Written by AbangNara | December 24th, 2010

ziana zain

Apa rahsia artis-artis Malaysia nie nampak muda, bergetah, ramping dan bergaya je ye? Walaupun usia dah lebih 4o tahun, tapi maintain macam anak dara lagi. Contoh terbaik Ziana Zain. Masih hot macam dulu lagi. Memang sesuai jadi cover majalah InTrend.

Lagi gambar Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya.Kredit gambar kepada Murai.

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

143 responses to (GAMBAR)Ziana Zain Bergaya Untuk Majalah InTrend

  1. BAWANG MERAH says:

    cantik menarik tertarik kau memang de boom

    • gilo says:

      bwh lampu nampak puteh aje..errmmm…

    • senduk kayu says:

      sedar2la..umo dh nk dekat 50an..masih lg x tutup aurat,.brp byk dh dosa dia suami dia tanggung..x sdr2 jgk x tau la..

      • Baizura says:

        Rasanya sebelum ni sampai nangis bersyukur masih hidup lagi selepas bertarung melahirkan si kembar…knp agaknya masih tidak bertaubat sedangkan pernah di ambang maut dan diberi peluang kedua oleh Allah s,w,t..wallahualam…

      • Pocoyo says:

        Btol tu…!!! Ari tu beria-ia cerita rasa insaf sebab dah melalui azab time bersalin anak kembor… tapi bila Tuhan bagi peluang kedua, masih lagi nk dedah sana sini… isk tak paham aku ngan kebanyakan artis2 malaysia yg dah kertu nie…

      • Cuba Renungkan says:

        At least dia tak tutup aurat tapi tak merampas suami orang sampai bercerai berai yeeeee!

        Tolong jangan jadi Melayu hipokrit macam sesetengah artis2 Malaysia…please la ! :(

        • akumalu says:

          apa salahnya kalau dia tutup aurat…bnda tu sah2 & nyata dalam al quran..org ckp, kalau nk bandingkan diri, bek bandingkan dengan org yg lebih baik.kalau asyik nak bandingkan dgn org yg kurang baik, sampai ke mati kita asyik pikir kita ni dah cukup baik.. kenapa tak ambik contoh org yg baik?

          p/s: hari tu beria menangis kat press conference…alih2.urmmm

    • laloya says:

      biar la die. doa die bukan kome yg tgung, korg dok mengata xsudah2 mcm korg tu sempurna sgt.chill lah..kite xde hak nk mein hukum2 org..dah keje die mcm tu, die ade otak biarlah die pkir sndri, xyah korg nk wat dosa kering

      • makcik limau mendarin says:

        damn right!

      • senduk kayu says:

        aku ingatkan aje..mana tau kot2 dia baca bn ni..pastu baca komen aku, tetibe esok dia tutup aurat..mana tau kan?

      • silentgirl says:

        aku sokong laloya.buat ape kte nk kutuk bagai? dorg artis..korg expect ape? sume artis pompuan pkai tdung? alang2 da suh pkai tdung sokmo…baek jgn blakon n menyanyi sume..da namenya hiburan, mmg la haram bg pompuan..tp pe plak ko nk ckp ble artis yg myeksi ni da pkai tdung n blakon peluk2 ngan laki? then, timbul plak lg 1 issue..haiii, manusi ni sntiasa bsikap tidak puas hati dgn org lain..klu ko sakit mate sgt tgk die seksi2..jgn tgk drama2 n dgr2 lagu2 dorg…btter ko tgk al kuliyyah n dgr IKIM je..kurang sket dosa mate, tlinga n mulut ko yg dok mgata org tu.

        • senduk kayu says:

          ni la budaya hedonisme..bila aku tegur suruh tutup aurat, mcm2 la alasan..padahal menutup aurat tu kan wajib..paling tidak la, pakai tudung..sebab kalau tak pakai tudung yg wajib pun susah nak ikut, apatah lg benda2 yg sunat dan benda2 lain..

