Written by AbangNara | October 3rd, 2011

Lama rasanya tak dengar cerita Yasmin Hani. Paling last sudah tentu perancangan perkahwinannya dengan Shahrin Blackrose. Namun ketika hadir ke majlis resepsi Norman dan Memey baru-baru ini, Yasmin Hani memukau para hadirin dengan fesyen pakaiannya di bawah.

gambar yasmin hani

Kalau Abang Nara jadi Shahrin, sekarang jugak Abang Nara ajak menikah. Hahaha.

gambar yasmin hani

Teringat Yasmin Hani masa Wacha~~ dulu. Innocent je. Hmm. Semoga selepas berkahwin nanti akan lebih sopan sedikit. Sama-sama kita doakan.

101 responses to (GAMBAR)Yasmin Hani Ketika Ke Majlis Resepsi Norman Dan Memey

  1. KK vogue says:

    lawa jer

    0

    0
    • Selitone Cold Steve Austin says:

      Panas sangat ke cuaca Malaysia ni? panas lagi suhu di Padang Masyar nanti.

      0

      0
      • ujang says:

        ok laa tuh sesuai dgn tempat dan acara .. nak buek camno .. tengah mudo ler nak pakai camni .Dah tuo besok tak ngaso ..hehehe ..

        0

        0
        • MeLia says:

          Errmm…. slalu sgt kita ingat org mati time tua je kan. Tapi kalu Allah tarik nyawa kita ketika usia muda camne????? sempat ke kita taubat…. selama ni tau buat je… Wallahualam…

          0

          0
        • ujang says:

          percaya tak klau aku cakap yg suatu ketika dulu wardinah pernah pakai cenggini .. manusia bole berubah ..

          0

          0
        • akuss says:

          Alhamdulillah Wardina sempat berubah….before umur dia 23 tahun dia dah berubah….kira time tu mmg zaman enjoy dia lar…masa tu dia still muda, cantik n femes dgn spanar jaya….tapi lepas dpt hidayah terus dia tekad berubah…kira waktu dia amik keputusan nak berubah tu time dia dlm keadaan dikelilingi nikmat dunia….bkn bila dia dah tua @ org dah xnak tgk dia berlakon lagi….so jgn lah nak pandang rendah pada penghijarahan dia yg bukan sume org sanggup buat…so stop la ckp pasal kisah2 silam dia dulu….itu dah bahagian dia….dan dia antara yg terpilih utk diberi kesempatan bertaubat…yg bahagian kita ni sape pon tak tau…

          0

          0
        • topiJerami90 says:

          ayat sacastic ke nie???
          org kalau pergi majlis perkahwinan nie
          kira macam majlis agama jugak la…
          sebab majlis macam nak hebohkan bahawa dia dah nikah
          untuk elakkan fitnah..
          dia boleh pakai seksi kan??
          try pergi majlis agama betul pakai macam 2

          ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…nie aku geram nie..haha

          Trend GIGI VAMPIRE di Jepun

          0

          0
        • near says:

          tapi dah kawin kan…habih la suami tangung suma dosa dier

          0

          0
        • walawey says:

          syukurlah wardinah sempat berubah.. minah ni sempat ke x agak2??

          0

          0
        • comot says:

          Semua dpt menikmati tubuhnya,kesian bakal sang suami….

          0

          0
        • Astaghfirullah. Kalau suka pun tak boleh sokong maksiat macam nie.

          0

          0
      • zazmi says:

        syaitan pnah bkata “kecantikan seorang wanita itu adalah anak panah ku yang paling TEPAT”.
        mmg cantik tp syg mcm barang lelong plak. ramai org leh tgk kat kaki 5.

        0

        0
    • Kuruih says:

      serius aku cakap
      gamba hani kt atas skali tu
      sebijik cam aku.. ruper dier..

      terkojot aku.. aku ingatkan aku..
      tiba2 scrol down.. baju lain lak..
      tp serious.. seme kawan cakap =P

      0

      0
    • bege says:

      ha…dh tau dh semua yg tersembunyi…sian bakal laki dier ek…x jd org 1st yg tgk..aauummm……

      0

      0
    • ricky says:

      mantap derrr…

      0

      0
  2. KK vogue says:

    lawa jer…………….

    0

    0
    • Kuruih says:

      (continuation from my comment on NABIL RAJA LAWAK KINI DAH JADI SUAMI ZIRA)

      (mungkin kt sini pengomen dia ada cerdik sikit…)

      BOLEH TK BAGI SATU (kalu tk banyak) KAJIAN SAINTIFIK KENAPA ISLAM MENYURUH WANITANYA BERHIJAB (note that.. HIJAB.)

