Written by AbangNara | July 7th, 2010

gambar lisa surihani

Kalau anda salah seorang fans Lisa Surihani Facebooknya, sudah tentu anda sudah tengok gambar terbaru Lisa tanpa make up yang telah diuploadkannya semalam. Di mata kami  yang gila bayang dengan Lisa ini, wajah Lisa tetap maintain cute-mute gitu. Tapi itu di mata kami la. Di mata anda kami tak tahu la plak.

Kami sebenarnya kagum dengan keberanian Lisa untuk berkongsi gambarnya tanpa make up. Iye lah, mana ada ramai artis berani buat macam nie sebab takut kena bambu. Bak kata Lisa, sekali sekala kena buang make up nie semua. Biarkan kulit bernafas. Betul ke kata-kata tersebut? Kami nie lelaki so tak tahu la kan bab-bab make up nie.

Untuk suka-suka jom vote sama anda gambar Lisa Surihani tanpa make up ini still comel atau pun tidak.


P.S: Macho sungguh peminta sedekah pompuan ini.

82 responses to (GAMBAR)Wajah Lisa Surihani Tanpa Make Up

  1. aida says:

    im 1st!! haha

    0
    0
    • Pikachu says:

      aku ada tengok gambar liyana jasmay takde make up kat facebook dia. dia amik dalam kelas. pun cantik jugak..

      0
      0
  2. aida says:

    mmg chomel~

    0
    0
  3. Reena says:

    Apa hadiah 1st ah? Nak gak tau..serious…

    Org dah cantik cam Lisa, tak make up pun still ok..tak la selebet giler cam mbok.

    0
    0
    • aku laa says:

      ye lahh.. aku pon nk tau sangat ape hadiah no satu.. kompius aku.. skit.. “aku 1st” nyampahzzzzz..

      0
      0
    • ~daknakaltomey~ says:

      hahaha. sy pun nk thu gak. nk kte BN wat contest sape comment 1st dpt adiah, x de lak.1st 1st tp x komen…ngok ngek. Cbe kalo BN wat contest, mst ramai berebut nk komen 1st. hehehe. Lisa mmg cantik ^_^

      0
      0
  4. Ezean says:

    natural face kak lisa memang comey~~

    0
    0
  5. ida says:

    cun gak…lgpon org mmg suke dia…xde nk over xpose….artis de yg xde mekap jauh sgt bezenye…de yg ok….de yg makin tebal mekap makin teruk gak jdnye…hehe

    0
    0
  6. natts says:

    comel ^_^ . lisa xyah nak make up tebal2… it’s better natural.

    0
    0
  7. Remp-it 3 says:

    comel ke lg…tk comel dah…dah hilang seri.

    Mata dah lebam kt bwh, kulit dah kusam,bibir pun dah kurang kemerahannya. senyum pun dh lain mcm, dahi dh kedut sikit…

    Ramai dh pnjat ni, farid kamil, shamsul yusof,jejai,awal,ezany,naqiu boboy,tomok,datuk k,ashraf,rahman,hashim,karim,hafiz,adha,firdaus,anuar zain,ramasamy,robert,kumar,acappan dsb..so kena remove from my list la suriani ni..

    0
    0
    • ms.Fly says:

      ada gak org2 cm ni…mne ko tau?ko pnh ke?ade bukti?saksi?stakat ckp2 xberasas ni sape2 pun leh…yg pnting die pndai n cntik luar dlm…insyaALLAH…kite dokan yg terbaik tuk die xleh ke?lau pun die cm pe yg ko ckp..tu bia die yg tanggung la..tego cre elok la..kot2 ko yg die dh remove dlu dr list die..hmm..KESIAN…

      0
      0
    • secret says:

      lisa still cute gile wlaupn tnpe mekap. aku puji lisa gile lah.bertuah sape dpt lisa ni.dhlh comei.sape yg fitnah lisa 2 org 2 jeles lah 2 sb dia x sehebat lisa.ape2 pn lisa yg trbaek.harap lisa still cm ni.jgn jd kes sperti FS N ND. aku suke lisa dgn FK.sesuai gitu.

      0
      0
      • adeknowray says:

        apahal remp-it 3 tuh?

