Written by AbangNara | January 4th, 2010

Biarlah cuma dihadiri oleh 16 orang , 14 orang pembaca + 3 orang belakang tabir BeautifulNara.com, segalahnya berjalan lancar, dan sangatlahhhhh meriah. Tengok gambar pon dahtau kan? So hujung tahun kita buat lagi nak? Saja suka-suka kita berkenalan ~~

Banyak lagi gambar di Fan Page Facebook BeautifulNara.com yaa~~ Join kami di Facebook untuk lebih banyak borak-borak topik menarik di sana. Dijamin kepuasan 100%.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1,565 responses to GBN 1 : Sikit tapi Meriah

  1. BorakArtisMalaysia says:

    1st, haha.

    kaknara pulak nak glemer.

    sesapa yg free tlg tag gambar kat fanpage ek

    0

    0
  2. nic@pet says:

    ini x adil

    0

    0
  3. puteriaquarius81 says:

    jelesnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  4. pEnArI pOcO2 says:

    ish3…
    happy ek…

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    hahahha…
    sume gambar anne edit..hahahah
    selekeh jekk…
    best2….

    0

    0
  6. anNeDeSiLva says:

    anne sukaa..
    asl tak upload pic DSC 2335???hahahhaha

    0

    0
  7. ladybird says:

    pet aq kenal….
    anto yg mane???
    anne pakai baju ape??
    aries???
    bb???
    dll…

    0

    0
  8. pEnArI pOcO2 says:

    asal pic kak black x kuar…
    INI MMG X ADIL…

    0

    0
    • blackberry00 says:

      sik dahal..
      dahlah kmk tok sik kacak..
      malu eh pic dlm tok
      berik can ngan dak mudak2 jak…
      kmk dah tua….

      0

      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        ish3…xda lar tua gney2…
        nenek kmk lagik tua…
        apa nk malu…

        0

        0
        • blackberry00 says:

          kmk join daknya makan jak
          main boling kmk have to go
          nak gi umah adik kat damansara
          ada family gathering gik….
          anak2 nak swimming rah pool….

          0

          0
  9. nic@pet says:

    pic atas sekali 2 kak nara anne aries antu bb n arie….atas sekali bahagian tengah2

    0

    0
  10. hantupensil says:

    kak nara pasni kite wat kat genting plak..
    hahaha

    0

    0
  11. choqs says:

    korg mkn dkt chilis ke??ini aku prasan geng ni ramai2…manaku tau geng BN…ahahaha

    0

    0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    ko nk guling2 per anne…?

    0

    0
  13. eclipse says:

    anne thanks kol…
    aku br jer nak tlelap…
    sgup tue amik lap top blk bukak….
    asl muka aku nmpk buruk lak ney…huhuhu

    0

    0
  14. ladybird says:

    haaaa.. dah cam korang dah…
    t juper kat mane2 jgn sombong lak erk….

    0

    0
  15. anNeDeSiLva says:

    anne paling suka gambar yg last skali tu..
    happening gilerr….

    0

    0
    • nic@pet says:

      huhuhu…. pic aku jadi NEK JAH korang gelak jer

      0

      0
    • Clipkertas says:

      anne, yg hujung blah kanan paki baju biru sluar jeans tu sape?
      ngan baju biru sblah aries tu?
      pastu kak black nape tak der kat pic tu…

      0

      0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    lain kali buat ler kat mongolia ker…
    kan best…mkn angin kuar angin jauh2…

    0

    0
  17. nic@pet says:

    mana MUSUH AKU SISEMUT 2…. xnak lak dia komen pasal pic aku….

    komen lebih2 aku SULA nant

    0

    0
  18. ladybird says:

    BB apsal muke budjet abis hehehe…..
    budjet cun…..

    0

    0
  19. violet says:

    isk isk
    dr jauh aku nangis nih

    0

    0
  20. ladybird says:

    org laki selain pet n antu sape lg???

    0

    0
  21. anNeDeSiLva says:

    korg..
    gambar kak black adala..
    GAMBAR KEDUA..
    TIGA DARI KANAN…
    yang pakai slendang HITAM..
    anne peluk dia tu..
    tula KAK BLACK..
    cute kan?

    0

    0
  22. eclipse says:

    huhu…lady ckp aku bajet cun lak…
    aku bajet xcun tue…
    pic aku kat cni la aku plg xsuke…
    bbeza dgn dr aku tue….huhu.

