Written by AbangNara | November 24th, 2009

kulit siti nurhaliza

Sapa yang tak jeles tengok kulit muka Dato’ Siti Nurhaliza memang kami respek. Gebu, mulus, putih, halus dan semuanyalah yang menggambarkan kecantikan kulit dia. Respek!!!!

P.S:  Nak hantar SMS kat member-member cakap pasal ButikNara petang tadi. Ingatkan kredit tak cukup. Nasib baik Xpax bonus bulanan XXL punya kredit dah dapat. Dapatlah RM3 sebab guna minimum RM50 bulan nie. Tima kasih XPAX.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

188 responses to Gebu Gila Kulit Dato’ Siti, Jelesnya Diri Ini Melihat Kegebuan Itu

  1. petra@dubies says:

    merah pp TOK Ti

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. insuraya says:

    mmg cantik..i like..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. ammey says:

    cntik dan shat kulit die ek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • petra@dubies says:

      guna produk mahal ma…
      huhu… bukan NASHA AZIZ ni guna AVON

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • ammey says:

        avon pn dlu pemes pa
        dlu xbyk cm skung,lg bguih n moden

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • petra@dubies says:

          o yeker….
          aku xpenah guana AVON 2 yang x tau 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • pEnArI pOcO2 says:

          avon aku beli myk wangi jerk…jenama imari…
          kekdg jerk aku pakai ‘flo jo’ nyer…ader alkohol…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhu bau dia ok x….
          entah2 tok ti guna AVON gak….

          ape produk yang tok ti guna ni……

          ke tok ti dah suntik gak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • iza says:

        tul tu kalau ada duit lebih semua lawa..cuba dok sawah lawa x???

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  4. kuna says:

    cun blcun..mwaaahahhahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  5. tudungjarang says:

    kalau ada duit dan kemahuan semua boleh jadi, ct bagus, duit guna utk meng enhance her beauty secara berhemah tak macam artis yg mengubah kurniaan Tuhan

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    ader duit sume boleh jadi beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ammey says:

    ank buah aku pp gebu cmni gk
    aku ska ggit pp dye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. BumbleBee says:

    ade misaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~~

    Dato K bagi sket ker? hehe…gurau2~ jgn marah fans tokT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. pEnArI pOcO2 says:

    kalo bmake-up mmg lar nmpk cantik…
    cube kalo x pakai make-up…pucat lesi jerk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      huhu…. mcm 2 ek… kiranya aku ensem semula jadi ek….sebab xpakai ape2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ammey says:

      dlu pnh kuar cite ct g wt dagu kn
      biase la ct nafikn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Geli Hati says:

      Betul tuuuuu….tepek foundation byk2 sampai tutup lubang sure nampak gebu. Bila x make up sure hilang semua kegebuan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        huhu…. pasal tahi lalat pun leh jadi topik kita ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cupindancipin says:

        mana ko tau tak mekap dia tak gebu?
        cuba ko tgk pict dia masa melawat mangsa tanah runtuh bukit antarabangsa dulu tu (aku tak sure bn ada publish ke tak gambo tu)..muka natural giler..tak mekap pun, mata pun sembab mcm baru bgn tido tapi her skin still look flawless..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • manjalara says:

          aku setuju dgn comment kau, memang harap makeup jer, aku dah tgk muka dia tak pakai makeup, ngeri juga…..muka nampak kemek , makeup artis memang pandai mengubah gaya wajah seseorang, tahu kan sape makeup artis siti, so tak heran la muka dia nampak gebu , guna concelear nak cover mark n nak bagi kulit nampak gebu, halus, tulus n mulus….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ayu says:

      kalu dah kena cucuk botok..smua jadi cantik beb..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • watie says:

      betui2…entah2 pic ni guna photoshop kot..coz aku pnah wat pic aku cntik cm ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. amy says:

    kcantikan smulajadi yg terpelihara…x mcm sesetengah 2 suntik sana sini..dah mcm plastik..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. tOmEii says:

    ble tgk dekt2 cmni br persn tok t ni ada misai rpeny…..
    so xla perfect sgt sbnrny……
    hahahhaha…….
    spe nk mrh mrhla aq ckp cmtu……
    xhern pon….huhuhuhuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. petra@dubies says:

    TAPI YANG PALING AKU BANGGA GAN BN NI……..