        0
        0
        • Cik Mah says:

          hishh, x bek wat cter…

          0
          0
        • cik lopes says:

          suke hati je nak cakap orang

          0
          0
        • BlackBerry00 says:

          rempit tu mental problem…
          dengki tahap longkang
          kutuk LS, mcm la dye tu baguih sgt

          piiiraaaaaaa……

          LS, u r so sweet..
          good talent with a smart brain
          tak ramai artis msia yg mcm LS
          keep it up, dear LS…

          0
          0
        • Tulip says:

          Rempit tu gila babi la..mcm Lisa ckp dlm MM,bt lawak tul ada ke dia bole ckp remove lisa dr senarai dia,dah sah2 Lisa tu nengok dia pun confirm lnsg xde dlm senarai calon suami..

          0
          0
    • don says:

      perghh..ayat berisi setem utk aku pos penumbok 5 kilo kat muke kau la broo..beragak la sikit ayat kau tu…kau nak komen dia burok takde mekap takde hal tapi ayat bawah tu mmg nak mampus kot.

      0
      0
      • lola says:

        tak baik mngata org..diri sndri belum tentu betul2 perfect..anywy,lisa mmg cute miut..huhu

        0
        0
    • Tulip says:

      Pandai je ko ni berckp, agaknya gila bayang ngan Lisa ni tp x dilayan lnsg tu yg bt fitnah kaw2 x, kesian btl ko ni…

      0
      0
    • Tulip says:

      Ckp mcmorg dengki je mat rempit ni,nm pun rempit mn la si Lisa ni nk pandang tu yg bt fitnah tu.. Ko ni masalah negara btl la bro..

      0
      0
  8. natural's niece says:

    mcm anak normala samsuddin tanpa mekap

    0
    0
  9. Geli Hati says:

    X KENAL LANGSUNG
    LAIN KALI BANG NARA
    KASI KITORANG TEKA
    CAM BANG NARA SELALU BUAT GITU HIHIHI

    0
    0
    • oren84 says:

      gelihati.. ko dah kenal FS sorg.. mn nk kenal artis lain.. kan? kan?

      0
      0
      • dunnowho says:

        Shooh2!! shooh Geli Hati!! klau brani ko sohla si sendat tu buang mekap…lg lar ktorg x knaL sbb hantu kubor jek kenaLLL…muakakakaka2…..tah2 ko pon 2×5 ngn FS..ahaksss..hantuuuuuuuuuuu…..

        0
        0
  10. hmmm says:

    chanteq ke?

    0
    0
  11. ms.Fly says:

    lisa u look so cute without make up…natural beautie..like beautiefullnara…hahaha what eva!!

    0
    0
  12. Ryta says:

    Chomel la tu…nak chomel camana lagi? Bersyukurla dgn kurniaan Ilahi….
    :-)

    0
    0
  13. Zaza Muhammad says:

    dia mmg natural beauty…

    0
    0
  14. elya says:

    lisa mmg cute.. Prngai pn elok.. Aku rsa lisa akan mng plakon filem wanita ABP 2010 thn dpn.. Cnfirm! BN jgn lpe vote tau..

    0
    0
  15. murni says:

    Pakei mekap n x pakei pun sama jer muka dia. Memang natural beauty.

    0
    0
  16. aries_april says:

    biasa ja…sapa pn cam tu gak..
    without make up…

    0
    0
  17. cili says:

    mmg natural beauty laaa. antara artis cantik tanpa makeup.

    0
    0
  18. bai says:

    comellll! suka jugak kat lisa! hehehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    0
    0
  19. BumbleBee says:

    pipi dier chubby walaupun dier kurus kan?

    comeyy~

    0
    0
  20. mamamia says:

    memang cantik…lagi cantik kalau akhlak pun cantik. semoga Lisa dapat menjaga diri dengan baik. Kalau boleh cuba elak daripada terus berpeluk;peluk dengan lelaki semasa berlakon. Berpeluk dengan lelaki bukan mahram ibarat berpeluk dengan api neraka. Harap Lisa sentiasa ingat akhirat juga. kita sama-sama ingat mengingati. Dunia hanyalah sementara saja…

    0
    0
  21. Norulhuda says:

    biasa je muka dia ni…

    0
    0
  22. zasyagirlgirl says:

    ermm cute gak la…. sekali sekala kene biar muka tu nmpak natural….. asik mekap je lemas gak….. pe pun lisa ni tetap cute la… xsesetgh artis sekarang ni luar dalam PLASTIK je lebih

    0
    0
  23. Wawa~* says:

    lisa mmg mmiliki natural beauty… suka tgk dia.. sweet jer :)

    0
    0
  24. cute dan maintain comel

    0
    0
  25. jmr says:

    lisa jauh lebih cumel dr fasha..oo yeahhhh!!!