    0

    0
  23. eclipse says:

    pet wpon gila2…
    tp nmpk sopan tue…
    lg lmbut dr aku…hahahahahahha…

    0

    0
  24. pEnArI pOcO2 says:

    aper lak sampai terduduk kat atas lantai nih…
    sakit bontot ker…

    0

    0
  25. pEnArI pOcO2 says:

    weh…pic tbaru aku dah kuar ker…
    jap lg nk balik…
    nk tunggu pukul 5, jam lak nnti…

    0

    0
  26. eclipse says:

    yg pentg aku bjaya kalahkan pet dgn antu men boling…yuhuuu……………..

    0

    0
  27. violet says:

    kalaula

    0

    0
  28. anNeDeSiLva says:

    antu ko kata anne tergoda dgn pet??
    anne sgt2 tergoda taw..
    pasal si eclipse masam..
    seri dia pet dh amek..
    sbb tu pet sengih lebih..heheheheh
    gaya duk pon ayuuu…

    0

    0
  29. ladybird says:

    bb,, ko dgn tunang erk???

    0

    0
  30. eclipse says:

    dlm rmi2…aku plg tkejut tgk pet….
    xsangka….
    yg lelain aku dh leh imagine muka dia cmne….

    0

    0
  31. pEnArI pOcO2 says:

    k guyz…
    aku nk balik dulu…
    happy korang ek, akupon tompang gumbira…
    next time wat kat PANTAI DAMAI lak ek…
    lg best…
    salam u all…

    0

    0
  32. eclipse says:

    u’ll blk keje kol bp?
    aku nak tdo pon xjd…
    nak lyn korg dlu…

    0

    0
  33. mayrien says:

    sayangnya..kalu tak kije ari tuh..leh join skali. walaupun tak femes cam org lain. ehehe..next time kalu panjang umo, leh join lagi…kan kan

    0

    0
  34. violet says:

    kak nara

    dpt x mail violet?

    pastu
    xnk wat kt johor ke.

    0

    0
  35. eclipse says:

    setakat ney pet jer yg puji aku….huhuhu…
    ade gak la yg puji dr xde….heheheh…
    tp pet very nice person…antu also…

    0

    0
  36. blackberry00 says:

    WOKEY…
    AQ DAH SIAP UPLOAD SMUA PHOTOS DLM FB AQ…
    THOSE YG DH ADE FB AQ JERLAH YG LEH TENGOK….
    KALO ADE SESAPE YG NAK ADD, KENE EMEL DULU KAT AQ.. imanina00 at yahu dot com
    EMELKAN KAT AQ NAME KORG DLM BN NI..
    (bkn ape… for my own security.. sori, ek!!)

    0

    0
  37. eclipse says:

    hahahaha…kak lady jgn komen lbh2 psl aries…
    bhaya….
    kang ade lak yg tenung semcm…heheheh

    0

    0
  38. anNeDeSiLva says:

    lalalal..
    ishhh bestla gathering nie…
    next time kita planning best2,.
    wat BBQ skali..

    0

    0
  39. anNeDeSiLva says:

    Bila cinta bertasbih..
    nadiku berdenyut merdu…
    kembang kempis hidungmu..
    seperti antu pensill….

    0

    0
  40. nic@pet says:

    Artis: Amy Mastura
    Lirik/Lagu/Tajuk: Happy
    Lirik By: Janganlupalirik.com

    Hatiku rasa bahagia
    Pabila kau bersama
    Tiada gundah gulana
    Merosak hati kita

    Mari kita berganding dengan tangan
    Jauhkan segala peperangan
    Kita cipta irama
    Di dalam melodinya
    Kita nyanyi bersama

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Hakikat dia sementara saja
    Kembalikan ke waktunya

    Hatiku rasa bahagia
    Pabila kau bersama.. ye…yeh..
    Tiada gundah gulana
    Merosak hati kita

    Mari kita berganding dengan tangan
    Jauhkan segala peperangan
    Kita cipta irama
    Di dalam melodinya
    Kita nyanyi bersama

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Hakikat dia sementara saja
    Kembalikan ke waktunya

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    Lebih baik cinta daripada benci..
    Lebih baik setia dari iri hati…
    Menyanyi dan menari sesuka hati…
    Janji kita!!…………………. Happy!!

    0

    0
  41. eclipse says:

    pet asl ms aku memula smpi tue…ko pndg aku smcm jer?
    mcm nak scan aku pon ade…huhuhu

    0

    0
    • anNeDeSiLva says:

      pasal nk taw mana satu BB….
      sbuk dok tanya anne….
      mana satu BB…..

      0

      0
    • nic@pet says:

      aku mcm x caya yang ko CUTE mcm 2…. n tengk BIBIR ko…. xsama gan pic kat BN… hehehhe…. orang lain bila sampai senyum jer ko muka ketat jer…. takut aku….. tme chat mcm ni ko nampak hepy2

      0

      0
    • blackberry00 says:

      eclipse…
      ko upenye…cinta kasih tu
      aik.. dlm tu litup,
      tu yg x kenal…
      tak nak accept dulu… takooootttt, dikkk!!!
      well, aq dh accept dah….

