Written by AbangNara | April 16th, 2010

Wah, lamanyaa  KakNara tak tolong tulis artikel gosip utk BN ni !  Bukan ku tak sudi, tapi iniler sebabnya…

Hari ni, KakNara masuk dalam akhbar Utusan Malaysia edisi Mega, utk promosi kan ButikNara.com.

ButikNara ni walaupon baru separuh tahun jagung, tapi sudah agak glemer lah juga di alam maya ni, terima kasih kepada semua pembaca BeautifulNara juga yg telah klik-klik kat blog ButikNara.com ni.

Terima Kasih semua~~~[baca dgn gaya Amy Search cakap ok}

p/s: terima kasih juga pada RedGlow kerana sudi memakeup-kan kami & juga terima kasih pada Niagakit.com kerana support Sistem Kedai Niaga secara Online ni…

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to Giliran KakNara pulak kena gossip??

  1. nad says:

    cantiknyer …. rasanyer orang nyer yg buatkan tudung tu bertambah cantik…..
    putih & gebu cam zizzie pun ada……hehehe…..
    nak beli satu…..

    0
    0
  2. donut_cute says:

    tahniah kak nara dah masuk paper. semoga bisnes makin maju dan berkembang..cantik-cantik tudung ni.

    0
    0
  3. mie says:

    waduh!!!!!
    pasti lebih meriah….
    moga teruskan kekal and maintain cun..
    hehehe

    0
    0
  4. cili says:

    oklah tuh. menambah koleksi2 yg menarik dan yang penting untuk wanita islam lebih sempurna.

    0
    0
  5. aizuddin says:

    ui..mantap masuk paper..masuk abp la lepas ni..hehe

    0
    0
  6. Rija|udDin uL-haQ says:

    wooo….dah masuk paper…pasni jadi cam BN pulak…huhuhu

    0
    0
  7. Rija|udDin uL-haQ says:

    anak tudung tue kreatif,tapi ada sikit janggal..?

    0
    0
    • taktahu says:

      ade2…tudung da cantik…sesuai bg wanita yg berfesyen…tp janggal sebab pendek sgt….kak nara kalo boley design labuh dari dada…baru betul muslimah sejati…tp tudung kak nara mmg cantik…

      0
      0
  8. my2sen says:

    ooo 1st time tgk rupa kak nara..congrats masuk paper!

    0
    0
  9. my2sen says:

    after semua org tgk paper hari ni, ramai la visitor.best2

    0
    0
  10. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    cntk…dh bca…pemes akak pas ni

    0
    0
  11. Rija|udDin uL-haQuq says:

    huhihuhihuhi
    apa kalah-kalah ni..

    0
    0
  12. Rija|udDin uL-haQ says:

    uiks…..

    0
    0
  13. Piston Pecah says:

    nak cuba imagine Lisa pakai tudung tuh..cun kan?

    0
    0
  14. Rija|udDin uL-haQ says:

    ni bukan giliran kak nara kena gosip,tapi menggosipkan diri sendiri…huhuhuhuhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      biasa le 2 mawy… kak nara pun nak populer gak

      0
      0
  15. BlackBerry00 says:

    nara ke nih..??
    awat smakin cantik nih???

    0
    0
    • kaknara says:

      uuuu..betul ke kak? hehhee

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        mmg btol, akk x tipu..
        in fact pg td dh hubby gtau nara kuar paper,
        dye kate mmg cantik
        tp akk bz giler..
        bl dh smpai umah..mmg tol
        nara btmbh cantik (dhlh orgnya mmg lawa!)
        hrmmm..pttlah lama mnyepi..
        pasni kuarkan SimplyNara lak..hehehe!

        0
        0
        • [email protected] says:

          pecaya le cakap kak BLACK 2,,,,,
          heheheh
          tp memang comel pun ,,, hehehehe,,, kalah kak DIBAH

          0
          0
  16. ina camar says:

    tahniah kak nara dah masuk paper. semoga bisnes makin maju dan berkembang..cantik-cantik tudung ni.

