Written by Bella | March 19th, 2017

Meskipun pernah beberapa kali gagal dalam percintaan dan pernah ditipu lelaki, pelakon Farahdhiya akui beliau tidak serik dan masih terbuka pintu hatinya untuk menerima cinta. Farahdhiya mahu bakal suaminya itu mempunyai penampilan kemas dan beberapa ciri lain yang beliau idamkan.

Dia tidak perlu terlalu kacak atau cukup sekadar kulit hitam manis. Dia juga mesti memiliki gigi yang cantik dan gusi bersih.

Ini paling penting buat saya kerana dengan senyuman yang menampakkan gigi dan gusi yang bersih, ia akan membuatkan raut wajah lebih bersinar. Dia juga mestilah ‘kaki’ gimnasium dan pandai menjaga penampilan diri. Tapi kalau dia suka mengawal dan mengatur apa yang perlu saya buat, lupakan hasrat itu.

Walaupun mempunyai darah kacukan Melayu-Inggeris, Farahdhiya memberitahu jejaka pilihannya adalah berbangsa Melayu.  Namun, dalam mencari yang terbaik, beliau tetap akan berhati-hati ketika menjalinkan hubungan dengan mana-mana lelaki.

Kalau lelaki diluar sana ada mempunyai ciri-ciri seperti yang Farahdhiya mahukan, mungkin anda boleh mencuba nasib untuk menjadi kekasih beliau. Siapa tahu ada jodoh? Hehe..

Sumber Berita : BH ONLINE

38 responses to Gigi Cantik Dan Kaki Gym Antara Ciri-Ciri Lelaki Idaman Farahdhiya

  1. Mat Ronggeng says:

    Oh Faradiya suka abang sado gigit gigit ya.. OK.

    2

    2
    • Anonymous says:

      gigi cantik penanda aras lelaki itu rajin jaga kebersihan oral…..

      30

      0
      • Anonymous says:

        Iman cantik takmo ke? Kesian pak2 lebai. Penat belajar agama.

        4

        2
        • Anonymous says:

          gosip Diva AA bergaduh dgn Sheila Rusly & Jinggo xde ke???

          8

          0
        • Neelufah says:

          Nak jantan yg berstamina di kamar tidur dpt memberikan kemuncal yg menyeluruh kerana nafsu wanita lebih. setakt 20 minit ..tak payah tidur aja bang hoii baik lupah layan pilem lucah ajer kt handset ni ha.

          1

          2
        • Ariz says:

          haaa ahh…~takde plak abg nara update psl azwan ngan jinggo tu, walo apa pun saya tetap sokong jinggo ngan shiela rusly tu, yelah kann dorg tak kacaw, org tue yg sibok hal org sumpah seranah apee bendeee…..

          1

          0
      • pondan jual nasi lemak yg vogue says:

        salah tu kak, kata orang2 tua nk cari suami, cari yg rajin solat.
        org yg rajin solat, sebelum solat sah2 lah dia harus bersihkan diri.
        mana ada org solat dlm keadaan serabai, busuk dan kotor.
        gigi cantik, putih…kt bawah berkepam…x guna kak.

        11

        9
        • Jemah says:

          Dia nak kata taknak lelaki merokok la tu. Biasa yg merokok gigi kuning karat and gusi hitam. Yucksss!

          21

          1
        • Anonymous says:

          Biarlah dia nak lelaki macam mana pun. Taste dia

          16

          0
        • kakak jual kueh says:

          To : Pondan Jual Nasi Lemak

          jgn nak solat sgt…….
          mmg expectation kita sbg org islam nak kan mcm tu.
          tapi.. aku punya experience, jumpa laki yg solat tak tinggal tapi hati busuk dengki nya ya Allah tuhan yg tau.
          Bukan sorang ye, 2-3 org, mungkin nasib aku masa tu agk malang..
          smyg tk tggal, tapi bab menipu, bab manipulating, mmg aku tepuk tgn.
          sorry mgkin ada yg tak stuju dgn aku, tapi aku cite kisah benar yg aku sdri dah lalui.

          13

          0
      • Mat Sahdo says:

        Aku suka pompuan yg rajin mengemas, pandai memasak, menjaht in case seluar koyak..berkebun kalu boleh bertukang dan mengimpal. Baru wanita berwibawa. Kalau setakat berdandan/ jaga body je..tak guna…

        15

        1
    • Anonymous says:

      lelaki yg kaki gym selalunya ..cik gayah. cik gayah suka pergi gym kasi naik itu bontot. hati2…badan sado..tengok lipas dia dulu yg panjat kerusi.