        • senduk kayu says:

          “aku sokong laloya.buat ape kte nk kutuk bagai? dorg artis..korg expect ape? sume artis pompuan pkai tdung?”

          oh artis tu “maksum” ke?mcm tu aku nk suruh mak aku, nenek aku, kakak2 aku dgn aku2 sekali jd artis la..boleh takyah pki tudung..senang sikit kan..

          err tau ke maksum tu ape?lalallalalalala~

        • ayobanaktulakang says:

          Memakai tudung bg perempuan WAJIB di sisi Islam. Tu hukum Tuhan. Knp perlu di persoalkan lagi..?? Ni yg susah klau da bnyak sgt ikut Imperialisme dan kemodenan…

      • IXORA says:

        Yes sy sokong.. u laloya.. , biaq ar dia.. ,lgpun bukan korang yg tanggung dosa.. laki dia.. , maybe ALLAH belOm..membukan pintu ati dia untk bertudung.. kita sbgai muslim.. spttnya mendoakn.. agr dia di beri hidayah bukan taw nk kutuk jer..
        so..nk kta org so tgk dri sdri dlu.. ok..:)

    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      OMG My JLO….lap u…

    • mamanyabudi says:

      ziana mmg cantik n manis bila bertutur tapi lagi cantik ler bila tak pakai skirt pendek tu, pakai sluar atau skirt yg panjang…..slalu sgt nmpk kak ziana kita ni pakai skirt pendek kat tv….tak cantik lah tggok lutut dia…..

    • sayapunya sukala says:

      sy adalah designer..jadik sy tau ini adalah teknik pencahayaan n psd yg melampau..dgn kualiti hd..hoho..ziana ni mmg cantik..tp i pernah jumpa dia live kt s.alam beli baju sekolah anak2..without mekap muka dia hancus..tkejut gak..xmekap lngsung..dgn mekap mmg dier marbeles..apapun die ni best..xbyk kontroversi poyo..kamu mmg cantik with mekap kak z..

      • Lipstick Hijau says:

        kan kita dah biase tgk muka dia bersolek…so if nampak dia x pakai mekap jadi mcm pelik la ckit….anyway, Ziana mg cantik la….hitam manis gitu…..

      • cik joyah~ says:

        btol2 aku penah jumpa dier beli nasi lemak utk anak dier… mmg dier hitam manis n x make up… hncus weyhh muke dier…. pape pon sgt sporting… tak kisah pon org ajak sembang… artis yg perlu di contohi jgn jadi cam RCW nak gi kedai pon tepek 1 kilo bedak ….

        • silentgirl says:

          die pon manusia biasa gak..kire bagos la die slumberland je g bli nasik lemak xde nk make up bagai..ziana ni mmg cam jlo la..tp skang kureng sket ble mnyanyi..faktor usia mgkin..

    • kurus says:

      BERHENTI UTK IKLAN:
      anugerah skrin malam ni jangan lupa belacan, kasih, riri, gilo, merpati, poco, miss suka masak, silent girl n semua yg ada kt sini…

      • olivia says:

        apa yg best sgt anugerah skrin tu?

      • gilo says:

        shiela rusli punya cita ada kan??
        mcm dominan je dia punya cita..

        • kurus says:

          sila rusli pon aku minat
          tp pe drama dia ek?
          yg paling tiba2 menonjol adalah lakonan faezah elai dlm mia oh mia.. lakonan fizz fairuz, zamarul n ofcourse fasha sanda n sharifah amani.. n ada sorang pmpuan yg belakon jadik mak mak tu.. alahh saper tah nama dia.. dia berlakon sikit punya real, dah mencapai lakonan kak azean n fauziah nawi
          n ramai lg la yg aku tk dpt nk tulis bnk2 kt sini

        • kurus says:

          oh ya mesti gk tulis fauzi n lisdawati ehh kang kecik ati lak

    • kurus says:

      belacan…
      samat ari natal sok ek..

