Written by AbangNara | March 28th, 2010

ema af8

Jujur kami katakan yang kami tak sempat tengok konsert Akademi Fantasia 8 Sabtu lepas. So kami tak boleh nak komen sama ada persembahan Ema nie memang teruk atau pun tak. Tapi nampaknya rezeki Ema hanya sampai minggu ke 2. Kini tinggal adiknya, Adira sahaja untuk menyambung perjuangan keluarga mereka.

Sekali lagi kami nak nasihatkan peserta AF8 (terutamanya Maulana) supaya janganlah menangis tak ingat. Rileks dah la. Cuba cool sikit macam Shahir. Buruk benar muka anda menangis cam budak-budak tak dapat aiskrim. Kasik mahal sikit air mata tue.

kasut croc

Cun sungguh kasut Crocs warna pink nie. Harga asal agak mahal iaitu USD 34.99. Tapi kalau masa korang order kasut Crocs di atas, sila letakkan code PREPAIRSLIDE1499, boleh dapatkan 50% diskaun. Murah kan?

Tapi sebelum anda order kasut Crocs di atas tue (original tau), pastikan korang daftar dulu kat vsHub. Bila daftar dengan vsHub anda akan dapat alamat USA yang bakal digunakan masa order kasut Crocs kat atas tue.

Lepas tue vsHub akan uruskan penghantaran kasut Crocs yang cun melecun tue terus ke depan pintu rumah anda. Mudah kan? Kalau nak tau lebih lanjut pasal vsHub, boleh baca kat sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to Giliran Ema Keluar AF8 Meninggalkan Adiknya Adira

  1. Aizat says:

    Nak wat camne dah memang bukan rezeki dia kat AF…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. FTNer says:

    tak tengok AF. takde astro..wakkakka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. F I T says:

    takpe la..dapat masuk AF pun dah kira bertuah tu. dari berjuta yang gi audition, dia gak yg terpilih. nak afundi sapa lepas ni? suara nad cam unik. rasanya dia ada potensi jadi artis. hehe :)

    Astro Tambah Channel Baru!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. riko says:

    a’ah..
    maulana tu..mak ai.. sensitif gile..
    klaka plak tgk die nangis..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Zaza Muhammad says:

    ooo dia ni terkua.. nasib je tuh. dia nyanyi best apa lam konsert smlm lagu pakai buang stacy…
    klu ade usaha maybe ade peluang besar lai lam industri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. cintaqaseh says:

    saya pun tak tengok..AF..sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aizuddin says:

    aku dengar je td..tak nengok pun..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Tiffany says:

    Maulana is an attention seeker.
    Kalau menangis sebab takutkan dosa-dosa pada Allah ke, menangis sebab ibu bapa ke, berbaloi la jgk.
    Ini menangis sebab AF.
    What a loser!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jal says:

    dorg dah ada script

    tu nampak over time nangis…
    kalau aku x nangis laaa… hati bebunga2 beb!
    ** dah nak menang la katakan ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. zara says:

    erm.. rasanya ema lg bagus dr nad dan sorang lg peserta perempuan dr serawak tue (x ingatlah namanya) .. tp apa2pun undian dah dibuat… keluar je lah ema…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nic@pet says:

      aku xpenah undi dorang ni…. sapa yang tekeluar pun xkesah, sebab bukan duit aku yang habis,,,, nak cakap lebih2 nant orang ckap undi xnya nak komen lebih2 lak…. tol x mcm 2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. zara says:

    yelah..kl x de yg keluar mcm ne nak cari pemenang????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ViZard8 says:

    x tgk af, tgk af2 je..THE BEZT AF EVER!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ntahnye..nyampah aku budak2 af ni..terkelua je nangis gegile..drama paling..padahal baru kenal bape bulan..kalo terkelua pon boleh jumpa lagi kat lua..hoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nic@pet says:

      kalo dah jupe kat luar dorang dah buat2 xkenal….
      entah2 dorang akan tanya U peminat i ker……..:::::::::

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nad says:

        af dah boring giler……

        tolong cerita pasal korean band boy pulak…..