      0

      0
      • tumpang sekaki says:

        Berhijab ke menutup aurat hehe

        0

        0
        • Kuruih says:

          pe pe jer le tumpang..
          ko bg la jopan ko..

          aku bg markah best..tk bias nyer..eheks

          0

          0
        • mawar berduri says:

          sbbnya islam menyuruh wanitanya menutup aurat ialah:

          1. mengelakan maksiat @ ganguan seksual kpd lelaki
          2. elakan zina mata
          3. menjaga maruah wanita ,, sbb harga diri seorg wanita sngt tinggi nilainya
          4. membentuk peribadi yg mulia, menjaga kelakuan , pertuturan dan sebagainya

          0

          0
        • Norma Jean says:

          Kajian saintifik ye Kuruih? Haaa…pagi tadi, seorang pakar pembedahan kosmetik dr Amerika Syarikat jadi tetamu dlm rancangan The Breakfast Show kat NTV7.

          Host tu tanya la, elok ke pakai sunscreen yg SPF tinggi2 tu? So doktor tu cakap tak bape bagus la sebab SPF20 pun dah cukup.

          Dan statement terbaik doktor pakar tersebut ialah, “Sebenarnya, pakai sunblock apa pun tak sebaik MENUTUP DENGAN PAKAIAN, SEBAB PAKAIAN ADALAH PELINDUNG TERBAIK DARIPADA SINARAN MATAHARI.”

          So, pandai-pandai la fikir ye.

          0

          0
        • Kuruih says:

          tepuk2 kt mawar berduri
          boleh bagi 1/3 markah…
          cuba n cuba lagi…

          at least senang gak hati aku ada gak org yg berilmu kt sini.

          0

          0
  3. hazamon says:

    muslim ke ni?

    0

    0
  4. tahi bintang manis says:

    comellah sangat kheeennnnnn?

    0

    0
  5. RIMAS says:

    Majlis Resepsi Norman Dan Memey” pon da serupa kawin kristian siap ada bridesmaid.. baju pon tk sopan..so tetamu usah cite la.. elok je kat indon.. majlis kawin agama apa pon.. pki kebaya.. artis kita lak yg lebey2.. ni la yg korg agung2kan artis.. peminat waddaheck ni..

    0

    0
    • Zee says:

      pakai kebaya pun macam bogel jugak, jarang sana jarang sini macam pakai jala ikan tauu, padahal dalam pakai tube je ..

      0

      0
      • RIMAS says:

        oh well~.. u gotta point thr.. nevertheless, tau dia artis “pan asia” tp tk perlu kot nak pki camni..serupa bugil trus..atas dedah bwh tutup..memek atas tutup bwh dedah..hahah..

        best in d world wokkk!

        0

        0
  6. seddeyyh says:

    kan..cntik tu mmg la cntik..dah mmg die sexy n xsedar2 nk wtcmne..pengapit tunjuk peha gajah, tetamu kena la tunju k part atas plak kn..x giteww??baru fair….!! dduhhh!!!

    tema plak hinggerish garden, kena la dedah2 sikit uolss..baru dosa menimbun…

    0

    0
  7. huh says:

    ala.. xde diherankan dia pakai gini. aku x terkejot pon. lainlah kalau dia pakai tudung. wah, mmg tkejot aku !

    0

    0
  8. hazamon says:

    org islam ke ni….

    0

    0
  9. lalala says:

    seksi nyerr..mantap..

    0

    0
  10. lalala says:

    seksi.. seksa..

    0

    0
  11. lindalam says:

    bole tahan laaa…

    0

    0
  12. 1islam says:

    Wanita2 mcm ni la yg mendatangkan bala di malaysia ni..
    Malu aku sebagai umat islam..bwk2 la bertaubat..

    0

    0
  13. Fantaghiro says:

    umur dh lanjut…tp mcm kureng laku baik drama mahupun filem..xde impact kt industri walaupun dlm bidang pengacaraan. Dulu wacha pun sbb dier anak emas astro. then TV lain mana nk amik sbb dier xde aura, so ape lagi seksi seksa laa…

    0

    0
  14. aku gemble says:

    tetek mu kecik yasmin!!