    0
    0
  17. dyg says:

    aku br beli tudung tu kat anjung putrajaya tadi…x tau la cun ke tak tapi blik keja nanti nk try fesyen sesssuai ker x…tpi yg pasti ala fesyen muslimah malaya…haaaaa x gitu…

    0
    0
  18. Hanny Ramzy says:

    Sama-sama Kak Nara. Kepuasan pelanggan memang keutamaan kami. Yosh! ^^

    0
    0
  19. ummi Hanie says:

    salam kenalan ,

    owh baru tau ade kak nara rupenye…tahniah! bangga anak melayu buat biz maju :)

    tiup2 sikit aura kat kami yer… :p

    0
    0
  20. Miss_hujaN says:

    Nak try jgk la ..tuduNg dri butiknara niey ..


    Sent on a phone using T9space.com

    0
    0
  21. ViZard8 says:

    nak knl leh.??

    0
    0
  22. ieda says:

    wah…cantik tudung nie…nampak kemas & selesa.

    0
    0
  23. jmr says:

    wow wiiii..cun lor kak nara nih..heheh

    0
    0
  24. farenova says:

    cantiknya kak nara :), cantik juge anak tudungnya, nak belilah satu :)

    0
    0
  25. ain says:

    putihhhhhhnyerrrrr kak nara hehe..

    0
    0
  26. dona says:

    bedak ngan foundation ape kak nara pakai nih hihi..

    0
    0
    • [email protected] says:

      baru je kak nara promok produk yang dia guna ari 2…..
      2 pun bang NARA yang bagi kalo x kak nara x xpakai produk 2….. baik tol adik adiahkan PRODUK yang mahal tok akaknya…..

      KAK NARA KENER TME KASIH KAT BANG NARA SEBAB YANG PUJU KAK NARA CANTIK….

      tp kak nara lagi cantik kat luar dari dalam pic…. sweet jer mcm umur 20 tahun jer…..

      BANG HASNUL GAN MARAH… puji je ni

      0
      0
  27. Cik says:

    Efek cameraa hehe

    0
    0
  28. Ryta says:

    Cantik….nak beli satu la nanti….
    :-)

    0
    0
  29. Syaz says:

    Tengok Kak Nara tetibe teringat Chloe Kardashian. Hahah Tapi versi sopan lar. :D

    0
    0
  30. Syaz says:

    Tengok Kak Nara tetibe teringat kat Chloe Kardashian lar! Tapi versi jauh lebih sopan la. Hehe

    0
    0
  31. feyus says:

    Wah, makin glamour dah kak nara ni ek.:)TAHNIAH!!!! tudung yg cantik.

    0
    0
  32. beb says:

    ketatnye baju.

    0
    0
  33. sabariah says:

    Assalammualaikum semua kepada sesiapa yg ingin bercuti dilangkawi bolehlah menghubungi saya sabariah 012-5418946 & Jas 012-5877425.Sewa Kereta,hotel,island hoping dan sbgainya…kami akan cuba membantu.

    0
    0
  34. […] View full post on Beautiful Nara […]

    0
    0
  35. missing says:

    kak naRa…kuaR kan La..crIta psL waN aiShah mahsuRi kaHwIn…tnGok dLm paper …cnTik bnGgat seYy….vouGe giTu….hehe

    0
    0
  36. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  37. Hoa Bussmann says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  38. Legalsounds says:

    Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

    0
    0
  39. porno izle says:

    Hey there, was just browsing through the interwebs searching for some info and stumbled across your blog. I am impressed by the design that you have on this site. It shows how well you get this subject. Bookmarked this page, will come back for more. You are great. Mucho love from arbeitsrecht wiesbaden

    0
    0
  40. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    0
    0
  41. How good your site is.I wish you will keep updating your article content constantly as you have one dedicated reader here.

    0
    0
  42. Legalsounds says:

    I know this is really boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thanks – you cleared up some things for me!

    0
    0