      0

      0
  42. anNeDeSiLva says:

    anyways..
    anne forget to say thnks to all my friends yg dtg gathering haritu..
    really appreciate our new friendship..
    to those friends yg tak dapat meet lg..
    doa that one day we will meet each other….
    to the owner for this blog..
    thnk you very much…
    thnks belanja bowling..
    we all really appreciate all this very much..
    pray that we will meet again one day..INSYALLAH…

    0

    0
  43. nic@pet says:

    anne kak nara nak bagi pic nama tuk kita msukan dalam adiah yang dia kasi 2

    0

    0
  44. pinkypanthers says:

    eeee…………
    bestnya….
    jeles tulllll……………….

    0

    0
  45. nic@pet says:

    Eddie Ahmad & Hamidah Ahmad

    Lagu Gembira

    ( 1 )
    EA:
    Andai aku pandai menyanyi
    Tua muda miskin dan kaya
    Tentu suasana gembira
    Mendengar suara merdu
    Bagai buluh perindu
    Banyak orang rindu

    HA:
    Andai aku pandai menyanyi
    Tua muda miskin dan kaya
    Tentu suasana gembira
    Mendengar suara merdu
    Bagai buluh perindu
    Banyak orang rindu

    ( 2 )
    EA: & HA:
    Ho… ho… ho… ho…
    Ho… ho… ho… ho…
    EA:
    Ha ha ha ha…
    HA:
    Ha ha ha ha…
    EA: & HA:
    Ha ha ha ha…

    ( korus )
    EA: & HA:
    Ku menghibur hati duka
    Hilang nestapa datang suka
    Bintang di balik awan senyum
    Hahaha aaa hahaha aaa
    Hahaha aaa hahaha

    ( ulang 1, 2, korus )

    Hahaha aaa hahaha aaa
    Hahaha aaa hahaha

    0

    0
  46. anNeDeSiLva says:

    it just that if ada sikap anne yg tak sedap mata memandang dan ada kekurangan..
    sorryla k..
    anne hope relation nie berkekalan..

    0

    0
    • eclipse says:

      ko dgn pet plg best…
      aku plg sopan skali…hahahaha…
      sbb x tkinja2…hehehehe

      0

      0
    • nic@pet says:

      semala ler kalo korang x suka aku maaf ler ekk… memang perangai aku mcm 2…..

      0

      0
      • nic@pet says:

        kalo x der tunang ko mesti ko mcm aku n anne gak kan BB

        0

        0
        • eclipse says:

          xdela…aku mmg pemalu pon….
          xcaye tnye anne…
          dlm ney jer aku nmpk gila2…
          kat luar..totally different…
          tng aku xkshla…
          dia ok jer…

          0

          0
        • anNeDeSiLva says:

          haah…hahahaha
          tulisan tak mengambarkan sifat sebenar seseorg pet….
          melalui tulisan kita luahkan pendapat…
          tp reality tak mungkin smaa…

          0

          0
        • nic@pet says:

          huhuhu… BB yang ati kental ni pemalu rupe nyer…..

          huhuhu… xper ape2 pun ko tetap CUN meleCUN

          0

          0
  47. eclipse says:

    ala..nk tgu 2nd gathering lmbt lgla…
    kite bt la gathering sndr…
    kan pet?anne?

    0

    0
  48. nic@pet says:

    PIC Abang nara yang paling bawah 2 lain mcm jer…. mcm buat latihan tuk malam JUmaat jer

    0

    0
  49. anNeDeSiLva says:

    buat jek bezday anne..4.4
    abuis citer….
    kecoh…
    sume promosi bezday..heheheh

    0

    0
  50. nic@pet says:

    VIO pendek umur 2 bulan 13…..

    0

    0
  51. anNeDeSiLva says:

    antuu……..
    anne ada benda nk ckp dgn ko..
    jupe kat YM…

    0

    0
  52. blackberry00 says:

    bubye…
    nk blk timang anak kat umah…

    0

    0
  53. puteriaquarius81 says:

    taim tu go bek..
    jus wanna say congratz to sis n bro nara , brjaya wat gathering even x ramai.. hopefully wat smula pas ni.. huhu
    to all my frens hepi sokmo ok.. frenship never end..
    salam…. muah

    0

    0
  54. violet says:

    sapa je ada nih
    pet ko ada lg x?
    law x aku g kebun

    0

    0
  55. nic@pet says:

    semua dah nak balik ni….. take care semua dadadadadda jupe besok u alll

    0

    0
  56. nic@pet says:

    KAK NARA N BANG NARA

    MALAM NI GAN LUPE BACA KOMEN KITA ORANG

    KAK NARA GAN LUPE TENGOK PIC YANG PET CAKAP 2… HEHEHEH

    0

    0
  57. Kylesa says:

    Abg afis paling Macho..!!
    ahahahaha…

    0

    0
  58. Pict.com says:

    More Pict for gathering..!!