    0

    0
  15. nina says:

    kesian kesian….dari majlis perkahwinan smpailah tetamu…dah mcm pergi majlis hollywood lah pulok…pengantin perempuan dan tetamu sama jer…sedih sedu di buatnya…

    0

    0
  16. kiah says:

    zaman skg mmg g kenduri kawin pkai camni ek…?? mst mase akan dtg dah xde pkai bju kebudayaan dah kan..? ekekekkee

    0

    0
  17. wna says:

    padanlah die pegi resepsi hotel 5 star..kalo pegi kenduri kt kampung mau terbeliak bijik mata pakcik makcik tgk die…ahaha..

    0

    0
  18. JEJARI KONTOT says:

    Kalau saya jadi wife abg nara,skang gak saya baling dgn lesung batu

    0

    0
  19. perMYsuri says:

    lawanyerrrr yasmin hani…i likeeee

    0

    0
  20. Reena says:

    Design baju dah lawa..kalau ada sleeve lagi cun.

    0

    0
  21. wiwi says:

    betol..lg cntek dr bridesmaid..hahaha..

    0

    0
  22. uui says:

    tak suka sangat si yasmin nie,tol ckp abang nara dulu tyme wachaa tu innoncent jer tp skg hampeh!!! baju macam tak cukup kain jer……………………elok tak payah pakai baju jer lar..tanggal semua.pelik dgn artis zaman sekarang….dah ilang kesopanan…

    0

    0
  23. uui says:

    pelik dgn artis zaman sekarang tanpa segan silu berpakaian macam nie……pesanan dr saya untuk artis diluar sana,,,, kalau nak sexi tak payah pakai baju terus la..tanggal jer semua……pesanan untuk yasmin hani (KO DAH TAK CUKUP DUIT KE NAK BELI KAIN NAK OII?????nak aku bagi surat khabar untuk ko tutup bahagian yang terdedah tu?)

    0

    0
  24. ai ying says:

    semoga Allah Taala memberinya hidayah..amiiin..

    0

    0
  25. kaki fap says:

    fap fap fap fap fap fap

    0

    0
  26. Hmmmmm.... says:

    Hm,cantik itu kurniaan Allah.kalaulah si tuan empunya badan menutup apa yg perlu ditutup mesti LAAGGIIIII cantiiikkkk+jeliiiiita…kerana… dirimu begitu berharga…~tetibe… =’)

    0

    0
  27. im not virgin says:

    fesyen berkemban sentiasa evergreen dr dulu sampai skang.so ape nak heran. masa zaman dulu2 ramai pakai fesyen ni bila mandi sungai atau pakat2 beratur mandi kat perigi….

    0

    0
    • almondlondon says:

      Kenapa bandingkan zaman dulu dengan zaman sekarang? Orang zaman dulu kurang mendalami ilmu agama ataupun jahil dalam hukum agama. Orang zaman sekarang kebanyakannya belajar agama tahu hukum-hakam semua tu, tapi pura-pura jahil. BEZA YA ZAMAN DULU DENGAN ZAMAN SEKARANG.

      Anyway, aku respect sikit dengan Yasmin Hani sebab dulu dia pernah tunjuk rumah dia dalam rancangan apa entah. Walaupun dia artis, dia tak segan tunjuk rumah emak dia yang biasa-biasa saja. Tak ada rupa banglo mewah ke apa. Tapi, bab berpakaian aku tak respect dia.

      0

      0
  28. Kenzo says:

    ni kalo kne tarik, abeh r .. hahahahahha

    0

    0
  29. supernova says:

    ish..ayat abg nara ni..isteri x mrah ke..adoi..hurm..ape la nk jdi.bila org yg berkemban menjadi pujaan lelaki skrng..

    0

    0
  30. mak ayam says:

    mak pun pernah pakai dress cam ni gi dinner tapi bahu tutup dgn selendang sebab sejuk..huhu

    0

    0
  31. Beta Draconis says:

    ni kalau dtg kenduri kawin kek kampung pakai cenggini..terboliakla mato2 pakcik makcik ngn geng2 angkt hidang..abih jatuh nasik n lauk tersadung dek leka menengoknya hahaha

    0

    0
  32. bukan nama sebenar says:

    body lawa tu….rugi la kalau orang tak nampak……..huhuhu……

    p/s : kecantikan seorang wanita ISLAM hanya untuk tatapan suami.

    0

    0
  33. Tabitha says:

    Yet, she’s so pretty kalah pengantin yo!

