Written by AbangNara | March 28th, 2012

Rasanya semua orang sedia maklum yang pertandingan badminton Axiata Cup sedang berlangsung dengan hangatnya sekarang ini. Pasukan Malaysia walaupun tanpa kehadiran Lee Chong Wei telah berjaya menempatkan diri ke semi final. Pastikan anda jangan terlupa menyaksikan pertarungan hebat antara Malaysia dan Indonesia di Stadium Badminton Cheras pada Sabtu dan Ahad ini.

axiata cup

Tahukah anda bahawa pertandingan Axiata Cup ini menjanjikan hadiah jutaan ringgit untuk pemenangnya? Kalau tak silap Abang Nara, lebih daripada RM3 juta rasanya. Namun jangan risau, kalau anda seorang peminat badminton, anda juga berpeluang untuk memenangi Nissan Livina X-Gear. Senang je caranya:-

1. Cuba kehebatan pengetahuan anda tentang dunia badminton di WHO WILL WIN Trivia – cuma hantar ON NICKNAME to 23355 untuk bermula.
2. Teka di mana kedudukan bulu tangkis di dalam MMS Puzzle dan menangi hadiah hebat – hantar sms ON GAME ke 22229
3. Atau layari laman web The Cube Axiata Cup untuk lebih banyak cara memenangi hadiah-hadiah lumayan.

axiata cup

Kalau anda tiada tiket untuk menyaksikan separuh akhir Axiata Cup, tak perlu risau kerana anda hanya perlu ke mana-mana Blue Cube dan bertanya bagaimana caranya untuk mendapatkan tiket percuma. Nak lagi senang anda hanya perlu datang ke Blue Cube di Stadium Cheras dan bertanya pada petugas di sana.

axiata cup

Sabtu ini, kasi smash sama itu Indonesia. Pastikan Axiata Cup milik Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Go Malaysia Go, Menangi Axiata Cup Untuk Rakyat Malaysia

  1. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Go Neelofa Go…!!!

    Oh yeah bebeh……

    0

    0
  2. wawagee@com.my says:

    maju la sukan untuk negara…….)

    0

    0
  3. kasut putih says:

    Malaysia Boleh!

    0

    0
  4. Ak yg Comel says:

    Malaysia boleh bebeh!!

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Boooo….

      0

      0
      • Ak yg Comel says:

        Ak support Malaysia pun ko nk booooo ke wahai kipas neelofa?? ooh ni kes nk provok la ni..teruskanlah teruskanlah….

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hahaha…

        0

        0
      • Ak yg Comel says:

        kipas mane dak Anon ko..selalu menyelit je dia.korang dorang kan bagai aur dgn tebing

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Mana la aku tau, kerja la kot… ko lain la, time2 ni free… nanti malam ko sibuk berniaga steamboat pulak..
        Jap nak tanya, kuah yg ko buat sedap tak? aku suka jugak makan steamboat, tp kebanyakan yg aku makan kat KL ni mengecewakan la. Steamboat sedap selalunya kat Ipoh & Penang jer..

        0

        0
  5. pemerhati says:

    nampak cam orang kurang minat nak komen kat sini. mereka kan lebih suka bergosip. heh.

    go negara ku go!

    0

    0
  6. WMC says:

    malaysia boleh…doa rakyat malaysia sentiasa mengiringi skuad badminton malaysia… harap sgt malaysia menang..

    0

    0
  7. nyampah tgk neelopak says:

    GO MALAYSIA GO!!!

    0

    0
  8. kopiko says:

    Malaysia boleh :)

    0

    0
  9. den pun bulih says:

    hafiz hashim boleeeeeeeeeeeeeeehhhh
    errr..bole ker

    0

    0
  10. Pendekar Bujang Lapar says:

    Selamat berperang raket… Kalahkan lawan anda.. hehe..

    0

    0