    0

    0
  59. violin says:

    Wow…Thats nice ghatering..!!

    0

    0
  60. Shah says:

    Hi, siapa2 nak berkenalan dgn saya amik nombor saya 013-3938293, Saya engineer disalah sebuah syarikat MNC, baru ceraikan isteri saya yg mengandung 2 bulan dan kawan saya lagi sorang pon nak cari gf.. nombor dia 013-3998293.

    0

    0
  61. Kancilbiru says:

    aisey, tak kena timing. next time kalau ada gath ni sure mau join jugak!~~

    0

    0
  62. mariazahar says:

    to all yg slalu comment kat BN ni bleh tak bagi add FB
    tq

    0

    0
  63. J says:

    Sape yang pakai baju sweter biru tu?seksi nye.ish2.time artis pakai nampak lurah,sibuk je bagi komen.diri sendiri tak ingat..

    0

    0
  64. tulang belakang BN ni….

    0

    0
  65. BabyIbu says:

    Salam..

    Patutla nampak sekejap je kat Nuffnang Friso Gold Family Out..rupanya terjah sini pula ya..btw my son kem salam:)..nice to meet you!!

    0

    0
  66. blackberry00 says:

    selamat pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  67. blackberry00 says:

    takdok org lagi ke..???
    huhuhu

    0

    0
  68. blackberry00 says:

    saje nk citer kat korang
    smlm bos n staff lain kat opis aq ni tengok
    GBN punye pics….
    kagum dorg sbb ape yg kt wat selama ni
    (chat kat BN nih)
    dah mendatangkan hasil…
    yelah….dpt mnmbhkan bilangan kawan2
    so, ape yg kt wat selama ni bukanlh sesuatu yg sia2….
    dak gitu..????

    0

    0
  69. blackberry00 says:

    laaaaaaaaaaaaaaaa
    still alone kerrrrr…….??????
    pet, poco, aries, eclipse, anne, bee, vio, put, weiya, dan sekutu bn yg len….
    korg tak bgn lagi ke..???

    0

    0
  70. nic@pet says:

    moning u alll…..

    mata msih gantok lagi ni….

    kak black nant call nik jap ader hal nak bagi tau

    0

    0
  71. nic@pet says:

    mana korang semua ni…. aku jer setia menant kat BN ni…

    0

    0
  72. nic@pet says:

    kak black gan ler ilang lak… dok ler cni

    0

    0
    • fifie says:

      jap jek die ilang tu..ko jgn panik sgt pet
      kwn2 kite sume mane ni..

      0

      0
    • blackberry00 says:

      pet…noted n will follow d instructions!!!!

      0

      0
      • BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

        ok kak black… PP dorang kol 9 baru masuk ofice…..jadi tunggu je lah dalam 10 minit lagi

        0

        0
        • fifie says:

          patot ler..ko tau ek jdual keje sume org..ekekekeke bagus2..

          0

          0
        • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

          sebab yang paling awal akan masuk BN KAK BLACK aku orang ke 2…. yang lain kol 9 ke kol 930 baru masuk…..
          dulu ader JUON sebb dia tengah cuti sem…. hehehe… nant KAK PINK akan selalu masuk… sebab anak dia dah mula sekolah….jadi dia gak payah berebut PC gan anak dia lagi

          0

          0
        • fifie says:

          wahhhh..bestla ko nih.aku msuk kul 8.45 tp lmbt nk msuk bn.kalo x, msti aku no 1 msuk bn..heheh

          0

          0
  73. BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

    huhuhu… tukar nama bagi kak BLAK takut cket

    0

    0
  74. nice..pet-00 says:

    huhuhu….aq pon nak tukar gak ahhhh…

    0

    0
  75. nice..pet-00 says:

    tahun ni kita boikot post nek jah..
    jadikan post GBN ni post yg tertinggi ranking nyer..
    lagi tinggi dari KLCC, leh tak..?

    Pet, ko mainkan peranan ko…
    ajak dorg chat dlm post ni jer
    (mesti NARA’S marah ngn aq nih…sori, ek!!!)

    0

    0
    • anNeDeSiLva says:

      kitorang nk komen GBN jek smpai hit no 1…hahahhaha

      0

      0
    • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

      nak suruh kak nara tukar cket ler nama blog dia ni BN PET….

      heheheh

      gan marah bang nara

      0

      0
      • anNeDeSiLva says:

        wah ko..
        barula g gathering skali smpai blog ni ko suh letak nama ko..
        melampau btol..