    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      mmg gorgeous la ziana nih….=)

  2. eliz says:

    lawanye ziana
    dah macam megan fox sket2

  3. sue says:

    mantap tuuuu

  4. Sengal says:

    cantik sangat……walllaaaaa………..

  5. dun says:

    ni mesti sebab air wuduk yang sempurna nie….

  6. dart says:

    oergh!!!mantop!!!!!!!

  7. tascha says:

    cun giler akaq ziana kite nih!!!!

  8. nana says:

    dah mcm apa ntah aku tengok…..

  9. aku la says:

    beliau nampak cam J.LO..santeek..

  10. aku teka je says:

    kak ziana lg cun skrg dr masa anak dara dulu tp dlm in trend ni nmpk kurus sgt ahh

  11. cibiusagi78 says:

    minat k.ziana dulu kini dan selamanya……….love uuuu ……….

  12. Akoo says:

    tayangglaa kakk .. tayangg bodii tuhhh banyak2.. lagi banyak laki akak dpt pahalaa.. tayanggg jgn tak tayanggg..

    • nana says:

      betul…tayang hari2…..tayang sume….jangan tak tayang…..free2 je laki ziana ni dapat ‘pahala’……

  13. Lipstick Hijau says:

    sejak i pandai tgk tv n baca majalah, i mg minat gile kat ziana zain……full pakej!!!! biarpun muka kak Ziana mcm J.Lo tp kak Ziana tetap cantik n mantap dr J.Lo……..yay!!!!!

  14. cili says:

    cantik. nampak natural without any botox or sewaktu dgnnya. Klass gitu!

  15. mint says:

    gi slim world ni…pakej paling mahal…

  16. pisau cukur says:

    cantik ni lau hat ori ja, tapi lau hat dok pi sedut lemak sana sini tu dah tak ori kan….lau btl2 lah lepaih ziana beranak dulu mmg gedempol lah badan dia ni, tu hat pi slim world bagai…umuq2 senja lagu ni, mau insaf2 dan toksah dok pakai skirt lagu tu..malu kat anak2 sama..laki ziana tak rasa pape ka haa bini dia dok pakai lagu ni aaiihhhhhh….

    • Lipstick Hijau says:

      laki die rasa best la sb bini dia cantik….badan mantap….bukan mcm awak, perut buncit….muka berjerawat…..x cantik lak tu..gigi pun kuning….tau ko jeles dgn kecantikan kak ziana n kerampingan die kan…wakakakaka

    • Kita says:

      dah tua2 ni, buat2 la bertutup sikit. tak pakai tudung tak pa tapi kain tu kasi tutup la mana patut. cantik tak salah. sebagai wanita, sy bangga kalau ada wanita yang berjaya maintain mcm ni. tapi kok dah melewati 40 an tu, anak pun dah besar, jgn lah dok tayang sgt

    • pisau cukur says:

      hang ni gile ke sasau lipstik hijau ooiii…aku ni laki lah dah tentu lah tak cantik…tak koser aku nk dengki gan ziana ni, dapat apa? dapat dosa sbb hat dok mengalakkan bini tunjuk aurat, bab ni memang hang jahil betui lah aaiihhhh…

      • Lipstick Hijau says:

        oooo…ingatkan pmpuan td…dah nama pisau cukur??… spesis azwan ali ler ko ne kan…..ampon ye nyah…ahaks!

        • pisau cukur says:

          aku nyah ke hang yg nyah ni? sebab apa golongan nyah2 dan ;akak2′ ja yg ramai minat ziana ni tau…ohh kira hang setuju lah kan yg pompuan ni memang keje nya pisau cukuq sj… low metaliti betui lah hang ni aaiihhhhh…..

