Written by AbangNara | June 24th, 2016

Pada hari Selasa yang lalu, selepas selesai menunaikan solat terawih, Abang Nara pun duduk bersantai di atas sofa. Tenang rasanya apabila isteri tercinta sudah berjaya menidurkan anak-anak. Boleh la nak rileks sikit. Tengah syok duduk sambil tak buat apa, bini Abang Nara datang dengan muka comelnya dan berkata “Abang cepat bukak Astro Ria tue ada Akim dan Stacy kat MeleTOP”.

stacy akim raya

Sambil melentokkan kepala ke bahu isteri tercinta, Abang Nara pun duduklah melayan gelagat Akim dan Stacy di dalam MeleTOP. Kelakar jugak rupanya laki bini nie. Seronok mendengar cerita Akim tentang perangai Stacy yang liat nak bangun sahur. Ada sekali tue siap Akim kena marah sebab kejutkan Stacy. Kah, kah, kah. Teringat Abang Nara pun dulu pernah buat camtue kat bini masa awal-awal kahwin. Hehehe.

stacy akim raya

sweet gila pasangan suami isteri nie

Apa yang menariknya ialah semua detik-detik yang diceritakan oleh Akim dan Stacy di MeleTOP ini boleh ditonton di dalam web episod “Lebaran Akim dan Stacy”. Abang Nara dah layan dah kesemua 5 episod yang telah diupload ke applikasi Capture. Buat yang tak tahu, Capture adalah sebuah aplikasi simpanan foto khas untuk pengguna DIgi sahaja yang membolehkan penyimpanan gambar serta video yang diambil secara talian. Setiap pengguna Digi akan mendapat 30GB sehingga 100GB ruangan simpanan berdasarkan pelan Digi yang digunakan.

stacy akim raya

Sesungguhnya yang paling best episod MeleTOP Selasa lepas ialah apabila Akim dan Stacy berpadu suara menyanyi lagu raya mereka yang bertajuk “Lebih Erat”. Boleh tahan catchy jugak lagu nie. Comel je tengok Akim dan Stacy yang bakal menyambut Aidilfitri kali pertama sebagai suami isteri.

Banyak lagi gambar-gambar, video-video, cerita-cerita dan aksi-aksi ekslusif Akim dan Stacy yang anda boleh lihat dengan memuatturun applikasi Capture. Kalau tak tengok, memang serius rugi. Hanya perlu cari “Capture” di Apple Store atau Google Play Store. Jangan lupa ke laman web rasmi Digi https://capture-app.com/ms/ untuk mengetahui lebih lanjut tentang kehebatan applikasi Capture yang akan memudahkan anda menyimpan segala kenangan di dalam telefon pintar anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Gelagat Akim & Stacy Jalani Ibadah Puasa Memang Tersangatlah Comel, Geram Pulak Menengoknya

  1. komarad says:

    geram kat sapa turr..???

    0

    0
  2. cekelat says:

    kat luar akim ni sombong dol.. sian aku tegur dia leh buat x tahu jee hmmm

    0

    0
  3. Jane says:

    Ape yg comelnye? Tak paham haku…klu baby @ kucing, yela comel…

    0

    0
  4. _ _ says:

    tak minat langsung….

    0

    0
  5. xoxo says:

    uweeeeek

    0

    0
  6. Kesampahan says:

    Poyo! Stacy tak tapi Akim poyo. Muka macam muka tak mandi. Rambut kering. Kasi lah minyak sikit Akim oiii. Aku malas cerita apa Akim buat sampai aku yg dulu minat dia jadi menyampah. Satu je Akim, tolong hormat apa pun org post. Kau boleh lah post hal kerja sebab kau sibuk ngan kerja. Biarkan je lah org lain post benda yg diorang nak post. Tapi aku tak mcm kau, kau menyampah kau ‘tinggalkan’. Walau aku dah menyampah ngan kau tapi nyanyian kau aku tetap sokong. Aku tetap beli produk kau ngan The Majistret. Kau boleh ke mcm aku? Walau aku bukan penyanyi tapi kau bolehke hormat setiap apa yg aku post? Aku nak je direct tapi biar mcmni je. Simpan kat kepala kau, walau aku dah menyampah kat kau, aku tetap sokong nyanyian kau ngan kumpulan kau tu. Tetap aku beli album kau dulu & album kumpulan kau. Cara aku hargai kau. Kalau ada siapa2 nak sampai kan benda ni kat Akim, silakan screenshot & pm atau tag Akim. Sekian.

    Yg kecewa.

    0

    0
  7. hehr says:

    Not sure kalau rambut akim yg panjang ke rambut stacy yg pendek hehe cute

    0

    0
  8. noni says:

    apa lah bulan baik pun…bersangka baik lah…

    0

    0
  9. sania says:

    best lagu dorang ni…

    0

    0
  10. anon says:

    tak minat ..poyo dan berlagak si akim

    0

    0
  11. Jawa says:

    Nak muntah baca tajuk

    0

    0
  12. shashamoden says:

    Salam, kdg2 konfius plak mana satu akim mana satu stacy.. apa2pun mereka tetap pasangan busuk!

    0

    0
  13. shashamoden says:

    Salam, kdg2 konfius mana satu akim mana satu stacy..papepon satu je sama pasangan ni selalu nampak busuk and masam!

    0

    0
  14. aranjo says:

    hahaha

    0

    0
  15. Afif Rayyan says:

    Makin kurus pulak si akim nie.. stacy tak reti masak la tu..

    0

    0
  16. Khir Khalid says:

    Bulan puasa ni jngn geram2 sgt hahaa… semoga mereka terus berbahagia… :)

    0

    0
  17. Kak says:

    Tak perlu kot show2 tunjuk cmnie..didik jer isteri awk diam2 akim.sayang sgt..dia bru peluk islam..suci dr segala dosa.jd berusaha la sme2 berubah ke arah jln islam yg sebenar. Semoga stacy akn mjd muslimah yg baik.amin

    0

    0
  18. Anonymous says:

    boleh nampak sayangnya akim pada stacy.. all da best to both of u.. haters gonna hate.. jadikan ianya cabran utk anda berdua.. luv ya

    0

    0