        0

        0
        • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

          bagi bertambah AURA 2…..

          0

          0
        • anNeDeSiLva says:

          langsung hilang seri BN nie nanti..

          0

          0
        • hantupensil says:

          hahaha…berantu lak kang ltak name ko pet..
          hahha

          0

          0
        • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

          habis nak letak DELSILVA ker… unik sanagt ler nama 2…..

          nant orang ingat KLINIK lak

          0

          0
        • nice..pet-00 says:

          lupe daratan lak ko ek, pet!!!
          br jer join GBN dah mtk share ngn nara…
          chiiittttttt…pooooraaaaaaahhhhh

          0

          0
        • anNeDeSiLva says:

          kuang asam ko PET..
          tu nama keluarga ayah anne taw…
          letakla BEAUTIFULANNE..hahah
          kalau BEAUTIFULPET hilang lak fans2 kat sni…
          meremang jek bulu roma dorg nanti…ghahahahaha
          berhantu tempat nie..
          antu pon takot nak masuk..

          0

          0
        • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

          huhuhu…. kalo saya x masuk UMAH ni…. mesti Xleh nak kalah kan nek JAH….

          hehehhe

          kira ok ler ni

          0

          0
        • nice..pet-00 says:

          hurrmmmm…
          BEAUTIFULANNE… kene gak ek..
          best gak name tuh
          takpun….PETFUL…

          0

          0
  76. anNeDeSiLva says:

    Morning semua…
    ramai tol yg comment..
    pastu ramai gak yg nk dtg gathering..
    tp bila tiba masa smua pon hilang jek….huhuhu
    kak maria pun ada comment gak ekk….

    0

    0
    • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

      nant sapa yang x p kita buat umah kutuk dorang lak hehhehe

      0

      0
      • anNeDeSiLva says:

        tula pasal..
        bila time nk buat smpai 100 org bg nama nk g..
        bila buat final survey sume wat tak tau..
        lastly 20 org jek yg hadir…
        len kali anne nk pampang kan email2 yg bg nk pegi tp tak dtg…huhuhuh

        0

        0
        • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

          huhuhu…. nant suruh kak nara mintak dorang mintak maaf… heheheh….

          secara terbuka

          0

          0
        • nice..pet-00 says:

          btl ke anne…
          klau tak lagi kecoh kita aritu, kan..??
          mau runtuh MID tu klau smua geng2 BN join aritu…

          0

          0
        • anNeDeSiLva says:

          hehhehehe..
          kejam2 kita ekk..
          tp reality mang mcm tu….
          so next time kitorg buat make surela korg join k…
          tiga kali wat taikkk next time tarak la…

          0

          0
        • fifie says:

          seb baikla pp mmg ckp xdpt g..kalo x msti kene mntk maap scara terbuke..heheh

          those yg kate nk g tp cncel last minit cpt sume mntk maap..ni arahan PA KAK BLACK, pet..hahahha

          0

          0
        • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

          guna nama aku gak PP ni… tol2 ader aura aku ni

          0

          0
        • hantupensil says:

          ala…diorang malu2 kot..xpe pas ni konfom lagi rmai dtg…

          0

          0
        • anNeDeSiLva says:

          insyAllah…
          lepas ni harap makin ramaila../

          0

          0
        • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

          amin, amin

          0

          0
  77. DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

    antu: nak letak nama ko lak ker LAGI BERHANTU

    0

    0
  78. Clipkertas says:

    assalamualaikum……………
    morninggggg….. smue..

    dipagi yg indah ini,,,, korang smue dah sarap ker?
    aku baru abis melantak nasi lomak cik Wok..

    smue sihat2 tak?

    0

    0
  79. DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

    KORANG ADER ORANG BERANI BUAT MCM NI… kalah kita

    Shah says:
    January 4, 2010 at 8:38 pm

    Hi, siapa2 nak berkenalan dgn saya amik nombor saya 013-3938293, Saya engineer disalah sebuah syarikat MNC, baru ceraikan isteri saya yg mengandung 2 bulan dan kawan saya lagi sorang pon nak cari gf.. nombor dia 013-3998293.
    Reply

    0

    0
  80. AG JUNIOR says:

    salam…. kengkwn.. asal byk name baru ni?
    kengkwn baru ae?
    sonok nye…
    pet, ko mane satu?
    anne?
    lg2 sape yg ade?
    nak taw cite gak…

    0

    0
    • anNeDeSiLva says:

      heheheh teka la AG…

      0

      0
    • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet) says:

      aku yang paling ensem
      kak black yang berselendang
      anne yang MATA 4 2
      antu yang cute 2..
      aries yang pakai baju biru n dalam itam…
      bb baju ijau

