Written by AbangNara | November 9th, 2011

Zarina Anjoulie memang pergh. Boleh dikatakan gagal mencipta nama di Malaysia akibat kontroversi gambar terlampaunya suatu ketika dulu, tup-tup bulan Oktober yang lepas, dia tampil dalam FHM Indonesia. Mungkin cuba mengembangkan sayapnya di Indonesia setelah perkembangan kariernya di Malaysia agak terbantut. Memang mengujakan sungguh gambar-gambar yang dipaparkan.

gambar zarina an joulie fhm indonesia

Lagi 3 keping gambar Zarina Anjoulie berposing untuk FHM Indonesia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar zarina an joulie fhm indonesia

gambar zarina an joulie fhm indonesia

gambar zarina

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

304 responses to (GAMBAR)Zarina Anjoulie Dalam FHM Indonesia

  1. arasha says:

    xde agama…mcm ni la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 233 Thumb down 10
    • Saya cantik says:

      islam ke dia ni? nk acah2 pornstar plak, ke dia ni pornstar?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 250 Thumb down 7
      • aku laaa says:

        kau tau ape perkataan paling banyak aku ngn kawn aku sebut time tengok gambar minah neh..

        “ee, bodohhhhnya dia ni”

        maaf lee.. dah mcm orang ape dah aku tgok die ni. rosak sgt.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 216 Thumb down 5
        • me says:

          dah nmenye pom artis.. xkn org yg lepas dr university al-azhar..yg hafal quran 30 juzuk.. mknenye kita2 yg still ade pertimbangan yg Allah bg nih kne sedar,UMMAH sakit parah.. tugas kite berat..nk mengembalikan islam.. sebb islam bkn ats individu sahaja.. ko baek so settle.. tp UMMAH.. bile kita tgok cmni.. mknenye still bnyk lagih kita yg kte kne lakukan.. tp even kita yg sedar yg tau pom still BEGINI..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 2
        • blalala says:

          die buat bibir ek?cm len mcm je bibir atas tu..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
        • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 42
        • lulu says:

          tugas kite baca gosip ek? eheh

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • Waw says:

          dh memang bodoh nk wat cmne

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • sengal says:

        Dia ni pakai seksi sebab nak bagi lelaki tergoda tgok dia..entah2 desperate nak cari laki tp aku yg lelaki nie tak terliur pon tengok die..haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 163 Thumb down 9
      • ensem says:

        Pompuan camni org tgor macam mana pon dah tak heran..kalo korg tgor msti die cakap im sexy and i know it..kau hado??haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 1
      • hantubonceng says:

        mmgla main acah2 jerk..dulu dah bagi tengok

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • olivia says:

        tetek dy bulat ! bulat sbb bg bf dy “MAKAN ” .huhuhu ! da lha xfamous dk wt sexy jadi noh .

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • sue says:

      mantap ah pix..sah ie rase media malaysia xdapat hidu pix2 ni..
      TAPI…
      walau ko kemane slakipon,event ke afrika..nara tetap dpat kesan…hahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 5
      • Entah says:

        Nara ke kesan? Budak forum Cari kot yang publish cerita ni dulu. Nara, seperti biasa, copy paste je…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 10
        • forum cari says:

          Lembu punya susu…sapi dpt nama…
          mcmnila…..adehlaaa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 6
        • naratenukkkk says:

          kopipes je kerja kau…forumer cari nyer tu…acknowledge la..even gambar ko amek kat fhm idea ko nak pos tu acknowledge la tenukkk

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
    • macho says:

      Mantap siot..aumm

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 7
    • blurr says:

      MALAYSIA BOLEH..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 11
      • hahaboy says:

        rasa bangga bila tgk anak malaysia blh bawak diri ke negeri lain. Kalau tgk pic yg last tu rasa bangga ader nama malaysia tertera kat sudut pic tuh. Si zarina nih dah mengharumkan nama malaysia dlm bidang yg boleh dibanggakan. /sarcasm

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 9
      • enw says:

        boleh blah..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • redcarpet says:

      BUROKKKKK GILA DIA!!oppss sori tkutuk pulak..sebab sakit mate nk mmandang…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
    • forum cari says:

      oiit..Ko copy post mforum cari ka nara?
      ish2………letakla link skit…hormatla ckit…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 12
      • gadises says:

        alahh tak pyh la nk beria2 sgt..nk kna cited bgai…gosip bodoh je pon..bkn bahan ilmiah…bosan

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • alahai says:

      mak nyah ker?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • cik kelsom says:

      astagfirullah hal a’zim..apa nk jd la ngan manusia skrg..dah xigt mati kot..kesian mak ayah dia. drama dlm tv xsudah2 buat penonton menagis n insaf tp pelakon2 nya mcm nk kekal sebegitu di akhirat sana kot..astagfirullah hal a’zim!-

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
      • antigedik says:

        kesian kt mak ayah dia ko kate ? mak dia pon lebih kurengggg je la. kaki smoke..baju pun sexy. like mother, like daughter.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • koingatkohot? says:

      mmg ler..aq ase anjing tepi jln pun lgi mulia dri mnusia nie,,aq yg pompun ni pun malu tgk dy..nmpk sgt la ko ni pompuan murah,,asal ko ta jadi placur je,.lebih kurang je aq tgk..kat uma aku bnyk jgk kaen..kaen buruk pun ade..kesian ko kn,.insaf la zarina juling

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh kenape rabak pakaian kau ni zarina ? kalau ye pn nk seksi tkan seksa macm ni ? ish ish ish ROSAK !!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Anabobo says:

      Nak cakap kasar skit ni.macam pelacur dah ku tengok

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    • avatar says:

      nape x bogel trus…jimat blanja.x yah bli baju dan smua2 lah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • hahaboy says:

        kalau ikut LOGIK DIA, pakaian camtu masih lagi blh diterima org ramai. kalau bogel tu baru dikira melampau.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • zarinabodoh says:

      Zarina dalam gaya bersahaja turut mempersoalkan isu dedah payudara yang menjadi kecaman ramai pihak yang pernah menyaksikan foto berkenaan.

      “All I hear frm yesterday is tetek this tetek that.. Apa dosa sial tetek aku kat org.. Masing2 ada tetek nk kacau tetek org.” – @Zarina_anjoulie.

      jwpn mcm gampang jer ak mcm nk penampar jer dia kalu ak jmpa dia depan2..xsempat taubat sok mati bru ko tau mcm ner azabnya..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
      • enw says:

        bkn sebok ngan tetek ko. mslhnye yg ko tayang tetek separuh je bwt ape? baik ko bogel je smue org bleh tngok tetek ngan pepek ko skali!! bodoooohh!!!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • andriy says:

      kau ade agma sgt ke nk ckp org xde agame,,sbg org Islam,kite spatutnye doakan die,kembali ke pangkal jalan,ini x,kalau smue org kondem,die akan berubah sbb kene kondem,bkn sbb die nk berubah,,tipikal malay lah

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • ummat akhir zaman says:

      lebih baik tgok anjing dan beruk. dosa pun tk bertambah

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • semoga dia diberi hidayah :)

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • uzmabags says:

      stupiddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd………..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • mawar berduri says:

      basah kat pet2 dia…sahih kena jolok dulu dgn jurukamera..indonesia ni suka sngat la rosakkan perempuan2 dimalaysia

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. Thristhan says:

    Wow, so sexy bro :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  3. mila says:

    Artis tak bermaruah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 2
  4. aik says:

    ASTGHFIRULLAH….bertaubatla sebelum terlambat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 1
  5. cikgu karim says:

    dasar murahan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 1
  6. eyra sadjha says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 37
  7. mrs d says:

    aigoo

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • huhuhu says:

      Bapak seksi , , asal x bogel je trozz , , ,

      dah xdpt kat Malaysia , , Ind0n p0n k0 nak cube yekk , ,

      Bag0ss Bagoss @_@

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  8. gagak pengsan tengok pusat die says:

    erk??? dari tindik pusat tu, baik gune paku payung, bru nmpak!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
  9. Bawang Bakong says:

    ntah apa nk jd dgn minah ni..dah mcm sang*p pun ada aku tgk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  10. anjoo says:

    gila gersang minah ni..suka sangat tunjuk sana sni…kata nak bertutup tp tup tup lg terdedah n menyeksakan!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  11. eyra sadjha says:

    eh silap la . sowy ehhh ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  12. Saya cantik says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 14
  13. sengal.. says:

    murahannnnnnnnnnnnnnn…………………………

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  14. kemboja putih says:

    bilela……nak buka pintu hati bertaubat bdk ni……x takut mati ke…x pecaya ke hukum Allah?astafirullah…….jgn sampai x sempat taubat nanti…………….bukan x tau skrg ni da sana runtuh,sini banjir……tahu sedarkah lagi??????????????nk ckp dlm bahasa ape lagi ….x paham2!kalu bala tu die je yg dpt x ape…..hurrrfffff rase nak lempang2 je bdk tatau bahasa ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  15. ummiku says:

    mcm kafir dh aku tgok…nauzubillah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  16. nuyuii says:

    aku xkesah dah klu die ni,,low classs

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  17. rozita che noq says:

    terbaekk wokkk! berani buat berani tanggung beb!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  18. Tupac says:

    ni klau byr dia boleh bwk bilik hotel ni..confirm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  19. ummie says:

    mcm kafir dh aku tgok…nauzubillah…….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  20. Peminat Jep Sepah says:

    Sebab manusia yang ghupe kek gini ler esok jgn terkejut Malaysia akan dilanda bencana seperti Indonesia. “Zarina from Malaysia with love” janganla libatkan Malaysia dengan kesundalam dia..Sedih jadi rakyat malaysia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 0
    • zazmi says:

      bajet seksi minah ni. aku rs dia ni bukan islam. kalau dia islam for sure makbapak dia pun islam. kalau makbapak dia islam, xkan dorang biar je anak dorang jadi camni. konpem kapir!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
      • mia ara says:

        apa awak ingat orang kapir tak boleh fikir ker? awak ingat orang islam je di ajar beradab????? bodoh punya statement…. jangan nak salah kan orang. kalau awak tu islam yang baik, awak tak kan kutuk bangsa lain…tak perlu nak kutuk orang kapir…kalau perangai sendiri pun tak tunjuk awak tu islam yang baik.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 15
        • zazmi says:

          ada aku kutuk bangsa lain ker? ko sekolah ke tak? lenkali bc leklok. melayu pon ramai yg kapir. ko bc leklok sblum ko kondem tulisan org. aku ckp, kalau dia ni islam,makbapak dia islam, xkan dia biar anak dia pakai mcm ni. p/s: ko ke antara yg failed upsr? hahah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
        • mia farah says:

          BODO LA KO NI MIA ARA? BANGANG.. LEN KALI BCE LEKLOK BODOO

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  21. Chantek says:

    sangat cantik.. cuma dia mempamerkan kecantikan itu tidak kena pd tempatnya… takkan semurah itu kak.. ^_^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
  22. frinses says:

    macam haram…(kan xsopan dh mulot frinses)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  23. sayangselasih says:

    lu fkir lah sendiri zarina

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  24. ica says:

    saya tau awak caaaannntik saaaannngat!!!!! tapi….kalau awak tutup mesti lagi cantik!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  25. arjuna says:

    geli nya tengok…kata dah insaf… tetek dia besar satu arr….sah suntik lah..bibir pun lain dari dulu… tak turn on langsung aku..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  26. luv zarina says:

    “zarina, i nak tempah u utk one night berape ye?rm50 cukup x?my fren kate kalo happy hour u caj lagi murah.so rm30 la ye??see u tonight kat toilet puduraya” – aku rasa ni je taraf minah ni.haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 7
    • nini says:

      ape bezanye ngan kau.? cm dh biasa langgan pelacur je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
      • luv nini says:

        aku kan biasa langgan kau nini?dulu kau caj rm20 je satu mlm ingat tak?kau pun sama pelacur mcm zarina ni jugak kan?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 17
  27. ika says:

    astafiruallahhalazim….cmner la org nk mghormati dia ye…sngat2 memalukn bg kaum wanita…manusia akhir zaman…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • kak jemah says:

      aik ttiba “sangat memalukan bg kaum wanita ” ??

      knapa tak kate ” sangat memalukan kaum lelaki yg gagal mjadi pemimpin yg baik utk para wanita…”?

      sebenar er ni ujian Tuhan utk dia dan KITA jgk.makin byk krosakan dlm masyarakat sbb kita tak tunai tanggungjawab sbgai khalifah sebaik mungkin..

      kita slalu abaikan utk bpesan2 dgn kebenaran~berpesan-pesan dgn kesabaran.
      meh la doa ramai2 supaya die,dan kita smua diberi ptunjuk y lurus.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  28. misc says:

    tula perasan cantik lak tu.. ingt lg komen die kt sorang artis ni konon artis tu jeles die cantik..adooyai..lau de la org kata ko cantik ranking masih jauhhhhhhhh tercorot dari Erra Fazira..ratu porno bolehla..dungu lak tu.lau de jntan suke ko pon sbb ko murah sgt sal tu dipuji2 ko tak ingt dunia..supaya ko boleh dipakai…t dah expired bru diorg kutuk ko smpai tak ingt dunia…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  29. frinses says:

    macam haram…(kan dh xsenonoh mulot frinses ni pg2)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  30. nuar berahi says:

    p belakon porno jela ko ni.. nk tgk sket hebat x aksi ko kat ranjang!! stakat posing mcm tu nenek tua pun bole…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  31. nuyuii says:

    xtau nk ckp ape dah~~low class

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  32. HambaAllah says:

    Ya Allah, berikan lah petunjuk kepada hamba hamba Mu Ya Allah. Sesungguhnyaa kami ini hanyalah insan yang lemah dan sentiasa memerlukan Mu Ya Allah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  33. as says:

    bogel je terus..mcm ko buat dlm gambar dgn bf ko dulu tu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  34. indah says:

    Dia ni yg berlakon cite anak pontianak ke dulu?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  35. anonymous says:

    peh, terkejut tgk pose2 n dressing beliau.rse cm tgk artis omputih je ni. haish!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. syida says:

    buat malu org mlysia je.. huh~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. anti anak pontianak sundal says:

    si nara ni pun bangang dah tau pompuan sundal tu takde agama.publish cite si sundal ni macam nak bagi promosi free kat die jer..dah laaa die nie memang tak layak jadi orang melayu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
  38. Senoritasuri says:

    Uiiiikkk. Nape laaa x telanjang terus. Telanjang terus, please..please.. LMFAO

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  39. wow says:

    perghhhhhh, tetek dia… Makin kenyang aku breakfast pagi ni sambil tgk gambo2 di atas… huhuhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  40. leenda93 says:

    mangsa kamera dan juga photoshop

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  41. no name says:

    babi kalau disentuh, hukumnya najis mughallazah..haram…tp klau stakat tgk je x dosa..tp….klau pompuan ni jgn kata sentuh..tgk pun dah berdosa…. so kesimpulannya pompuan ni lg hina dari babi…kehkehkeh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • snowcute says:

      ckp 2 jgn sebarang ckp….sgelintir ppuan ja yg jd gila mcm dia ni….klu ang kt ppuan ni lebih hina dri babi,adik beradik ang,mak ang,kak n adik2 ang pn lebih hina dri babi la….ckp 2 pkai otak…jgn suka hati nk hina ppuan….jgn d sebabkn stgh ppuan cmni,ang nk babit kn suma ppuan yg ada ats dunia ni…..!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. mad93 says:

    bkn dulu dlm paper siap tulis
    “Anjoulie bukan simbol seks”
    sekarang ni apa..?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  43. Si Biru says:

    Mak dia ada gerai makan kat Sepang. Kawasan tu kampung je… Agak2 apa laa perasaan mak dia bila orang ngata anak dia berpakaian menjolok mata cenggini ekk? Bangga kah? Besar hati kah? Aduhhh! Orang kata jangan salahkan mak bapak kalau anak berperangai tak senonoh sebab mak bapak selalunya akan memberikan yang terbaik untuk anak2. Camana tu??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • rooney macaroni says:

      kalau kau nak tau mak bapak dia pun lebih kurang je teruknya..aku penah makan kat restoran mak die ni..kebetulan sedara2 si anjuli ni ada…aku tengok semua family die pakaian punyalah seksi..pastu siap merokok lg…mak die pon merokok..anjuli ni anak dr laki no dua mak die, kawen omputih..si anjuli ni satu sekolah ngn adek aku..perangai dia memang teruk pun..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  44. lulu says:

    ‘zarina from malaysia with love’ tu tak tahan . doyaiiii . ko bg flying kiss pun aku tanak

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  45. Laila says:

    Kalau nk dibandingkan dgn Nabilah Huda, aku rase ni jauh lebih teruk! Dulu ade kes dadah la, bantai org kat club la, skrg ni masuk FHM pulak! Dahsyat la minah ni! Da tk tau mcm mane nk naikkan name kat sini, pegi Indonesia pulak, pas tu masuk FHM. Kalau da suam2 kuku tu, tetap suam2 kuku. Cik kak oi, jage sudah tunang kau tu, jgn nk sibuk dedah-dedahkan buah dada kau tu! Malu nk mengaku die ni org Malaysia. Moga2 dia cepat dibukakan pintu hati untuk berubah dan bertaubat.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • zarina ann lucah says:

      die dh putus tunang lah ngong!!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • ani says:

        Memanglah seksi, tggu diakhirat nanti kena seksa bro…! eeeee geli…tak kesian ke ngan mak & bapak dia, nampak mcm pempuan murah je…kat M’sia tak laku lari tmpt lain, nak jadi top lah tuh!!!!.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • Boikot Zarina Anjoulie says:

          Kt kene boikot artis yg bermasalah mcm nie..bnyk kontroversi dibuat..sehingga memalukan rakyat malaysia dan org Islam khususnya..diharap pihak yg berkenaan mengambil tindakan kepada Zarina Anjoulie..Dia memberikan gambara buruk tentang Malaysia dan org Islam.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  46. erra sandha says:

    perghhhh.. besaqnya, kalah teruk nabila huda, hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  47. nadya says:

    you are so beautiful… but sayang seribu sayang kalau anda tutup aurat2 anda pasti akan lebih cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  48. ahs704 says:

    alaaa, bodohnyer pompuan nie….keluarga ko ni memang x ajar agama cukup2 ker….ko xtaw ke ko memalukan agama ko sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  49. borneo girl says:

    smoga d berikan petunjuk…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  50. ahs704 says:

    ala, bodohnyer ko ni…..aku rase nak sepak muke ko

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  51. nadnad says:

    from Malaysia with love kunun. Blah la. Ni ha, from Malaysia with penampar ade r.. semue org kutuk ko skrg. Menyosah je..

    Aku agk mesti producer anak pontianak tu nyesal penah amek die blakon dulu. Hahaha..!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  52. REZ says:

    SEXY SIUUUUT…..I LIKE!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  53. Pak Ayam says:

    Ayam terlepas tgn bau taik……euwwww >.<

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. mscarter says:

    ingt dia KIM KARDASHIAN kot!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  55. kakchubby says:

    kat indon nak buat ape pon boleh. sbb tak de sapa nak larang walaupon kau berstatus Islam. media indon sangat bebas mengeksploitasi individu, suasana, politik, hiburan & segala-galanya. akak tak heran kalo si zarina ‘terjojol-li’ ni terus melekat kat indon. market artis porno amat memberangsang kat sana. all the best to you!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  56. the truth says:

    dah la tipu bertunang, n buat cerita konon tunang dia tk hormat famly dia,pdahal fmly jantan tuh yg bengang sb dia claim bertunang ngn ank jantan fmly tu tp sebenarnya tak pun.pmpuan ni terdesak btol.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  57. TECKTECK says:

    BUTA HATI BUTA MATA…BUTA MINDA……BUTA SEGALA-GALANYA

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. budak_cheras says:

    Omakkk aiiii..seksa mata aku tengokkkk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  59. esah says:

    pas ni zarina wat cover untuk mags playboy pulak ye…kurangkan lagi pemakaian baju,kurang lg iman lelaki yang tengok & kurang jugak pahala makcik tertengok :-p

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  60. leman lemang says:

    memalukan nama agama islam dn Malaysia…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  61. esah says:

    lepas ni zarina wat cover untuk mags playboy pulak yek,semua versi lah senang cite..kurangkan pemakaian baju tu, kurang iman lelaki yang tengok & kurang pahala makcik tertengok :-p

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  62. berbulu aku tengok says:

    “To all my frens n fans I apologize if some r uncomfortable with my FHM pics.. I didn’t lie to any of u guys I told u guys I was gonna did it ” ….. Nie komen dye kt twitter (minah 2 bru post) , aq bru je bkak twitter dye..tp jgn hrp aq nk follow dye la..bile tgk twitter dye, ade org yg skong ape dye bwt…mcm shittt la kn !

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  63. berbulu aku tengok says:

    ” To all my frens n fans I apologize if some r uncomfortable with my FHM pics.. I didn’t lie to any of u guys I told u guys I was gonna did it ” — Nie dye bru tweet kt twitter tdi, jgn hrp aq nk follow dye la..aq bka je…tp ade je yg skong ape dye bwt…org yg skong 2 bkn nk tgur or what, mcm shittttt la !

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  64. erinzany says:

    aku nak tanya satu je.Mak Bapak kau mana ? Jagalah air muka org tua.Macam takde agama je .Nanti dah tua berkedut jugak.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  65. kikilala says:

    AstaghfirullahHalA’zim…… Bawak-bawak la bertaubat….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. sanggul beracun says:

    giler tahap babi dh ni, kesiang mak bapak ko zarina locah oii, dah terdesak sgt mcm tu la, muke hudoh mcm taik !!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. sanggul beracun says:

    aku lagi kesiang kat mak bapak kau dapat anak cam gini, sial !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  68. atieku says:

    wanita yg cantik adalah wanita yg mnjga auratnya…
    xperlu wajah yg cntik… xperlu brpkaian yg seksi…..
    kn?kn?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  69. sekodeng says:

    kulit ko cantik wehhhhhhhh tak sayang ke kena bakar dek api neraka????