        • SAM says:

          BETUL TU KITA TUMPANG SERONOK ADA WANITA BERJAYA MACAM ZIANA NI, HIDUP BAHAGIA DENGAN SUAMI DAN ANAK2 TAPI BAB PAKAIAN TU RASANYA DAH TAK SESUAI, SEBAB ZIANA DAH TUA DAN ANAK2 LELAKI DIA MAKIN MEMBESAR, PATUT DAH LABUHKAN KAIN TU KAN. HARAP ARMIN DAPAT MENEGURLAH ZIANA AGAR BERUBAH YA.

        • Lipstick Hijau says:

          i ne akak tua ker muda ker itu i punya pasal la…jantan kalau masuk dlm BN dah jd spesis sotong tu….

          ko jgn la bangang sgt…dah sejak azali pmpuan lebih bnyak dikaitkan dgn pisau cukur berbanding lelaki so i cop ko pmpuan la…tp bukan smua la pmpuan cm ne…mcm jantan gak, x semua sotong mcm ko…..wakakakaka…

        • pisau cukur says:

          aku bangang ke hang yg bangang?pandai betui lah hang dok putaq alam kat sini kan..malu lah sikit hang tu pompuan dah tu hang juga yang malukan kaum hang sendiri..aku rasa kan hang ni mesti jeles kan sebab tak ada sapa nk layan hang kat bn ni sebab tu hang suka cari masalah gan org kan…nk habaq kat hang, aku ni bukan jantan, aku ni lelaki..tak tau lak hang ni kategori pompuan yang lagu mana kan, tapi aku rasa hang ni macam kurang kasih sayang betui lah aaaiihhhh…

        • olivia says:

          woi pisau cukur…hang tak pi sembahyang jumaat ka?

        • Lipstick Hijau says:

          ek eleh….banyak songeh pula mak nyah busuk ne…..aku bukan mcm ko yg nak kan perhatian….aku x kemaruk nak kena layan mcm kau…..dah la x g smbhyg jumaat…ceh..!!! o ya..mcm mna la nak g smbhyg jumaat kalau kuku tu ada cat…kening di cabut…..pakai bra…guna bulu mata palsu..wakakaka…..pondan xkan g masjid selain hari kematian die….wakaka

        • pisau cukur says:

          olivia, aku pi solat jumaat td lah… hang tengok lah masa last aku post tu…aku masih ingat janji aku pada Allah lah aiihhhh….

        • pisau cukur says:

          lipstik hijau, walau aku ni bukan pondan dan lelaki sejati apa hak hang nk hina golongan pondan ni? aku rasa pondan ni lagi mulia dr hang, walau hang ni pompuan tp dah serupa betina aku tgk haa..tak dak pun ciri2 pompuan dlm komen2 hang ni…apa hina sgt ke pondan ni? depa pun makhluk yg Allah cipta juga, dan apa hak hang nk pertikaikan depa pi mesjid k tak??hang ni Allah ke dok kaji amal ibadat org?ntah2 hang sndr pun tak kenal tikaq sembahyang, insaflah aaihhhhh…

    • mmmmm says:

      aq rse ko ni btol gak………..dgn rmbut yg berkarat tu…….

  17. petra_dubies says:

    AKAK KU MEMANG CANTIK..
    HEHEHE

  18. kakchubby says:

    over cantik tu sbb keje photoshop kot? keh3

  19. blur says:

    da mcm pontianak je rmbut tu….make up over sgt…huhu biase2 je natural kan lg cantik…..

  20. jeanie says:

    great stylist, make-up, hair extensions, photo edits really made a difference..anyway..Ziana is hot for a mother..Masih bahagia dengan suami dan anak2 tu yang penting tu..cool babe.

  21. fyna says:

    lawanye die….still nampak vogue..

  22. A7X says:

    ..photoshoped..photoshoped..photoshoped..
    ..the smooth skin is fake.. the crow’s feet being erased..
    ..the black dress..with a bad hair..
    …people are being fooled by photoshoped beauty.
    ..in reality..i’ve meet her in person..she has a lot of freckles..visible wrinkles.. tan skin.. this is so unreal..i think magazines in malaysia are trying to be like in hollywood..photoshop here and there..