      0

      0
    • fifie says:

      pet suh letak name die kt name korg sume..bg aura die la ketakan..hahaha n kalo ag nk tau die jd PA KAK BLACK skg..hehhee

      0

      0
  81. aries_april says:

    sapa lak nice pet ni??????????/

    0

    0
  82. nice..pet-00(BLACK00) says:

    a ah..
    tuk arini jer
    (kt mmg dh takdok keje lain dah…)
    saje je nak menaikkan rating post nih…
    hehehe…. bgs gak ek…

    0

    0
  83. DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

    nama lagi panjang dari komen 2…

    0

    0
    • hantupensil says:

      dah2 mrepek lak pepagi nih…
      marah tuan tanah kang..

      0

      0
      • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        2 ler pasal pening aku di pagi ari ni

        0

        0
    • AnneDeSilva says:

      ntah..
      glamour nama dr komen..
      gila kuasa..
      marah nie…
      tp sbb nama anne ada dalam tu kurang sket marahnya..hehehe

      0

      0
      • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        kira aku dah rasuah ko ler ni heheeh…
        aku mewakili semua orang kat BN ni

        0

        0
    • nice..pet-00(BLACK00) says:

      wakakahaaaaaaa…….
      lawak tol korang pagi2 nih
      pet ngn antu
      korg 2 org ni blh join RAJA LAWAK….
      mst aq vote….

      0

      0
      • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        xnak ler kak…malu nak buat lawak,,,,

        anne leh jadi RATU LAWAK MALAYSIA

        0

        0
      • nice..pet-00(BLACK00) says:

        hehehe…
        org tamak selalu rugi

        ni mn yg lelain nih..
        10mins nak kol 10pg
        takdok sape pongg???

        0

        0
    • Clipkertas says:

      heheee….
      kite wat name panjang2 la,,, komen pendek jerk…

      0

      0
      • DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        buat macm aku 2

        0

        0
        • petKluClipTarukNameNieOkKer,,,WONDERPET@CLIP2@KUNANG2... hwaaaaa....pet jgk kn (Clipkertas) says:

          huhuhuuu…

          0

          0
      • hantupensil.nama.panjanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg says:

        buat macam nih..
        hahaha

        0

        0
        • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          ok gak 2 antu

          0

          0
  84. aries_april says:

    korang…
    bnyk nyer gmbr aries…
    mlu lak…
    slmt gmbr kat bowling xder ya?

    0

    0
    • hantupensil.nama.panjanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg says:

      xpe..glamer la ckit kang..
      hehehe

      0

      0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!! says:

      kat FB dh bersepah taw …..

      0

      0
      • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        xtau lagi 2… nant bang nara taruk kat cni

        0

        0
  85. AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!! says:

    panjang tak namaku?

    0

    0
    • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

      siap promok air 2

      0

      0
      • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!! says:

        hahahhaha taw takpe..
        nanti aku dapat tender duta air PEEL FRESH…

        0

        0
        • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          mira ko jangan lupa mintak TIN gan ANNE

          0

          0
      • aries_april says:

        korang ni apa yg merapu lbh ni?

        0

        0
  86. topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

    kalah kan nek jah …mai ramai2

    0

    0
    • hantupensil.adehla...xlarat da aku nak menaip pet...lenguh tangan aku nih... says:

      kesian nek jah dapat no.2 kang..
      hahha

      0

      0
      • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        ok ler dah setahun nek jah dok carta 2… x kan nak jadi 2 tahun lak

        0

        0
  87. aries_april says:

    pet…apa yg mrpek pg2x ni?????????
    huhuhuhuhu

    0

    0
    • nice..pet-00(BLACK00) says:

      ntah… fening la..
      a’na fening nih…
      pet meroyan tahap gaban dah!!!

      0

      0
      • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        semangt 2 penting kak black

        0

        0
      • aries_april says:

        aries pning la akak…
        skit pala x abis g ni

        0

        0
        • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          sebab naik bas semalam ker

          0

          0
        • aries_april says:

          maybe la pet…
          skrng pn stil skit g ni…

          0

          0
      • hantupensil says:

        tu la..
        aku pun trikut2 mcm pet da nih…
        adeh pening pale…

        0

        0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          tak pasal2 anne pon meroyan termakan hasutan pet..hahahha

          0

          0
        • topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          huhuhu….. antu dah tukar nama sebab pening

          0

          0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          hahah taw takpe..
          dia panjang sgtt……

          0

          0
  88. AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

    isssshhh…
    cepat2lal….
    dh berhantu nie..

