Written by AbangNara | April 20th, 2009

gambar wany omar terlampau

Pening kepala kami bila melihat gambar-gambar sosial, aksi panas dan terlampau artis Malaysia yang bernama Wany Omar ini. Kalau anda tak tahu siapa Wany Omar ini, dulu kami pernah memaparkan gambar Wany Omar dan Aqasha berpeluk mesra.

Nampaknya gambar itu tidak cukup untuk memfemeskan dirinya, maka Wany Omar kembali dengan gambar-gambar yang memang memanaskan mata mereka yang melihat. Dengan aksi menari, baju ketat dan seluar pendeknya, sememangnya nama Wany Omar akan menjadi bualan ramai selepas ini.

Layan lagi gambar-gambar panas Wany Omar berclubbing dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Mungkin ini salah satu cara artis-artis yang tidak popular untuk mempopularkan diri mereka. Maklumlah bakat lakonan tak ada sangat, terpaksalah buat gambar aksi terlampau untuk mencari publisiti murahan.

gambar wany omar terlampau

gambar wany omar terlampau

gambar wany omar terlampau

gambar wany omar terlampau

92 responses to (GAMBAR)Wani Omar Beraksi Panas Lupa Daratan

  1. flower says:

    ya ALLAH..
    ini ker islam..
    nama je islam tp mcm aper..

    0
    0
  2. Penari Poco2 says:

    ntah pe2 tah…

    0
    0
  3. flower says:

    tp insaf la sikit..

    0
    0
  4. lilies says:

    wany niyh artis kew?? cm xfemes jerk..

    0
    0
  5. ONCET says:

    sape dia ni???

    gamba ni aku tak kenal..gamba masa dengan aqasha pun aku tak kenal…sungguh tak femes…wat aksi2 macam ni pun, masih orang tak kenal…huhuhu

    0
    0
  6. ain says:

    gian dh kott..eii gila pnya aksi..x malu!

    0
    0
  7. pocongcomei says:

    dh mcm tarian bogel aku tgk….
    wat malu islam je mcm mcm nie….
    sedih aku… :-(

    0
    0
  8. jue says:

    dah nak akhir zaman..
    yg ditegah n yg haram tu lah sedappp kan

    0
    0
  9. singa ganaz says:

    wany omar sapa??? layer?? majistret…???

    0
    0
  10. fiza224 says:

    LANTAK DIEORGLAH….

    0
    0
  11. singa ganaz says:

    macam kt hutan jer…

    0
    0
  12. starz says:

    mcm kat kandang khinzir..seswai le tu..menari x hengat diri

    0
    0
  13. mantikulaz says:

    blum kena azan lagi minah ni..

    0
    0
  14. azfa says:

    tak kenal pun…

    0
    0
  15. Anonymous says:

    ya allah..ampunilah segala dosa2 yg hambamu lakukan…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      yeah…kita semua dah byk dosa…dosa mengutuk. kikiki…

      0
      0
      • bUDakgEnIus says:

        LAIN KALI KITA JGN KUTUK,

        Tapi kita bagi nasihat,
        Teguran yg berguna & berhikmah,
        So that kita nie tak dipandang rendah,
        Mcm org2 yg kita kutuk..
        Baru la kita nie,
        Org tgk beretika,
        Profesional & berwawasan,
        Lambang kecemerlangan generasi Terbilang..

        CHEWAHHHhh..ayat..hehehehe

        0
        0
  16. insan kerdil says:

    x kenal langsung minah ni,nk jadi popular ke slps ni, aku harap rakyat malaysia beragama islam jgn layan isu ini, akn bertambah kegedikan dia lagi buat beatifulnara x usah jaja artis mcm ni…. klu islam pulaukan, klu rasa da xde status agama jadi mcm minah ni la…nauzubilllah

    0
    0
  17. awookk says:

    cube korang tgk gmbr yg bf dia pluk tu…tangan laki tu kt mane….mate aki tu pon da makin kecik tu…

    0
    0
  18. arome says:

    memasing dh stone..so, layan jer la..rezki depan mater la katakan..heheheh

    0
    0
  19. bUDakgEnIus says:

    NIE KIAMAT NAK DEKAT DAH NIE..

    Mayb tak sampai sejengkal je pon..
    Aku bukan nak sebok2 hal org,
    Lantak ko la nak berbogel ke,
    Nak berjunud ke,
    Sebab badan korunk..

    TAPI..

    Aku rase..
    Aku pon berdosa juga,
    dah nampak..
    tapi xmo tegur..

    BIARLA..
    Org nak kata kubur masing2,
    Lu jgn lupa beb,
    Lu PIKIR la SENDIRI,
    LU MATI LU TANAM LA SENDIRI,
    Dah Lu punye KUBUR sendiri..

    p/s:sendiri punye badan,sendiri mau ingat..

    0
    0
  20. eton(bknnamasebenar) says:

    eton x knal siapakah makhluk ini..
    haha..

    0
    0
  21. ANDRY says:

    sape dy ni?

    0
    0
  22. sweet says:

    yg jantan tu layan abis wei….

    0
    0
  23. […] beraksi di disko seolah-olah lupa daratan hanya melayakkan Wani Omar di tempat ke 10. Sila lihat gambar penuh Wani Omar berdansa untuk melihat sendiri keseksiannya yang tak […]

    0
    0
  24. padin says:

    sapo tue…..cam berok mak yeh jer…

    0
    0
  25. chaiyo says:

    korang prasan x,yg last pic tu dat guy da pegang pmpuan tue pny tutttt…tutttt….huhuhu…tu yg muka stim gla bab tuh….

    0
    0
  26. sape2 je lah says:

    sape bdk ni?
    [email protected]?
    x prnh tgk pn..

    0
    0
  27. Tanpa Nama says:

    macam sial …. ntah kat utan mana diaorg buat ni

    0
    0
  28. carjuunk says:

    ni bukan org islam dah kalau mcm ni gayamye..mak ayah die tak sedih ker tgok anak mcm tu..malang betul mak ayah die tu………

    0
    0
  29. jann says:

    tetek kecik…kena buat implan la.

    0
    0
  30. kiki says:

    sape ni?

    0
    0
  31. sopi says:

    sumpah gua xkenal sapa wani omar ni???hahahha

    0
    0
  32. ayam says:

    pantat wani sedap

    0
    0
  33. zul says:

    cleaner mana pulak ni. Tak kenal langsung!!!!!

    0
    0
  34. aku says:

    artis ke wani omar ni?

    0
    0
  35. guane pulok says:

    brg dah reject nie,,byk vip dh belasah

    0
    0
  36. fyza fiza says:

    sape die nih..??sorry…i xknl laa….

    0
    0
  37. buboo says:

    islam hanya atas nama…tp peranagai tidak ubah seperti ………………. lu pk lah sendri.

    0
    0
  38. Anonymous says:

    PREGI MABUKLAH ENGKAU JANGAN ASYIK PAKAI SEKSI JEEEEEEEEEEEQ

    0
    0
  39. eimin says:

    erk sape wani omar ni?
    aper drama dy blakon?

    0
    0
  40. Allegro.pl says:

    I wanted to send you that very small observation just to thank you so much as before relating to the marvelous information you’ve contributed in this article. This has been certainly remarkably open-handed of people like you to give easily what a lot of folks might have marketed as an e book to generate some money on their own, notably since you could possibly have done it if you desired. Those smart ideas likewise acted to be a good way to realize that some people have a similar fervor just like my own to see a whole lot more in respect of this condition. Certainly there are lots of more pleasurable occasions in the future for individuals who discover your site.

    0
    0