    0
    0
  26. zasyagirlgirl says:

    jmr: Fasha tu uat per…. BUDGET bagus jer

    0
    0
  27. h3r0 says:

    mmg comel lagi awek aku nie..
    ha ha ha..

    0
    0
  28. view my page says:

    lisa sweet in whatever

    0
    0
  29. Cik Mah says:

    Kecantikan asli seseorang wanita tu dpt dilihat apabila tidak bermekap…
    Lisa ni kategori cantik lah kiranya…
    but still cam wanita2 lain jugak…
    dark circle dan pucat…

    0
    0
  30. what the.. says:

    cantik la sgt

    0
    0
  31. bagi aku tengok muka dia ni..biasa je..takdak la lawa sangat pun..

    0
    0
  32. dia dgn fasha aku lebih suka dia..fasha apa barangggg…barang pun dh tak bolh pakai..kahkahkahkah…

    0
    0
  33. mustapha says:

    nara tanpa make-up macam mana pula ya..?
    hehe…gurau..

    ++ Isu Semasa Dalam Wayang (Blog)

    0
    0
  34. lets compare says:

    lawa dr erra tanpa make up, sorry erra

    0
    0
  35. mmg tetap maintain cun…

    0
    0
  36. iffa says:

    ala, lisa pun biasenye kalo make up light je kn.
    mn makeup tebal2 mcm artis yg len2 tu. dh mmg cntik semulajd. muke bangun tido pun cantik..hehe

    0
    0
  37. lizz says:

    lisa ni bukan takat comel, tapi attitude yg agak +ve die as artist tu wat ku minat kat die.hahahaha.

    0
    0
  38. capri says:

    she’s my 2nd cousin. i would say lisa ni antara yg comel la among her 1st cousins. if u still remember Zef from So You Think You Can Dance, she’s Lisa’s 1st cousin. cute too eh :)

    i hope she will maintain her clean image. and not be like other female artistes yg walau pakai baju, tapi nmpk mcm tak pakai je.

    0
    0
  39. suci says:

    so sweet..

    0
    0
  40. cik_Epal says:

    memang kiut………..hehehehehehe

    0
    0
  41. ladyorange says:

    uihks..cantik toi dak ni..kurniaan tuhan..

    0
    0
  42. boleh tahan jugak comelnyer lisa tnpa make-up…
    kalau ade make-up lg comel tau….
    hihih

    0
    0
  43. Gusti Ayu says:

    Memang cantik… jadi tak payah la nak dedah sana sini dik yer… yang suke dedah2 tu sebab dia rasa tak cukup cantik nak tarik perhatian…..

    0
    0
  44. eCoswaybiz says:

    lagi cantik tanpa makeup.. perghh.. geram2

    0
    0
  45. […] (GAMBAR)Wajah Lisa Surihani Tanpa M&#1072k&#1077 Up (61) […]

    0
    0
  46. minah klate says:

    Aku tgk biasa je LS nieyh.. tp tang attitute tu bole ar nak puji sikit kot. Tp sikit jelah cz blakon pun still pelik2 lg.
    Cuma, she’s educated sikit lar !!!
    Anyway, all da best Lisa..

    0
    0
  47. fans lisa says:

    awesome,,,veryyyy biutiful :P hope no contreversi in ur career :D good luck,,,luv u so much :A

    0
    0
  48. Xtalker says:

    I LOVE YOU!!

    0
    0
  49. Opz! says:

    cantik….tetap putih muke die..berseri…

    0
    0
  50. a.k.u says:

    letak sebelah menyebelah dengan Memey boleh cakap kakak-adik…heheh

    0
    0
  51. […] (GAMBAR)Wajah Lisa Surihani Tanpa M&#1072k&#1077 Up (69) […]

    0
    0
  52. Legalsounds says:

    Pretty impressive post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

    0
    0
  53. ayiepanco says:

    mmg cun…cm gadis kampung…wah….jelita,ayu,cntik n cute!

    0
    0
  54. nass says:

    lisa surihani baru betul perempuan asli. pakai make up or tak lebih kurang sama jeeeee. ramai ppuan skrg yg lawa bila pakai make up tp bila x pakai make up npak pucat giler n ramai gak ppuan skrg muka npak ayu tp minum arak n x da maruah diri…. huhuhuhuhuh.

    0
    0
  55. I gotta favorite this web site it seems very useful handy

    0
    0