    0

    0
    • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

      x habis2 ko promok ni……

      0

      0
  89. aries_april says:

    best friend aries msk x td?
    aries br in ni….

    dia pn mkn aktif skrng..
    cam si edy gak…

    0

    0
  90. nice..pet-00(BLACK00) says:

    nak g studio jap..
    dlm byk pics GBN tu
    korg rase, yg mn satu aq nk print…???
    smuanye nmpk cam best jer…

    0

    0
    • aries_april says:

      THU X PER….

      0

      0
      • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        ambik jer pic nik gan anne …
        pic 2 paling comel

        0

        0
        • aries_april says:

          pic pet ngan aries x ok ker?
          heheheheheheheh

          0

          0
        • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          pic yang ok2 aku buat 100R nant

          0

          0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          anne setuju bangat PET
          buat frame esar2 nanti eh..heheheh

          0

          0
        • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          ok anne aku buat saiz 100R nanti

          0

          0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          bgus2 pet..
          biar satu dunia lihat…huhuhu

          0

          0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

      yg gamba abg nara kena bumping tu…
      thats the best picture….
      atau yg gambar kita tangkap reramai tu kak.

      0

      0
    • hantupensil says:

      print gmbar reramai tuh kak black…

      0

      0
      • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        pic yang ader muka kak black ler

        0

        0
  91. WONDERPET@CLIP2@KUNANG2...wonderpet2 kami datang..membantu yg dlm kesusahan,,kami tak besar dan kami tak kuat, bila bekerjasama kerja jd mudah...ooo...geng BN,,yeeii says:

    haha…
    nak panjang lg ker…

    0

    0
    • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

      nama ko paling teratur le buat masa sekarang ni

      0

      0
      • nice..pet-00(BLACK00) says:

        ape dah jadi ni…
        tak taw nk bc yg mane…
        nm korg yg teramat2 pendek tu ke
        nk bc komen…
        huhuhu
        nk g klinik psni
        ambik panadol….

        0

        0
        • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

          akak pun pening ker

          0

          0
      • WONDERPET@CLIP2@KUNANG2...wonderpet2 kami datang..membantu yg dlm kesusahan,,kami tak besar dan kami tak kuat, bila bekerjasama kerja jd mudah...ooo...geng BN,,yeeii says:

        oo… yer ker..
        bhs jiwa bangsa

        0

        0
  92. nice..pet-00(BLACK00) says:

    as at 9:55am
    post untuk Ako 14 responses
    GBN dah cecah 588 responses…

    0

    0
    • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

      sempat lagi kak BLACK p chek 2

      0

      0
    • aries_april says:

      kt ksi pch post nek jah…

      0

      0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

      kita kena pastikan GBN hit carta TOP 1…bhahaahhahaha

      0

      0
      • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        kalah kan semua

        0

        0
  93. AG JUNIOR says:

    wei.. ape korg ni..
    aduh… pening da aku nak bace….
    sakit mata ku ini

    0

    0
    • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

      baca tutup mata compom tak saket..

      0

      0
    • nice..pet-00(BLACK00) says:

      ntah…
      nk termuntah pun ade gak
      xpe… korg layan jerlah dulu post ni
      nnt klau smuanye dah stabil dan kembali normal
      aq msk blk….

      0

      0
      • nice..pet-00(BLACK00) says:

        kuat betol pengaruh ko, pet…
        tak pasal2 org yg baik2 cam anne ngn antu
        pon terikut2….
        hrmmmm…
        takpelah…janji korg bagi naik ranking post ni

        TOLONG STAY JER BAGI KOMEN KAT SINI N AS FOR NOW… THE RESPONSES DAH CECAH 600 PLUS… STILL TERCOROT NIH…. GO GO ADIK2 KU GO!!!

        0

        0
        • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

          tum pasalla…
          mcmana leh terpengaruh ni..
          ko pakai saka nie pet…hhehehe

          0

          0
    • awekcun says:

      WAAA…..MERIAHNYA.
      NK JOIN……….

      0

      0
      • nic@PET---------------topik ari ni kalahkan nek jah... ramai2 kita kalahkan dia....ape yang penting kerja sama DATO' KP+BOSS-KAK-BLACK(nic@pet),antu*mira*anne*pp&peminat bang nara n kak nara (APA PUN 1 MALAYSIA) says:

        baru masuk ker awek cun

        0

        0
      • AnneDeSilva~~Pet,Antu..tAk Payah Kot NaMa PaNjanG2..!!apePon Kita 1 Malaysia..1 Mongolia...Minumla air PEEL FRESHH!!eh PEEL FRESH tak Best sangatla Minum Air FRUIT TREE APPLE WITH ALOEVERA..Sdap oo.. says:

        meh rapat2…

        0

        0
  94. aries_april says:

    wei…korang…back 2 normal lah…
    aries dh poning ni…

    0

    0
  95. nice..pet-00(BLACK00) says:

    kuat betol pengaruh ko, pet…
    tak pasal2 org yg baik2 cam anne ngn antu
    pon terikut2….
    hrmmmm…
    takpelah…janji korg bagi naik ranking post ni

    TOLONG STAY JER BAGI KOMEN KAT SINI N AS FOR NOW… THE RESPONSES DAH CECAH 600 PLUS… STILL TERCOROT NIH…. GO GO ADIK2 KU GO!!!