      27

      0
    • minah latoya vazz mulot longkang says:

      ak pun suka abg sado. mesti best kan kena fuck ngan diaorg. yum

      0

      8
    • abg sasa says:

      Gua nk wanita bertudung buka yg lgi menambahkn dosa pd laki, bitch!

      0

      2
  2. Anonymous says:

    bodoh punya mentaliti. ko ingat lelaki2 skrg atau sang2 suami yg kaki angkat besi main gym body ketul2 tu semata-mata utk ko sorang je ke???
    pikirrrr….jgn jadi lurus bendul boleh tak kak?

    4

    2
  3. Zara says:

    Shallow mentality. Badan ketul belum tentu hati baik. Jantan yg jaga badan ni most of the time are selfish male chauvinist pigs. Bimbo!

    13

    2
  4. gmail says:

    Lahir cantik,cuba kalau lahir buruk…redho selalu jelah.

    7

    0
  5. faradepa says:

    gigi kena cantik la..fara suka abg sado jilat pepet taw…tak bersih nati kuman plaks uolss..kahhhhhh

    0

    4
  6. Anonymous says:

    Nk laki sado, kacak boleh saja..tpi kena terima risiko anda bukan yg terakhir dlm hidup dia. Biar laki montel body x cantik sikit yg penting hati x sakit dan beriman.

    13

    0
    • Anonymous says:

      abg sado ni selalunya perasan. mcm kt atas opis aku ..ada gym. konon badan mcm kapten america.. dari jauh nmpk katik sangat.

      14

      0
  7. salina says:

    Nara upload lah video fasha sandha sedang menari dengan @nursajat02

    1

    2
  8. senjakala says:

    kulit hitam manis= ok
    gigi putih= ok
    kaki gym= not so ok

    aku geli tenguk laki2 yg terlebih sado. mcm badut. kadang2 bila berjalan mcm robot. abg2 sado take note!

    14

    0
    • lalalakejalaa says:

      hahaha..aku pun nak ckp benda y sama..mcm robot..atas besar, kaki kecik..lelaki knp suka sgt ketulkan bdan tu. sedang2 ckup la. Yg gigi cantik n gusi bersih tu sapa tak nak? X tahan klu bckp dgn org merokok..bau mulut tu dh mcm bau bsuk …wekkk..muka klu hnsem tp mulut bau longkang pun x guna weii

      2

      0
    • Anonymous says:

      abang sado lagi la bahaya. ambil pil, suppliment semua tu….silap2 x berisi ko.

      9

      0
  9. Lol says:

    Mcm ko hot.. pemes sgt. Abg sado baik cari yg muda solid. Ko kategori buah yg ranum.

    0

    2
  10. Ini fakta says:

    Lelaki mahukn wanita yg cergas dan sundal diranjang..

    4

    2
  11. Felda says:

    Kau tak la sefemes mana…tenggelam sendu. Terimalah sekalipon peladang gigi kuning isap rokok daun sebelum ko duduk sorang2 bertemankn kucing dan pasu bunga. Jgn memilih sgt mcm ko bekas ratu..

    1

    3
  12. 1999girl says:

    Nara lain Kali gossip pasal artis lama pulak ye.INI x asyik kisah neelopak aka attention whore tu je boring kot!

    5

    1
  13. Team Farahdiya Omey Angat says:

    yg penting funny . kalau kelakar gigi x cantik x sado sure nak pye .. rezeki org kelakar

    1

    0
  14. kau says:

    ko ni memilih sangat la………………..nk mcm2 la…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    laki Melayu sado bajet2 je..suka selfie buat muka control…laki melayu yg sado Fahrin jer badan tough tp tak control hensem dan pakai ketat…susah nak carik melayu mcm tu Farahdiya..so awak tu cantik carik jela laki luar.. Melayu ni dahlah bajet hensem ..tak romantik plak tu..

    3

    1
  16. khaira says:

    umur 33tahun this year lg nak memilih….
    sila kawin cepat, esok2 anak darjah 1 umur 40an….

    0

    1
  17. melati says:

    Aduiii dh layak hantar kebun (Hukum Tembak) pun nk memilih apa lagi… pilih Kucing lagi bagus yg comel2 boleh lah beranak pinak pastu bercakap lah ko gan Kucing peneman bila bangka nanti…hmmmmm

    3

    0
  18. loyalmalaysian says:

    ade ke lelaki Malaysia yg gigi cantik? semua makan belacan…eee x nak…

    0

    1
  19. warga asing says:

    kalu umo muda lagi blh la nak memilih..dah tua bangka nk memilih bagai xmerasa la ko

    0

    0

Leave a Comment

Optional