Written by AbangNara | March 19th, 2009

gambar bakal suami yatt

Bila dengar info yang mengatakan bakal suami Yatt adalah pengurus Sports Planet Ampang, terus terdetik di hati kami yang si Yatt nie pun jenis awek main futsal. Ala-ala Gol dan Gincu gitu.

Tengok badan yang ramping dan muka bertenaga, memang ada gayanya si Yatt nie layan futsal setiap hujung minggu. Mungkin bakal suami Yatt tergoda dengan keayuan Yatt menendang bola. Atau mungkin si Yatt banyak terkangkang akibat tergolek semasa bermain futsal. Hehehe.

Lagi gambar bakal suami Yatt, pengurus Sports Planet Ampang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar bakal suami yatt

gambar bakal suami yatt

10 responses to (GAMBAR)Yatt Dan Bakal Suami, Boss Futsal Ampang

  1. saloa mambok says:

    untung gila la weeeee…

  2. garfield_82 says:

    ble la…

  3. flower says:

    semoga bahagia..hehe

  4. aku says:

    yatt ni mcm ppuan mata duitan jer..

    • Nekounam says:

      tak blh cakap cam 2…bdosa tau..

    • Kawan Yatt says:

      excuse me, ckp baik2 sikit, tak kenal jgn main tuduh2… lagipun aku rasa Yatt lagi kaya dari suami dia kot, pasal Talib manager Sports Planet Ampang, bukan OWNER/Boss Sports Planet tu… And Yatt tak pernah berubah dari zaman sekolah sampai skarang, bukan mcm artis2 lain yg control glemer and nak jaga standard lepas jadi popular!

      • abu says:

        pergh, kawan backing beb. jgn kacau, tak kenal jgn kutuk2 ye. kawan yatt marah.btw, sape yatt nih?

  5. wawa says:

    sempoi aje hubby yatt. tak der ler nampak bermegah sangat dapat kahwin artist.

  6. pink says:

    die ni naik satria je laaa…cube nanye laki die kenal aku x..skandal aku ni..satria kaler purple..slalu pickup aku..xkaya mana ar…slalu pakai duit aku..x bayar2 smpi skangg

  7. asdasd says:

    This continually amazes me exactly how blog owners for example your self can find the time and also the commitment to carry on creating fantastic posts. Your site isexcellent and one of my personal must read blogs and forums. I just needed to say thanks.