Written by AbangNara | March 28th, 2010

ema af8

Jujur kami katakan yang kami tak sempat tengok konsert Akademi Fantasia 8 Sabtu lepas. So kami tak boleh nak komen sama ada persembahan Ema nie memang teruk atau pun tak. Tapi nampaknya rezeki Ema hanya sampai minggu ke 2. Kini tinggal adiknya, Adira sahaja untuk menyambung perjuangan keluarga mereka.

Sekali lagi kami nak nasihatkan peserta AF8 (terutamanya Maulana) supaya janganlah menangis tak ingat. Rileks dah la. Cuba cool sikit macam Shahir. Buruk benar muka anda menangis cam budak-budak tak dapat aiskrim. Kasik mahal sikit air mata tue.

kasut croc

Cun sungguh kasut Crocs warna pink nie. Harga asal agak mahal iaitu USD 34.99. Tapi kalau masa korang order kasut Crocs di atas, sila letakkan code PREPAIRSLIDE1499, boleh dapatkan 50% diskaun. Murah kan?

Tapi sebelum anda order kasut Crocs di atas tue (original tau), pastikan korang daftar dulu kat vsHub. Bila daftar dengan vsHub anda akan dapat alamat USA yang bakal digunakan masa order kasut Crocs kat atas tue.

Lepas tue vsHub akan uruskan penghantaran kasut Crocs yang cun melecun tue terus ke depan pintu rumah anda. Mudah kan? Kalau nak tau lebih lanjut pasal vsHub, boleh baca kat sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to Giliran Ema Keluar AF8 Meninggalkan Adiknya Adira

  1. Aizat says:

    Nak wat camne dah memang bukan rezeki dia kat AF…

    0
    0
    • kukukaki says:

      smekom, sory mencelah org 1st!hee..
      dia mmg xbest pn..huhuhu..mmg patut kuar, mgu depan kuarkn farina plak.hehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        farina paling KONTROVESI… kalo terkeluar gak xtau le….

        0
        0
        • AYIEN says:

          kontoversi sbb her attitude ke..
          kalau ‘kontroversi’sbb suare yg best x pe jugak..
          :)

          0
          0
      • kuarkan sume skali jer..haha

        0
        0
  2. FTNer says:

    tak tengok AF. takde astro..wakkakka

    0
    0
  3. F I T says:

    takpe la..dapat masuk AF pun dah kira bertuah tu. dari berjuta yang gi audition, dia gak yg terpilih. nak afundi sapa lepas ni? suara nad cam unik. rasanya dia ada potensi jadi artis. hehe :)

    Astro Tambah Channel Baru!

    0
    0
  4. riko says:

    a’ah..
    maulana tu..mak ai.. sensitif gile..
    klaka plak tgk die nangis..hehe

    0
    0
  5. Zaza Muhammad says:

    ooo dia ni terkua.. nasib je tuh. dia nyanyi best apa lam konsert smlm lagu pakai buang stacy…
    klu ade usaha maybe ade peluang besar lai lam industri..

    0
    0
  6. cintaqaseh says:

    saya pun tak tengok..AF..sekian.

    0
    0
  7. aizuddin says:

    aku dengar je td..tak nengok pun..hehe

    0
    0
  8. Tiffany says:

    Maulana is an attention seeker.
    Kalau menangis sebab takutkan dosa-dosa pada Allah ke, menangis sebab ibu bapa ke, berbaloi la jgk.
    Ini menangis sebab AF.
    What a loser!

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhuhuhu…..
      tuk mak ayah jauh sekali dorang nak nangis

      0
      0
  9. jal says:

    dorg dah ada script

    tu nampak over time nangis…
    kalau aku x nangis laaa… hati bebunga2 beb!
    ** dah nak menang la katakan ..

    0
    0
  10. zara says:

    erm.. rasanya ema lg bagus dr nad dan sorang lg peserta perempuan dr serawak tue (x ingatlah namanya) .. tp apa2pun undian dah dibuat… keluar je lah ema…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku xpenah undi dorang ni…. sapa yang tekeluar pun xkesah, sebab bukan duit aku yang habis,,,, nak cakap lebih2 nant orang ckap undi xnya nak komen lebih2 lak…. tol x mcm 2

      0
      0
  11. zara says:

    yelah..kl x de yg keluar mcm ne nak cari pemenang????

