Written by AbangNara | July 26th, 2011

Jangan lupa dapatkan majalah EH! edisi Ogos 2011 yang menggunakan Yuna sebagai cover majalah. Banyak tips-tips untuk persediaan Syawal yang bakal menjelma.

yuna cover eh

Yuna nampak hijau yang awesome kan kat atas tue?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (GAMBAR)Yuna Selaku Cover Majalah EH! Ogos 2011

  1. KikiLala says:

    Amboi. Front cover!

    0

    0
  2. padot says:

    suar ketat piwitttt!!!!

    0

    0
  3. Soso says:

    heee..cute ^^v

    0

    0
    • Hmm says:

      korang2..yuna still same macam yuna yang baru nak masuk dunia hiburan dulu cuma fesyen die laen sikit …walaupun die bagai turban tidak seperti dahulu, tapi sampai sekarang tiada gambar die menampakkan rambutnya pernah ditangkap…itu yang sepatutnya kite puji melaenkan die pakai tudung yang nampak rambut macam Dato’ Siti

      0

      0
  4. mama aqil says:

    cntik bju dia….legging tu yg x leh blah……klau pkai seluar yg padan…tdung yg sesuai./..mmg cri2x gdis mlyu muslimah

    0

    0
  5. sha says:

    sarang tebuan.

    0

    0
  6. OMG says:

    OMG

    0

    0
  7. analuv says:

    x suke dgn yuna….. pakwe i minat sgt kt yuna ni…… i dun like u……

    0

    0
  8. huuray says:

    kelakar la tebuan atas tu!

    0

    0
  9. AWESOME KE? says:

    AWESOME APE? TDUNG DH MCAM SARUNG CEMPEDAK JE AKU NENGOK..AKU LGI SUKE TDUNG YG DIA PKAI TIME AWL2 JDI ARTIS 2..

    0

    0
  10. AWESOME KE? says:

    AWESOME KE?..NMPAK MCAM SARUNG CMPEDAK JE..HMM..GHENTIKANLAH YUNA..AKU MNAT KO TIME AWAL KO JDI ARTIS..SKRG..SORY NO MORE…

    0

    0
  11. AWESOME KE? says:

    MNE COMMENT AKU NIE..X KLUAR2 PUN..PNAT DH MNAIP NIE..DH 3 X SEND X KLUOR2 PUN..PLEASE NARA FIX IT UP..

    0

    0
  12. man yusoef says:

    EH EH..Yuna lah..EH EH..ijo nyer…bole wat photosynthesis >.<

    0

    0
  13. shara says:

    owh..saya tak suka fesyen seluar yuna yang menampakkan bentuk kaki anda

    0

    0
  14. hulla hulla says:

    nara betulkan sikit ayat tu.. bukan menggunakan yuna sebagai cover majalah.. tp lebih sedap kalau MENAMPILKAN yuna sebagai cover majalah

    0

    0
  15. mel says:

    she looks weird!..seriously…

    0

    0
  16. ctmoon says:

    apsal la tudung yuna nie aku nampak mcm serban..

    0

    0
  17. Khalis says:

    nampaknya kekalla yuna dengan imej ni kan?

    0

    0
  18. queen says:

    nice!!..love green n yuna..;)

    0

    0
  19. zaia says:

    ape masalah BN nie?komen tk kuar

    Yuna nmpk yuna..haha

    0

    0
  20. wow…mantap !!!

    0

    0
  21. hotmama says:

    santeknye

    0

    0
  22. emma malini says:

    Tak suka tudung yuna macam nie..
    Nak tudung yuna yang dulu….

    0

    0
  23. i am xoxo says:

    tolongla yuna, jgn dok pakai tudung cam pompuan africa balut rambut bole x?? buruk.

    0

    0
  24. i am xoxo says:

    tolongla yuna, jgn dok pakai tudung cam pompuan africa balut rambut bole x?? buruk….

    tajuk>>tak mudah jadi artis d malaysia.gaya pakaian ala2 africa da ade, g la jdi artis kt sane.

    0

    0
  25. hint says:

    urban sgt style ni.

    0

    0
  26. Ainie Rock says:

    Dia dh berubah sket..fashion pun dh jd lain..suka style dia yg innocent dolu2..

    0

    0
  27. gugudday says:

    yuna cantik mcm biasa. suka suka

    0

    0
  28. fido says:

    weirdo…

    0

    0
  29. Syasya says:

    Nampak kelainan tapi saya prefer Yuna yg dulu – nampak lebih innocent, kesederhanaan dengan make up yg lebih natural.

    0

    0
  30. semak says:

    pesyen tudung x brp nk kenan!!dah mcm sarang tebuan plak..eh!!

    0

    0
  31. dyamohamad says:

    kenapa aku rasa yuna ni makin seksi je?

    0

    0
  32. Whadda F? says:

    Yuna sebagai salah satu idola wanita bertudung dan ikon fesyen di Malaysia ada tanggungjawab kepada masyarakat. Bila dia pakai macam ni akan ramai la peminat yg ikut nanti pakai turban dgn legging ketat. Macam dato’ siti. Ramai yg terikut fesyen dia. Daripada orang yg dah elok2 pakai tudung kan ade yg dah pakai selendang siti skrg. Risau nanti ade pula yg terikut pakai mcm Yuna ni. Mmg la kubur masing2. Tapi Yuna ni idola @ ikon. So please dress appropriately in line with your image as wanita bertudung. Sekian.