        dorang punyer semangat tengok bagus giler……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ViZard8 says:

    af = drama air mata palsu..huhuhu, (nangis gembira sbb lg kurang saingan)…cam bodo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. kukukaki says:

    ntah ape2 la dorang ni..duk nangis gila2.laki lak yg ter OVER dr ppuan.sakit btl mata aku nengok..urrgghh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nic@pet says:

      sandiwara n drama air mata…..
      susah nak cari 2…… mcm dah separuh mati dah dorang nangis, kalah baby baru lahir…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nick@@pet says:

        salam…ai pet….mane anne,bee,areis,rama…?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nic@pet says:

          hai KLON…. dorang masuk ofice kol 9…. lepas kol 9 baru ader kat cini le

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nick name says:

          jgnla pggl aku klon…aku ada nama sebenar,tapi aku mls pakai…nanti ko kenal aku…kuikuikui
          bee mane…aku nak gaduh lagi dgn dier…rindu pulak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          bee jrng msuk awl..
          dia lwat skit….

          oh..
          kna pnggl dia klon ya pet?
          sorry la..
          aries bru nk msuk..
          ihhiihhi..den bru blik brcti..p cameron…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries alyana says:

          wah….p cameron?dgn sape…bawa balik byk ke sayur?huhuh…kat sana sejuk lagi tak tghr?skrg tak sejuk kan?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tk sjuk dh….
          syr x bnyk…
          buah bnyk la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. nick name says:

    hmm…isnin yang indah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    anne…where are u..
    jom bli…
    ko klau bab2x oeder net ni deras skit….

    murah tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. princessbutterfly says:

    salam n selamat pagi semua…..
    bila tgk af kali ni mmg btul2 drama air mata… baru seminggu dua kenal nangis teresak2 bila mmbr tersingkir…
    af yg lepas xde over sgt mcm af kali ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    mn yg lain ni ar?
    xda orng pn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. PruBSN says:

    si KLON 2 asyk tukar nama jer…. 2 aku anne n bee panggil dia KLON

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. princessbutterfly says:

    klon ni kan msti org lama ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. AnneDeSilva says:

    Morning….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aku tgk af ni..bagi aku yg suara bagus alif,iwan,adira ngan maulana…kalo boleh bior le smpai final…yg lain2 tu stakat biasa2 jer…jd kpd pengundi 4org ni bakat bagusla tp dr segi yg lain xtaula pulak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    BN x der citer bru ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Minah Bibir Merah says:

    salam u all…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    anne mna ar?
    nk tnya dia..
    nk bli x kasut kat ats ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. pizza says:

    AF, antara rancangan Melayu paling x berguna. Tolong jangan buang duit mengundi, kerana anda bakal membuat investment ke Neraka Jahannam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Piston Pecah says:

    aku tak tengok pon konsert sekadar dengar jek..dah takda kejutan yang baru lah AF 8 nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. gosipgurl_fea says:

    nyanyi..nyanyi..nyanyi…………………………..
    program tv malaysia ni sedihla..asyik2 hiburan..macam rancangan Raja Azura dgn Nabil jadi pengacara tu..nampak macam..rancangan budak2 darjah 5,
    kenapala tak contohi atau garap idea dari jepun, program dorang berlandaskan education dgn sukan paling banyak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Ryta says:

    Best lagi layan kasut Crocs tu dari layan sape ntah budak AF yg terkeluar ni….(jap skrol kat atas)…oh si Ema ni ha….carik je la kerjaya lain lagi bagus….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pinkypanthers says:

    huh aku x nengok pun af yg ni….
    cam hampeh jerk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. sarina says:

    kak ema apa kbar??bleh x sya mntak email kak ema yg cute sperti adknya?? ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. daniel says:

    ema cantik lah……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. […] Giliran Ema Keluar AF8 Meninggalkan Adiknya Adira (103) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Legalsounds says:

    Pretty good post. I just came across your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Ja Pageau says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. C’est trĂ©s bien dit ! Merci from France !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0