    0
    0
  12. ViZard8 says:

    x tgk af, tgk af2 je..THE BEZT AF EVER!!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      sokong

      0
      0
  13. ntahnye..nyampah aku budak2 af ni..terkelua je nangis gegile..drama paling..padahal baru kenal bape bulan..kalo terkelua pon boleh jumpa lagi kat lua..hoh

    0
    0
    • [email protected] says:

      kalo dah jupe kat luar dorang dah buat2 xkenal….
      entah2 dorang akan tanya U peminat i ker……..:::::::::

      0
      0
      • nad says:

        af dah boring giler……

        tolong cerita pasal korean band boy pulak…..

        dorang punyer semangat tengok bagus giler……

        0
        0
  14. ViZard8 says:

    af = drama air mata palsu..huhuhu, (nangis gembira sbb lg kurang saingan)…cam bodo

    0
    0
    • [email protected] says:

      ***nangis gembira sbb lg kurang saingan……..SOKONG ayat ni

      0
      0
  15. kukukaki says:

    ntah ape2 la dorang ni..duk nangis gila2.laki lak yg ter OVER dr ppuan.sakit btl mata aku nengok..urrgghh!!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      sandiwara n drama air mata…..
      susah nak cari 2…… mcm dah separuh mati dah dorang nangis, kalah baby baru lahir…..

      0
      0
      • nick@@pet says:

        salam…ai pet….mane anne,bee,areis,rama…?

        0
        0
        • [email protected] says:

          hai KLON…. dorang masuk ofice kol 9…. lepas kol 9 baru ader kat cini le

          0
          0
        • nick name says:

          jgnla pggl aku klon…aku ada nama sebenar,tapi aku mls pakai…nanti ko kenal aku…kuikuikui
          bee mane…aku nak gaduh lagi dgn dier…rindu pulak..

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          bee jrng msuk awl..
          dia lwat skit….

          oh..
          kna pnggl dia klon ya pet?
          sorry la..
          aries bru nk msuk..
          ihhiihhi..den bru blik brcti..p cameron…

          0
          0
        • aries alyana says:

          wah….p cameron?dgn sape…bawa balik byk ke sayur?huhuh…kat sana sejuk lagi tak tghr?skrg tak sejuk kan?

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tk sjuk dh….
          syr x bnyk…
          buah bnyk la…

          0
          0
  16. nick name says:

    hmm…isnin yang indah..

    0
    0
  17. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    anne…where are u..
    jom bli…
    ko klau bab2x oeder net ni deras skit….

    murah tu….

    0
    0
  18. princessbutterfly says:

    salam n selamat pagi semua…..
    bila tgk af kali ni mmg btul2 drama air mata… baru seminggu dua kenal nangis teresak2 bila mmbr tersingkir…
    af yg lepas xde over sgt mcm af kali ni…

    0
    0
  19. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    mn yg lain ni ar?
    xda orng pn…

    0
    0
  20. PruBSN says:

    si KLON 2 asyk tukar nama jer…. 2 aku anne n bee panggil dia KLON

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      OH..
      gitu..
      x pnt ker tiap kli nk cmnt tkr nama ar?

      0
      0
      • princessbutterfly says:

        tu r xpenat ke dia tu ea…
        cuba r setia ngan satu nama…

        0
        0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          hiihihihi..
          dia tkut pet thu nama dia…

          0
          0
        • princessbutterfly says:

          hihihi… pasni guna name sape plak2….

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tnggu sapa msuk la..
          pas tu dia gna la nm orng yg dia nk reply tu.hihihi
          :-)

          0
          0
        • [email protected]&pet says:

          huhuhu….
          biarkan dia nanti dia penat dia guna le nama dia

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          huhuhuhu..tau x per..
          pet…sal tkr nm lak?
          ko nya jualan cam na/
          everything ok?

          0
          0
        • [email protected]&pet says:

          ok mcm biasa jer

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          pet. p YM jab…
          ada hal skit.

