg u buat sntiasa scces k…

  32. ain says:

    pe ar fasha sandha ny…kawen ar cpat..xbaek aw amek laky o pkwe org,,,,

  33. HEI… napela korang ni suke sgt kutuk fasha. i dont think she is that bad.sometimes the media make things look worst! im not a hard die fan but i totally disagree with all the critics. NONSENSE!! gambar yang dipaparkan pon takder la menunjukkan sgt pun apa apa yang kontoversi. suke sgt nak komplen org padahal tak tau ape ape!

    • me_la says:

      babe..let me correct u..die hard fan lah..huhu..n criticisms..ckp melayu jelah kalau english beterabor mcm ni.sama je bodoh mcm fs nk menyalak kt sini.

  34. ain91 says:

    YA ALLAH…..bodoh nyer….orang tua jugak yang kau pandang tak ader jantan lain ker????

  35. anakbapak says:

    fruss nyer sy fasha kapel dgn pak piee…hak3..mmng padan…huahua..

  36. bdkdamansara says:

    keterunan mamak…memang la padan…hahahhahhaa

  37. farok says:

    hahah mcm cucu ngan otok la pulak…

  38. ice vanilla says:

    gdix r pompan nie… tp uke gark 2… hahaha

  39. nieja hbk says:

    fasha,, kau ingat kau je yg ad test pat pk ck piee 2 .. aqu pon ade gak .. ahahahaha!!!!!!!!!!!!

  40. kude says:

    fasha sandha gedik ar.. sian orang tue piee tuh… di klu bleyh nk jauh dari dose.. tibe2 betine gedik nie nk tambah dose….

  41. lernn says:

    fasha sedap main bontot…br best si fasha mcm bohhhsiiiaaa………..

  42. edeeez says:

    kita tak selalu di atas sampai masa kita ke bawah jugab kalu tak mesti x kena boooo kat arena all star

  43. lantaliban says:

    korang ni asik nk kutok org je p lantak lah ngn dia………………. ape2 pon aku tgu gak dia plwe aku beres loh huhuhuhuhu

  44. awan says:

    Alahhhhh….setakat Pak Pae…je gambar ni pun nak kecoh…,kan die ni pernah berlakon dgn Pak pae….tak heran pon!!!!

  45. TIEY says:

    tak kan la dengan….pak tua ni….

  46. kiela zass says:

    wow panasssssss…………. bwu taw kew tine tu gedik ske awwww ramps laki owang…….x bek awww t x bau lak bau syurga cozzzzzzzzzzzz kuak ngat men skandal….hahahahaaaaaaaaaaaaaa panas!!!!!!!!!!!!!!

  47. nadia says:

    fasha….x ase tua sangat kew pakwe bru,dh abis kew kaum muda2 nie

  48. nadia says:

    yg kowang sibok2 sgat psal owg npe??biar la jdoh dya ngan spe pown…..kowang x pyah nk sbok2

  49. kite says:

    la itu kan pak dia …. dalam filem anak mami apa nak kecoh kecoh…

  50. farah rissa says:

    ape la fasha ni. MENYAMPAH AKU!!!!!!!!!!!. die ni tk serik2 ke ha? dh la pkai seksi2. :P

  51. secret v..... says:

    fasha pundek luas

  52. leqa says:

    knapa fasha skunk , skunk dye dh makin mlampau … dngan owang tua p0n jdi la , nk jdi BF dye … fasha tu muda lgi tmpukan keryaja dlu … klau nk cri calon p0n kne ikut um0 … jngan ambik laki owang , bab uh ar owang mrah …. skunk rmai BENCI FASHA !!!!!! bukan dowang jew leqa p0n sma …. uhhhhh !!!!!!!!!!! BECI AQ !!!!!!!!!!!!!!!

  53. azie says:

    mmmggggg nyampah gilerrr r tgk muka fasha sandha niee….bukan nya cantik sangat pn gedik je lbh….

  54. tiey says:

    Dia saja je tu nak tmbulkn kontrversi…bukan dia nak pun…kan semua org tak suka dia…sianya sape jadi magsa dia….suka ati ko lah fasha….lu pikirlah sendiri..ada aku kesah…

  55. MUMMY says:

    ce ce buat suprise jer.
    aper aper pun bg can la fasha hidup baru tul x sumer

  56. azlili says:

    aku skong gan pndapt semua owg fasha 2 mmg gedik siot menyampah nya…muka je lawa tp hti kwang pikir la sndr ler….

  57. syahidah says:

    eirrrr meluatnya aq ngan fasha ni ngan owg tua pn nk try ke ….ish5 dia nk kat owg tua ni ke nak hrt owg tua ni…..

  58. azlili pak ya says:

    i think dia nak hrt org tua 2 kot. 2 pun klu org tua 2 ada hrt lerr..

  59. natasya says:

    saya rasa tak sasuailah dengan awak.tak ada orang lain dah ke?

  60. natasya says:

    I LIKE THAT………………

  61. KIRA says:

    KAK FASYA HRP TAUBT.