    • gosipgurl_fea says:

      indeed. entertainment business are truely like dat obviosly.

      • jeff says:

        if you look for perfection, it simply does not exist….and beauty does not last, but character and sweet persona lives on…..i hope she hold on to it….love her personality..

      • A7X says:

        ya…the mags nowadays should embrace…AGE GRACEFULLY… it’s normal to have wrinkles and freckles at her age..just look at seniwati sarimah.. now that is age gracefully..

        she doesn’t has that kind of cheekbone..those sculptured hands..so fake.. the persona being ruin by photoshop.. she looks like one of madame tausade dolls…

        she is indeed a beautiful lady..but photoshop..ruins it..what a shame for in-trend

        • jeff says:

          you’re quite observant and has pretty sharp eagle eyes…agree with you…..the media should let them ie artists embrace the idea of being old …gracefully…

        • A7X says:

          yeah..thnks for understand my point..this type of photoshop will influence the so called normal people..with normal weight..freckles..wrinkles….normal in the sense of we hv imperfects… this kind of photo..or should i call advert..make other people..see their imperfects as malformation..deficiency…so they will try so hard and too hard to be as perfect as in the pic..that skin..that sculpture hands..that eyes not even a crow’s feet…and this isn’t normal

          aneroxia…slimming pills..stupid diets..addict to cosmetics procedure…botox..surgery..put anything ..all those chemicals on ur face…it’s not healthy…beauty mags have the responsibility to educate about health and beauty not influencing..by using this stupid photoshop

          it’s better to age gracefully ..it;s shows persona..elegance..

        • jeff says:

          come to talk abt ageing, i remembered a book i read dealing specifically abt this…called the ‘okinawa program’ written Bradley J. Wilcox, Craig Wilcox and Makoto Suzuki

          it is a 25 year study on a population of an island called okinawa who manage to live a healthy life to ripe age , mostly make it to 100 and beyond….

          how they do it….can be found in this book…a good reading to all..

        • A7X says:

          thnks for the information… =) it’s indeed a good reading..people need to know being healthy is the key success of being beauty… i hope when i was 40 i will be 40 and not trying to be 25…but a good 40’s condition..ahahaha age gracefully.. people will respect you more as you get through this life with the real facts that TUA ITU PASTI.. =) people who try to live like 25 when they are 40 are the one who lives on denials..

          sofea jane..she ages gracefully.. i like her.they way she present herself.. her make ups not that overdo..her dress is elegance.. he talks and walks gracefully..just look at sofea’s hair… ade macam bulu tupai kaler perang? although she is a mixed blood
          she has persona..

        • jeff says:

          look around, people died prematurely…whereas if they know the ‘secreto’…..they’ll dig up their graves and come back to life

          there are research study made by scientist that human ideal age is 120…don’t laugh…know it sound funny…but you can still find this kind of people …they live in a far isolated places disconnected by modern world we live in today like the one in hunza valley. near the himalayan mountain

          it’s heartbreaking to see people suffer all kinds of illness when by right if they have the acquired knowledge, they don’t have to…

  23. QAZ says:

    kalo ade wrinkle ke freckles 2 ok la. nmpk sgt die x botox ke cocok2 ke..kate natural kan..aiyo hehe

    • :) says:

      betol ah tu.ziana takde cocok tang sini cocok tang sane.die mekap ke tak,die tetap best.

      • 999 says:

        Ko nampak ke dia cucuk ke tak cucuk..? Jgn konpiden sgt walau mukanya x nampak pelik… Zaman skang ade mcm2 jenis injection bukan botox je.. Kalo nak putih vit c+glutatione, nak tegang bley cuba injection placenta etc… Kalo power skit botox… Mcm Anita Sarawak tu kira terlebih botox… Artis lain pun ade yg inject cuma x nampak obvious… Pada aku kalau umur 40an x nmpak wrinkles tu mesti ada something… Hmm…

        • olivia says:

          ko silap tu…mak i dah 70an tak ada wrinkles….awet muda…tak caya…..memang sukar nak percaya….ada wanita yg memang tak makan usia….