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  70. AKUSUKAKOMEN says:

    MEMALUKAN MALAYSIA & AGAMA! SEMOGA DIBERI ALLAH S.W.T MEMBERI HIDAYAH DAN PETUNJUK PADA ZARINA NIE. AMIN…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  71. awatif says:

    FROM MALAYSIA WITH LOVE!!!! MALAYSIA OH MALAYSIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  72. nozanoor says:

    Bila Allah SWT turunkan bala…orang yang tak berdosa pun akan menerima akibatnya…bertaubatlah sebelum terlewat…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  73. ce'ce' wahhh says:

    apekejadah nye anda begini wahai zarina ann?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. miera edora says:

    Eeeiiii murahan nye betina nih????!!! sian dow bakal laki dia dpt pompuan murah cmni!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. Ibu says:

    kepada saudara mara budak ini… tolong lah nasihat kan family dia agar dapat mengawal anak gadis ini…kesian ibunya yg telah mengandung dan melahirkan anak gadis ini…inikah balasan yg patut ibunya dapat setelah mengahirkan anaknya…….!!!!!!!!kesian sungguh…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  76. BeBe says:

    ishh dia nih!
    memalukan nama ‘zarina’ betul…
    haihhh……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. HATI BATU says:

    Adik, abg nak tanya bleh.. Baper bayaran adik dapat tuk gambar2 mcm ni ???

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  78. Adam mia says:

    bodo yg teramatttt!!!!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Uncle Sam says:

    Tembam nyeee! hahaha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. sakura says:

    pergggghhhhh!!! cntoh pempuan yg x th dose & pahala,halal & haram…main bedal jew ape yg d rsekn cntik untk dri die….nauzubillah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. mak ucu says:

    pasni boleh lah..”saya mohon maaf kpd semua rakyat malaysia….,siaper yang tak pernah silap….,bagilah saya peluang…..”…piraaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  82. shaza says:

    nara ko tak malu ke tolong sebarkan gambar2 ni? bnyk2 artikel bagus pasal artis yang ni jugak ko copy…ko pun murahan jugak..malas aku nak baca BN lagi

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  83. Lady Storm says:

    Nara, baik u mintak pandangan ustaz…apa hukum awak meletakkan gambar2 seksi artis, tak seksi ker, gosip yang belum kesahihannya..apa hukumnya pula sebab u dapat duit sebab blog nie..apa hukum u makan duit nie? jangan sebab nak glamer, nak duit banyak awk ketepikan semua nie..awk sebarkan benda yang belum pasti kesahihannya..berjuta orang baca..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
  84. jus says:

    bajet hot !

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  85. tutti fruitti says:

    YG SEBENORNYE DIA PUNYE TU TAKDELAH BESOR MANA KOT….PHOTOSHOP JEK TU…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. suam suam kuku says:

    ‘FROM MALAYSIA WITH DOSA’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  87. ZARINA ANJOULIE says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 24
  88. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 19
    • red3ye says:

      nanti time dah dikapankan.kau tanam sendiri mayat kau tuh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • meeradriana says:

      Kat neraka nnt kalau Allah soal ko, ko jawablah mcm tu yer..
      Aq x berapa pandai agama tapi aq tahu membezakan yg halal yg haram..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • MNK says:

        aku xla baik sgt tp aku malu dgn prmpn mcm kau..letaklah tggi sket maruah kau sbgai prmpn klu ye pn..kau xmalu ke kau tnjuk sana sini mcm kau xde hrga diri..nk ckp dh mcm porn star,pelacur,prmpuan murahan,msti kau mrh kn..org cemuh kau sbb kau bwk nama islam n melayu..klu kau kafir cnfirm org xheran lgsg dgn kau..kau pk pnjg la weyh,xkmana kau pki mcm ni..igt Allah sblm trlambat..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • org len tgor ptot trime larh dgan bek…
          niyh org tgor ko mnganjing blek,nmpak sgt larh da xde iman…
          bkan nk ate aku niyh prfect prson tp skurang2 nyer aku tahu batas permakaian…
          tyme skola x blajar sivik ker???
          ke xblajar pendidikan islam???
          xslap aku de blajar adab2 permakaian….
          ko pompuan
          ox ade……
          pndai2 larh pk….
          jgan merosakkan ssuatu bangsa smpai ke negara luar……tkot2 t kne buang negara je…..hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. demi lovato says:

    hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  90. sunflower says:

    hmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. permysuri says:

    i don’t undertand why beautifulnara publishes these kinds of pics n sensationalizes these kinds of stories. they just bring out the worst in people: 1. mengutuk 2. berdosa while viewing the pics. so, motif, nara?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  92. ili says:

    Skrg aku musyil dia yg nk putuskan tunang dulu or laki tu yg nak putuskan tunang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Cik Ketom says:

    baiknya tunang betina ni kan… sbb rela tunangnya ditelanjangkan dan ditonton beramai2. Errrr dia bertunang dengan orang KELANTAN kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  94. anese says:

    nampak mcm Kim K pun ada….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  95. pape je says:

    wlupun dier slah…tpi BN pun slah gak..prnh xtrpikir biler kiter publishkan bnda2 mcm ni.means dedahkan aib org tu kiter pun pat saham kat akhirat ti…dier dgn dosa dier,kiter pun tmbh dosa skli…jdi halal ke hram pendapatan biler kiter keje dgn membuka aib org? (sekadar pndgan) ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • urukhai says:

      elllllleeeeeeeeeeh! banyak la ko punye pandangan! ko pon tompang ‘layan’ sekaki. peeeegidah!!! ptuih!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  96. kalau mintak dia nak hisap..dia kasi tak rasa???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  97. eyra sadjha says:

    lhaaa . tdy tu tersilap tulis first la . adoii .. soryy narhh . tdy bukak ada gambaq ny pastu xkeluaq pun sapa yg komen .. ha cheq pun kata lha first okeyh . sory narh . xmaw la marah2 okeyh .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  98. cecibo says:

    selangkah ke majalah playboy yeeaaa I like

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  99. makcikcantek says:

    siyes la body dia mmg cantik x dnafikan…tapi kenapa la daring benor…cer awak tgok artis yg meletup2 xde pun seksi cam awk ni…tapi body awk mmg mantap la…makcik tgok pun x berkelip…kalo ade jantan kata x gairah entah kenapa la jantan tu….awk ni bakat ade jugk cket2 buleh la buat dlm dvd porn awk nanti k. selamat maju jaya

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  100. bro says:

    perasan lawa.tu yg nk tunjuk.bodoh punya pempuan.pempuan n x sedar maruah lebih penting dari nyawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Reena says:

    Bodoh sungguh!!! Yang sedap dapat toceng, photographer Indon tu..yg kesiannya ialah keluarga dia & keluarga tunang dia..aku tak heran kalau pasni kuar ceta dia putus tunang..bukan aku doakan tp kalau cenggini lah pompuan yg nak dibuat menantu, nauzubillah..korang leh pk sendiri..dia ni mmg tak rasa apa posing seksi..stakat tunjuk separuh aset & peha tu apa lah sangat..kan dia pernah bergambar BOGEL..so this is nothing to her. Murah betul maruah diri.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • din says:

      Alah..ntah2 pas photoshoot tu kena jolok ramai2 ngan crew2 kat situ..xde mase nye nak toceng2 dah..hahaha jolok je atas bwh depan belakang..nak sngt tunjuk!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. hafifi says:

    dap dap …besar kopek dia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  103. muroza says:

    apasal FHM Malaysia tak amik lu jadi cover? suweyy mak bapak lu zarina oiii.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  104. minah gebu says:

    org terdesak nk famous , mcm ni lah jdinya .. habis bukak utk tontonan ramai .. ape nk jdi lah ngan artis2 skrg ni ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  105. minah gebu says:

    terdesak nk famous , mcm nilah jadinya . bukak sana bukak sini , utk tontonan ramai .. ape nk jdilah ngan artis2 yg xbrubah2 lagi ni .. lagi teruk ade lah ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  106. Bro 10 Inci says:

    besar jugak tetek dia… psl gmbr dia nih.. gua xdak komen..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  107. Norma Jean says:

    Oh no…Malaysia sudah ada porn star wannabe…oh no…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  108. hunny says:

    LAEN MACAM JE AKU TENGOK BIBIR DIE TUU….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. sinyu says:

    admin, mohon bandingkan gambar dia yang ada tahi lalat (di buah dadanya) dengan gambar sekarang. lepas tuh cuba kaitkan dengan kontroversi dia yang dulu.

    selepas habis nilai, barulah tau an zurina nih terlupa letak tahi lalat dalam dua sesi.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  110. DATO AIM says:

    cantik,dato pernah tido dengan die..bangga dgn baby ann coz sgt superb! my wife tak layan mcm die…so u guys should try..port slalu tiap weekend…janda baik

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  111. lucifer says:

    benda sedap…. dia tunjuk la….. cuba dia pakai tutup habis… korang pun tak moh tgk…

    memang mantap dia ni.. sure nganjal2 nih…. terbaekkk…. bayangkan kalau doggy….. fuuuhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  112. esah bkn name sbenar.. says:

    dye ni giler ke xbtl…..giler gempak pic dye…..ok la 2 kite shear2 la dose tgk pic dye….hahahahahaaaaaaa……..
    dye da glem abs ke kt indon 2……
    indon laku la ko wei klu MALAYSIA cnfrm kne cmpak kt laut….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  113. petani says:

    Okey la tu…Ada juga wakil Malaysia kat Indon….
    skrg ka musim Sukan SEA….so, dia wakil M’sia la….
    Harap-harap menang….MALAYSIA BOLEH!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  114. unbreakable says:

    kadang2 aku rase cam mluat ngan org yg nk brdakwah dlm ni siap ngan letak hadis bagai.. ko pn same naik dok roll pic ni bnyak kali shari x puas tgok tetek zarina.. brdkwah kat surau lg bgos la..
    yg si nara ni pn 1 ko g publish pic mcm ni saje nk naik kn rating blog ko.. ko x rase brsalah ke bg mkan bini ngan ank ko dlm prot tu hasil duit haram dri blog jaja cite keaiban org.. mcm mane kalo org len buka aib fmly ko dlm blog lpas tu org rmai dok komen..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • harimau muda says:

      aku pun meluat jugak dgn org camtu…tapi bila difikir balik sekurang kurangnya ada jugak kebaikannya walaupun hakikatnya diorang pun layan pompuan separuh bogel ni..contohnya teguran diorang melalui hadith tu boleh buat kita tersentak seketika dan berfikir apa yg patut kita buat lsebab panduan/signboard dah ada(hadith)…kalau takde langsung teguran kita akan semakin hanyut dengan nafsu kita.. tentang kehipokritan orang yang tegur tu lantakla itu antara dia ngan Allah..lumrah manusia sentiasa terlupa…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • kak jemot says:

        ha’ah~ aku sbnar er suka bc BN sbb bc komen2 y m’hiburkan dan kdg2 selit hadith..komen2 y bdebat psal hukum2 ni..scara tak langsung jd curious n tau benda y tak tau…ok la kan~

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • sinyu says:

          tapi ku amat tertanya2, kenapa orang berhati kudus suka menggunakan masa untuk melihat gambar2 yang ternyata terlalu mendedahkan malahan terlalu duniawi.

          kenapa boleh terlintas akal fikiran dia untuk pergi ke laman web ini? laman web ini ternyata beri informasi hiburan semata2 dan orang yang kononnnya agamawan ini boleh pula kerah tenaga dan korban masa yang banyak untuk buat komen2 agama kat sini? (dan dia rasakan benda2 sebegitu efektif/berkesan ke? namun tak disangkal sifat ilmunya)

          sekali lagi ku bertanya kepada orang yang berdakwah disini, yakinkah anda dengan cara pendakwahan anda itu boleh memberi kesan yang besar pada masyarakat? kalau ternyata beri perubahan pada segelintir masyarakat maka eloklah diteruskan.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • hamba Allah says:

          rasanya bukan dakwah la sinyu.. setiap org ada pandangan masing2 sama ada nk ckp atau diam saja. mmg xde effect apa2 pun klu kutuk ke dakwah skalipun. sbbnya org2 kita akan terus cari dan gemar cari sumber2 y berunsurkan mcm ni. klu org memberi pdgn just respect saje. xperlu menggelabah sgt. sbb klu komen baik ke buruk ke Zarina ni xkan berubah pun. terpulang pd individu. kalaulah gambar2 y berunsur cani xditapis..jadi xperlulah melenting, mengkritik bila umum beri pendapat masing2. kata kebebasan bersuara.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  115. cbe Bce says:

    kadang2 terpk jgak ini ke yang dikatakn nabi kita sebelum dia wafat…semua yang nabi kita risaukn tentng umatnye diakhir zaman..semua itu mmg berlaku..astagfirullahhalazim..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  116. Kamaruzaman says:

    Aku bkn ape, x baik mengutuk.. sape tau klu dia dapat hidayah jadik lebih baik ari kamu yg mengutuk tu. Ingat.. dia masih berafas lg.. ade peluang utk menjadi manusia baik lg beriman. Mengapa tidak di doakan supaya hamba allah ini menjadi seorang yg beriman dan beramal solae… aminnnn

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  117. gua says:

    haha..rase cam nk rogol je minah ni..nt jgn salahkan akulak coz dia buat sume org bernafsu…cakap nk berhijrah konon..pigidah mabuk…haha…duk malaysia x laku gara2 gambar bogel dia tersebar..tu pun x nk mengaku lagi walaupun dh buat analisa gambar…lps tu duk indon plak..malaun betul la

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  118. walaweyhh...!! says:

    wahhh…boleh masuk majalah playboy…mst ramai nk beli…haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. aku lelaki says:

    die igt pakai seksi mcm tu org heran arrr…..bajet hot ar. sikit pon aku x tliurrr.. mkcik jual kuih kt tmpt aku ni lg hottt n spicy. pompuan x sedar diri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. lailatarabas says:

    mangkok betol la BETINA Nie!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  121. iezet says:

    jadi ayam la kat sana

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  122. me,myself n i says:

    Nasi lemak RM2 ! WAKAKAKAKA .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. kata kata says:

    ‘KIM KARDASHIAN’ MALAYSIA LA KONON

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  124. cap ayam says:

    hahaha… bikin stim tetiba…cis…kene g tandas jap…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  125. pu hurien says:

    ini kes lg berat dr kes nabila.. wak malu malaysia je wei ade artis cm ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. tanpanama says:

    muka ada iras2 kilafairy
    tp dua2 x original
    replica
    :D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  127. effy says:

    perempuan ni kan tak habis-habis,agak-agaknya lepas memalukan nama dia kat seluruh asia tenggara baru nak serik agaknya.dahlah bawak nama malaysia pulak tu.hishhh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  128. gerek seyhh.. says:

    elok dia ni blakon filem tamil ni…..muke ade dah sikit….perut pun ok bley pakai sari.hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  129. aatik says:

    bg free pun x mahu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. aatik says:

    bg free pun x mahu, geli tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  131. adie dali says:

    nice skin tonne..lurve it!! hrp2 xedited ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  132. hafiz says:

    elok pegi mati la…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  133. rocco says:

    pergh…bergetar adik ak tgk gambar dier ni…geram beb!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  134. Lagubestbest says:

    Huh nara layan FHM? Hebat… Isteri xmarah ke?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  135. niena says:

    OHHHHOOOHOYYY !!!!! ZAZINA JOULING WOII !! KAU XYAH LA NK TAYANG BUAH BETIK KAU YANG DA LEBAM TUHHH !!!! DA BURUK N BUSUK !!! DAH PUAS DI ULI ORG GITU… KEHKEHKEHKEH.. WT MALU JERKK… U BETTER GO TO HELL…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • lelaki yang tidak hipokrit says:

      komen ni mungkin dari seorg perempuan yang terlalu cemburu sebab teteknyer tak secantik dan mungkin terlalu buruk sampai takder sapa-sapa yang teringin nak uli…..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
      • enw says:

        bkn cemburu la samdolll,tp sbgai saudara muslim wanita..,die maluuuuuu….. aku yg jantan nie memang la sedap nengoknyer,tp sbgai pmpuan,dieorg malu bende yg same dgn smue pmpuan di tayang bg smue jantan mcm kte nie tngok!!! ngokk!!! sluurrpppp….!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  136. Rj Firna Aliesya Rj Ba'idulahyan says:

    macam ni malaysian artist?huh Kim K tgk pun mesti die cakap malaysia ni teruk pny taste.yeah mmg betul laki suke tengok kan,tapi erm suami die nanti x malu ker?btw congrats,nasib keturunan aku x tercouple dgn die! wat malu jer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  137. simple girl says:

    aku pelik la nape bile artis pompuan cmni buka sane sini smpai dh mcm nk terbogel x pernah di gam tp bile faizal tahir yg lelaki tu buka baju mase nyanyi trus kne gam n didenda buat kerja kebajikan….patotnye artis mcm die ni yg kena buat kerja kebajikan….from malaysia with love kepale otak ko la zarina,buat malu malaysia ade la….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  138. straight says:

    yang si perempuan jelous pasal body diaorg ni macam gajah, mengelebeh sana-sini, tak macam body si zarina nie, boleh kasi terpacak…..
    yang lelaki pulak hangin sebab tak boleh menikmati body zarina ni….
    untuk lelaki hipokrit, tak terliur konon, kalau bagi kat korang tak cukup lidah korang nak jilat dier…kecuali gay..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  139. Orang says:

    Memalukan Malaysia! Next time x payahlah bagi tau awk tu dr Malaysia. Biarkanlah dia, yang kita-kita ni, x payahlah nak war warkan orang yg mcm ni. They will disappear from our lives if no publicity is given!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. syeeda says:

    harapkan body je tp berlakon bukan best pun setakat berlakon citer pontianak je.menjatuhkan maruah diri betul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. miera edora says:

    murahannye betina nih…..sian dow bakal laki dia….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  142. malu jadi pompuan says:

    zarina anjouie niy da mcm maria ozawa pon ad..xabis2 kontroversi sesaje..dye maria ozawa malaysia..Bangga btl dye jd model FHM..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. sayatakseksi says:

    bila dikata x bermoral..marah.tau pula jawap…’saya tahu batas2 berfesyen.saya bukan perempuan murahan.masih ada yg lg teruk,mengapa x kecoh pun?’…antara kenyataan bangang yg keluar dari mulut.tapi kalau dah melampau macam kt dlm gambar ni,rasanya layak dilabel sbg pelacur..tapi pelacur pun ada yg sopan.yg ni x tahulah pelacur yg kelas macam mana.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  144. hud aikara says:

    YANG DIA DAH TERANG ROSAK, TAPI KITA YG SIBUK KUTUK NI DAPAT APA? DOSA.
    TAK ADA PUN PERSATUAN KE, MAJLIS AGAMA KE YANG MENGHULUR TANGAN NAK SELAMATKAN UMAT ISLAM YG MACAM NI. PALING SIKIT PUN KITA BERDOALAH DIA AKAN BERUBAH. MENGUTUK TAK BAWA APA2 PERUBAHAN PUN.
    SEBAB DAH ADA DALAM SEJARAH ISLAM CERITA PELACUR WANITA AKHIRNYA JADI WANITA SOLEHAH DAN LELAKI ALIM AKHIRNYA KE NERAKA. INI MENUNJUKKAN SELAGI ADA MASA BOLEH BERTAUBAT KITA TAK ADA HAK MENGHUKUMI INSAN LAIN TETAPI BERUSAHA MENARIKNYA KE ARAH KEBAIKKAN. USAHA KITA YG PERTAMA, BERDOA UNTUK DIA BALIK KEPANGKAL JALAN. SEBAB SEBAGAI MANUSIA KITA TIDAK SEMPURNA.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  145. meeradriana says:

    What the puck..hahahahahahhahahaha
    Tak laku kat Malaysia..carik publicity kat indonesia plak..
    Harap2 ko kene bencana kat sanaa..huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  146. sayor says:

    cwe tengok pussy dia kembong la.. slurpp.. abg btol2 dahaga la tgk dia.. hahaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  147. taraaa says:

    ustazah dgn ustaz agak agak ada tak masuk blog abg nara ni bergosip ?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  148. Masturbater says:

    FAP FAP FAP

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  149. gegirl says:

    tgk dalam tweet dia cam ampeh jek cakap… leh lak kate sial kat orang … dia ni tak reti dah halal haram… cakap ikut sedap mulut jek… nt bila dah duduk kat 7 kaki dalam tanah cuba la cakap gan tuhan,.. sial ke ape peduli tetek aku … tgk ape tuhan cakap ape lak… bodoh terlebih sangat dia ni lagi bodoh dari lembu… please la anjuling ko ingat tetek ko tu banyak punye cantik …. tgu la azab dari tuhan jek la ko ni ….. cakap org tak nak dengar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  150. lulu says:

    zarina anjoulie gud luck if u nak cuba nasib di indonesia pula tp what to do girl . pic bogel u still bersepah sepah .just type ur name mcm2 image keluar . poor u . google it n tgk klu u tak reti malu dgn pic u tu .
    utk media malaysia cukup2la bg publisiti murahan kat perempuan ni .she said dat we juz cant get enuff of her . funny . cz shes the one who just cant get enuff . attention seeker . bakat tade ape pun tade tp masih bermuka tebal dlm industri . anyway u bukan miss kontroversi for us but miss with no shame ..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  151. lina says:

    memang lucah.sesuai cam nama dia.blakon pun tak pandai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. fifidina says:

    Sbg saudara seislam,saya berharap abg Nara x menjadikan blogging sbg sumber rezeki abg..banyak entri didalam yg mengaibkan org dan mendorong pembaca utk menjaja keaiban org.Sungguhpun ia benar..iany tetap haram kerana keaiban org trsebut dijaja..Klu seratus org bc entri abg..jd brp da dosa abg dpt,tu blum tambh ngan gosip yg blum tntu kebenaranya..duit yg abg dpt anak isteri abg yg mkn tau..anak2 yg x baik n prangai x elok sbab utamanya makan rezeki haram..sekadar renungan.wslm

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  153. Alfira says:

    budak neh tak habis-habis lagi nak cari publisiti murahan…desperate sangat dah nampaknyer…tak puas kat msia dia pegi indon lagik dah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  154. nadia says:

    die janji nak bertudung dah??..aduhai kak ju nih..ape perasaan mak ayahnye agaknye

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  155. mrs bee says:

    seksi nyer…..islam ke x nie??ish3….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  156. atok says:

    astarafirullah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. giler beb!! says:

    dye neh sajew nak bg org laki melancap…hahaahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. Nek Mah says:

    Bodoh sungguh budak pompuan ni. nanti buat macam2 statement yang bodoh. kecik2 tak nak mati dah besar ni tambah dosa mak bapak dia. stupid never finish.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. kak jah says:

    kene mimpi kiamat jugak ke baru nak insaf minah ni??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  160. saja semak says:

    mungkin dia minat sgt dgn kim kardashian kot.. :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  161. cr12 says:

    Nabi xterima umat ,.wehh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  162. win says:

    kesian….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  163. AcikKau! says:

    teruk sangat nehhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  164. I.R says:

    ak ase ko BOGEL je la lg bgus,,,,,,same je pe beze nye pkai mcm tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. erm says:

    aku ni x jugak alim sangat.. tp klu sampai gmbar mcm gini, fuhh,kesian sungguh.. suda macam pelakon omputih.. baru from Malaysia with love lagik tuh… malu malaysiaa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  166. andiry says:

    smua nak kondem,xde sorg pn nak doakan die kembali ke pangkal jalan,tipikal malay,,,name je Islam,sape kite utk mengkapirkan org?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  167. lin says:

    - Cuba ko buka jer trs…kn sng….
    – pic cmni la….klu kena rogol br tau nak nangis…….
    – aptb……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  168. ryou says:

    “Pihak BeautifulNara.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini. Pihak BeautifulNara jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. abe norme says:

    pehhhhhhh..klo dapat ni..mmg aku gomo xhingat dunia dah ni…aku tinggal dah memek tuh..sedap dan mantap nihhh……auwwww..kelas tetek sial ko tu..aku nakkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  170. abe norme says:

    pehhhhhh…..klo aku dapat nih…mmg aku gomo xhingat dunia doh ni..aku tggl doh simemek tuh..sedap dan mantap nih…awwww…kelas tetek sial kau..aku nakkkkkkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  171. nfi says:

    Sibuk sgt nak tayang payu dia..aku tau tak baik doakan org..tp kalau manusia melampau ni satu hari kene kenser payudara..korang rasa boleh ke timbul rase kesian sedeh dalam hati kite sume

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  172. Nurul Ain says:

    yg ni x terok..da tgk fb minah ni?siap post pic naked wit hubby(afta or before main)..ape daaa….serius!gi la cari fb minah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. Reena says:

    Ah? Hubby? Bila masa minah ni kawin? Bukan ke dorang baru tunang? Pergh..kalau pose camni ‘hubby’ tak bising, mmg sporting gilerlah..untung dpt hubby camtu (mata rolling ke atas kekdahnya).

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  174. leo says:

    go julie,go, bila lagi nak masuk saham asn, dah tambah sorang lagi ahli asn(amanah saham neraka).

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  175. NyaNyi says:

    Macam dah buat boobs job je dia ni. Makin besar dari biasa. Huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  176. kutukekkepalo says:

    omakkk tersodakkk nengok gambor minah ni…seb baikk tak tetolan gigi pelesu aku…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  177. gila seks says:

    perg..!!!!!!!!! oh zarina an julie…. klu aku dpt tubuh ko, confirm aku x kuar bilik seminggu,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  178. Anti artis says:

    Memalukan rakyat Malaysia je…. Apsal xkne banned je die ni? Dulu Mse Faizal tahir truk Kwan tu kne banned….
    Eiii…. Dasar #####

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  179. antibiotik says:

    murah murah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  180. hamba Allah says:

    org cani klu kata kat dia mcm2 ibarat tuang air atas daun keladi. Hati dah gelap. xde sape boleh ajar org macam ni melainkan Allah S.W.T je. alasan yang dia bagi kenapa dia ambil gambar cani pun.. kalau baca balik cakap macam orang xde akal. beauty xde otak ni la contoh yang paling dekat.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  181. braintrust says:

    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Jawablah__Seksidibayar/Article

    Seksi saya dibayar, then brape ratus nk kene bayar tgk ko bogel, brape riban nk kene bank-in kalo nk maen ko, mcm haram je statement die, “seksi, bukan bogel pun”….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  182. Reena says:

    Ternyata..dia tak kesah dowh..bagi dia its nothing: “Alah! Gambar itu cuma seksi, tak adalah sampai berbogel pun. ”

    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Jawablah__Seksidibayar/Article

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  183. Reena says:

    Mmg selamba..dia tak kesah pun dowh.”Alah! Gambar itu cuma seksi, tak adalah sampai berbogel pun.”
    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Jawablah__Seksidibayar/Article

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  184. nazrul says:

    orang macam ni kalau nak nasihat pun tak guna dah..dah tak makan saman,.orang cakap betul dia cakap salah… budak ni dah rosak sangat dah ni…mudah-mudahan Allah bukakkan pintu hati dia untuk berubah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  185. nana wan lebo says:

    Zarina An JALANGGGGGGGGG……………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  186. dimanamaruahkita says:

    Baru baca komen dia dalam Berita Harian 16 November 2011. Terfikir2, wartawan yang interview dia boleh tahan ke dengar jawapan2 dia yg kononnya sangat open tapi biadab tu… kata belajar kat uni tapi jawapan semua macam takde pelajaran dan paling penting agama yang rapuh. Tak payah la publish cerita dia di akhbar, buat hilang selera makan je. Gambar2 dia yang bersepah kat internet pun tak sangup nak tengok. Mudah2an Allah beri hidayah pada dia…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  187. zarina bodoh!!! says:

    aku pompuan.aku malu ngan kaw…sumpahh malu..pompuan bodohh!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  188. Muslimahsejati says:

    Astaghfirullah,apa dah nak jadi dgn kaum hawa sekarang?Adakah dunia sudah terbalik.Dia mengaku bahawa dia seorang Islam?Jika dia seorang muslimah islam yang baik,dia tidak akan menunjukkan badan nya begitu.Lebih baik bertaubat,sebelum terlambat.Dunia sudah hampir kiamat.Jgn sudah tiba hari kiamat nnti,baru kamu hendak menyesal.Kamu katakan kamu tidak bogel begini?Menunjukkan dada kamu iotu sudah dikira bogel.Menunjukkan peha kamu yg begitu besar itu juga satu dosa yg amat besar.Jadi,jgn lah kamu sesekali wahai kaum hawa menunjukkan aurat kpd semua manusia.Kamu akn dibakar di dlm api neraka.Ya Allah,buka kan lah pintu hati manusia ini.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  189. feena says:

    semoga dia akan di panah petir…kebabom!!-apabila Allah murka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  190. donjuan says:

    hmm apa nak heran ngan minah mcm nih..kat malaysia dah banyak..cuma dianih tak serik n tak heran maybe sebab mak bapak dia suh cari rezeki camnih cepat skit kumpul duit tuk kuarga…kat malaysia dia nih dah tak laku dah mcm pompuan murahan jek..apa nak tolak tawaran pic sexy lagi sedangkan gambar bogel pun dah ada apa nak heran bogel tuk majalah playboy lagi cepat kaya wooo..duk usa takda sapa nak kenal tapi ingat tuhan kenal beb..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  191. Umbrella ella ella eh eh says:

    Kenape la korang nak mengutuk, dia tak buat salah kat sape sape pun. Kalau dia rosakkan rumah tangga orang atau mencuri ke…bolehla korang jutuk dia. Dah memang badan dia cantik (pemberian tuhan jugak) kalau dia nak guna badan tu tapi tak terlebih lebih, biarkan la.. Mak bapak dia restu, korang sakit mane. Kalau dosa tu, nasihatkan elok elok jangan la kutuk, let god judge her and not us.

    ps: Indonesia is the largest islamic country in the world, if they are mature enough to respect individual choices, isnt it it time us Malaysians to progress too??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
    • nalea says:

      pardon me. apa yang dia buat ini menyalahi moral & etika. apatah lagi agama? mana-mana agama melarang penganutnya menyalahi moral. apakah ini moral cik ella? sila dapatkan fakta yang betul. indonesia BUKAN negara Islam terbesar tetapi hanyalah PENGANUT ISLAM TERAMAI. dan juga, sila jangan terlalu taksub dengan pemikiran barat yang beriya-riya melaungkan HUMAN RIGHTS & FREEDOM. tafsir rights itu sendiri bukan hanya pada hak, tapi pada hak + TANGGUNGJAWAB + BATAS + PERATURAN. apa yang dapat saya simpulkan, kamu mungkin tersasar sedikit dari memberi komen kerana ianya emosi. saya hanya memberikan pendapat secara ilmiah. apa-apapun, jelas terpancar ketidakbijaksanaan zarina dalam menilai isu-isu moraliti. apakah orang lain terjun gaung dia mahu ikut sekali? kamu juga begitu. jika kamu seorang Muslim yang mengamalkan ajaran Islam sesungguhnya, mengucaplah kerana ianya akan menolong kamu menilai semula . tq

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Umbrella ella ella eh eh says:

        Dear Nalea,

        When I said largest Islamic country with the world, I meant the country with the most penganut Islam, perhaps I should have been more specific. Just because I support her personal choices that doesnt mean I have low morals. You are entitled to your opinion as I am.I welcome your constructive criticism. But I have to really disagree with your statement of “beriya-iyakan Human Rights & Freedom. Its sad that you think that fighting for Human Rights and Freedom is due to ” Pengaruh Barat”. If we didnt believe in Hak Asasi Manusia and Kebebasan then our fore fathers would not have fought for Merdeka. Based on your opinion perhaps I could imply that it is because of “pengaruh barat” that we learned to fight our rights? Do we not have it is us the fighting spirit to do what feels right.?If it feels right to Zarina then let it be. Perhaps I should be a little more clearer, I am not encouraging what she is doing nor do I condone it, Im just saying let her do as she wishes as long as it doesnt hurt herself or others, Ultimately Tuhan will be her pengadil. Let us advice her in a respective manner and not mengutuk. Walaupun Malaysia sudah lama Merdeka, Jiwa dan Mentaliti kamu belum. Perhaps when u fight for something in your life, ask yourself am I doing this cause I terpengaruh oleh pemikiran Barat or is because its the right thing to do?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  192. kak li says:

    adussssssss, anak akak yg 9 taun pun mata tak brkedip tatkala terrrrrpandang gambar ni, terus kak li padam, jgn dedah sgt la dik, mana mana agama pun tak benarkan.
    insafla,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  193. lu pikirlah sendiri,,, says:

    kalu dh tahu camtu nape nk buat fotografi tuu lagi…itu namenyer xpikir pnjg…..! badan tuu bukan nk ditonjolkan pd org ramai tppd suami trsyg…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  194. Wartawan pun sengal gak kasi publisiti free kat minah senget ni. Buat bodoh je. Jgn tulis apa2 tentang minah senget ni. Mmg itu pun tujuan dia nak cari publisiti murahan dan free. Abg Nara.. Ko nasihatkan lah wartawan semua. Mana2 artis yg mmg sengaja cari publisiti murah camni jgn tulis dalam akhbar. Saham dia yg naik. Atau mmg wartawan tu semua mmg saja nak lonjakkan saham minah senget tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  195. teh tarik says:

    kesian..duit byk tp bju xcukup kain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  196. edn says:

    BESAR tetek dia sial…..pergh..wadapat wa pulun meh sini abg rasa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  197. ere says:

    tetek besar…peha gebu…cipap tembam…jubo besar…sesuai tuk filem aku….jadi star mau

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • enw says:

      amik2 silakn.. tetek panas..,ketik hangit..,pepet tengek…,mari2..,jual2..,sape mau oder..,manyak free… kasi nama..,sila2…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  198. miera liyana says:

    Kalau fasha sandha tu dah bodoh.. dia ni lagi bodoh.. mak bapak dia lagi bodoh …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  199. dd says:

    hi, im indonesian, salam jumpa! hmm. di sini (Indonesia) dia pun tak eksis, sy tak kenal dia. dan apa Indonesia mau terima dia? pasti banyak kecaman dari sini juga. Astaghfirullah. tobat lah dia. apa dia muslim juga?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  200. pelik xhbis says:

    blakon thap pnas air kencing…. sat g jual body je lbh… seb bek kbur laen2…. kalau x,, ana rejam ente smpai mampos..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  201. budak chumel says:

    sengal siot dia ni… agknye la dia ni blkon bjek best tp x best mna pn… so tpksa la dia wt cenggini spya sa2 mlysia ni knl dia… gla glamor.. x dpt jd p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  202. lulu says:

    ingatkan da berubah, tp agaknya perempuan camni mgkn ssh nk berubah sbb da trlampau asyk dgn kehidupan di dunia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  203. zas says:

    camne boleh aku smpi dan tgk gmbar nie pdhal aku tgh browsing cari keje kat jobstreet…haha

    dah le korg nak comment lebih2..yg korang gi tgk gak watpe? yg pelik camne korg pun boleh smpi kat sini. punyela bnyk website2 agama yang berguna..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  204. i&me says:

    ok gak atas 2 cume bawah mcm ade something jer . cm tebal la plak haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  205. awekss says:

    antara tnda2 kiamat kecil….wanita perpakaian tp hakikatnta telanjang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  206. I’m really impressed with your writing skills and also with the format in your blog. Is this a paid topic or did you customize it yourself? Either way keep up the nice high quality writing, it’s uncommon to look a great weblog like this one these days..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  207. Jibon says:

    GOMOKKKK…wek!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  208. 9ud3 says:

    gomok? eleh..law die kangkang depan mate ngeliat2 mau ko xnak panjat? haha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  209. raja norhashida says:

    macam pelacur plak aku tengok….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0