    LETAK JE PIC APA2 DALAM BLOG DIA ADER JE ORANG KOMEN……

    KALO BLOG ORANG LAIN ORANG NAK TENGK PUN SEGAN….

    KALO BN LETAK PIC ABG NARA N KAK NARA PUN ORANG CAKAP ARTIS POPULER….

    MASTI RAMAI GAK ORNG KOMEN….

    KAK NARA N BANG NARA GURAU JER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. tOmEii says:

    lol apsl xkua komen aq…..
    alhai bang nara xkn tlis cmtu pon xleh kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. pEnArI pOcO2 says:

    jom…tukar topik…
    buhsan tul ceta pasal tok t…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. petra@dubies says:

    CARTA ARTIS WANITA MALAYSIA PALING PENDEK

    1 MILA
    2 KAK MELAH
    3 AMY MASTURA
    4 CT SARAH
    5 MISHA

    RAMAI LAGI NI TOLONG SENARAI KAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    ammey…kakaakkaka…
    ko kata taik lembu bkn taik lalat…
    elok lar tue, bukak topik pasal TAIK LEMBU…
    setuju…?

    aku first, TAIK LEMBU kaler aper haah…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ammey says:

    alaaa jap g dh nk blik dh
    asa kjap la plak :-(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. affa_anis says:

    salaam

    kalo i kaya dan banyak duit pun, kulit da tentu le gebu, putih, mulus, kudus, lemun dan yang sewaktu dengannya. cuba compare dengan siti yang dulu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. pEnArI pOcO2 says:

    pet…jgn kan nk mkn ulat sagu, nak pegang pon aku geli…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kak aNIe says:

    Seperti kata orang2 dulu…pipi pak telur dikupas…umpama kulit bayi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. yula says:

    jng p cucuk botok dah la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kesian says:

    gebu apa..x nampak ke jeragat kat PP tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. wAwa says:

    yer…yg dikatakan mcm taik lalat kt pp tu ialah jeragat…hihihi~… yg taik lalat kt bwh bibir dia tummg dh lama ada since jerat perchentaan lg… cuma dulu dia suka pekatkan…tp lepas isu apa ntah siti tk pekatkan dah…dia tempek bedak tebal2…hohoho3~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lanToK LeW says:

    awek cun…ko x on9 ke rini???ke ko marah kat aku??sorry laa pasal semalam….huhuhuhu….aku pon pening cari ko….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ozman says:

    pergh….sabun di bilik mandi…sabun…sabunnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ladybird says:

    cun giler r muke die ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Lena says:

    Korang rase sapa artis msia yg takde peminat?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Boy says:

    wow! dato’ always maintain :) guys..kalo nk tgk TWILIGHT NEW MOON in advance…klik nama i. layan~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kesian says:

    kaya2 pun..spa tiap hari pun, facial tiap masa pun leh tumbuh jeragat..sian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. petra@dubies says:

    moing u alll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ammey says:

      moning..
      lompat kotak ag ke
      testing2………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkapplejuice says:

        morning semua? dh breakfast ke? mkn apa pg ni? xder ceta baru lg ke bang nara? ni mesti pet melekat kt cni sbb nk jd 1st.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ammey says:

    xslp aku
    title ct ni datin sri dh kn
    cz laki dye dpt little dato sri lps ct dpt dato dlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ammey says:

      ye ye btl…………. {ngaku sensorg}

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        title dato’ kt Msia ni dh low standard…melambak cm bundle dh title tu kt Msia…

        respect title SIR kt UK…. susah gler nk kasik kt org…saper yg dpt title tu mmg betul2 selected…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          betul tu bee….dato k tu dpt dato sri …apa dia punye contribution???? siti tu ok la pasal contribute dlm dunia hiburan for so long…dan paling byk dpt award dan masih disukai dan masih lagi menyanyi not that i like her la tapi yg betul kita takleh deny….yg lelain tu isshh hampeh….. bee kalau ko ade duit pon ko boleh beli title tu…murah2 …. tah ape2 la msia ni skang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ammey says:

    alone………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. petra@dubies says:

    pinkapplejuice pandai ko buat cter…..aku ader meeting le jap lagi kol 10

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. EclipsE says:

    salam…
    morning to all my fans…eh silap….my frenz….heheheh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. EclipsE says:

    xde org ker ari ney…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. miss_hujan says:

    gebu lah jgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Zaza Muhammad says:

    mmg dia putih tp ari tu ade gambo dia masa arwah bapanye meninggal, ade gak kesan2 celaan tuh kena plak kulit dia putih, lagi le nmpk jelas….
    tp gambo ni make up beb. compare je aaa ngan warna kulit kat anak rambut tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      BTOL3….
      CT NIE KLAU XMAKE UP TERUK GAK MUKA DIA..
      AKU PNH GAK TGK PIC DIA XMAKE UP.
      KT BWH MATA DIA TERUK GAK..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. sitifazelahh says:

    mm,ade mcm muke aku skit. bkn aku prasan.tp real tau…hehe.ape2 pun skak siti mmg comel.lucky to be person like you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. alpha says:

    comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. suzia says:

    klu dh eye cream harga 500 utk 500ml camner tk gebu ….
    tk caye? g isetan the gardens tnya salesman kt situ, ct klu beli cream2 jenama ntah apa2, bkn skII bukan dior bkn chanel , sekali angkat trus 10K …. klu aku kaya pun mcm tu gak BN oiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. pening says:

    Ala…org bnyk duit, ape nk herankan..pegi facial jela muke tu..g spa lg…kita ni yg kurengg ni tumpang tgk je lar….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. laracroft says:

    Apa yang gebu tu.. tak nampakpun… :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Aww says:

    bila la nak dpt anak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aija girl says:

    lawa ke tengok mcm biase je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. umi ct says:

    hehehee…klau dh bnyk duit tue,manfaatkn lah sebaik2nyeerrr yeekk..selain kena bnyk mkn supplemnt+vitaminssss+penjagaan lauran=cantik ler tu,tpi yg penting skali kecantikkan dalamam..& tutup aurat bkn utk FESYEN..haa…barulah kecantikan sejati,TUTUP LAH AURATcara ISLAM YG SEBENAR ada pahaaammm..BKN KERANA TPAKSA TUNTUT JANJI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lanToK LeW says:

      ngeh3…betul gak tuh umi ct…tp…pekata kalo umi ct p jmp tok t n cakap sendiri ngn dia….huhuhu…nk gak dgr pe dia kata….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Apin Opin says:

    kalau kita geram apakan lagi datuk K…mesti kena terkam selalu…auwwww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mommyiman says:

    masa CT dengan album lagu mawarku…kulit dia berkarah jugak sbb br dtg dr kmpung….skrg ni dh ada duit mcm boleh buat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. awekcun says:

    KO KT NER…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. leolady says:

    cantiknyee dato’ siti nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. oldman kopitiam says:

    kecohh tuu…skrg niii botox ade injek vit c ade duit ade semua tu ditanggung beres !! moyang aku kalau injek bende tuhh pun kegebuan akan nmpak nyata..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Sekar says:

    mak-up laaaa..cuba tgok time x pkai make-up
    cubalah,..sapa yg knal siti time biasa mcm aku tau laa..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. mmg cun……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nening says:

    btol2..dulu mase mule2 jadi penyanyi xde pn kulit die cmni..mekap lebih,treatment beribu2 baru boleh dapat kulit gini..haha.. susuk pn boleh jadik..haha..sory la fan2 ct.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • longsengah says:

      masa dia rasmikan ofis baru DERMILAB PJ,aku dpt tgk Datuk T dkt2…terus berubah persepsi aku terhdp dia slama ni.Cayalah!she’s really great lady…mmg lawa betoi dia ni bkn pasal mekap!Tutur kata,gerak lagkah,body language…tip top.Peribadi & personaliti mmg dipuji,x heran aku kalo dikata dia artis M’sia no. 1…she deserved it.Paling aku KAGUM sepjg majlis dia x lekang dgn senyuman,gangguan peminat berebut2 ambik gambar x membuat dia menarik muka masam…ikut kita org biase LARAT ka hangpa senyum berterusan berjam2???bravo Siti…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. amei says:

    Dato K ngan Nik Aziz sembang pasal kolonel Mat laaa. Dato K tanya apasal kolonel Mat nak ambik Siti Nurhaliza? Nik Aziz cakap laaa itu memang kerja orang UMNO. Kolonel Mat datang dengan cara menyamar nak mintak Siti dari tangan Dato K.
    Dato K tak kisah sangat , dia cuma nak tahu betul betul dulu tapi tak dapat- dapat sebab Nik Aziz kata biarlah rahsia. Tapi kalau boleh, Dato K nak juga berkat doa Nik Aziz ni ,mana laaa tahu kan . Lambat sangat nak dapat anak , macam mana nak lawan dalil ngan kolonel Mat.
    Nik Aziz tak kisah kalau setakat doakan , apalah sangat air liur yang keluar tu bukan susah pun, cuma tadah tangan dan mintak aje. Tapi Dato K laa pulak nanti tak suka. Nanti orang cakap Dato K dayus, penakut.