  24. gosipgurl_fea says:

    haritu aku tgk rozita Che Wan lagi mcm anak patung. kat In trend juga kot?

  25. ustazah says:

    Kalau tutup aurat lagi cantik awak tu dah berumur….

  26. adaakukesah says:

    agree with u A7X! no body perfect in reality world. i pun pernah meet her personally. kulit dia mmg tan. pic ni
    Kak Ziana nmpk cengkuk . nmpk lain skit

    • A7X says:

      yup..they made her skinnier..and hv this cheekbones like the models…but they overdo it..so..here we go..photoshoped ziana

  27. hohoho says:

    pape pon, dengan DSLR, semua orang boley jadi artis. hohoho

  28. kurus says:

    aku tk penah gado dgn dia ni
    so.. (…………………..)

  29. Qarl says:

    nara,

    HERWORLD terbaru cover ziana zain jugak. perghhh… gmbr2 die sume cm zaman sembilu & maria mariana. mantap!!!

  30. cantiknya kak ziana…

    dari dulu sampai skarang still nampak muda…

    and muka nampak lagi mengancam dari JLo

  31. lobak merah says:

    cun giler mak cik ni, memang minat sgt kat dia tp sayangnyer dulu kata bila umur makin meningkat nak sopan & betutup sket wat rujukan anak2 yg semakin membesar kat tahfiz nuuuu

    sayang sribu kali syg tp pepun it ip to tuan empunya badan kan….

  32. ida says:

    make up artis, pndndn rmbut, pereka bju..semua lelaki @ mk nyh {mk nyh ni lelaki gak}..hbis lh di pegng itu ini dr rmbut, bdn n muka artis pompuan tu, bukn kh bukn mhrm..artis tu pulk beragma islm..x tau dosa ke n x tkut dosa ke..bukk2 aurt lg..jurugmbr lelaki jgk..hai fkr2 lh whai pompuan..yg suami artis pompuan2 ni..x kn tgk je istri di sentuh oleh mrk2 ni..dyus tau suami yg mmbiarkn istri di sentuh oleh yg bukn mhrm n mmbiarkn aurt istri di liht oleh yg bukn mhrm..fkr2 lh akhirt nnti..x tkut ke….

  33. reenee says:

    Fuhhh laaamaaakkk superbeb… cam JLO, JLO MALAYSIA….

  34. ePaL says:

    wuuu shantiknye…

  35. nissa says:

    kak ziana ttp hott..
    chantekk~

  36. cucucacacici says:

    KUASA MAKE UP ATAU KUASA WARNA WARNA MMG BERKUASA…..KUDUT LEH BERTUKAR VOK N VASS….bak kata DORAEMON…””bertukarrrrr…….kahkahkah..”

  37. mia says:

    setiap kali BN kua cerita, setiap kali tu jugak lah ada je ceramah agama.

    kadang2 kelaka jgk tgk korang semua nih. sume nak tunjuk alim, belagak alim. korang kalau alim sgt xyah bukak cerita artis2 ni. pegi mengaji, berzikir lagi bagus.

    bukan xboleh nak menegur, menegur sampai bergaduh2, menghina ape sume, ape baiknye?

    nak bace, bace.
    nak komen, takyah mengutuk.

    peace! ;)

    • minah jambu says:

      mia, kita kena juga ingat tak salah kita tegur kan walau yang ada ni tak lah pandai sangat agama nya macam para ulama tapi ada juga point yang bernas kalau awak ikut bn ni. ada yang menegur dengan fakta2 yang elok dan baik seperti pisau cukur, syed hakim, momok, petra, kasih, miss poco, riri dan yang lain2 lagi.

      tapi biasalah manusia ni payah nk terima sesuatu yang baik demi kebaikan, sebab tu ada yang suka cari fasal dan bergaduh seperti listick hijau, belinda, abarage, holly dan lain2 lagi.

      jadi kesimpulannya senang saja, yang baik kita ambil dan yang buruk kita tinggalkan. peace ya :)

      • selipar jepun says:

        ye ye je lar awak ni minah jambu..
        tapi minat baca gosip artis..
        wakakaka… teringin ke nak jadi artis?

        kekjelekkekeke….