    0

    0
  34. WLM Kriss Modenas says:

    motif fesyen berkemban

    – takde sedikit rasa malu..boleh senyum smbil menggayakannya
    – kekurangan kain dipasaran negara
    – suhu cuaca skrg agak panas.sekejap dingin..standby jika air con rosak
    – nak tunjuk betapa putihnya,halusnya dan bersihnya bawah lengannya..tp awas jika ada bendasing yg berkemungkinan jatuh ketika hendak amik makanan haha..
    – supaya teman lelakinya dpt pujian dr kengqawan..
    – dpt pujian dr kengkawan..woww cantiknya ko..wowww 40 dirham ..aku beli….haha..woww bla..bla

    0

    0
  35. hadoi.. says:

    ehh yasmin…aku nak tanya kat ko..agak2 kalo ko pakai kain kemban dpn khalayak ramai,ko malu tak?haa…ko jwb sendiri sbb aku tgk ko ni tak ada bezanya ngan pompuan brkemban..malulah sikittt..dah nama yasmin hani…skunk dah tak ada “honey”nya lagi…ko ni islam ker tak?

    skunk ni isu plg banyak kat BN skunk ni psl agama…ari tu psl zizan n c idham..pastu c fida ngan mamat…lah ni ko plak??apalah nak jadi ngan umat islam skunk nie~

    0

    0
  36. hahahah says:

    ala..pakaian yasmin hani ni ok per..ssuai utk majlis pkahwinan ala2 kristian gitu

    0

    0
  37. jane says:

    kalau kita cakap pasal fesyen…..she and her baju CANTIK

    0

    0
  38. joannedear says:

    Mau muntah baca komentar komentar ni..delete la Nara dari my list..nara best tapi pengomen2 tak best, mcm derang tu baik sangat. Uuuuuweeek muntah hijau da, BORING!!!!!

    0

    0
  39. Baby says:

    nampak ketiak tu innocent ker???aurat tu…

    0

    0
  40. nana says:

    knp r artis skrg ni b0d0 cgt…x takut azab dlm kub0 ke…ngat lawa gt r b0dy 2…cm s*%L tau…klo b0dy lawa p0n nanti kt nerake rent0ng gak b0dy 2….smue artis yang dtg ke majlis norman n memey smue ye pakai seksi…tgk r pengantin p0n sekali pkai seksi…tah x tau nk jdi pe artis skrg ni…

    0

    0
    • taksuka says:

      ckp sial pun bleh merasa azab kub0 jgk! mind ur words kiddo! nape la bebudak ni sukaaa sgt mengeja mcm keyboard rosak??

      0

      0
      • nana says:

        tpi klo pkai cm 2 lgi trk azab kub0 ye…asal…k0 0wg mmg ske kn tgk artis pkai seksi2….nk ckp aq ni baek cgt x r tpi aq tau azab nerake n kub0…x r cm artis2 zaman skrg ni…de 0tak tpi x pk….

        0

        0
  41. uncle syaf says:

    beliau comel :) like

    0

    0
  42. gadis_ says:

    so hot gtu bju dye…huhhuhu..
    tp setiap owg akan berubah satu har nanti…
    just wait n see…
    per2 pn so hot n so seksiiii
    ingat cepat2 taubat

    0

    0
  43. lolo says:

    gaya lentik tu dh gaya kila fairy lor..

    0

    0
  44. Norma Jean says:

    Kesian…dah takde apa-apa yang eksklusif untuk bakal suami…

    0

    0
  45. salsabila says:

    perkahwinan dan pernikahan kan satu ibadah..
    xsesuai langung la pengantin dan para tetamu xmenghormati cara pemakaian. seeloknya tutup la aurat..
    camni la dunia akhir zaman..
    semoga kita semua mendapat hidayah Allah.. insyaAllah.

    0

    0
  46. Cik Ram says:

    Matched her a lots…Anyway nice dress..

    0

    0
  47. lolo says:

    macam dah ade orang pakai je baju tuh before..

    0

    0
  48. opset says:

    MALAYSIA ni kan panas, thats why la…. huhu

    0

    0
  49. alamaya says:

    HURM… NARA PON SALAH SEBAB SIARKAN GAMBAR NI.

    0

    0
  50. minah jambu 24 mengadap iphone says:

    walaupun seksi dan x sesuai tapi tetap baju lebih cantik dr rekaan vera wang utk memey tu..

    yela abg nara, org kt sini pandai comment pasal hukum agama tp mereka tetap nak bergossip kan..

    0

    0
  51. emmm pakaian zaman sekarang memang macantu
    kan..nama pun artis kan.. mesti mahu di tonjolkan..

