Written by AbangNara | June 8th, 2010

gambar wardina

Aduh bahagianya keluarga Wardina nie. Beruntung si suami dapat isteri secantik dan sesopan Wardina. Kagum kami dengan Wardina yang telah banyak berubah berbanding zaman awal-awal dia dulu. Kesimpulannya di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Tahniah Wardina.

Lagi gambar Wardina bersama suami dan anak-anak dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ini diambil semasa pelancaran buku yang ditulis oleh Wardina.

P.S: Nak tahu pasal sejarah asal-usul kewujudan BeautifulNara ? Baca kat sini  yek.

gambar wardina

gambar wardina

gambar wardina

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (GAMBAR)Wardina Bersama Suami Dan Anak-Anak

  1. Puyu says:

    First?
    Respect Wardina nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kiki says:

    first…..
    best nyer dpt family camni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. elya says:

    comel anak wardina ni.. Alhamdulilah moga hidup berkat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. natts says:

    baguslah tu, xdelah cam setengah2 artis.hangat2 taik ayam..good job for Dina.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Kancilbiru says:

    bagus wardina ni..berwawasan..suka dia!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. FTN says:

    comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. sister haida says:

    tahniah wardina

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. matjoe says:

    awesome sehh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. hafeez says:

    Blah la. Memula ter jumpe die dulu aku pandangla die..yerla kate artist. Die buat muka aduyai mcm la cantik sgt sampai pandang pun xboleh. Siap ckp kat laki die n laki die pon tgk aku semcm konon aku nak sgt kat bini die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Makdeton says:

      Maybe dia bisik kat suami dia

      “Abg punya kawan ke yang usyar kita tu???”

      atau

      “Rasa macam kita pernah jupe mamat nih tapi kat mane ek???”

      Moral : Cubalah berprasangka baik.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      mungkin ko pandang mcm nk telan org ke… atau mcm ade pandangan yg x elok ke… lenkali jgnlaa hanya pandang, dtg dekat, bg salam n salam suami dier perkenalkan diri ke…kan lebih elok. xde timbul syak wasangka…ko pun xde sakit ati cmni. lgpun wardina tu bini org…jd kalo ade lelaki asing tngok dier dgn pandangan yg mcm sesuatu, konferm dier x selesa n bgtau suami dier…

      dier pun manusia biasa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • missy says:

        u nak dia respond macam mana? firstly dia muslimah & bertudung & isteri orang. dia respect husband dia kat sebelah & what you think of her is not important.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss F says:

          setuju~dia msti la kena menjaga adab dia sbg seorg muslimah, isteri & ibu.kite x bole nk tafsir seseorg tu hanya setakat dr pandangan atau dia sahaja.cube positif.ape2 pun wardina mmg sgt cantik.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. donut\-cute says:

    buku yg menarik kena beli ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. alpha says:

    nak cantik mcm wardina? klik kat nama saya!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ade buku sendiri tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. unstop says:

    hihihihhhi best jugak cerita ni :)

    JOM BUAT duit nak??
    unstop-able.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. unstop says:

    hihihihhhi best jugak cerita ni :)

    JOM BUAT duit nak??
    unstop-able.blogspot.com

    :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Wardina artis yg sesuai dijadikan ikon…satu penghijrahan yg besar dilakukan dlm hidup die…drp seorg yg bersosial dan penuh dgn keseksian mase mude die kini berubah menjadi seorg wanita muslimah yg moden….sesuai dijadikan ikon oleh wanita-wanita di luar sana

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ain says:

    definitely beauty with brain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Zaza Gabor says:

    Mase jd pelakon dulu suam2 kuku je. Jd pengacara pn suam2 kuku. Tak nampak pn keistimewaan wardina ni. Biase2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mama says:

      x pe suam2 kuku…x pyh nak kejar2 glamour..janji hidup berkat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. cili says:

    artis contoh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. mata says:

    x brapa nak comel la anak dia…ikut bapak kalau ikut mak mesti cun melecun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. PASCUAL says:

    aku stuju dgn hafeez.wardina mmg sombong kat luar.aku nmpk dia kat bnk.ok kalo dia xnk senyum kat hafeez fine la dia ada alasan yg dia tu laki.msalahnya aku ni pmpuan.aku snyum dgn dia,dia wat bdoh je.cos dia tau ramai org kat situ pandang dia.dia kan artis.muka dia blagak gler.ala wardina ni pndai mgata org.yg dia tu apa kurangnya.jadi model iklan untuk slimming product kebaya dia punya la ketat.nmpak giler susuk tubuh dia.xn cite lak.budjet baik je.piiirahh..cermin la diri tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • refelsia says:

      ala setiap orang kan ada baik dan buruknya dah namanya manusia bagi aku biasalah kita pun bukan tingal kat negeri arab beb

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Anzur Anuar says:

    semoga berbahgia selama-lamanya..
    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. sree says:

    sy pernah jumpa gak ngan wardina ni kt ampang point, mmg dia jenis xsenyum kat org pun, sebagai org awam kalau kita terserempak artis mestilah kita [email protected], tp wardina mmg tak senyum, buat derk aje. dah beberapa kali terserempak dan setiap kali itu juga la dia tak pernah nak senyum.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. tompok says:

    sebbaekkk dia x kawen dgn yusry kru dulu…kalau tak m.j . le…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. gosipgurl_fea says:

    THIS LADY ARE HYPOCRITE TO THE MAXXX SAME LIKE THEY WAY SHE ACT TRUS ME :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. normala says:

    Dapat suami thru internet….tapi masih together ye…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. PASCUAL says:

    wardina hipokrit besar..prasan baik..blagak nk mampus.mcm bgs sgt seolah2 dr ko tu ahli syurga nk gata org..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. e-view says:

    apa yang si wardina ni kata pasal kau pascal?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. a says:

    Motivated lady…hopefully, dia sekeluarga diberkati Illahi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Preserve posting stuff like this i actually like it. Thx. also added your RSS feeds.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. You can gain genuine cash by buying and selling in the forex market. This sector proffers varied the possiblility to people interested in the sector of trade. inspite of this there can be limitless speculations on how to trade foreign exchange efficiently. You might as well discover situations wherever individuals have lost their complete hard earned whilst buying and selling in this market. There are actually also instances of individuals acquiring a daily revenue from these markets. These instances indicate that most people take chances with their deals. They do not have appropriate knowing on the Foreign exchange advertise which can bring about large losses. The trades in Forex markets reach up to 2 trillion each dayHence it is necessary so that you can follow definite forex trading tips for your trade to become productive.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Are you looking for the branded low end cell phone then choose the Nokia range. Nokia has launched quite a few handsets within the Indian cellular marketplace to meet the call for of entry grade people. It truly is true that recently most new mobile businesses have entered on the market with very reasonable and low-priced price but at the present consumer also wants the dependability of the manufacturer that solely comes with Nokia. These new portable businesses are claiming to give the high tech characteristics in low cost but from wherever they get brand picture the same as Nokia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. buy hm-ta1 says:

    Every switch in Panasonic HM-TA1 has a unique function on your behalf can certainly take pleasure in shooting and editing your movies and photos.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. A fantastic useful equipment to have if you are a student, a teacher, or even work in an workplace surroundings is a pen scanner. What is a pen scanning device you may ask? A pen scanner works precisely for example a highlighter. You slide the scanner across textual content and the pen scanner will scan it, store it, and then move it onto your computer when needed. It may also permit you to scan small images, and a few products may read the text to you as you scan it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Lera Finn says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. conveyancing says:

    I love what you guys are always doing

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. I usually don’t post on Blogs but your weblog forced me to, awesome work… luvly

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. New Balance says:

    Pour drinking water right into a sieve.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Mate! This site is sick! How can I make it look this good ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Hey, I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a custom theme or did you modify it yourself ? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays.. Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. I’m really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility issues? A number of my blog visitors have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any recommendations to help fix this problem?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0