    pst: Dato K sebdiri kena keluar air liur .
    ehm: Menyamar ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Iskandar says:

    ape line phone yg ct pkai huh.??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. akulah says:

    klu tgok dari dekat xdelh gebu dia ni…malah ada bintik bintik gak..klu korang nk tgk gbu macam zizie ezette gebu hingga tapak kaki kalu kulit cantik dan natural mcm ziana zain , dayang nurfaizah, nabila

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. sya says:

    heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. INA says:

    SENANG JE NAK KULIT CANTIK MCM CT NIE. MULA2 MAKAN UBAT NYAHTOKSID DULU TAK KISAH LA YG MAHAL ATAU YG MURAH. LEPAS TU MAKAN IMEDEEN ATAU NUVAFEMME ATAU APE2 SAHAJA PIL KECANTIKAN. DISAMPING TU MAKAN JUGAK EPO,VIT B,SPIRULINA. KALO IMEDEEN ATAU NUVAFEMME SESUAI DGN BADAN SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN. MCM SAYA MAKAN NUVAFEMME JER COZ MURAH DR IMEDEEN. 4 HARI DAH NAMPAK KESAN DAH SEMAKIN JELITA N KULIT SEMAKIN GEBU. CUBA LAR

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. Miss Marquis says:

    uhu ok lah tu untuk standard dia. mudah perdi spa facial pelbagai walaupun sibuk.

    cantik (*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. MM Laxer says:

    JAGA HATI HIASI PERIBADI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. affa says:

    mana xgebu, duit berjuta2… ntah bape kali pegi salun muka sebulan ntah…. aku ni nak pijak sebulan sekali pun pyh…..sob sob….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. meihwa says:

    dgarnye…. tk taulah citer ni betul ke tidak..
    tapi dberitahu oleh seorg kawan yg berkerja di sebuah klinik swasta … datok iti ni setiap bulan (adelah dia punya timing) akan ke klinik tersebut utk disuntik satu bahan daripada indonesia yg doktor klinik tu sendiri pun tk tau ape kandungannye. dia cuma ke klinik tsebut untuk bantu disuntik je. sbb tu setiap kali doktor nk suntik, dato iti kena sign satu surat yg klinik tersebut takkan btagungjawab kalau apa2 kesan smpingannye.
    khabarnye doto k sendiri pun ada amik suntikan kat muka kat klinik yg sama. tapi bahan yg disuntik tu dkeluarkan sndiri oleh klinik tu jugak jd takdelah perlu tandatangan apa2 surat pun.
    dgar2nye lah kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. uyun says:

    waaa cun tue beb..dulukan muka uyun mcm dtk Ct taw tp dah bercinta dgn sorang mamat ney jerawat i tak habis2 meronta2 nak kluar tengok dunia..ahakz….tp kan i hari tue adew gak wat produk sendiri..haha kat sepanyol…jauh kan???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. NANS says:

    ALAH AKU DH TENGOK MUKA DIA SEBENARNYE KAT KUALA LEPIH… TAK LAWA PUN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. none says:

    siti rajin g cucuk…mmg la lawa…deng KD botox nih….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. alia kirana says:

    tak la..cantik semulajadi memang macam tu….hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Lou Hudok says:

    Exceptional post and that i favor your attitude towards enhancing standards. Thanks for putting this materials up. It is Specifically what I’ve been searching for. Preserve blogging. Obtaining excited about reading your following post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. You’d probably never ever pick up all those text through Barack Obama, since President obama is undoubtedly an ideologue, not only a philosopher. Obama’s progressive ideological background is definitely anchored in the deep-rooted trend from individuals who do well as a result of no cost promotes and also a deep-rooted sympathy in the direction of people who do well by means of area organisation in addition to marketplace potential fight.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. The subsequent time I become familiar with a blog, I hope that it doesnt disappoint me up to this particular one. I am talking about, Yes, it was my approach to learn, however really thought youd have one thing attention-grabbing to mention. All I hear is a couple of whining about another thing that one could possibly repair cleaning soap werent too busy searching for attention.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0