    0

    0
  52. PSM says:

    lawa lah sgt tu

    0

    0
  53. Shea_8 says:

    alamak…. kesian org melayu sekarang… majlis kenduri kahwin da pkai baju tido daa… pns btol kot mse kenduri norman & memey arituh… syg nyer baju kurung kita.. da xder harga daa.. sian… smoga artis melayu malaysia nih dpt hidayah.. sbb malaikat maut xprnah tangguh2 kerja dia.. PEACE.. ;D

    0

    0
  54. clap the hand says:

    Kemban dlm filem kena tapis…kemban gini sapalah nak tapis yea???

    0

    0
  55. minah kepoh says:

    motif dia ni nak suh orang tengok “wah gebunya kulit aku..ko ado??” hahaha…

    0

    0
  56. bayu says:

    orang betudung pun belum tentu baik Nara oii…..biasalah artis..kalau bertutup segala enda kelas dunia populariti….baik tak payah Malaysia ni ado dunia hiburan..atau baik tak payoh jadi artis pun…

    0

    0
  57. arasha says:

    artis2 malaysia ni disarankan pakai suar n baju dalam je g mjlis2…senang……..dh alang2 nk tayang kan..!!

    0

    0
  58. aff says:

    cantik… mesti lagi cantik kalau bertudung..semoga dikurniakan hidayah kepada dia…

    0

    0
  59. beta draconis says:

    ni baru fesyen kt hotel..jgn la ada artis buat kenduri kt tepian pantai…

    0

    0
  60. awera says:

    Rasa nak jilat je pantat si yasmin ni…

    0

    0
  61. budaksekolah says:

    astaga….
    kepada yasmin hani aka kak hunny waacaa
    (kalau akak terbaca lah comment sya nie)
    saya nak bagitau,saya sangat ger sang melihat gambar
    kak hani dan bila saya ger sang saya akan melan ca p dengan gambar ini.sehingga titisan terakhir dimuka kak hani.he3
    bayangkanlah berapa ramai lagi mata yang memandang diluar sana dan saya percaya beribu2 lagi orang yg akn buat kerja macam saya nie
    dan bayangkanlah berapa guni dosa yang akan ditanggung oleh kak hani kerana menaikkan nafsu syahwat budak sekolah kerana mendedahkan badan yang cantik itu. grrrppp.
    sama-sama kita dapat dosa.
    adakah ini elok?
    adik minta pendapat akak-akak diluar sana.

    drpd budak sekolah form 3 smk wangsa maju.
    avios…..

    0

    0
    • Marsilladewi says:

      dont be so blooody stupid to point the finger elsewhere when yourself fail to constrain the lewdness within! Bring your cause wiser pal!

      0

      0
  62. hafisvr4 says:

    SubhanAllah, tutuplah badan tu,

    0

    0
  63. Putih Hitam says:

    Sowi to say, yg berpakaian sebegini org2 high class dan hidup mewah2..dressing uptodate ke function2 by invitation je. So, kalau tak suka, jgn tengok. Mereka pun bukannye suruh jenis korang yg tengok. Media yg sibuk2 ambik gambar mrk. Korang tengok je lah blog agama2..tak pening kepala dan tak payah komen2 pe2. Biar mrk dgn dunia mrk dan dunia korang dgn dunia korang! Adil kan…so tak payah menyibuk2 nak tahu sgt hal dunia glamour artis..how they dress, lantaklah kan??! Selagi korang bukan mak bapak ataupun suami mrk, sape ko nak tegur2 over sgt ni??? Ni lah org melayu…

    0

    0
  64. meeradriana says:

    dia nilah perampas suami ida nerina kan..

    0

    0
  65. hehehe says:

    ha ah dia nie la rampas suami ida nerina…lps tu bg alasan biasa…”saya kenal lepas dia bercerai” borink jer artis nie…sama je semuanye kaki rampas…

    0

    0
  66. ema says:

    kpd puteh tp hati hitam kt atas tu..mmg kami bkn suami @mak bpk dia..tp dia tu Islam..so kami Islam..wajib menegur same2 sedara..klu bala dtg kpd dia..dgn kami2 seme merasa sengsara…ada reti?

    0

    0
  67. sukasukijew says:

    HIDUP DI DUNIA SEMENTARA JER LAH. XYAH NAK BANGGA DENGAN BAJU CANTIK. PAKAIAN TERAKHIR KITA ADALAH KAFAN. T_T

    0

    0
  68. sampah says:

    cam sedap jer tetek minah nieee..i like

    0

    0