    0

    0
  96. nice..pet-00(BLACK00) says:

    sayang kat adik bujangku nih…

    0

    0
    • aries_april says:

      kat aries akak?

      0

      0
    • nic@pet says:

      ramai adik akak kat cni yang mana satu

      0

      0
      • nice..pet-00(BLACK00) says:

        dah gaharu cendana pula..
        sesape yg bujang lagi tu yg aq sayang
        korg dh normal blk aq syg tuhhh

        0

        0
    • AnneDeSilva says:

      pet la tuee…

      0

      0
    • Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

      nak mintak tolong smue leh???

      clip pg2 nie dpt e-mail dr citi bank…
      tajuk die:
      Your Email ID has won £750,000.00 Pounds in the British Toyota Award. send your data….

      korang rase nie betul ker??
      sesape bleh tolong?????

      0

      0
      • nic@pet says:

        nanti duit dalam akaun ko kener kebas nant….

        0

        0
        • Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

          tp kn pet, die tak mintak nom account pun
          die cume mintak address…
          die ckp nak send check by post

          bleh percaye ker????

          0

          0
        • nice..pet-00(BLACK00) says:

          DON’T EVER2 TRUST SUCH THING…
          IT NVR HAPPENED…
          aq byk kali terima benda alah tu
          tp bl call bank, dorg deny it!!!
          balik2 aq plak yg kene sound
          KEKAYAAN TAKKAN DATANG SENDIRI TANPA USAHA!!
          huhuhu….

          0

          0
      • aries_april says:

        pnipu smua tu…aries sllu gak dpt…

        0

        0
  97. awekcun says:

    NAPE NGAN KORG NIE
    PENING AKU…

    0

    0
  98. AnneDeSilva says:

    jgn risau..
    kami setia disinie…

    0

    0
  99. AnneDeSilva says:

    k la anne nk out…

    0

    0
  100. Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

    geng smue…..
    nak mintak tolong smue leh???

    clip pg2 nie dpt e-mail dr citi bank…
    tajuk die:
    Your Email ID has won £750,000.00 Pounds in the British Toyota Award. send your data….

    korang rase nie betul ker??
    sesape bleh tolong?????

    0

    0
    • hantupensil says:

      tu emel spam..bsepah2 kat inbox aku….
      jgn pecaye…

      0

      0
    • nic@pet says:

      dah bagi konen dah kat atas 2… tp gak aper ler…. dorang tipu jer nant duit dalam akaun lak yang akan ilang… dorang yang akan kebas

      0

      0
      • Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

        ooo… ok smue thanks….

        clip sbnarnyer pun tak cayer bende nie…

        mcm mama Black bgtau….
        KEKAYAAN TAKKAN DATANG SENDIRI TANPA USAHA

        0

        0
  101. AG JUNIOR says:

    aku xnak komen pape ar ari ni
    nak jd pemerhati dan pembaca

    0

    0
  102. AnneDeSilva says:

    utk pukul 10.08 minit pagi..
    ada lebih kurang 655 comment..terskan usaha…

    0

    0
  103. BumbleBee says:

    aik..x abis lg kt rumah sini rupenyer… hehe..

    0

    0
  104. nic@pet says:

    RAMAI2 KITA MERIAH KAN UMAH NI

    0

    0
    • nice..pet-00(BLACK00) says:

      sian kat page ako ngn diana…
      sunyi sepi jer
      mcm padang jarak padang terkukur

      ok.. nk gi studio kat bwh jap..
      pet… make sure post ni dah cecah 1,000 b4 noon
      as at now… the responses up to 678 (STIILL THE LOWEST NIH..)

      0

      0
  105. aries_april says:

    x leh tnggl BN ni…
    nk stay sni ja…
    syg nk tnggl korang smua…

    0

    0
  106. AnneDeSilva says:

    stakat pukul 10.16 nie dh ada 679 comment…

    0

    0
  107. nic@pet says:

    kita dah masuk gosip paling populer… teruskan usaha

    0

    0
  108. aries_april says:

    pet…tnggl kta jer ker ni?

    0

    0
  109. BumbleBee says:

    gossip bergossip… paling tinggi rumah saper??? brape byk komen diperlukan?

    0

    0