          0
          0
        • [email protected]&pet says:

          ado gapoh mira

          0
          0
  21. princessbutterfly says:

    klon ni kan msti org lama ni

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      enth la…
      aries dh 2 thun kat sni..
      x prnh la pla dia ada b4 ni….

      0
      0
    • [email protected]&pet says:

      xtau ler… tp dia anti gan bee

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        biasa la…
        brbahas kat BN ni..
        mn leh lps..
        tp klau gduh tu…
        rsnya x yah la…

        0
        0
        • [email protected]&pet says:

          huhuhu sokong mira

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          haah..
          anti bebenor dgn bee..
          klon2..
          dia ada ke?

          0
          0
        • [email protected]&pet says:

          bee x masuk lagi KLON dah ilang

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tah..
          p mna tah klon tu…
          ilang lak dia.

          0
          0
  22. AnneDeSilva says:

    Morning….

    0
    0
    • [email protected]&pet says:

      pagi anne

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        ranccak berbual sume..

        0
        0
        • [email protected]&pet says:

          boleh tahan le

          0
          0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        mrng anne…..

        0
        0
      • princessbutterfly says:

        PET nape tkar name plak ?

        0
        0
        • [email protected]&pet says:

          nama lama 2

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          nk promote insurans dia..hihihihih

          0
          0
      • princessbutterfly says:

        setakat tgk je bolehlah af ni… tapi jgn harp nak m’undi…

        0
        0
  23. aku tgk af ni..bagi aku yg suara bagus alif,iwan,adira ngan maulana…kalo boleh bior le smpai final…yg lain2 tu stakat biasa2 jer…jd kpd pengundi 4org ni bakat bagusla tp dr segi yg lain xtaula pulak….

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      hihihih..x tngk la pla…

      0
      0
      • [email protected]&pet says:

        huhuhuhuhu

        0
        0
  24. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    BN x der citer bru ker?

    0
    0
    • [email protected]&pet says:

      xder kot

      0
      0
      • Minah Bibir Merah says:

        hai korang bduo…
        apo crito…?

        0
        0
        • [email protected]&pet says:

          ko asyk ilang je poco

          0
          0
  25. Minah Bibir Merah says:

    salam u all…

    0
    0
    • [email protected]&pet says:

      hai poco

      0
      0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      salam MBM

      0
      0
  26. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    anne mna ar?
    nk tnya dia..
    nk bli x kasut kat ats ni…

    0
    0
    • [email protected]&pet says:

      xjadi kot si anne 2

      0
      0
  27. pizza says:

    AF, antara rancangan Melayu paling x berguna. Tolong jangan buang duit mengundi, kerana anda bakal membuat investment ke Neraka Jahannam.

    0
    0
  28. Piston Pecah says:

    aku tak tengok pon konsert sekadar dengar jek..dah takda kejutan yang baru lah AF 8 nih…

    0
    0
  29. gosipgurl_fea says:

    nyanyi..nyanyi..nyanyi…………………………..
    program tv malaysia ni sedihla..asyik2 hiburan..macam rancangan Raja Azura dgn Nabil jadi pengacara tu..nampak macam..rancangan budak2 darjah 5,
    kenapala tak contohi atau garap idea dari jepun, program dorang berlandaskan education dgn sukan paling banyak…

    0
    0
  30. Ryta says:

    Best lagi layan kasut Crocs tu dari layan sape ntah budak AF yg terkeluar ni….(jap skrol kat atas)…oh si Ema ni ha….carik je la kerjaya lain lagi bagus….

    0
    0
  31. pinkypanthers says:

    huh aku x nengok pun af yg ni….
    cam hampeh jerk..

    0
    0
  32. sarina says:

    kak ema apa kbar??bleh x sya mntak email kak ema yg cute sperti adknya?? ^_^

    0
    0
  33. daniel says:

    ema cantik lah……….

    0
    0
  34. […] Giliran Ema Keluar AF8 Meninggalkan Adiknya Adira (103) […]

    0
    0
  35. Legalsounds says:

    Pretty good post. I just came across your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

    0
    0
  36. Ja Pageau says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  37. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  38. C’est trés bien dit ! Merci from France !

    0
    0