  38. nurcahaya says:

    cantik…..tp lebih baik tunjuk kat suami aje kan sayang……..

  39. gebu says:

    aku mencari In-Trend yg ada calendar gambar lisa surihani.. tak ada.. yg byknya gambar siti… satu daerah dah aku cari.. nak calendar gambar lisa.. nak simpan dlm dompet.. muahahaa…

  40. SeDeY says:

    Jangan jadikan artis role modeL ..hancuss anak kita dan kita2 sekali

  41. AmpunMak says:

    sama samlah kita mencari keredhaan Allah secepat mungKin.

  42. ntahapaapantah says:

    tua dh.. hahaha.. pose mcmana pn.. ttp tua.. hahaha..

  43. Kek Lapis says:

    Ala2 J Lo aku tgk huhu

  44. lolyat gang says:

    cantik lg ke ziana zain ni ?
    muke da xde seri pun aku tgk

    bikin rosak cover magazine
    hahaa

  45. CT says:

    photoshoped..!!!!
    such a waste..

  46. mek qlate says:

    ak pn xtau ktner santek nye makcik ni…lofa lagi santekkkk..ngeeee

  47. matyie says:

    memang cun sgt2…mcm JETLO…

  48. Puteri Sejinjang says:

    dulu minat skrg dh x brape dh… mkn tua mkn seksi…

  49. menggoda btol hot mama ni..huhu

  50. azreeny says:

    suka Ziana Zain sbb lagu n suara dia mmg best…Tapi kalo blh bila umo da meningkat ni imej tu biarlah bersesuaian…Lebih elok kalo menutup aurat dengan bertudung…Anak da empat kan? Suami dia pun ambil la insiatif utk tegus kak ziana nih…apa2 pun berdoa smoga zz ni berubah satu hari nnti,..Amin…

  51. radsan85 says:

    cantiknya kak ziana zain…mcm jeniffer lopez la

  52. lynn says:

    cantik,,,,,cuma akan lebih cantik bila menutup aurat dengan cara yang betul or berpakaian yang sesuai mengikut peredaran usia or sopan,,,,

  53. ek says:

    makcik ziana ..

  54. Lemon Tak Cukup Masam says:

    kelako tengok korang nie…menegur la konon…peeerrrraaahhhh….
    pepa pun…kak ZZ mmg superbbbb….

  55. SWEET says:

    ZIANA DAH PATUT INSAF
    USIA DAH TUA
    MASIH SEKSI
    X INGAT KE MASA MELAHIRKAN ANAK KEMBAR
    PERGI TAKKAN KEMBALI
    BAK KATA ABANG NARA
    ZIANA JUGA CERITA DIA HAMPIR MATI
    NAK LAHIRKAN ANAK KEMBAR DIA

  56. noraries says:

    CANTIK BTOL LER KAK ZIANA NI… BTOL2 MCM J.LO,… GERAMMZZZ..

  57. Chocolate says:

    ziana zain memang terbaik laaaa..suare sedap..high pitch yang takleh terlawan..cantik pun cantik..xbanyak kontroversi..pandai layan peminat..suka diaaa..love ziana zain forever…

  58. ezerin says:

    sekali pndang mcm Jenifer Lopez lak..

  59. abg john says:

    korang kutuk pun…kalau bg korang nak tak??

  60. bro k says:

    bontot seksi…

  61. sensitif says:

    kak ziana macam jennifer Lopez pun ada mase kt majalah intrend tu ….cantik!