    0

    0
    • aaa says:

      layak ke dia digelar ikon? suara pun aurat wanita… bukan konservatif, tp tgk cara tudung dia skg… google hijab yg betul… tudung perempuan skg mcm smpah atas kepala dah aku tgk…

      0

      0
      • Whadda F? says:

        Memanglaa tak layak…tapi budak2 perempuan Melayu mesti akan jadikan artis seperti Siti Nurhaliza atau Yuna sebagai ikon a.k.a. trend setter. Bila these so=called “icons” ni menyimpang, maka yg pengikut nya pun menyimpang juga lah. Untuk gadis2 bertudung misalnya, takut akan terikut-ikut fesyen Siti & Yuna. Yg ikut Siti bukak tudung pakai selendang nampak jambul mmg dah ramai, skrg yg ikut Yuna pakai turban pun dah mula ada. *sigh*

        0

        0
  33. anastasiaemylda says:

    haish..yuna ni dari awal naik dulu sampe sekarang makin singkat2 tudungnya..ish..ish..ish..jangan tanggai pulak lepas ni udah la ye…minta maaf jika terkasar bahasa..teguran untuk kite bersame juga..:)

    0

    0
  34. yana rizz says:

    abang nara ni bagus tau. ari tu masa keluar entri yuna pakai tudung mcm ni, yuna punya la merajuk sangat kan.. tapi abang nara still lagi tulis pasal yuna.. apsal ek..

    0

    0
  35. tengok saja says:

    hmm..masalah seorang muslimah mmg dari segi fesyen..terlalu nak berfesyen kdg2 payah jugak..tah la kat Yuna..gud luck la huhu =)

    0

    0
  36. baby blur says:

    kepala bungkus.. seluar sendat nmpak bentuk kaki.. baik takyah pkai tdung. bentuk badan terserlah.
    dah jauh menyimpang dari rukun2 bertudung..

    0

    0
  37. dyaliela12 says:

    elok2 sikit pakai tudung tu

    0

    0
  38. lulu says:

    npe tah tpy mcm dh kurengg minat ngn yuna

    0

    0
  39. aaa says:

    Makin pelik tgk yuna skg… dgn tudung ntah ape2… seluar ketat.. baik bkk tudung cmtuh… suara pun aurat wahai yuna.. jgn hipokrit sgt… aku lg x suka bila die cover lagu come as u are tu.. nasib baik kurt dah mati… kalau x truk yuna ni kene sound.. mcm haram jd lagu tu…

    0

    0
  40. bujang says:

    cam taikkk…..

    0

    0
  41. bujang says:

    cam taikkkk….

    0

    0
  42. bujang says:

    cam taikkkk…

    0

    0
  43. Piston Pecah says:

    sarang gak tu..

    0

    0
  44. redberry says:

    yuna ni dah mcm jadi mangsa fashion…mungkin yuna nie teringin nak pakai baju macam gurl yg freehair…tapi kena pandai sesuai kan la..fashion utk bertudung ni terbatas skit…jgn main sarung jer…bila tgk mcm ni 2×5 jer ngn freehair…for me..nak jadi muslimah jadi btul2…kalau xboleh nak ikut syarat2 sbnr muslimah baik bkk jer trus…jgn hina hijab yg sepatutnya utk melindungi perhiasan wanita dgn gaya2 merapu2..ketahuilah gaya dan idea tranformasi tudung ni asalnya dtg dari pereka org luar negara aka yahudi aka non muslim…

    0

    0
  45. BumbleBee says:

    ketatnyerr seluar… dh nmpak dah betis besar mana… peha besar mana… tp bertudung… hishhh~

    0

    0
  46. suka kocok says:

    ketat seluar tu… geram tul tgk… sabun… mana kau sabun….

    0

    0
  47. cikciko says:

    xcantik lgsung fesyen….ni la dh akhir zaman..atas tutup..bawah sendat..sma gak mcm bukak aurat…taula nk berfesyen pon…tp klu dh teerrrrrlalu nk stylo…last2 jd stello jer..

    0

    0
  48. liana says:

    cantiknya fesyen yuna… nasib yuna ni slim… kalo gemuk tak sesuai pakai legging… cakntik apa.. fesyen ni sesuai kalo pergi oversea yg musim sejuk.. ada class… i like…

    0

    0
  49. aunty amy says:

    dah pandai dressing yuna skrg ye…good luck to you baby…

    0

    0
  50. doja says:

    tu vinyl pants bukan leggings. Kui3.

    0

    0
  51. fadz says:

    makin lama tudung makin pelik. fesyen apa ni? tudung jugak ke?

    0

    0
  52. nad says:

    ok aper yuna pakai mcm tu…tak nmpk rambut atau leher pun. dia kan artis…bukannye ustazah

    0

    0
  53. zuan says:

    semakin hebat yuna ni.. haritu ad dgr lagu cover nirvana, come as you are nyanyian yuna… sedap version yuna :)

    0

    0
  54. lolo says:

    i love you yuna! i love you yuna!

    tk kisah lh korang nk kata ape..

    0

    0
  55. suka-suka says:

    kira ok la yuna pakai tudung tak nampak rambut kalo pakai tudung tp mcm pakai sarung net jer bt per msh nampak rambt…

    0

    0
  56. boonga_chinta says:

    kacak gilak….luv u yuna!!!

    0

    0
  57. cik cekelat says:

    biaq pi la dia nak pakai mcm mana pon, dia artis kan, yg kita dok nak ngata ngumpat dia, duk dapat n ngumpoi dosa ja, kalu nak tegoq, tegoq cara lek lok, jgn nak duk kata sarang tebuan ka, balut pisang ka apa naa……

    0

    0
  58. biqque says:

    baju dia cantik…sapa2 tau tak kat mana bleh dpt?

    0

    0